Reviews van deze auteur

afspreken?

Review over AmateurModellen.nl

Begrijp ik het goed als ik zeg dat deze site vooral bedoeld is om af te spreken ? Vind dit nogal rot eerlijk gezegd, zo geef je webcammeiden de naam dat het allemaal hoeren zijn en krijg je een hoop gezeur over afspreken enz.. Daten jullie meiden dan allemaal met die klanten ? Of hoe pakken jullie dat dan aan ? Zeg je eerlijk dat je niét date bijvb ?

reacties:

Review: Waardeloze cam site

ik heb reeds 2 maal gevraagd om men profiel te verwijderen op islive. Nog steeds niet gebeurd, terwijl ik er al jarenlang niet meer cam. Ik weet wel dat herkenning deel van het vak is , maar de kans dat ik op een amerikaanse webcamsite wordt herkend is veel kleiner dan op een nederlandse. Als ik vraag om verwijderd te worden, zou daar gewoonweg gevolg aan moeten gegeven worden, punt.

Review: Waardeloze cam site

Waarom zouden we geen slechte recencies mogen schrijven, dat is onze eigen mening. Ondertussen werk ik voor cam4 en chaturbate en verdien er gewoonweg pakken meer, zelfs met minder te cammen door gezondheidsproblemen. 0.17€ per minuut is gewoonweg serieus onderbetaald voor het werk wat we doen. @Tatiana : wat een oordelen dat je doet, ik ben juist één van die personen die heel erg veel communiceert met haar klanten. Niet iedereen is zoals jij zegt. Ik heb trouwens al veel nl of belgische meiden weten overstappen op amerikaanse sites. Als je wat talenkennis hebt, kan je het daar helemaal maken.