IsLive.nl Review: Waardeloze cam site

  • Ik raad het je niet aan voor deze site te gaan werken. Ze behandelen je waardeloos! Het zijn leugenaars en gemene mensen, beloven je veel geld te gaan verdienen en je verdient er geen ene ruk! Ik ben er mee gestopt en werk nu voor 2 andere website's waar ik wel een fatsoenlijk inkomen mee heb om genoeg leuke dingen ook van te doen.

    Het was een heel gedoe om mijn profiel er af te krijgen toen ik wou stoppen. Toen ik mezelf ging opzoeken op google zag ik op een aantal website's waar reclame word gemaakt, dat mijn orginele gegevens er gewoon stonden.. zoals Geboortedatum, woonplaats etc.. Terwijl je zelf een woonplaats , leeftijd , enz mag bedenken toch? Waarom zou je dat anders doen? niet om je echte gegevens bekend te maken. Vooral niet als je graag anoniem wilt blijven (dus niet met je gezicht in beeld) en dat doe ik niet. Stel je voor dat iemand je herkent aan je lichaam dat kan.. en dan die gevens erbij zien dan klopt het allemaal wel...

    Heb heel vaak achter ze aan moeten bellen om te vragen wanneer mijn profiel er nou eindelijk eens af werd gehaald , omdat ik allang gestopt was met die site om die redenen die ik net verteld heb. Als ik belde werd ik niet fatsoenlijk te woord gestaan en kreeg zelfs ruzie met een medewerkster, omdat ze vond dat ik me aanstelde. Ja makkelijk praten als je het werk zelf niet hoeft te doen he. Wie weet wat je in de toekomst nog wil gaan worden. En als je anoniem wilt blijven mag dat toch normaal? dus dan wil ik niet dat ze allerlei dingen op het internet pleuren die ik er niet op wil hebben. Je krijgt maar 0.17 cent per min en dat is de moeite niet waard om je bed voor uit te komen, want 7 of 8 klanten in je chat wat ze je beloven kun je wel vergeten de hele dag door .. dat heb je maar 1 of 2 x op een dag en dan zijn het ook nog van die snelle trekkers vaak je typt je suf op dat toetsenbord omdat je ze er zo lang mogelijk aan wilt houden , ze schelden je nog erbij uit voor van alles en dat alles voor 0.17 cent? die je niet elke min verdient, omdat je niet elke min iemand hebt in je chat. Daar doe ik mijn kleren niet meer voor uit. En zoals miranda zei in een review Het zijn onfatsoenlijke mannen in je chat , omdat je op site's staat als webcamhoeren enz. Nou en dat heb ik er ook niet voor over om zo genoemd te worden voor zo'n laag tarief per min .. Op de andere website's waar ik voor werk is dat niet zo en word ik nooit uitgescholden.voor slet of hoer en die klanten blijven veel langer hangen en hoef je je ook niet suf te typen, want dat is 1 op 1 chat en je verdient er nog meer mee ook , dan ben je toch ook gek als je zoiets gaat doen..

    Sterke punten
    Zijn die er dan?

    Zwakke punten
    * Onbeschoft personeel
    * Onbeschofte klanten
    * Snelle rukkers dus je verdient weinig aan een klant
    * 2 maand wachten op je geld
    Kortom waardeloze camsite waar je veel moeite voor moet doen en geen ruk verdient!

    Door Veronique op 11 augustus 2012

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek IsLive.nl Reviews over IsLive.nl

reacties

  • Geef alle camsites eens die ook voor mannen zijn.
    Streamate hoeft niet want daar ben ik al van en islive ook.
    clubcamz kan ik mij niet aanmelden op 1 of andere manier.
    weet je nog paar?

    Door anoniem op 22 augustus 2012
  • www.x-modelling.com?

    Zou het als man bij Streamate houden, daar heb je het grootste publiek.
    Het aantal mannen dat met mannen wil chatten is op Nederlandse websites kleiner dan op internationale websites.

    Door - op 23 augustus 2012
  • @Veronique
    Ten eerste ben je zelf verantwoordelijk wat er over jou gepubliceerd mag worden op het net , anders had je even goed op moeten letten met het invullen van het aanmeld formulier. Jou klachten zijn niet kloppend met de realiteit Verdien zeer veel bij hun en ben erg blij dat zij en nog een andere site er zijn waar ik meer dan 6000 bruto pm wegsleep
    Als jij zo bang bent om zogenaamd herkent te worden moet je echt een ander vak kiezen , de kans dat je herkent word is vrij groot in deze wereld.
    Je lichaamstaal zegt voor sommige al genoeg en niet alleen dat je haren je lichaams bouw enz enz enz . zeggen genoeg over wie erachter de cam zit.
    Zeker als het toevallig een bekende van je blijkt te zijn. Denk dat je beter kan stoppen met cammen en lekker moet gaan bellen op de sex lijn.

    Door lunaatje op 21 oktober 2012
  • Ik ben helemaal niet verantwoordelijk voor wat er op internet word geplaatst over mijn prive gegevens, want dat staat niet in het contract die je ondertekend dus ik heb wel goed opgelet. Je zult het zeker beter weten dan mij, wat ik zeg dat klopt echt wel hoor. Dat verzin je niet zomaar even.. er zijn er zoveel die daar een klacht over hebben. Als het zo'n geweldige site was werkte ik er nog wel voor toch.

    Ook begin ik niet aan een sexlijn, ik ben helemaal gestopt met dit werk omdat ik iets veel beters gevonden heb waardoor ik dit nooit meer hoef te doen, Gelukkig!

    Door Veronique op 23 oktober 2012
  • Ik ben blij met islive. En ik heb genoeg mannen die mij complimenten geven . Dus ik raad zeker islive aan. Alleen de uitbetaling mag wel wat beter. Zeg maar om de 2 weken ofzo. (wat de meeste platforms hebben). Voor de rest wordt er goed reclame gemaakt en ik ben nu net een week begonnen en sta nu al op 56 euro dus toppie.

    Door Hotstout op 18 juni 2013
  • ik heb reeds 2 maal gevraagd om men profiel te verwijderen op islive. Nog steeds niet gebeurd, terwijl ik er al jarenlang niet meer cam. Ik weet wel dat herkenning deel van het vak is , maar de kans dat ik op een amerikaanse webcamsite wordt herkend is veel kleiner dan op een nederlandse. Als ik vraag om verwijderd te worden, zou daar gewoonweg gevolg aan moeten gegeven worden, punt.

    Door SuzyQ op 31 maart 2015
  • hallo aan allen hier die slechte recencies schrijven : 1 ofwel doen jullie je best niet of 2. je laat het toe dat de mannen je zo behandelen ..... leer op je benen staan en jezelf niet vernederen kun je dit niet aan dan doe je het best niet ik werk nu al sinds 2 maand op islive en heb hier geen enkel probleem mee elke 10 dagen word ik uitbetaald netjes en correct de hulpverlening online is ook stipt en als je niet gekend wil zijn blijf je er best vanaf en de klanten komen af op preformsters die hun best doen en niet op seuten die zich zitten op te tutten voor de cam maar geen enkel woord praten respect geven is ook zelf respect krijgen dit is mijn idee ervan......

    Door Tatiana op 6 november 2015
  • Waarom zouden we geen slechte recencies mogen schrijven, dat is onze eigen mening. Ondertussen werk ik voor cam4 en chaturbate en verdien er gewoonweg pakken meer, zelfs met minder te cammen door gezondheidsproblemen. 0.17 per minuut is gewoonweg serieus onderbetaald voor het werk wat we doen. @Tatiana : wat een oordelen dat je doet, ik ben juist n van die personen die heel erg veel communiceert met haar klanten. Niet iedereen is zoals jij zegt. Ik heb trouwens al veel nl of belgische meiden weten overstappen op amerikaanse sites. Als je wat talenkennis hebt, kan je het daar helemaal maken.

    Door Suzy Q op 7 november 2015
  • Ik ben nog zoekende, dus ook via google hier terecht gekomen. Ik zou toch graag eens weten if er ook eergens een forum is wasr je over dit onderwerp normaal kan oraten. Zou graag in contact komen met anderen! Groetjes Katootje!

    Door Katootje op 12 november 2015

Bezoek IsLive.nl Reviews over IsLive.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over IsLive.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden