ClubIsLive - Erotisch webcammen, zoals op StripChat. Erotisch webcammen via IsLive.nl is een leuke vrijblijvende en makkelijke manier om via het internet goed geld te verdienen. Met je computer en een webcam kun je betalende bezoekers entertainen met een opwindend gesprek en een erotische show. Dat alles doe je op het moment dat jij er tijd voor hebt en zin hebt om web te cammen. Als je al een webcam en een computer hebt hoef je verder ook geen investeringen te doen. Zo simpel is het! Geef je dus snel op via ClubIsLive.

 • Cammen: €0,20 per 60 credits
 • VIP Cammen: €0,80 cent per 240 credits
 • Tippen: €0,20 per 60 credits
 • Privéberichten: €0,20 cent per ontvangen bericht

Algemeen

Via het platform van deze website hebben leden online contact met voornamelijk mannen waarmee men (erotisch betaald) kan chatten, cammen, e- mailen en/ of bellen. Leden bepalen zelf of zij dat anoniem wensen te doen. Leden bepalen ook zelf hoeveel uren zij chatten, cammen, e-mailen en of bellen, kortom de thuiswerkers bepalen hun eigen werktijden.


Stoppen met werken

De werkzaamheden via Clubislive.nl zijn geheel vrijblijvend. Indien thuiswerkers wensen te stoppen met cammen, chatten, e-mailen of bellen, dan kan men dat doen door niet meer in te loggen.


Verdiensten

Het bedrag dat een thuiswerker wilt verdienen hangt geheel van de persoon zelf af. Bezoekers kiezen zelf met wie ze willen chatten of bellen. Men kan per bezoeker tot 88ct per minuut (= ruim € 52 per uur) verdienen, het kan ook zomaar zijn dat een thuiswerker meerdere bezoekers tegelijk heeft waardoor de verdiensten nog verder kunnen oplopen. Daarnaast zijn er nog veel meer verdienmogelijkheden. De verdiensten van de leden worden bijgehouden en 3 keer per maand bijgeschreven op de opgegeven bankrekening.


Hoe weet ik hoeveel ik verdiend heb?

Thuiswerkers kunnen gemakkelijk zien hoeveel zij verdienen. Na ingelogd te hebben op de site, kan men kiezen voor de optie 'statistieken'. Daarop kan men 24 uur per dag real time precies zien hoeveel opbrengsten men in een bepaalde periode gegenereerd heeft. Het systeem is hiermee volledig transparant en controleerbaar, men hoeft dus zelf helemaal niets uit te rekenen.


Contact

Voor eventuele vragen kunnen geinteresseerden en of thuiswerkers contact opnemen met ClubIsLive via het contactformulier op de website, welke te benaderen is via: http://clubislive.nl/nl/contact?p=61&pi=typein


Artikelen over IsLive.nl

Van huis uit geld verdienen met IsLive.nl

Veel personen vinden het prettiger om in hun eigen omgeving te zijn en of vanuit hun eigen omgeving te werken. Met behulp van het internet gaan niet alleen deze personen, maar ook mensen zonder een baan, dan op zoek naar geschikte banen, die ze van huis uit kunnen uitvoeren. Online vind men dan ook heel vaak een aantal resultaten, maar niet allemaal bieden echt de mogelijkheid om van huis uit geld ... [...]

IsLive.nl Reviews

  Absurd

  Vast klant dient een ongegronde klacht tegen je in (webcam dame bij islive) en ze gooien je zonder pardon van hun site. Openstaande bedragen worden niet meer uitbetaald. Plus ze vragen niet jouw kant van het verhaal terwijl ik ze volop bewijs heb gestuurd. Maar nee hoor. Dus als een klant je een hak wilt zetten en je inkomsten wilt afnemen dan is het bij islive mogelijk.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alleen naar goed betalende klanten luisteren. Geen respect of waardering voor werknemers.

  Slecht betaalde dames wel hoge verwachtingen

  Dreigen continue met niet uitbetalen en waarschuwen de dame voor allerhand “fouten” zoals terugpraten als je door een gehandicapte de prostitutie in gelokt word dit moet je maar accepteren en ze maken ongevraagd op zustersite Twero een profiel voor je aan waar medewerkers van het bedrijf islive berichten op gaan lopen plaatsen in jou naam met jou foto en je fictieve profiel op islive.

  als camdame medewerkser word je zonder waarschuwing geblokkeerd hiervoor heb je wel jezelf urenlang moeten blootgeven volledig naakt gegaan voor de klanten en heb je dus gewoon je werk gedaan zoals zij dat verwachten. vervolgens betalen ze je niet uit!!! terwijl de medewerksters wel belasting afdragen ieder kwartaal word ook zonder pardon je btw niet uitbetaald. dit bedrijf moet gemeld worden dit is illegaal. vrouwen naakt laten werken daarna niet uitbetalen als bedrijf

  Jammer dat de dames worden afgerekend en als oplichtsters worden neergezet door een aantal mannen hier in de revieuws, het bedrijf islive stuurt dat namelijk zo aan.

  Ook maakt islive gebruik van een zogenaamde “voorsteldienst” zodra een dame een andere dame “aanbrengt” aan dit bedrijf krijgt ze een bepaald percentage van de inkomsten van deze aangebrachte dame als als beloning, in de volksmond word dit ook wel pooieren genoemd.

  Niet alleen de bellers maar ook de dames die er werkzaam zijn worden op deze slinkse manieren van ze bestolen van hun centen.

  Waardeloos

  Vind het helemaal niks voor een week of wat zitten cammen met Chateau uit Den Bosch. Je raakt credits kwijt zodra iemand een VIP call krijgt en dan word je gelijk weggedrukt. Laat ik wel zeggen dit was mijn eerste keer bij Islive. Je zit leuk te chatten zegt ze krijg VIP call en weg is ze en je gesprek stopt, zo onpersoonlijk allemaal zeg. Dacht laat ik 10 min later nog een keer inloggen bij haar, want ze stond online beschikbaar. Maar dat is dus niet zo want ze was nog steeds VIP schijnbaar niet te zien!!!!

  Had nog zon 800credits over die waren na een paar keer proberen in te loggen bij haar met de de noorderzon vertrokken. Ik zeg deze site is 1 grote oplichterij voor mannen die leuk willen chatten en dan wat leuks te zien krijgen. En daarom krijgt deze islive shit van mij maar 1 ster.

  En tevens via een mail geprobeerd hun te bereiken en verhaal uit te lezen maar no response van die kant uit.

  En dan durven ze ook nog te zeggen de lekkerste meiden ja met kleren aan en je maar aan praat houden !!

  Hier moet wat aan gedaan worden deze oplichterij. En misschien is de dame in kwestie hier zelf ook wel een beetje debit aan.
  Kan veel woorden tikken en afstandelijk zijn is niet mijn dame, dus let op mannen.

  Sterke punten
  Die zijn er niet

  Zwakke punten
  Zoals hier boven beschreven.

  Mwauh

  Sorry maar moet zeggen dat sommige dames je veel al aan de praat houden en verder niet zo heel veel laten zien.
  En aangezien het nogal kost mag je verwachten dat je na een half uurtje toch wel wat spannends gaat zien!! En zeker als diegene 4 sterren heeft als aanbeveling. Deze dame uit Den Bosch is het niet hoor !!! Negeren zou ik zeggen en denk dat er meer duidelijke afspraken daarover gemaakt dient te worden.

  Sterke punten
  Welke

  Zwakke punten
  Te duur en je krijgt er te weinig voor allemaal.

  Islive niet eerlijk

  De site zegt dat iedereen dit werk kan doen, maar ik wordt nooit aanvaard, mijn aanmeldingen worden steeds geannuleerd. Reden willen ze niet zeggen.

  Sterke punten
  Valselijke reclame

  Zwakke punten
  Eerlijk zijn (medewerkers)

  Super platform en echte leuke NL meiden en vrouwen

  De leukste meiden vind je op Islive. Hier vind je de enige vrouwen die Nederlands praten en met wie je echt iets kan opbouwen. Prijs is ook scherp EN ze hebben speeltjes die je op afstand kan besturen bij de meiden. Je kan hun toy dus laten trillen bijvoorbeeld. Meeste aanbod leuke vrouwen en echt de grote toppers vind ik alleen maar op IsLive

  Sterke punten
  Veel leuke Nederlandse dames
  Veel meiden dragen Interactieve toys
  Scherpe tarieven
  Werkt goed en mooi beeld

  Zwakke punten
  Misschien leuk als je een favorieten lijst zelf kan maken

  Slecht weinig respons

  Na denken waar een heen voor leuke dame te chatten en wat meer islive.nl gegaan. Nou kan jullie vertellen slecht bar slecht. Ingelogd credits genomen en ja hoor daar gingen we, chatten antwoord terug en ze ging het totdat de box vol liep en het beeld begon te laden. 6 mensen in haar box die ze moest beantwoorden. Dacht ga prive nou doe het niet je credits vliegen de deur uit, dus in andere box gebleven. Maar de antwoorden werden trager en trager, het duurde voordat ze antwoord lang en je credits gaan maar door vooral bij deze vrouw. Geloof me ga naar andere site leuker en beter 1 op 1, en ook nog eens goedkoper.

  Kan alleen maar zeggen begin er niet aan vooral niet bij sommige dames. Welke dame is was is niks beeld dat draait, omdat het vast loopt dus denk slechte internet bij haar.
  Zal geen namen noemen maar och kastelen op zijn frans.

  Sterke punten
  Weinig

  Zwakke punten
  Veel om op te noemen

  Aannemen meisjes

  Ik heb me aangemeld als webcam girl. Krijg lijst met technische vereisten. Koop pc, verhoog internet etc . Technische eisen moeten gescreend worden. Screening via hun online test zijn goed. Te weten dat ze weten dat er ook nog nieuwe webcam werd aangekocht maar nog niet beschikbaar. Nodige foto’s van mezelf doorgestuurd zoals gevraagd . Nu komen ze op de proppen dat de combinaties van technische eisen toch niet voldoen ! Huh online testen waar zelfs bovengemiddeld goed. Maar ik ben geen fotomodel en daar zit de clue ! Als je niet aan fotomodel voldoet stellen ze ineens andere technische eisen. Oppassen met deze club. Ander en betere.

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Enkel fotomodellen zijn toegelaten

  Goed en professioneel bedrijf

  Ik was ongerust omdat al mijn snapshots op Google stonden. Ik vind het niet zo erg als iemand mij herkend maar vond het idee vervelend dat mijn foto’s voor altijd zo op die manier op internet zouden staan. Toen ik mijn zorgen met islive deelde zijn ze meteen voor mij aan de slag gegaan en hebben alles voor mij verwijderd zover ze zit voor mij konden doen. Ze zijn direct met tips en oplossingen gekomen zodat ik toch gewoon door kan cammen. Islive is een goed bedrijf, ze betalen altijd netjes op tijd en ik als cammer ben echt wel heel tevreden.

  Sterke punten
  Persoonlijke site voor de klanten, 1:1 chatten is mogelijk en je kan beide een cam aanzetten, ze betalen netjes op tijd, houden veel acties om je te motiveren en klanten geven ze vaak korting op credits waardoor klanten langer kunnen blijven.

  Zwakke punten
  Soms is de verbinding iets minder. De snapshots foto’s worden inderdaad op andere website’s gebruikt dus houd daar rekening mee door ze bijvoorbeeld zonder hoofd te maken.

  Mijn ervaring met Islive

  Bekijk mijn ervaring op
  www.webcamtips.be

  Sterke punten
  Druk! Snelle betaling!

  Zwakke punten
  Af en toe de verbinding!

  Slecht

  Deze site is zo achter uit gegaan, ik ben geheid een van de mooiere meiden op islive en er is geen verkeer meer. Waarom niet, omdat ze de meiden van islive kei hard laten vallen, en een andere applicatie zijn gestart waar de meiden meer verdienen, en zodoende ook geen reclame meer maken voor islive. Ik moet zeggen ik kap hiermee, en ik adviseer een ieder naar xmodels te komen! Bovendien zijn de verdiensten hier ook barslecht, 18 cent per minuut terwijl bezoekers ruim 1,20 betalen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten

  alles

  islive

  islive is wel een aardige site. persoonlijk vind ik www.123cams4free.com beter. Leukere meiden en goedkoper. staat vaak een discount code op de homepage. Daarnaast ook veel extra gratis credits. echt een aanrader.

  Sterke punten
  goede website

  Zwakke punten
  te duur

  Fijne camsite!

  Fijne camsite met duidelijke layout.
  Ik splitmcam op meedere sites en ondanks dat islive niet heel veel betaald (0,18ct p/m) verdien ik hier toch altijd het meest. Er is veel publiek altijd.
  Natuurlijk heb ik wel eens een rustige avond, maar het gebeurd vaak zat dat ik 6 bezoekers tegelijk in mijn chat heb, dan zit je opeens aan de 1,08 euro per minuut.

  Als het rustig is proberen of iemand je mee wil nemen naar de vip chat, daar krijg je 4x het tarief (dus 0,72ct per minuut) nadeel van de vipchat vind ik wel, als je bezoeker de vip chat verlaat zit je gelijk weer in de publiekschat. Nu krijg je helaas wel eens van die horken die midden in de vip alles uitgooien als ze klaar zijn, zonder even wat te zeggen, dan moet je als een speer uit beeld schieten om je aan te kleden.

  Support is heel goed! Als ik een vraag heb bel ik en ik sta nooit in de wacht, heb gelijk iemand aan de lijn en het is nog nooit gebeurd dat ze me niet konden helpen.
  Dashboard is ook heel duidelijk een overzichtelijk, je ziet meteen wat je verdiend hebt.

  Uitbetaling is geloof ik 3x per maand. Zijn altijd op tijd.

  Sterke punten
  - veel publiek
  - goede support
  - fijne overzichtelijke site
  - dashboard is makkelijk in gebruik
  - uitbetaling meerdere keren per maand

  Zwakke punten
  - betaald niet heel veel (0,18 ct per minuut)
  - als de vip klant je verlaat zit je meteen weer in de publiekschat

  Leuk maaar....

  Het is leuk om hier te werken echter ben ik het niet eens met de prijzen die de modellen krijgen per minuut namelijk 18 cent. Hier komt geen verandering in. En dat terwijl mannen zich blauw betalen.

  Ook heb ik een opmerking betreft de uitbetaling, vind ze vrij vaak erg laat.. Waar een ander bedrijf om 8uur smorgens de betalingen verwerkt, kunnen hun het soms pas na 16uur doen.. Gelukkig deel ik dezelfde rekening, maar zelfs dan duurt het nog lang... Dat is dan wel een minpunt..
  Verder is het wel oke, je krijgt altijd netjes antwoord op je vragen.

  Sterke punten
  Goede reclame
  Meerdere chatbezoekers mogelijk

  Zwakke punten
  Lage salaris
  Overal te vinden op internet

  Gaaaaat

  Ben net lid maar vind het erg onduidelijk. Ik kan geen foto's toevoegen daarnaast kan ik ook niet webcammen (geen idee waar ik kan zien als een man wil webcammen of praten) ik sta al 5 uren beschikbaar maar nog niks! (ook vanwege geen foto) maar ja kan moeilijk foto toevoegen als dat niet kan..

  Sterke punten
  weet ik niet

  Zwakke punten
  Onduidelijk voor beginnend model

  overal te vinden!

  Ik heb mijzelf gegoogled en ik ben dus met mijn naam (bietje84) met fotos te vinden op google en 10tallen andere sites! Ik ben dus direct gestopt bij het zien hiervan. Anoniem kan dus absoluut niet! Je bent altijd te herkennen aan houding, achtergrond, haar, etc! NIET DOEN!!!

  Zwakke punten
  ABSOLUUT GEEN PIVACY

  cammen bij islive

  Ik zit nu een tijdje bij islive en het bevalt prima. Goede helpdesk en je krijgt meteen antwoord op vragen.
  Pluspunt is dat er echt veel bezoekers zijn. Het is nooit langer dan 20 minuutkes stil. Wat ik wel lastig vind is dat je echt niet met iedereen tegelijk kan chatten. De aandacht vasthouden kan je maar bij 1 tegelijk en niet 5 tegelijk waardoor ik toch wel veel losse minuutjes heb. De meeste willen echt chatten en niet perse meekijken, weer een ander wil juist alles zien. Maar dat is even wennen. Ook de losse minuutjes tikken lekker aan.

  Je moet geen wereld loon verwachten maar het is toch een lekker zakcentje. Ik ben part time online en gemiddeld ook een normaal parttime loon.

  Ik denk als je gaat camsplitten met andere sites je er meer uit kunt halen maar islive is zeker een fijne camsite om dagelijks op te cammen!

  Sterke punten
  - goede helpdesk
  - duidelijk overzicht van wat je verdient.
  - het is er druk!

  Zwakke punten
  Veel losse seconden en minuutjes

  is live

  De site loopt redelijk
  Wat wel jammer is van deze site dat ze verschil maken.
  Bepaalde dames worden voorgetrokken

  Sterke punten
  betalen snel uit
  redelijk wat klanten
  weinig storingen

  Zwakke punten
  Trekken bepaalde dames voor
  En bij sommige dames kunnen klanten geen beoordeling geven daardoor blijven zij op maar 1 ster staan
  Iedereen wat hetzelfde werk doet hoort gelijk te zijn

  tevreden

  Ben tevreden over islive. als je met vragen zit reageren ze super snel per mail!
  Ik ben nu 4 dagen bezig en heb al een goede inkomen.
  Alleen nog even afwachten of het uitbetalen echt elke eerste werkdag na de eerste tien dagen is. moet minimaal 150 verdienen wil je het de eerste 10 dagen uitbetaald krijgen.
  en 0.18 klinkt niet veel en misschien is dat het ook niet maar als je genoeg klanten hebt tikt het best snel aan.

  Sterke punten
  site werkt altijd goed
  met vragen reageren ze erg snel

  Goed.

  Erg tevreden over Islive.
  Iemand anders had me dit werk een heel tijd geleden ge-adviseert en heb er zeker geen spijt van. Gezellige bezoekers.

  Sterke punten
  In het algemeen aardige klanten. Ze betalen je netjes uit. Weinig problemen met Islive.

  Zwakke punten
  Net zoals bij andere camsites, (tenminste ik ga er van uit), is het nooit te voorspellen hoe druk het is.
  Meestal cam ik onder schooltijd en dat is gewoon beperkt, :).
  En een arbeidsovereenkomst was ook wel een hele goede optie geweest. Zeker als je afhankelijk van de bijstand bent. Want dan ziet de bijstand dit als een echte baan. En nu dus niet. (Tja de bijstand kort wel, lekker dubbel, ;-)).

  Was goed

  Islive was een hele goede site. Vooral als beginnende cammer! Je bent nieuw en mannen willen weten wat je te bieden hebt. Vandaar dat je in het begin veel verdient. Ze zijn alleen afgelopen jaar samen gegaan met vele andere sites en daardoor is er meer keus van camgirls. Goed voor de klanten, slecht voor de camgils! Wie zegt dat de man nu jou kiest als de keuze meer dan 3x zo groot is! Leuk om te lezen dat mensen het een goede site vinden en ja ik krijg er ook een zakcentje van, maar het is niet te vergelijken als beginner en iemand die er langer zit! En ik geloof dat er veel meer mensen zijn die zich kunnen vinden bij mijn verhaal en dit geld niet voor Islive alleen maar alle camsite's!

  Sterke punten
  begin goede verdienste
  na een tijdje een leuk zakcentje
  maandelijkse uitbetaling
  makkelijke site

  Zwakke punten
  teveel keus voor de klant waardoor je na een tijdje niet snel aan de beurt komt. Er is gewoon te veel keus gekomen door het samenwerken met vele andere site's!
  Als je er een tijdje zit verdien je maar een kwart van je salaris in het begin.

  Top!

  Ik ben nu net 2 dagen bezig en mijn teller staat al op 174 euro! En ik doe alleen smiddags 2-3 uren en tegen middernacht weer. Je moet het slim aanpakken, pas als er stuk of 4-5 in je chat zijn een striptease geven en ze opwinden. Ook veel open vragen stellen via de chat, dan rek je weer tijd. Kijk ook af en toe eens recht in de webcam dan denken ze dat je echt naar hun kijkt. Ik ben heel benieuwd waar ik eind deze maand op zit. Wel een nadeel dat ze pas na maand uitbetalen,maar dan spaar je wel lekker door

  Sterke punten
  Overzichtelijk. Je kan meerdere mannen tegelijk. Vip! Verdiend 4x zoveel.

  Zwakke punten
  Maandelijkse uitbetaling

  Top islive

  Hoi islivers,

  Ja ik ben zeer tevreden over islive. Ben nu net een week begonnen en sta nu al op 56 euro. En hebt nog niet eens volledig gewerkt. Met een paar uur per dag kan je al aardig zakcentje verdienen. Mijn came staat dagelijks aan. Er wordt veel reclame gemaakt vind ik zelf. Dus toppie. Zelf kan je ook reclame maken en verdien je zelfs meer met je eigen website. Zover ben ik nog niet.
  Hebt ook op andere platformen gewerkt maar is lang niet genoeg klanten/mannen die komen als islive.

  Dus voor elk wat wils. Je kan vanuit huis je beroep maken of gewoon een zakcentje verdienen. Ik zit in de schuldsanering dus elk centje is mooi meegenomen.

  Ook een prima mogelijkheid om je geld te verdienen.
  Het enige nadeelpuntje is dat het niet wekelijks wordt uitbetaald. (sommige platformen hebben dat of om de 2 weken)

  Ik raad iedereen aan die als webcamgirl wilt werken om islive te nemen. :)
  GOED WERK DAMES.

  Sterke punten
  Nooit storing.
  Veel mogelijkheden om reclame te maken.
  Zeer betrouwbaar kwa uitbetaling.
  Veel klanten.

  Zwakke punten
  Uitbetaling per 2 weken ofzo zou geweldig zijn.
  Of per maand (nu moet je 2 maanden wachten)

  Dik tevreden

  Ik ben WEL dik tevreden over islive.

  Nooit storing, snelle helpdesk en MEGA DRUK.

  Door alle publiciteit met oh oh barbie en spuite en slikken is het drukker geworden dan dat is zeker zo in de zomer maanden lekker meegenomen.

  Tja en maar 18ct voor je show? Je hoeft voor 18ct geen show te geven.
  Dat bepaal je zelf.

  Voor 18 ct laat ik ook niks zien en klets ik alleen.
  Als er minimaal 5 man in de chat zit, of iemand kiest beeldbellen of VIP dan laat ik pas iets zien.

  En daar draai ik echt prima mee hoor. Verdien op islive meer dan op CS, Zelf voort zeggen of op xmodels.

  Charmante screenshots zijn wel echt een must.
  Dus zorg dat je een screenshot maakt die mannen je chat in trekt en ze nieuwsgierig maakt.

  Sterke punten
  nooit storing
  druk
  vriendelijk en snel personeel
  veel verdiensten door altijd drukke chat

  Veelste weinig PM

  Ik vind het belachelijk dat voor de show's die ik geef ik maar 18 cent Per minuut krijg ! , zodra je over VIP begint klikken de meeste snel weg... het begint me steeds meer te irriteren, Bij andere sites verdien je minstens 0,40 wat ook al geen bergen zijn maar dat loopt lekker op als je het drukt hebt ! ze beloven indd een hoop maare bij andere sites verdien ik toch echt het dubbelen voor veel minder geld !
  EN dat je alleen vanaf een vaste lijn kunt bellen ook erg vervelend!
  Beetje tegen vallen


Bezoek IsLive.nl

Schrijf je eigen review