ClubIsLive - Erotisch webcammen, zoals op StripChat. Erotisch webcammen via IsLive.nl is een leuke vrijblijvende en makkelijke manier om via het internet goed geld te verdienen. Met je computer en een webcam kun je betalende bezoekers entertainen met een opwindend gesprek en een erotische show. Dat alles doe je op het moment dat jij er tijd voor hebt en zin hebt om web te cammen. Als je al een webcam en een computer hebt hoef je verder ook geen investeringen te doen. Zo simpel is het! Geef je dus snel op via ClubIsLive.

Algemeen

Via het platform van deze website hebben leden online contact met voornamelijk mannen waarmee men (erotisch betaald) kan chatten, cammen, e- mailen en/ of bellen. Leden bepalen zelf of zij dat anoniem wensen te doen. Leden bepalen ook zelf hoeveel uren zij chatten, cammen, e-mailen en of bellen, kortom de thuiswerkers bepalen hun eigen werktijden.


Stoppen met werken

De werkzaamheden via Clubislive.nl zijn geheel vrijblijvend. Indien thuiswerkers wensen te stoppen met cammen, chatten, e-mailen of bellen, dan kan men dat doen door niet meer in te loggen.


Verdiensten

Het bedrag dat een thuiswerker wilt verdienen hangt geheel van de persoon zelf af. Bezoekers kiezen zelf met wie ze willen chatten of bellen. Men kan per bezoeker tot 88ct per minuut (= ruim 52 per uur) verdienen, het kan ook zomaar zijn dat een thuiswerker meerdere bezoekers tegelijk heeft waardoor de verdiensten nog verder kunnen oplopen. Daarnaast zijn er nog veel meer verdienmogelijkheden. De verdiensten van de leden worden bijgehouden en 3 keer per maand bijgeschreven op de opgegeven bankrekening.


Hoe weet ik hoeveel ik verdiend heb?

Thuiswerkers kunnen gemakkelijk zien hoeveel zij verdienen. Na ingelogd te hebben op de site, kan men kiezen voor de optie 'statistieken'. Daarop kan men 24 uur per dag real time precies zien hoeveel opbrengsten men in een bepaalde periode gegenereerd heeft. Het systeem is hiermee volledig transparant en controleerbaar, men hoeft dus zelf helemaal niets uit te rekenen.


Contact

Voor eventuele vragen kunnen geinteresseerden en of thuiswerkers contact opnemen met ClubIsLive via het contactformulier op de website, welke te benaderen is via: http://clubislive.nl/nl/contact?p=61&pi=typein


Artikelen over IsLive.nl

Van huis uit geld verdienen met IsLive.nl

Veel personen vinden het prettiger om in hun eigen omgeving te zijn en of vanuit hun eigen omgeving te werken. Met behulp van het internet gaan niet alleen deze personen, maar ook mensen zonder een baan, dan op zoek naar geschikte banen, die ze van huis uit kunnen uitvoeren. Online vind men dan ook [...]

IsLive.nl Reviews

  • Bekijk mijn ervaring op
    www.webcamtips.be

    Sterke punten
    Druk! Snelle betaling!

    Zwakke punten
    Af en toe de verbinding!

    Door Kiki op 7 juni 2019 Reageer
  • Deze site is zo achter uit gegaan, ik ben geheid een van de mooiere meiden op islive en er is geen verkeer meer. Waarom niet, omdat ze de meiden van islive kei hard laten vallen, en een andere applicatie zijn gestart waar de meiden meer verdienen, en zodoende ook geen reclame meer maken voor islive. Ik moet zeggen ik kap hiermee, en ik adviseer een ieder naar xmodels te komen! Bovendien zijn de verdiensten hier ook barslecht, 18 cent per minuut terwijl bezoekers ruim 1,20 betalen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten

    alles

    Door Cam model op 18 maart 2018 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • islive is wel een aardige site. persoonlijk vind ik www.123cams4free.com beter. Leukere meiden en goedkoper. staat vaak een discount code op de homepage. Daarnaast ook veel extra gratis credits. echt een aanrader.

    Sterke punten
    goede website

    Zwakke punten
    te duur

    Door mark zonderv op 20 oktober 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Fijne camsite met duidelijke layout.
    Ik splitmcam op meedere sites en ondanks dat islive niet heel veel betaald (0,18ct p/m) verdien ik hier toch altijd het meest. Er is veel publiek altijd.
    Natuurlijk heb ik wel eens een rustige avond, maar het gebeurd vaak zat dat ik 6 bezoekers tegelijk in mijn chat heb, dan zit je opeens aan de 1,08 euro per minuut.

    Als het rustig is proberen of iemand je mee wil nemen naar de vip chat, daar krijg je 4x het tarief (dus 0,72ct per minuut) nadeel van de vipchat vind ik wel, als je bezoeker de vip chat verlaat zit je gelijk weer in de publiekschat. Nu krijg je helaas wel eens van die horken die midden in de vip alles uitgooien als ze klaar zijn, zonder even wat te zeggen, dan moet je als een speer uit beeld schieten om je aan te kleden.

    Support is heel goed! Als ik een vraag heb bel ik en ik sta nooit in de wacht, heb gelijk iemand aan de lijn en het is nog nooit gebeurd dat ze me niet konden helpen.
    Dashboard is ook heel duidelijk een overzichtelijk, je ziet meteen wat je verdiend hebt.

    Uitbetaling is geloof ik 3x per maand. Zijn altijd op tijd.

    Sterke punten
    - veel publiek
    - goede support
    - fijne overzichtelijke site
    - dashboard is makkelijk in gebruik
    - uitbetaling meerdere keren per maand

    Zwakke punten
    - betaald niet heel veel (0,18 ct per minuut)
    - als de vip klant je verlaat zit je meteen weer in de publiekschat

    Door Lola op 7 januari 2017 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het is leuk om hier te werken echter ben ik het niet eens met de prijzen die de modellen krijgen per minuut namelijk 18 cent. Hier komt geen verandering in. En dat terwijl mannen zich blauw betalen.

    Ook heb ik een opmerking betreft de uitbetaling, vind ze vrij vaak erg laat.. Waar een ander bedrijf om 8uur smorgens de betalingen verwerkt, kunnen hun het soms pas na 16uur doen.. Gelukkig deel ik dezelfde rekening, maar zelfs dan duurt het nog lang... Dat is dan wel een minpunt..
    Verder is het wel oke, je krijgt altijd netjes antwoord op je vragen.

    Sterke punten
    Goede reclame
    Meerdere chatbezoekers mogelijk

    Zwakke punten
    Lage salaris
    Overal te vinden op internet

    Door Jane op 21 april 2016 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ben net lid maar vind het erg onduidelijk. Ik kan geen foto's toevoegen daarnaast kan ik ook niet webcammen (geen idee waar ik kan zien als een man wil webcammen of praten) ik sta al 5 uren beschikbaar maar nog niks! (ook vanwege geen foto) maar ja kan moeilijk foto toevoegen als dat niet kan..

    Sterke punten
    weet ik niet

    Zwakke punten
    Onduidelijk voor beginnend model

    Door anoniem op 16 november 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb mijzelf gegoogled en ik ben dus met mijn naam (bietje84) met fotos te vinden op google en 10tallen andere sites! Ik ben dus direct gestopt bij het zien hiervan. Anoniem kan dus absoluut niet! Je bent altijd te herkennen aan houding, achtergrond, haar, etc! NIET DOEN!!!

    Zwakke punten
    ABSOLUUT GEEN PIVACY

    Door bietje84 op 1 november 2015 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik zit nu een tijdje bij islive en het bevalt prima. Goede helpdesk en je krijgt meteen antwoord op vragen.
    Pluspunt is dat er echt veel bezoekers zijn. Het is nooit langer dan 20 minuutkes stil. Wat ik wel lastig vind is dat je echt niet met iedereen tegelijk kan chatten. De aandacht vasthouden kan je maar bij 1 tegelijk en niet 5 tegelijk waardoor ik toch wel veel losse minuutjes heb. De meeste willen echt chatten en niet perse meekijken, weer een ander wil juist alles zien. Maar dat is even wennen. Ook de losse minuutjes tikken lekker aan.

    Je moet geen wereld loon verwachten maar het is toch een lekker zakcentje. Ik ben part time online en gemiddeld ook een normaal parttime loon.

    Ik denk als je gaat camsplitten met andere sites je er meer uit kunt halen maar islive is zeker een fijne camsite om dagelijks op te cammen!

    Sterke punten
    - goede helpdesk
    - duidelijk overzicht van wat je verdient.
    - het is er druk!

    Zwakke punten
    Veel losse seconden en minuutjes

    Door girly op 13 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De site loopt redelijk
    Wat wel jammer is van deze site dat ze verschil maken.
    Bepaalde dames worden voorgetrokken

    Sterke punten
    betalen snel uit
    redelijk wat klanten
    weinig storingen

    Zwakke punten
    Trekken bepaalde dames voor
    En bij sommige dames kunnen klanten geen beoordeling geven daardoor blijven zij op maar 1 ster staan
    Iedereen wat hetzelfde werk doet hoort gelijk te zijn

    Door Ikke op 24 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ben tevreden over islive. als je met vragen zit reageren ze super snel per mail!
    Ik ben nu 4 dagen bezig en heb al een goede inkomen.
    Alleen nog even afwachten of het uitbetalen echt elke eerste werkdag na de eerste tien dagen is. moet minimaal 150 verdienen wil je het de eerste 10 dagen uitbetaald krijgen.
    en 0.18 klinkt niet veel en misschien is dat het ook niet maar als je genoeg klanten hebt tikt het best snel aan.

    Sterke punten
    site werkt altijd goed
    met vragen reageren ze erg snel

    Door Lisa op 6 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Erg tevreden over Islive.
    Iemand anders had me dit werk een heel tijd geleden ge-adviseert en heb er zeker geen spijt van. Gezellige bezoekers.

    Sterke punten
    In het algemeen aardige klanten. Ze betalen je netjes uit. Weinig problemen met Islive.

    Zwakke punten
    Net zoals bij andere camsites, (tenminste ik ga er van uit), is het nooit te voorspellen hoe druk het is.
    Meestal cam ik onder schooltijd en dat is gewoon beperkt, .
    En een arbeidsovereenkomst was ook wel een hele goede optie geweest. Zeker als je afhankelijk van de bijstand bent. Want dan ziet de bijstand dit als een echte baan. En nu dus niet. (Tja de bijstand kort wel, lekker dubbel, ;-)).

    Door Miss op 17 oktober 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Islive was een hele goede site. Vooral als beginnende cammer! Je bent nieuw en mannen willen weten wat je te bieden hebt. Vandaar dat je in het begin veel verdient. Ze zijn alleen afgelopen jaar samen gegaan met vele andere sites en daardoor is er meer keus van camgirls. Goed voor de klanten, slecht voor de camgils! Wie zegt dat de man nu jou kiest als de keuze meer dan 3x zo groot is! Leuk om te lezen dat mensen het een goede site vinden en ja ik krijg er ook een zakcentje van, maar het is niet te vergelijken als beginner en iemand die er langer zit! En ik geloof dat er veel meer mensen zijn die zich kunnen vinden bij mijn verhaal en dit geld niet voor Islive alleen maar alle camsite's!

    Sterke punten
    begin goede verdienste
    na een tijdje een leuk zakcentje
    maandelijkse uitbetaling
    makkelijke site

    Zwakke punten
    teveel keus voor de klant waardoor je na een tijdje niet snel aan de beurt komt. Er is gewoon te veel keus gekomen door het samenwerken met vele andere site's!
    Als je er een tijdje zit verdien je maar een kwart van je salaris in het begin.

    Door NVT op 16 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben nu net 2 dagen bezig en mijn teller staat al op 174 euro! En ik doe alleen smiddags 2-3 uren en tegen middernacht weer. Je moet het slim aanpakken, pas als er stuk of 4-5 in je chat zijn een striptease geven en ze opwinden. Ook veel open vragen stellen via de chat, dan rek je weer tijd. Kijk ook af en toe eens recht in de webcam dan denken ze dat je echt naar hun kijkt. Ik ben heel benieuwd waar ik eind deze maand op zit. Wel een nadeel dat ze pas na maand uitbetalen,maar dan spaar je wel lekker door

    Sterke punten
    Overzichtelijk. Je kan meerdere mannen tegelijk. Vip! Verdiend 4x zoveel.

    Zwakke punten
    Maandelijkse uitbetaling

    Door Nikky op 15 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hoi islivers,

    Ja ik ben zeer tevreden over islive. Ben nu net een week begonnen en sta nu al op 56 euro. En hebt nog niet eens volledig gewerkt. Met een paar uur per dag kan je al aardig zakcentje verdienen. Mijn came staat dagelijks aan. Er wordt veel reclame gemaakt vind ik zelf. Dus toppie. Zelf kan je ook reclame maken en verdien je zelfs meer met je eigen website. Zover ben ik nog niet.
    Hebt ook op andere platformen gewerkt maar is lang niet genoeg klanten/mannen die komen als islive.

    Dus voor elk wat wils. Je kan vanuit huis je beroep maken of gewoon een zakcentje verdienen. Ik zit in de schuldsanering dus elk centje is mooi meegenomen.

    Ook een prima mogelijkheid om je geld te verdienen.
    Het enige nadeelpuntje is dat het niet wekelijks wordt uitbetaald. (sommige platformen hebben dat of om de 2 weken)

    Ik raad iedereen aan die als webcamgirl wilt werken om islive te nemen.
    GOED WERK DAMES.

    Sterke punten
    Nooit storing.
    Veel mogelijkheden om reclame te maken.
    Zeer betrouwbaar kwa uitbetaling.
    Veel klanten.

    Zwakke punten
    Uitbetaling per 2 weken ofzo zou geweldig zijn.
    Of per maand (nu moet je 2 maanden wachten)

    Door hotstout op 18 juni 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben WEL dik tevreden over islive.

    Nooit storing, snelle helpdesk en MEGA DRUK.

    Door alle publiciteit met oh oh barbie en spuite en slikken is het drukker geworden dan dat is zeker zo in de zomer maanden lekker meegenomen.

    Tja en maar 18ct voor je show? Je hoeft voor 18ct geen show te geven.
    Dat bepaal je zelf.

    Voor 18 ct laat ik ook niks zien en klets ik alleen.
    Als er minimaal 5 man in de chat zit, of iemand kiest beeldbellen of VIP dan laat ik pas iets zien.

    En daar draai ik echt prima mee hoor. Verdien op islive meer dan op CS, Zelf voort zeggen of op xmodels.

    Charmante screenshots zijn wel echt een must.
    Dus zorg dat je een screenshot maakt die mannen je chat in trekt en ze nieuwsgierig maakt.

    Sterke punten
    nooit storing
    druk
    vriendelijk en snel personeel
    veel verdiensten door altijd drukke chat

    Door webcam meisj op 6 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik vind het belachelijk dat voor de show's die ik geef ik maar 18 cent Per minuut krijg ! , zodra je over VIP begint klikken de meeste snel weg... het begint me steeds meer te irriteren, Bij andere sites verdien je minstens 0,40 wat ook al geen bergen zijn maar dat loopt lekker op als je het drukt hebt ! ze beloven indd een hoop maare bij andere sites verdien ik toch echt het dubbelen voor veel minder geld !
    EN dat je alleen vanaf een vaste lijn kunt bellen ook erg vervelend!
    Beetje tegen vallen

    Door Blabla op 2 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben erg tevreden over islive, ben net pas begonnen hoor. Maar ik vroeg me af hoe jullie dat doen met inbellen. Gebruik je dan je eigen, vaste telefoon? Ik wil dat ook wel gaan doen, als het lukt. Tot nu toe heb ik in een paar dagen al best geld verdiend. Dus ook ik ben dik tevreden. Soms heb ik een klant die zegt dat hij me niet meteen of helemaal niet kan zien. Dus zwart beeld.
    Ik heb ook klanten die meteen meer van me vragen, als ik dan aangeef dat ik dat alleen vip doe, klikken ze meteen weg. Maar ja, beter dan voor 18 cent pm alles meteen te showen vind ik.

    Sterke punten
    Ziet er mooi uit, erg bekend. In de avonden vrij druk.

    Zwakke punten
    soms zegt een klant een zwart beeld te krijgen en klikken ze meteen weer weg.

    Door sandy op 19 april 2013 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben helemaal blij met Islive.

    Tijdens het cammen zet ik mijn geluid uit zodat mannen die mij willen horen kunnen bellen. Dan verdien je dus geen 18 cent per minuut maar 42ct per minuut.
    Wat dus meer is dan je ergens anders verdiend. Plus nog 18ct extra voor elke extra bezoeker.

    Nu met de nieuwe chat kan elke klant VIP chatten en verdien minimaal je 72 cent per minuut. Plus 18 ct extra per minuut voor elke extra klant.

    Ook is het hartstikke druk en heb ik de laatste tijd gemiddeld 6 klanten in mijn chat.

    Islive betaald dus MEER dan andere platforms maar je moet dan wel even je hersenen gebruiken en je geluid uitzetten zodat mannen willen beeldBELLEN wat dus meer oplevert, een goede screenshot nemen zodat je veel klanten in je chat tegelijk hebt en als ze verzoekjes hebben zeggen dat je dat alleen in VIP chat doet.

    ZO verdien je ze op islive! Als je dan ook nog eens op 2 sites tegelijk werkt dan heb je helemaal een lekker inkomen.

    Verder nooit storing, altijd nette professionele emails terug als er wat is en het word direct opgelost. Helemaal top.

    Sterke punten
    Nooit storing
    Erg druk
    Goede verdiensten als je eventjes logisch nadenkt
    Goede website om te splitcammen

    Zwakke punten
    Geen

    Door xxxxjes op 12 april 2013 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • betalen slecht, islive ontvangt 0,70 ct per minuut. En heeft het lef om je nog geen 20 cent aan te bieden per minuut. Ze moeten zich schamen. Je hoort als telefonische dienstverlener minstens 0,30 cent te verdienen, exclusief btw.

    Ze hebben het lef, om je weg te kapen van goedlopende websites zoals Clubsense ! Door ongevraagde mails te sturen met zogenaamde goede aanbiedingen, wat nog lager ligt dan het bedrag wat clubsense betaald.

    Sterke punten
    vallen je lastig op andere sites, zoals clubsense.

    Zwakke punten
    betalen slecht, islive ontvangt 0,70 ct per minuut. En heeft het lef om je nog geen 20 cent aan te bieden per minuut. Ze moeten zich schamen. Je hoort als telefonische dienstverlener minstens 0,30 cent te verdienen, exclusief btw.

    Door nvt op 5 april 2013 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik vind islive wel een goede site.. heb er altijd genoeg klanten... de duur van de gesprekken ligt aan je zelf.. Je bent niet verplicht om meteen zo ver te gaan ligt denk ik ook een beetje of je een vlotte babbel hebt.. Wel vind ik het jammer dat het zo lang moet duren voor er een wekelijkse betaling gaat komen... Zodra die er is ben ik weer vollop actief op de site bezig.. Tot die tijd wacht ik rustig af..

    Sterke punten
    genoeg klanten geen storing

    Zwakke punten
    Nog geen wekelijkse betaling.

    Door mellisa op 12 maart 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • loopt dat wel goed bij islive als je alleen belwerk doet
    bij ze want als ik op site kijk zie ik nooit iemand bezet ?
    gr angel

    Door angel op 28 januari 2013 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Islive is één van de betere platforms, storingen zijn nihil indien ze er wel zijn kun je dat 24/7 melden via een speciaal mobiel nummer en worden aquedaat opgelost.

    Betalingen worden netjes afgehandeld voor performers, statistieken kun je per 5 minuten volgen.

    Het is je vaardigheid hoe je je als performer opsteld na clientele die inbellen op een speelse manier benaderen en intresse tonen doet wonderen, ik kan me dus zeker niet vinden hoe andere collega camsters hier niet mee om kunnen gaan!

    Je hebt het geheel in eigen handen als je presentatie en looks goed zijn dan kom je handen en voeten te kort om de clientele te woord te staan!

    Sterke punten
    Dagelijkse reclame op neven sites.
    Realtime overzicht van verdiensten.
    Correcte en snelle uitbetaling.
    Technische ondersteuning per mail of 24/7 via een mobiel nummer.
    Koppeling via Facebook en Twitter behoort tot de mogelijkheden.
    Eigen Preview pagina met realtime snapshots.

    Zwakke punten
    Totaal geen zwakke punten!!!!!

    Door BonitaMorena op 6 januari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik, als oude rot in het vak werk uiteraard ook bij islive.
    al jaren....nooit geen problemen gehad, betalen altyd keurig op tyd,
    daar kun je de klok op gelijk zetten. alleen. en ach 0.1785 per minuut per bezoeker, uiteindelijk loopt dat hard op, je hebt dat grotendeels zelf in de hand.
    hun maken goed reclame, daar ligt het echt niet aan.

    dus, islive, ben blij dat ik ook bij jullie cam...

    Sterke punten
    goede reclame,veel bezoekers

    Zwakke punten
    0.1785 ct, ik vraag me wel altyd af, waarom geen 0,20 ct...

    Door topcammer op 31 augustus 2012 Reageer (6 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik raad het je niet aan voor deze site te gaan werken. Ze behandelen je waardeloos! Het zijn leugenaars en gemene mensen, beloven je veel geld te gaan verdienen en je verdient er geen ene ruk! Ik ben er mee gestopt en werk nu voor 2 andere website's waar ik wel een fatsoenlijk inkomen mee heb om genoeg leuke dingen ook van te doen.

    Het was een heel gedoe om mijn profiel er af te krijgen toen ik wou stoppen. Toen ik mezelf ging opzoeken op google zag ik op een aantal website's waar reclame word gemaakt, dat mijn orginele gegevens er gewoon stonden.. zoals Geboortedatum, woonplaats etc.. Terwijl je zelf een woonplaats , leeftijd , enz mag bedenken toch? Waarom zou je dat anders doen? niet om je echte gegevens bekend te maken. Vooral niet als je graag anoniem wilt blijven (dus niet met je gezicht in beeld) en dat doe ik niet. Stel je voor dat iemand je herkent aan je lichaam dat kan.. en dan die gevens erbij zien dan klopt het allemaal wel...

    Heb heel vaak achter ze aan moeten bellen om te vragen wanneer mijn profiel er nou eindelijk eens af werd gehaald , omdat ik allang gestopt was met die site om die redenen die ik net verteld heb. Als ik belde werd ik niet fatsoenlijk te woord gestaan en kreeg zelfs ruzie met een medewerkster, omdat ze vond dat ik me aanstelde. Ja makkelijk praten als je het werk zelf niet hoeft te doen he. Wie weet wat je in de toekomst nog wil gaan worden. En als je anoniem wilt blijven mag dat toch normaal? dus dan wil ik niet dat ze allerlei dingen op het internet pleuren die ik er niet op wil hebben. Je krijgt maar 0.17 cent per min en dat is de moeite niet waard om je bed voor uit te komen, want 7 of 8 klanten in je chat wat ze je beloven kun je wel vergeten de hele dag door .. dat heb je maar 1 of 2 x op een dag en dan zijn het ook nog van die snelle trekkers vaak je typt je suf op dat toetsenbord omdat je ze er zo lang mogelijk aan wilt houden , ze schelden je nog erbij uit voor van alles en dat alles voor 0.17 cent? die je niet elke min verdient, omdat je niet elke min iemand hebt in je chat. Daar doe ik mijn kleren niet meer voor uit. En zoals miranda zei in een review Het zijn onfatsoenlijke mannen in je chat , omdat je op site's staat als webcamhoeren enz. Nou en dat heb ik er ook niet voor over om zo genoemd te worden voor zo'n laag tarief per min .. Op de andere website's waar ik voor werk is dat niet zo en word ik nooit uitgescholden.voor slet of hoer en die klanten blijven veel langer hangen en hoef je je ook niet suf te typen, want dat is 1 op 1 chat en je verdient er nog meer mee ook , dan ben je toch ook gek als je zoiets gaat doen..

    Sterke punten
    Zijn die er dan?

    Zwakke punten
    * Onbeschoft personeel
    * Onbeschofte klanten
    * Snelle rukkers dus je verdient weinig aan een klant
    * 2 maand wachten op je geld
    Kortom waardeloze camsite waar je veel moeite voor moet doen en geen ruk verdient!

    Door Veronique op 11 augustus 2012 Reageer (9 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hoi, ik werk al 2 weken op islive, en als het goed is betalen ze uit op de eerste van de maand. Dat is dus vandaag. Weet iemand, hoe lang het duurt voordat het geld op je rekening staat? x

    Door Lena op 1 augustus 2012 Reageer (8 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek IsLive.nl

Schrijf je eigen review