ClubIsLive - Erotisch webcammen, zoals op StripChat. Erotisch webcammen via IsLive.nl is een leuke vrijblijvende en makkelijke manier om via het internet goed geld te verdienen. Met je computer en een webcam kun je betalende bezoekers entertainen met een opwindend gesprek en een erotische show. Dat alles doe je op het moment dat jij er tijd voor hebt en zin hebt om web te cammen. Als je al een webcam en een computer hebt hoef je verder ook geen investeringen te doen. Zo simpel is het! Geef je dus snel op via ClubIsLive.

 • Cammen: €0,20 per 60 credits
 • VIP Cammen: €0,80 cent per 240 credits
 • Tippen: €0,20 per 60 credits
 • Privéberichten: €0,20 cent per ontvangen bericht

Algemeen

Via het platform van deze website hebben leden online contact met voornamelijk mannen waarmee men (erotisch betaald) kan chatten, cammen, e- mailen en/ of bellen. Leden bepalen zelf of zij dat anoniem wensen te doen. Leden bepalen ook zelf hoeveel uren zij chatten, cammen, e-mailen en of bellen, kortom de thuiswerkers bepalen hun eigen werktijden.


Stoppen met werken

De werkzaamheden via Clubislive.nl zijn geheel vrijblijvend. Indien thuiswerkers wensen te stoppen met cammen, chatten, e-mailen of bellen, dan kan men dat doen door niet meer in te loggen.


Verdiensten

Het bedrag dat een thuiswerker wilt verdienen hangt geheel van de persoon zelf af. Bezoekers kiezen zelf met wie ze willen chatten of bellen. Men kan per bezoeker tot 88ct per minuut (= ruim € 52 per uur) verdienen, het kan ook zomaar zijn dat een thuiswerker meerdere bezoekers tegelijk heeft waardoor de verdiensten nog verder kunnen oplopen. Daarnaast zijn er nog veel meer verdienmogelijkheden. De verdiensten van de leden worden bijgehouden en 3 keer per maand bijgeschreven op de opgegeven bankrekening.


Hoe weet ik hoeveel ik verdiend heb?

Thuiswerkers kunnen gemakkelijk zien hoeveel zij verdienen. Na ingelogd te hebben op de site, kan men kiezen voor de optie 'statistieken'. Daarop kan men 24 uur per dag real time precies zien hoeveel opbrengsten men in een bepaalde periode gegenereerd heeft. Het systeem is hiermee volledig transparant en controleerbaar, men hoeft dus zelf helemaal niets uit te rekenen.


Contact

Voor eventuele vragen kunnen geinteresseerden en of thuiswerkers contact opnemen met ClubIsLive via het contactformulier op de website, welke te benaderen is via: http://clubislive.nl/nl/contact?p=61&pi=typein


Artikelen over IsLive.nl

Van huis uit geld verdienen met IsLive.nl

Veel personen vinden het prettiger om in hun eigen omgeving te zijn en of vanuit hun eigen omgeving te werken. Met behulp van het internet gaan niet alleen deze personen, maar ook mensen zonder een baan, dan op zoek naar geschikte banen, die ze van huis uit kunnen uitvoeren. Online vind men dan ook heel vaak een aantal resultaten, maar niet allemaal bieden echt de mogelijkheid om van huis uit geld ... [...]

IsLive.nl Reviews

  Leuk maaar....

  Het is leuk om hier te werken echter ben ik het niet eens met de prijzen die de modellen krijgen per minuut namelijk 18 cent. Hier komt geen verandering in. En dat terwijl mannen zich blauw betalen.

  Ook heb ik een opmerking betreft de uitbetaling, vind ze vrij vaak erg laat.. Waar een ander bedrijf om 8uur smorgens de betalingen verwerkt, kunnen hun het soms pas na 16uur doen.. Gelukkig deel ik dezelfde rekening, maar zelfs dan duurt het nog lang... Dat is dan wel een minpunt..
  Verder is het wel oke, je krijgt altijd netjes antwoord op je vragen.

  Sterke punten
  Goede reclame
  Meerdere chatbezoekers mogelijk

  Zwakke punten
  Lage salaris
  Overal te vinden op internet

  Gaaaaat

  Ben net lid maar vind het erg onduidelijk. Ik kan geen foto's toevoegen daarnaast kan ik ook niet webcammen (geen idee waar ik kan zien als een man wil webcammen of praten) ik sta al 5 uren beschikbaar maar nog niks! (ook vanwege geen foto) maar ja kan moeilijk foto toevoegen als dat niet kan..

  Sterke punten
  weet ik niet

  Zwakke punten
  Onduidelijk voor beginnend model

  overal te vinden!

  Ik heb mijzelf gegoogled en ik ben dus met mijn naam (bietje84) met fotos te vinden op google en 10tallen andere sites! Ik ben dus direct gestopt bij het zien hiervan. Anoniem kan dus absoluut niet! Je bent altijd te herkennen aan houding, achtergrond, haar, etc! NIET DOEN!!!

  Zwakke punten
  ABSOLUUT GEEN PIVACY

  cammen bij islive

  Ik zit nu een tijdje bij islive en het bevalt prima. Goede helpdesk en je krijgt meteen antwoord op vragen.
  Pluspunt is dat er echt veel bezoekers zijn. Het is nooit langer dan 20 minuutkes stil. Wat ik wel lastig vind is dat je echt niet met iedereen tegelijk kan chatten. De aandacht vasthouden kan je maar bij 1 tegelijk en niet 5 tegelijk waardoor ik toch wel veel losse minuutjes heb. De meeste willen echt chatten en niet perse meekijken, weer een ander wil juist alles zien. Maar dat is even wennen. Ook de losse minuutjes tikken lekker aan.

  Je moet geen wereld loon verwachten maar het is toch een lekker zakcentje. Ik ben part time online en gemiddeld ook een normaal parttime loon.

  Ik denk als je gaat camsplitten met andere sites je er meer uit kunt halen maar islive is zeker een fijne camsite om dagelijks op te cammen!

  Sterke punten
  - goede helpdesk
  - duidelijk overzicht van wat je verdient.
  - het is er druk!

  Zwakke punten
  Veel losse seconden en minuutjes

  is live

  De site loopt redelijk
  Wat wel jammer is van deze site dat ze verschil maken.
  Bepaalde dames worden voorgetrokken

  Sterke punten
  betalen snel uit
  redelijk wat klanten
  weinig storingen

  Zwakke punten
  Trekken bepaalde dames voor
  En bij sommige dames kunnen klanten geen beoordeling geven daardoor blijven zij op maar 1 ster staan
  Iedereen wat hetzelfde werk doet hoort gelijk te zijn

  tevreden

  Ben tevreden over islive. als je met vragen zit reageren ze super snel per mail!
  Ik ben nu 4 dagen bezig en heb al een goede inkomen.
  Alleen nog even afwachten of het uitbetalen echt elke eerste werkdag na de eerste tien dagen is. moet minimaal 150 verdienen wil je het de eerste 10 dagen uitbetaald krijgen.
  en 0.18 klinkt niet veel en misschien is dat het ook niet maar als je genoeg klanten hebt tikt het best snel aan.

  Sterke punten
  site werkt altijd goed
  met vragen reageren ze erg snel

  Goed.

  Erg tevreden over Islive.
  Iemand anders had me dit werk een heel tijd geleden ge-adviseert en heb er zeker geen spijt van. Gezellige bezoekers.

  Sterke punten
  In het algemeen aardige klanten. Ze betalen je netjes uit. Weinig problemen met Islive.

  Zwakke punten
  Net zoals bij andere camsites, (tenminste ik ga er van uit), is het nooit te voorspellen hoe druk het is.
  Meestal cam ik onder schooltijd en dat is gewoon beperkt, :).
  En een arbeidsovereenkomst was ook wel een hele goede optie geweest. Zeker als je afhankelijk van de bijstand bent. Want dan ziet de bijstand dit als een echte baan. En nu dus niet. (Tja de bijstand kort wel, lekker dubbel, ;-)).

  Was goed

  Islive was een hele goede site. Vooral als beginnende cammer! Je bent nieuw en mannen willen weten wat je te bieden hebt. Vandaar dat je in het begin veel verdient. Ze zijn alleen afgelopen jaar samen gegaan met vele andere sites en daardoor is er meer keus van camgirls. Goed voor de klanten, slecht voor de camgils! Wie zegt dat de man nu jou kiest als de keuze meer dan 3x zo groot is! Leuk om te lezen dat mensen het een goede site vinden en ja ik krijg er ook een zakcentje van, maar het is niet te vergelijken als beginner en iemand die er langer zit! En ik geloof dat er veel meer mensen zijn die zich kunnen vinden bij mijn verhaal en dit geld niet voor Islive alleen maar alle camsite's!

  Sterke punten
  begin goede verdienste
  na een tijdje een leuk zakcentje
  maandelijkse uitbetaling
  makkelijke site

  Zwakke punten
  teveel keus voor de klant waardoor je na een tijdje niet snel aan de beurt komt. Er is gewoon te veel keus gekomen door het samenwerken met vele andere site's!
  Als je er een tijdje zit verdien je maar een kwart van je salaris in het begin.

  Top!

  Ik ben nu net 2 dagen bezig en mijn teller staat al op 174 euro! En ik doe alleen smiddags 2-3 uren en tegen middernacht weer. Je moet het slim aanpakken, pas als er stuk of 4-5 in je chat zijn een striptease geven en ze opwinden. Ook veel open vragen stellen via de chat, dan rek je weer tijd. Kijk ook af en toe eens recht in de webcam dan denken ze dat je echt naar hun kijkt. Ik ben heel benieuwd waar ik eind deze maand op zit. Wel een nadeel dat ze pas na maand uitbetalen,maar dan spaar je wel lekker door

  Sterke punten
  Overzichtelijk. Je kan meerdere mannen tegelijk. Vip! Verdiend 4x zoveel.

  Zwakke punten
  Maandelijkse uitbetaling

  Top islive

  Hoi islivers,

  Ja ik ben zeer tevreden over islive. Ben nu net een week begonnen en sta nu al op 56 euro. En hebt nog niet eens volledig gewerkt. Met een paar uur per dag kan je al aardig zakcentje verdienen. Mijn came staat dagelijks aan. Er wordt veel reclame gemaakt vind ik zelf. Dus toppie. Zelf kan je ook reclame maken en verdien je zelfs meer met je eigen website. Zover ben ik nog niet.
  Hebt ook op andere platformen gewerkt maar is lang niet genoeg klanten/mannen die komen als islive.

  Dus voor elk wat wils. Je kan vanuit huis je beroep maken of gewoon een zakcentje verdienen. Ik zit in de schuldsanering dus elk centje is mooi meegenomen.

  Ook een prima mogelijkheid om je geld te verdienen.
  Het enige nadeelpuntje is dat het niet wekelijks wordt uitbetaald. (sommige platformen hebben dat of om de 2 weken)

  Ik raad iedereen aan die als webcamgirl wilt werken om islive te nemen. :)
  GOED WERK DAMES.

  Sterke punten
  Nooit storing.
  Veel mogelijkheden om reclame te maken.
  Zeer betrouwbaar kwa uitbetaling.
  Veel klanten.

  Zwakke punten
  Uitbetaling per 2 weken ofzo zou geweldig zijn.
  Of per maand (nu moet je 2 maanden wachten)

  Dik tevreden

  Ik ben WEL dik tevreden over islive.

  Nooit storing, snelle helpdesk en MEGA DRUK.

  Door alle publiciteit met oh oh barbie en spuite en slikken is het drukker geworden dan dat is zeker zo in de zomer maanden lekker meegenomen.

  Tja en maar 18ct voor je show? Je hoeft voor 18ct geen show te geven.
  Dat bepaal je zelf.

  Voor 18 ct laat ik ook niks zien en klets ik alleen.
  Als er minimaal 5 man in de chat zit, of iemand kiest beeldbellen of VIP dan laat ik pas iets zien.

  En daar draai ik echt prima mee hoor. Verdien op islive meer dan op CS, Zelf voort zeggen of op xmodels.

  Charmante screenshots zijn wel echt een must.
  Dus zorg dat je een screenshot maakt die mannen je chat in trekt en ze nieuwsgierig maakt.

  Sterke punten
  nooit storing
  druk
  vriendelijk en snel personeel
  veel verdiensten door altijd drukke chat

  Veelste weinig PM

  Ik vind het belachelijk dat voor de show's die ik geef ik maar 18 cent Per minuut krijg ! , zodra je over VIP begint klikken de meeste snel weg... het begint me steeds meer te irriteren, Bij andere sites verdien je minstens 0,40 wat ook al geen bergen zijn maar dat loopt lekker op als je het drukt hebt ! ze beloven indd een hoop maare bij andere sites verdien ik toch echt het dubbelen voor veel minder geld !
  EN dat je alleen vanaf een vaste lijn kunt bellen ook erg vervelend!
  Beetje tegen vallen

  tevreden

  Ik ben erg tevreden over islive, ben net pas begonnen hoor. Maar ik vroeg me af hoe jullie dat doen met inbellen. Gebruik je dan je eigen, vaste telefoon? Ik wil dat ook wel gaan doen, als het lukt. Tot nu toe heb ik in een paar dagen al best geld verdiend. Dus ook ik ben dik tevreden. Soms heb ik een klant die zegt dat hij me niet meteen of helemaal niet kan zien. Dus zwart beeld.
  Ik heb ook klanten die meteen meer van me vragen, als ik dan aangeef dat ik dat alleen vip doe, klikken ze meteen weg. Maar ja, beter dan voor 18 cent pm alles meteen te showen vind ik.

  Sterke punten
  Ziet er mooi uit, erg bekend. In de avonden vrij druk.

  Zwakke punten
  soms zegt een klant een zwart beeld te krijgen en klikken ze meteen weer weg.

  HELEMAAL TOP!

  Ik ben helemaal blij met Islive.

  Tijdens het cammen zet ik mijn geluid uit zodat mannen die mij willen horen kunnen bellen. Dan verdien je dus geen 18 cent per minuut maar 42ct per minuut.
  Wat dus meer is dan je ergens anders verdiend. Plus nog 18ct extra voor elke extra bezoeker.

  Nu met de nieuwe chat kan elke klant VIP chatten en verdien minimaal je 72 cent per minuut. Plus 18 ct extra per minuut voor elke extra klant.

  Ook is het hartstikke druk en heb ik de laatste tijd gemiddeld 6 klanten in mijn chat.

  Islive betaald dus MEER dan andere platforms maar je moet dan wel even je hersenen gebruiken en je geluid uitzetten zodat mannen willen beeldBELLEN wat dus meer oplevert, een goede screenshot nemen zodat je veel klanten in je chat tegelijk hebt en als ze verzoekjes hebben zeggen dat je dat alleen in VIP chat doet.

  ZO verdien je ze op islive! Als je dan ook nog eens op 2 sites tegelijk werkt dan heb je helemaal een lekker inkomen.

  Verder nooit storing, altijd nette professionele emails terug als er wat is en het word direct opgelost. Helemaal top.

  Sterke punten
  Nooit storing
  Erg druk
  Goede verdiensten als je eventjes logisch nadenkt
  Goede website om te splitcammen

  Zwakke punten
  Geen

  ISLIVECAMMODEL SCHAAM JE ROT!!!

  betalen slecht, islive ontvangt 0,70 ct per minuut. En heeft het lef om je nog geen 20 cent aan te bieden per minuut. Ze moeten zich schamen. Je hoort als telefonische dienstverlener minstens 0,30 cent te verdienen, exclusief btw.

  Ze hebben het lef, om je weg te kapen van goedlopende websites zoals Clubsense ! Door ongevraagde mails te sturen met zogenaamde goede aanbiedingen, wat nog lager ligt dan het bedrag wat clubsense betaald.

  Sterke punten
  vallen je lastig op andere sites, zoals clubsense.

  Zwakke punten
  betalen slecht, islive ontvangt 0,70 ct per minuut. En heeft het lef om je nog geen 20 cent aan te bieden per minuut. Ze moeten zich schamen. Je hoort als telefonische dienstverlener minstens 0,30 cent te verdienen, exclusief btw.

  Site islive

  Ik vind islive wel een goede site.. heb er altijd genoeg klanten... de duur van de gesprekken ligt aan je zelf.. Je bent niet verplicht om meteen zo ver te gaan ligt denk ik ook een beetje of je een vlotte babbel hebt.. Wel vind ik het jammer dat het zo lang moet duren voor er een wekelijkse betaling gaat komen... Zodra die er is ben ik weer vollop actief op de site bezig.. Tot die tijd wacht ik rustig af..

  Sterke punten
  genoeg klanten geen storing

  Zwakke punten
  Nog geen wekelijkse betaling.

  bellen

  loopt dat wel goed bij islive als je alleen belwerk doet
  bij ze want als ik op site kijk zie ik nooit iemand bezet ?
  gr angel

  Islive is Top!

  Islive is één van de betere platforms, storingen zijn nihil indien ze er wel zijn kun je dat 24/7 melden via een speciaal mobiel nummer en worden aquedaat opgelost.

  Betalingen worden netjes afgehandeld voor performers, statistieken kun je per 5 minuten volgen.

  Het is je vaardigheid hoe je je als performer opsteld na clientele die inbellen op een speelse manier benaderen en intresse tonen doet wonderen, ik kan me dus zeker niet vinden hoe andere collega camsters hier niet mee om kunnen gaan!

  Je hebt het geheel in eigen handen als je presentatie en looks goed zijn dan kom je handen en voeten te kort om de clientele te woord te staan!

  Sterke punten
  Dagelijkse reclame op neven sites.
  Realtime overzicht van verdiensten.
  Correcte en snelle uitbetaling.
  Technische ondersteuning per mail of 24/7 via een mobiel nummer.
  Koppeling via Facebook en Twitter behoort tot de mogelijkheden.
  Eigen Preview pagina met realtime snapshots.

  Zwakke punten
  Totaal geen zwakke punten!!!!!

  helemaal goed

  ik, als oude rot in het vak werk uiteraard ook bij islive.
  al jaren....nooit geen problemen gehad, betalen altyd keurig op tyd,
  daar kun je de klok op gelijk zetten. alleen. en ach 0.1785 per minuut per bezoeker, uiteindelijk loopt dat hard op, je hebt dat grotendeels zelf in de hand.
  hun maken goed reclame, daar ligt het echt niet aan.

  dus, islive, ben blij dat ik ook bij jullie cam...

  Sterke punten
  goede reclame,veel bezoekers

  Zwakke punten
  0.1785 ct, ik vraag me wel altyd af, waarom geen 0,20 ct...

  Waardeloze cam site

  Ik raad het je niet aan voor deze site te gaan werken. Ze behandelen je waardeloos! Het zijn leugenaars en gemene mensen, beloven je veel geld te gaan verdienen en je verdient er geen ene ruk! Ik ben er mee gestopt en werk nu voor 2 andere website's waar ik wel een fatsoenlijk inkomen mee heb om genoeg leuke dingen ook van te doen.

  Het was een heel gedoe om mijn profiel er af te krijgen toen ik wou stoppen. Toen ik mezelf ging opzoeken op google zag ik op een aantal website's waar reclame word gemaakt, dat mijn orginele gegevens er gewoon stonden.. zoals Geboortedatum, woonplaats etc.. Terwijl je zelf een woonplaats , leeftijd , enz mag bedenken toch? Waarom zou je dat anders doen? niet om je echte gegevens bekend te maken. Vooral niet als je graag anoniem wilt blijven (dus niet met je gezicht in beeld) en dat doe ik niet. Stel je voor dat iemand je herkent aan je lichaam dat kan.. en dan die gevens erbij zien dan klopt het allemaal wel...

  Heb heel vaak achter ze aan moeten bellen om te vragen wanneer mijn profiel er nou eindelijk eens af werd gehaald , omdat ik allang gestopt was met die site om die redenen die ik net verteld heb. Als ik belde werd ik niet fatsoenlijk te woord gestaan en kreeg zelfs ruzie met een medewerkster, omdat ze vond dat ik me aanstelde. Ja makkelijk praten als je het werk zelf niet hoeft te doen he. Wie weet wat je in de toekomst nog wil gaan worden. En als je anoniem wilt blijven mag dat toch normaal? dus dan wil ik niet dat ze allerlei dingen op het internet pleuren die ik er niet op wil hebben. Je krijgt maar 0.17 cent per min en dat is de moeite niet waard om je bed voor uit te komen, want 7 of 8 klanten in je chat wat ze je beloven kun je wel vergeten de hele dag door .. dat heb je maar 1 of 2 x op een dag en dan zijn het ook nog van die snelle trekkers vaak je typt je suf op dat toetsenbord omdat je ze er zo lang mogelijk aan wilt houden , ze schelden je nog erbij uit voor van alles en dat alles voor 0.17 cent? die je niet elke min verdient, omdat je niet elke min iemand hebt in je chat. Daar doe ik mijn kleren niet meer voor uit. En zoals miranda zei in een review Het zijn onfatsoenlijke mannen in je chat , omdat je op site's staat als webcamhoeren enz. Nou en dat heb ik er ook niet voor over om zo genoemd te worden voor zo'n laag tarief per min .. Op de andere website's waar ik voor werk is dat niet zo en word ik nooit uitgescholden.voor slet of hoer en die klanten blijven veel langer hangen en hoef je je ook niet suf te typen, want dat is 1 op 1 chat en je verdient er nog meer mee ook , dan ben je toch ook gek als je zoiets gaat doen..

  Sterke punten
  Zijn die er dan?

  Zwakke punten
  * Onbeschoft personeel
  * Onbeschofte klanten
  * Snelle rukkers dus je verdient weinig aan een klant
  * 2 maand wachten op je geld
  Kortom waardeloze camsite waar je veel moeite voor moet doen en geen ruk verdient!

  Uitbetaling

  Hoi, ik werk al 2 weken op islive, en als het goed is betalen ze uit op de eerste van de maand. Dat is dus vandaag. Weet iemand, hoe lang het duurt voordat het geld op je rekening staat? x

  ondanks slechte ervaringen

  hi...ondanks dat ik veel slechte dingen lees of hoor over islive...vind ik het toch heerlijk werken daar ..op tijd betaald en ik verdien best aardig...ik ben ook op streamate maar geloof dat dat niks voor mij is helaas...heb het geprobeerd maar verdien echt weinig en hier op islive heb ik echt als ik online ben het super druk en verdien dus goed...heb wel een klein minpuntje...de regel...geen reclame!!! ze verstaan daar echt alles onder niet over vip praten met klant ..geeen nummer of mail aannemen( niet dat ik dat doe) maarja mannen gooien dat er wel vaak neer...en nu ben je bang dat je haast wat verkeerds zeg ofzo...maar verders super werk...grtjes nance

  Sterke punten
  goed betaald ...werk met zin..

  Zwakke punten
  de regel....geen reclame

  top site

  Goede site
  sinds ik bij islive ben gaan werken voelde ik mij vrij.
  je werkt waneer je wil en de verdiensten zijn heerlijk.
  ze helpen je optijd als je vragen hebt.
  voor mij nooit meer wat anders

  Sterke punten
  Snelle hulp
  optijd met uitbetalen

  Zwakke punten
  geen 1

  Wat een ellende

  Ik probeer islive nu al 3 weken te pakken te krijgen via email maar ze reageren nooit op emails.

  Als je ze belt kunnen ze je niet helpen, zeggen dan dat het druk is en dat je een andere keer terug moet bellen.
  Als je dan een andere keer weer belt, krijg je hetzelfde te horen.

  Al die moeite voor 17 cent per minuut.
  Het is belachelijk.

  Voor never nooit meer.
  Ik heb een heleboel meer waarde dan voor 17 cent per minuut een stel onbeschofte apen te woord te staan.

  Werk ook op andere cam sites en daar krijg je wel fatsoenlijk betaald en hebben ze fatsoenlijke bezoekers.
  Maarja, wat wil je als islive je op websites zoals webcamhoeren, webcamsletten etc zet.
  Als ik dat het geweten had ik het nooit gedaan.

  Zwakke punten
  Alles, wat een ellende.

  Slechte ervaringen

  Ik heb slechte ervaringen met islive.
  Ze laten je de eerste maand wachten op je geld en betalen daarna vaak maandelijks te laat uit.

  Alleen wanneer je dreigt te stoppen met werken voor hen reageren ze op emails of vragen.

  De bezoekers zijn in tegenstelling tot andere websites vaak erg bot of lomp.
  Ook gaan ze slordig om met persoonlijke gegevens.

  Islive betaald maar 18 cent per minuut per bezoeker!!
  internet-modelling.com betaald omgerekend 61 per minuut per bezoeker
  en betaald wekelijks uit.. en je krijgt meteen hulp wanneer je vragen hebt tja dan weet ik het wel hoor.

  Sterke punten
  Snelle aanmelding, meteen aan de slag

  Zwakke punten
  Zeer weinig uitbetaald
  Laat uitbetaald
  botte bezoekers
  slordig met persoonlijke gegevens


Bezoek IsLive.nl

Schrijf een review