IsLive.nl - 39 Reviews

Last updated: 17 april 2018
IsLive.nl Logo

60% aanbevolen, 39 Reviews

 1. IsLive.nl
 2. Algemeen
 3. Stoppen met werken
 4. Verdiensten
 5. Hoe weet ik hoeveel ik verdiend heb?
 6. Contact
 7. IsLive.nl Reviews
 8. Schrijf ook een review over IsLive.nl

Niet tevreden over IsLive.nl? Probeer dan eens AmateurModellen.nl.

IsLive.nl

ClubIsLive - Erotisch webcammen, zoals op StripChat.

Erotisch webcammen via IsLive.nl is een leuke vrijblijvende en makkelijke manier om via het internet goed geld te verdienen.

Met je computer en een webcam kun je betalende bezoekers entertainen met een opwindend gesprek en een erotische show. Dat alles doe je op het moment dat jij er tijd voor hebt en zin hebt om web te cammen.

Als je al een webcam en een computer hebt hoef je verder ook geen investeringen te doen. Zo simpel is het! Geef je dus snel op via ClubIsLive.

IsLive.nl Details

Hits: 11059

URL: http://www.islive.nl/

Categorieën: Erotisch Thuiswerk

Reviews: 39

Algemeen

Via het platform van deze website hebben leden online contact met voornamelijk mannen waarmee men (erotisch betaald) kan chatten, cammen, e- mailen en/ of bellen. Leden bepalen zelf of zij dat anoniem wensen te doen. Leden bepalen ook zelf hoeveel uren zij chatten, cammen, e-mailen en of bellen, kortom de thuiswerkers bepalen hun eigen werktijden.

Stoppen met werken

De werkzaamheden via Clubislive.nl zijn geheel vrijblijvend. Indien thuiswerkers wensen te stoppen met cammen, chatten, e-mailen of bellen, dan kan men dat doen door niet meer in te loggen.

Verdiensten

Het bedrag dat een thuiswerker wilt verdienen hangt geheel van de persoon zelf af. Bezoekers kiezen zelf met wie ze willen chatten of bellen. Men kan per bezoeker tot 88ct per minuut (= ruim € 52 per uur) verdienen, het kan ook zomaar zijn dat een thuiswerker meerdere bezoekers tegelijk heeft waardoor de verdiensten nog verder kunnen oplopen. Daarnaast zijn er nog veel meer verdienmogelijkheden. De verdiensten van de leden worden bijgehouden en 3 keer per maand bijgeschreven op de opgegeven bankrekening.

Hoe weet ik hoeveel ik verdiend heb?

Thuiswerkers kunnen gemakkelijk zien hoeveel zij verdienen. Na ingelogd te hebben op de site, kan men kiezen voor de optie 'statistieken'. Daarop kan men 24 uur per dag real time precies zien hoeveel opbrengsten men in een bepaalde periode gegenereerd heeft. Het systeem is hiermee volledig transparant en controleerbaar, men hoeft dus zelf helemaal niets uit te rekenen.

Contact

Voor eventuele vragen kunnen geinteresseerden en of thuiswerkers contact opnemen met ClubIsLive via het contactformulier op de website, welke te benaderen is via:
http://clubislive.nl/nl/contact?p=61&pi=typein


IsLive.nl Acties & Nieuws

 • 26 februari 2017 Van huis uit geld verdienen met IsLive.nl
  Veel personen vinden het prettiger om in hun eigen omgeving te zijn en of vanuit hun eigen omgeving te werken. Met behulp van het internet gaan niet alleen deze personen, maar ook mensen zonder een baan, dan op zoek naar geschikte banen, die ze van huis uit kunnen uitvoeren. Online vind men dan ook heel vaak een aantal resultaten, maar niet allemaal bieden echt de mogelijkheid om van huis uit geld Lees verder

IsLive.nl reviews (39):

IsLive.nl - Slecht

2

Review:
Deze site is zo achter uit gegaan, ik ben geheid een van de mooiere meiden op islive en er is geen verkeer meer. Waarom niet, omdat ze de meiden van islive kei hard laten vallen, en een andere applicatie zijn gestart waar de meiden meer verdienen, en zodoende ook geen reclame meer maken voor islive. Ik moet zeggen ik kap hiermee, en ik adviseer een ieder naar xmodels te komen! Bovendien zijn de verdiensten hier ook barslecht, 18 cent per minuut terwijl bezoekers ruim 1,20 betalen.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:

alles

Cam model beveelt IsLive.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

IsLive.nl - islive

1

Review:
islive is wel een aardige site. persoonlijk vind ik www.123cams4free.com beter. Leukere meiden en goedkoper. staat vaak een discount code op de homepage. Daarnaast ook veel extra gratis credits. echt een aanrader.

Sterke punten:
goede website

Zwakke punten:
te duur

IsLive.nl - Fijne camsite!

2

Review:
Fijne camsite met duidelijke layout.
Ik splitmcam op meedere sites en ondanks dat islive niet heel veel betaald (0,18ct p/m) verdien ik hier toch altijd het meest. Er is veel publiek altijd.
Natuurlijk heb ik wel eens een rustige avond, maar het gebeurd vaak zat dat ik 6 bezoekers tegelijk in mijn chat heb, dan zit je opeens aan de 1,08 euro per minuut.

Als het rustig is proberen of iemand je mee wil nemen naar de vip chat, daar krijg je 4x het tarief (dus 0,72ct per minuut) nadeel van de vipchat vind ik wel, als je bezoeker de vip chat verlaat zit je gelijk weer in de publiekschat. Nu krijg je helaas wel eens van die horken die midden in de vip alles uitgooien als ze klaar zijn, zonder even wat te zeggen, dan moet je als een speer uit beeld schieten om je aan te kleden.

Support is heel goed! Als ik een vraag heb bel ik en ik sta nooit in de wacht, heb gelijk iemand aan de lijn en het is nog nooit gebeurd dat ze me niet konden helpen.
Dashboard is ook heel duidelijk een overzichtelijk, je ziet meteen wat je verdiend hebt.

Uitbetaling is geloof ik 3x per maand. Zijn altijd op tijd.

Sterke punten:
- veel publiek
- goede support
- fijne overzichtelijke site
- dashboard is makkelijk in gebruik
- uitbetaling meerdere keren per maand

Zwakke punten:
- betaald niet heel veel (0,18 ct per minuut)
- als de vip klant je verlaat zit je meteen weer in de publiekschat

Lola beveelt IsLive.nl aan bij vrienden/bekenden

IsLive.nl - Leuk maaar....

3

Review:
Het is leuk om hier te werken echter ben ik het niet eens met de prijzen die de modellen krijgen per minuut namelijk 18 cent. Hier komt geen verandering in. En dat terwijl mannen zich blauw betalen.

Ook heb ik een opmerking betreft de uitbetaling, vind ze vrij vaak erg laat.. Waar een ander bedrijf om 8uur smorgens de betalingen verwerkt, kunnen hun het soms pas na 16uur doen.. Gelukkig deel ik dezelfde rekening, maar zelfs dan duurt het nog lang... Dat is dan wel een minpunt..
Verder is het wel oke, je krijgt altijd netjes antwoord op je vragen.

Sterke punten:
Goede reclame
Meerdere chatbezoekers mogelijk

Zwakke punten:
Lage salaris
Overal te vinden op internet

IsLive.nl - Gaaaaat

1

Review:
Ben net lid maar vind het erg onduidelijk. Ik kan geen foto's toevoegen daarnaast kan ik ook niet webcammen (geen idee waar ik kan zien als een man wil webcammen of praten) ik sta al 5 uren beschikbaar maar nog niks! (ook vanwege geen foto) maar ja kan moeilijk foto toevoegen als dat niet kan..

Sterke punten:
weet ik niet

Zwakke punten:
Onduidelijk voor beginnend model

IsLive.nl - overal te vinden!

3

Review:
Ik heb mijzelf gegoogled en ik ben dus met mijn naam (bietje84) met fotos te vinden op google en 10tallen andere sites! Ik ben dus direct gestopt bij het zien hiervan. Anoniem kan dus absoluut niet! Je bent altijd te herkennen aan houding, achtergrond, haar, etc! NIET DOEN!!!

Zwakke punten:
ABSOLUUT GEEN PIVACY

bietje84 beveelt IsLive.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

IsLive.nl - cammen bij islive

0

Review:
Ik zit nu een tijdje bij islive en het bevalt prima. Goede helpdesk en je krijgt meteen antwoord op vragen.
Pluspunt is dat er echt veel bezoekers zijn. Het is nooit langer dan 20 minuutkes stil. Wat ik wel lastig vind is dat je echt niet met iedereen tegelijk kan chatten. De aandacht vasthouden kan je maar bij 1 tegelijk en niet 5 tegelijk waardoor ik toch wel veel losse minuutjes heb. De meeste willen echt chatten en niet perse meekijken, weer een ander wil juist alles zien. Maar dat is even wennen. Ook de losse minuutjes tikken lekker aan.

Je moet geen wereld loon verwachten maar het is toch een lekker zakcentje. Ik ben part time online en gemiddeld ook een normaal parttime loon.

Ik denk als je gaat camsplitten met andere sites je er meer uit kunt halen maar islive is zeker een fijne camsite om dagelijks op te cammen!

Sterke punten:
- goede helpdesk
- duidelijk overzicht van wat je verdient.
- het is er druk!

Zwakke punten:
Veel losse seconden en minuutjes

girly beveelt IsLive.nl aan bij vrienden/bekenden

IsLive.nl - is live

0

Review:
De site loopt redelijk
Wat wel jammer is van deze site dat ze verschil maken.
Bepaalde dames worden voorgetrokken

Sterke punten:
betalen snel uit
redelijk wat klanten
weinig storingen

Zwakke punten:
Trekken bepaalde dames voor
En bij sommige dames kunnen klanten geen beoordeling geven daardoor blijven zij op maar 1 ster staan
Iedereen wat hetzelfde werk doet hoort gelijk te zijn

Ikke beveelt IsLive.nl NIET aan bij vrienden/bekenden

IsLive.nl - tevreden

0

Review:
Ben tevreden over islive. als je met vragen zit reageren ze super snel per mail!
Ik ben nu 4 dagen bezig en heb al een goede inkomen.
Alleen nog even afwachten of het uitbetalen echt elke eerste werkdag na de eerste tien dagen is. moet minimaal 150 verdienen wil je het de eerste 10 dagen uitbetaald krijgen.
en 0.18 klinkt niet veel en misschien is dat het ook niet maar als je genoeg klanten hebt tikt het best snel aan.

Sterke punten:
site werkt altijd goed
met vragen reageren ze erg snel

IsLive.nl - Goed.

1

Review:
Erg tevreden over Islive.
Iemand anders had me dit werk een heel tijd geleden ge-adviseert en heb er zeker geen spijt van. Gezellige bezoekers.

Sterke punten:
In het algemeen aardige klanten. Ze betalen je netjes uit. Weinig problemen met Islive.

Zwakke punten:
Net zoals bij andere camsites, (tenminste ik ga er van uit), is het nooit te voorspellen hoe druk het is.
Meestal cam ik onder schooltijd en dat is gewoon beperkt, .
En een arbeidsovereenkomst was ook wel een hele goede optie geweest. Zeker als je afhankelijk van de bijstand bent. Want dan ziet de bijstand dit als een echte baan. En nu dus niet. (Tja de bijstand kort wel, lekker dubbel, ;-)).

Miss beveelt IsLive.nl aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over IsLive.nl

 • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
 • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou IsLive.nl aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou IsLive.nl aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek IsLive.nl


Home » Erotisch Thuiswerk » IsLive.nl