ClubIsLive - Erotisch webcammen, zoals op StripChat. Erotisch webcammen via IsLive.nl is een leuke vrijblijvende en makkelijke manier om via het internet goed geld te verdienen. Met je computer en een webcam kun je betalende bezoekers entertainen met een opwindend gesprek en een erotische show. Dat alles doe je op het moment dat jij er tijd voor hebt en zin hebt om web te cammen. Als je al een webcam en een computer hebt hoef je verder ook geen investeringen te doen. Zo simpel is het! Geef je dus snel op via ClubIsLive.

  • Cammen: €0,20 per 60 credits
  • VIP Cammen: €0,80 cent per 240 credits
  • Tippen: €0,20 per 60 credits
  • Privéberichten: €0,20 cent per ontvangen bericht

Algemeen

Via het platform van deze website hebben leden online contact met voornamelijk mannen waarmee men (erotisch betaald) kan chatten, cammen, e- mailen en/ of bellen. Leden bepalen zelf of zij dat anoniem wensen te doen. Leden bepalen ook zelf hoeveel uren zij chatten, cammen, e-mailen en of bellen, kortom de thuiswerkers bepalen hun eigen werktijden.


Stoppen met werken

De werkzaamheden via Clubislive.nl zijn geheel vrijblijvend. Indien thuiswerkers wensen te stoppen met cammen, chatten, e-mailen of bellen, dan kan men dat doen door niet meer in te loggen.


Verdiensten

Het bedrag dat een thuiswerker wilt verdienen hangt geheel van de persoon zelf af. Bezoekers kiezen zelf met wie ze willen chatten of bellen. Men kan per bezoeker tot 88ct per minuut (= ruim 52 per uur) verdienen, het kan ook zomaar zijn dat een thuiswerker meerdere bezoekers tegelijk heeft waardoor de verdiensten nog verder kunnen oplopen. Daarnaast zijn er nog veel meer verdienmogelijkheden. De verdiensten van de leden worden bijgehouden en 3 keer per maand bijgeschreven op de opgegeven bankrekening.


Hoe weet ik hoeveel ik verdiend heb?

Thuiswerkers kunnen gemakkelijk zien hoeveel zij verdienen. Na ingelogd te hebben op de site, kan men kiezen voor de optie 'statistieken'. Daarop kan men 24 uur per dag real time precies zien hoeveel opbrengsten men in een bepaalde periode gegenereerd heeft. Het systeem is hiermee volledig transparant en controleerbaar, men hoeft dus zelf helemaal niets uit te rekenen.


Contact

Voor eventuele vragen kunnen geinteresseerden en of thuiswerkers contact opnemen met ClubIsLive via het contactformulier op de website, welke te benaderen is via: http://clubislive.nl/nl/contact?p=61&pi=typein


Artikelen over IsLive.nl

Van huis uit geld verdienen met IsLive.nl

Veel personen vinden het prettiger om in hun eigen omgeving te zijn en of vanuit hun eigen omgeving te werken. Met behulp van het internet gaan niet alleen deze personen, maar ook mensen zonder een baan, dan op zoek naar geschikte banen, die ze van huis uit kunnen uitvoeren. Online vind men dan ook [...]

IsLive.nl Reviews

  • Ik was ongerust omdat al mijn snapshots op Google stonden. Ik vind het niet zo erg als iemand mij herkend maar vond het idee vervelend dat mijn foto’s voor altijd zo op die manier op internet zouden staan. Toen ik mijn zorgen met islive deelde zijn ze meteen voor mij aan de slag gegaan en hebben alles voor mij verwijderd zover ze zit voor mij konden doen. Ze zijn direct met tips en oplossingen gekomen zodat ik toch gewoon door kan cammen. Islive is een goed bedrijf, ze betalen altijd netjes op tijd en ik als cammer ben echt wel heel tevreden.

    Sterke punten
    Persoonlijke site voor de klanten, 1:1 chatten is mogelijk en je kan beide een cam aanzetten, ze betalen netjes op tijd, houden veel acties om je te motiveren en klanten geven ze vaak korting op credits waardoor klanten langer kunnen blijven.

    Zwakke punten
    Soms is de verbinding iets minder. De snapshots foto’s worden inderdaad op andere website’s gebruikt dus houd daar rekening mee door ze bijvoorbeeld zonder hoofd te maken.

    Door Steffy op 21 april 2020 Reageer (5 reacties)
  • Bekijk mijn ervaring op www.webcamtips.be

    Sterke punten
    Druk! Snelle betaling!

    Zwakke punten
    Af en toe de verbinding!

    Door Kiki op 7 juni 2019 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Fijne camsite met duidelijke layout. Ik splitmcam op meedere sites en ondanks dat islive niet heel veel betaald (0,18ct p/m) verdien ik hier toch altijd het meest. Er is veel publiek altijd. Natuurlijk heb ik wel eens een rustige avond, maar het gebeurd vaak zat dat ik 6 bezoekers tegelijk in mijn chat heb, dan zit je opeens aan de 1,08 euro per minuut. Als het rustig is proberen of iemand je mee wil nemen naar de vip chat, daar krijg je 4x het tarief (dus 0,72ct per minuut) nadeel van de vipchat vind ik wel, als je bezoeker de vip chat verlaat zit je gelijk weer in de publiekschat. Nu krijg je helaas wel eens van die horken die midden in de vip alles uitgooien als ze klaar zijn, zonder even wat te zeggen, dan moet je als een speer uit beeld schieten om je aan te kleden. Support is heel goed! Als ik een vraag heb bel ik en ik sta nooit in de wacht, heb gelijk iemand aan de lijn en het is nog nooit gebeurd dat ze me niet konden helpen. Dashboard is ook heel duidelijk een overzichtelijk, je ziet meteen wat je verdiend hebt. Uitbetaling is geloof ik 3x per maand. Zijn altijd op tijd.

    Sterke punten
    - veel publiek - goede support - fijne overzichtelijke site - dashboard is makkelijk in gebruik - uitbetaling meerdere keren per maand

    Zwakke punten
    - betaald niet heel veel (0,18 ct per minuut) - als de vip klant je verlaat zit je meteen weer in de publiekschat

    Door Lola op 7 januari 2017 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik zit nu een tijdje bij islive en het bevalt prima. Goede helpdesk en je krijgt meteen antwoord op vragen. Pluspunt is dat er echt veel bezoekers zijn. Het is nooit langer dan 20 minuutkes stil. Wat ik wel lastig vind is dat je echt niet met iedereen tegelijk kan chatten. De aandacht vasthouden kan je maar bij 1 tegelijk en niet 5 tegelijk waardoor ik toch wel veel losse minuutjes heb. De meeste willen echt chatten en niet perse meekijken, weer een ander wil juist alles zien. Maar dat is even wennen. Ook de losse minuutjes tikken lekker aan. Je moet geen wereld loon verwachten maar het is toch een lekker zakcentje. Ik ben part time online en gemiddeld ook een normaal parttime loon. Ik denk als je gaat camsplitten met andere sites je er meer uit kunt halen maar islive is zeker een fijne camsite om dagelijks op te cammen!

    Sterke punten
    - goede helpdesk - duidelijk overzicht van wat je verdient. - het is er druk!

    Zwakke punten
    Veel losse seconden en minuutjes

    Door girly op 13 februari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Goed. -

    Erg tevreden over Islive. Iemand anders had me dit werk een heel tijd geleden ge-adviseert en heb er zeker geen spijt van. Gezellige bezoekers.

    Sterke punten
    In het algemeen aardige klanten. Ze betalen je netjes uit. Weinig problemen met Islive.

    Zwakke punten
    Net zoals bij andere camsites, (tenminste ik ga er van uit), is het nooit te voorspellen hoe druk het is. Meestal cam ik onder schooltijd en dat is gewoon beperkt, :). En een arbeidsovereenkomst was ook wel een hele goede optie geweest. Zeker als je afhankelijk van de bijstand bent. Want dan ziet de bijstand dit als een echte baan. En nu dus niet. (Tja de bijstand kort wel, lekker dubbel, ;-)).

    Door Miss op 17 oktober 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Islive was een hele goede site. Vooral als beginnende cammer! Je bent nieuw en mannen willen weten wat je te bieden hebt. Vandaar dat je in het begin veel verdient. Ze zijn alleen afgelopen jaar samen gegaan met vele andere sites en daardoor is er meer keus van camgirls. Goed voor de klanten, slecht voor de camgils! Wie zegt dat de man nu jou kiest als de keuze meer dan 3x zo groot is! Leuk om te lezen dat mensen het een goede site vinden en ja ik krijg er ook een zakcentje van, maar het is niet te vergelijken als beginner en iemand die er langer zit! En ik geloof dat er veel meer mensen zijn die zich kunnen vinden bij mijn verhaal en dit geld niet voor Islive alleen maar alle camsite's!

    Sterke punten
    begin goede verdienste na een tijdje een leuk zakcentje maandelijkse uitbetaling makkelijke site

    Zwakke punten
    teveel keus voor de klant waardoor je na een tijdje niet snel aan de beurt komt. Er is gewoon te veel keus gekomen door het samenwerken met vele andere site's! Als je er een tijdje zit verdien je maar een kwart van je salaris in het begin.

    Door NVT op 16 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Top! -

    Ik ben nu net 2 dagen bezig en mijn teller staat al op 174 euro! En ik doe alleen smiddags 2-3 uren en tegen middernacht weer. Je moet het slim aanpakken, pas als er stuk of 4-5 in je chat zijn een striptease geven en ze opwinden. Ook veel open vragen stellen via de chat, dan rek je weer tijd. Kijk ook af en toe eens recht in de webcam dan denken ze dat je echt naar hun kijkt. Ik ben heel benieuwd waar ik eind deze maand op zit. Wel een nadeel dat ze pas na maand uitbetalen,maar dan spaar je wel lekker door

    Sterke punten
    Overzichtelijk. Je kan meerdere mannen tegelijk. Vip! Verdiend 4x zoveel.

    Zwakke punten
    Maandelijkse uitbetaling

    Door Nikky op 15 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Hoi islivers, Ja ik ben zeer tevreden over islive. Ben nu net een week begonnen en sta nu al op 56 euro. En hebt nog niet eens volledig gewerkt. Met een paar uur per dag kan je al aardig zakcentje verdienen. Mijn came staat dagelijks aan. Er wordt veel reclame gemaakt vind ik zelf. Dus toppie. Zelf kan je ook reclame maken en verdien je zelfs meer met je eigen website. Zover ben ik nog niet. Hebt ook op andere platformen gewerkt maar is lang niet genoeg klanten/mannen die komen als islive. Dus voor elk wat wils. Je kan vanuit huis je beroep maken of gewoon een zakcentje verdienen. Ik zit in de schuldsanering dus elk centje is mooi meegenomen. Ook een prima mogelijkheid om je geld te verdienen. Het enige nadeelpuntje is dat het niet wekelijks wordt uitbetaald. (sommige platformen hebben dat of om de 2 weken) Ik raad iedereen aan die als webcamgirl wilt werken om islive te nemen. :) GOED WERK DAMES.

    Sterke punten
    Nooit storing. Veel mogelijkheden om reclame te maken. Zeer betrouwbaar kwa uitbetaling. Veel klanten.

    Zwakke punten
    Uitbetaling per 2 weken ofzo zou geweldig zijn. Of per maand (nu moet je 2 maanden wachten)

    Door hotstout op 18 juni 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben WEL dik tevreden over islive. Nooit storing, snelle helpdesk en MEGA DRUK. Door alle publiciteit met oh oh barbie en spuite en slikken is het drukker geworden dan dat is zeker zo in de zomer maanden lekker meegenomen. Tja en maar 18ct voor je show? Je hoeft voor 18ct geen show te geven. Dat bepaal je zelf. Voor 18 ct laat ik ook niks zien en klets ik alleen. Als er minimaal 5 man in de chat zit, of iemand kiest beeldbellen of VIP dan laat ik pas iets zien. En daar draai ik echt prima mee hoor. Verdien op islive meer dan op CS, Zelf voort zeggen of op xmodels. Charmante screenshots zijn wel echt een must. Dus zorg dat je een screenshot maakt die mannen je chat in trekt en ze nieuwsgierig maakt.

    Sterke punten
    nooit storing druk vriendelijk en snel personeel veel verdiensten door altijd drukke chat

    Door webcam meisj op 6 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben erg tevreden over islive, ben net pas begonnen hoor. Maar ik vroeg me af hoe jullie dat doen met inbellen. Gebruik je dan je eigen, vaste telefoon? Ik wil dat ook wel gaan doen, als het lukt. Tot nu toe heb ik in een paar dagen al best geld verdiend. Dus ook ik ben dik tevreden. Soms heb ik een klant die zegt dat hij me niet meteen of helemaal niet kan zien. Dus zwart beeld. Ik heb ook klanten die meteen meer van me vragen, als ik dan aangeef dat ik dat alleen vip doe, klikken ze meteen weg. Maar ja, beter dan voor 18 cent pm alles meteen te showen vind ik.

    Sterke punten
    Ziet er mooi uit, erg bekend. In de avonden vrij druk.

    Zwakke punten
    soms zegt een klant een zwart beeld te krijgen en klikken ze meteen weer weg.

    Door sandy op 19 april 2013 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben helemaal blij met Islive. Tijdens het cammen zet ik mijn geluid uit zodat mannen die mij willen horen kunnen bellen. Dan verdien je dus geen 18 cent per minuut maar 42ct per minuut. Wat dus meer is dan je ergens anders verdiend. Plus nog 18ct extra voor elke extra bezoeker. Nu met de nieuwe chat kan elke klant VIP chatten en verdien minimaal je 72 cent per minuut. Plus 18 ct extra per minuut voor elke extra klant. Ook is het hartstikke druk en heb ik de laatste tijd gemiddeld 6 klanten in mijn chat. Islive betaald dus MEER dan andere platforms maar je moet dan wel even je hersenen gebruiken en je geluid uitzetten zodat mannen willen beeldBELLEN wat dus meer oplevert, een goede screenshot nemen zodat je veel klanten in je chat tegelijk hebt en als ze verzoekjes hebben zeggen dat je dat alleen in VIP chat doet. ZO verdien je ze op islive! Als je dan ook nog eens op 2 sites tegelijk werkt dan heb je helemaal een lekker inkomen. Verder nooit storing, altijd nette professionele emails terug als er wat is en het word direct opgelost. Helemaal top.

    Sterke punten
    Nooit storing Erg druk Goede verdiensten als je eventjes logisch nadenkt Goede website om te splitcammen

    Zwakke punten
    Geen

    Door xxxxjes op 12 april 2013 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik vind islive wel een goede site.. heb er altijd genoeg klanten... de duur van de gesprekken ligt aan je zelf.. Je bent niet verplicht om meteen zo ver te gaan ligt denk ik ook een beetje of je een vlotte babbel hebt.. Wel vind ik het jammer dat het zo lang moet duren voor er een wekelijkse betaling gaat komen... Zodra die er is ben ik weer vollop actief op de site bezig.. Tot die tijd wacht ik rustig af..

    Sterke punten
    genoeg klanten geen storing

    Zwakke punten
    Nog geen wekelijkse betaling.

    Door mellisa op 12 maart 2013 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Islive is één van de betere platforms, storingen zijn nihil indien ze er wel zijn kun je dat 24/7 melden via een speciaal mobiel nummer en worden aquedaat opgelost. Betalingen worden netjes afgehandeld voor performers, statistieken kun je per 5 minuten volgen. Het is je vaardigheid hoe je je als performer opsteld na clientele die inbellen op een speelse manier benaderen en intresse tonen doet wonderen, ik kan me dus zeker niet vinden hoe andere collega camsters hier niet mee om kunnen gaan! Je hebt het geheel in eigen handen als je presentatie en looks goed zijn dan kom je handen en voeten te kort om de clientele te woord te staan!

    Sterke punten
    Dagelijkse reclame op neven sites. Realtime overzicht van verdiensten. Correcte en snelle uitbetaling. Technische ondersteuning per mail of 24/7 via een mobiel nummer. Koppeling via Facebook en Twitter behoort tot de mogelijkheden. Eigen Preview pagina met realtime snapshots.

    Zwakke punten
    Totaal geen zwakke punten!!!!!

    Door BonitaMorena op 6 januari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • ik, als oude rot in het vak werk uiteraard ook bij islive. al jaren....nooit geen problemen gehad, betalen altyd keurig op tyd, daar kun je de klok op gelijk zetten. alleen. en ach 0.1785 per minuut per bezoeker, uiteindelijk loopt dat hard op, je hebt dat grotendeels zelf in de hand. hun maken goed reclame, daar ligt het echt niet aan. dus, islive, ben blij dat ik ook bij jullie cam...

    Sterke punten
    goede reclame,veel bezoekers

    Zwakke punten
    0.1785 ct, ik vraag me wel altyd af, waarom geen 0,20 ct...

    Door topcammer op 31 augustus 2012 Reageer (6 reacties)

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • hi...ondanks dat ik veel slechte dingen lees of hoor over islive...vind ik het toch heerlijk werken daar ..op tijd betaald en ik verdien best aardig...ik ben ook op streamate maar geloof dat dat niks voor mij is helaas...heb het geprobeerd maar verdien echt weinig en hier op islive heb ik echt als ik online ben het super druk en verdien dus goed...heb wel een klein minpuntje...de regel...geen reclame!!! ze verstaan daar echt alles onder niet over vip praten met klant ..geeen nummer of mail aannemen( niet dat ik dat doe) maarja mannen gooien dat er wel vaak neer...en nu ben je bang dat je haast wat verkeerds zeg ofzo...maar verders super werk...grtjes nance

    Sterke punten
    goed betaald ...werk met zin..

    Zwakke punten
    de regel....geen reclame

    Door nance op 11 juli 2012 Reageer (4 reacties)

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Goede site sinds ik bij islive ben gaan werken voelde ik mij vrij. je werkt waneer je wil en de verdiensten zijn heerlijk. ze helpen je optijd als je vragen hebt. voor mij nooit meer wat anders

    Sterke punten
    Snelle hulp optijd met uitbetalen

    Zwakke punten
    geen 1

    Door Romanio op 4 juni 2012 Reageer (17 reacties)

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek IsLive.nl

Schrijf je eigen review