ClubIsLive - Erotisch webcammen, zoals op StripChat. Erotisch webcammen via IsLive.nl is een leuke vrijblijvende en makkelijke manier om via het internet goed geld te verdienen. Met je computer en een webcam kun je betalende bezoekers entertainen met een opwindend gesprek en een erotische show. Dat alles doe je op het moment dat jij er tijd voor hebt en zin hebt om web te cammen. Als je al een webcam en een computer hebt hoef je verder ook geen investeringen te doen. Zo simpel is het! Geef je dus snel op via ClubIsLive.

  • Cammen: €0,20 per 60 credits
  • VIP Cammen: €0,80 cent per 240 credits
  • Tippen: €0,20 per 60 credits
  • Privéberichten: €0,20 cent per ontvangen bericht

Algemeen

Via het platform van deze website hebben leden online contact met voornamelijk mannen waarmee men (erotisch betaald) kan chatten, cammen, e- mailen en/ of bellen. Leden bepalen zelf of zij dat anoniem wensen te doen. Leden bepalen ook zelf hoeveel uren zij chatten, cammen, e-mailen en of bellen, kortom de thuiswerkers bepalen hun eigen werktijden.


Stoppen met werken

De werkzaamheden via Clubislive.nl zijn geheel vrijblijvend. Indien thuiswerkers wensen te stoppen met cammen, chatten, e-mailen of bellen, dan kan men dat doen door niet meer in te loggen.


Verdiensten

Het bedrag dat een thuiswerker wilt verdienen hangt geheel van de persoon zelf af. Bezoekers kiezen zelf met wie ze willen chatten of bellen. Men kan per bezoeker tot 88ct per minuut (= ruim 52 per uur) verdienen, het kan ook zomaar zijn dat een thuiswerker meerdere bezoekers tegelijk heeft waardoor de verdiensten nog verder kunnen oplopen. Daarnaast zijn er nog veel meer verdienmogelijkheden. De verdiensten van de leden worden bijgehouden en 3 keer per maand bijgeschreven op de opgegeven bankrekening.


Hoe weet ik hoeveel ik verdiend heb?

Thuiswerkers kunnen gemakkelijk zien hoeveel zij verdienen. Na ingelogd te hebben op de site, kan men kiezen voor de optie 'statistieken'. Daarop kan men 24 uur per dag real time precies zien hoeveel opbrengsten men in een bepaalde periode gegenereerd heeft. Het systeem is hiermee volledig transparant en controleerbaar, men hoeft dus zelf helemaal niets uit te rekenen.


Contact

Voor eventuele vragen kunnen geinteresseerden en of thuiswerkers contact opnemen met ClubIsLive via het contactformulier op de website, welke te benaderen is via: http://clubislive.nl/nl/contact?p=61&pi=typein


Artikelen over IsLive.nl

Van huis uit geld verdienen met IsLive.nl

Veel personen vinden het prettiger om in hun eigen omgeving te zijn en of vanuit hun eigen omgeving te werken. Met behulp van het internet gaan niet alleen deze personen, maar ook mensen zonder een baan, dan op zoek naar geschikte banen, die ze van huis uit kunnen uitvoeren. Online vind men dan ook [...]

IsLive.nl Reviews

  • Slecht -

    Deze site is zo achter uit gegaan, ik ben geheid een van de mooiere meiden op islive en er is geen verkeer meer. Waarom niet, omdat ze de meiden van islive kei hard laten vallen, en een andere applicatie zijn gestart waar de meiden meer verdienen, en zodoende ook geen reclame meer maken voor islive. Ik moet zeggen ik kap hiermee, en ik adviseer een ieder naar xmodels te komen! Bovendien zijn de verdiensten hier ook barslecht, 18 cent per minuut terwijl bezoekers ruim 1,20 betalen.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    alles

    Door Cam model op 18 maart 2018 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb mijzelf gegoogled en ik ben dus met mijn naam (bietje84) met fotos te vinden op google en 10tallen andere sites! Ik ben dus direct gestopt bij het zien hiervan. Anoniem kan dus absoluut niet! Je bent altijd te herkennen aan houding, achtergrond, haar, etc! NIET DOEN!!!

    Zwakke punten
    ABSOLUUT GEEN PIVACY

    Door bietje84 op 1 november 2015 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • De site loopt redelijk Wat wel jammer is van deze site dat ze verschil maken. Bepaalde dames worden voorgetrokken

    Sterke punten
    betalen snel uit redelijk wat klanten weinig storingen

    Zwakke punten
    Trekken bepaalde dames voor En bij sommige dames kunnen klanten geen beoordeling geven daardoor blijven zij op maar 1 ster staan Iedereen wat hetzelfde werk doet hoort gelijk te zijn

    Door Ikke op 24 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • betalen slecht, islive ontvangt 0,70 ct per minuut. En heeft het lef om je nog geen 20 cent aan te bieden per minuut. Ze moeten zich schamen. Je hoort als telefonische dienstverlener minstens 0,30 cent te verdienen, exclusief btw. Ze hebben het lef, om je weg te kapen van goedlopende websites zoals Clubsense ! Door ongevraagde mails te sturen met zogenaamde goede aanbiedingen, wat nog lager ligt dan het bedrag wat clubsense betaald.

    Sterke punten
    vallen je lastig op andere sites, zoals clubsense.

    Zwakke punten
    betalen slecht, islive ontvangt 0,70 ct per minuut. En heeft het lef om je nog geen 20 cent aan te bieden per minuut. Ze moeten zich schamen. Je hoort als telefonische dienstverlener minstens 0,30 cent te verdienen, exclusief btw.

    Door nvt op 5 april 2013 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik raad het je niet aan voor deze site te gaan werken. Ze behandelen je waardeloos! Het zijn leugenaars en gemene mensen, beloven je veel geld te gaan verdienen en je verdient er geen ene ruk! Ik ben er mee gestopt en werk nu voor 2 andere website's waar ik wel een fatsoenlijk inkomen mee heb om genoeg leuke dingen ook van te doen. Het was een heel gedoe om mijn profiel er af te krijgen toen ik wou stoppen. Toen ik mezelf ging opzoeken op google zag ik op een aantal website's waar reclame word gemaakt, dat mijn orginele gegevens er gewoon stonden.. zoals Geboortedatum, woonplaats etc.. Terwijl je zelf een woonplaats , leeftijd , enz mag bedenken toch? Waarom zou je dat anders doen? niet om je echte gegevens bekend te maken. Vooral niet als je graag anoniem wilt blijven (dus niet met je gezicht in beeld) en dat doe ik niet. Stel je voor dat iemand je herkent aan je lichaam dat kan.. en dan die gevens erbij zien dan klopt het allemaal wel... Heb heel vaak achter ze aan moeten bellen om te vragen wanneer mijn profiel er nou eindelijk eens af werd gehaald , omdat ik allang gestopt was met die site om die redenen die ik net verteld heb. Als ik belde werd ik niet fatsoenlijk te woord gestaan en kreeg zelfs ruzie met een medewerkster, omdat ze vond dat ik me aanstelde. Ja makkelijk praten als je het werk zelf niet hoeft te doen he. Wie weet wat je in de toekomst nog wil gaan worden. En als je anoniem wilt blijven mag dat toch normaal? dus dan wil ik niet dat ze allerlei dingen op het internet pleuren die ik er niet op wil hebben. Je krijgt maar 0.17 cent per min en dat is de moeite niet waard om je bed voor uit te komen, want 7 of 8 klanten in je chat wat ze je beloven kun je wel vergeten de hele dag door .. dat heb je maar 1 of 2 x op een dag en dan zijn het ook nog van die snelle trekkers vaak je typt je suf op dat toetsenbord omdat je ze er zo lang mogelijk aan wilt houden , ze schelden je nog erbij uit voor van alles en dat alles voor 0.17 cent? die je niet elke min verdient, omdat je niet elke min iemand hebt in je chat. Daar doe ik mijn kleren niet meer voor uit. En zoals miranda zei in een review Het zijn onfatsoenlijke mannen in je chat , omdat je op site's staat als webcamhoeren enz. Nou en dat heb ik er ook niet voor over om zo genoemd te worden voor zo'n laag tarief per min .. Op de andere website's waar ik voor werk is dat niet zo en word ik nooit uitgescholden.voor slet of hoer en die klanten blijven veel langer hangen en hoef je je ook niet suf te typen, want dat is 1 op 1 chat en je verdient er nog meer mee ook , dan ben je toch ook gek als je zoiets gaat doen..

    Sterke punten
    Zijn die er dan?

    Zwakke punten
    * Onbeschoft personeel * Onbeschofte klanten * Snelle rukkers dus je verdient weinig aan een klant * 2 maand wachten op je geld Kortom waardeloze camsite waar je veel moeite voor moet doen en geen ruk verdient!

    Door Veronique op 11 augustus 2012 Reageer (9 reacties)

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb slechte ervaringen met islive. Ze laten je de eerste maand wachten op je geld en betalen daarna vaak maandelijks te laat uit. Alleen wanneer je dreigt te stoppen met werken voor hen reageren ze op emails of vragen. De bezoekers zijn in tegenstelling tot andere websites vaak erg bot of lomp. Ook gaan ze slordig om met persoonlijke gegevens. Islive betaald maar 18 cent per minuut per bezoeker!! internet-modelling.com betaald omgerekend 61 per minuut per bezoeker en betaald wekelijks uit.. en je krijgt meteen hulp wanneer je vragen hebt tja dan weet ik het wel hoor.

    Sterke punten
    Snelle aanmelding, meteen aan de slag

    Zwakke punten
    Zeer weinig uitbetaald Laat uitbetaald botte bezoekers slordig met persoonlijke gegevens

    Door Tanja op 5 februari 2012 Reageer (10 reacties)

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb me in augustus aangemeld bij islive, en kreeg een mail van hun dat het zeker nog 3 maanden zou duren voordat mijn ID wordt gescreend. De rede hiervan is omdat er veel mannen zich hebben aangemeld de laatste tijd. Ja ja zeg gewoon dat vrouwen meer inkomsten binnen brengen dan mannen, en mannen gewoon kunnen kapot vallen als ze willen bij verdienen. Heb dit ook gezegd bij hun en nooit een reactie erop gekregen!

    Sterke punten
    Liegen kunnen ze het beste

    Zwakke punten
    Dames voor trekken voor meer inkomsten bij hun.

    Door Frans op 1 november 2011 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Islive geeft aan dat als je nieuwe snapshots, dus foto van jezelf maakt, de oude overschrijven. Dit is dus niet waar is mijn ervaring. Alle je foto's worden bewaard en verspreid over internet. Wat ik nog het ergste vond is dat er foto's te vinden waren uit webcamsessies. Zonder dat je er toestemming voor geeft, halen ze een shot/foto van een handeling die jij doet tijdens een webcamsessie en deze zetten ze ook doodleuk tussen jouw foto's neer. Denk dus heel goed na, wat je wel en niet wilt laten zien! Ook had ik gebruik gemaakt van een schuilnaam, andere woonplaats etc. want tja je weet het maar nooit als je het niet voor anderen wilt weten. Tot mijn verbazing kwam ik erachter dat ik te vinden was als camgirl met de gegevens van mijn ID-kaart! Zonder jouw toestemming, gebruiken ze dus de gegevens van je ID-kaart. Ze gaan dus respectloos met de gegevens van je om en plukken zomaar stukjes uit je webcamsessie! Denk dus heel goed na voordat je hieraan begint! En als je aangeeft te willen stoppen met email. Dan gebruiken ze nog gewoon je foto's en veranderen ze gewoon je leeftijd en laten ze je ineens uit een ander land komen!!! Ze blijven dus gebruik maken van je foto's en filmpje om reclame te maken voor hun site. Ik ben genezen en begin er nooit weer aan. :-(

    Sterke punten
    - keurig overzicht van verdiensten - er wordt goede reclame gemaakt, want je bent overal te vinden op internet als camgirl, van webcamgirl tot webcamslet, overal vind je jezelf terug

    Zwakke punten
    - er wordt gebruik gemaakt van je ID-kaart gegevens - oude snapshots waarvan jij denkt dat ze vervangen zijn, worden allemaal bewaard en zijn terug te vinden op internet - uit je webcamsessies met klanten worden zomaar zonder jouw toestemming shots/plaatjes gehaald en bij je foto's geplaatst en verspreid over internet - mocht je het webcammen stiekem doen, je krijgt je camoverzicht per post toegestuurd, pijnlijk als je partner je post opent - je krijgt zelden antwoord terug als je een vraag per mail stuurt

    Door anna op 9 augustus 2011 Reageer (5 reacties)

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Ze maken onjuiste reclame dat je zelf bepaald hoe ver je gaat Er zijn wel degelijk eisen die ze stellen als je dat niet doet blocken ze je

    Sterke punten
    redelijk druk

    Zwakke punten
    onjuiste informatie zeer lage vergoeding vriendjes politiek betalen bekende babes veel meer dan de andere

    Door saskia op 28 juni 2011 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek IsLive.nl

Schrijf je eigen review