• cambabe

    Review over ClubSense

    Achteruitgegaan

    Jaren geleden was dit een leuke site om een mooi centje mee bij te verdienen.
    Naar de vernieuwingen is het steeds slechter geworden.
    Nu heb je weken erbij wil je wat leuks verdienen moet je zeker 12 uur op een dag nog ingeschakeld staan

    Sterke punten
    hoge betaling per minuut
    betaling per week

    Zwakke punten
    Hadden beter minder vernieuwingen kunnen doen dan waren er minder klanten weggegaan

    12 juli 2015

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • babe

    Review over Produktiewerk.nl

    trap er niet in

    Snap niet dat uitgerekend in een programma als dubbeltje op zijn kant reclame maakt voor dit soort praktijken
    Je gaat toch niet een duur nummer bellen om te kunnen gaan werken..

    Sterke punten
    niets

    Zwakke punten
    duur nummer bellen om te kunnen gaan werken
    niet in trappen

    16 oktober 2014

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • babe

    Review over ZelfVoorHetZeggen.nl

    beeldbellen

    Sinds ze de actie hebben met 60 cent voor beeldbellen heb ik nog amper beeldbellers

    Sterke punten
    betrouwbare site

    Zwakke punten
    De dames die altijd hebben beeldbellen verdienen nu amper nog met beeldbellen
    De dames die 40 cent eerder te weinig vonden hebben hier nu voordeel mee

    11 oktober 2014

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ikke

    Review over IsLive.nl

    is live

    De site loopt redelijk
    Wat wel jammer is van deze site dat ze verschil maken.
    Bepaalde dames worden voorgetrokken

    Sterke punten
    betalen snel uit
    redelijk wat klanten
    weinig storingen

    Zwakke punten
    Trekken bepaalde dames voor
    En bij sommige dames kunnen klanten geen beoordeling geven daardoor blijven zij op maar 1 ster staan
    Iedereen wat hetzelfde werk doet hoort gelijk te zijn

    24 september 2014

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ikke

    Review over ZelfVoorHetZeggen.nl

    free chat

    Kwa drukte heb ik niks te klagen maar vind een andere ding veel iirritanter.
    Ik weet dat free chat vrijjwillig is maar ik vind dat je recht moet mensen om te kunnen kicken als ze onbeschoft zijn of schelden

    Zwakke punten
    veel misbruik van free chat je kan ze niet eruit kicken zouden ze beter moeten aanpakken

    22 oktober 2012

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • sandra

    Review over Internet Modelling

    waardeloos

    Deze site is niet de moeite waard meeste willen gratis en hebben snel een grote tegen je
    Van de tips die je krijg gaat veel af

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    slechte verdiensten
    klanten willen alles gratis zowat
    bij een klant prive kan je bv niet eens inzoomen met je cam dan krijg je een melding van de site

    29 juli 2012

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • sandra

    Review over ZelfVoorHetZeggen.nl

    Prima Site

    Ik werk een aantal maanden op deze site en ben zeer tevreden
    Voor hun ben je geen nummer maar goed contact is er
    Natuurlijk is er weleens een storing maar dat is op elke site zo en storingen lossen ze snel mogelijk op

    Sterke punten
    Goede verdiensten en snelle uitbetalingen
    Goede service zoals bv het kaartje en telefoontje om te vragen hoe je het vind op de site
    Mooi groot cambeeld

    22 juni 2012

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • sandra

    Review over ClubSense

    Clubsense

    Ik werk al een paar jaar bij cs
    En ik ben nog steeds tevreden
    Er zijn natuurljk problemen geweest bij de nieuwe site maar er is niet een site die dat nooit heeft
    En er kunnen zeker nog wat dingen veranderd worden maar kan je beter aan hun doorgeven dam hier zo neer te zeten

    Sterke punten
    Betalen wekelijks uit en betalen ook goed
    Je wordt wel serieus genomen als je klachten of problemen heb
    Je kan tussendoor ook nog andere dingen doen
    Goede en vriendelijk hulp

    Zwakke punten
    geen

    27 april 2012

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ik

    Review over IsLive.nl

    slecht betaalde site

    redelijke site

    Sterke punten
    redelijk kwa drukte
    stipt met betalingen

    Zwakke punten
    betaald onder nog geen 18 c p min p klant
    je heb echt niet altijd meer klanten tegelijk in box
    slechte service

    12 februari 2010

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.