• Jaren geleden was dit een leuke site om een mooi centje mee bij te verdienen. Naar de vernieuwingen is het steeds slechter geworden. Nu heb je weken erbij wil je wat leuks verdienen moet je zeker 12 uur op een dag nog ingeschakeld staan

    Sterke punten
    hoge betaling per minuut betaling per week

    Zwakke punten
    Hadden beter minder vernieuwingen kunnen doen dan waren er minder klanten weggegaan

    Door cambabe op 12 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Snap niet dat uitgerekend in een programma als dubbeltje op zijn kant reclame maakt voor dit soort praktijken Je gaat toch niet een duur nummer bellen om te kunnen gaan werken..

    Sterke punten
    niets

    Zwakke punten
    duur nummer bellen om te kunnen gaan werken niet in trappen

    Door babe op 16 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Sinds ze de actie hebben met 60 cent voor beeldbellen heb ik nog amper beeldbellers

    Sterke punten
    betrouwbare site

    Zwakke punten
    De dames die altijd hebben beeldbellen verdienen nu amper nog met beeldbellen De dames die 40 cent eerder te weinig vonden hebben hier nu voordeel mee

    Door babe op 11 oktober 2014 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • is live - Review over IsLive.nl

    De site loopt redelijk Wat wel jammer is van deze site dat ze verschil maken. Bepaalde dames worden voorgetrokken

    Sterke punten
    betalen snel uit redelijk wat klanten weinig storingen

    Zwakke punten
    Trekken bepaalde dames voor En bij sommige dames kunnen klanten geen beoordeling geven daardoor blijven zij op maar 1 ster staan Iedereen wat hetzelfde werk doet hoort gelijk te zijn

    Door Ikke op 24 september 2014 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Kwa drukte heb ik niks te klagen maar vind een andere ding veel iirritanter. Ik weet dat free chat vrijjwillig is maar ik vind dat je recht moet mensen om te kunnen kicken als ze onbeschoft zijn of schelden

    Zwakke punten
    veel misbruik van free chat je kan ze niet eruit kicken zouden ze beter moeten aanpakken

    Door ikke op 22 oktober 2012 Reageer (5 reacties)

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Deze site is niet de moeite waard meeste willen gratis en hebben snel een grote tegen je Van de tips die je krijg gaat veel af

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    slechte verdiensten klanten willen alles gratis zowat bij een klant prive kan je bv niet eens inzoomen met je cam dan krijg je een melding van de site

    Door sandra op 29 juli 2012 Reageer (9 reacties)

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik werk een aantal maanden op deze site en ben zeer tevreden Voor hun ben je geen nummer maar goed contact is er Natuurlijk is er weleens een storing maar dat is op elke site zo en storingen lossen ze snel mogelijk op

    Sterke punten
    Goede verdiensten en snelle uitbetalingen Goede service zoals bv het kaartje en telefoontje om te vragen hoe je het vind op de site Mooi groot cambeeld

    Door sandra op 22 juni 2012 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • Clubsense - Review over ClubSense

    Ik werk al een paar jaar bij cs En ik ben nog steeds tevreden Er zijn natuurljk problemen geweest bij de nieuwe site maar er is niet een site die dat nooit heeft En er kunnen zeker nog wat dingen veranderd worden maar kan je beter aan hun doorgeven dam hier zo neer te zeten

    Sterke punten
    Betalen wekelijks uit en betalen ook goed Je wordt wel serieus genomen als je klachten of problemen heb Je kan tussendoor ook nog andere dingen doen Goede en vriendelijk hulp

    Zwakke punten
    geen

    Door sandra op 27 april 2012 Reageer

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


  • redelijke site

    Sterke punten
    redelijk kwa drukte stipt met betalingen

    Zwakke punten
    betaald onder nog geen 18 c p min p klant je heb echt niet altijd meer klanten tegelijk in box slechte service

    Door ik op 12 februari 2010 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.