ClubSense behoort tot een van de eerste aanbieders van telefonisch thuiswerk. Vanaf 1989 heeft dit bedrijf haar betrouwbare reputatie elk jaar kunnen behouden en zich kunnen opwerken tot een van de grootste thuiswerk aanbieders in Nederland. Club Sense heeft ruim 2500 leden en altijd een open vacature! Leden van Club Sense kunnen op elk moment, wanneer ze willen, vanuit huis werken. Met thuiswerken kan je makkelijk en snel geld verdienen. Thuiswerkers worden wekelijks uitbetaald en kunnen rekenen op privacy en discretie. Thuiswerkers bepalen zelf wanneer zij willen werken als webcammodel. Je kan tot 40 cent per minuut, per klant verdienen! Naast het cammen, kan je ook middels het voeren van telefonische gesprekken verdienen. Je hoeft dus niet altijd in beeld! Daarnaast kan je ook verdienen via het beantwoorden van smsjes en e- mailtjes. In de meeste gevallen gaat het om erotische gesprekken, maar elke thuiswerker bepaalt zelf hoe ver ze gaat. Thuiswerkers zijn wel verplicht om te bellen of te cammen. Het beantwoorden van sms'jes en/of e-mailtjes kan gezien worden als een extra bron van inkomsten. ClubSense biedt een levendig forum die alleen toegankelijk is voor leden. Leden wisselen hier ervaringen, tips en verhalen met elkaar uit. Bij ClubSense is iedere vrouw vanaf 18 jaar en ouder welkom om te werken als webcammodel. Postuur, uiterlijk, huidskleur zijn niet bepalend voor succes. Zoveel mannen, zoveel wensen. Om thuis te kunnen voor ClubSense heb je alleen een telefoon of computer met webcam en een internetverbinding nodig.

Aanmelden

Geinteresseerden kunnen zich heel eenvoudig en snel aanmelden bij ClubSense. Dit kan men doen door om de home page van de site te klikken op "direct aanmelden" of "aanmelden". Na hierop geklikt te hebben, komt er een formulier tevoorschijn met als kop "meld je aan als webcam model". Op dit formulier moet men onder andere zijn of haar naam, e- mail adres, wachtwoord naar keuze en geboortedatum invullen. Na akkoord te zijn gegaan met de voorwaarden van ClubSense, wordt er een e- mail gestuurd naar het opgegeven e- mail adres om de aanmelding te bevestigen. Hierna kan men van start gaan met werken en geld verdienen.


Verdiensten

Leden van ClubSense kunnen op verschillende manieren verdienen. Men kan verdienen middels het beantwoorden van telefoontjes, smsjes, e- mailtjes en voicemailberichten. De uitbetaling vind iedere week plaats. Deze club beschikt daarnaast ook over een Voyeur oftewel meekijken dienst. Hiervoor wordt een gebruiker € 0,30 per “meekijker” per minuut uitbetaald. Als een lid bijvoorbeeld 3 meekijkers heeft naast een 1-op-1 gesprek, dan verdient zo een gebruiker € 1,20 per minuut. Het gaat in deze om een freelance overeenkomst. Dit betekent dat de gebruiker niet in dienst is van ClubSense. Deze club stelt slechts haar platform ter beschikking. De diensten worden dus verleent op basis van een freelance overeenkomst. De gebruikers die hun diensten via deze site bieden, zijn verantwoordelijk om zelf hun inkomsten op te geven bij de Belastingdienst.


Privacy

Thuiswerkers bij ClubSense hebben de mogelijkheid om thuis te werken onder een andere naam. Zij hebben ook de mogelijkheid om anoniem te cammen. Dit kunnen zij doen door een pruik of zonnebril aan te trekken. Bij ClubSense worden de gegevens van de leden geheim gehouden. Alle communicatie verloopt via het platform van de site. Gebruikers hoeven dus geen extra programma's te installeren op hun pc of laptop.


Werktijden

Bij Club Sense is het mogelijk om 24 uur per dag, zeven dagen in een week, te werken als webcam model. Op bepaalde tijden is het aantal bezoekers van de site veel hoger dan normaal. Dit komt meestal voor tijdens de promotionele acties.


Contact gegevens

Voor vragen en of opmerkingen, kunnen thuiswerkers bellen met de helpdesk van ClubSense. Men kan bellen naar het nummer 036 822 22 22 of een e- mail sturen naar [email protected]. De helpdesk is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 09:00 - 17:00u en op de vrijdag van 09:00 - 16:00u. Daarnaast kan men ook het contactformulier op de site invullen. Dit kan men doen door aan de onderkant van de homepage, bij het kopje contact gegevens, te klikken op "contact formulier". Bedrijfsgegevens ClubSense Monitorweg 17 1322BJ Almere The Netherlands


ClubSense Reviews

  Betrouwbaar en echt fijn!

  Ik werk hier nu ongeveer 2mnd en ik twijfelde enorm vanwege bepaalde reviews heel erg of ik dit wel of niet zou gaan doen.

  Ik heb de eerste week maar een minimaal bedrag gewerkt om even te kijken of ik werd betaald.
  Nou ik kreeg netjes mijn geld, en ik werk er echt graag.

  Zelf herken ik niks van de slechtere review, maar er zijn erbij die al ouder zijn,en andere situaties kan ik niet beoordelen.

  Deze site helpt me ontzettend uit de brand, en ik kan mezelf weer onderhouden. Alle lof en. Liefde voor clubsense.

  Sterke punten
  Snel antwoord bij vragen, netjes optijd betalen.

  Zwakke punten
  Ikzelf heb niet echt zwakke punten ontdekt waarover ik wat kan zeggen.

  Onbeschofte medewerkers

  Ik heb hier jaren gewerkt, aan de telefoon hebben ze zich vaak onbeschoft gedragen. Ze hebben me aan de kant gezet omdat ik niet had gereageerd op mailtjes van hen. Dus ze zetten je zo aan de kant als ze dat willen, ondanks dat ik dus al jaren naar tevredenheid voor hen werkte. Zeer onbeschoft personeel daar en ze behandelen je schofterig.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onbeschoft, onaardig, ze zetten jarenlange trouwe dames zo aan de kant als dat hen uitkomt. Verder zeer vaak asociaal te woord gestaan door hen aan de telefoon.

  Zeer teleurgesteld

  Ik heb hier jaren gewerkt vroeger veel goede tijden meegemaakt laatste tijd wat minder mede door storingen op de server zelf, maar ik ben zeer geschrokken hoe er hier met hun freelancers na jaren wordt omgegaan. Na een overstap op een alles in 1 pakket voor internet etc heb ik door de overstap en verkeerde planning even problemen gehad met internet. Nu was ik dus geblokkeerd, ik dacht nou kan gebeuren ben even niet online geweest. Ik bel de klantenservice op en leg uit waarom ik even niet online kon komen. Ze ging het nakijken... Ze zegt ja dit klopt en we gaan je niet meer online zetten! Nou ik kon zeggen wat ik wilde maar de mond werd gewoon gesnoerd. Ik was helemaal perplex, dus kon amper wat uitbrengen. Nu zit ik echt met mijn haren in het hoofd en durf niet meer te bellen. Snap er echt niks van, maar heb mij meteen aangemeld bij Islive, dus ben benieuw en ik laat het maar gaan denk ik.

  Sterke punten
  -vroeger was het sowieso een leukere site.

  Zwakke punten
  -klantenservice is echt heel gemeen en onprofessioneel
  -denken niet aan hun trouwe freelancers

  Klantesirveus slecht

  veel storingen de site knalt er vaak uit en de betalingen worden steeds later gedaan .. en idd als je belt houden ze vol dat het er gewoon op zal staan in plaats van dat ze zeggen het komt morgen zodat je er ook daadwerkelijk rekening mee kan houden!

  Sterke punten
  Hoge verdienste

  Zwakke punten
  soms heel grof afgesnauwd aan de telefoon en standaard riedeltje , we zijn ermee bezig en het geld vaak te laat

  Achter uit gegaan

  Hier nog 1.. vroeger een topsite maar steeds meer gaat het achteruit.. veel storingen de site knalt er vaak uit en de betalingen worden steeds later gedaan erg rot als je hiervan afhankelijk ben.. en idd als je belt houden ze vol dat het er gewoon op zal staan in plaats van dat ze zeggen het komt morgen zodat je er ook daadwerkelijk rekening mee kan houden!

  Zwakke punten
  Slechte klantvriendelijkheid en slechte uitbetalingen

  Club sense

  Het werk is leuk om te doen en het is fijn dat je zelf je tijden kan bepalen.. Erg afwisselend en veel verschillende opties die je kan doen! Erg vervelend alleen dat de klantenservice niet echt vriendelijk is en je liever afsnauwde en afpolderde dan dat ze je echt helpen ook kloppen de uitbetalingen vaak niet of zijn ze te laat en in plaats van te zeggen het komt een dag later blijven ze je voorhouden dat het wel die dag komt.. Beetje erg jammer!

  Sterke punten
  Hoge verdiensten

  Zwakke punten
  Klantenservice heb je geen hulp aan en de betalingen gaan vaak niet goed en te laat erg jammer als je er dus wel op rekend!

  Constante traffic

  Werken voor clubsense is hoe je het zelf invult. De verdiensten zijn goed tot uitstekend, afhankelijk van de voyeursmodus die je aan- of uitzet. Het grootste pluspunt is het 1 op 1 webcam gesprek dat je al dan niet chattend of bellend doet. De mannen houden van de 1 op 1 aandacht. Voyeurs storen absoluut niet daar zij geen geluid noch tekst ontvangen enkel beeld. Aan jou de keuze hoe je dat beeld maakt.
  Technische problemen zijn er overal, vooral met telefonie kan dat wel ergernis geven.
  Naar mijn mening word je altijd goed geholpen door het servicecenter. Clubsense is de grootste speler op de Nederlandse webcammarkt en heeft een min of meer stabiele constante traffic (uiteraard heb je mindere maanden).
  Er zijn leuke acties en initiatief wordt toegejuicht.
  Hou er ook rekening mee dat veel mannen zelf geen stabiele lijn hebben (mobiel, wifi, enz...).
  Nog een plus is het fotobeheer. Je kan nu zelf bepalen welke foto's vooraan komen te staan. En af en toe vinden er acties plaats die in jouw voordeel werken qua betaling.
  Voor mij persoonlijk 1 nadeel: de tekstgrootte zou wat groter mogen.

  Sterke punten
  Constante traffic
  1 op 1 dus geen aandacht die je moet verdelen
  voyeursmodus voor extra verdiensten tijdens je shows
  Acties
  Wekelijkse uitbetaling

  Top site

  Ik werk al jaren voor club Sense ik werk er al jaren met plezier.
  Het is afwisselend werk en je bepaald zelf je tijden.
  De klanten zijn afwisselend.
  Op kantoor zijn de dames altijd vriendelijk en erg behulpzaam als er problemen zijn.
  Tevens hebben ze regelmatig acties waarmee je je verdiensten omhoog haalt, foto wedstrijden, bonus actie's.
  Ze leven ook met je mee als camgirl ze zien je niet als een nummer.
  B.v Er was iets ergs gebeurd in de familie waardoor ik ff niet kon werken meteen die week een hele mooie bos bloemen gehad echt hellemaal top.
  Ik kan ook alle dames aanbevelen om voor Club Sense te gaan werken, je werkt er echt met plezier

  Sterke punten
  Veel actie's
  Goede verdiensten 0.40 per minuut
  Wekelijks uitbetaald
  Goede Service
  Dames op kantoor vriendelijk
  Zelf je tijden bepalen

  Zwakke punten
  weinig

  STRONTZIEK word je ervan

  wat hebben hun en zooitje van de site gemaakt ! dus vertel mij niet zo onzin hoe super die site is ! het is een grote ellende met altijd weer en nieuwe storing en dat al ziens bijna 2 jaar nu !!! ik heb ondanks alles altijd heel goed verdient maar gaat steeds moeilijker het zijn echt betere camsites waar je nooit problemen hebt en ook veel beter verdient, en koppels worden gewoon bovenaan gezet die krijgen dan alles ook de meekijkers en de rest kan het maar bekijken ! hun willen alleen maar hun eigen zakken vullen en de rest interesseert ze niks !

  Sterke punten
  wekelijkse uitbetaling

  Zwakke punten
  soms heel grof afgesnauwd aan de telefoon en standaard riedeltje , we zijn ermee bezig ....

  super!

  Ik heb jaren geleden 2 keer eerder gewerkt op cs. Een drama vond ik het. 75 euro bruto toen verdient in 1 week, de keer er voor kan ik mij niet herinneren.
  Nu, jaren verder heb ik mij weer aangemeld. Gesprekken gaan veel makkelijker, cammen ook. Dit zal dus wel aan mij liggen. 1,5 dag gewerkt en 250 bruto verdiend. Dus dames, gewoon doen! Mag ook wel eens gezegd worden. Het is wel bruto dus zet de helft opzij voor de belastingdienst. Zij komen regelmatig langs bij cs om te controleren. Doe je t niet (belasting betalen), krijg je een hoge boete plus terug betalen.

  Sterke punten
  Druk, mannen zijn aardig en leuk, tijden zelf bepalen, je ziet wat je bruto hebt verdient in een teller. 40 cent cammen en chatten/bellen en meekijken ook 40 cent.

  Zwakke punten
  Nog niet. In mijn vorige "pogingen" moest ik te veel moeite doen om de mannen te houden.

  Clubsense

  Ik werk nu inmiddels al zo'n 6 jaar bij Clubsense en het bevalt erg goed.
  Tuurlijk is het niet altijd rozengeur en maneschijn, soms is het echt aanpoten om wat leuks te verdienen maar over het algemeen verdient het erg lekker.
  Aangezien geen enkele bezoeker hetzelfde is, is het erg afwisselend werk.

  Sterke punten
  Verdiensten 0.40€ per minuut voor beeldchatters en beeldbellers maar ook voor meekijkers! 0.30€ per minuut voor bellers!!

  Wekelijkse uitbetaling

  Een service center dat altijd voor je klaar staat bij vragen en problemen

  Zwakke punten
  -

  nog steeds tevreden!

  ik heb alweer een aantal jaar een profiel bij clubsense, en mag zeggen dat ik dik tevreden ben! het ging even at minder door de veranderingen van het platform maar ik heb het nog steeds lekker druk!

  en loopt het even niet? dan ga ik even offline en even iet anders doen;-)

  er zullen heus vrouwen zijn die niet lekker verdienen op deze site, maar dat heb je denk ik op elke camsite wel! de ene site draait beter voor je dan de andere....maar dat is hoe ik het zie.... ik kan er zelfs van leven als ik dat zal moeten en ik sta echt niet tig uur per dag ingeschakeld;-) HET PROBEREN WAARD DUS DAMES!

  Sterke punten
  hoge verdiensten per minuut
  wekelijkse uitbetaling
  mannen kunnen nu ook "mee kijken"" in de chat en daar verdien je dan ook nog 40 ct per min aan, en alle beetjes helpen!

  Zwakke punten
  ik blijf altijd positief , ook bij negatieve dingen! ja er is wel eens storing etc etc maar de positieve draai daar aan is dat het altijd weer goed komt en ik gewoon lekker kan verdienen...staar je niet blind op een dag, maar bekijk je verdiensten over een week of maand! dan zul je zien dat het allemaal best meevalt.;-)

  Achteruitgegaan

  Jaren geleden was dit een leuke site om een mooi centje mee bij te verdienen.
  Naar de vernieuwingen is het steeds slechter geworden.
  Nu heb je weken erbij wil je wat leuks verdienen moet je zeker 12 uur op een dag nog ingeschakeld staan

  Sterke punten
  hoge betaling per minuut
  betaling per week

  Zwakke punten
  Hadden beter minder vernieuwingen kunnen doen dan waren er minder klanten weggegaan

  zeer tevreden!!!

  ik zit nu bijna 3 jaar bij club sense en dat bevalt meer dan prima als ik wat heb bel ik 1 van de dames en dan gaan ze ermee aan de slag
  heerlijk me eigen tijd indelen netjes elke week de uitbetaling ontvangen ideeën worden opgepakt en eventueel uitgevoerd .
  heb het meer dan goed naar mijn zin en ik ga dan ook nog lang niet weg
  ben een tevreden webcamperformer mede mogelijk gemaakt door de dames van club sense

  Sterke punten
  wekelijke uitbetaling (altijd nog op tijd gehad)

  vriendelijke dames bij club sense op kantoor

  hulp krijgen als je het nodig hebt

  goed overzichtelijk platform

  te veel pluspunten om op te noemen

  Zwakke punten
  GEEN!!!

  CS is strafbaar maar t interesseert ze niet

  Ik heb cs nu al meerdere keren gemailt omdat 1 van hun modellen mijn fotos gebruikt.

  Ik heb geen gehoor gekregen van cs na ze elke week per email hiervan op de hoogte te stellen.

  Inmiddels heb ik een advocaat in de armen genomen (het is toch van de zotte dat iemand geld verdient met mijn fotos?) en heeft me alleen email contact aangeraden omdat we hiermee sterker staan in de zaak.

  Inmiddels hebben we ze nog 21 dagen gegeven om de foto te verwijderen zo niet dan zullen we dit met behulp van een rechter uit moeten zoeken.

  Jammer dat cs zomaar foto's gebruikt zonder na te gaan of deze fotos niet van iemand anders zijn en wanneer dit blijkt ze gewoon doof spelen en de fotos niet verwijderen.

  Alles behalve leuk om jezelf zo ineens terug te vinden.
  Maar zo te zien hebben ze op het moment meerdere problemen waar ze maling aan hebben.

  Zwakke punten
  Gebruiken zomaar foto's zonder enige controle waardoor ik nu de dupe ben :(

  Reactie op onderstaande

  Ik ben het er helemaal mee eens.

  Ook ik vertrouw het voor geen cent dat de teller weg is en vermoed dat cs een heleboel minuten wegmoffelt.
  Een absolute schade om zo om te gaan met je personeel!

  Ik heb verschillende keren gebelt maar elke keer krijg je weer hetzelfde te horen
  we zijn er mee bezig
  nee hoor, dat ligt aan jou pc installeer maar even een andere flash player of je pc zal wel te oud zijn.

  CS moet eens een fatsoenlijke webdeveloper in dienst nemen,
  de dames hun minuten gaan geven waar ze voor gewerkt hebben,
  en nieuw bel personeel aan nemen want dit personeel doet echt alsof je gekke henkie bent en puur daarom heb ik vorige week mijn account opgezegt.

  Dat er AF EN TOE!!! storingen zijn dat is geen probleem
  maar sta je personeel dan tenminste VRIENDELIJK te woord en neem ze serieus.

  Los het op maar ga niet over de rug van je personeel.
  Als je dan 50% van onze inkomsten afneemt zorg dat in elk geval voor fatsoenlijke diensten. Op dit moment vind ik dat ze nog geen 10% zouden mogen houden.

  Laten we eerlijk zijn, wat krijgen wij er voor voor die 40ct per minuut die we af staan? Een platform wat niet werkt, onvriendelijke personeel en slappe verdiensten.

  Heb het gehad

  Ik word verdomme STRONT ZIEK van cs.

  Nu ALWEER loopt de teller in de chat niet en mijn verdiensten blijven op 0 euro staan.

  De teller is weg in de chat en ik kan je vertellen.. dat is met een reden hoor.
  Dames: leg een klok langs je chat want cs JAT de minuten onder je kont vandaan!!

  Ik loop nu alweer inkomsten mis door cs
  ze kunnen wel zeggen dat ze niet verantwoordelijk zijn voor inkomsten verlies maar het is nu bijna Juli en ze hebben het NOG STEEDS niet in orde.

  Een lullig algemeen berichtje waarin ze een soort van sorry zeggen nou daar betaal ik mijn huur niet mee hoor.
  Ook maakt dat het gezeik van het service center niet goed want die zeggen dat het tussen mijn oren zit.

  Ja cs.. ik ben compleet achterlijk en het ligt allemaal aan mij.
  Dat er hier nog 10 pagina's vol staan met dames die moeilijkheden hebben dat is zeker allemaal puur toeval?

  Sterke punten
  wekelijkse uitbetaling

  Zwakke punten
  minuten verdwijnen op magische wijze

  personeel doet alsof je achterlijk bent.

  Klachten indienen bij Agentschap Telecom

  Het moet nu maar eens afgelopen zijn. Ik heb al vaker klachten neergelegd bij hun, maar je krijgt dan (als je mazzel hebt) een lul-mail terug dat het aan mij ligt.
  Nou lieve mensen, ik wel ouder maar geen altzheimer.

  Ze hebben zgn 1850 dames, maar als je scrollt dan zie je dat de dames op de 1e page weer terugkomen op de andere page, maar dan in andere volgorde.
  De dames zijn zelf ook moedeloos en worden het bos ingestuurd. Overigens is al jaren zo, alleen nu nog erger.

  Wanneer treedt het agentschap Telecom nou eens echt op?
  Dit is bedrog, oplichting van het eerste soort. Het bedrijf zou gevestigd moeten worden in Almere Binnen (Gevangenis)

  Sterke punten
  Veel keus, hoewel meer dan 60% nooit online is/komt

  Zwakke punten
  Krijgt geen antwoord.
  Een nietzeggende telefoniste die verteld dat het waar is dat je geen e-mails kan sturen, want ze zijn met een nieuw e-mail systeem bezig. (Zullen wel te veel klachten krijgen)

  gaat iets beter

  werk al meer dan 10 jaar voor clubsense.toen ze overstapten naar nieuw platform was het zo zooitje dat ik ook voor een andere lijn ben gaan werken en daar heb ik geen spijt van.
  de laatste weken gaat het iets beter maar zo goed als ze waren zijn ze nog niet.heel erg jammer.

  zo afgegleden

  best jammer, werk al 10 jaar voor clubsense. topbedrijf geweest, heb heel wat verdiend in de jaren. helaas zijn ze overgestapt op een nieuw systeem. sindsdien is het drama. weinig bellers, omdat die het ook niet pikken steeds weer storing. nee, van mij mogen ze vandaag nog terug naar het oude systeem. kan niet zeggen ze....verrek, tuurlijk kan dat wel. het is geen terugschakeling van de euro naar de gulden!!. maar goed, het blijft een doodzonde. zo een goed lopend bedrijf de afgrond in zien glijden. helaas zijn veel dames overgestapt naar zelfvoorhetzeggen.nl, dus word het er daar niet beter op lijkt mij. telefoon gaat daar steeds minder,dus clubsense, bedankt...bedankt voor deze dramatische wending. had eerst uitgeprobeerd op netbabes of alles goed werkte voordat jullie van de 1 op de andere dag op thuis.nl ook het roer omgooide.

  Sterke punten
  op het moment ..geen

  Zwakke punten
  te veel om op te noemen helaas.

  positieff

  hallo, ik doe het net een weekje en ben positieff, ik heb nu paar uurtjes gedaan deze week en liep lkkr hoor kan je na gaan als het full time zal doen!

  heb nu wel een probleem dat ik geen chatvenster zie dus heb nu al 3 klanten die ophingen omdat ik niet kan typen:-( bellen staat ook aan maar ook dat lukt niet! maar ik blijf positief en ga morgen even bellen naar club sense om te vragen naar een oplossing!

  Sterke punten
  veel klanten
  snel verdiend
  goede service
  lkkr van uit huis werken en toch je dingen kunnen doen, topp!!

  Zwakke punten
  wat probleempjes met de site, zie geen chatvenster , maar overal is een oplossing voor dus ga even bellen!
  bellen staat ingeschakeld maa ik kan niet gebeld worden, ook daar ga ik even over bellen

  Na negen jaar werkzaam....

  Na negen jaar leuk gewerkt te hebben?rnWerkzaam al negen jaar voor CS, voorheen vroegen ze nog naar onze tips en adviezen. Maar daar werd toen ook eigenlijk nooit iets mee gedaan. Toen ze het inbellen (jaren geleden ) vor klanten duurder maakten van 55 naar 80 cent, zijn er al veel klanten vertrokken. En nu met het nieuwe platvorm, zijn er nog minder klanten overgebleven. Erg jammer, dat het nieuwe platform wat volgens CS zoveel beter zou zijn, alleen maar slechter voor de bel/cam dames is geworden, minder mogelijkheden en geen eigen controle meer over je eigen foto?s. Soms worden minuten nu niet goed bijgeschreven, daar moet jezelf achter aan mailen. Niet via hun site maar via je eigen email account, anders komt het niet aan bij hun. rnOp mails naar CS met kritiek en of adviezen word niet gereageerd. Erg arrogant van hun.rnVreselijk jammer dat de voorheen site nu niets meer te verdienen is. Ze blijven maar dames aannemen, terwijl er maar voor 10% aan klanten zijn. Ze willen na mijn zien alleen maar de grootste zijn met het meest aantal aanbod aan cam/ beldames? Maar als die dames niets verdienen, interesseert hun niet.rn

  Sterke punten
  Wekelijkse uitbetaling.rnLeuke/ lieve bel/ cam klanten, die ik nu wel erg mis.

  Zwakke punten
  Arrogant bedrijfrnSlechte en oude software voor cammenrnSlechte communicatie naar hardwerkende medewerkstersrn(cam en bel dames)

  Teleur gesteld

  Ook ik ben teleur gesteld in Club Sense.
  Ruim 9 jaar heb ik mij ingezet voor de club en er met veel plezier gewerkt.
  Er kwam een nieuw systeem eind januari 2012.
  Toen begon de ellende van storingen.
  Niet meer kunnen zien of je wel of niet online bent.
  Ingeschakeld staan maar toch offline bleek te zijn.
  Niet meer bij de memo's kunnen.
  Als je belt en zegt dat er steeds storingen zijn en de bellers steen en been klagen dan krijg je te horen de technische dienst is ermee bezig maar stuur maar ff een mail.
  Die mail krijg je na een week of twee terug alsof het mailadres niet bestaat.
  Dus weer bellen en zeggen ik krijg de mail terug.
  Ja de technische dienst is er nog mee bezig maar stuur maar ff een mail.
  Ik zeg ja die krijg ik dan zeker weer terug over een week of twee ??
  Dan moet je maar weer ff bellen.
  Dan word je toch van het kastje naar de muur gestuurd.
  Heel irritant want ik heb een pagina open van thuis.nl om in de gaten te houden of ik nog wel online ben.
  De pagina van clubsense open want dan hou je in de gaten of de minuten van het gesprek er wel bij geteld worden want dat gaat ook nogal eens mis.
  En hotmail open met mijn eigen memo's omdat ik op de pagina van clubsense niet lekker bij de memo's kan.

  Prikbord is opeens verdwenen dus collega's om tips vragen kan ook niet meer of je ervaringen delen.

  En zo had ik van de week een hele lange beller van maar liefst 12 en half uur en dat is er niet bij geteld !
  Ik een mail gestuurd, geen antwoord. Gebeld ze gingen het uitzoeken ik zou terug gebeld worden weer niks gehoord.
  Volgende dag weer gebeld en ze waren het aan het uitzoeken ik zou echt terug gebeld worden of het per mail horen.
  Nu na bijna vier dagen later weet ik nog steeds niks ik word niet terug gebeld ik word niet terug gemaild helemaal niks.
  gaat om behoorlijk wat geld maar ze geven geen thuis.
  Zo ga je niet met mensen om vind ik.
  En je moet je afvragen of je voor zo'n bedrijf wilt werken.

  Sterke punten
  Sterke punten: Zoals het vroeger was tot half januari 2012

  Zwakke punten
  Zwakker punten: Bellen niet terug als er iets is, mailen niet of laat terug of je krijgt je mail terug dat het mailadres niet bestaat. Heel veel storingen verbindingen die zomaar weg vallen. Veel klachten van bellers en veel klanten blijven weg.
  Het nieuwe systeem werkt gewoon niet waarom niet terug naar het oude systeem het is half mei intussen en vanaf januari al dit geklooi. Al vier maanden lang. Geef gewoon toe dat het nieuwe systeem niet werkt en ga terug naar het oude vertrouwde systeem.

  Ik denk dat het een zinkend schip is en ik spring er liever nu vanaf dan dat ik mee kopje onder ga.
  Want als je 12 en half uur niet uitbetaald krijgt 225 euro dan hebben ze het kennelijk zelf keihard nodig en betalen ze dat niet uit. Moet eerst nog zien of ik het geld waar ik recht op heb nog krijg !

  nu ook webcammen

  Ook ik heb bij cs gewerkt en moet zeggen dat er constant weer iets gout ging zit nu bij privateconnection.nl en moet zeggen dat loopt lekker hebben nu ook de mogelijkheid om te cammen via zelfvoorhetzeggen.nl

  Nu weer top

  Ik werk nu zo'n anderhalf jaar bij clubsense.
  De overgang naar het nieuwe platform gaf enkele weken echt even wat uitdaging. Gesprekken die niet lukten enz.
  maar nu loopt alles weer prima! Het is fijn dat je direct na elk gesprek je verdiensten kunt zien.
  Ik ben tevreden over Clubsense en vind ze zeer betrouwbaar.
  Prima uitbetaling ook!

  Heb nog geen andere site of thuiswerk gevonden waarbij dit zo goed loopt en geregeld is.

  Sterke punten
  * Uitbetaling elke week
  * Overzicht van verdiensten
  * afwisselend werk en vaak ook heel leuk/ gezellig met d e bellers


Bezoek ClubSense

Schrijf een review