ClubSense behoort tot een van de eerste aanbieders van telefonisch thuiswerk. Vanaf 1989 heeft dit bedrijf haar betrouwbare reputatie elk jaar kunnen behouden en zich kunnen opwerken tot een van de grootste thuiswerk aanbieders in Nederland. Club Sense heeft ruim 2500 leden en altijd een open vacature! Leden van Club Sense kunnen op elk moment, wanneer ze willen, vanuit huis werken. Met thuiswerken kan je makkelijk en snel geld verdienen. Thuiswerkers worden wekelijks uitbetaald en kunnen rekenen op privacy en discretie. Thuiswerkers bepalen zelf wanneer zij willen werken als webcammodel. Je kan tot 40 cent per minuut, per klant verdienen! Naast het cammen, kan je ook middels het voeren van telefonische gesprekken verdienen. Je hoeft dus niet altijd in beeld! Daarnaast kan je ook verdienen via het beantwoorden van smsjes en e- mailtjes. In de meeste gevallen gaat het om erotische gesprekken, maar elke thuiswerker bepaalt zelf hoe ver ze gaat. Thuiswerkers zijn wel verplicht om te bellen of te cammen. Het beantwoorden van sms�jes en/of e-mailtjes kan gezien worden als een extra bron van inkomsten. ClubSense biedt een levendig forum die alleen toegankelijk is voor leden. Leden wisselen hier ervaringen, tips en verhalen met elkaar uit. Bij ClubSense is iedere vrouw vanaf 18 jaar en ouder welkom om te werken als webcammodel. Postuur, uiterlijk, huidskleur zijn niet bepalend voor succes. Zoveel mannen, zoveel wensen. Om thuis te kunnen voor ClubSense heb je alleen een telefoon of computer met webcam en een internetverbinding nodig.

Aanmelden

Geinteresseerden kunnen zich heel eenvoudig en snel aanmelden bij ClubSense. Dit kan men doen door om de home page van de site te klikken op "direct aanmelden" of "aanmelden". Na hierop geklikt te hebben, komt er een formulier tevoorschijn met als kop "meld je aan als webcam model". Op dit formulier moet men onder andere zijn of haar naam, e- mail adres, wachtwoord naar keuze en geboortedatum invullen. Na akkoord te zijn gegaan met de voorwaarden van ClubSense, wordt er een e- mail gestuurd naar het opgegeven e- mail adres om de aanmelding te bevestigen. Hierna kan men van start gaan met werken en geld verdienen.


Verdiensten

Leden van ClubSense kunnen op verschillende manieren verdienen. Men kan verdienen middels het beantwoorden van telefoontjes, smsjes, e- mailtjes en voicemailberichten. De uitbetaling vind iedere week plaats. Deze club beschikt daarnaast ook over een Voyeur oftewel meekijken dienst. Hiervoor wordt een gebruiker € 0,30 per “meekijker” per minuut uitbetaald. Als een lid bijvoorbeeld 3 meekijkers heeft naast een 1-op-1 gesprek, dan verdient zo een gebruiker € 1,20 per minuut. Het gaat in deze om een freelance overeenkomst. Dit betekent dat de gebruiker niet in dienst is van ClubSense. Deze club stelt slechts haar platform ter beschikking. De diensten worden dus verleent op basis van een freelance overeenkomst. De gebruikers die hun diensten via deze site bieden, zijn verantwoordelijk om zelf hun inkomsten op te geven bij de Belastingdienst.


Privacy

Thuiswerkers bij ClubSense hebben de mogelijkheid om thuis te werken onder een andere naam. Zij hebben ook de mogelijkheid om anoniem te cammen. Dit kunnen zij doen door een pruik of zonnebril aan te trekken. Bij ClubSense worden de gegevens van de leden geheim gehouden. Alle communicatie verloopt via het platform van de site. Gebruikers hoeven dus geen extra programma's te installeren op hun pc of laptop.


Werktijden

Bij Club Sense is het mogelijk om 24 uur per dag, zeven dagen in een week, te werken als webcam model. Op bepaalde tijden is het aantal bezoekers van de site veel hoger dan normaal. Dit komt meestal voor tijdens de promotionele acties.


Contact gegevens

Voor vragen en of opmerkingen, kunnen thuiswerkers bellen met de helpdesk van ClubSense. Men kan bellen naar het nummer 036 822 22 22 of een e- mail sturen naar [email protected] De helpdesk is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 09:00 - 17:00u en op de vrijdag van 09:00 - 16:00u. Daarnaast kan men ook het contactformulier op de site invullen. Dit kan men doen door aan de onderkant van de homepage, bij het kopje contact gegevens, te klikken op "contact formulier". Bedrijfsgegevens ClubSense Monitorweg 17 1322BJ Almere The Netherlands


Reviews over ClubSense

  • Kom er eerlijk voor uit, na paar keer online te zijn geweest voor een dame.

    Uiteindelijk tot conclusie gekomen dat het oplichterij is tot en met !! Geld word al afgeschreven als je nog geen beeld hebt, voor het inbellen moet je al betalen.

    Verder zijn de contacten met de dames redelijk, sommige gooien gewoon de cam uit midden in een sessie.

    De meiden/vrouwen die achter de cam zitten hebben hun beperkingen volgens mij, en die zijn opgelegd door Clubsense je merkt dat sommige iets willen tikken maar niet kunnen. En dan heb je sommige die het je op papiertje schrijven en je dan laten zien via cam. Dat riekt naar mij idee meer van die je ding seksvrouw en verder mag je niet teveel zeggen over dit of dat.

    Voor sommige meiden/vrouwen is dit een middel om geld te verdienen, omdat ze anders niet rondkomen wil toch zeggen aan diegene die erover nadenken. NIET DOEN je mond word gesnoerd........

    Sterke punten
    De dames zijn leuk.

    Zwakke punten
    Uitbuiting van de dames. Je geld aftroggelen zonder beeld of beeld zit vast en je bent geld kwijt.

    Door Enrico op 26 mei 2019 Reageer (1 reactie)
  • Er is iemand die haar twitter account in haar profiel heeft staan.
    Als je daar naartoe gaat kan je goedkoper cammen.
    Ze heeft ook nog een heleboel andere site's om eens te gaan kijken.

    Groetjes

    Sterke punten
    de nieuwe site oogt mooier

    Zwakke punten
    Oneerlijke concurrentie tussen de meisjes.

    Daar sommige meer mogen dan anderen.

    Ik dacht begrepen te hebben dat ze geen privé gegevens mochten doorgeven.

    Door dave op 26 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • voyeur het nieuwe dingetje van clubsense
    iedereen denkt dat het voor hen gemaakt is maar vergeet het
    het is om hun eigen zakken te vullen
    na gehoord te hebben van een paar klanten die een beetje de voyeur hadden bekeken en vd ene dame naar de andere klikten, stelden ze vast dat hun belminuten wel heel snel op waren
    wat gebeurt er bij clubsense !!!!!! voor elke klik word er een hele minuut aangerekend en daar dient nou net de voyeur voor
    klant belt in, gaat dan naar de voyeur, wil uit de pag gaan maar er is geen knop, gaat dan effectief op het grote beeld klikken en kan dan pas eruit na totaal 0.45 sec te zijn ingelogd is er 3 x 0.80cent



    ik heb het dan zelf ook eens gedaan en effectief het is waar wat ze zeiden?
    IK BETAALDE 2.40€
    EN IK KREEG WELGETELD 0.33€

    als een klant bv 5x een voyeur aanklikt binnen de minuut dan gaat er 5x 0.80 af
    blijkbaar is dat altijd zo inloggen = 0.80€ iemand aanklikken = 0.80€ elke klik is 0.80€
    niet moeilijk dat we veel klanten seconde rukkers noemen
    dus niet de meiden verdienen eraan maar clubsense besteelt jullie en de klanten
    zij hadden ervoor gemaild maar kregen GEEN reactie
    ik heb dan ook gemaild en ook ik kreeg GEEN rectie
    integendeel ik ben eraf gegooid
    de waarheid kunnen ze niet verdragen daar
    een paar meiden hadden het al laten horen dat altijd dezelfde ih groot beelden staan , ook dat is waar
    als je 3h het hebt opstaan en er maar een enkele het heeft aanstaat dan hoor je minstens elke 2min ih grote scherm te staan, in tegendeel niet 1 keer stond ik erop
    clubsense is een vriendjes site
    ik kan het bewijzen ik had printscreens genomen

    Sterke punten
    als alles goed werkt en je staat niet helemaal vanachter dan kan je wat verdienen als de boel je er niet alle 5sec uitkikkert

    Zwakke punten
    oplichters
    veel technische problemen met 1 antwoord cookies verwijderen
    altijd ligt het aan de meisjes
    na 15j in de it gezeten te hebben weet ik dat het niet aan je cookies ligt

    Door linda op 7 december 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • een nieuwigheid op de site
    velen zullen zich laten vangen
    na het zelf getest te hebben kwam ik tot de vaststelling dat er voor elke klik een volledige minuut aangerekend wordt al ben je maar 1 sec binnen
    de nieuwe functie voyeur , o lekker 10 dames vd prijs van 1 zal je denken geloof het maar niet
    ik bel even zelf in er was maar een dame maar toen ik eruit wilde en geen knop daarvoor vond was ik verplicht om op de enige die online was te klikken
    gezien ik nu op de vertrouwde site uit kwam kon ik me wel afmelden
    bij nazicht van mijn credits stelde ik vast dat er 1 min aangerekend was om in te loggen, 1 minuut vd voyeur en 1 min om uit te loggen
    het koste mij even 2.4€ en ik was in totaal ongeveer 45 sec binnen geweest
    dus als je in de voyeur bent dan word voor elke click 1min gerekend
    bij navraag krijg ik te horen dat het meisje maar een paar cent had gekregen
    ik heb ook naar hen gemaild, na een week heb ik nog steeds geen antwoord gekregen, ik denk dat dat genoeg zegt
    mij zien ze niet meer terug

    Door davy op 3 december 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dankzij de eeuwige happy hours zijn de klanten op de site zo verwend dat ze te beroerd zijn om de normale uren te komen. Happy hours is normaal een ding dat soms gehouden wordt, dagelijks tot soms de hele dag door, noem ik geen happy hours meer. Daarbij wordt er onderscheid gemaakt in dames, vriendjes politiek. Met wedstrijden mee doen maakt dan ook niks uit. De winnaars zijn van te voren bekend. Als je al klanten krijgt dan is het afwachten of de klant niet weg valt, als de klant wegvalt dan krijgt de klant een melding dat de dames weg drukken, dus die zie je niet meer terug. Geld dat niet bijgeteld wordt, ene glitch na de andere.

    Het forum is schandalig, stel jaloerse kippen bij mekaar, waar je gewoon belachelijk gemaakt wordt door de dames.

    En dan heb ik het nog niet over het personeel, wat een aso volk, Helpen doen ze niet en als je niet ja en amen zegt dan krijg je een groot bek werk vooral van claudia, kut wijf eerste klas dat ze is

    Nee er zijn betere camsites waar je letterlijk 3-4x meer verdient dan op clubsense, probeer streamate.com of adultwork.com maar eens zo heb je cams.com, super sites met super service.

    Niet de zooi wat je hier ziet voor een miezierge 40 cent LOL

    Sterke punten
    Er zijn er geen

    Zwakke punten
    Wat niet haha

    Door Kim op 29 september 2017 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik werk nu 2 weken bij club sense en vond de samenwerking fantastisch. Ze hebben mij goed begeleid bij de aanmelding.
    Heerlijk zelf je tijd indelen en goed verdienen.Van jong tot oud.
    Ik vind de gesprekken leuk om te voeren.
    Ik denk juist de ideale thuiswerkbaan voor velen.
    Bel ze en ervaar de begeleiding

    Sterke punten
    Vlotte correcte uitbetaling. En ze promoten je ook echt

    Zwakke punten
    Na 2 weken nog niets gevonden

    Door Brenda op 25 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik werk nu 2 weken bij club sense en vond de samenwerking fantastisch. Ze hebben mij goed begeleid bij de aanmelding.
    Heerlijk zelf je tijd indelen en goed verdienen.Van jong tot oud.
    Ik vind de gesprekken leuk om te voeren.
    Ik denk juist de ideale thuiswerkbaan voor velen.
    Bel ze en ervaar de begeleiding

    Sterke punten
    Vlotte correcte uitbetaling. En ze promoten je ook echt

    Zwakke punten
    Na 2 weken nog niets gevonden

    Door Brenda op 25 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Misschien heb je geluk gehad om iemand normaal in de lijn te krijgen.

    vandaag 21-8-2017 heb ik

    Claudia in de telefoon gekregen ze heeft gezegd dat mijn voicemail bericht van slecht kwaliteit was en toen hulp aan vroeg zei ze in een agressief toon dat mijn probleem was en dat ze niks kan doen. Ze gingen verder dat ik daar geen kans meer had (zeker genoeg kandidaten die dat willen doen?) kijken wat in de website staat:

    Tijdens kantooruren zit er een team voor jou klaar, dat jou overal mee kan helpen. Daarnaast kun je andere agents spreken op het ClubSense-forum. Je staat er dus nooit
    alleen voor!

    NIET DUS..

    vreselijk onbeschoft Claudia "manager?" aan de telefoon misschien had ze een slecht dag maar zo behandel je toch niemand?! Of is dat normaal in deze erotiek wereld?!

    Sterke punten
    geen kunnen vinden

    Zwakke punten
    geen hulp of ondersteuning bij de service lijn
    kom je in de lijn met Claudia tegen dan moet je veel geluk hebben om daar te kunnen werken, andere persoon in de lijn was meteen ook in haar kant
    behandelen nieuwe mensen als vuil

    Door Tina op 22 augustus 2017 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik lees nu al die revieuws en snap niet waarom sommige mensen er zo op reageren. Ik heb tot nu toe alleen maar goeie ervaringen gehad bij CS. En de administratie helpen me er goed bij als ik iets niet begrijp.
    En doe dit net pas 2 weken en heb het erg naar mijn zin.

    Gesprekken hoeven niet perse elke keer over sex te gaan, ligt er maar aan wie het is. Sommige mensen komen voor de gezelligheid, wat natuurlijk ook erg leuk is.

    De motivatie is soms wel moeilijk te houden, maar als je eenmaal begint en je ziet hoe snel het aantikt dan blijf je maar door gaan.

    Ik ben super blij dat ik bij CS terecht ben gekomen. Denk dat er geen betere site's bestaan!

    Sterke punten
    - Wekelijks uitbetaald
    - Zelf bepalen hoe ver je gaat
    - Leuke acties
    - Goeie verdiensten

    Zwakke punten
    Weinig.

    Door Jennifer op 8 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn naam is Christina, ik ben 22 jaar oud en ik doe dit werk al vanaf mijn 18e. In het begin dacht ik zou dit wel wat voor mij zijn... zou het niet heel ongemakkelijk worden... maar het is mij heel erg meegevallen. In het begin was het natuurlijk wel even wennen en een omschakeling voor mij. Naar mate ik het vaker deed vond ik het steeds leuker worden. Je hebt allemaal vaste klanten waar je altijd op kunt rekenen. De gesprekken gaan ook weleens heel diepgaand en dat geeft mij ook veel plezier. Elke sessie draait niet zo zeer om seks. De spanning die je samen deelt heeft voor mij ook iets wat het leuk maakt voor mij. Je kunt zelf je tijden indelen wanneer je online gaat en dat is voor mij ideaal. Je kunt gewoon werken wanneer je wilt, als je een keer een dag geen zin hebt, dan hoeft dat ook niet. Ik weet dat het niet een baan is waar je met iedereen open over kunt zijn, maar je hoort gewaardeerd te worden om wie je bent. Ik hou van dit werk en ik heb er nog nooit spijt van gehad. Het is helemaal mijn ding geworden en daar ben ik super blij om. Ik vind het heel fijn dat dit soort werk bestaat, bedankt ClubSense!!!

    Sterke punten
    - Je bepaalt alles zelf
    - Vaste klanten waar je fijne gesprekken mee hebt
    - Wekelijks netjes uitbetaald
    - Zelf bepalen wanneer je werkt
    - Het geeft een soort spanning/voldoening
    - Elke dag is weer anders
    - Leuke acties waardoor je meer motivatie krijgt
    - Zelf bepalen hoe ver je gaat

    Zwakke punten
    - Vervelende/respectloze mannen
    - Je omgeving zal er niet altijd blij mee zijn
    - De motivatie is soms moeilijk te behouden

    Door Christina op 14 oktober 2016 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wat is nou lekkerder dan heerlijk genieten met je vrouw, en daar ook nog eens wat extra's voor te mogen ontvangen?

    Mijn vrouw Webcamt al een tijdje voor Club Sense en sinds vorig jaar stuurde wij gewoon een email of we misschien ook als koppel aan de slag konden, Dit kon! en we begonnen gelijk met Leuke foto's uploaden en online, eens kijken wat er van zou komen.. of mannen geintresseerd zijn hierin.

    En ja! het was gelijk raak, 1 beller en wel 8 of 9 meekijkers!
    de beller zelf is 0,40 cent, en de meekijkers 0,30.. dit per minuut.. Tel uit je winst!

    Sindsdien genieten mijn vrouw en ik bijna elke dag wel een aantal uurtjes Live van elkaar voor de Webcam.. De mannen vinden het Super en wij ook. er zijn erg veel positieve reacties van onze klanten, Ze reageren vaak verbaasd, zeggen dat ze Koppels niet vaak zien en vinden het spannend.. Ze vragen dan ook vaak naar mij wanneer mijn vrouw weer alleen voor de cam zit.. en hangen dan (helaas) op als ze horen dat ik niet aanwezig ben. Het zal je verbazen maar er zijn erg veel mannen die toch wel stiekem geintresseerd zijn of een beetje willen experimenteren met hun Bi zijn ;)

    De site doet ook aan Koppels Acties, WinActies en verschillende Bonussen om je lekker te motiveren tot meer werken.

    Ik werk nogsteeds elke dag graag voor Club Sense, de betalingen staan altijd netjes elke Week op onze Rekening. en mocht er eens iets verkeerd zijn word er gelijk contact opgenomen.

    Dus, Ben je een man.. Haal je vrouw over en ga lekker samen cammen ;) Je krijgt er echt geen spijt van!

    Ik kan het zeker iedereen aanraden!

    Door Antroy op 14 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik werk nu 2,5 jaar voor Club Sense en heb niks dan positieve ervaringen.

    Ik lees hier sommige reacties en ben gewoon geschokt! Zo ken ik de site/team achter de site echt helemaal niet!!

    Ik woon bijvoorbeeld erg afgelegen (niet in Nederland) en heb erg veel problemen met werken op andere sites, door de connectie. maar met Club Sense heb ik nooit problemen, het is dus een erg lichte Website dit maakt het letterlijk mogelijk om overal je werk te kunnen doen.

    Het Club Sense Team, de Dames en ook Heren zijn echt vreselijk lief en meegaand, als fulltimer ben ik 6 a 7 dagen per week aan het webcammen en als je een paar dagen niet online bent word er contact opgenomen.

    Ik denk echt dat Club Sense niet eens beseft hoeveel ze mij, en mijn familie uit een onwijs zware tijd hebben uitgeholpen. De verassende belletjes, De Acties, Bonussen, Wedstrijden.. Ze staan Letterlijk Altijd voor je klaar.

    Ik heb ook een familie-lid Club Sense aangeraden, en zij is niet zo populair op andere sites, maar op Club Sense Draait ze Super! dat is toch geweldig!

    Je kunt zelf kiezen hoe ver je gaat in een gesprek, Niemand, verteld jou wat en hoe je iets moet doen. Gewoon doen waar je je goed bij voelt! Dat maakt een site als deze zo intressant, het geweldige aanbod aan vrouwen is zo uiteenlopend.. Voor Elke man is er wel iemand, bouw een 'relatie' op en je hebt een vaste klant, die jou misschien wel 20 a 30 euro per belletje opleverd..

    Ik dwaal af, dit word een lange review.. Maar ik ben gewoon zo blij dat ik deze site ooit heb gevonden, en wil iedereen laten weten vooral niet twijfelen, probeer het gewoon eens! Webcammen kan zo leuk zijn, vooral met een Super Team als Club Sense die je 100 % Steunt en motiveert door middel van Acties, Persoonlijke Targets (5% of 10% boven op je verdiensten) en Wedstrijden om er lekker voor te gaan.

    Door Lis op 14 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • De zoveelste keer dat ik toch nog maar eens inschakel via CS en wat een spijt weer, een paar grove bugs in hun systeem en ik heb het gedaan want ik heb telefoontjes gemist. Nee, er wordt dan niet netjes wat verteld of gevraagd hoe dit komt of zo maar een ordinaire grote bek die je afsnauwd belt je dan met de waarschuwing dat dit de laatste keer is, like I care. CS jullie slaan met dit soort loeders zo de plank mis, vraag je niet af waarom mensen gaan lopen, het antwoord ligt in jullie aso administratiebitches

    Door Lora op 7 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb hier jaren gewerkt vroeger veel goede tijden meegemaakt laatste tijd wat minder mede door storingen op de server zelf, maar ik ben zeer geschrokken hoe er hier met hun freelancers na jaren wordt omgegaan. Na een overstap op een alles in 1 pakket voor internet etc heb ik door de overstap en verkeerde planning even problemen gehad met internet. Nu was ik dus geblokkeerd, ik dacht nou kan gebeuren ben even niet online geweest. Ik bel de klantenservice op en leg uit waarom ik even niet online kon komen. Ze ging het nakijken... Ze zegt ja dit klopt en we gaan je niet meer online zetten! Nou ik kon zeggen wat ik wilde maar de mond werd gewoon gesnoerd. Ik was helemaal perplex, dus kon amper wat uitbrengen. Nu zit ik echt met mijn haren in het hoofd en durf niet meer te bellen. Snap er echt niks van, maar heb mij meteen aangemeld bij Islive, dus ben benieuw en ik laat het maar gaan denk ik.

    Sterke punten
    -vroeger was het sowieso een leukere site.

    Zwakke punten
    -klantenservice is echt heel gemeen en onprofessioneel
    -denken niet aan hun trouwe freelancers

    Door Anita op 4 juli 2016 Reageer (5 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • veel storingen de site knalt er vaak uit en de betalingen worden steeds later gedaan .. en idd als je belt houden ze vol dat het er gewoon op zal staan in plaats van dat ze zeggen het komt morgen zodat je er ook daadwerkelijk rekening mee kan houden!

    Sterke punten
    Hoge verdienste

    Zwakke punten
    soms heel grof afgesnauwd aan de telefoon en standaard riedeltje , we zijn ermee bezig en het geld vaak te laat

    Door Stef op 15 juni 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hier nog 1.. vroeger een topsite maar steeds meer gaat het achteruit.. veel storingen de site knalt er vaak uit en de betalingen worden steeds later gedaan erg rot als je hiervan afhankelijk ben.. en idd als je belt houden ze vol dat het er gewoon op zal staan in plaats van dat ze zeggen het komt morgen zodat je er ook daadwerkelijk rekening mee kan houden!

    Zwakke punten
    Slechte klantvriendelijkheid en slechte uitbetalingen

    Door Annabel op 15 juni 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het werk is leuk om te doen en het is fijn dat je zelf je tijden kan bepalen.. Erg afwisselend en veel verschillende opties die je kan doen! Erg vervelend alleen dat de klantenservice niet echt vriendelijk is en je liever afsnauwde en afpolderde dan dat ze je echt helpen ook kloppen de uitbetalingen vaak niet of zijn ze te laat en in plaats van te zeggen het komt een dag later blijven ze je voorhouden dat het wel die dag komt.. Beetje erg jammer!

    Sterke punten
    Hoge verdiensten

    Zwakke punten
    Klantenservice heb je geen hulp aan en de betalingen gaan vaak niet goed en te laat erg jammer als je er dus wel op rekend!

    Door Eva op 15 juni 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Werken voor clubsense is hoe je het zelf invult. De verdiensten zijn goed tot uitstekend, afhankelijk van de voyeursmodus die je aan- of uitzet. Het grootste pluspunt is het 1 op 1 webcam gesprek dat je al dan niet chattend of bellend doet. De mannen houden van de 1 op 1 aandacht. Voyeurs storen absoluut niet daar zij geen geluid noch tekst ontvangen enkel beeld. Aan jou de keuze hoe je dat beeld maakt.
    Technische problemen zijn er overal, vooral met telefonie kan dat wel ergernis geven.
    Naar mijn mening word je altijd goed geholpen door het servicecenter. Clubsense is de grootste speler op de Nederlandse webcammarkt en heeft een min of meer stabiele constante traffic (uiteraard heb je mindere maanden).
    Er zijn leuke acties en initiatief wordt toegejuicht.
    Hou er ook rekening mee dat veel mannen zelf geen stabiele lijn hebben (mobiel, wifi, enz...).
    Nog een plus is het fotobeheer. Je kan nu zelf bepalen welke foto's vooraan komen te staan. En af en toe vinden er acties plaats die in jouw voordeel werken qua betaling.
    Voor mij persoonlijk 1 nadeel: de tekstgrootte zou wat groter mogen.

    Sterke punten
    Constante traffic
    1 op 1 dus geen aandacht die je moet verdelen
    voyeursmodus voor extra verdiensten tijdens je shows
    Acties
    Wekelijkse uitbetaling

    Door Lies op 16 december 2015 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik werk al jaren voor club Sense ik werk er al jaren met plezier.
    Het is afwisselend werk en je bepaald zelf je tijden.
    De klanten zijn afwisselend.
    Op kantoor zijn de dames altijd vriendelijk en erg behulpzaam als er problemen zijn.
    Tevens hebben ze regelmatig acties waarmee je je verdiensten omhoog haalt, foto wedstrijden, bonus actie's.
    Ze leven ook met je mee als camgirl ze zien je niet als een nummer.
    B.v Er was iets ergs gebeurd in de familie waardoor ik ff niet kon werken meteen die week een hele mooie bos bloemen gehad echt hellemaal top.
    Ik kan ook alle dames aanbevelen om voor Club Sense te gaan werken, je werkt er echt met plezier

    Sterke punten
    Veel actie's
    Goede verdiensten 0.40 per minuut
    Wekelijks uitbetaald
    Goede Service
    Dames op kantoor vriendelijk
    Zelf je tijden bepalen

    Zwakke punten
    weinig

    Door Destany op 15 december 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • wat hebben hun en zooitje van de site gemaakt ! dus vertel mij niet zo onzin hoe super die site is ! het is een grote ellende met altijd weer en nieuwe storing en dat al ziens bijna 2 jaar nu !!! ik heb ondanks alles altijd heel goed verdient maar gaat steeds moeilijker het zijn echt betere camsites waar je nooit problemen hebt en ook veel beter verdient, en koppels worden gewoon bovenaan gezet die krijgen dan alles ook de meekijkers en de rest kan het maar bekijken ! hun willen alleen maar hun eigen zakken vullen en de rest interesseert ze niks !

    Sterke punten
    wekelijkse uitbetaling

    Zwakke punten
    soms heel grof afgesnauwd aan de telefoon en standaard riedeltje , we zijn ermee bezig ....

    Door anoniem op 24 november 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb jaren geleden 2 keer eerder gewerkt op cs. Een drama vond ik het. 75 euro bruto toen verdient in 1 week, de keer er voor kan ik mij niet herinneren.
    Nu, jaren verder heb ik mij weer aangemeld. Gesprekken gaan veel makkelijker, cammen ook. Dit zal dus wel aan mij liggen. 1,5 dag gewerkt en 250 bruto verdiend. Dus dames, gewoon doen! Mag ook wel eens gezegd worden. Het is wel bruto dus zet de helft opzij voor de belastingdienst. Zij komen regelmatig langs bij cs om te controleren. Doe je t niet (belasting betalen), krijg je een hoge boete plus terug betalen.

    Sterke punten
    Druk, mannen zijn aardig en leuk, tijden zelf bepalen, je ziet wat je bruto hebt verdient in een teller. 40 cent cammen en chatten/bellen en meekijken ook 40 cent.

    Zwakke punten
    Nog niet. In mijn vorige "pogingen" moest ik te veel moeite doen om de mannen te houden.

    Door mandy op 20 november 2015 Reageer (5 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik werk nu inmiddels al zo'n 6 jaar bij Clubsense en het bevalt erg goed.
    Tuurlijk is het niet altijd rozengeur en maneschijn, soms is het echt aanpoten om wat leuks te verdienen maar over het algemeen verdient het erg lekker.
    Aangezien geen enkele bezoeker hetzelfde is, is het erg afwisselend werk.

    Sterke punten
    Verdiensten 0.40€ per minuut voor beeldchatters en beeldbellers maar ook voor meekijkers! 0.30€ per minuut voor bellers!!

    Wekelijkse uitbetaling

    Een service center dat altijd voor je klaar staat bij vragen en problemen

    Zwakke punten
    -

    Door Noemi op 23 september 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik heb alweer een aantal jaar een profiel bij clubsense, en mag zeggen dat ik dik tevreden ben! het ging even at minder door de veranderingen van het platform maar ik heb het nog steeds lekker druk!

    en loopt het even niet? dan ga ik even offline en even iet anders doen;-)

    er zullen heus vrouwen zijn die niet lekker verdienen op deze site, maar dat heb je denk ik op elke camsite wel! de ene site draait beter voor je dan de andere....maar dat is hoe ik het zie.... ik kan er zelfs van leven als ik dat zal moeten en ik sta echt niet tig uur per dag ingeschakeld;-) HET PROBEREN WAARD DUS DAMES!

    Sterke punten
    hoge verdiensten per minuut
    wekelijkse uitbetaling
    mannen kunnen nu ook "mee kijken"" in de chat en daar verdien je dan ook nog 40 ct per min aan, en alle beetjes helpen!

    Zwakke punten
    ik blijf altijd positief , ook bij negatieve dingen! ja er is wel eens storing etc etc maar de positieve draai daar aan is dat het altijd weer goed komt en ik gewoon lekker kan verdienen...staar je niet blind op een dag, maar bekijk je verdiensten over een week of maand! dan zul je zien dat het allemaal best meevalt.;-)

    Door mandy op 1 september 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Jaren geleden was dit een leuke site om een mooi centje mee bij te verdienen.
    Naar de vernieuwingen is het steeds slechter geworden.
    Nu heb je weken erbij wil je wat leuks verdienen moet je zeker 12 uur op een dag nog ingeschakeld staan

    Sterke punten
    hoge betaling per minuut
    betaling per week

    Zwakke punten
    Hadden beter minder vernieuwingen kunnen doen dan waren er minder klanten weggegaan

    Door cambabe op 12 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik zit nu bijna 3 jaar bij club sense en dat bevalt meer dan prima als ik wat heb bel ik 1 van de dames en dan gaan ze ermee aan de slag
    heerlijk me eigen tijd indelen netjes elke week de uitbetaling ontvangen ideeën worden opgepakt en eventueel uitgevoerd .
    heb het meer dan goed naar mijn zin en ik ga dan ook nog lang niet weg
    ben een tevreden webcamperformer mede mogelijk gemaakt door de dames van club sense

    Sterke punten
    wekelijke uitbetaling (altijd nog op tijd gehad)

    vriendelijke dames bij club sense op kantoor

    hulp krijgen als je het nodig hebt

    goed overzichtelijk platform

    te veel pluspunten om op te noemen

    Zwakke punten
    GEEN!!!

    Door loreena op 25 juni 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek ClubSense

Schrijf je eigen review over ClubSense