ClubSense behoort tot een van de eerste aanbieders van telefonisch thuiswerk. Vanaf 1989 heeft dit bedrijf haar betrouwbare reputatie elk jaar kunnen behouden en zich kunnen opwerken tot een van de grootste thuiswerk aanbieders in Nederland. Club Sense heeft ruim 2500 leden en altijd een open vacature! Leden van Club Sense kunnen op elk moment, wanneer ze willen, vanuit huis werken. Met thuiswerken kan je makkelijk en snel geld verdienen. Thuiswerkers worden wekelijks uitbetaald en kunnen rekenen op privacy en discretie. Thuiswerkers bepalen zelf wanneer zij willen werken als webcammodel. Je kan tot 40 cent per minuut, per klant verdienen! Naast het cammen, kan je ook middels het voeren van telefonische gesprekken verdienen. Je hoeft dus niet altijd in beeld! Daarnaast kan je ook verdienen via het beantwoorden van smsjes en e- mailtjes. In de meeste gevallen gaat het om erotische gesprekken, maar elke thuiswerker bepaalt zelf hoe ver ze gaat. Thuiswerkers zijn wel verplicht om te bellen of te cammen. Het beantwoorden van sms'jes en/of e-mailtjes kan gezien worden als een extra bron van inkomsten. ClubSense biedt een levendig forum die alleen toegankelijk is voor leden. Leden wisselen hier ervaringen, tips en verhalen met elkaar uit. Bij ClubSense is iedere vrouw vanaf 18 jaar en ouder welkom om te werken als webcammodel. Postuur, uiterlijk, huidskleur zijn niet bepalend voor succes. Zoveel mannen, zoveel wensen. Om thuis te kunnen voor ClubSense heb je alleen een telefoon of computer met webcam en een internetverbinding nodig.

Aanmelden

Geinteresseerden kunnen zich heel eenvoudig en snel aanmelden bij ClubSense. Dit kan men doen door om de home page van de site te klikken op "direct aanmelden" of "aanmelden". Na hierop geklikt te hebben, komt er een formulier tevoorschijn met als kop "meld je aan als webcam model". Op dit formulier moet men onder andere zijn of haar naam, e- mail adres, wachtwoord naar keuze en geboortedatum invullen. Na akkoord te zijn gegaan met de voorwaarden van ClubSense, wordt er een e- mail gestuurd naar het opgegeven e- mail adres om de aanmelding te bevestigen. Hierna kan men van start gaan met werken en geld verdienen.


Verdiensten

Leden van ClubSense kunnen op verschillende manieren verdienen. Men kan verdienen middels het beantwoorden van telefoontjes, smsjes, e- mailtjes en voicemailberichten. De uitbetaling vind iedere week plaats. Deze club beschikt daarnaast ook over een Voyeur oftewel meekijken dienst. Hiervoor wordt een gebruiker € 0,30 per “meekijker” per minuut uitbetaald. Als een lid bijvoorbeeld 3 meekijkers heeft naast een 1-op-1 gesprek, dan verdient zo een gebruiker € 1,20 per minuut. Het gaat in deze om een freelance overeenkomst. Dit betekent dat de gebruiker niet in dienst is van ClubSense. Deze club stelt slechts haar platform ter beschikking. De diensten worden dus verleent op basis van een freelance overeenkomst. De gebruikers die hun diensten via deze site bieden, zijn verantwoordelijk om zelf hun inkomsten op te geven bij de Belastingdienst.


Privacy

Thuiswerkers bij ClubSense hebben de mogelijkheid om thuis te werken onder een andere naam. Zij hebben ook de mogelijkheid om anoniem te cammen. Dit kunnen zij doen door een pruik of zonnebril aan te trekken. Bij ClubSense worden de gegevens van de leden geheim gehouden. Alle communicatie verloopt via het platform van de site. Gebruikers hoeven dus geen extra programma's te installeren op hun pc of laptop.


Werktijden

Bij Club Sense is het mogelijk om 24 uur per dag, zeven dagen in een week, te werken als webcam model. Op bepaalde tijden is het aantal bezoekers van de site veel hoger dan normaal. Dit komt meestal voor tijdens de promotionele acties.


Contact gegevens

Voor vragen en of opmerkingen, kunnen thuiswerkers bellen met de helpdesk van ClubSense. Men kan bellen naar het nummer 036 822 22 22 of een e- mail sturen naar [email protected] De helpdesk is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 09:00 - 17:00u en op de vrijdag van 09:00 - 16:00u. Daarnaast kan men ook het contactformulier op de site invullen. Dit kan men doen door aan de onderkant van de homepage, bij het kopje contact gegevens, te klikken op "contact formulier". Bedrijfsgegevens ClubSense Monitorweg 17 1322BJ Almere The Netherlands


ClubSense Reviews

  wat hieronder staat is helemaal niet waar

  ik werk hier al jaren met heel veel plezier ! klopt geen woord van wat hieronder allemaal staat ! de dames op kantoor zijn allemaal superaardig en behulpzaam, er was ooit een die was en beetje kattig maar die werkt er volgens mij al langer niet meer ze betalen altijd op stipt uit en klopt altijd en ze betalen veel beter dan al die ander zakkenvuller ( clubislive bv ) ! ik ben juist blij dat niet meer zoveel suriname aangenomen worden die vanuit en studio zitten werken van een of ander uitbuiter in suriname !het staat niet voor niks echte hollandse vrouwen op de site ! die zwarte hebben alles verpest door te liegen en bedriegen ! ik weet van vaste klanten dat ze bv hun eigen kinderen voor de camera laten zien en constant afspraakjes beloven en niet nakomen ! in plaats van de site afkraken gaan jullie toch liever ergens anders werken , klaar !

  Sterke punten
  altijd stipt op tijd uitbetalen en klopt altijd en je word altijd meteen super geholpen van de dames op kantoor als er wat is !

  Zwakke punten
  geen een

  Beste als je niet van dwingen houd en zelf alles kan indelen

  Fijne werkgever zeuren niet vrij in alles en altijd netjes uitbetaald of je nu weinig hebt verdiend of veel . Eigen tijd indelen of je bellen wil if sms’en of carmen je bent vrij daarin . Zeg nou zelf welk bedrijf doet dat nog tegenwoordig?

  Sterke punten
  Vriendelijk en betalen op tijd uit geen gezeur zoals anderen wel vaak hebben !

  Zwakke punten
  Geen

  Eerlijk bedrijf

  Club Sense is een goed en professioneel bedrijf. Ik kan er werken wanneer ik wil en hoeveel ik wil. Ze betalen altijd netjes op tijd en ik als cammer ben echt wel heel tevreden. Ze houden ook veel leuke acties om je te motiveren en klanten geven ze vaak korting op credits waardoor klanten langer kunnen blijven. Ook de dames onderling zijn behulpzaam naar elkaar en Club Sense zelf geeft je als nieuwe dame altijd een welkoms gevoel.

  Aantal jaar in dienst

  Ik vind dit de beste website qua uitbetaling en het is fijner om 1 op 1 te webcammen. Zit al aantal jaar in dienst bij hun, als er iets is kun je ze mailen of bellen en je kan ook altijd wat extraatjes verdienen door mee te doen met acties.

  Sterke punten
  Elke week uitbetaald 1 op 1 Extraatjes kunnen verdienen

  Zwakke punten
  Soms nog dat hij blijft vast hangen

  Clubsense

  Ik lees nu al die revieuws en snap niet waarom sommige mensen er zo op reageren. Ik heb tot nu toe alleen maar goeie ervaringen gehad bij CS. En de administratie helpen me er goed bij als ik iets niet begrijp. En doe dit net pas 2 weken en heb het erg naar mijn zin. Gesprekken hoeven niet perse elke keer over sex te gaan, ligt er maar aan wie het is. Sommige mensen komen voor de gezelligheid, wat natuurlijk ook erg leuk is. De motivatie is soms wel moeilijk te houden, maar als je eenmaal begint en je ziet hoe snel het aantikt dan blijf je maar door gaan. Ik ben super blij dat ik bij CS terecht ben gekomen. Denk dat er geen betere site's bestaan!

  Sterke punten
  - Wekelijks uitbetaald - Zelf bepalen hoe ver je gaat - Leuke acties - Goeie verdiensten

  Zwakke punten
  Weinig.

  Het allerleukste en gevariëerde thuiswerk!

  Mijn naam is Christina, ik ben 22 jaar oud en ik doe dit werk al vanaf mijn 18e. In het begin dacht ik zou dit wel wat voor mij zijn... zou het niet heel ongemakkelijk worden... maar het is mij heel erg meegevallen. In het begin was het natuurlijk wel even wennen en een omschakeling voor mij. Naar mate ik het vaker deed vond ik het steeds leuker worden. Je hebt allemaal vaste klanten waar je altijd op kunt rekenen. De gesprekken gaan ook weleens heel diepgaand en dat geeft mij ook veel plezier. Elke sessie draait niet zo zeer om seks. De spanning die je samen deelt heeft voor mij ook iets wat het leuk maakt voor mij. Je kunt zelf je tijden indelen wanneer je online gaat en dat is voor mij ideaal. Je kunt gewoon werken wanneer je wilt, als je een keer een dag geen zin hebt, dan hoeft dat ook niet. Ik weet dat het niet een baan is waar je met iedereen open over kunt zijn, maar je hoort gewaardeerd te worden om wie je bent. Ik hou van dit werk en ik heb er nog nooit spijt van gehad. Het is helemaal mijn ding geworden en daar ben ik super blij om. Ik vind het heel fijn dat dit soort werk bestaat, bedankt ClubSense!!!

  Sterke punten
  - Je bepaalt alles zelf - Vaste klanten waar je fijne gesprekken mee hebt - Wekelijks netjes uitbetaald - Zelf bepalen wanneer je werkt - Het geeft een soort spanning/voldoening - Elke dag is weer anders - Leuke acties waardoor je meer motivatie krijgt - Zelf bepalen hoe ver je gaat

  Zwakke punten
  - Vervelende/respectloze mannen - Je omgeving zal er niet altijd blij mee zijn - De motivatie is soms moeilijk te behouden

  Koppels Cammen

  Wat is nou lekkerder dan heerlijk genieten met je vrouw, en daar ook nog eens wat extra's voor te mogen ontvangen? Mijn vrouw Webcamt al een tijdje voor Club Sense en sinds vorig jaar stuurde wij gewoon een email of we misschien ook als koppel aan de slag konden, Dit kon! en we begonnen gelijk met Leuke foto's uploaden en online, eens kijken wat er van zou komen.. of mannen geintresseerd zijn hierin. En ja! het was gelijk raak, 1 beller en wel 8 of 9 meekijkers! de beller zelf is 0,40 cent, en de meekijkers 0,30.. dit per minuut.. Tel uit je winst! Sindsdien genieten mijn vrouw en ik bijna elke dag wel een aantal uurtjes Live van elkaar voor de Webcam.. De mannen vinden het Super en wij ook. er zijn erg veel positieve reacties van onze klanten, Ze reageren vaak verbaasd, zeggen dat ze Koppels niet vaak zien en vinden het spannend.. Ze vragen dan ook vaak naar mij wanneer mijn vrouw weer alleen voor de cam zit.. en hangen dan (helaas) op als ze horen dat ik niet aanwezig ben. Het zal je verbazen maar er zijn erg veel mannen die toch wel stiekem geintresseerd zijn of een beetje willen experimenteren met hun Bi zijn ;) De site doet ook aan Koppels Acties, WinActies en verschillende Bonussen om je lekker te motiveren tot meer werken. Ik werk nogsteeds elke dag graag voor Club Sense, de betalingen staan altijd netjes elke Week op onze Rekening. en mocht er eens iets verkeerd zijn word er gelijk contact opgenomen. Dus, Ben je een man.. Haal je vrouw over en ga lekker samen cammen ;) Je krijgt er echt geen spijt van! Ik kan het zeker iedereen aanraden!

  Niets dan Lof!

  Ik werk nu 2,5 jaar voor Club Sense en heb niks dan positieve ervaringen. Ik lees hier sommige reacties en ben gewoon geschokt! Zo ken ik de site/team achter de site echt helemaal niet!! Ik woon bijvoorbeeld erg afgelegen (niet in Nederland) en heb erg veel problemen met werken op andere sites, door de connectie. maar met Club Sense heb ik nooit problemen, het is dus een erg lichte Website dit maakt het letterlijk mogelijk om overal je werk te kunnen doen. Het Club Sense Team, de Dames en ook Heren zijn echt vreselijk lief en meegaand, als fulltimer ben ik 6 a 7 dagen per week aan het webcammen en als je een paar dagen niet online bent word er contact opgenomen. Ik denk echt dat Club Sense niet eens beseft hoeveel ze mij, en mijn familie uit een onwijs zware tijd hebben uitgeholpen. De verassende belletjes, De Acties, Bonussen, Wedstrijden.. Ze staan Letterlijk Altijd voor je klaar. Ik heb ook een familie-lid Club Sense aangeraden, en zij is niet zo populair op andere sites, maar op Club Sense Draait ze Super! dat is toch geweldig! Je kunt zelf kiezen hoe ver je gaat in een gesprek, Niemand, verteld jou wat en hoe je iets moet doen. Gewoon doen waar je je goed bij voelt! Dat maakt een site als deze zo intressant, het geweldige aanbod aan vrouwen is zo uiteenlopend.. Voor Elke man is er wel iemand, bouw een 'relatie' op en je hebt een vaste klant, die jou misschien wel 20 a 30 euro per belletje opleverd.. Ik dwaal af, dit word een lange review.. Maar ik ben gewoon zo blij dat ik deze site ooit heb gevonden, en wil iedereen laten weten vooral niet twijfelen, probeer het gewoon eens! Webcammen kan zo leuk zijn, vooral met een Super Team als Club Sense die je 100 % Steunt en motiveert door middel van Acties, Persoonlijke Targets (5% of 10% boven op je verdiensten) en Wedstrijden om er lekker voor te gaan.

  Constante traffic

  Werken voor clubsense is hoe je het zelf invult. De verdiensten zijn goed tot uitstekend, afhankelijk van de voyeursmodus die je aan- of uitzet. Het grootste pluspunt is het 1 op 1 webcam gesprek dat je al dan niet chattend of bellend doet. De mannen houden van de 1 op 1 aandacht. Voyeurs storen absoluut niet daar zij geen geluid noch tekst ontvangen enkel beeld. Aan jou de keuze hoe je dat beeld maakt. Technische problemen zijn er overal, vooral met telefonie kan dat wel ergernis geven. Naar mijn mening word je altijd goed geholpen door het servicecenter. Clubsense is de grootste speler op de Nederlandse webcammarkt en heeft een min of meer stabiele constante traffic (uiteraard heb je mindere maanden). Er zijn leuke acties en initiatief wordt toegejuicht. Hou er ook rekening mee dat veel mannen zelf geen stabiele lijn hebben (mobiel, wifi, enz...). Nog een plus is het fotobeheer. Je kan nu zelf bepalen welke foto's vooraan komen te staan. En af en toe vinden er acties plaats die in jouw voordeel werken qua betaling. Voor mij persoonlijk 1 nadeel: de tekstgrootte zou wat groter mogen.

  Sterke punten
  Constante traffic 1 op 1 dus geen aandacht die je moet verdelen voyeursmodus voor extra verdiensten tijdens je shows Acties Wekelijkse uitbetaling

  Top site

  Ik werk al jaren voor club Sense ik werk er al jaren met plezier. Het is afwisselend werk en je bepaald zelf je tijden. De klanten zijn afwisselend. Op kantoor zijn de dames altijd vriendelijk en erg behulpzaam als er problemen zijn. Tevens hebben ze regelmatig acties waarmee je je verdiensten omhoog haalt, foto wedstrijden, bonus actie's. Ze leven ook met je mee als camgirl ze zien je niet als een nummer. B.v Er was iets ergs gebeurd in de familie waardoor ik ff niet kon werken meteen die week een hele mooie bos bloemen gehad echt hellemaal top. Ik kan ook alle dames aanbevelen om voor Club Sense te gaan werken, je werkt er echt met plezier

  Sterke punten
  Veel actie's Goede verdiensten 0.40 per minuut Wekelijks uitbetaald Goede Service Dames op kantoor vriendelijk Zelf je tijden bepalen

  Zwakke punten
  weinig

  super!

  Ik heb jaren geleden 2 keer eerder gewerkt op cs. Een drama vond ik het. 75 euro bruto toen verdient in 1 week, de keer er voor kan ik mij niet herinneren. Nu, jaren verder heb ik mij weer aangemeld. Gesprekken gaan veel makkelijker, cammen ook. Dit zal dus wel aan mij liggen. 1,5 dag gewerkt en 250 bruto verdiend. Dus dames, gewoon doen! Mag ook wel eens gezegd worden. Het is wel bruto dus zet de helft opzij voor de belastingdienst. Zij komen regelmatig langs bij cs om te controleren. Doe je t niet (belasting betalen), krijg je een hoge boete plus terug betalen.

  Sterke punten
  Druk, mannen zijn aardig en leuk, tijden zelf bepalen, je ziet wat je bruto hebt verdient in een teller. 40 cent cammen en chatten/bellen en meekijken ook 40 cent.

  Zwakke punten
  Nog niet. In mijn vorige "pogingen" moest ik te veel moeite doen om de mannen te houden.

  Clubsense

  Ik werk nu inmiddels al zo'n 6 jaar bij Clubsense en het bevalt erg goed. Tuurlijk is het niet altijd rozengeur en maneschijn, soms is het echt aanpoten om wat leuks te verdienen maar over het algemeen verdient het erg lekker. Aangezien geen enkele bezoeker hetzelfde is, is het erg afwisselend werk.

  Sterke punten
  Verdiensten 0.40€ per minuut voor beeldchatters en beeldbellers maar ook voor meekijkers! 0.30€ per minuut voor bellers!! Wekelijkse uitbetaling Een service center dat altijd voor je klaar staat bij vragen en problemen

  Zwakke punten
  -

  nog steeds tevreden!

  ik heb alweer een aantal jaar een profiel bij clubsense, en mag zeggen dat ik dik tevreden ben! het ging even at minder door de veranderingen van het platform maar ik heb het nog steeds lekker druk! en loopt het even niet? dan ga ik even offline en even iet anders doen;-) er zullen heus vrouwen zijn die niet lekker verdienen op deze site, maar dat heb je denk ik op elke camsite wel! de ene site draait beter voor je dan de andere....maar dat is hoe ik het zie.... ik kan er zelfs van leven als ik dat zal moeten en ik sta echt niet tig uur per dag ingeschakeld;-) HET PROBEREN WAARD DUS DAMES!

  Sterke punten
  hoge verdiensten per minuut wekelijkse uitbetaling mannen kunnen nu ook "mee kijken"" in de chat en daar verdien je dan ook nog 40 ct per min aan, en alle beetjes helpen!

  Zwakke punten
  ik blijf altijd positief , ook bij negatieve dingen! ja er is wel eens storing etc etc maar de positieve draai daar aan is dat het altijd weer goed komt en ik gewoon lekker kan verdienen...staar je niet blind op een dag, maar bekijk je verdiensten over een week of maand! dan zul je zien dat het allemaal best meevalt.;-)

  zeer tevreden!!!

  ik zit nu bijna 3 jaar bij club sense en dat bevalt meer dan prima als ik wat heb bel ik 1 van de dames en dan gaan ze ermee aan de slag heerlijk me eigen tijd indelen netjes elke week de uitbetaling ontvangen ideeën worden opgepakt en eventueel uitgevoerd . heb het meer dan goed naar mijn zin en ik ga dan ook nog lang niet weg ben een tevreden webcamperformer mede mogelijk gemaakt door de dames van club sense

  Sterke punten
  wekelijke uitbetaling (altijd nog op tijd gehad) vriendelijke dames bij club sense op kantoor hulp krijgen als je het nodig hebt goed overzichtelijk platform te veel pluspunten om op te noemen

  Zwakke punten
  GEEN!!!

  positieff

  hallo, ik doe het net een weekje en ben positieff, ik heb nu paar uurtjes gedaan deze week en liep lkkr hoor kan je na gaan als het full time zal doen! heb nu wel een probleem dat ik geen chatvenster zie dus heb nu al 3 klanten die ophingen omdat ik niet kan typen:-( bellen staat ook aan maar ook dat lukt niet! maar ik blijf positief en ga morgen even bellen naar club sense om te vragen naar een oplossing!

  Sterke punten
  veel klanten snel verdiend goede service lkkr van uit huis werken en toch je dingen kunnen doen, topp!!

  Zwakke punten
  wat probleempjes met de site, zie geen chatvenster , maar overal is een oplossing voor dus ga even bellen! bellen staat ingeschakeld maa ik kan niet gebeld worden, ook daar ga ik even over bellen

  Nu weer top

  Ik werk nu zo'n anderhalf jaar bij clubsense. De overgang naar het nieuwe platform gaf enkele weken echt even wat uitdaging. Gesprekken die niet lukten enz. maar nu loopt alles weer prima! Het is fijn dat je direct na elk gesprek je verdiensten kunt zien. Ik ben tevreden over Clubsense en vind ze zeer betrouwbaar. Prima uitbetaling ook! Heb nog geen andere site of thuiswerk gevonden waarbij dit zo goed loopt en geregeld is.

  Sterke punten
  * Uitbetaling elke week * Overzicht van verdiensten * afwisselend werk en vaak ook heel leuk/ gezellig met d e bellers

  clubsense

  Het is wel eens beter geweest. Lange stiltes en veel klagende mannen over het systeem, maar al met al haal ik toch wel redelijk wat wekelijks. Moet er wel langer voor ingeschakeld staan en lang niet alle gesprekken komen tot stand. Maar heb tot nu toe 1 echte slechte week gedraaid en voor de rest met veel geduld en een lange adem toch wel gewoon verdiend ook aantal weken meer als voor de veranderingen. Wat ik wel een kwalijke zaak vind is dat we niet of nergens van op de hoogte gehouden worden en dat er elke keer weer een wisseling is van de problemen. Ik ben nu ook werkzaam op zelf voor het zeggen en ik moet zeggen daar loopt t echt storm en krijg daar ook vele klanten die ik normaal op thuis kreeg. En betaling is netjes en de verdiensten liggen om en nabij de verdiensten van cs. BTW ik krijg netjes op tijd mijn centen van clubsense. Alleen zouden ze na alle problemen wel eens een bonus mogen geven aan de dames voor het doorzetten.

  Sterke punten
  netjes wekelijkse betaling altijd dinsdag of woensdag Dames van kantoor blijven vriendelijk hoe vaak je ze ook belt

  Zwakke punten
  veel problemen slechte informatie

  Ondanks alles gewoon super betrouwbaar!

  Ok, de overgang van het oude naar het nieuwe platform verloopt niet helemaal naar wens. tot op de dag van vandaag ondervind ik ook problemen. MAAR...... het is niets voor clubsense om niet uit te betalen zoals hieronder wordt gesuggereerd. ik vermoed dat er meer aan de hand is als ze je niet te woord willen staan, want altijd als ik bel wordt ik netjes te woord gestaan en als er te weinig minuten zijn bijgeschreven is 1 simpel telefoontje voldoende om het in orde te maken. Al 5 jaar lang werk ik voor clubsense en in die 5 jaar ben ik elke diinsdag, soms op woensdag, keurig uitbetaald volgens het boekje!! Nooit geen problemen mee gehad.laten we nu niet met elkaar ons tegen hen sturen omdat het nu even tegen zit. Vergeet niet dat wanneer wij minder verdienen, zij minder verdienen. ik vertrouw erop dat er achter de schermen keihard wordt gewerkt om de problemen zo snel mogelijk op te lossen.

  Sterke punten
  betrouwbaar. behulpzaam altijd op tijd je geld elke week uit betaald. je mag je eigen tijd indelen zelf bepalen hoeveel en hoelang je werkt vriendelijke helpdesk

  Zwakke punten
  Weinig. Dit is de eerste ernstige achteruitgang in 5 jaar. zal tijdelijk zijn lijkt me.

  Clubsense

  Ik werk al een paar jaar bij cs En ik ben nog steeds tevreden Er zijn natuurljk problemen geweest bij de nieuwe site maar er is niet een site die dat nooit heeft En er kunnen zeker nog wat dingen veranderd worden maar kan je beter aan hun doorgeven dam hier zo neer te zeten

  Sterke punten
  Betalen wekelijks uit en betalen ook goed Je wordt wel serieus genomen als je klachten of problemen heb Je kan tussendoor ook nog andere dingen doen Goede en vriendelijk hulp

  Zwakke punten
  geen

  Clubsense Top site!

  Ik werk al meer dan 7 jaar bij Clubsense en vind het echt een top bedrijf. Heb al die tijd iedere week mijn geld op tijd gehad, nooit gezeik daarmee gehad. Ze ondervinden nu wat problemen door het overgaan naar een nieuwe site maar ik ondervind daar eerlijk gezegt weinig van en verdien prima net als voorheen. Wel grappig al die klagende dames hier, zijn ook altijd dezelfde dames eigelijk vroeger op het forum ook al...maar het meest grappige van allemaal is dat ze er waarschijnlijk allemaal nog werken ! Zo slecht is deze site nou ;-)

  Sterke punten
  Altijd betaling op tijd en per week! Service center die je goed helpt veel klanten (ja hoor nog steeds) Goede verdiensten!

  Zwakke punten
  Niet!

  Club Sense perfecto

  Ik kan werken via Club Sense aanbevelen, je wordt op tijd betaald, veel leuke contacten en zelf mijn tijd indelen. Er is wel het één en ander veranderd de afgelopen tijd. Sommige dingen (fotobeheer) ben ik niet blij mee, maar er zijn veel verbeteringe(meer contact, overzicht verdiensten enz). Verder na overgang technische problemen gehad, wel fijn om de informatiesite te raadplegen hetnieuweclubsense, daardoor was ik voorbereid. Inmiddels lijkt alles zeer soepel te lopen. Al met al een fijne en nette partij om te werken

  Sterke punten
  - Helpdesk - Veel bezoekers - Makkelijk contact - Twitter zodat ik mijn volgers kan laten weten wanneer ik live ben

  Zwakke punten
  - Fotobeheer kan niet zelf

  Eens een positief bericht!

  Ik lees hier nu zoveel negatieve punten van iedereen. Snap echt niet waarom! :| Mijn verdiensten zijn al weken gewoon het zelfde, gemiddeld 100 euro per dag en in het weekend minimaal 150. Heel af en toe zie ik niet gelijk de verdiensten er bij verschijnen, maar hou zelf de teller in de gaten en schrijf de aantal minuten per gesprek op wanneer het er niet direct bij staat. Normaal gesproken is het na een uurtje alsnog bijgewerkt. Zo niet dan hoef ik maar te mailen en krijg ik redelijk vlot een mail terug dat het alsnog bijgewerkt wordt, met de desbetreffende tabellen van de niet betaalde verdiensten. Ik heb inmiddels m'n vaste mensen, waaronder een aantal die me geregeld leuke dingen opsturen, geld, heerlijke parfum, speelgoed voor m'n kids.. Altijd leuk!

  Sterke punten
  Keurig iedere week uitbetaling Vriendelijke mensen bij het service center Mail wordt snel afgehandeld, normaal binnen 24 uur. (op werkdagen)

  Zwakke punten
  Jammer dat beeldbellen net zoveel oplevert als gewone camchat. Terwijl je een dubbele dienst doet als het ware.

  clubsense

  Een geweldige site. Werk er al jaren met veel plezier. Nooit geen problemen. Ze zijn over naar een nieuw platform waardoor er wat probleemjes zijn maar ik heb er vertrouwen dat het spoedig is opgelost. En Tineke vind je het gek dat je verbannen bent! Dat had ik ook gedaan als het mijn bedrijf was een beetje andere sites gaan promoten en dames proberen weg te halen. Vind je het gek dat je verbannen bent. Logisch toch!!!! Ook mijn brood neem je dan weg dus ik ben blij dat ze dat gedaan hebben.

  Sterke punten
  Wekelijkse betaling en een succesvolle site!

  Zwakke punten
  Geen!

  zeer goed bedrijf

  als je goed werk zoekt moet je zeker bij hun zijn goeie verdiensten elke week keurig op tyd je geld nee echt niks te klagen

  Sterke punten
  snelle uitbetaling goed verdiennen oprecht en spontaan goei band met colega,s

  Zwakke punten
  zijn er helemaal niet

  Clubsense ervaring

  Ik werk ook bij ClubSense. Nu net een maandje. Ik was wat huiverig, maar het is fantastisch. Ik heb moeite met bellen. Dus ik hou het alleen bij beeldchatten. Maar dit gaat erg goed. Ik werk 5 uurtjes per dag. Dus reken maar uit. Er word super met je om gegaan, dus ClubSense is zeker aan te raden bij andere vrouwen die een baan zoeken, een bijbaan zoeken, moeders die thuis zitten voor de kinderen etc.

  Sterke punten
  Er zijn alleen maar sterke punten!

  Zwakke punten
  Geen. Enkel wat opdringerige vervelende mannen. Maar de verbinding is zo verbroken!

Bezoek ClubSense

Schrijf je eigen review