Reviews van deze auteur

Constante traffic

Review over ClubSense

Werken voor clubsense is hoe je het zelf invult. De verdiensten zijn goed tot uitstekend, afhankelijk van de voyeursmodus die je aan- of uitzet. Het grootste pluspunt is het 1 op 1 webcam gesprek dat je al dan niet chattend of bellend doet. De mannen houden van de 1 op 1 aandacht. Voyeurs storen absoluut niet daar zij geen geluid noch tekst ontvangen enkel beeld. Aan jou de keuze hoe je dat beeld maakt.
Technische problemen zijn er overal, vooral met telefonie kan dat wel ergernis geven.
Naar mijn mening word je altijd goed geholpen door het servicecenter. Clubsense is de grootste speler op de Nederlandse webcammarkt en heeft een min of meer stabiele constante traffic (uiteraard heb je mindere maanden).
Er zijn leuke acties en initiatief wordt toegejuicht.
Hou er ook rekening mee dat veel mannen zelf geen stabiele lijn hebben (mobiel, wifi, enz...).
Nog een plus is het fotobeheer. Je kan nu zelf bepalen welke foto's vooraan komen te staan. En af en toe vinden er acties plaats die in jouw voordeel werken qua betaling.
Voor mij persoonlijk 1 nadeel: de tekstgrootte zou wat groter mogen.

Sterke punten
Constante traffic
1 op 1 dus geen aandacht die je moet verdelen
voyeursmodus voor extra verdiensten tijdens je shows
Acties
Wekelijkse uitbetaling

reacties:

Review: Constante traffic

Hoi mimz. Ik heb eigenlijk nooit problemen bij het opladen van foto s. Ik laad ze op, maak uitsnede en voeg ze toe ...als je dan refresht komen ze in nog niet goedgekeurde foto s te staan... Misschien eens bellen om online hulp te krijgen? Veel succes!