MyClics

Ben je thuis, zit je zonder baan of heb je behoefte aan extra verdiensten? Dan ben je bij 'My Clics' op het juiste adres. Op deze site kan men onder andere geld verdienen door te klikken op banners van de site, het lezen van e- mails, het aanbrengen dan wel voorstellen van nieuwe leden, door deel te nemen aan acties en het geven van Facebook likes. Deze site ontvangt geld van adverteerders. Deze betalen de site uit indien leden van de site iets bij hen kopen of ergens aan hebben deelgenomen. Met dit geld kunnen de leden van de site uitbetaald worden. Het is dus een win win situatie. Deze site helpt gebruikers extra geld te verdienen en gebruikers helpen deze site door online inkopen te doen via My Clics of door actief mee te doen aan acties, enquêtes, prijsvragen en meer. In het gebruikersprofiel kan men terugzien wat de verdiensten zijn. Zodra een uitbetalingsaanvraag van de gebruiker binnen komt, wordt deze in behandeling genomen. De site zorgt ervoor, dat de gebruiker binnen 30 dagen wordt uitbetaald via een bankoverschrijving. Tijdens dit proces zijn er een aantal handelingen nodig om te controleren of alles volgens de richtlijnen is gegaan en dat men dus op een correctie wijze aan de aangevraagde saldo is gekomen. Zodra een uitbetaling op 'Uitbetaald' staat zal deze dus verwerkt gaan worden, hierbij worden er ook nog steekproeven genomen om de geldigheid te controleren. Vervolgens moeten de gegevens naar de bank worden doorgespeeld en wordt de administratie verwerkt. De laatste stap is het betalen van de uitbetalingen. Personen kunnen een uitbetaling aanvragen zodra ze een saldo hebben van 10 euro en een accountscore van 5.5. Deze site hanteert dus een betalingstermijn van 30 dagen. Gelukkigerwijs vinden de meeste betalingen binnen 1 of 2 weken plaats.

MyClics Reviews

  Verdiensten 0,3 per click.

  Ben een tijdje lid geweest op deze site . Kreeg lekker veel mailtjes maar omdat ik niet actief genoeg was verdiende ik nog maar 0,3 per mailtje. Schiet niet echt op, dus maar uitgeschreven .

  Sterke punten
  Lekker veel mailtjes.

  Zwakke punten
  Dat ze de verdiensten laten zakken en zo te lezen ook niet uitbetalen .

  Sparen, maar je kunt nooit bij je geld

  Accountscore is 1 en blijft1, hoeveel je ook deelneemt aan acties, koopt via MyCkicks. Je kunt je tegoed dus noooit laten uitbetalen.

  Zwakke punten
  Je kunt sparen wat je wil, er wordt nooit uitgetaald.

  MyClics

  Wie er geen probleem mee heeft flink belazerd te worden, kan zeker de website MyClics worden aangeraden. Middels te ontvangen emails wordt een leuk saldo tegoed opgebouwd. Alleen bij een bepaalde accountscore is uitbetaling van het tegoed mogelijk. Echter de accountscore wordt regelmatig verlaagd. Deelname aan acties zoals inschrijven voor nieuwsbrieven zou de accountscore volgens mededeling verhogen. Echter niets van dit alles. De score wordt niet verhoogd, maar daalt gestaag. Een prima site dus om flink opgelicht te worden.

  Zwakke punten
  Het niet nakomen van de mededelingen op de site zoals het aanpassen van de accountscore bij deelname aan acties.

  Niet te vertrouwen

  Zonder enige reden wordt mijn accountscore van de een op de andere dag verlaagd van 8,5 naar 5,5.. Geen discussie mogelijk met hen. Pure diefstal/oplichterij!

  Sparen gaat lekker

  Ik spaar al enkele jaren via Myclics. Lekker shoppen met cashback en klikken op mails. Moet zeggen dat het leuk gaat, kijk altijd even of ik mijn aankoop via Myclics kan doen en dat lukt vaak. Bijna alle bekende aanbieders zijn wel te vinden. Mooi overzichtelijk en een leuke website.

  Sterke punten
  Acties, shops en de support

  Zwakke punten
  Deze heb ik niet kunnen ontdekken

  Slechte ervaring

  Slechte ervaring met myclics. Je krijgt lekker veel emails van ze, dus sparen gaat redelijk snel, zeker wanneer je ook aankopen doet. Met alleen klikken zonder kopen gaat niet alleen de beloning per email omlaag (op zich wel redelijk), maar ook gaat je accountscore omlaag, zodat je niets uitbetaald krijgt. Helaas lijkt het onmogelijk om je accountscore weer te verhogen, zelfs met goedgekeurde aankopen. De helpdesk draait overal omheen maar weigert directe vragen te beantwoorden. Riekt naar oplichterij...

  Sterke punten
  Veel emails; werkt goed als je ook veel via deze site koopt

  Zwakke punten
  Aankopen worden wel goedgekeurd maar accountscore gaat niet omhoog, waardoor je niet uitbetaald wordt.

  Correcte uitbetaling

  Ik was wat geschrokken over de vele negatieve ervaringen toen ik mijn 10.00 wilde laten uitbetalen. Na de aanvraag kreeg ikkeurig een bevestigingsmail. Ik had al gelezen dat de score minstens 5.5 moest zijn. Ik zat ruim boven de 8. Na 3.5 week stond keurig de 10.00 op mijn rekening. Ik ben dus eigenlijk gewoon positief. Wat ze beloven zijn ze bij mij nagekomen.

  Sterke punten
  Komen afspraken na.

  Zwakke punten
  Bij mijn ervaring geen.

  eerste klasse oplichters die nooit uitbetalen hoeveel je ook besteld

  meerdere keren aan acties meegedaan, zoals iets bestellen, enquetes invullen, nieuwsbrieven aanvragen. Maar nooit en dan ook nooit gaat je accountscore omhoog. Als je daar iets van zegt dan krijg je altijd hun standaard antwoord en dat is dan ook dat ze niets kunnen terug vinden en dat ze ter compensatie een x-aantal clics aan je account hebben toegevoegd. Heel attent denk je dan maar daar heb je helemaal niets aan. De accountscore moet minimaal 5.5 zijn om een uitbetaling aan te kunnen vragen en daar zorgen zij wel voor dat je die accountscore nooit zal halen. Het is zelfs als eens zo geweest dat er een heel punt van mijn accountscore af ging. Bericht gestuurd en dan krijg je weer als antwoord dat ze daar niets aan kunnen doen, dat ze niet handmatig de accountscore omhoog kunnen doen en blah blah blah. Waar het op neer komt is dat ze NOOIT een uitbetaling zullen geven hoe hoog je accountscore ook mag zijn. Tegen zulke oplichters moet actie ondernomen worden en als er iemand is die weet waar we ons zouden moeten melden, welke instantie opkomt voor ons om tegen dit soort oplichters iets te doen dan hoor ik dat graag.

  Sterke punten
  geen enkele

  Zwakke punten
  oplichters zijn het, graaiers, mensen het werk laten doen en zelf al het verdiende geld opstrijken.

  Niet aan beginnen !!!

  Nooit aan deze site beginnen want ze betalen niet uit, in het begin lijkt het aardig te beginnen met 1,5 of 1 ct per bericht maar hoe meer saldo je opbouwt des te lager je accountscore, wanneer je niet via hun site besteld kun je naar je centen fluiten en is al je werk voor niets geweest. De volgende sites werken hetzelfde: spaar4cash cashhier extraeuro ladymail myclics spaarbron mailbeurs Vermoedelijke allemaal dezelfde eigenaar

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Oplichters die niet uitbetalen

  Bedrog....!!!

  Ik vermoed dat er 1 en dezelfde eigenaar achter deze websites met accountscore zit, niet aan beginnen dus ..!! Ze maken je eerst enthousiast door een redelijke beloning maar hoer verder je komt des te rotter de beloning je bent dan geneigd voor een veel lagere beloning door te gaan, nogmaals niet doen ..!! want je krijgt je centen nooit.. Accountscore in het spel..?? site overslaan of direct opheffen

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Betalen niet en bedriegen de boel met hun accountscore

  Bedrog

  NIET AAN MEE DOEN !

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  totale zwakte

  MyClics

  ik heb wederom via hun link bestelt zodat ik op de account thermometer stijg zodat ik uit kan laten betalen en wederom kunnen ze het niet terug vinden en ik heb niet via hun doorgelinkt en cookies en heel veel geklets maar ook mijn punten dus extra verdiensten krijg ik niet en ook kan ik weer niet uit laten betalen, ik word zo verschrikkelijk verdrietig van hun standaard antwoorden en dat het nooit zo is als je zegt en je niet doorlinkt en zo krijg je nooit je geld en je premie voor bestellen krijg je ook niet, ik wil mijn geld hebben en waar ik recht op heb voor de bestelling die ik via hun heb gedaan

  Sterke punten
  geen enkele

  Zwakke punten
  alles is zwak

  Uitbetaling

  Een uitbetaling vraag ik aan, omdat ik 12,50 heb. Nee wat gebeurd er, de uitbetaling krijg ik niet, omdat mijn accountscore 3.4 is. Met andere worden, ze verplichten je om via hun website, bij de aangesloten bedrijven dingen te kopen, nu volgens mij maak ik dat zelf uit. en op de website staat niet vermeld, dat je als je een lage score heb, dan niet uitbetaald wordt.

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Heel veel

  Accountscore???!!!!

  Eerst volop tevreden over deze GPT site. Plotseling, zonder informatie is er een accountscore gekoppeld aan het lezen van e-mails. Vreemd, maar tot daar aantoe. Nu blijkt ook mijn bij elkaar gespaarde bedrag van 12,50 pas uitbetaald wordt wanneer mijn accountscore hoger is. Oplichting dus.

  Sterke punten
  Voorheen prima

  Zwakke punten
  Nu slecht

  zelfde eigenaar

  dit is dezelfde eigen als ladymail en cash4lady peter verhoeven dus verwijder maar je krijg never nooit je geld

  Sterke punten
  was goeie site nu account scoren en half je geld bij klikke

  Zwakke punten
  helemaal niks meer

  Accountscore

  MyClics heeft dus ook een accountscore toegevoegd! Net als Mailjonair! Het gaat zo wel lekker

  Sterke punten
  Geen idee

  Zwakke punten
  Ineens accountscore zonder dat je daar mail over krijgt

Bezoek MyClics

Schrijf je eigen review