Registreren en lid blijven is helemaal gratis. Dit is mogelijk omdat adverteerders Qassa betalen.

Algemeen

Qassa is een online spaarprogramma. Leden worden geïnformeerd over leuke aanbiedingen, die precies aansluiten bij hun interesses. Het kan gaan om nieuwe producten, maar ook om kortingsacties. Voor het lezen van de e-mails ontvangt men Qoins. Ook bij het plaatsen van een bestelling ontvangen leden Qoins.


Persoonlijke wervingspagina

Om een persoonlijke wervingspagina aan te maken, moeten gebruikers de volgende stappen volgen: - Men moet als eerst inloggen met een eigen inlognaam en wachtwoord; - hierna moet men bovenaan klikken op 'Verdien Qoins' > 'leden aanmelden' gevolgd door de tab ‘persoonlijke wervingspagina’; - hierna moet men invullen wat de voordelen zijn van Qassa; - daarnaast moet men aangeven welke favoriete webwinkels men heeft; - indien men wilt, kan men een persoonlijke foto toevoegen aan de pagina; - men moet ook een beoordeling schrijven over Qassa; - men kan vervolgens een keuze maken of men zijn of haar saldo en de uitbetalingen wil tonen aan vrienden; - tot slot kan men Qassa een waardering geven.


Saldo inwisselen

Als men 1.000.000 Qoins heeft gespaard of een veelvoud, dan kan men het saldo inwisselen. Dit kan men doen door in te loggen bij Qassa met een eigen inlognaam en wachtwoord. Vervolgens kan men klikken op 'MyQassa' en daarna op 'Saldo inwisselen'. De Qoins kan men op verschillende manieren besteden: - Men kan geld laten storten op zijn of haar bankrekening; - het geld doneren voor een goed doel; of - een product kopen in geselecteerde webwinkels, door gebruik te maken van een waardebon.


Bestellingen of deelnames in het transactie overzicht

Het is niet voor alle klanten mogelijk om bestellingen of deelnames binnen 24 uur terug te koppelen aan Qassa. Dit kan ervoor zorgen, dat gebruikers een deelname of bestelling na 24 uur nog niet in het transactie overzicht zullen zien. In dat geval kan men de webwinkel of naam van de actie zoeken via 'zoek transactie'. Men zal dan alsnog een datum zien waarop de bestelling en of deelname zichtbaar zal worden in het transactie overzicht.


Qoins verdienen

Gebruikers kunnen coins verdienen middels aankopen en of aanvragen door gebruik te maken van de mailings of banners, van Qassa. Door via de mailing of banner, de site van de adverteerder te benaderen, wordt de referentie van de Qassa account van de gebruiker meegegeven. Hierdoor kan Qassa na na goedkeuring van de adverteerder, Qoins toekennen aan de gebruiker.


Artikelen over Qassa

Hoe kan ik veel geld verdienen met Qassa?

Qassa is een online spaarprogramma waar geïnteresseerden geheel gratis lid van kunnen worden. Gebruikers ontvangen dagelijks reclame e- mails van Qassa. Door op de link in de e- mail te klikken ontvangen gebruikers spaarpunten dan wel Qassa punten. De e- mail gaan meestal over onderzoekjes, prijsvragen en acties van bekende en minder bekende webwinkels. Gemiddeld ontvangen gebruikers ongeveer ... [...]

Qassa Reviews

  Onbetrouwbaar

  Constant te zien Onderzoek Helaas, het maximum aantal deelnemers voor dit onderzoek is bereikt.
  Al doe je aan een onderzoek mee, de punten krijg je niet.
  Bingo is nep, gratis spelen, het zijn de zelfde personen die veel punten halen Constant de zelfde score 6.970 of iets meer.
  begin er niet aan

  Sterke punten
  Totaal niets

  Zwakke punten
  Alles

  Het een en ander werkt niet

  GEEN TOEGANG

  Omdat u niet kon worden geïdentificeerd door ons systeem, wordt u niet doorgestuurd naar uw panel platform. Zorg ervoor dat uw computer cookies accepteert en dat u het onderzoek (éénmalig) start via de juiste link. Anders wordt u niet correct geïdentificeerd door ons systeem.

  Vriendelijke groet,
  Panel Inzicht


  NO ACCESS

  Since you could not be identified by our system, you will not be redirected to your panel platform.
  Please make sure your computer accepts cookies and that you enter the survey through the correct link. Otherwise you will not be correctly identified by our system.

  Kind regards,
  Panel Inzicht

  Zwakke punten
  Je klikt op een qassa mail, doe mee aan een onderzoek en dan krijg je no access, no identification panel inzicht

  Qassa is onbetrouwbaar.

  Ik had jarenlang problemen met Mony Miljonair en sinds het Qassa heet is er niets verbeterd. Slecht werkende enquetes, vooral die van Panel Inzicht komen te vaak voor. Kost tijd en levert niets op. Naar klachten wordt niet geluisterd. Ik ben per vandaag gestopt met het indienen van klachten nadat ik feitelijk voor leugenaar wordt uitgemaakt. Woensdag11/5 was er een enquete over snacks die voor de verandering wel werkte. Daarachter zat een heel lange enquete van Nielsen over haarproducten. Die zou 50.000 qoins opleveren. Geduldig de hele enquete afgewerkt en ja hoor, vlak voor het einde.......pats! Afgelopen. De 50.000 qoins verdwijnen in de qassa van qassa. Echt, ik hoorde het belletje rinkelen :) Klacht ingediend, helpt niet. Ze weten niets van die enquete af, Daar heb ik niet van terug dus kappen er mee. Gelukkig zijn er ook enquetes die wel werken en qoins opleveren. Tot nu toe geen problemen met de uitbetaling. Wat ik ook afraad: aankopen via qassa. Waarom: de 'klikjes' van de aankopen gaan te vaak op geheimzinnige redenen verloren en worden niet meegeteld. Als je het dan laat uitzoeken komen ze niet met feiten maar bazelen iets over dat mijn pc niet goed zou werken. Qassa kan het nieet bewijzen maar zij hebben altijd gelijk. En het tegendeel kan ik niet bewijzen. Voor aankopen ben ik al langer geleden overgestapt naar een andere club die wel betrouwbaar is.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Er gaat teveel en te vaak wat mis bij Qassa waardoor veel verdiende qoins in de eigen Qassa verdwijnen.

  afschuwelijk

  Na maanden eindelijk klikken, centen krijgen voor een eindeloos onderzoek heb ik mijn 10 euro laten uitbetalen. Meer dan een half jaar lang. Doordat de vergoedingen nergens op slaan, bv 1 euro voor een uur enquete, doe je niet snel een enquete. dingen kopen moet je natuurlijk wel geld voor hebben dus dat doe je niet als je echt geld nodig heb. Hierdoor is het een slopende tocht om 10 euro bij elkaar te sprokkelen. Nooit meer. Heerlijk uitgeschreven en ik ga lekker door met de sites die wel wat opleveren. Kan niet begrijpen dat mensen qassa maar ook iets positief beoordelen.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  langzaam, retetraag
  enquetes leveren niks op
  als je geen aankopen doet, niet doen!!!

  valt weinig te doen/verdienen op qassa

  Misschien als eerste is het handig als de naamsverandering hier ook doorgevoerd word, moneymiljonair is nu Qassa.
  Ik zit er nu pas 2 weken maar vind dat er bar weinig te doen/verdienen is.
  Volgens mij is de bingo ook nep. En de spelletjes ook, kijk maar bij de topscores, deze zijn onmogelijk te behalen als mens.
  Het is ook oppassen geblazen bij de enquetes. Zo was er afgelopen 1 uitnodiging voor een onderzoek van 1 uur(!!!!) en daar kreeg je dan jawel 1.25 euro voor. Ook hier hoop ik de 10 euro te bereiken en dan ben ik foetsie.

  Sterke punten
  geen idee

  Zwakke punten
  weinig te verdienen.

  Webwinkel aankopen = geen geld ontvangen????????????

  Ik koop erg vaak via de moneymiljonair site,helaas 9 v/d/ 10 keer geen parels,en kunnen niets terug vinden.
  Dit is allemaal niet correct.
  Als je iets beloofd,moet je dit ook nakomen,anders niet met leugens klanten trekken die zich rot klikken en kopen via hun site en hiervoor niets krijgen.
  Onderzoeken stoppen vaak als ze bijna af zijn,klik je dus 15 minuten voor niets.
  Bingo = Nep

  Sterke punten
  regelmatig mailtjes

  Zwakke punten
  aankopen worden niet vergoed / bijgeschreven

  continu problemen webwinkels aankopen

  Ik koop steeds bij webwinkels via de moneymiljonair site met de juiste link.
  Al diverse keren is het niet te zien bij je saldo.
  Dit nu al 4 keer meegemaakt,en nu deze week wederom 2 keer.
  Daar word je moe van,om telkens maar te mailen (klagen) waarom het nu weer niet zichtbaar is.
  De aankoop bewijzen op sturen,en het hele gedoe eromheen.
  Nu weer bij bonprix en via hun link een tablet gekocht,wederom niet te zien.

  Het is op deze manier dus echt niet leuk meer.
  die moneymiljonair software crasht mijn systeem,dus niet geschikt,ik gebruik de linken via hun website.

  Sterke punten
  Betalen snel uit

  Zwakke punten
  te vaak en veel problemen met de site als je via webwinkels inkopen doet.
  ik zie dan wel een link tradedoubler eerst verschijnen,maar toch schrijven ze niets bij in je account

  nieuwste actie...waardeloos want je krijgt nu nog maar 10 euro oper gespaarde 100000 parels

  de nieuwste actie is waardeloos.
  eerder kreeg je als je parels gespaard had 12,50 euro.
  maar schijnbaar slaat ook hier de inflatie toe [stiekemer wijs toe want dat word niet verteld]
  je krijgt wel mail dat ze afgerond hebben zodat iedereen duidelijker kan zien hoeveel een parel waard is....
  jaja
  maar ondertussen krijg je dus nog maar 10 euro ipv 12,50
  dat noem ik nu afzetten...

  Zwakke punten
  rare inflatie berekeningen....
  nog maar 10 euro voor je parels ipv 12,50

  Uw emails

  Waarom ontvang ik die niet meer?

  slechte betalers

  ik bleek op twee accounts te sparen en dit mocht niet het ene is van mijn zoon de andere van mij maar ok waarom dan wachten tot je 89000 punten hebt gespaard en dan pas je account blokkeren en je punten worden opdat moment ingenomen dit hadden ze ook direct bij aanmelding kunnen doen zij laten je eerst gaan en als het dan bijna kan worden uitbetaald nemen ze je alles af slechte zaak

  Sterke punten
  oplichters

  Zwakke punten
  te laat met reactie

  uitbetalen

  goeden middag,wie heeft ook slechte ervaringen met 5 euromail,8 euro mail en vuljezakken,ik wacht nu al meer dan 2 maanden op uitbetaling ............niets ,terwijl je al zoooooooooooooo lang moet gaan sparen voor het uitbetalingsbedrag.Voor de rest ...........prettige zondag,wieslaw

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  uitbetalen laat te lang op zich wachten

  Betrouwbaar

  Al vele jaren ben ik lid van MoneyMiljonair en ik heb nog nooit problemen gehad.
  Natuurlijk gaat het sparen niet zo snel, maar het is ook erg weinig moeite.
  Winkelen online ook via MoneyMiljonair, en altijd keurig de parels gekregen, met een mailtje als bevestiging.

  Sterke punten
  Betrouwbaar en weinig moeite.

  Zwakke punten
  Geen

  geweldig!!!

  ik heb nooit problemen gehad. tot 2 keer toe waren al mn parels ineens weg en na een mail uur later gebeld dat er een storing was geweest en dat ze bezig waren met herstellen. nog geen uur later stond alles er weer. de parels heb je redelijk snel bij elkaar en ook de uitbetalingen zijn rap. ik zeg helemaal top!!!

  Sterke punten
  snelle reactie op mails, problemen worden snel en keurig opgelost, snel punten verdienen

  Zwakke punten
  verwerking van de parels duurt soms erg lang, al kan MM daar niets aan doen

  Negatief maar ook positief.

  Ik doe al lang mee met moneymiljonair en heb er-
  varen dat met uitbetalingen correct uitvoert. Waar ik steeds weer tegenaan loop is dat aankopen via de site niet zichtbaar worden. Een paar keer kon ik d.m.v. screenshots aantonen dat ik de bestel-
  lingen op de juiste manier het ingevoerd en kreeg toen uit 'coulance' de parels. Mét het zeurverhaal
  dat men er zelf niets voor kreeg. Lekker belang-
  rijk dus! Nu is er weer een nieuw fenomeen. Het programma Moneymiljonair+ geeft aan dat mijn pc
  niet juist geconfigureerd is om bestellingen op de juiste manier te verwerken. Maar wát er fout is zegt men niet: zoek het zelf maar uit! Een filmpje over het configureren is induidelijk, wazig beeld, te snel om te volgen. Dus wat info van mijn kant vastgelegd met behulp van screenshots zoals ik al eerder heb gedaan. Nee, dat was volgens één
  van de klantenservice medewerkers niet goed, dat moet alleen in een Word document. Ik heb geen Word op mijn pc: nee, daar hebben wij niets mee te maken. Regels zijn regels. Dus: als ik weer een aankoop mis heb kan ik niets bewijzen.
  Waar ik me ook aan erger zijn de zogenaamde 'keuringstijden' die bijna eeuwig duren! Maar ik ga wel door met MM maar zal het aantal aanko-
  pen beperken en mijn hei bij een andere site zoeken.

  Sterke punten
  Uitbetalen correct, er wordt snel gereageerd op e-mails met vragen. In sommige gevallen waar aankopen om de één of andere manier niet worden verwerkt worden de parels uit coulance
  bijgeboekt. Ik zou MM bij anderen aanbevelen met een paar waarschingen.

  Zwakke punten
  Misselijkmakende bureaucratie. Screenshots wor-
  den ineens niet meer als bewijs geaccepteerd, moet móet en zal via aan Word document.

  Niet meer de moeite waard

  Ik doe al een aantal jaar mee met moneymiljonair, maar de laatste tijd is het niet meer de moeite waard.

  Heel vaak blijkt na de helft van een onderzoek dat ik toch ineens niet meer geschikt ben, of al direct na het invullen van geboortedatum, terwijl die gegegevens toch echt geregistreerd staan! Ook via een tablet is het vaker niet dan wel mogelijk een onderzoek in te vullen. Bovendien heb ik nu al verschillende malen een bulk mail ontvangen (veel mails van dezelfde afzender in korte tijd).

  En inderdaad, parels van de bestellingen via de site komen of niet, bij navraag is het ' helaas ' niet meer terug te vinden.

  Kortom, ik spaar nog even door tot de 50 euro, en dan zet ik de boel stop, het loont gewoonweg niet meer!

  Sterke punten
  Niet meer

  Zwakke punten
  Weinig verdiensten voor relatief veel klikwerk, enquetes die niet werken, parels voor bestellen via de site komen niet of te weinig.

  crasch van mijn laptop

  Ik had meer dan 1 miljoen parels gespaard. Toen craschte mijn laptop en was ik ook mijn e-mailadres kwijt. Nu heb ik een nieuwe PC en ook een nieuw e-mailadres. Ik liet dit weten aan Money Miljonair. Vandaag vernam ik dat mijn account is geblokkeerd. Waarom weet ik niet. Ik ben wel al mijn parels kwijt. Eerlijkheid is iets anders.

  Sterke punten
  Het sparen gaat tamelijk vlug.

  Zwakke punten
  De mensen uitbetalen is wat anders. Bende losers.

  Onderzoeken

  Beter zou het zijn om mij niet onderzoeken te sturen, daar nadat ik de eerste pagina heb ingevuld, krijg ik , dat ik niet in aanmerking kom.

  goede ervaringen

  ik heb in 2 jaar tijd ruim € 250 euro bij elkaar gespaard en deze zijn ook keurig uitbetaald wanneer ik een verzoek tot uitbetaling deed.

  Zwakke punten
  De wachttijd van sommige webwinkels is 3 maanden. Hier kan Moneymiljonair niks aan doen, maar toch vind ik dat een lange tijd

  Parels

  Ook ik in december vorig jaar een printer gekocht via de site van Moneymiljonair.
  Wachten op parels maar helaas ook bij mij niet gelukt, kan fluiten naar de verdiende parels. Ook na een mail geen succes, konden de transactie ook niet vinden. Dus maar niet mee meer via MM bestellen, heeft toch geen nut. Verder geen problemen met MM. Ga eens mailen met Wehkamp en vragen of ze daar op de hoogte zijn dat MM de parels niet bijschrijft op je account.

  Sterke punten
  Snelle uitbetaling

  Zwakke punten
  Het inpikken van je parels bij bestellingen via de site van Moneymiljonair

  Money-miljonair

  Mij verbazen de andere reacties hier. Ik heb juist altijd goede ervaringen met money miljonair.
  Parels van acties worden wel bijgeschreven. En bij eventuele vragen of nog niet toegevoegde parels heb ik direct antwoord gekregen via de email.

  Ik heb ook nog nooit iets gewonnen met spelletjes, (bingo, yatzee etc.)

  Maar dat is ook niet raar als je ziet dat er duizenden aan meedoen, dan is de kans klein dat je wint. Ik heb ook nog nooit een grote prijs gewonnen bij de staatsloterij.

  En ik zou ervoor kunnen kiezen mijn bij elkaar geklikte parels weer uit te geven aan de betaalde spelletjes bij moneymiljonair, maar als je dat niet doet heb je snel de benodigde parels voor een uitbetaling van €12,50 bijelkaar.

  Ik vind het dus wel een aanrader.

  Niet al te best, wel 1x uitbetaald!

  Enkele jaren geleden heb ik mezelf uit nieuwsgierigheid aangemeld op deze site en begon ik te sparen via het lezen van de emails (ongeveer 2 mails per dag twv 1000 parels per mail, omgerekend 1 eurocent per mail). Na een flinke tijd had ik uiteindelijk 50 euro aan 'parels' bij elkaar gespaard, dit was het minimale bedrag wat ik kon laten uitbetalen en dit heb ik dus ook gelijk aangevraagd. Enkele weken later stond het hele bedrag weliswaar op mijn bankrekening! Omdat het zo lang duurde om dit bedrag bij elkaar te sparen, ben ik er niet mee doorgegaan tot kort geleden. Ik zag dat je met webshoppen via deze site flink wat parels ineens kon verdienen en dacht dat daarmee het sparen ook sneller zou gaan. Ik heb mezelf dus opnieuw aangemeld en heb via moneymiljonair de site independer.nl bezocht. Bij het afsluiten van een verzekering bij independer zou ik flink wat parels verdienen (1,4 miljoen parels). Hiermee dacht ik in een klap flink vooruit te komen want ik moest toevallig 2 verzekeringen afsluiten. Helaas zijn de parels van beide afgesloten verzekeringen nooit bijgeschreven op mijn saldo.

  Ik geef het nog een kans en zal bij mijn volgende online aankoop ook proberen te shoppen via moneymiljonair. Als de beloofde parels dan weer niet bijgestort worden, zal ik mezelf weer uitschrijven van deze site.

  Sterke punten
  Aangevraagde uitbetaling is in goede orde ontvangen (€50)

  Zwakke punten
  Veel beloofde parels bij online aankopen worden niet bij je saldo gestort.

  Parels

  Doe ook mee aan moneymiljonair.
  Bij onderzoeken loopt op het laatst de pagina vast en kun je fluiten naar je parels.
  Ik heb ziggo-alles-in-1 besteld via moneymiljonair.
  De parels kreeg ik maar niet, dus gemaild naar moneymiljonair (met bewijs), deze zijn alsnog toegevoegd (bij hoge uitzondering) aan mijn account.
  Maar wat anderen vermelden klopt.
  Je kan vaak fluiten naar je parels of moet met bewijs komen dat je daadwerkelijk besteld hebt of deelgenomen hebt aan een onderzoek.
  De enige site waar ik altijd mijn parels krijg is bol.com.

  Sterke punten
  De uitbetaling is wel correct (als je alle parels krijgt).

  Zwakke punten
  Loopt vaak vast op de laaste pagina van een onderzoek, waardoor je je parels niet krijgt.

  Valse bingo??

  Ik ben al een aantal jaren lid van Moneymiljonair, maar nog nauwelijks iets verdiend. Vooral de mails met onderzoeken waarmee je veel kan verdienen, werken vaak niet. Of het maximum aantal deelnemers is al bereikt of ik voldoe niet aan het profiel. Heel vreemd.. Ik doe al jaren mee met de bingo, maar nog nooit iets gewonnen. Ook speel ik iedere maand trouw 'krassen', maar dit kost ook alleen maar geld (nog nooit iets gewonnen, hooguit mijn inleg terug). En als je de hoogste score van de maand haalt met een spel, en iemand anders heeft dezelfde score krijg je ook geen cent... Heel verdacht allemaal, ik geef het nog een paar maanden en als ik dan nog niks gewonnen heb of uit kan laten betalen dan is het wat mij betreft klaar.

  Sterke punten
  Regelmatig mail.

  Zwakke punten
  Bingo, krassen, spelletjes en mail betreffende onderzoeken.

  Niet aan meedoen

  Ik doe al een tijd mee aan Euroclix. Tot ik vorige week ineens de melding kreeg dat ik niet kon deelnemen aan een onderzoek omdat "is gebleken dat u uw persoonsgegevens heeft gewijzigd die voor EuroClix onlogisch zijn".

  Ik heb helemaal niets veranderd. Direct ook een onaardige mail ontvangen van de kennelijk aan Euroclix gelieerde betaalsite Money Miljonair. Omdat ik niet meer aan Euroclix meedoe en er ook geen mails meer van hen wil ontvangen, dreigt Money Miljonair mijn account bij hen op te heffen.
  Echt klantvriendelijk! En laat maar zitten, ik heb zelf beide accounts opgeheven. Dag gespaarde centjes!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onvriendelijk. Dreigen account op te heffen door probleem met andere (gelieerde) site. Lang sparen voor klein bedrag.

  Slechte betaling

  Heb al jaren meegedaan met dat bingo, nooit en te nimmer wat gewonnen. Verder vaak wat besteld via hun site, nooit de beloofde vergoeding daarvoor gekregen. Je klikt je een ongeluk, maar je bent jaren bezig om een paar centen te verdienen. Volgens mij wint er nooit een eerlijke deelnemer die bingo of 1 van die spelletjes. Stoppen volgens mij al het geld in eigen zak en verdienen er flink aan en jij maar je stroom verbruiken aan die onzin. Nooit aan beginnen!

  Sterke punten
  Heb ze nog niet ontdekt!

  Zwakke punten
  Veel beloven, weinig geven, doet de gek in vreugde leven!


Bezoek Qassa

Schrijf een review