Registreren en lid blijven is helemaal gratis. Dit is mogelijk omdat adverteerders Qassa betalen.

Algemeen

Qassa is een online spaarprogramma. Leden worden geïnformeerd over leuke aanbiedingen, die precies aansluiten bij hun interesses. Het kan gaan om nieuwe producten, maar ook om kortingsacties. Voor het lezen van de e-mails ontvangt men Qoins. Ook bij het plaatsen van een bestelling ontvangen leden Qoins.


Persoonlijke wervingspagina

Om een persoonlijke wervingspagina aan te maken, moeten gebruikers de volgende stappen volgen: - Men moet als eerst inloggen met een eigen inlognaam en wachtwoord; - hierna moet men bovenaan klikken op 'Verdien Qoins' > 'leden aanmelden' gevolgd door de tab ‘persoonlijke wervingspagina’; - hierna moet men invullen wat de voordelen zijn van Qassa; - daarnaast moet men aangeven welke favoriete webwinkels men heeft; - indien men wilt, kan men een persoonlijke foto toevoegen aan de pagina; - men moet ook een beoordeling schrijven over Qassa; - men kan vervolgens een keuze maken of men zijn of haar saldo en de uitbetalingen wil tonen aan vrienden; - tot slot kan men Qassa een waardering geven.


Saldo inwisselen

Als men 1.000.000 Qoins heeft gespaard of een veelvoud, dan kan men het saldo inwisselen. Dit kan men doen door in te loggen bij Qassa met een eigen inlognaam en wachtwoord. Vervolgens kan men klikken op 'MyQassa' en daarna op 'Saldo inwisselen'. De Qoins kan men op verschillende manieren besteden: - Men kan geld laten storten op zijn of haar bankrekening; - het geld doneren voor een goed doel; of - een product kopen in geselecteerde webwinkels, door gebruik te maken van een waardebon.


Bestellingen of deelnames in het transactie overzicht

Het is niet voor alle klanten mogelijk om bestellingen of deelnames binnen 24 uur terug te koppelen aan Qassa. Dit kan ervoor zorgen, dat gebruikers een deelname of bestelling na 24 uur nog niet in het transactie overzicht zullen zien. In dat geval kan men de webwinkel of naam van de actie zoeken via 'zoek transactie'. Men zal dan alsnog een datum zien waarop de bestelling en of deelname zichtbaar zal worden in het transactie overzicht.


Qoins verdienen

Gebruikers kunnen coins verdienen middels aankopen en of aanvragen door gebruik te maken van de mailings of banners, van Qassa. Door via de mailing of banner, de site van de adverteerder te benaderen, wordt de referentie van de Qassa account van de gebruiker meegegeven. Hierdoor kan Qassa na na goedkeuring van de adverteerder, Qoins toekennen aan de gebruiker.


Artikelen over Qassa

Hoe kan ik veel geld verdienen met Qassa?

Qassa is een online spaarprogramma waar geïnteresseerden geheel gratis lid van kunnen worden. Gebruikers ontvangen dagelijks reclame e- mails van Qassa. Door op de link in de e- mail te klikken ontvangen gebruikers spaarpunten dan wel Qassa punten. De e- mail gaan meestal over onderzoekjes, prijsvragen en acties van bekende en minder bekende webwinkels. Gemiddeld ontvangen gebruikers ongeveer ... [...]

Qassa Reviews

  Vergoedingen

  Vergoedingen uitkeren voor onderzoeken waaraan is deelgenomen. Komt regelmatig voor dat als een onderzoek is afgerond, je de melding krijgt dat je antwoorden niet geregistreerd zijn, of dat je niet voldoet aan de doelgroep of dat je te snel hebt geantwoord. Als je contact zoekt met een medewerker krijg je geen reactie. Kan het al met al niet aanbevelen.

  Zwakke punten
  Reageren niet op email van leden.
  Je krijgt niet altijd een vergoeding voor een afgeronf onderzoek.

  Grando keukens en badkamers

  Een keuken -badkamer-toilet uitgekozen. Er zijn mooie tekeningen gemaakt. Er word de tijd voor je genomen. Zeer tevreden over de service. Geen druk van gelijk tekenen anders gaat de aanbieding niet door. Deze ervaring hadden we wel bij Brugman keukens. Bedenktijd gehad. Velen malen terug geweest omdat ik de keuken toch anders wilde. Weer goed geholpen. Denken met je mee. Er loopt ook iemand rond in de winkel die gespecialiseerd is in het inrichten van een huis. Goede tips gekregen.

  Top zaak !!

  Aanrader!!

  Niet meer goed bezig

  Reeds een 10 jaar lid en nooit geen problemen gehad en steeds op tijd uitbetaald.
  Nu merk ik dat er de laatste tijd nooit de juiste terugbetalingen gegeven worden bij je aankopen. Iedere keer je het meld, krijg je netjes antwoord met een excuus en een saldo-aanpassing. Terug weer een aankoop gedaan en nu komen ze met een smoesje dat het eraan ligt dat ik verkeerd in-log en daardoor minder krijg en dus geen saldo-aanpassing zodat ik krijg wat ze beloven.
  De uitleg klopt totaal niet, ga via hun site rechtstreeks naar de site waar ik aankopen doe en doe geen andere sites open tot mijn bestelling afgehandeld is.
  Heel goed opletten en controleren dat je wel krijgt wat ze beloven is de boodschap.

  Sterke punten
  correcte uitbetaling en vanaf 5cent zelfs mogelijk na 3 dagen van toekenning

  Zwakke punten
  Toont op site verkeerde terugbetalingsvoorwaarden
  bied bij problemen geen passende oplossing

  Enquêtes

  Al enkele jaren lid bij Qassa, en nooit problemen gehad, tot nu.
  Je doet aan enquêtes mee,en je krijgt er gewoon geen vergoeding voor, tekst en uitleg en zelfs bewijs hiervan , wordt genegeerd door ze, terwijl het gewoon bij de opgeslagen mails staat. Kijken is zeker moeilijk voor ze.
  Ja, op een na, daar was iets fout gegaan, dus daarvoor wel de vergoeding gekregen. Je moet dit doorgeven anders gebeurd er gewoon niets

  Sterke punten
  Totaal niets

  Zwakke punten
  Heel veel

  Waarde van de waardebonnen kloppen niet

  Ik had een waardebon van 25 euro besteld voor QassaDeals omdat ik een mooie horloge had gezien. Maar toen ik de code van de waardebon invoerde, ging er geen 12,18 euro af in de plaats van 25 euro. De ledenservice reageert ook niet op de e-mail die ik verzonden heb en op Facebook reageren ze al helemaal niet. Ze bekijken zelfs je bericht niet eens.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Ledenservice
  Bedriegers

  Slechte ervaring Qassa

  Mijn Qassa ervaring is ronduit slecht, mijn saldo wat ik gespaard had was zomaar verdwenen zonder dat ik daarover geïnformeerd. Bij navraag bij de klantenservice van Qassa kreeg ik een dame aan de telefoon die me ronduit onbeschoft behandelde, het saldo was zonder mijn medeweten geconfisqueerd door Qassa en zou ik ook niet meer terugkrijgen. Terwijl ik het saldo had opgespaard door meerdere aankopen te doen bij verschillende aangesloten bedrijven.
  Ik ben dan ook direct gestopt met de coins te sparen via Qassa, waardeloos bedrijf.

  Sterke punten
  Misleidende reclame waar je zo makkelijk intuin.

  Zwakke punten
  Uitbetalen
  Klantenservice

  Beste mensen niet op deze site lid worden en ik had 300,- euro te goed

  Beste mensen niet op deze site lid worden en ik had 300,- euro te goed en ze hebben bestolen en het zijn grote oplichters en dus kijk uit met ze.

  Sterke punten
  Ze misleiden je met mooie neppe advertenties en dat het je veel zal opleveren.

  Zwakke punten
  Alleen maar rommel en rotzooi en het ze kunnen niks waarmaken.

  Het een en ander werkt niet

  GEEN TOEGANG

  Omdat u niet kon worden geïdentificeerd door ons systeem, wordt u niet doorgestuurd naar uw panel platform. Zorg ervoor dat uw computer cookies accepteert en dat u het onderzoek (éénmalig) start via de juiste link. Anders wordt u niet correct geïdentificeerd door ons systeem.

  Vriendelijke groet,
  Panel Inzicht


  NO ACCESS

  Since you could not be identified by our system, you will not be redirected to your panel platform.
  Please make sure your computer accepts cookies and that you enter the survey through the correct link. Otherwise you will not be correctly identified by our system.

  Kind regards,
  Panel Inzicht

  Zwakke punten
  Je klikt op een qassa mail, doe mee aan een onderzoek en dan krijg je no access, no identification panel inzicht

  Qassa is onbetrouwbaar.

  Ik had jarenlang problemen met Mony Miljonair en sinds het Qassa heet is er niets verbeterd. Slecht werkende enquetes, vooral die van Panel Inzicht komen te vaak voor. Kost tijd en levert niets op. Naar klachten wordt niet geluisterd. Ik ben per vandaag gestopt met het indienen van klachten nadat ik feitelijk voor leugenaar wordt uitgemaakt. Woensdag11/5 was er een enquete over snacks die voor de verandering wel werkte. Daarachter zat een heel lange enquete van Nielsen over haarproducten. Die zou 50.000 qoins opleveren. Geduldig de hele enquete afgewerkt en ja hoor, vlak voor het einde.......pats! Afgelopen. De 50.000 qoins verdwijnen in de qassa van qassa. Echt, ik hoorde het belletje rinkelen :) Klacht ingediend, helpt niet. Ze weten niets van die enquete af, Daar heb ik niet van terug dus kappen er mee. Gelukkig zijn er ook enquetes die wel werken en qoins opleveren. Tot nu toe geen problemen met de uitbetaling. Wat ik ook afraad: aankopen via qassa. Waarom: de 'klikjes' van de aankopen gaan te vaak op geheimzinnige redenen verloren en worden niet meegeteld. Als je het dan laat uitzoeken komen ze niet met feiten maar bazelen iets over dat mijn pc niet goed zou werken. Qassa kan het nieet bewijzen maar zij hebben altijd gelijk. En het tegendeel kan ik niet bewijzen. Voor aankopen ben ik al langer geleden overgestapt naar een andere club die wel betrouwbaar is.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Er gaat teveel en te vaak wat mis bij Qassa waardoor veel verdiende qoins in de eigen Qassa verdwijnen.

  afschuwelijk

  Na maanden eindelijk klikken, centen krijgen voor een eindeloos onderzoek heb ik mijn 10 euro laten uitbetalen. Meer dan een half jaar lang. Doordat de vergoedingen nergens op slaan, bv 1 euro voor een uur enquete, doe je niet snel een enquete. dingen kopen moet je natuurlijk wel geld voor hebben dus dat doe je niet als je echt geld nodig heb. Hierdoor is het een slopende tocht om 10 euro bij elkaar te sprokkelen. Nooit meer. Heerlijk uitgeschreven en ik ga lekker door met de sites die wel wat opleveren. Kan niet begrijpen dat mensen qassa maar ook iets positief beoordelen.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  langzaam, retetraag
  enquetes leveren niks op
  als je geen aankopen doet, niet doen!!!

  valt weinig te doen/verdienen op qassa

  Misschien als eerste is het handig als de naamsverandering hier ook doorgevoerd word, moneymiljonair is nu Qassa.
  Ik zit er nu pas 2 weken maar vind dat er bar weinig te doen/verdienen is.
  Volgens mij is de bingo ook nep. En de spelletjes ook, kijk maar bij de topscores, deze zijn onmogelijk te behalen als mens.
  Het is ook oppassen geblazen bij de enquetes. Zo was er afgelopen 1 uitnodiging voor een onderzoek van 1 uur(!!!!) en daar kreeg je dan jawel 1.25 euro voor. Ook hier hoop ik de 10 euro te bereiken en dan ben ik foetsie.

  Sterke punten
  geen idee

  Zwakke punten
  weinig te verdienen.

  Webwinkel aankopen = geen geld ontvangen????????????

  Ik koop erg vaak via de moneymiljonair site,helaas 9 v/d/ 10 keer geen parels,en kunnen niets terug vinden.
  Dit is allemaal niet correct.
  Als je iets beloofd,moet je dit ook nakomen,anders niet met leugens klanten trekken die zich rot klikken en kopen via hun site en hiervoor niets krijgen.
  Onderzoeken stoppen vaak als ze bijna af zijn,klik je dus 15 minuten voor niets.
  Bingo = Nep

  Sterke punten
  regelmatig mailtjes

  Zwakke punten
  aankopen worden niet vergoed / bijgeschreven

  continu problemen webwinkels aankopen

  Ik koop steeds bij webwinkels via de moneymiljonair site met de juiste link.
  Al diverse keren is het niet te zien bij je saldo.
  Dit nu al 4 keer meegemaakt,en nu deze week wederom 2 keer.
  Daar word je moe van,om telkens maar te mailen (klagen) waarom het nu weer niet zichtbaar is.
  De aankoop bewijzen op sturen,en het hele gedoe eromheen.
  Nu weer bij bonprix en via hun link een tablet gekocht,wederom niet te zien.

  Het is op deze manier dus echt niet leuk meer.
  die moneymiljonair software crasht mijn systeem,dus niet geschikt,ik gebruik de linken via hun website.

  Sterke punten
  Betalen snel uit

  Zwakke punten
  te vaak en veel problemen met de site als je via webwinkels inkopen doet.
  ik zie dan wel een link tradedoubler eerst verschijnen,maar toch schrijven ze niets bij in je account

  nieuwste actie...waardeloos want je krijgt nu nog maar 10 euro oper gespaarde 100000 parels

  de nieuwste actie is waardeloos.
  eerder kreeg je als je parels gespaard had 12,50 euro.
  maar schijnbaar slaat ook hier de inflatie toe [stiekemer wijs toe want dat word niet verteld]
  je krijgt wel mail dat ze afgerond hebben zodat iedereen duidelijker kan zien hoeveel een parel waard is....
  jaja
  maar ondertussen krijg je dus nog maar 10 euro ipv 12,50
  dat noem ik nu afzetten...

  Zwakke punten
  rare inflatie berekeningen....
  nog maar 10 euro voor je parels ipv 12,50

  Uw emails

  Waarom ontvang ik die niet meer?

  slechte betalers

  ik bleek op twee accounts te sparen en dit mocht niet het ene is van mijn zoon de andere van mij maar ok waarom dan wachten tot je 89000 punten hebt gespaard en dan pas je account blokkeren en je punten worden opdat moment ingenomen dit hadden ze ook direct bij aanmelding kunnen doen zij laten je eerst gaan en als het dan bijna kan worden uitbetaald nemen ze je alles af slechte zaak

  Sterke punten
  oplichters

  Zwakke punten
  te laat met reactie

  uitbetalen

  goeden middag,wie heeft ook slechte ervaringen met 5 euromail,8 euro mail en vuljezakken,ik wacht nu al meer dan 2 maanden op uitbetaling ............niets ,terwijl je al zoooooooooooooo lang moet gaan sparen voor het uitbetalingsbedrag.Voor de rest ...........prettige zondag,wieslaw

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  uitbetalen laat te lang op zich wachten

  Betrouwbaar

  Al vele jaren ben ik lid van MoneyMiljonair en ik heb nog nooit problemen gehad.
  Natuurlijk gaat het sparen niet zo snel, maar het is ook erg weinig moeite.
  Winkelen online ook via MoneyMiljonair, en altijd keurig de parels gekregen, met een mailtje als bevestiging.

  Sterke punten
  Betrouwbaar en weinig moeite.

  Zwakke punten
  Geen

  geweldig!!!

  ik heb nooit problemen gehad. tot 2 keer toe waren al mn parels ineens weg en na een mail uur later gebeld dat er een storing was geweest en dat ze bezig waren met herstellen. nog geen uur later stond alles er weer. de parels heb je redelijk snel bij elkaar en ook de uitbetalingen zijn rap. ik zeg helemaal top!!!

  Sterke punten
  snelle reactie op mails, problemen worden snel en keurig opgelost, snel punten verdienen

  Zwakke punten
  verwerking van de parels duurt soms erg lang, al kan MM daar niets aan doen

  Negatief maar ook positief.

  Ik doe al lang mee met moneymiljonair en heb er-
  varen dat met uitbetalingen correct uitvoert. Waar ik steeds weer tegenaan loop is dat aankopen via de site niet zichtbaar worden. Een paar keer kon ik d.m.v. screenshots aantonen dat ik de bestel-
  lingen op de juiste manier het ingevoerd en kreeg toen uit 'coulance' de parels. Mét het zeurverhaal
  dat men er zelf niets voor kreeg. Lekker belang-
  rijk dus! Nu is er weer een nieuw fenomeen. Het programma Moneymiljonair+ geeft aan dat mijn pc
  niet juist geconfigureerd is om bestellingen op de juiste manier te verwerken. Maar wát er fout is zegt men niet: zoek het zelf maar uit! Een filmpje over het configureren is induidelijk, wazig beeld, te snel om te volgen. Dus wat info van mijn kant vastgelegd met behulp van screenshots zoals ik al eerder heb gedaan. Nee, dat was volgens één
  van de klantenservice medewerkers niet goed, dat moet alleen in een Word document. Ik heb geen Word op mijn pc: nee, daar hebben wij niets mee te maken. Regels zijn regels. Dus: als ik weer een aankoop mis heb kan ik niets bewijzen.
  Waar ik me ook aan erger zijn de zogenaamde 'keuringstijden' die bijna eeuwig duren! Maar ik ga wel door met MM maar zal het aantal aanko-
  pen beperken en mijn hei bij een andere site zoeken.

  Sterke punten
  Uitbetalen correct, er wordt snel gereageerd op e-mails met vragen. In sommige gevallen waar aankopen om de één of andere manier niet worden verwerkt worden de parels uit coulance
  bijgeboekt. Ik zou MM bij anderen aanbevelen met een paar waarschingen.

  Zwakke punten
  Misselijkmakende bureaucratie. Screenshots wor-
  den ineens niet meer als bewijs geaccepteerd, moet móet en zal via aan Word document.

  Niet meer de moeite waard

  Ik doe al een aantal jaar mee met moneymiljonair, maar de laatste tijd is het niet meer de moeite waard.

  Heel vaak blijkt na de helft van een onderzoek dat ik toch ineens niet meer geschikt ben, of al direct na het invullen van geboortedatum, terwijl die gegegevens toch echt geregistreerd staan! Ook via een tablet is het vaker niet dan wel mogelijk een onderzoek in te vullen. Bovendien heb ik nu al verschillende malen een bulk mail ontvangen (veel mails van dezelfde afzender in korte tijd).

  En inderdaad, parels van de bestellingen via de site komen of niet, bij navraag is het ' helaas ' niet meer terug te vinden.

  Kortom, ik spaar nog even door tot de 50 euro, en dan zet ik de boel stop, het loont gewoonweg niet meer!

  Sterke punten
  Niet meer

  Zwakke punten
  Weinig verdiensten voor relatief veel klikwerk, enquetes die niet werken, parels voor bestellen via de site komen niet of te weinig.

  crasch van mijn laptop

  Ik had meer dan 1 miljoen parels gespaard. Toen craschte mijn laptop en was ik ook mijn e-mailadres kwijt. Nu heb ik een nieuwe PC en ook een nieuw e-mailadres. Ik liet dit weten aan Money Miljonair. Vandaag vernam ik dat mijn account is geblokkeerd. Waarom weet ik niet. Ik ben wel al mijn parels kwijt. Eerlijkheid is iets anders.

  Sterke punten
  Het sparen gaat tamelijk vlug.

  Zwakke punten
  De mensen uitbetalen is wat anders. Bende losers.

  Onderzoeken

  Beter zou het zijn om mij niet onderzoeken te sturen, daar nadat ik de eerste pagina heb ingevuld, krijg ik , dat ik niet in aanmerking kom.

  goede ervaringen

  ik heb in 2 jaar tijd ruim € 250 euro bij elkaar gespaard en deze zijn ook keurig uitbetaald wanneer ik een verzoek tot uitbetaling deed.

  Zwakke punten
  De wachttijd van sommige webwinkels is 3 maanden. Hier kan Moneymiljonair niks aan doen, maar toch vind ik dat een lange tijd

  Parels

  Ook ik in december vorig jaar een printer gekocht via de site van Moneymiljonair.
  Wachten op parels maar helaas ook bij mij niet gelukt, kan fluiten naar de verdiende parels. Ook na een mail geen succes, konden de transactie ook niet vinden. Dus maar niet mee meer via MM bestellen, heeft toch geen nut. Verder geen problemen met MM. Ga eens mailen met Wehkamp en vragen of ze daar op de hoogte zijn dat MM de parels niet bijschrijft op je account.

  Sterke punten
  Snelle uitbetaling

  Zwakke punten
  Het inpikken van je parels bij bestellingen via de site van Moneymiljonair


Bezoek Qassa

Schrijf je eigen review