Registreren en lid blijven is helemaal gratis. Dit is mogelijk omdat adverteerders Qassa betalen.

Algemeen

Qassa is een online spaarprogramma. Leden worden geďnformeerd over leuke aanbiedingen, die precies aansluiten bij hun interesses. Het kan gaan om nieuwe producten, maar ook om kortingsacties. Voor het lezen van de e-mails ontvangt men Qoins. Ook bij het plaatsen van een bestelling ontvangen leden Qoins.


Persoonlijke wervingspagina

Om een persoonlijke wervingspagina aan te maken, moeten gebruikers de volgende stappen volgen: - Men moet als eerst inloggen met een eigen inlognaam en wachtwoord; - hierna moet men bovenaan klikken op 'Verdien Qoins' > 'leden aanmelden' gevolgd door de tab ‘persoonlijke wervingspagina’; - hierna moet men invullen wat de voordelen zijn van Qassa; - daarnaast moet men aangeven welke favoriete webwinkels men heeft; - indien men wilt, kan men een persoonlijke foto toevoegen aan de pagina; - men moet ook een beoordeling schrijven over Qassa; - men kan vervolgens een keuze maken of men zijn of haar saldo en de uitbetalingen wil tonen aan vrienden; - tot slot kan men Qassa een waardering geven.


Saldo inwisselen

Als men 1.000.000 Qoins heeft gespaard of een veelvoud, dan kan men het saldo inwisselen. Dit kan men doen door in te loggen bij Qassa met een eigen inlognaam en wachtwoord. Vervolgens kan men klikken op 'MyQassa' en daarna op 'Saldo inwisselen'. De Qoins kan men op verschillende manieren besteden: - Men kan geld laten storten op zijn of haar bankrekening; - het geld doneren voor een goed doel; of - een product kopen in geselecteerde webwinkels, door gebruik te maken van een waardebon.


Bestellingen of deelnames in het transactie overzicht

Het is niet voor alle klanten mogelijk om bestellingen of deelnames binnen 24 uur terug te koppelen aan Qassa. Dit kan ervoor zorgen, dat gebruikers een deelname of bestelling na 24 uur nog niet in het transactie overzicht zullen zien. In dat geval kan men de webwinkel of naam van de actie zoeken via 'zoek transactie'. Men zal dan alsnog een datum zien waarop de bestelling en of deelname zichtbaar zal worden in het transactie overzicht.


Qoins verdienen

Gebruikers kunnen coins verdienen middels aankopen en of aanvragen door gebruik te maken van de mailings of banners, van Qassa. Door via de mailing of banner, de site van de adverteerder te benaderen, wordt de referentie van de Qassa account van de gebruiker meegegeven. Hierdoor kan Qassa na na goedkeuring van de adverteerder, Qoins toekennen aan de gebruiker.


Artikelen over Qassa

Hoe kan ik veel geld verdienen met Qassa?

Qassa is een online spaarprogramma waar geïnteresseerden geheel gratis lid van kunnen worden. Gebruikers ontvangen dagelijks reclame e- mails van Qassa. Door op de link in de e- mail te klikken ontvangen gebruikers spaarpunten dan wel Qassa punten. De e- mail gaan meestal over onderzoekjes, prijsvragen en acties van bekende en minder bekende webwinkels. Gemiddeld ontvangen gebruikers ongeveer ... [...]

Qassa Reviews

  continu problemen webwinkels aankopen

  Ik koop steeds bij webwinkels via de moneymiljonair site met de juiste link. Al diverse keren is het niet te zien bij je saldo. Dit nu al 4 keer meegemaakt,en nu deze week wederom 2 keer. Daar word je moe van,om telkens maar te mailen (klagen) waarom het nu weer niet zichtbaar is. De aankoop bewijzen op sturen,en het hele gedoe eromheen. Nu weer bij bonprix en via hun link een tablet gekocht,wederom niet te zien. Het is op deze manier dus echt niet leuk meer. die moneymiljonair software crasht mijn systeem,dus niet geschikt,ik gebruik de linken via hun website.

  Sterke punten
  Betalen snel uit

  Zwakke punten
  te vaak en veel problemen met de site als je via webwinkels inkopen doet. ik zie dan wel een link tradedoubler eerst verschijnen,maar toch schrijven ze niets bij in je account

  Uw emails

  Waarom ontvang ik die niet meer?

  uitbetalen

  goeden middag,wie heeft ook slechte ervaringen met 5 euromail,8 euro mail en vuljezakken,ik wacht nu al meer dan 2 maanden op uitbetaling ............niets ,terwijl je al zoooooooooooooo lang moet gaan sparen voor het uitbetalingsbedrag.Voor de rest ...........prettige zondag,wieslaw

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  uitbetalen laat te lang op zich wachten

  Onderzoeken

  Beter zou het zijn om mij niet onderzoeken te sturen, daar nadat ik de eerste pagina heb ingevuld, krijg ik , dat ik niet in aanmerking kom.

  Parels

  Ook ik in december vorig jaar een printer gekocht via de site van Moneymiljonair. Wachten op parels maar helaas ook bij mij niet gelukt, kan fluiten naar de verdiende parels. Ook na een mail geen succes, konden de transactie ook niet vinden. Dus maar niet mee meer via MM bestellen, heeft toch geen nut. Verder geen problemen met MM. Ga eens mailen met Wehkamp en vragen of ze daar op de hoogte zijn dat MM de parels niet bijschrijft op je account.

  Sterke punten
  Snelle uitbetaling

  Zwakke punten
  Het inpikken van je parels bij bestellingen via de site van Moneymiljonair

  Parels

  Doe ook mee aan moneymiljonair. Bij onderzoeken loopt op het laatst de pagina vast en kun je fluiten naar je parels. Ik heb ziggo-alles-in-1 besteld via moneymiljonair. De parels kreeg ik maar niet, dus gemaild naar moneymiljonair (met bewijs), deze zijn alsnog toegevoegd (bij hoge uitzondering) aan mijn account. Maar wat anderen vermelden klopt. Je kan vaak fluiten naar je parels of moet met bewijs komen dat je daadwerkelijk besteld hebt of deelgenomen hebt aan een onderzoek. De enige site waar ik altijd mijn parels krijg is bol.com.

  Sterke punten
  De uitbetaling is wel correct (als je alle parels krijgt).

  Zwakke punten
  Loopt vaak vast op de laaste pagina van een onderzoek, waardoor je je parels niet krijgt.

  Geen Last

  Spaar ook al een tijdje via moneymiljonair en samen met euroclix is hij absoluut favoriet, extra parels via bv webshops bestellen komen meestal niet; die mening deel ik wel; en daar ben ik dus ook gewoon mee gestopt; verder parels voor enquetes en mails etc heb ik nog nooit geen enkele last mee gehad, ook qua uitbetalen; het systeem werkt niet helemaal lekker (bij opgaaf naam rekeninghouder krijg ik steeds de melding dat er een spatie in de naam moet staan, ook al staan er al 4 spaties) na een mailtje naar de klantenservice met mn gegevens stond het geld netjes op mijn rekening.

  Sterke punten
  redelijk wat enquetes die aardig kunnen opleveren klantenservice werkt redelijk snel spelletjes spelen en de bingo niet vergeten

  Zwakke punten
  Zoals ik al meer heb gelezen de verlaging van Parels per mail inderdaad onder het mom van de webshops maar die parels krijg je vaak dus net even niet, dus kortom, meer verdiensten voor zichzelf dat is wel ontzettend jammer! En dat het uitbetalings systeem niet via de site zelf werkt, althans bij mij niet, als ik wil uitbetalen moet ik echt de klantenservice mailen, maar dan komt het vervolgens WEL goed.

  nu?? gewoon een doorsnee website

  Het schertste mijn verbazing toen ik de rede van het verlagen van het klikgeld kreeg ze zijn terug gegaan met het klikgeld om het shoppen in div winkels op hun website goedkoper te kunnen maken?? dus dat komt op het volgende neer dat een ander goedkoper of via die aanbieding geld terug krijgt in (zijn) acount krijgt moet ik en jij daar voor bloeden. Ik was het daar dus niet mee eens en heb mij uitgeschreven dat zouden jullie ook moeten doen dan is het zo weer op het oude peil,wedden?? Gr Herman (hoera)

  parels

  (typing) Een prima manier om te sparen, wel jammer dat het aantal parels van 2500 naar 1000 zijn gegaan duurt nu langer voordat je een bedrag bijeen gespaard hebt.\r\nEn de wekelijks prijsvraag, wat er nu is daar doe ik niet aan mee maar die er eerder was was leuk om aan mee te doen. Ook jammer dat die weg is.\r\nDe site ziet er prima uit, overzichtelijk

  Sterke punten
  makkelijk manier om te sparen, uitbetaling gaat snel

  Zwakke punten
  minder aantal parels wat je nu krijgt bij het aanklikken van emails\r\nandere prijsvraag

  06 nr weg halen

  wilt u mijn 06 nr weg halen kreeg een smsje van jullie

  Meer dan halvering parels bij lezen mails

  Erg leuk vond ik het om op de mails te klikken en dan de parels te sparen. Maar sinds kort zijn de parels voor het lezen van een mail van 2500 per mail naar 1000 per mail gegaan. Het is nu bijna geen doen meer om wat bij elkaar te sparen door het lezen van mails. Erg jammer, ik ga er dan ook mee stoppen, teveel gedoen nu.

  Sterke punten
  Eerder dus het lezen voor 2500 parels per mail, dat was te doen!

  Zwakke punten
  Zomaar meer dan een halvering van de parels voor het lezen van mails.

  mevrouw

  sinds 3 weken worden extra parels - voor invullen enquetes - niet meer bijgeschreven. Het aantal is nu al opgelopen tot 75000. Jullie waren altijd zo prompt.

  Sterke punten
  tot 3 weken geleden liep alles voortreffelijk

  Zwakke punten
  ik vind geen plaats voor mijn klacht

  waarom

  Ik ontvang al enige tijd geen berichtjes meer van Money Miljonair,hoe kan dat?

  geblokkeerd

  ik doe al jaren mee met money miljonairs ,had ik weer 12,50 gespaard word ik geweigerd omdat ik bij euroclix ook mee doe ik weet niet waar ik moet reageren bij money miljonairs ik vind het jammerdat ik ben geweigerd

  Klacht

  Geachte dame/heer. Al vele malen geprobeert om mij af te melden via jullie website maar is nog steeds niet gelukt. Daarom zeg ik me op deze manier af en wens dan ook niets meer te ontvangen vvan jullie. M.vr.gr. A. Koppelman

  Sterke punten
  Makkelijk aanmelden.

  Zwakke punten
  Afmelden zeer moeilijk.

  money miljonair

  waaom krijg ik geen mails meer?

  account ingetrokken

  niet mee eens met deze beslissing jullie bieden het zelf aan met mails weet ik veel dat je maar een keer mag meedoen met moneymiljonair,schrijf mij gewoon uit had dan eerder een mail gestuurd om mij te waarschuwen,hoe moet het nu verder vervalt nu mijn uitbetaling?hoor graag wat van jullie vind dit echt niet leuk .

  Sterke punten
  werk voor niks gedaan?

  Zwakke punten
  geen aanbeveling voor vrienden/bekenden jammer

  stelen

  ik vind dit stelen wat ze doen mijn vrouw deed mee ander emailadres dan ik vroeg om uitbetaling werden wij eruit gezet omdat het dezelfde computer is en de adres ook het is schande emails geen reacties niet thuis kan zo wel nieuwe aanmaken

  Sterke punten
  niks

  Zwakke punten
  inpikken

  Leuk :D

  Hallo, Ik ben sinds kort begonnen aan money miljonair. Het gaat niet echt heel snel maar ik vind het super...je moet er wat voor doen maar dan heb je ook wat . Alles is ook overzichtelijk...je ziet hoeveel en waarvoor je parels hebt verdient en het bedrag staat er in euro's... Je krijgt overigens ook een mail dat je parels bijgeschreven staan. Ik doe ook aan euroclix, alleen duurt dit veel langer voordat ej clix bij zijn geschreven. Bij money miljonair kun je makkelijk controleren of je echt al je verdiende parels krijgt, dit heb ik bij euroclix niet.

  Sterke punten
  Veel parels verdienen...:D:D

  Zwakke punten
  geen

  slechte ervaring

  Nou eerst had ik wel goede ervaringen met moneymiljonair maar op dit moment zit ik nog op 2 uitbetalingen te wachten, 1 is er van begin februari, als ik ze mail krijg ik geen reactie. Iemand misschien een ander idee om ze duidelijk te maken dat er nog betalingen staan?

  Sterke punten
  snel geld verdienen

  Zwakke punten
  ze reageren niet op mails en betalen niet meer uit op dit moment

  Een topsite !

  Money miljonair bevalt me prima, niet te veel aan mailtjes.. en ik ben over de ?15,= heen (yeah) Ik ga lekker verder met het sparen tot ik het gewenste bedrag heb..(A)

  Sterke punten
  niet te veel aan mailtjes enquete's waar je snel je parels mee kan verdienen (hoera)

  Zwakke punten
  ik kan er geen voor verzinnen een prima site (yeah)

  Money Miljonair de beste site

  Vandaag over de 12:50 heen (yeah) Een fijne manier om wat bij te verdienen. Niet te veel mailtjes .. Elke dag kan je punten verdienen door een spelletje te spelen op de site en elke dag een ander spel. Ik heb geen klachten totaal niet , kan het je aanbevelen om er heen te gaan (yeah)

  Sterke punten
  door enquete's in te vullen gaat het verdienen lekker snel (yeah)

  Zwakke punten
  tot nu geen klachten...:)

  Prima

  Je kan er makkelijk aan meedoen en je krijgt een paar mails per dag. Je kan ook kiezen voor alleen de mail lezen..krijg je toch nog punten. Ik heb inmiddels 40,-. Prima manier van een extraatje.

  Sterke punten
  veel mails, zelfs als je niet meedoet aan de enquete, toch punten. Leuke aanbiedingen van webwinkels als je een keer iets besteld.

  Zwakke punten
  geen idee. Misschien vinden sommige mensen 3 mails op een dag teveel.

  heeeeeeeeeeeeeeeeeeeel goed

  deze site kan ik echt aanbevelen, zijn echt toppie , veel clikjes iedere dag ,heb al een paar keer uitbetaald gekregen , ze reageren ook heel vlot,als je een vraag hebt

  Sterke punten
  je ziet heel snel aan de 12,50

  Zwakke punten
  geeeeeeeeeeeeeeeeeen

Bezoek Qassa

Schrijf je eigen review