Registreren en lid blijven is helemaal gratis. Dit is mogelijk omdat adverteerders Qassa betalen.

Algemeen

Qassa is een online spaarprogramma. Leden worden geïnformeerd over leuke aanbiedingen, die precies aansluiten bij hun interesses. Het kan gaan om nieuwe producten, maar ook om kortingsacties. Voor het lezen van de e-mails ontvangt men Qoins. Ook bij het plaatsen van een bestelling ontvangen leden Qoins.


Persoonlijke wervingspagina

Om een persoonlijke wervingspagina aan te maken, moeten gebruikers de volgende stappen volgen: - Men moet als eerst inloggen met een eigen inlognaam en wachtwoord; - hierna moet men bovenaan klikken op 'Verdien Qoins' > 'leden aanmelden' gevolgd door de tab ‘persoonlijke wervingspagina’; - hierna moet men invullen wat de voordelen zijn van Qassa; - daarnaast moet men aangeven welke favoriete webwinkels men heeft; - indien men wilt, kan men een persoonlijke foto toevoegen aan de pagina; - men moet ook een beoordeling schrijven over Qassa; - men kan vervolgens een keuze maken of men zijn of haar saldo en de uitbetalingen wil tonen aan vrienden; - tot slot kan men Qassa een waardering geven.


Saldo inwisselen

Als men 1.000.000 Qoins heeft gespaard of een veelvoud, dan kan men het saldo inwisselen. Dit kan men doen door in te loggen bij Qassa met een eigen inlognaam en wachtwoord. Vervolgens kan men klikken op 'MyQassa' en daarna op 'Saldo inwisselen'. De Qoins kan men op verschillende manieren besteden: - Men kan geld laten storten op zijn of haar bankrekening; - het geld doneren voor een goed doel; of - een product kopen in geselecteerde webwinkels, door gebruik te maken van een waardebon.


Bestellingen of deelnames in het transactie overzicht

Het is niet voor alle klanten mogelijk om bestellingen of deelnames binnen 24 uur terug te koppelen aan Qassa. Dit kan ervoor zorgen, dat gebruikers een deelname of bestelling na 24 uur nog niet in het transactie overzicht zullen zien. In dat geval kan men de webwinkel of naam van de actie zoeken via 'zoek transactie'. Men zal dan alsnog een datum zien waarop de bestelling en of deelname zichtbaar zal worden in het transactie overzicht.


Qoins verdienen

Gebruikers kunnen coins verdienen middels aankopen en of aanvragen door gebruik te maken van de mailings of banners, van Qassa. Door via de mailing of banner, de site van de adverteerder te benaderen, wordt de referentie van de Qassa account van de gebruiker meegegeven. Hierdoor kan Qassa na na goedkeuring van de adverteerder, Qoins toekennen aan de gebruiker.


Artikelen over Qassa

Hoe kan ik veel geld verdienen met Qassa?

Qassa is een online spaarprogramma waar geïnteresseerden geheel gratis lid van kunnen worden. Gebruikers ontvangen dagelijks reclame e- mails van Qassa. Door op de link in de e- mail te klikken ontvangen gebruikers spaarpunten dan wel Qassa punten. De e- mail gaan meestal over onderzoekjes, prijsvragen en acties van bekende en minder bekende webwinkels. Gemiddeld ontvangen gebruikers ongeveer ... [...]

Qassa Reviews

  Niet meer goed bezig

  Reeds een 10 jaar lid en nooit geen problemen gehad en steeds op tijd uitbetaald. Nu merk ik dat er de laatste tijd nooit de juiste terugbetalingen gegeven worden bij je aankopen. Iedere keer je het meld, krijg je netjes antwoord met een excuus en een saldo-aanpassing. Terug weer een aankoop gedaan en nu komen ze met een smoesje dat het eraan ligt dat ik verkeerd in-log en daardoor minder krijg en dus geen saldo-aanpassing zodat ik krijg wat ze beloven. De uitleg klopt totaal niet, ga via hun site rechtstreeks naar de site waar ik aankopen doe en doe geen andere sites open tot mijn bestelling afgehandeld is. Heel goed opletten en controleren dat je wel krijgt wat ze beloven is de boodschap.

  Sterke punten
  correcte uitbetaling en vanaf 5cent zelfs mogelijk na 3 dagen van toekenning

  Zwakke punten
  Toont op site verkeerde terugbetalingsvoorwaarden bied bij problemen geen passende oplossing

  Enquêtes

  Al enkele jaren lid bij Qassa, en nooit problemen gehad, tot nu. Je doet aan enquêtes mee,en je krijgt er gewoon geen vergoeding voor, tekst en uitleg en zelfs bewijs hiervan , wordt genegeerd door ze, terwijl het gewoon bij de opgeslagen mails staat. Kijken is zeker moeilijk voor ze. Ja, op een na, daar was iets fout gegaan, dus daarvoor wel de vergoeding gekregen. Je moet dit doorgeven anders gebeurd er gewoon niets

  Sterke punten
  Totaal niets

  Zwakke punten
  Heel veel

  Waarde van de waardebonnen kloppen niet

  Ik had een waardebon van 25 euro besteld voor QassaDeals omdat ik een mooie horloge had gezien. Maar toen ik de code van de waardebon invoerde, ging er geen 12,18 euro af in de plaats van 25 euro. De ledenservice reageert ook niet op de e-mail die ik verzonden heb en op Facebook reageren ze al helemaal niet. Ze bekijken zelfs je bericht niet eens.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Ledenservice Bedriegers

  Slechte ervaring Qassa

  Mijn Qassa ervaring is ronduit slecht, mijn saldo wat ik gespaard had was zomaar verdwenen zonder dat ik daarover geïnformeerd. Bij navraag bij de klantenservice van Qassa kreeg ik een dame aan de telefoon die me ronduit onbeschoft behandelde, het saldo was zonder mijn medeweten geconfisqueerd door Qassa en zou ik ook niet meer terugkrijgen. Terwijl ik het saldo had opgespaard door meerdere aankopen te doen bij verschillende aangesloten bedrijven. Ik ben dan ook direct gestopt met de coins te sparen via Qassa, waardeloos bedrijf.

  Sterke punten
  Misleidende reclame waar je zo makkelijk intuin.

  Zwakke punten
  Uitbetalen Klantenservice

  Beste mensen niet op deze site lid worden en ik had 300,- euro te goed

  Beste mensen niet op deze site lid worden en ik had 300,- euro te goed en ze hebben bestolen en het zijn grote oplichters en dus kijk uit met ze.

  Sterke punten
  Ze misleiden je met mooie neppe advertenties en dat het je veel zal opleveren.

  Zwakke punten
  Alleen maar rommel en rotzooi en het ze kunnen niks waarmaken.

  Het een en ander werkt niet

  GEEN TOEGANG Omdat u niet kon worden geïdentificeerd door ons systeem, wordt u niet doorgestuurd naar uw panel platform. Zorg ervoor dat uw computer cookies accepteert en dat u het onderzoek (éénmalig) start via de juiste link. Anders wordt u niet correct geïdentificeerd door ons systeem. Vriendelijke groet, Panel Inzicht NO ACCESS Since you could not be identified by our system, you will not be redirected to your panel platform. Please make sure your computer accepts cookies and that you enter the survey through the correct link. Otherwise you will not be correctly identified by our system. Kind regards, Panel Inzicht

  Zwakke punten
  Je klikt op een qassa mail, doe mee aan een onderzoek en dan krijg je no access, no identification panel inzicht

  Qassa is onbetrouwbaar.

  Ik had jarenlang problemen met Mony Miljonair en sinds het Qassa heet is er niets verbeterd. Slecht werkende enquetes, vooral die van Panel Inzicht komen te vaak voor. Kost tijd en levert niets op. Naar klachten wordt niet geluisterd. Ik ben per vandaag gestopt met het indienen van klachten nadat ik feitelijk voor leugenaar wordt uitgemaakt. Woensdag11/5 was er een enquete over snacks die voor de verandering wel werkte. Daarachter zat een heel lange enquete van Nielsen over haarproducten. Die zou 50.000 qoins opleveren. Geduldig de hele enquete afgewerkt en ja hoor, vlak voor het einde.......pats! Afgelopen. De 50.000 qoins verdwijnen in de qassa van qassa. Echt, ik hoorde het belletje rinkelen :) Klacht ingediend, helpt niet. Ze weten niets van die enquete af, Daar heb ik niet van terug dus kappen er mee. Gelukkig zijn er ook enquetes die wel werken en qoins opleveren. Tot nu toe geen problemen met de uitbetaling. Wat ik ook afraad: aankopen via qassa. Waarom: de 'klikjes' van de aankopen gaan te vaak op geheimzinnige redenen verloren en worden niet meegeteld. Als je het dan laat uitzoeken komen ze niet met feiten maar bazelen iets over dat mijn pc niet goed zou werken. Qassa kan het nieet bewijzen maar zij hebben altijd gelijk. En het tegendeel kan ik niet bewijzen. Voor aankopen ben ik al langer geleden overgestapt naar een andere club die wel betrouwbaar is.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Er gaat teveel en te vaak wat mis bij Qassa waardoor veel verdiende qoins in de eigen Qassa verdwijnen.

  afschuwelijk

  Na maanden eindelijk klikken, centen krijgen voor een eindeloos onderzoek heb ik mijn 10 euro laten uitbetalen. Meer dan een half jaar lang. Doordat de vergoedingen nergens op slaan, bv 1 euro voor een uur enquete, doe je niet snel een enquete. dingen kopen moet je natuurlijk wel geld voor hebben dus dat doe je niet als je echt geld nodig heb. Hierdoor is het een slopende tocht om 10 euro bij elkaar te sprokkelen. Nooit meer. Heerlijk uitgeschreven en ik ga lekker door met de sites die wel wat opleveren. Kan niet begrijpen dat mensen qassa maar ook iets positief beoordelen.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  langzaam, retetraag enquetes leveren niks op als je geen aankopen doet, niet doen!!!

  valt weinig te doen/verdienen op qassa

  Misschien als eerste is het handig als de naamsverandering hier ook doorgevoerd word, moneymiljonair is nu Qassa. Ik zit er nu pas 2 weken maar vind dat er bar weinig te doen/verdienen is. Volgens mij is de bingo ook nep. En de spelletjes ook, kijk maar bij de topscores, deze zijn onmogelijk te behalen als mens. Het is ook oppassen geblazen bij de enquetes. Zo was er afgelopen 1 uitnodiging voor een onderzoek van 1 uur(!!!!) en daar kreeg je dan jawel 1.25 euro voor. Ook hier hoop ik de 10 euro te bereiken en dan ben ik foetsie.

  Sterke punten
  geen idee

  Zwakke punten
  weinig te verdienen.

  Webwinkel aankopen = geen geld ontvangen????????????

  Ik koop erg vaak via de moneymiljonair site,helaas 9 v/d/ 10 keer geen parels,en kunnen niets terug vinden. Dit is allemaal niet correct. Als je iets beloofd,moet je dit ook nakomen,anders niet met leugens klanten trekken die zich rot klikken en kopen via hun site en hiervoor niets krijgen. Onderzoeken stoppen vaak als ze bijna af zijn,klik je dus 15 minuten voor niets. Bingo = Nep

  Sterke punten
  regelmatig mailtjes

  Zwakke punten
  aankopen worden niet vergoed / bijgeschreven

  nieuwste actie...waardeloos want je krijgt nu nog maar 10 euro oper gespaarde 100000 parels

  de nieuwste actie is waardeloos. eerder kreeg je als je parels gespaard had 12,50 euro. maar schijnbaar slaat ook hier de inflatie toe [stiekemer wijs toe want dat word niet verteld] je krijgt wel mail dat ze afgerond hebben zodat iedereen duidelijker kan zien hoeveel een parel waard is.... jaja maar ondertussen krijg je dus nog maar 10 euro ipv 12,50 dat noem ik nu afzetten...

  Zwakke punten
  rare inflatie berekeningen.... nog maar 10 euro voor je parels ipv 12,50

  slechte betalers

  ik bleek op twee accounts te sparen en dit mocht niet het ene is van mijn zoon de andere van mij maar ok waarom dan wachten tot je 89000 punten hebt gespaard en dan pas je account blokkeren en je punten worden opdat moment ingenomen dit hadden ze ook direct bij aanmelding kunnen doen zij laten je eerst gaan en als het dan bijna kan worden uitbetaald nemen ze je alles af slechte zaak

  Sterke punten
  oplichters

  Zwakke punten
  te laat met reactie

  Niet meer de moeite waard

  Ik doe al een aantal jaar mee met moneymiljonair, maar de laatste tijd is het niet meer de moeite waard. Heel vaak blijkt na de helft van een onderzoek dat ik toch ineens niet meer geschikt ben, of al direct na het invullen van geboortedatum, terwijl die gegegevens toch echt geregistreerd staan! Ook via een tablet is het vaker niet dan wel mogelijk een onderzoek in te vullen. Bovendien heb ik nu al verschillende malen een bulk mail ontvangen (veel mails van dezelfde afzender in korte tijd). En inderdaad, parels van de bestellingen via de site komen of niet, bij navraag is het ' helaas ' niet meer terug te vinden. Kortom, ik spaar nog even door tot de 50 euro, en dan zet ik de boel stop, het loont gewoonweg niet meer!

  Sterke punten
  Niet meer

  Zwakke punten
  Weinig verdiensten voor relatief veel klikwerk, enquetes die niet werken, parels voor bestellen via de site komen niet of te weinig.

  crasch van mijn laptop

  Ik had meer dan 1 miljoen parels gespaard. Toen craschte mijn laptop en was ik ook mijn e-mailadres kwijt. Nu heb ik een nieuwe PC en ook een nieuw e-mailadres. Ik liet dit weten aan Money Miljonair. Vandaag vernam ik dat mijn account is geblokkeerd. Waarom weet ik niet. Ik ben wel al mijn parels kwijt. Eerlijkheid is iets anders.

  Sterke punten
  Het sparen gaat tamelijk vlug.

  Zwakke punten
  De mensen uitbetalen is wat anders. Bende losers.

  Niet al te best, wel 1x uitbetaald!

  Enkele jaren geleden heb ik mezelf uit nieuwsgierigheid aangemeld op deze site en begon ik te sparen via het lezen van de emails (ongeveer 2 mails per dag twv 1000 parels per mail, omgerekend 1 eurocent per mail). Na een flinke tijd had ik uiteindelijk 50 euro aan 'parels' bij elkaar gespaard, dit was het minimale bedrag wat ik kon laten uitbetalen en dit heb ik dus ook gelijk aangevraagd. Enkele weken later stond het hele bedrag weliswaar op mijn bankrekening! Omdat het zo lang duurde om dit bedrag bij elkaar te sparen, ben ik er niet mee doorgegaan tot kort geleden. Ik zag dat je met webshoppen via deze site flink wat parels ineens kon verdienen en dacht dat daarmee het sparen ook sneller zou gaan. Ik heb mezelf dus opnieuw aangemeld en heb via moneymiljonair de site independer.nl bezocht. Bij het afsluiten van een verzekering bij independer zou ik flink wat parels verdienen (1,4 miljoen parels). Hiermee dacht ik in een klap flink vooruit te komen want ik moest toevallig 2 verzekeringen afsluiten. Helaas zijn de parels van beide afgesloten verzekeringen nooit bijgeschreven op mijn saldo. Ik geef het nog een kans en zal bij mijn volgende online aankoop ook proberen te shoppen via moneymiljonair. Als de beloofde parels dan weer niet bijgestort worden, zal ik mezelf weer uitschrijven van deze site.

  Sterke punten
  Aangevraagde uitbetaling is in goede orde ontvangen (€50)

  Zwakke punten
  Veel beloofde parels bij online aankopen worden niet bij je saldo gestort.

  Valse bingo??

  Ik ben al een aantal jaren lid van Moneymiljonair, maar nog nauwelijks iets verdiend. Vooral de mails met onderzoeken waarmee je veel kan verdienen, werken vaak niet. Of het maximum aantal deelnemers is al bereikt of ik voldoe niet aan het profiel. Heel vreemd.. Ik doe al jaren mee met de bingo, maar nog nooit iets gewonnen. Ook speel ik iedere maand trouw 'krassen', maar dit kost ook alleen maar geld (nog nooit iets gewonnen, hooguit mijn inleg terug). En als je de hoogste score van de maand haalt met een spel, en iemand anders heeft dezelfde score krijg je ook geen cent... Heel verdacht allemaal, ik geef het nog een paar maanden en als ik dan nog niks gewonnen heb of uit kan laten betalen dan is het wat mij betreft klaar.

  Sterke punten
  Regelmatig mail.

  Zwakke punten
  Bingo, krassen, spelletjes en mail betreffende onderzoeken.

  Niet aan meedoen

  Ik doe al een tijd mee aan Euroclix. Tot ik vorige week ineens de melding kreeg dat ik niet kon deelnemen aan een onderzoek omdat "is gebleken dat u uw persoonsgegevens heeft gewijzigd die voor EuroClix onlogisch zijn". Ik heb helemaal niets veranderd. Direct ook een onaardige mail ontvangen van de kennelijk aan Euroclix gelieerde betaalsite Money Miljonair. Omdat ik niet meer aan Euroclix meedoe en er ook geen mails meer van hen wil ontvangen, dreigt Money Miljonair mijn account bij hen op te heffen. Echt klantvriendelijk! En laat maar zitten, ik heb zelf beide accounts opgeheven. Dag gespaarde centjes!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onvriendelijk. Dreigen account op te heffen door probleem met andere (gelieerde) site. Lang sparen voor klein bedrag.

  Slechte betaling

  Heb al jaren meegedaan met dat bingo, nooit en te nimmer wat gewonnen. Verder vaak wat besteld via hun site, nooit de beloofde vergoeding daarvoor gekregen. Je klikt je een ongeluk, maar je bent jaren bezig om een paar centen te verdienen. Volgens mij wint er nooit een eerlijke deelnemer die bingo of 1 van die spelletjes. Stoppen volgens mij al het geld in eigen zak en verdienen er flink aan en jij maar je stroom verbruiken aan die onzin. Nooit aan beginnen!

  Sterke punten
  Heb ze nog niet ontdekt!

  Zwakke punten
  Veel beloven, weinig geven, doet de gek in vreugde leven!

  Bingo

  Die bingo is een grote nepzooi die winnen ze steeds zelf.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  vele

  Boerenbedrog

  De laatste 4 keren iets besteld via hun site, nooit geen parels bijgeteld. De eerste keer zijn die er manueel bijgeteld, bij wijze van uitzondering zeggen zij. Nu een reis geboekt, zou mij 720000 parels moeten opleveren. U raadt het al; opnieuw niets ontvangen. Gemaild en ze kunnen niets voor me doen, parels kwijt. Volgens mij strijken zij op die manier een bedrag op van de winkel waar jij koopt maar weigeren zij dit door te storten via de parels. Wij vinden uw transactie niet terug zeggen ze dan. De enige parels die er bijkomen zijn het lezen van de mails. Merkwaardig dat dit wel werkt, maar ja zo blijf je lekker lang bezig. Boerenbedrog zeg ik !!! (baby)

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  Alles wat je kan bedenken.

  geen parels uitgekeerd

  ik heb 11 mei jl via de site van money miljonair bij de curverwebshop een voedselcontainer gekocht voor mijn honden bedrag 39.99 ik zou per euro 1944 parels krijgen ik heb geen ordebevesteging gekregen ik krijg dus geen parels om dat ik dat niet kan bewijzen. dit is nu 2x gebeurd ik koop niets meer via money miljonair

  Zwakke punten
  dat als je wat koopt via de site van money miljonair iets koopt bij een webwinkel dat dat niet automaties geregistreed word.

  Dit soort sites voldoen niet aan de Nederlandse wetgeving

  (N) Na het invullen van mijn gegevens op dit soort websites begon voor mij de ellende. Verschillende organisaties die aan telefonische verkoop doen belden me op met allerlei aanbiedingen van de organisaties die je bestoken met reclames. Eenmaal aangemeld op dit soort sites kom je niet af van telefonische verkopers. Ook niet als je aangeeft niet mee te werken aan telefonische verkoop. Ik ben hier achter gekomen doordat ik een 06 nummer had doorgegeven die alleen bij familie en vrienden bekend was. Bij de organisaties die aan telefonische verkoop doen worden door de verkopers valse namen opgegeven. Nu heb ik zelf rechten gedaan en er zijn twee redenen waardoor dit soort organisaties een strafbaar feit plegen. Ten eerste vragen ze persoonsgegevens om producten te kunnen verkopen en is het achterliggende doel niet het geven van korting. Daarnaast wordt je bij telefonische verkoop meestal gebeld door personen die een valse naam opgeven. De informatie over valse namen heb ik gekregen van een persoon die aan telefonische verkoop gedaan heeft. Volgens de Nederlandse wetgeving is een overeenkomst alleen geldig als je je eigen naam opgeeft. Volgens artikel 326 van het wetboek van strafrecht mag je bij telefonische verkoop geen valse naam opgeven en riskeer je door een valse naam op te geven een gevangenisstraf van vier jaar.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Waar de website uiteindelijk voor gebruikt wordt is in strijd met de Nederlandse wetgeving.

  niet uitbetalen

  ik spaar al jaren bij money millionair en nu in eens hebben ze mijn account verwijderd en mijn porels ingetrokken omdat ik meerdere accounts op mijn naam zou hebben!!! maar daar is helemaal niks van waar!! had 50 euro staan en dat is nu allemaal weg!!! maanden voor niks die klote mails aangeklikt!!!

  Zwakke punten
  niet uitbetalen

  mevrouw

  Geen smilies alleen huilies

  Sterke punten
  Kan er momenteel geen bedenken, ik ben zeer teleurgesteld

  Zwakke punten
  Je doet een tijdje erg je best met het lezen van de mails, denkt lekker veel parels bij elkaar te sparen maar als je ze wilt verzilveren geeft Money Miljonair niet thuis!

  mevrouw

  :| Bij acties van Moneymiljonair (door bij andere winkels iets te bestellen of abonnementen af te sluiten, of iets dergelijks) worden de parels niet zomaar bijgeschreven. Berichtje gestuurd dat ik via Moneymiljonair een verzekering heb afgesloten, maar (ruim 4 maanden later) nog geen parels heb ontvangen. Krijg ik als reactie dat ik via Moneymiljonair moet bestellen en er goed op moet letten dat hun logo in het beeld van de andere partij staat. Ik heb geklikt via Moneymiljonair, maar hun logo komt nergens in beeld. Dat zou dus inhouden dat ik nooit bewijs heb voor het feit dat ik via Moneymiljonair iets besteld heb.

  Sterke punten
  Bij wijze van hoge uitzondering heb ik dan toch de parels ontvangen. (Dit alleen maar omdat ik de mailtjes met de offerte en mijn bevestiging heb bewaard en deze ook heb doorgestuurd naar Moneymiljonair. Op de offerte stond overigens wél het logo van Moneymiljonair, maar bij de eigenlijke bestelling was het dus nergens te vinden.)

  Zwakke punten
  Het is niet duidelijk te zien of je wel of geen parels krijgt als je via Moneymiljonair bij een andere site iets besteld.


Bezoek Qassa

Schrijf je eigen review