Hoe kan ik veel geld verdienen met Qassa?

Hoe kan ik veel geld verdienen met Qassa?

26 februari 2017

Qassa is een online spaarprogramma waar geïnteresseerden geheel gratis lid van kunnen worden. Gebruikers ontvangen dagelijks reclame e- mails van Qassa. Door op de link in de e- mail te klikken ontvangen gebruikers spaarpunten dan wel Qassa punten. De e- mail gaan meestal over onderzoekjes, prijsvragen en acties van bekende en minder bekende webwinkels. Gemiddeld ontvangen gebruikers ongeveer 2 tot 3 e- mails per dag en per e- mail verdient men 0,01 euro cent (1000 Qoins). 

Profiel invullen 

Behalve het klikken op een link in de e- mail die men ontvangt, kan men ook op andere leuke manieren Qoins verdienen. Zo kan men bijvoorbeeld ook Qoins verdienen door het eigen profiel volledig in te vullen. Deze ingevulde gegevens worden alleen gebruikt om commerciële mailings en onderzoeken af te stemmen op de situatie van de gebruiker. Voor elk ingevuld onderdeel ontvangt men 5.000 Qoins.

Online winkelen en games spelen 

Ook het online winkelen kan gebruikers geld opleveren. Bij de diverse webwinkels, die lid zijn van Qassa, kunnen gebruikers Qoins ontvangen bij het doen van aankopen. Het aantal te verdienen Qoins verschilt meestal wel per aanbieder. Verder kan men ook middels het spelen van spelletjes Qoins verdienen. Er zijn in totaal zeven spelletjes en gebruikers mogen elke dag een van deze spelletjes gratis spelen. Als men voor een spel de hoogste dag score haalt, dan wint men de jackpot die bij dat spel vermeld staat. 

Er is echter wel één regel: De jackpot wordt maximaal één keer per kalendermaand toegekend aan hetzelfde lid per spel. Dit houdt in dat een gebruiker in één kalendermaand niet twee of meerdere keren de jackpot van hetzelfde spel kan winnen; maar uiteindelijk toch wel maximaal 7 jackpots per maand (voor elk spel één jackpot) kan winnen.

Krassen

Leden kunnen ook een keer per maand een kraslot kopen. Zo een kraslot kost 100.000 Qoins. Als men alle zes vakjes open krast en er zijn 3 verschillende prijzen aanwezig, dan heeft men niets gewonnen. De prijzen 25.000 en 50.000 leveren de gebruiker een verlies van Qoins. De overige prijzen zijn dus winst. Met het krassen kan men prijzen tot wel € 1.000,00 winnen. 

Enquêtes / onderzoeken

Gebruikers kunnen van tijd tot tijd ook een e- mail ontvangen van Qassa, waarbij ze worden uitgenodigd om mee te doen aan een online onderzoek. Na het invullen van het onderzoek, vind men de verdiende Qoins terug in het Qoins overzicht van de gebruiker. Gemiddeld krijg men per maand zo een 7 tot 8 van dergelijke mailtjes waarbij de verdiensten bijna altijd 25.000 Qoins bedragen.

Leden aanbrengen

Ook het aanleveren van nieuwe leden levert de gebruiker Qoins op. Voor het aanbrengen van een nieuwe lid ontvangt men 200.000 Qoins. Dus als men per maand bijvoorbeeld 10 mensen aanbrengt, dan verdient men dus 2.000.000 Qoins. 

Bezoek Qassa

Reacties

wil jij ook op elke willekeurige aankoop korting krijgen ga dan naar deze link en schrijf je in

cashbackkorting.nl/u/194467315

Voorbeeld


Stel u boekt een reis van € 1000 bij een reisorganisatie. Als u dit via een cashbacksite doet ontvangt u 4% cashbackkorting, wat u dus ongeveer € 40,- oplevert. Dit tegoed wordt bijgeschreven op uw account bij de cashbacksite en kunt u daarna uit laten betalen naar uw bankrekening.

Cashback kortingen zijn er voor vele verschillende producten en diensten. Bij bijna iedere webwinkel is een cashback te krijgen.

Om gebruik je van te maken moet je het naar de volgende link gaan:

cashbackkorting.nl/u/194467315

je komt niet voor vervelende verrassingen te staan of ingewikkelde voorwaarden

bovenin kan je lid worden Bovendien krijg je dan ook extra een welkomsbedrag

: Meld je aan
Meld je gratis aan op cashbackkorting.nl/u/194467315
Er wordt automatisch een persoonlijk account voor je aangemaakt en je hebt direct toegang tot alle webshops en de beste online deals!
Meld je nu aan en krijg direct 7,50 CashCoins op jouw account gestort!

2
Stap 2: Log in
Zorg altijd dat je bent ingelogd op cashbackkorting.nl/u/194467315 voordat je een aankoop doet bij één van de aangesloten webshops. Alleen dan kunnen wij jouw aankopen registreren en korting geven.


Stap 3: Zoek je shop
Zoek in het uitgebreide aanbod van aangesloten webshops en zie direct hoeveel korting jij van cashbackkorting.nl/u/194467315 krijgt. Heb je jouw shop gevonden? Klik op de groene button en shop met korting!


Stap 4: Doe je aankoop
Bestel de gewenste producten en/of diensten in de webshop, zoals je gewend bent, en reken af. Je doet jouw aankoop dus gewoon op de website van de aangesloten webwinkel. cashbackkorting.nl/u/194467315 registreert automatisch de naam van de webshop en het totale aankoopbedrag (zodat we kunnen berekenen hoeveel korting je van ons krijgt). We registreren niet welke producten en/of diensten je koopt.


Stap 5: Krijg geld terug!
Jouw aankopen en de korting die jij hiervoor van Cashbackkorting.nl ontvangt, worden geregistreerd in jouw persoonlijk account op: cashbackkorting.nl/u/194467315

Jij kan dus altijd zien hoeveel tegoed je hebt opgebouwd en wanneer je dit kan laten storten op jouw rekening!

Reviews over Qassa

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden