Registreren en lid blijven is helemaal gratis. Dit is mogelijk omdat adverteerders Qassa betalen.

Algemeen

Qassa is een online spaarprogramma. Leden worden geïnformeerd over leuke aanbiedingen, die precies aansluiten bij hun interesses. Het kan gaan om nieuwe producten, maar ook om kortingsacties. Voor het lezen van de e-mails ontvangt men Qoins. Ook bij het plaatsen van een bestelling ontvangen leden Qoins.


Persoonlijke wervingspagina

Om een persoonlijke wervingspagina aan te maken, moeten gebruikers de volgende stappen volgen: - Men moet als eerst inloggen met een eigen inlognaam en wachtwoord; - hierna moet men bovenaan klikken op 'Verdien Qoins' > 'leden aanmelden' gevolgd door de tab ‘persoonlijke wervingspagina’; - hierna moet men invullen wat de voordelen zijn van Qassa; - daarnaast moet men aangeven welke favoriete webwinkels men heeft; - indien men wilt, kan men een persoonlijke foto toevoegen aan de pagina; - men moet ook een beoordeling schrijven over Qassa; - men kan vervolgens een keuze maken of men zijn of haar saldo en de uitbetalingen wil tonen aan vrienden; - tot slot kan men Qassa een waardering geven.


Saldo inwisselen

Als men 1.000.000 Qoins heeft gespaard of een veelvoud, dan kan men het saldo inwisselen. Dit kan men doen door in te loggen bij Qassa met een eigen inlognaam en wachtwoord. Vervolgens kan men klikken op 'MyQassa' en daarna op 'Saldo inwisselen'. De Qoins kan men op verschillende manieren besteden: - Men kan geld laten storten op zijn of haar bankrekening; - het geld doneren voor een goed doel; of - een product kopen in geselecteerde webwinkels, door gebruik te maken van een waardebon.


Bestellingen of deelnames in het transactie overzicht

Het is niet voor alle klanten mogelijk om bestellingen of deelnames binnen 24 uur terug te koppelen aan Qassa. Dit kan ervoor zorgen, dat gebruikers een deelname of bestelling na 24 uur nog niet in het transactie overzicht zullen zien. In dat geval kan men de webwinkel of naam van de actie zoeken via 'zoek transactie'. Men zal dan alsnog een datum zien waarop de bestelling en of deelname zichtbaar zal worden in het transactie overzicht.


Qoins verdienen

Gebruikers kunnen coins verdienen middels aankopen en of aanvragen door gebruik te maken van de mailings of banners, van Qassa. Door via de mailing of banner, de site van de adverteerder te benaderen, wordt de referentie van de Qassa account van de gebruiker meegegeven. Hierdoor kan Qassa na na goedkeuring van de adverteerder, Qoins toekennen aan de gebruiker.


Artikelen over Qassa

Hoe kan ik veel geld verdienen met Qassa?

Qassa is een online spaarprogramma waar geïnteresseerden geheel gratis lid van kunnen worden. Gebruikers ontvangen dagelijks reclame e- mails van Qassa. Door op de link in de e- mail te klikken ontvangen gebruikers spaarpunten dan wel Qassa punten. De e- mail gaan meestal over onderzoekjes, prijsvragen en acties van bekende en minder bekende webwinkels. Gemiddeld ontvangen gebruikers ongeveer ... [...]

Qassa Reviews

  Betrouwbaar

  Al vele jaren ben ik lid van MoneyMiljonair en ik heb nog nooit problemen gehad. Natuurlijk gaat het sparen niet zo snel, maar het is ook erg weinig moeite. Winkelen online ook via MoneyMiljonair, en altijd keurig de parels gekregen, met een mailtje als bevestiging.

  Sterke punten
  Betrouwbaar en weinig moeite.

  Zwakke punten
  Geen

  geweldig!!!

  ik heb nooit problemen gehad. tot 2 keer toe waren al mn parels ineens weg en na een mail uur later gebeld dat er een storing was geweest en dat ze bezig waren met herstellen. nog geen uur later stond alles er weer. de parels heb je redelijk snel bij elkaar en ook de uitbetalingen zijn rap. ik zeg helemaal top!!!

  Sterke punten
  snelle reactie op mails, problemen worden snel en keurig opgelost, snel punten verdienen

  Zwakke punten
  verwerking van de parels duurt soms erg lang, al kan MM daar niets aan doen

  Negatief maar ook positief.

  Ik doe al lang mee met moneymiljonair en heb er- varen dat met uitbetalingen correct uitvoert. Waar ik steeds weer tegenaan loop is dat aankopen via de site niet zichtbaar worden. Een paar keer kon ik d.m.v. screenshots aantonen dat ik de bestel- lingen op de juiste manier het ingevoerd en kreeg toen uit 'coulance' de parels. Mét het zeurverhaal dat men er zelf niets voor kreeg. Lekker belang- rijk dus! Nu is er weer een nieuw fenomeen. Het programma Moneymiljonair+ geeft aan dat mijn pc niet juist geconfigureerd is om bestellingen op de juiste manier te verwerken. Maar wát er fout is zegt men niet: zoek het zelf maar uit! Een filmpje over het configureren is induidelijk, wazig beeld, te snel om te volgen. Dus wat info van mijn kant vastgelegd met behulp van screenshots zoals ik al eerder heb gedaan. Nee, dat was volgens één van de klantenservice medewerkers niet goed, dat moet alleen in een Word document. Ik heb geen Word op mijn pc: nee, daar hebben wij niets mee te maken. Regels zijn regels. Dus: als ik weer een aankoop mis heb kan ik niets bewijzen. Waar ik me ook aan erger zijn de zogenaamde 'keuringstijden' die bijna eeuwig duren! Maar ik ga wel door met MM maar zal het aantal aanko- pen beperken en mijn hei bij een andere site zoeken.

  Sterke punten
  Uitbetalen correct, er wordt snel gereageerd op e-mails met vragen. In sommige gevallen waar aankopen om de één of andere manier niet worden verwerkt worden de parels uit coulance bijgeboekt. Ik zou MM bij anderen aanbevelen met een paar waarschingen.

  Zwakke punten
  Misselijkmakende bureaucratie. Screenshots wor- den ineens niet meer als bewijs geaccepteerd, moet móet en zal via aan Word document.

  goede ervaringen

  ik heb in 2 jaar tijd ruim € 250 euro bij elkaar gespaard en deze zijn ook keurig uitbetaald wanneer ik een verzoek tot uitbetaling deed.

  Zwakke punten
  De wachttijd van sommige webwinkels is 3 maanden. Hier kan Moneymiljonair niks aan doen, maar toch vind ik dat een lange tijd

  Money-miljonair

  Mij verbazen de andere reacties hier. Ik heb juist altijd goede ervaringen met money miljonair. Parels van acties worden wel bijgeschreven. En bij eventuele vragen of nog niet toegevoegde parels heb ik direct antwoord gekregen via de email. Ik heb ook nog nooit iets gewonnen met spelletjes, (bingo, yatzee etc.) Maar dat is ook niet raar als je ziet dat er duizenden aan meedoen, dan is de kans klein dat je wint. Ik heb ook nog nooit een grote prijs gewonnen bij de staatsloterij. En ik zou ervoor kunnen kiezen mijn bij elkaar geklikte parels weer uit te geven aan de betaalde spelletjes bij moneymiljonair, maar als je dat niet doet heb je snel de benodigde parels voor een uitbetaling van €12,50 bijelkaar. Ik vind het dus wel een aanrader.

  Leuke (kleine) bijverdienste

  Ik heb nu al een aardige periode een account bij moneymiljonair en ben zeer tevreden. Heb in totaal al een bedrag van 162,50 euro laten uitbetalen. Ik neem een keer in de week even de tijd om alle mailtjes te lezen/klikken en speel dagelijks bingo en een gratis spel, hier nog niets mee gewonnen. Voor ik wat op internet ga kopen kijk ik eerst of moneymiljonair een link heeft zodat je weer wat parels terug krijgt.

  Sterke punten
  - Uitgebreide selectie van webwinkels om parels terug te sparen. - Wanneer er iets niet goed gaat wordt er doorgaans vrij snel op je mail gereageerd. - Wanneer je bestelling niet via de link doorkomt en je stuurt een mailtje, krijg je alsnog je parels.

  Zwakke punten
  - Bij sommige webwinkels staan verkeerde beloningen geregistreerd, hier zouden ze wat meer aandacht aan mogen besteden om te zorgen dat dit wel correct is. - Soms komen je winkelaankopen via hun link niet goed door.

  Weet iemand wat????

  weet iemand of er wat met de site is. je komt er niet op en ze reageren ook niet op je mails. nooit last gehad, heb deze site al jaren en is altijd goed gegaan. zit nu weer op een uitbetaling maar helaas geen respons.

  Mooie manier om vakantiegeld te sparen

  Als je veel online koopt een leuke manier om wat vakantiegeld bij elkaar te sparen. Ik heb alleen maar positieve ervaringen met de site en nu ook de klantenservice. Ik had op de een of andere manier punten gemist. Binnen een dag is dit rechtgetrokken door de klantenservice. Mensen het gaat niet om wereld bedragen maar als je veel online koopt verdien je er toch een kleine 50 euro per jaar mee. :D:D

  Sterke punten
  Veel webwinkels inclusief reviews van producten en de winkels.

  Zwakke punten
  Parels verdienen met miljonair + niet helemaal waterdicht.

  verbetering

  Zag net het nieuwe saldo overzicht, veel duidelijker en ook wat je nog kan verwachten aan parels als je via een website besteld hebt. Echt een verbetering

  Sterke punten
  overzichtelijk duidelijk

  Beloning

  Ik had het inderdaad ook beter gevonden om de parels op 2000 of eventueel 1500 te houden. Veel meer mensen hebben hier plezier van.Het is uiteindelijk toch het doel iets te verdienen en sneller dan op die andere sites. Die grote bingo's zijn toch maar voor een paar mensen. Of er wordt ook soms niet eens geclaimd. Het is uiteindelijk geen staatsloterij. Money Miljonairs misschien luistert u naar de klachten. Verder vind ik het een goede site. Snelle uitbetaling.

  Sterke punten
  Snelle betaling

  Zwakke punten
  Verlaging van de parels

  Parels zij minder waard geworden

  De recessie slaat ook toe bij money miljonairs Voorheen bij elke klik op een mail kreeg je 2500 parels Nu voor elke klik 1000 parels Het gaat ni 2 1/2 keer zo lang duren eer je 12,50 verdient hebt Helaas het zijn geen parels meer Wat wel Een druppel op de gloeiende plaat

  Sterke punten
  Misschien dat het weer echte parels worden

  Zwakke punten
  Het gaat wel erg lang duren voor de eerste uitbetaling 12 euro 50 per jaar voor 1000 klikken

  moneymiljonair

  Wie kan mij helpen aan het mail adres van moneymiljonair? ik moet een bijlage versturen naar moneymiljonair, maar dat kan niet op de contactpagina. Alvast bedankt, Johan.

  ik wil graag imails ontvangen

  ik weet niet hoe het komt maar ik heb mij niet afgemeld ik wil zeer graag aangemeld blijven

  Sterke punten
  altijd de bones punten op tijd

  Zwakke punten
  kan er geen vinden

  mevr.

  (typing)

  Sterke punten
  hele leuke site ,als alles goed werkt tenminste! Heb er een aantal binnengekregen maar bij allemaal blijft het veld leeg.

  Zwakke punten
  kan de mails niet naar voren krijgen blijft een leeg veld!

  was heeeeeeeeel tevreddddddddden

  momenteel wat minder tevreden want mijn parels worden niet meer bij geschreven,heb echter verder nog nooit problemen gehad

  iets fout??????

  vind het leuk e.mails lezen en vragen beantwoorden,maar mijn probleem is dat ik geen e,mail meer krijg.;ook niet meer kan inloggen wachtwoord vergeten; vul ik in met mijn e.mail adres.reageertdan met ga naar be.mail doe dat dan maar krijg geen e,mail:@:@:@:@

  mevrouw

  mijn vraag is ,waar ik moet zijn om te vragen,over het nieuwe lid wat ik heb doorgegeven,om parels te verdienen,ik dacht 1.25 gr joke

  Zwakke punten
  kan geen contact adres vinden

  clix

  ik heb vandaag mijn wachtwoord en inlog naam veranderd onder de oude namen\\r\\nkwam ik niet meer in het progamma wat zag ik toen ik het saldo zag dat was voor\\r\\nde helft gekort van 9.50 naar 4.50 hoe komt dit? vind ik raar kunt u me dit uitleggen\\r\\nmet vriendelijke groet ans derks

  Sterke punten
  leuke spelletjes en puzzels en websites lekker sparen zo

  Zwakke punten
  websites niet altijd even duidelijk langzaam doorverbonden

  mijn favoriet

  Super goede betaalsite, betrouwbaar en directe uitbetalingen, heb al zo'n 190 euro verdiend. Mijn favotiete site, samen met euroclix

  Sterke punten
  alles is goed

  Zwakke punten
  geen

  Tevreden/leuk

  Ik ben zeer tevreden over Money Miljonair. Bingo is heel grappig, leuke puzzels.

  Sterke punten
  Snelle respons op alle gebieden.

  Zwakke punten
  Nog niet gevonden

  Prima!

  Ik ben al een aantal jaren lid van Moneymiljonair en heb ook al zo'n tien keer een uitbetaling aangevraagd. De eerste keer duurt het een paar weken, maar daarna worden de uitbetalingen zeer snel geregeld en keurig netjes overgemaakt. Ook als je een mail stuurt krijg je heel snel antwoord! Echt een prima site! Absolute aanrader!

  Sterke punten
  Correct en snel!

  Zwakke punten
  Geen!

  MoneymiljonairFan

  Ik ben alweer een aantal jaartjes lid bij Moneymiljonair en al meerdere keren uitbetaald nog nooit geen problemen met deze site gehad en als ik een vraag heb wordt deze ontzettend snel beantwoord,dus ga zo door!!!!!!

  Sterke punten
  3 cent per mail puzzels bingo spelletjes email met bijgeschreven parels dus het gaat best snel

  Zwakke punten
  GEEN

  Top=spaarprogramma!

  Betalen supersnel uit (binnen 5 werkdagen!). Is het snelste spaarprogramma tot nu toe..! Echt super! Loveit!

  Sterke punten
  snelle uitbetaling, snel verdienen!

  dhr

  Hallo, Ik spaar al een aantal jaren (3) parels en heb nog nooit problemen gehad. Elke dag worden de parels van de gelezen mails verwerkt, ook die van de enquete's. Afgelopen zomer hebben we een vakantie geboekt via Roompot en ook die parels zijn netjes bijgeschreven. Met de uitbetaling zijn er ook geen problemen geweest alles werd prima verrekend.(yeah)

  Sterke punten
  eerlijk en geen problemen

  Zwakke punten
  geen

Bezoek Qassa

Schrijf je eigen review