Reviews van deze auteur

afschuwelijk

Review over Qassa

Na maanden eindelijk klikken, centen krijgen voor een eindeloos onderzoek heb ik mijn 10 euro laten uitbetalen. Meer dan een half jaar lang. Doordat de vergoedingen nergens op slaan, bv 1 euro voor een uur enquete, doe je niet snel een enquete. dingen kopen moet je natuurlijk wel geld voor hebben dus dat doe je niet als je echt geld nodig heb. Hierdoor is het een slopende tocht om 10 euro bij elkaar te sprokkelen. Nooit meer. Heerlijk uitgeschreven en ik ga lekker door met de sites die wel wat opleveren. Kan niet begrijpen dat mensen qassa maar ook iets positief beoordelen.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
langzaam, retetraag
enquetes leveren niks op
als je geen aankopen doet, niet doen!!!

geen aanrader

Review over Gekkengoud

Ik hoop ooit tot die 10 euro te geraken....... Als dat gebeurt dan laat ik het uitkeren en zal ik nooit meer op deze site komen.
25 cent voor elke enquete die je maakt, krijg je mits je tot de doelgroep behoort.
Het kan dus zijn dat je voor die 25 cent (jaja) wel 25 minuten bezig bent met een enquete.... Ik verwacht geen bakken met geld maar dit gaat te ver.

Sterke punten
geen idee

Zwakke punten
zie relaas hierboven

valt weinig te doen/verdienen op qassa

Review over Qassa

Misschien als eerste is het handig als de naamsverandering hier ook doorgevoerd word, moneymiljonair is nu Qassa.
Ik zit er nu pas 2 weken maar vind dat er bar weinig te doen/verdienen is.
Volgens mij is de bingo ook nep. En de spelletjes ook, kijk maar bij de topscores, deze zijn onmogelijk te behalen als mens.
Het is ook oppassen geblazen bij de enquetes. Zo was er afgelopen 1 uitnodiging voor een onderzoek van 1 uur(!!!!) en daar kreeg je dan jawel 1.25 euro voor. Ook hier hoop ik de 10 euro te bereiken en dan ben ik foetsie.

Sterke punten
geen idee

Zwakke punten
weinig te verdienen.

Geen aanrader

Review over Jiggy

Ik ben bijna een week ingeschreven geweest bij Jiggy. Aangezien ik niet meedoe met spullen aanschaffen en zo 'geld besparen' moet ik het hebben van de enquetes. Maar bij mijn account was dat onmogelijk. Ik heb hier een paar keer contact over gehad. De laatste reactie was dat zij wel konden inloggen bij het panel, heel leuk maar ik niet. Daarna niks meer vernomen. En tot op heden nooit kunnen inloggen voor enquetes. Zonde van mijn tijd. Ben blij dat er betere sites bestaan.

Sterke punten
onbekend

Zwakke punten
een online panel wat niet werkt (bij mij), erg weinig mogelijkheden buiten spullen aanschaffen om iets te verdienen, behalve die ene cent per mail lezen

Een echte aanrader!

Review over Euroclix

Ik zit sinds februari bij euroclix en ik raad het iedereen aan eigenlijk. Ik vind zelf dat je niet heel veel hoef te doen om centjes te verdienen hiermee.
Je verdient geen bakken met geld maar een leuk extraatje.
Ik heb al een paar keer een vraag gehad aan de medewerkers van euroclix en je krijgt vlot antwoord en je word goed geholpen.

Het allergrootste voordeel is dat je geld gestort krijgt ipv die kadobonnen. Ze storten ook snel het geld.
Pluim voor euroclix!

Sterke punten
- stort snel het geld
- goede klantenservice

Zwakke punten
- instinkers zijn bv de sportclix, er zou duidelijker mogen staan dat het niet gratis is

reacties: