Registreren en lid blijven is helemaal gratis. Dit is mogelijk omdat adverteerders Qassa betalen.

Algemeen

Qassa is een online spaarprogramma. Leden worden geïnformeerd over leuke aanbiedingen, die precies aansluiten bij hun interesses. Het kan gaan om nieuwe producten, maar ook om kortingsacties. Voor het lezen van de e-mails ontvangt men Qoins. Ook bij het plaatsen van een bestelling ontvangen leden Qoins.


Persoonlijke wervingspagina

Om een persoonlijke wervingspagina aan te maken, moeten gebruikers de volgende stappen volgen: - Men moet als eerst inloggen met een eigen inlognaam en wachtwoord; - hierna moet men bovenaan klikken op 'Verdien Qoins' > 'leden aanmelden' gevolgd door de tab ‘persoonlijke wervingspagina’; - hierna moet men invullen wat de voordelen zijn van Qassa; - daarnaast moet men aangeven welke favoriete webwinkels men heeft; - indien men wilt, kan men een persoonlijke foto toevoegen aan de pagina; - men moet ook een beoordeling schrijven over Qassa; - men kan vervolgens een keuze maken of men zijn of haar saldo en de uitbetalingen wil tonen aan vrienden; - tot slot kan men Qassa een waardering geven.


Saldo inwisselen

Als men 1.000.000 Qoins heeft gespaard of een veelvoud, dan kan men het saldo inwisselen. Dit kan men doen door in te loggen bij Qassa met een eigen inlognaam en wachtwoord. Vervolgens kan men klikken op 'MyQassa' en daarna op 'Saldo inwisselen'. De Qoins kan men op verschillende manieren besteden: - Men kan geld laten storten op zijn of haar bankrekening; - het geld doneren voor een goed doel; of - een product kopen in geselecteerde webwinkels, door gebruik te maken van een waardebon.


Bestellingen of deelnames in het transactie overzicht

Het is niet voor alle klanten mogelijk om bestellingen of deelnames binnen 24 uur terug te koppelen aan Qassa. Dit kan ervoor zorgen, dat gebruikers een deelname of bestelling na 24 uur nog niet in het transactie overzicht zullen zien. In dat geval kan men de webwinkel of naam van de actie zoeken via 'zoek transactie'. Men zal dan alsnog een datum zien waarop de bestelling en of deelname zichtbaar zal worden in het transactie overzicht.


Qoins verdienen

Gebruikers kunnen coins verdienen middels aankopen en of aanvragen door gebruik te maken van de mailings of banners, van Qassa. Door via de mailing of banner, de site van de adverteerder te benaderen, wordt de referentie van de Qassa account van de gebruiker meegegeven. Hierdoor kan Qassa na na goedkeuring van de adverteerder, Qoins toekennen aan de gebruiker.


Artikelen over Qassa

Voor- en nadelen van NuCash

Er zijn een aantal online spaarprogramma’s te vinden op het internet. Deze programma’s behoren tot een van de manieren om realistisch online geld te verdienen. Een van deze programma’s is NuCash. Dit programma is niet zo lang op de markt, maar heeft [...]

Enquêtes van Toluna kunnen ook mooie beloningen opleveren

Veel personen willen van huis uit werken of een extraatje online verdienen, maar weten in de meeste gevallen niet altijd wat de mogelijkheden zijn. Vaak genoeg komt men zogenaamde sites tegen, die thuiswerk bieden, maar wanneer het erop aankomt moeten de mensen ook ze [...]

Geld verdienen bij EuroClix

Thuiswerk is ontzettend populair. Iedereen staat wel te springen om op een eenvoudige en relaxte manier vanuit huis geld te verdienen. Echter is het vinden van zulke functies moeilijker dan je in eerste instantie zou denken. Om jou op weg te helpen, vertellen wij jou in dit artikel over het bedri [...]

Thuiswerk tips

Thuiswerk is razend populair. Wie wil nou niet vanuit huis geld verdienen op een relaxte en simpele manier. Helaas is het vinden van thuiswerk lastiger dan je denkt. Om jou op weg te helpen, geven wij in dit artikel handige tips om sneller aan thuiswerk te komen. Daarnaast geven wij tips om thuis [...]

Reviews over Qassa

  • ik weet niet hoe het komt maar ik heb mij niet afgemeld ik wil zeer graag aangemeld blijven

    Sterke punten
    altijd de bones punten op tijd

    Zwakke punten
    kan er geen vinden

    Door frans snels op 5 juni 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sterke punten
    hele leuke site ,als alles goed werkt tenminste! Heb er een aantal binnengekregen maar bij allemaal blijft het veld leeg.

    Zwakke punten
    kan de mails niet naar voren krijgen blijft een leeg veld!

    Door lilian van d op 5 juni 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ontvang al enige tijd geen berichtjes meer van Money Miljonair,hoe kan dat?

    Door jvs op 5 juni 2011 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • momenteel wat minder tevreden want mijn parels worden niet meer bij geschreven,heb echter verder nog nooit problemen gehad

    Door gea op 6 mei 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik doe al jaren mee met money miljonairs ,had ik weer 12,50 gespaard word
    ik geweigerd omdat ik bij euroclix ook mee doe ik weet niet waar ik moet reageren
    bij money miljonairs ik vind het jammerdat ik ben geweigerd

    Door ans derks op 20 april 2011 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • vind het leuk e.mails lezen en vragen beantwoorden,maar mijn probleem is dat ik geen e,mail meer krijg.;ook niet meer kan inloggen
    wachtwoord vergeten; vul ik in met mijn e.mail adres.reageertdan met ga naar be.mail
    doe dat dan maar krijg geen e,mail

    Door hm op 5 april 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • mijn vraag is ,waar ik moet zijn om te vragen,over het nieuwe lid wat ik heb doorgegeven,om parels te verdienen,ik dacht 1.25 gr joke

    Zwakke punten
    kan geen contact adres vinden

    Door joke op 5 april 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ook ik probeer me af te melden, maar heb me nooit aangemeld dus heb ook geen inlognaam etc. Dus bij deze geen berichten meer of wat dan ook! 'S.V.P.
    T. . Reehuis

    Zwakke punten
    Afmelden

    Door T.Reehuis op 10 maart 2011 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik heb vandaag mijn wachtwoord en inlog naam veranderd onder de oude namen\\r\\nkwam ik niet meer in het progamma wat zag ik toen ik het saldo zag dat was voor\\r\\nde helft gekort van 9.50 naar 4.50 hoe komt dit? vind ik raar kunt u me dit uitleggen\\r\\nmet vriendelijke groet ans derks

    Sterke punten
    leuke spelletjes en puzzels en websites lekker sparen zo

    Zwakke punten
    websites niet altijd even duidelijk langzaam doorverbonden

    Door ans derks op 17 februari 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Geachte dame/heer.

    Al vele malen geprobeert om mij af te melden via jullie website maar is nog steeds niet gelukt.
    Daarom zeg ik me op deze manier af en wens dan ook niets meer te ontvangen vvan jullie.

    M.vr.gr.
    A. Koppelman

    Sterke punten
    Makkelijk aanmelden.

    Zwakke punten
    Afmelden zeer moeilijk.

    Door A.Koppelman op 25 januari 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Super goede betaalsite, betrouwbaar en directe uitbetalingen, heb al zo'n 190 euro verdiend.
    Mijn favotiete site, samen met euroclix

    Sterke punten
    alles is goed

    Zwakke punten
    geen

    Door maria op 21 januari 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben zeer tevreden over Money Miljonair. Bingo is heel grappig, leuke puzzels.

    Sterke punten
    Snelle respons op alle gebieden.

    Zwakke punten
    Nog niet gevonden

    Door E. Moerkerke op 10 januari 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben al een aantal jaren lid van Moneymiljonair en heb ook al zo'n tien keer een uitbetaling aangevraagd. De eerste keer duurt het een paar weken, maar daarna worden de uitbetalingen zeer snel geregeld en keurig netjes overgemaakt. Ook als je een mail stuurt krijg je heel snel antwoord! Echt een prima site! Absolute aanrader!

    Sterke punten
    Correct en snel!

    Zwakke punten
    Geen!

    Door H.M. Lubach op 7 januari 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben alweer een aantal jaartjes lid bij Moneymiljonair en al meerdere keren uitbetaald nog nooit geen problemen met deze site gehad en als ik een vraag heb wordt deze ontzettend snel beantwoord,dus ga zo door!!!!!!

    Sterke punten
    3 cent per mail
    puzzels
    bingo
    spelletjes
    email met bijgeschreven parels
    dus het gaat best snel

    Zwakke punten
    GEEN

    Door money op 11 november 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Betalen supersnel uit (binnen 5 werkdagen!). Is het snelste spaarprogramma tot nu toe..! Echt super! Loveit!

    Sterke punten
    snelle uitbetaling, snel verdienen!

    Door nelly op 29 oktober 2010 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • bij uitbetaling moet je tijden wachten of je het wel of niet krijgt had meer dan 100euro gespaard maar ik moet het nu nog krijgen eind 2009 aangevraagd.

    waardeloos

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    een heleboel

    Door scooty op 10 september 2010 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • dhr

    Hallo,
    Ik spaar al een aantal jaren (3) parels en heb nog nooit problemen gehad. Elke dag worden de parels van de gelezen mails verwerkt, ook die van de enquete's.
    Afgelopen zomer hebben we een vakantie geboekt via Roompot en ook die parels zijn netjes bijgeschreven. Met de uitbetaling zijn er ook geen problemen geweest alles werd prima verrekend.

    Sterke punten
    eerlijk en geen problemen

    Zwakke punten
    geen

    Door rex13 op 27 augustus 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mr.

    Zodra je een betaling aanvraagd beginnen de problemen....

    Sterke punten
    oplichten

    Zwakke punten
    heel veel

    Door lymat op 23 augustus 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • eerst een reis geboekt( Sunweb),deze parels niet gekregen.
    nu een mobiel abonnement afgesloten bij ,Studentmobiel,.
    ook deze parels krijg ik niet!
    voel me dus genaaid.
    ze beloven alles als je de websites aanklickt met de beloofde parels,maar je krijgt ze gewoon niet.
    heb Sunweb erover gebeld,en volgens Sunweb werken ze al een aantal maanden niet meer samen met moneymiljonair!
    heb vandaag Studentmobiel,ook hun werken al een tijd niet meer samen met moneymiljonair!
    en die vieze moneymiljonair heeft dus wel de banners op hun website staan met die zogenaamde parels.
    en volgens mij zijn er veel meer van die banners waar je niks aan hebt.ik vraag me af of dit zomaar mag,wat kunnen we eraan doen.zulke spaar programma,s moeten gewoon opgedoekt worden.

    Door marcel op 5 augustus 2010 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Werkt niet altijd met je parels.
    Heb nl een reis geboekt en parels ho maar.
    Verder is het leuk om aan mee te werken.

    Sterke punten
    geen idee

    Zwakke punten
    Dat vragen soms niet beantwoord kunnen worden.
    Zoals bij Vodaphone en een aantal meer.
    Staat geen antwoord bij van heb al een vodaphone abbonement.
    Geen contact mogelijk om na vraag te doen.
    Zie dat dit vaker voorkomt.

    Door marion op 5 augustus 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • waaom krijg ik geen mails meer?

    Door Puck op 3 augustus 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb Sunweb erover gebeld waarom ik geen parels krijgt terwijl ik via hun link bij Sunweb geboekt hebt.
    Kreeg vandaag een mail binnen van Sunweb:Hartelijk dank voor uw e-mail. U heeft een vraag over uw boeking via MoneyMiljonair. Graag geef ik mijn reactie.

    Helaas werken wij al een aantal maanden niet meer samen met deze organisatie. Wij raden u aan contact op te nemen met Money Miljonair.

    en deze mail kreeg ik paar dagen eerder van Moneymiljonair:Helaas zien wij je boeking bij Sunweb niet terug in de statistieken. Helaas moeten wij je dan ook meedelen dat je boeking niet is geregistreerd als 'via MoneyMiljonair' en wij daarom de parels niet kunnen verstrekken.

    Met vriendelijke groet,
    L. Boot.

    Je wordt dus ronduit in de maling genomen!
    is dus misleidende reclame,denk ook dat meerdere organisaties niet meer met hun samenwerken,maar ze hebben wel de websites erop staan met hun zogenaamde parels.Ik ga dit verder uitzoeken,heb ook een telefoonabonnement afgesloten bij Studentmobiel,uiteraard via de link bij Moneymiljonair. ook die parels krijg ik niet.

    Sterke punten
    geen

    Door marcel duffe op 24 juli 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • in ben geregistreerd bij moneymiljonair,de parels van enquetes krijg je wel.
    maar parels van de websites links krijg je niet!
    heb via hun bij de website,vakanties,een reis geboekt bij Sunweb,waarbij je 400.000 parels krijgt,heb ze dus NIET gekregen,want volgens hun,,Helaas zien wij je boeking bij Sunweb niet terug in de statistieken. Helaas moeten wij je dan ook meedelen dat je boeking niet is geregistreerd als 'via MoneyMiljonair' en wij daarom de parels niet kunnen verstrekken,,.
    en dit heb ik dus al paar keer als antwoord gekregen,ook bij andere bestellingen via moneymiljonair.,dat ze het zogenaamd niet terug kunnen vinden in hun statistieken. heb ook bij Otto,Men at Work,Neckermann bestelling gehad,ook daarvan geen parels gekregen.
    ik voel me dus belazerd! had ik nu maar via Euroclix geboekt,die zijn ieder geval wel betrouwbaar.
    heb het helemaal gehad met die,moneymiljonair,.

    Door marcel duffe op 22 juli 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • niet mee eens met deze beslissing jullie bieden het zelf aan met mails weet ik veel dat je maar een keer mag meedoen met moneymiljonair,schrijf mij gewoon uit had dan eerder een mail gestuurd om mij te waarschuwen,hoe moet het nu verder vervalt nu mijn uitbetaling?hoor graag wat van jullie vind dit echt niet leuk .

    Sterke punten
    werk voor niks gedaan?

    Zwakke punten
    geen aanbeveling voor vrienden/bekenden jammer

    Door anja op 21 juli 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • IK WIL GRAAG GELD VERDIENE MET EMAILS LEZEN ENZ EN DACHT DAT DOE IK BIJ M MILONAIRS DAN ZIT JE GOED.IK BEN NU DE HELE AVOND AL BEZIFG OM ME AAN TE MELDEN VOOR ANDERE VERDIENDE SITES MAAR WORD ER NIET GOED VAN,DAN IS JE EMAIL NIET GOED,DAN JE WACHTWOORD ENZ IK DENK DAT IK MAAR IS ERGENS ANDERS GA KIJKEN.PETRA VAN DER SANDE.

    Sterke punten
    NOU IK WEET T NIET

    Zwakke punten
    ZIE BOVEN.

    Door petra op 3 juli 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek Qassa

Schrijf je eigen review over Qassa