ClubSense behoort tot een van de eerste aanbieders van telefonisch thuiswerk. Vanaf 1989 heeft dit bedrijf haar betrouwbare reputatie elk jaar kunnen behouden en zich kunnen opwerken tot een van de grootste thuiswerk aanbieders in Nederland. Club Sense heeft ruim 2500 leden en altijd een open vacature! Leden van Club Sense kunnen op elk moment, wanneer ze willen, vanuit huis werken. Met thuiswerken kan je makkelijk en snel geld verdienen. Thuiswerkers worden wekelijks uitbetaald en kunnen rekenen op privacy en discretie. Thuiswerkers bepalen zelf wanneer zij willen werken als webcammodel. Je kan tot 40 cent per minuut, per klant verdienen! Naast het cammen, kan je ook middels het voeren van telefonische gesprekken verdienen. Je hoeft dus niet altijd in beeld! Daarnaast kan je ook verdienen via het beantwoorden van smsjes en e- mailtjes. In de meeste gevallen gaat het om erotische gesprekken, maar elke thuiswerker bepaalt zelf hoe ver ze gaat. Thuiswerkers zijn wel verplicht om te bellen of te cammen. Het beantwoorden van sms'jes en/of e-mailtjes kan gezien worden als een extra bron van inkomsten. ClubSense biedt een levendig forum die alleen toegankelijk is voor leden. Leden wisselen hier ervaringen, tips en verhalen met elkaar uit. Bij ClubSense is iedere vrouw vanaf 18 jaar en ouder welkom om te werken als webcammodel. Postuur, uiterlijk, huidskleur zijn niet bepalend voor succes. Zoveel mannen, zoveel wensen. Om thuis te kunnen voor ClubSense heb je alleen een telefoon of computer met webcam en een internetverbinding nodig.

Aanmelden

Geinteresseerden kunnen zich heel eenvoudig en snel aanmelden bij ClubSense. Dit kan men doen door om de home page van de site te klikken op "direct aanmelden" of "aanmelden". Na hierop geklikt te hebben, komt er een formulier tevoorschijn met als kop "meld je aan als webcam model". Op dit formulier moet men onder andere zijn of haar naam, e- mail adres, wachtwoord naar keuze en geboortedatum invullen. Na akkoord te zijn gegaan met de voorwaarden van ClubSense, wordt er een e- mail gestuurd naar het opgegeven e- mail adres om de aanmelding te bevestigen. Hierna kan men van start gaan met werken en geld verdienen.


Verdiensten

Leden van ClubSense kunnen op verschillende manieren verdienen. Men kan verdienen middels het beantwoorden van telefoontjes, smsjes, e- mailtjes en voicemailberichten. De uitbetaling vind iedere week plaats. Deze club beschikt daarnaast ook over een Voyeur oftewel meekijken dienst. Hiervoor wordt een gebruiker € 0,30 per “meekijker” per minuut uitbetaald. Als een lid bijvoorbeeld 3 meekijkers heeft naast een 1-op-1 gesprek, dan verdient zo een gebruiker € 1,20 per minuut. Het gaat in deze om een freelance overeenkomst. Dit betekent dat de gebruiker niet in dienst is van ClubSense. Deze club stelt slechts haar platform ter beschikking. De diensten worden dus verleent op basis van een freelance overeenkomst. De gebruikers die hun diensten via deze site bieden, zijn verantwoordelijk om zelf hun inkomsten op te geven bij de Belastingdienst.


Privacy

Thuiswerkers bij ClubSense hebben de mogelijkheid om thuis te werken onder een andere naam. Zij hebben ook de mogelijkheid om anoniem te cammen. Dit kunnen zij doen door een pruik of zonnebril aan te trekken. Bij ClubSense worden de gegevens van de leden geheim gehouden. Alle communicatie verloopt via het platform van de site. Gebruikers hoeven dus geen extra programma's te installeren op hun pc of laptop.


Werktijden

Bij Club Sense is het mogelijk om 24 uur per dag, zeven dagen in een week, te werken als webcam model. Op bepaalde tijden is het aantal bezoekers van de site veel hoger dan normaal. Dit komt meestal voor tijdens de promotionele acties.


Contact gegevens

Voor vragen en of opmerkingen, kunnen thuiswerkers bellen met de helpdesk van ClubSense. Men kan bellen naar het nummer 036 822 22 22 of een e- mail sturen naar [email protected] De helpdesk is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 09:00 - 17:00u en op de vrijdag van 09:00 - 16:00u. Daarnaast kan men ook het contactformulier op de site invullen. Dit kan men doen door aan de onderkant van de homepage, bij het kopje contact gegevens, te klikken op "contact formulier". Bedrijfsgegevens ClubSense Monitorweg 17 1322BJ Almere The Netherlands


ClubSense Reviews

  twitter

  Er is iemand die haar twitter account in haar profiel heeft staan. Als je daar naartoe gaat kan je goedkoper cammen. Ze heeft ook nog een heleboel andere site's om eens te gaan kijken. Groetjes

  Sterke punten
  de nieuwe site oogt mooier

  Zwakke punten
  Oneerlijke concurrentie tussen de meisjes. Daar sommige meer mogen dan anderen. Ik dacht begrepen te hebben dat ze geen privé gegevens mochten doorgeven.

  Gezellig thuis bellen met heren

  Ik werk nu 2 weken bij club sense en vond de samenwerking fantastisch. Ze hebben mij goed begeleid bij de aanmelding. Heerlijk zelf je tijd indelen en goed verdienen.Van jong tot oud. Ik vind de gesprekken leuk om te voeren. Ik denk juist de ideale thuiswerkbaan voor velen. Bel ze en ervaar de begeleiding

  Sterke punten
  Vlotte correcte uitbetaling. En ze promoten je ook echt

  Zwakke punten
  Na 2 weken nog niets gevonden

  Gezellig thuis bellen met heren

  Ik werk nu 2 weken bij club sense en vond de samenwerking fantastisch. Ze hebben mij goed begeleid bij de aanmelding. Heerlijk zelf je tijd indelen en goed verdienen.Van jong tot oud. Ik vind de gesprekken leuk om te voeren. Ik denk juist de ideale thuiswerkbaan voor velen. Bel ze en ervaar de begeleiding

  Sterke punten
  Vlotte correcte uitbetaling. En ze promoten je ook echt

  Zwakke punten
  Na 2 weken nog niets gevonden

  Klantesirveus slecht

  veel storingen de site knalt er vaak uit en de betalingen worden steeds later gedaan .. en idd als je belt houden ze vol dat het er gewoon op zal staan in plaats van dat ze zeggen het komt morgen zodat je er ook daadwerkelijk rekening mee kan houden!

  Sterke punten
  Hoge verdienste

  Zwakke punten
  soms heel grof afgesnauwd aan de telefoon en standaard riedeltje , we zijn ermee bezig en het geld vaak te laat

  Achteruitgegaan

  Jaren geleden was dit een leuke site om een mooi centje mee bij te verdienen. Naar de vernieuwingen is het steeds slechter geworden. Nu heb je weken erbij wil je wat leuks verdienen moet je zeker 12 uur op een dag nog ingeschakeld staan

  Sterke punten
  hoge betaling per minuut betaling per week

  Zwakke punten
  Hadden beter minder vernieuwingen kunnen doen dan waren er minder klanten weggegaan

  gaat iets beter

  werk al meer dan 10 jaar voor clubsense.toen ze overstapten naar nieuw platform was het zo zooitje dat ik ook voor een andere lijn ben gaan werken en daar heb ik geen spijt van. de laatste weken gaat het iets beter maar zo goed als ze waren zijn ze nog niet.heel erg jammer.

  Na negen jaar werkzaam....

  Na negen jaar leuk gewerkt te hebben?rnWerkzaam al negen jaar voor CS, voorheen vroegen ze nog naar onze tips en adviezen. Maar daar werd toen ook eigenlijk nooit iets mee gedaan. Toen ze het inbellen (jaren geleden ) vor klanten duurder maakten van 55 naar 80 cent, zijn er al veel klanten vertrokken. En nu met het nieuwe platvorm, zijn er nog minder klanten overgebleven. Erg jammer, dat het nieuwe platform wat volgens CS zoveel beter zou zijn, alleen maar slechter voor de bel/cam dames is geworden, minder mogelijkheden en geen eigen controle meer over je eigen foto?s. Soms worden minuten nu niet goed bijgeschreven, daar moet jezelf achter aan mailen. Niet via hun site maar via je eigen email account, anders komt het niet aan bij hun. rnOp mails naar CS met kritiek en of adviezen word niet gereageerd. Erg arrogant van hun.rnVreselijk jammer dat de voorheen site nu niets meer te verdienen is. Ze blijven maar dames aannemen, terwijl er maar voor 10% aan klanten zijn. Ze willen na mijn zien alleen maar de grootste zijn met het meest aantal aanbod aan cam/ beldames? Maar als die dames niets verdienen, interesseert hun niet.rn

  Sterke punten
  Wekelijkse uitbetaling.rnLeuke/ lieve bel/ cam klanten, die ik nu wel erg mis.

  Zwakke punten
  Arrogant bedrijfrnSlechte en oude software voor cammenrnSlechte communicatie naar hardwerkende medewerkstersrn(cam en bel dames)

  uitbetaling cs

  Hallo Ik ben sinds 3 week begonnen bij cs en eigenlijk wel naar wens, als je zelf beetje tijd er in besteed goede verdiensten alleen jammer dat de cam soms vastloopt. De afgelopen 3 week me geld netjes op de dinsdag en de woensdag gekregen. Alleen deze week nog niks op me rekening gekregen, zijn er meer mensen die het geld wel eens later dan woensdag hebben gekregen ik snap er namelijk helemaal niks van hopelijk response van iemand

  Sterke punten
  goede verdiensten als je er tijd insteekt wekelijkse betaling, netjes op tijd alleen deze week niet

  Zwakke punten
  cam loopt soms vast en gesprekken komen soms niet door

  Service Club Sense

  Ik was zeer tevreden over Club Sense tot zij besloten de site te gaan vernieuwen. Ik ben gedeeltelijk afhankelijk qua inkomen van Club Sense en dus ook afhankelijk van het werken van de site. Logisch dat er bij het starten kinderziektes voorkomen maar we gaan nu al de zoveelste week in, ik zit al die tijd zonder inkomen van ? 400.- per week naar ? 40,- en alleen omdat de site niet naar behoren werkt! Als je belt krijg je alleen maar te horen: 'We zijn er mee bezig en kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor inkomsten verlies.' Staat ook in de voorwaarden dat zij niet aansprakelijk gesteld kunnen worden als ze met de site bezig zijn maar 5 weken vind ik geen onderhoud meer. Ik had het zeer op prijs gesteld als we een excuus brief zouden krijgen of op zijn minst op de hoogte worden gehouden waar men mee bezig is.

  Sterke punten
  -stipte uitbetaling, al valt er op dit moment niets uit te betalen ivm het niet werken van de site -bij klachten wordt je netjes te woord gestaan, ze doen niets aan je klacht maar blijven wel netjes!

  Zwakke punten
  -je wordt totaal niet op de hoogte gehouden van de werkzaamheden -ze vinden dat ze totaal niet aansprakelijk zijn voor het feit dat de site al enkele weken niet werkt, ze hebben er geen boodschap aan dat jij die ook voor hen geld verdiend al die tijd zonder inkomen zit en dat vindt ik totaal geen service naar de dames die voor je werken!

  Opnieuw werken bij Clubsense

  Ik werk nu bij Clubsense al een tijdje. Maar ik vroeg me af. Als ik zeg maar mijn account sluit, en later weer opnieuw wil beginnen met een nieuw nummer of account is dat mogelijk? heeft iemand hier ervaring mee? Groetjes Chelsea

  Erg fijn bedrijf!

  Ik vind het een goed bedrijf. Ze zijn nu bezig met het renoveren van de site, dus alles wordt overzichtelijker. Je kan heerlijk een dagje niet achter de cam zitten als je dat niet wilt. Ik bel niet, maar beeldchat alleen. bellen is niet mijn ding en zo verdien ik toch tussen de 40 en 90 euro per week. Ligt eraan hoeveel mannen mij bellen.

  Sterke punten
  Je hebt een overzich hoeveel minuten je hebt gebeld. Je krijgt elke week op dinsdag je salaris. Er staat duidelijk op je statistiek van je salaris hoeveel je hebt verdient en waaraan. Je kan op een forum met andere werknemers/bellers. Je kan helemaal anoniem blijven, ik heb bijvoorbeeld ook een andere naam.

  Zwakke punten
  Af en toe loopt de chat vast, maar na F5 te klikken doetie het weer. Dit gebeurt niet vaak.

  clubsense prima bedrijf

  Ik werk sinds april bij club sense en ben er erg tevreden mee. Haal met weinig moeite 200 euro in de week en zit dan maar enkele uren per dag te werken. Je wordt altijd goed geholpen door de dames van kantoor en ze betalen elke week uit.

  Sterke punten
  stipte uitbetaling goede hulp bij problemen

  Zwakke punten
  site werkt niet altijd even soepel

  ClubSense, heel erg betrouwbaar!

  ClubSense is een erg prettig bedrijf. Er werken alleen maar vrouwelijke servicemedewerkers en de privacy word erg gerespecteerd. Ook is de beveiliging van de agents optimaal wat het werken alleen maar prettiger en leuker maakt!

  Sterke punten
  - Optimale beveiliging voor de agents - Privacy word erg gerespecteerd - Onderhoud word doordeweeks tegen de ochtend gedaan en word ruim van tevoren aangekondigd. - 'Forum' waar ervaringen etc. uitgewisseld kunnen worden. - Hele goede service en erg prettige medewerksters - Per week uitbetaald krijgen - Geen automatisch systeem die foto's maakt tijdens het cammen, U bepaald dus helemaal zélf welke foto's U zichtbaar wilt hebben op uw profiel. - Het is een site waar alleen vrouwen werken, dus je krijgt toch een soort band met elkaar.

  Zwakke punten
  - Regelmatig storing op de site waardoor het inschakelen niet helemaal goed werkt (heeft verder geen gevolgen voor de privacy) - Erg streng fotobeleid

  Clubsense

  Ik werk er, en dacht voordat ik begon het allemaal too good to be true was. Maar niet dus. Verdien erg veel, en zoals er al gezegd word, zoals je geen moeite hebt met sexueel getinte gesprekken via tel of chat zit je goed.

  Sterke punten
  Goed salaris Geen vaste werktijden Goeie begeleiding Wekelijkse uitbetaling

  Zwakke punten
  Geen.

  Goede werkgever

  Wanneer je geen moeite hebt met spannende erotisch getinte gesprekken via de telefoon dan kun je via deze organisatie op een hele leuke manier geld verdienen.

  Sterke punten
  Goede begeleiding Persoonlijk contact wanneer je vragen hebt Direct inzicht in je verdiensten Wekelijkse uitbetaling

  Zwakke punten
  Geen

Bezoek ClubSense

Schrijf je eigen review