Reviews van deze auteur

super!

Review over ClubSense

Ik heb jaren geleden 2 keer eerder gewerkt op cs. Een drama vond ik het. 75 euro bruto toen verdient in 1 week, de keer er voor kan ik mij niet herinneren.
Nu, jaren verder heb ik mij weer aangemeld. Gesprekken gaan veel makkelijker, cammen ook. Dit zal dus wel aan mij liggen. 1,5 dag gewerkt en 250 bruto verdiend. Dus dames, gewoon doen! Mag ook wel eens gezegd worden. Het is wel bruto dus zet de helft opzij voor de belastingdienst. Zij komen regelmatig langs bij cs om te controleren. Doe je t niet (belasting betalen), krijg je een hoge boete plus terug betalen.

Sterke punten
Druk, mannen zijn aardig en leuk, tijden zelf bepalen, je ziet wat je bruto hebt verdient in een teller. 40 cent cammen en chatten/bellen en meekijken ook 40 cent.

Zwakke punten
Nog niet. In mijn vorige "pogingen" moest ik te veel moeite doen om de mannen te houden.

reacties:

Review: Zeer teleurgesteld

Huh? Waarom willen ze je dan niet meer aansluiten? Heb je de reden dan niet gevraagd?

Review: Zeer teleurgesteld

Wow ja, dan hadden ze je ook even kunnen bellen en vragen waarom je niet op neemt ja. Dat is wel bitter. Ik zit bij alle twee. Club sense vind ik wel fijner, bij islive is het in het begin omdat je nieuw bent mega druk. Daarna valt het mee en is het alleen maar proberen in vip te krijgen. Dus hou daar wel rekening mee. Ik zou wel gewoon even een mail sturen naar Club sense als ik jou was.. Zonde anders.

Review: Zeer teleurgesteld

Ja, is wel heel rot inderdaad. Maar dat is wel lekker dat ze in de vip willen met je. Ik zit daar sinds oktober vorig jaar en ben al eens weg geweest en mocht gewoon terug komen. Ze zijn altijd heel aardig en netjes eigenlijk. Dus verbaasd me gewoon dit.. Wel fijn dat je het goed kan vervangen

Review: Klantesirveus slecht

Sorry hoor, maar dat is echt onzin. Heb mijn geld altijd op dinsdag en clubcammer van hun een dag later en word alrijd super netjes geholpen als ik bel of mail. Laatst stond op het forum dat een paar wat later hun geld kregen en lag trouwens aan hun bank...

Review: super!

V,

Zoals ik al zeg, ik heb daar dus nu vorige week mijn eerste week weer hier gewerkt. ik heb 700 euro bruto binnen vandaag, dus ik weet het niet hoor. En 2 dagen heb ik daarvan niet gewerkt. Het is zo dat ik soms storingen heb ervaren vorige week. Maar dat je niet goed kan verdienen is niet waar, dat ligt dan gewoon aan jezelf, waarschijnlijk. Ben nu ook ingelogd en gelijk een cammer die dus al een week lang eventjes met mij praat per dag. En nee, ik zit niet met mijn blote muts voor de cam, alleen met mijn borsten!

Review: super!

En heb gebeld trouwens, de cammers die het meest verdienen/meest ingelogd zijn, die komen hoger in de lijst. Dus tja, als mannen stelletjes graag zien. Zullen die dus meer meekijkers hebben dus ook meer verdienen. Weten we dat ook weer!

Review: super!

Oke. Nou dan zal ik wel iemand zijn die bij clubsense werk en dit voor de lol erop zet. Veel belminuutjes van mij gewenst.