Reviews van deze auteur

Zeer teleurgesteld

Review over ClubSense

Ik heb hier jaren gewerkt vroeger veel goede tijden meegemaakt laatste tijd wat minder mede door storingen op de server zelf, maar ik ben zeer geschrokken hoe er hier met hun freelancers na jaren wordt omgegaan. Na een overstap op een alles in 1 pakket voor internet etc heb ik door de overstap en verkeerde planning even problemen gehad met internet. Nu was ik dus geblokkeerd, ik dacht nou kan gebeuren ben even niet online geweest. Ik bel de klantenservice op en leg uit waarom ik even niet online kon komen. Ze ging het nakijken... Ze zegt ja dit klopt en we gaan je niet meer online zetten! Nou ik kon zeggen wat ik wilde maar de mond werd gewoon gesnoerd. Ik was helemaal perplex, dus kon amper wat uitbrengen. Nu zit ik echt met mijn haren in het hoofd en durf niet meer te bellen. Snap er echt niks van, maar heb mij meteen aangemeld bij Islive, dus ben benieuw en ik laat het maar gaan denk ik.

Sterke punten
-vroeger was het sowieso een leukere site.

Zwakke punten
-klantenservice is echt heel gemeen en onprofessioneel
-denken niet aan hun trouwe freelancers

reacties:

Review: Het allerleukste en gevari�erde thuiswerk!

Wat toevallig ineens op dezelfde dag 3 goede recensies. Heeft de club zeker aan jullie gevraagd voor een extra bonus? Gaat namelijk erg slecht met clubsense kijk maar naar de verdiensten die omlaag gegaan zijn. Grappig dat ze op kantoor er niet over nadenken waar dat nou aan zou kunnen liggen ;-)

Review: Hoezo online aankopen??

Dirk, de pessimist vraag mij toch af wat jij hier doet behalve gal spuwen. Als je beter had gelezen zie je ook dat het bij de categorie spaarprogramma's staat. Grappig dat mannen altijd moeite hebben om de meest simpele dingen te begrijpen.

Review: Zeer teleurgesteld

Jawel het bleek dat voordat alles het niet meer deed, mijn telefoondienst nog aanstond en een heleboel mannen hebben gebeld en voicemail hebben gekregen. Dit is natuurlijk nooit mijn bedoeling geweest, maar de vrouw vd klantenservice was stellig dat dit mijn fout was en het hun alleen maar geld heeft gekost.. Maar alle jaren dat ik geld had verdiend voor de club had mevrouw geen boodschap aan. Ben nog nooit in mijn leven zo behandeld door iemand die naar mijn idee geen hersenloos is. Ben nu erg tevreden bij islive en verdien meer dan ooit. Kortom dit had ik jaren geleden moeten weten, wat een fijne service daar zeg dat was ik niet gewend. Succes en veel minuten bij het verschrikkelijkste platform dat er is...

Review: Zeer teleurgesteld

Hoi mandy,

ja ik had ook een mail gestuurd, maar heb sterk het idee dat degene die antwoordde dezelfde persoon was als dat ik aan de telefoon heb gehad, dus kreeg hetzelfde korte antwoord terug. Gelukkig heb ik voornamelijk slaafjes, dus die willen vaak ook vip, dus dat is wel fijn. Door die vip verdien ik juist echt super goed. Hopelijk wordt jij beter daar behandelt meis, in ieder geval succes met cammen.. xxxxx

Review: EuroClix niet betrouwbaar.

Onzin, ik krijg altijd alle clix als ik bestellingen doe. En wie gebruikt er in deze tijd nog firefox? Dat is pas onbetrouwbaar. Beter overstappen op Chrome!