beeldbellen

Sinds ze de actie hebben met 60 cent voor beeldbellen heb ik nog amper beeldbellers

Sterke punten
betrouwbare site

Zwakke punten
De dames die altijd hebben beeldbellen verdienen nu amper nog met beeldbellen
De dames die 40 cent eerder te weinig vonden hebben hier nu voordeel mee

Bezoek ZelfVoorHetZeggen.nl Reviews over ZelfVoorHetZeggen.nl

4 reacties

Ook ik heb het heel rustig als beller. Ik zie dat er ook een hoop nieuwe mensen bij zijn gekomen. Naar mijn mening veel te veel want daardoor krijgen wij het veel rustiger wat erg jammer is. Want verder vind ik het echt een goed bedrijf alleen zouden ze een vacaturestop er op moeten zetten.

hier ook het zo rustig geworden ook met gewoon bellem,,haalde ik eerst gemiddled 10 euro per uur,,nu mag k blij zijn met 2 euro en dat zjn dan vaste bellers van me,,als ik soms kijk zijn er meer dan 90 dames actief ,dat s dus verdubbeld,,en de meeste hebben nets te dien ,,dus hoop eigenljk dat ze snel weer gaan

Ik vind het een goede site en geweldig personeel als er eens iets mis is, wat zelden voorkomt. Ze helpen je altijd en staan je vriendelijk te woord. Daar kunnen veel andere sites een voorbeeld aan nemen. Maar de verdiensten zijn echt dramatisch afgenomen sinds ze groter en groter worden. Ik weet soms echt niet meer waar ik mijn rekeningen nog van moet betalen. Eerst verdiende je makkelijk meer dan 1000 euro.. nu ben ik soms al "blij" als ik de helft haal. Er zijn inderdaad veel en veel te veel dames voor het aantal bezoekers van de site. Toen "we" nog met een klein clubje waren verdienden we allemaal heel erg goed, nu is het armoetroef. Ik hoop ook op een stop van het aannemen van nieuwe dames, dat zou een handreiking zijn naar alle oudgedienden die Zelf toch trouw blijven. Misschien dat wij dan ook weer een normaal salaris kunnen gaan verdienen. Hopelijk leest er iemand van Zelf mee en wordt dit een puntje op de agende.

Bezoek ZelfVoorHetZeggen.nl Reviews over ZelfVoorHetZeggen.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ZelfVoorHetZeggen.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden