ZelfVoorHetZeggen.nl

Over ZelfVoorHetZeggen.nl In 1992 is PEK bv gestart met het aanbieden van telefonisch thuiswerk. 'Zelf voor het zeggen' is de zin die het werken via PEK typeert. Werken hoe, wanneer, hoeveel en van waar je hebt het helemaal zelf voor het zeggen als je maar een telefoon en of pc toegang hebt. Naast zeer druk bezochte 0906-lijnen kun je via zelfvoorhetzeggen.nl ook webcam chatten / smsen en beeldbel gesprekken voeren. Kerstontbijt in luxe geschenkdoos

Zelf bepalen

Gebruikers bepalen zelf het soort werk dat ze willen doen. Indien men 0906 telefoongesprekken wilt voeren, dan kan men zichzelf op twee soorten lijnen promoten. Private Connection is geschikt voor non-erotische en licht erotische gesprekken. Funphone is voornamelijk erotisch getint. Voor beide lijnen moet men een korte en een lange presentatie inspreken. Hoe men zichzelf daarin presenteert, bepaald uiteindelijk de toon van de gesprekken, die men krijgt. Het is ook mogelijk om te webcammen. Indien men het fijn vind om bekeken te worden en anoniem spellen te spelen met mannen, vrouwen en stellen, dan is webcammen een geniale optie. Hiermee valt er ook heel wat te verdienen. Leden bepalen zelf hoe ver ze gaan en wat ze doen.


Eigen locatie

Leden van deze site kunnen vanuit elke eigen locatie werken. Vanaf elke computer met internet heeft men toegang tot zelfvoorhetzeggen.nl. Indien men een webcam aangesloten heeft op een computer, dan kan men ook geld verdienen met webcammen. Het is ook mogelijk om zonder computer geld te verdienen. Dit kan men doen middels het voeren van 0906 gesprekken. Het enige wat men moet doen is online doorgeven, via zelfvoorhetzeggen.nl, doorgeven op welk nummer men precies gebeld wilt worden. Op elk moment kan men dat nummer ook veranderen. Hierdoor is men helemaal vrij om te werken waar men zelf wilt.


Eigen werkuren

Het systeem van zelfvoorhetzeggen.nl is 24 uur per dag en 7 dagen per week open. Hierdoor kan men op elk moment van de dag, avond en of nacht werken. In ieder geval op een tijdstip, die het beste uitkomt voor een gebruiker. Indien men eenmaal een persoonlijke toegangscode heeft, kan men zelf bepalen wanneer men gebeld wilt worden, wanneer men beschikbaar is om te webcammen en of te sms-en.


Betaling

Gebruikers hoeven zich niet te houden aan vaste werkzaamheden. Men bepaalt zelf hoe lang men wilt werken. De computer registreert automatisch alle verdiensten via bellen, webcammen, beeldbellen, berichten, virtuele cadeau's, tip etc. Men kan op elk moment vragen hoeveel men al heeft verdiend voor de maand. Indien gewenst kan men er ook voor kiezen om direct uitbetaald te worden. Op zelfvoorhetzeggen.nl kunnen gebruikers zien wat de verdiensten zijn voor het verrichten van de diverse werkzaamheden.


ZelfVoorHetZeggen.nl Reviews

  Te groot aanbod van dames.

  Prima werken bij Zelf voor het zeggen , het is alleen dat ze het soms erg moeilijk voor ons maken. Ze laten dan opeens bergen vrouwen toe waardoor het zo rustig wordt dat er niets te verdienen valt ( ondanks hele dag ingeschakeld staan ).

  Dit hebben ze al eerder gedaan daar kregen ze veel protest op, toen hebben ze een tijdelijke stop ingevoerd waardoor iedereen weer kans had op verdiensten. Maar helaas opnieuw laten ze nu ongelofelijk veel nieuwe dames toe, zo vergeten ze de dames die al jaren voor hen werken.

  Zelf voor het zeggen zet aub weer een stop op het onbeperkt binnen laten van nieuwe dames en laat degene die al jaren voor jullie werken ook gewoon wat verdienen.

  Sterke punten
  Betalen op tijd uit.

  Zwakke punten
  Door heel groot aanbod van dames bijna geen verdiensten.

  beeldbellen

  Sinds ze de actie hebben met 60 cent voor beeldbellen heb ik nog amper beeldbellers

  Sterke punten
  betrouwbare site

  Zwakke punten
  De dames die altijd hebben beeldbellen verdienen nu amper nog met beeldbellen
  De dames die 40 cent eerder te weinig vonden hebben hier nu voordeel mee

  Soft profiel foto /Slaat nergens op

  Sinds kort moest je profiel foto aangepast worden, oftewel je moet een soft foto uploaden wat totaal niks te maken heeft met seks, heb al een aantal foto's geupload wat steeds niets goed was, nu had ik gisteren een foto erop gezet met Een haltertopje en een witte korte short, ook deze foto werd afgewezen, let dus wel ik hD gewoon mijn dagelijkse kleding aan, haltertopje was rond uit gesneden dus niks interresants te zien en ik zat gewoon in een ( benen over elkaar) normale positie, totaal niks erotische aan ook deze foto werd afgekeurd, snap het idee soft goto dan ook niet, misschien bedoelen ze een profiel foto van Donald Duck of een puppy ? Misschien dat het dan wel aan hun belachelijke eisen voldoet? Want heb even zitten googlen en zach tig erotische getinte foto's van menig erotische sites dus het is gewoon belachelijk, vind je het raar dat mannen klagen over de fake profiel foto's , we mogen immers niet meer de echte foto's laten zien, geen 1 man wil bellen met een vrouw die op haar profiel foto staat met een colltrui aan! Ik geloof dan ook dat dit geen mannen meer gaat trekken, mannen willen bloot zien en geen bedekte vrouw! Tuurlijk trappen ze daar niet in! Komt ook nep over! Als het zo door gaat dan stap ik op en ga ik op zoek naar een ander bedrijf!

  Sterke punten
  Op dit moment niks

  Zwakke punten
  Klanten vertrekjen omdat de profiel foto's te nep overkomen nu er soft foto's gebruikt moeten worden! Trekt dus geen mannen meer aan! Veel klachten van mannen ook dat de profiel foto's nep zijn omdat ze geen getinte erotische inhoud meer hebben! Veel verlies dus van mijn vaste bellers! Erg jammer!

  Heeeeeel rustig

  Het is heel erg stil op zelf voor het zeggen. Moet echt de hele dag (minimaal 12 uur) ingelogt staan om een paar tientjes te verdienen.

  Ben daarom voorlopig overgestapt naar wives from home waar de verdiensten ook hoger liggen en waar het wel druk is.

  Zodra de drukte weer toeneemt dan zal ik pas weer terug komen naar zelf voor het zeggen.

  Ook vind ik het belachelijk dat de belminuten afhankelijk zijn van de beltijd. Gewoon een vaste vergoeding per uur, wel zo netjes!!!!!

  Zwakke punten
  Rustig

  Veel klachten van de mannen betreft de overduidelijke nep profiel foto's van veel dames.

  Lange gesprekken , dus waar blijven de verdiensten?

  Ik zit sinds drie maanden te bellen voor zvhz en ik heb lange gesprekken van iedere keer van 20 min of langer, helemaal blij mee dus, kijk ik op mijn verdiensten terug dan klopt het niet met wat ik heb gebeld, net drie beller heb ik al een uur vol, maar voorbeeld ik heb 22.30 min gebeld dan mis ik dus de min/sec na de 20 min. Hebben jullie hier ook last van? En het het belgemiddelde zeggen ze dat je als je 90 sec hebt gebeld dat je dat niet uitbetaald krijgt... Dus ik kan dan beter echt op 20 min stoppen met bellen want als ik er 90 overheen zit krijg ik dat dus niet betaald! Beetje raar vind ik dat en heb dit ook niet eerder meegemaakt. En het belgemiddelde wat ze hanteren slaat ook neegens op, als ik 3 keer 20 min een gesprek heb gehad moet lijkt mij het gemiddelde 20 min zijn toch?

  Sterke punten
  Goede bellijn, veel bellers, snelle uitbetalingen, mogelijkheid om ook te verdienen met berichten.

  Zwakke punten
  Belgemiddelde moet afgeschaft worden en veraal gewoon iedere seconde uit!! Daar staan wij als beldames wel onze energie in te steken, zonder ons hadden jullie geen goed lopend bedrijf !!

  foute voorlichting

  Helaas klopt het niet wat ze zeggen ( 40 cent minimaal per minuut ) en al helemaal niet als er mannen zijn die te snel ophangen! Dan zakt je gemiddelde enorm naar beneden en verdien je NOG minder. Dan maar weer liever voor CS werken, nare mensen, maar betalen wel die 40 cent.

  Sterke punten
  Vriendelijke mensen. Zelden problemen met uitzending etc

  Zwakke punten
  Belachelijke regel van gemiddeld tarief.

  stilte

  Hoi dames
  Ervaren jullie ook steeds meer stiltes?
  Zie mijn inkomsten maandelijks nog steeds flink dalen.
  Wil graag weten of jullie dat ook zo ervaren.
  Lijkt wel of er nauwelijks nog reclame gemaakt wordt voor het bellen.

  Graag zie ik jullie ervaringen.

  Groetjes

  Sterke punten
  snelle betaling
  aardig en vriendelijke mensen helpdesk
  Info en storingen snel vermeld en opgelost.

  Zwakke punten
  Steeds meer lange stiltes.
  nauwelijks inkomsten via cammen.

  Waar?

  Goedemorgen collega's.

  Binnenkort moet ik dit werk full time gaan doen dus wil ik niet op 1 site blijven, naast cs kunnen julllie me nog een site aanraden die goed loopt?? Cammen er bij uiteraard.

  Groetjes Roos

  Sterke punten
  :-)

  beller/sms

  ben net een week bezig,en had al wel ervaring,maar was toch weer wennen na lange tyd. heb een sms,er en die gaat als een trein,blyft maar sturen ,ik ook,
  met bellen ook en is helemaal verliefd .
  met bellen heb ik gemiddeld 5min en 50sec
  op zich vind ik berichten sturen leuker maar praten is ook dan wel endan niet leuk net wat er aan de andere kant zit!
  probeer wel met foto,s en leuke teksten bellers te scoren,lukt aardig,presenteer me normaal en niet te overdreven.

  Sterke punten
  je kan meer scoren door te wisselen van foto,s enz
  als je nix wyzigd vinden ze je niet meer interesant.

  Zwakke punten
  nog niet ondekt. net bezig 1 week

  Prima site

  Werk nu al best een tijdje voor zvhz en ben prima tevreden.
  Het webcammen loopt op zvhz voor mij niet lekker, dus ik bel alleen.

  Dat kan ik dan weer makkelijk combineren met het cammen op wivesfromhome en islive. Als fulltime beller / cammen heb ik niks te klagen.

  Sterke punten
  goede bel website

  Zwakke punten
  niet voldoende inkomen binnen te halen met webcammen dus moet naar grotere cam sites uitwijken.

  het gemiddelde

  Toch weer een topic hier over het gemiddelde, zvhz groeit en zoals we allen weten komen er dan steeds meer korte bellers...die na het horen van je naam of stem al ophangen. Vanmorgen had ik er weer 3 en dan kijk ik heel bezorgt en gestresst naar dat gemiddelde. Ik ken geen andere site die dit hanteert en weet dat als ik straks kelder in mijn verdiensten vanwege het gemiddelde dit dus gewoon bij zvhz terecht komt...Is dat nu niet wat achterhaald? Kom op Dennis, jullie zijn groot genoeg om dit af te schaffen....En leg me anders hier eens uit waarom jullie dit doen??

  Sterke punten
  De damesstop voor bellen ..Er wordt geluisterd naar de vrouwen, uitbetaling prima...

  Zwakke punten
  Cammen , op een andere site heb ik het razend druk maar hier echt niets..Dat je bij een laag gemiddelde steeds minder gaat verdienen..zo sta je op 100 euro maar kan opeens veel minder zijn , echt vreemd!

  Weinig bellers omdat ze ook zonodig moesten veranderen

  Doordat ze ook zo nodig de boel moesten omgooien ben ik nu niet meer te vinden op privateconnection. Ik cam en bel met een ander profiel, normaal is mijn cam te zien op samenprive en mijn belaccount op privateconnection. Nu ineens niet meer. De cam komt altijd en overal te zien, dus dat merk ik in mijn belverdiensten Erg jammer, ik heb daar over gevraagd, word er lullig gevraagd, doe je allebei tegelijkertijd dan? Ja hallo, dat doe ik altijd al. Ik zou zeggen, neem eens een blik op jullie eigen vragen die je kunt lezen, daar staat duidelijk vermeld dat de bel op privateconnection te zien moet zijn en de cam op samenprive. Ik vind het jammer, want in mijn ogen willen ze nu ook te veel en zijn ze te gericht bezig met andere dingen.Ik hoop dat ook hier alles weer goed zal gaan lopen.
  Lexy

  Sterke punten
  ze zijn altijd correct geweest, goed verdiensten, altijd op tijd betaling.

  Zwakke punten
  Ineens bezig zijn met andere chatsites, waardoor de kwaliteit achter uit gaat.

  bijna niets meer te doen

  werk hier al jaren,zat altijd op een gemiddelde van boven de 10 euro per uur ,nu is dat ONDER de 3 euro per uur,houd nu al een paar dagen de sites private connection en samen prive in de gaten,maar volgens mij heeft niemand wat te doen,of heel weinig,er zijn echt teveel dames,als die mannen door de bomen het bos niet meer zien is ook niet goed ,ook niet voor het bedrijf zelf,denk er over om het ergens anders te gaan proberen,jammer na al die jaren ,maar ik wil ook mn rekeningen kunnen blijven betalen,p.s. ook de webcamdames hebben winig tot niets te doen ,zoals ik het bekijk

  Sterke punten
  alles gaat wel proffesioneel,je hoeft nooit om je geld te vragen,wordt vooral het laatste jaar beter geholpen door de telefoniste

  Zwakke punten
  niets meer te verdienen

  Geweldige website!

  Oke! al jullie zeurende mensen opgelet!

  De platform werkt fantastisch, nooit een storing op gehad.
  De bellers, wauw, zoveel! Ik heb het gevoel dat ik bijna heel Nederland heb gesproken.

  ZelfvoorhetZeggen besteedt veel tijd

  Sterke punten
  -reclame
  -bellers
  -werkzaamheid
  -precisie

  Zwakke punten
  Geen

  het gemiddelde

  Eigenlijk merk ik dat mn gemiddelde keihard zakt, de snelle rukkers rukken op, doe je cam ff aan schatje, ( hij staat niet aan dus waarom zou ik ) ik wil erg extreem lieverd ( en als je niet mee gaat ..tuut tuut ) of ze bellen met de mededeling dat ze klaar gaan komen..deuuuuuhh.
  De laatste vanochtend...he skatje, zuig ff...ahhhhh KLAAR!
  en mn gemiddelde van 5 is gezakt naar 3....nog ff en mn verdiensten kelderen dus door een te laag gemiddelde.
  DAT IS HIER TOCH EEN MINPUNT.
  het laatste

  Sterke punten
  gewoon een goede site

  Zwakke punten
  Als je gemiddelde minder is als 3 minuten kelderen je inkomsten...erg zwak punt aan het worden..

  ben tevreden

  leuke lijn leuke bellers ben tevreden .

  Sterke punten
  alles de hele opzet van deze lijn, de bellers ook vriendelijk ,de mensen die je helpen top door op de site van revieuws te kijken ,en ik las de dames hun reaktie over, zelfvoorhetzeggen jullie dames hebben niks gelogen leuke goede lijn .

  Zwakke punten
  geen zwakke punten voor mij .

  fijn

  Fijn dat de stop voor dames is ingegaan, ik draai nog aardig hoor dus hoef me zeker geen zorgen meer te maken. Ik wil zvhz een enorm compliment geven, fijn dat jullie ons dames serieus nemen,

  onze klachten bekijken enz..Evenzo heel fijn dat je belde vorige week Dennis het maakte weer veel duidelijk!

  Groet Roos

  Sterke punten
  goed voor hun personeel, tonen belangstelling, bellen gerust even prive , zowel charlotte als dennis......super

  Zwakke punten
  geen

  eerlijk

  ;-) ;-) ;-)

  Sterke punten
  eerlijk betrouwbaar en netjes !!pek!!
  leuke mensen ,luisterend oor ,vriendelijk altijd!

  en nu ze sites hebben overgenomen ;-)
  gaat het vast drukker worden voor alle dames
  positief denken

  Zwakke punten
  geen!! zou niet weten wat

  Weinig te verdienen bij zvhz

  Tja na alle goede verhalen hier heb ik het toch maar een paar maanden uitgeprobeerd maar WAT VALT DAT TEGEN ZEG!

  Ik bel en cam maar het blijft erg lang stil.
  Ik laat ALLES zien op cam en ga erg ver voor de cam maar zelfs dan krijg je weinig bezoekers.
  Ben 19 - blond - slank - grote borsten en doe echt heel veel op cam en nog is het stil.... terwijl het op andere sites stormloopt.

  Van die 4 tientjes die ik verdien met DE HELE DAG ingeschakeld staan kan ik niet leven. Zelfs bij CS met alle storingen verdien ik over een hele dag meer.

  Ik hou het dus lekker bij islive en cs.

  Ook toen ik me aan wilde melden en vragen had was er geen contact mogelijkheid op de website en toen ik via hier een mail had gevonden werd daar pas na 8!!! herhalingsmails op gereageerd.

  Sterke punten
  Geen storingen
  Via het platform krijg je wel snel antwoord als er iets is

  Zwakke punten
  Verdiensten veel te laag / veel te weinig klanten
  Geen extra verdiensten als je zelf klanten werft
  Rare verdiensten voor telefoon gesprekken, gewoon WEL alles uitbetalen en geen rare duur van gesprekken hanteren maar VASTE verdiensten per minuut.

  moet ik me zorgen maken

  ik werk al lang voor pek ben er ook zo blij mee betalen goed en heel aardig
  maar vandaag de kogel door de kerk ze hebben veel andere sites opgekocht
  voor hun heel goed maar of dat voor de bellende dames van samen prive goed gaat weet ik niet want dit betekent ook letterlijk ik weet niet hoeveel vrouwen erby dus die melden zich straks ook bij ons aan en wat krijg je dan ???? wordt het dan net als bij club zoveel vrouwen dat andere eronder komen te lijden
  als ze nu op alle sites het zo maken dat je daar ook belwerk kan doen en niet alleen cammen dan komen ze niet straks allemaal bij ons bellen
  dat zou het wel een stuk eerlijker maken dennis ?????
  straks zien de bellers door de bomen het bos niet snap je
  ik vind het jammer dat het niet klein is gebleven
  hopelijk krijg ik niet gelijk want dan gaan we allemaal na de klote kwa werk gr van een bezorgede

  Sterke punten
  betalen goed drukke site en heel vriendelijk

  Zwakke punten
  nu niks hopelijk blijft dat zo

  supergoed

  Ik ben blij datb ik hier kan werken. wat een fijne mensen en de betaling is goed en op tijd, geen storingen en een luisterend oor als je ze nodig hebt. ik heb geen aanmerkingen, dit in tegenstelling tot de vorige club waar ik werkte club sense, wat een oplichters!!!! ze mailen je niet terug, eeuwig storing, je hebt een hanger en zij beweren van niet, dus steken lekker alles zelf in hun zak, onvriendelijke mail ALS ze dan eindelijk terugmailen en dien niets voor je, ze hebben heel wat klanten verloren en helaas kun je hier nergens meer een revieuw achterlaten...hahaha waarom niet??>? omdat iedereen negatief is over ze en TERECHT! nee ik nam alle bellers mee hiernaartoe, naar zelfvoor hetz eggen. top top en top! warme groet van san

  Sterke punten
  site loopt goed, geen storingen, goede betaling, eerlijke mensen met een luisterend oor

  Zwakke punten
  geen

  reactie op cindy

  (cool) hey cindy.... wat je typte over CS klopt idd ik weigerde te cammen had meer als 10 jaar dienst erop zitten daar en hun zorgden er zelf wel voor dat ik geen bellers meer kreeg of max 5 min per week tot ik telefoon kreeg van ja je verdient niks en je doet geen cam dus we stoppen met jou . vond dit natuurlijk niet erg kon toen volledig op pek door draaien want 2 lijnen tegelijk was niks..... en hoe CS op dat moment ook haar vaste meiden behandeld gaat er ook niet in bij mij...laat mij maar lekker op pek draaien heb daar nooit geen problemen gehad en op kantoor zijn ze ook altijd vriendelijk aan bellers en lange gesprekken geen gebrek .... groetjes......

  lekker druk

  De verdiensten gaan goed de telefoon bleef gisteren maar rinkelen, dus geen stille tijd fijne lijn, ben heel tevreden heb elke maand ongeveer de zelfde verdiensten daar ben ik tevreden mee,
  Fijne lijn Pek bv

  Sterke punten
  uitbetaling op tijd
  kaartje met presentje met Kerst,
  Luisteren altijd naar je

  Zwakke punten
  geen

  Super

  Sinds kort begonnen bij zelfvoorhetzeggen.nl en ik ben zeer tevreden. Zelf tijden inplannen en bepalen hoe lang je werkt, is echt ideaal. Zeer aardige service ook, snelle antwoorden wanneer je een vraag hebt. Ik werk meestal maar 3 dagen in de week, telkens maar 2 of hooguit 3 uurtjes, maar de minuten tikken al aardig aan. Het is zeker een leuke bijverdienste. Veel dames zeggen dat het rustig is, maar gelukkig geldt dat niet voor mij (en daar ben ik heel blij om). Wie van flexibele roosters houden, is dit echt ideaal.

  Sterke punten
  - Stipte betaling
  - Vriendelijke service
  - Leuke bijverdiensten

  Zwakke punten
  Geen

  jammer

  Jammer van de storing, ik draai Zaterdagavond en nacht goed,
  ik dacht al wat is het stil, maar ja Dennis het is voor Pek ook vervelend kost jullie toch ook geld, gelukkig is het weer opgelost, klasse.

  Warme Groet Cindy


Bezoek ZelfVoorHetZeggen.nl

Schrijf een review