ZelfVoorHetZeggen.nl - 67 Reviews

Last updated: 5 oktober 2018
ZelfVoorHetZeggen.nl Logo

86.8% aanbevolen, 67 Reviews

  1. ZelfVoorHetZeggen.nl
  2. Zelf bepalen
  3. Eigen locatie
  4. Eigen werkuren
  5. Betaling
  6. ZelfVoorHetZeggen.nl Reviews
  7. Schrijf ook een review over ZelfVoorHetZeggen.nl

ZelfVoorHetZeggen.nl

Over ZelfVoorHetZeggen.nl

In 1992 is PEK bv gestart met het aanbieden van telefonisch thuiswerk. 'Zelf voor het zeggen' is de zin die het werken via PEK typeert. Werken hoe, wanneer, hoeveel en van waar je hebt het helemaal zelf voor het zeggen als je maar een telefoon en of pc toegang hebt. Naast zeer druk bezochte 0906-lijnen kun je via zelfvoorhetzeggen.nl ook webcam chatten / smsen en beeldbel gesprekken voeren.

Kerstontbijt in luxe geschenkdoos

ZelfVoorHetZeggen.nl Details

Hits: 11573

URL: http://zelfvoorhetzeggen.nl/

CategorieŽn: Erotisch Thuiswerk

Reviews: 67

Zelf bepalen

Gebruikers bepalen zelf het soort werk dat ze willen doen. Indien men 0906 telefoongesprekken wilt voeren, dan kan men zichzelf op twee soorten lijnen promoten. Private Connection is geschikt voor non-erotische en licht erotische gesprekken. Funphone is voornamelijk erotisch getint. Voor beide lijnen moet men een korte en een lange presentatie inspreken. Hoe men zichzelf daarin presenteert, bepaald uiteindelijk de toon van de gesprekken, die men krijgt. Het is ook mogelijk om te webcammen. Indien men het fijn vind om bekeken te worden en anoniem spellen te spelen met mannen, vrouwen en stellen, dan is webcammen een geniale optie. Hiermee valt er ook heel wat te verdienen. Leden bepalen zelf hoe ver ze gaan en wat ze doen.

Eigen locatie

Leden van deze site kunnen vanuit elke eigen locatie werken. Vanaf elke computer met internet heeft men toegang tot zelfvoorhetzeggen.nl. Indien men een webcam aangesloten heeft op een computer, dan kan men ook geld verdienen met webcammen. Het is ook mogelijk om zonder computer geld te verdienen. Dit kan men doen middels het voeren van 0906 gesprekken. Het enige wat men moet doen is online doorgeven, via zelfvoorhetzeggen.nl, doorgeven op welk nummer men precies gebeld wilt worden. Op elk moment kan men dat nummer ook veranderen. Hierdoor is men helemaal vrij om te werken waar men zelf wilt.

Eigen werkuren

Het systeem van zelfvoorhetzeggen.nl is 24 uur per dag en 7 dagen per week open. Hierdoor kan men op elk moment van de dag, avond en of nacht werken. In ieder geval op een tijdstip, die het beste uitkomt voor een gebruiker. Indien men eenmaal een persoonlijke toegangscode heeft, kan men zelf bepalen wanneer men gebeld wilt worden, wanneer men beschikbaar is om te webcammen en of te sms-en.

Betaling

Gebruikers hoeven zich niet te houden aan vaste werkzaamheden. Men bepaalt zelf hoe lang men wilt werken. De computer registreert automatisch alle verdiensten via bellen, webcammen, beeldbellen, berichten, virtuele cadeau's, tip etc. Men kan op elk moment vragen hoeveel men al heeft verdiend voor de maand. Indien gewenst kan men er ook voor kiezen om direct uitbetaald te worden. Op zelfvoorhetzeggen.nl kunnen gebruikers zien wat de verdiensten zijn voor het verrichten van de diverse werkzaamheden.


ZelfVoorHetZeggen.nl reviews (67):

ZelfVoorHetZeggen.nl - Te groot aanbod van dames.

12

Review:
Prima werken bij Zelf voor het zeggen , het is alleen dat ze het soms erg moeilijk voor ons maken. Ze laten dan opeens bergen vrouwen toe waardoor het zo rustig wordt dat er niets te verdienen valt ( ondanks hele dag ingeschakeld staan ).

Dit hebben ze al eerder gedaan daar kregen ze veel protest op, toen hebben ze een tijdelijke stop ingevoerd waardoor iedereen weer kans had op verdiensten. Maar helaas opnieuw laten ze nu ongelofelijk veel nieuwe dames toe, zo vergeten ze de dames die al jaren voor hen werken.

Zelf voor het zeggen zet aub weer een stop op het onbeperkt binnen laten van nieuwe dames en laat degene die al jaren voor jullie werken ook gewoon wat verdienen.

Sterke punten:
Betalen op tijd uit.

Zwakke punten:
Door heel groot aanbod van dames bijna geen verdiensten.

ZelfVoorHetZeggen.nl - beeldbellen

3

Review:
Sinds ze de actie hebben met 60 cent voor beeldbellen heb ik nog amper beeldbellers

Sterke punten:
betrouwbare site

Zwakke punten:
De dames die altijd hebben beeldbellen verdienen nu amper nog met beeldbellen
De dames die 40 cent eerder te weinig vonden hebben hier nu voordeel mee

ZelfVoorHetZeggen.nl - Soft profiel foto /Slaat nergens op

1

Review:
Sinds kort moest je profiel foto aangepast worden, oftewel je moet een soft foto uploaden wat totaal niks te maken heeft met seks, heb al een aantal foto's geupload wat steeds niets goed was, nu had ik gisteren een foto erop gezet met Een haltertopje en een witte korte short, ook deze foto werd afgewezen, let dus wel ik hD gewoon mijn dagelijkse kleding aan, haltertopje was rond uit gesneden dus niks interresants te zien en ik zat gewoon in een ( benen over elkaar) normale positie, totaal niks erotische aan ook deze foto werd afgekeurd, snap het idee soft goto dan ook niet, misschien bedoelen ze een profiel foto van Donald Duck of een puppy ? Misschien dat het dan wel aan hun belachelijke eisen voldoet? Want heb even zitten googlen en zach tig erotische getinte foto's van menig erotische sites dus het is gewoon belachelijk, vind je het raar dat mannen klagen over de fake profiel foto's , we mogen immers niet meer de echte foto's laten zien, geen 1 man wil bellen met een vrouw die op haar profiel foto staat met een colltrui aan! Ik geloof dan ook dat dit geen mannen meer gaat trekken, mannen willen bloot zien en geen bedekte vrouw! Tuurlijk trappen ze daar niet in! Komt ook nep over! Als het zo door gaat dan stap ik op en ga ik op zoek naar een ander bedrijf!

Sterke punten:
Op dit moment niks

Zwakke punten:
Klanten vertrekjen omdat de profiel foto's te nep overkomen nu er soft foto's gebruikt moeten worden! Trekt dus geen mannen meer aan! Veel klachten van mannen ook dat de profiel foto's nep zijn omdat ze geen getinte erotische inhoud meer hebben! Veel verlies dus van mijn vaste bellers! Erg jammer!

ZelfVoorHetZeggen.nl - Heeeeeel rustig

1

Review:
Het is heel erg stil op zelf voor het zeggen. Moet echt de hele dag (minimaal 12 uur) ingelogt staan om een paar tientjes te verdienen.

Ben daarom voorlopig overgestapt naar wives from home waar de verdiensten ook hoger liggen en waar het wel druk is.

Zodra de drukte weer toeneemt dan zal ik pas weer terug komen naar zelf voor het zeggen.

Ook vind ik het belachelijk dat de belminuten afhankelijk zijn van de beltijd. Gewoon een vaste vergoeding per uur, wel zo netjes!!!!!

Zwakke punten:
Rustig

Veel klachten van de mannen betreft de overduidelijke nep profiel foto's van veel dames.

ZelfVoorHetZeggen.nl - Lange gesprekken , dus waar blijven de verdiensten

1

Review:
Ik zit sinds drie maanden te bellen voor zvhz en ik heb lange gesprekken van iedere keer van 20 min of langer, helemaal blij mee dus, kijk ik op mijn verdiensten terug dan klopt het niet met wat ik heb gebeld, net drie beller heb ik al een uur vol, maar voorbeeld ik heb 22.30 min gebeld dan mis ik dus de min/sec na de 20 min. Hebben jullie hier ook last van? En het het belgemiddelde zeggen ze dat je als je 90 sec hebt gebeld dat je dat niet uitbetaald krijgt... Dus ik kan dan beter echt op 20 min stoppen met bellen want als ik er 90 overheen zit krijg ik dat dus niet betaald! Beetje raar vind ik dat en heb dit ook niet eerder meegemaakt. En het belgemiddelde wat ze hanteren slaat ook neegens op, als ik 3 keer 20 min een gesprek heb gehad moet lijkt mij het gemiddelde 20 min zijn toch?

Sterke punten:
Goede bellijn, veel bellers, snelle uitbetalingen, mogelijkheid om ook te verdienen met berichten.

Zwakke punten:
Belgemiddelde moet afgeschaft worden en veraal gewoon iedere seconde uit!! Daar staan wij als beldames wel onze energie in te steken, zonder ons hadden jullie geen goed lopend bedrijf !!

Anon beveelt ZelfVoorHetZeggen.nl aan bij vrienden/bekenden

ZelfVoorHetZeggen.nl - foute voorlichting

8

Review:
Helaas klopt het niet wat ze zeggen ( 40 cent minimaal per minuut ) en al helemaal niet als er mannen zijn die te snel ophangen! Dan zakt je gemiddelde enorm naar beneden en verdien je NOG minder. Dan maar weer liever voor CS werken, nare mensen, maar betalen wel die 40 cent.

Sterke punten:
Vriendelijke mensen. Zelden problemen met uitzending etc

Zwakke punten:
Belachelijke regel van gemiddeld tarief.

ZelfVoorHetZeggen.nl - stilte

12

Review:
Hoi dames
Ervaren jullie ook steeds meer stiltes?
Zie mijn inkomsten maandelijks nog steeds flink dalen.
Wil graag weten of jullie dat ook zo ervaren.
Lijkt wel of er nauwelijks nog reclame gemaakt wordt voor het bellen.

Graag zie ik jullie ervaringen.

Groetjes

Sterke punten:
snelle betaling
aardig en vriendelijke mensen helpdesk
Info en storingen snel vermeld en opgelost.

Zwakke punten:
Steeds meer lange stiltes.
nauwelijks inkomsten via cammen.

ZelfVoorHetZeggen.nl - Waar?

11

Review:
Goedemorgen collega's.

Binnenkort moet ik dit werk full time gaan doen dus wil ik niet op 1 site blijven, naast cs kunnen julllie me nog een site aanraden die goed loopt?? Cammen er bij uiteraard.

Groetjes Roos

Sterke punten:
:-)

ZelfVoorHetZeggen.nl - beller/sms

0

Review:
ben net een week bezig,en had al wel ervaring,maar was toch weer wennen na lange tyd. heb een sms,er en die gaat als een trein,blyft maar sturen ,ik ook,
met bellen ook en is helemaal verliefd .
met bellen heb ik gemiddeld 5min en 50sec
op zich vind ik berichten sturen leuker maar praten is ook dan wel endan niet leuk net wat er aan de andere kant zit!
probeer wel met foto,s en leuke teksten bellers te scoren,lukt aardig,presenteer me normaal en niet te overdreven.

Sterke punten:
je kan meer scoren door te wisselen van foto,s enz
als je nix wyzigd vinden ze je niet meer interesant.

Zwakke punten:
nog niet ondekt. net bezig 1 week

ZelfVoorHetZeggen.nl - Prima site

0

Review:
Werk nu al best een tijdje voor zvhz en ben prima tevreden.
Het webcammen loopt op zvhz voor mij niet lekker, dus ik bel alleen.

Dat kan ik dan weer makkelijk combineren met het cammen op wivesfromhome en islive. Als fulltime beller / cammen heb ik niks te klagen.

Sterke punten:
goede bel website

Zwakke punten:
niet voldoende inkomen binnen te halen met webcammen dus moet naar grotere cam sites uitwijken.

Schrijf ook een review over ZelfVoorHetZeggen.nl

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou ZelfVoorHetZeggen.nl aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou ZelfVoorHetZeggen.nl aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek ZelfVoorHetZeggen.nl


Home Ľ Erotisch Thuiswerk Ľ ZelfVoorHetZeggen.nl