fijn

Fijn dat de stop voor dames is ingegaan, ik draai nog aardig hoor dus hoef me zeker geen zorgen meer te maken. Ik wil zvhz een enorm compliment geven, fijn dat jullie ons dames serieus nemen,

onze klachten bekijken enz..Evenzo heel fijn dat je belde vorige week Dennis het maakte weer veel duidelijk!

Groet Roos

Sterke punten
goed voor hun personeel, tonen belangstelling, bellen gerust even prive , zowel charlotte als dennis......super

Zwakke punten
geen

Bezoek ZelfVoorHetZeggen.nl Reviews over ZelfVoorHetZeggen.nl

11 reacties

Ik ben er ook blij mee. Met die stop. Het had ook niet veel langer meer moeten duren. Want het ging maar slechter en slechter. Fijn te merken dat er geluisterd is naar de zorgen van de dames die al zo lang voor Zelf werken.

Jij leeft er ook van dacht ik, bij mij gaat het alleen om eten, drinken enz. De vaste lasten kan ik van m'n andere baan betalen. Maar ja, eten is ook best belangrijk....succes

Ik ben ook blij met de aannamestop voor nieuwe beldames!

Stop zou niet nodig moeten zijn.

Meer adverteren wel!!!!!
Andere platforms hoeven ook geen stop in te lasten en hebben meer dan 50.000 modellen tjaaa

Doe niet zo idioot. Bij cs krijg je de over de hele dag misschien 1 telefoontje, de meiden klagen alleen. Dit is de eerste site die luistert naar hun dames...niets als lof van mijn kant.

dat slaat helemaal nergens op anoniempje.. Ik ken geen enkele site met 50.000 BELdames. Ook CS heeft er niet zoveel hoor. En Zelf heeft misschien te lang gewacht met die stop op beldames, maar hij is er nu tenminste. Het is alleen jammer dat ze wel een wachtlijst gaan opstellen. Dat houdt dus in dat er helaas nooit minder beldames meer gaan komen. Dat was pas fijn geweest. :)

Sterker nog, ze halen het profiel van een dame die daar niet meer werkt gewoon niet weg. En als je oplet zie je dat veel dames r 2 keer staan maar met een andere foto....bijdehandjes daar

Ik heb het ook helemaal niet over cs. Dat is een waardeloze site waar je door het personeel alleen maar afgezeken word als je belt of ze alsjeblieft iets op kunnen lossen.

Er zijn genoeg grote platforms waar ze duizenden modellen hebben en waar ze gewoon een goed adverteer programma hebben.

Dan wens ik je daar veel plezier, hoef je hier de boel niet af te zeiken, gewoon daar blijven ;)

ik heb op cs echt meer als 1 telefoontje. 25 euro per dag wel 8 uur inschakelen

Vertel dan eens anoniempje.. wat dat voor sites zijn? Want dat zijn dan geen nederlandse sites. Want die zijn er niet zo groot. En wat Roos zegt klopt. Als je bij CS drie pagina's kijkt kom je heel veel dames ook 3x tegen maar dan vaak met net een andere foto. Zo lijkt het alsof er meer dames online zijn dan er eigenlijk zijn. Maar volgens mij heeft iedereen dat onderhand wel door. Voor die dames in kwestie alleen maar fijn. Hebben ze meer kans om gekozen te worden. Alleen is het zo oneerlijk dat het ALTIJD dezelfde dames zijn die op pagina 1 en 2 staan en ook bijna altijd dezelfde dames die je op meerdere pagina's tegenkomt. En dat is nou het oneerlijke voortrekbeleid bij CS. Die geloven niet in eerlijke kansen maar hebben hun lievelingetjes. En dat is bij Zelf niet zo. Die zijn er volgens mij wel eerlijk in. In elk geval op de Private en Samen sites.

Bezoek ZelfVoorHetZeggen.nl Reviews over ZelfVoorHetZeggen.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ZelfVoorHetZeggen.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden