Reviews van deze auteur

foute voorlichting

Review over ZelfVoorHetZeggen.nl

Helaas klopt het niet wat ze zeggen ( 40 cent minimaal per minuut ) en al helemaal niet als er mannen zijn die te snel ophangen! Dan zakt je gemiddelde enorm naar beneden en verdien je NOG minder. Dan maar weer liever voor CS werken, nare mensen, maar betalen wel die 40 cent.

Sterke punten
Vriendelijke mensen. Zelden problemen met uitzending etc

Zwakke punten
Belachelijke regel van gemiddeld tarief.

geen belasting? echt wel!

Review over RegioTel

hoe komen jullie erbij dat van dat lullige bedragje van 8 euro alles al is afgehaald??? er staat toch echt BRUTO en dat betekend dat je daar nog belasting over moet betalen meisjes, en dan houd je dus geen fuck meer over.

Zwakke punten
zwaar onderbetaald

supergoed

Review over ZelfVoorHetZeggen.nl

Ik ben blij datb ik hier kan werken. wat een fijne mensen en de betaling is goed en op tijd, geen storingen en een luisterend oor als je ze nodig hebt. ik heb geen aanmerkingen, dit in tegenstelling tot de vorige club waar ik werkte club sense, wat een oplichters!!!! ze mailen je niet terug, eeuwig storing, je hebt een hanger en zij beweren van niet, dus steken lekker alles zelf in hun zak, onvriendelijke mail ALS ze dan eindelijk terugmailen en dien niets voor je, ze hebben heel wat klanten verloren en helaas kun je hier nergens meer een revieuw achterlaten...hahaha waarom niet??>? omdat iedereen negatief is over ze en TERECHT! nee ik nam alle bellers mee hiernaartoe, naar zelfvoor hetz eggen. top top en top! warme groet van san

Sterke punten
site loopt goed, geen storingen, goede betaling, eerlijke mensen met een luisterend oor

Zwakke punten
geen

reacties:

Review: supergoed

idd, je wordt afgezeken, de fouten draaien ze om, je weet toch dat er storingen zijn, eigen schuld, had je maar op moeten hangen, ik heb een UUR op bezet gestaan, maar zij beweren dat ik GEEN hanger had. nooit een sorry oid. 4 foto s stonden steeds op de site, ik heb er wel 20, die plaatsen ze niet terwijl er hele goeie tussen zitten. want nee, de klant toetst een trefwoord en dan zien ze bepaalde foto s. nou dat heb ik getest...klopt geen bal van.