RegioTel is een bedrijf met diverse 0906-lijnen en is op zoek naar vrouwen die voor hun betaald gesprekken willen voeren met mannen. De mannen die bellen zijn op zoek naar een spannend gesprek. Je voert erotische, spannende gesprekken met mannen op onze 0906-lijnen. Hoe langer de gesprekken duren, hoe meer je verdient.

Reviews over RegioTel

  • als je wilt beginnen moet je ook je pinpas opsturen.
    Wat word daarmee gedaan?
    Ik werk al 10 jaar op lijnen maar dit werd mij nooit gevraagd.
    Ik wil beginnen maar ik vraag mij toch af of ik dit wel wil versturen.
    Hebben jullie ook een pinpas copie opgestuurd?

    Door ans op 7 maart 2019 Reageer (2 reacties)
  • Het gaat via een uitzendbureau en dat uitzendbureau is het enige goede bij deze werkzaamheden. Regiotel zelf is onbetrouwbaar. Als ze willen gooien ze je weer van de lijn, ondanks dat je een contract hebt. Want ze gingen 're-organiseren'....Ik draaide goed, maakte veel minuutjes, maar toch mocht ik vertrekken, ondanks contract.
    Tja...maakt ook eigenlijk niet uit. Je moet bij Regiotel ongelofelijk veel aan de telefoon hangen voor een paar euro, want je krijgt het minimum loon. Da's 8.35 per uur. Maar je krijgt alleen de centen van de daadwerkelijke volle minuten. Praat je dus maar 45 sec, omdat de beller alweer opgehangen heeft, krijg je voor die 45 sec.dus NIETS! Dus dat plaatje op de homesite van regiotel, waar die vrouw welgeteld 760,- in haar handen houdt, is dus een droombedrag. Dat haal je nooit in n maand. Misschien als je 24 uur door blijft bellen, maar dat gaat natuurlijk niet. Je moet reken op 9 of 10 CENT NETTO per minuut. Dat was het in mijn geval. ( laagste belastingschijf). En van het vakantiegeld en vakantie uren bruto op je loonstrook moet je iets meer dan de helft aftrekken om het nettobedrag te kunnen inschatten. Peanuts dus en het vele telefoonge******* beslist niet waard! Er zijn betere lijnen die veel meer betalen. Goed, je moet op je belastingafdragingen letten, maar wat maakt dat uit. Ik haal nu makkel;ijk tussen de 500 en 700 per maand.
    En het gaat veel sneller, dan uuuuuuuuuren bellen via Regiotel!

    Sterke punten
    Het uitzendbureau wat ze gebruiken. Ik weet niet of ik de naam mag noemen, daarom doe ik het maar liever niet.

    Zwakke punten
    Veel bellen voor heel weinig geld. Gedeeltelijke minuten worden niet uitbetaald.
    Dus als je b.v. n uur aan minuten gescoord hebt, heb je daar misschien wel anderhalf uur aan de lijn gezeten.

    Door anita op 16 augustus 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dit lijkt me toch wel een leuk concept "voor erbij"
    Maar wat mij niet duidelijk word uit de website....
    Hoe krijg je betaald?
    Bij aanmelden staat dat je een box nummer aanvraagd via een telefoonnummer.
    Maar dan is je naam en rekeningnummer toch nog niet bekend?
    Hoe word dat dan gedaan?

    Door sasha op 8 maart 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb er 3mnd gewerkt maar samen met myn huidige werk vond ik het teveel.
    ze betalen op tyd uit.
    belasting gaat eraf en hoeveel je dan overhoudt hangt ook af of je heffingskorting toepast of niet.
    ik paste wel toe omdat ik verder geen heffingskorting had by ander werk.
    endat hou je 8eu ongeveer over.
    dat is niet heel veel maar er zyn Altyd aan de lopende band bellers.
    en je hebt het heft in eigen handen.
    by andere lynen moet je maar afwachten of je veel bellers krygt.
    en word je gebeld en hier schakel je zelf in.
    als je by andere lynen inbelt dan wacht je bv een uur endat worden er bv maar
    3 doorgeschakeld .
    dat schiet ook niet op.
    hier heb je veel bellers en met 5uur per wk heb je toch al gauw 190 /200 per mnd.als je heffingskorting wel toepast.

    Sterke punten
    Goede werkgever

    Zwakke punten
    Misschien ietsje meer per uur.????

    Door anita op 14 maart 2013 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • @ Sandra. RegioTel heeft een 0800 nummer voor de dames waarop ze grait in kunnen bellen. dus kost het je geen cent. maar als je met pre-paid gaat bellen dan bel je naar het Gewone nummer wat inderdaad geld kost. dus bel in op de 0800 nummer en dat scheelt je weer geld. zo verlies je er ook niks aan. en je hebt inderdaad bellers ertussen zitten die willen afspreken...ga er lekker op in en maak er een gesprek van. zeg ik wil je natuurlijk eerst wat beter leren kennen mag ik je naam weten waar kom je vandaan etc. hou hem lekker aan de praat en maak een afspraak voor bv een week later en zeg dat je hem de dag ervoor nog wilt spreken en zeg dan de afspraak af. hoop dat je er wat aan hebt. Regiotel is inderdaad 8.41 bruto en gaat inderdaad nog belasting van af. Inderdaad geen vet pot...maar aan de andere kant, je hoeft geen uren te wachten tot je uiteindelijk een beller aan de telefoon krijgt. ga voor je zelf na wat je per dag wilt verdienen en deel dit op in 4 dag delen. zoals ochtend, middag ,avond en snachts. want zo houd je het langer vol en veel voor komend probleem is dat je op een gegeven moment gek word om steeds maar weer het zelfde riedel op te zeggen en weer naar die zelfde verhalen te horen van de mannen die bellen. zoals ik heb nu al vaak genoeg gehoord van wil je me pijpen...altijd maar weer pijpen...mannen kennen vaak maar een paar standjes en vinden vaak dat vrouwen de voortouw moet nemen. heb je nog vragen stel ze gerust.

    Door Tessa op 26 januari 2013 Reageer (4 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hoi,

    Nou, ik dacht ook even proberen. Met zweet in mijn handen eerste gesprek,( na een merkwaardig menu of ik wou daten) kwam ik er al gauw achter dat de man in kwestie het idee had een datinglijn te spreken ipv sexlijn. De tweede en derde klant hingen zonder wat te zeggen op, waardoor ik na een waarschuwing eruit werd gegooid en weer moest inbellen met prepaid. Heeft me meer gekost dan verdiend. Na vijf minuten was ik er al klaar mee.
    Ik begrijp de goede recensies niet, misschien de oprichters van het bedrijf?? Die 8 euro gaat nog, rond het minimum :-( maar voelt niet als zuivere koffie.

    Groetjes Sandra

    Sterke punten
    Zou het niet weten. van dat lullige bedrag wat je aan vakantiegeld spaart, misschien leuk voor een dagje pretpark???

    Zwakke punten
    - weinig inkomsten
    - inbelkosten
    - datinglijn

    Door Sandra op 24 januari 2013 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • hoe komen jullie erbij dat van dat lullige bedragje van 8 euro alles al is afgehaald??? er staat toch echt BRUTO en dat betekend dat je daar nog belasting over moet betalen meisjes, en dan houd je dus geen fuck meer over.

    Zwakke punten
    zwaar onderbetaald

    Door san op 18 januari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Kijk even naar deze website als je meer info wilt over hoe het allemaal werkt als Erotische beller/beldame. op deze site the do and dont's en namen van bedrijven waar je aan de slag kan als beldame plus de verdiensten. plus tips om je bellers vaste beller te maken. check it out. want namen van andere bedrijven geven op deze site is niet toegestaan.

    h t t p


    erotischebeldames.

    123website.nl/

    167046079

    Door Tessa op 17 januari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik werk ook bij verschillende lijnen en ben zeer benieuwd waar jij dan werkt aangezien je zegt wit te werken en dat de belasting al wordt afgedragen want zover ik weet doet alleen regiotel dat ik werk daar nog niet omdat ik de uurloon
    te laag vind maar omdat ik ook hoor dat het een drukke lijn is ga ik er mischien toch werken gr angel

    Door angel op 29 november 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • In geen enkel perspectief heb ik mogen concluderen dat deze teleservice verbetering heeft aangebracht aan de aanmelding van nieuwe inbelsters.

    Nieuwe inbelsters krijgen, eenmaal te hebben aangemeld via inbellen, te horen dat hun inspreekbox geheel is afgekeurd. Al spreekt men 10 keer zijn ingesproken teksten in + naam, de advertentie is afgekeurd.

    Vervolgens krijgt men het verzoek om de helpdesk, als die tenminste mocht bestaan, te raadplegen.
    Dit gebeurt kennelijk om te weten te komen wie de advertentie heeft ingesproken.
    Uiteraard vertikt de nieuwe aanmelder om terug te bellen.


    Nogmaals de belangrijkste kritische punten op een rij:


    - men moet DIREKT kunnen starten zonder dat operators controleren (dus geen lange onnozel gedoe: het terugbellen om mee te delen dat zijn advertentie is afgekeurd!)
    - men moet flexibeler zijn, geen gezeur over wie de advertentie heeft ingesproken, want zo verliest men zijn nieuwe potentiele aanmeldingen!
    - men moet begrijpen dat mensen niet kunnen leven van slechts 8 euro per uur!!!
    - geen onnodige controle check; dit dient te worden afgeschaft, wil men aan nieuwe aanmelders komen!


    Nogmaals: geef bijstandsmoedertjes (dus ook transgenders, travestieen, transeksuelen etc. - klachten die wij binnenkrijgen aan post) meer de GELEGENHEID om per DIREKT, zonder gezeik, aan de slag te gaan. Desnoods een regeling treffen om min of meer
    discreet te werken. (Zwartwerk is niet toegestaan, maar men moet flexibeler zijn, afegstemd op wensen van aanmelders.)
    Uiteraard kan zoiets niet door de beugel, want een uitbesteder laat het administratieve gedeelte geheel over aan een uitzendbureau.
    Dus: legaal en niet anders. Geheel terecht, maar men moet beseffen dat in de eerste plaats dit dient te gebeuren:


    - direkt aanmelden, met of zonder, vaste telefoon, dus met mobiel en MEER verdienen!
    - DIREKT advertentie inspreken + naam en ook PER DIREKT starten met GELD verdienen!
    (Gezeik, daar zit men echter niet op te wachten! Zeker in deze moeilijke crisis tijden!)
    - copy ID dient te worden vermeden, werk bij voorkeur zonder uitzendbureau en doe dit werk zelf!
    Veel moedertjes in de bijstand WENSEN discretie! Verzin maar wat ... zolang ze er profijt van hebben (24 per uur is redelijk acceptabel).
    - SLECHTS ALLEEN persoonlijke gegevens online invoeren (incl. BSN etc.) om ook DIREKT te starten, want ook slechts zijn gegevens als naam en bankrekening voldoende. Storting op naam van een ander dient ook mogelijk te zijn wanneer dit wordt aangegeven! Er zijn mensen die discretie wensen!
    (Geen onnodige documenten invoeren + copieren en opsturen! Dit dient ECHT te worden vermeden, wil men
    flexibel omgaan met hun collega's


    Kort samenvattend: aanmelden zonder controle. Een advertentietekst dient dan wel aan een aantal voorwaarden te worden voldaan, maar niet checken hoe de ander klinkt of overkomt! Het moet wel een persoonlijk
    visitekaartje zijn!
    Statistieken dienen ook dagelijks te worden opgevraagd per telefoon. Men wenst geen operator aan de lijn, maar wilt DIREKT klanten vergaren! Praktisch gezien is dit waar het werk omdraaid: klandizie en geld verdienen.
    Geen uitbesteding aan uitzendbureau, of wel uitbesteding, maar met de mogelijkheid om echt iets te doen aan deze speciale gevallen waarbij discretie een belangrijke rol speelt:
    vereiste gegevens opgeven en geen lange formulieren + copieen van je ID kaart.

    Ik zie verder alleen maar problemen naderen, zeker in deze crisis-tijd, wanneer men niet adequaat inspeelt op specifieke wensen van een nieuwe aanmelder: maak een nieuwe online formulier aan waarbij men aangeeft hoe men uitbetaald
    wenst te krijgen en welke andere wensen nog meer moeten worden aangekruisd.
    Alleen op deze discrete manier kan men snel, zelfs voor mensen in de bijstand en die het HARD nodig hebben, aan de slag!


    (Onafhankelijk onderzoek)

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Tot op heden niet verbeterd en inspelend op de huidige markt op teleservice gebied.

    Door Tarisha op 24 november 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij Regiotel zijn mijn ervaringen goed,je hebt leuke gesprekken,maar ook minder leuke,het is zeker een drukke lijn,en het is de moeite waard om het eens te proberen bij Regiotel.Op zijn tijd hebben ze leuke bonussen,en alles bij elkaar opgeteld motiveert het zekereen fijne werkgever,vooral in deze tijd

    Sterke punten
    keurig op tijd een goede uitbetaling+vakantiegeld,vrije dagen,loonstrook,belminuutjes worden bijgehouden,vriendelijke klantenservice,altijd werk!uurloon lijkt weinig,maar alles is al afgedragen,uurloon verschilt niet met andere werkgevers
    en je moet hier ook gewoon werken voor je centen!



    Zwakke punten
    geen

    Door Vera op 7 november 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • @Tessa, Mag ik zo vrij zijn om te vragen waar je 24,50 kan verdienen?
    Of mag je dat hier niet vermelden..
    Ik zit al bij een lijn waar ik 18 eur krijg.

    Door Sexy belmeid op 1 november 2012 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Bij de lijnen waar ik dus werk, dat zijn dus 3 lijnen en waar ik gewoon per uur goed verdien, Ik werk bij deze lijnen ook wit en hoef dus zelf ook niks af te dragen. en vakantie geld en mijn vakantie uren heb ik ook gewoon. dus in mijn ogen Sassy is regio tel dus niet goed. want je kan alles hebben wat jij ook opnoemt en nog eens super goed verdienen. en het feit is bij deze lijnen waar ik op zit, wat jij per dag verdient verdien ik dus al in 2 a 3 uren per dag. dus nee regio tel moet met hun uur loon omhoog net zoals de andere bedrijven hierin ook omhoog zijn gegaan.

    Door Tessa op 31 oktober 2012 Reageer (22 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Als je een review schrijft moet je dat wel goed doen, je hebt t alleen maar over t uurloon. Ik bel zelf ook via Regiotel en ben wel erg tevreden. Je verdient inderdaad het minimumloon, maar daarentegen krijg je wel vakantiegeld en bouw je vakantiedagen op. Wat ik ook heel prettig vind is dat als je vragen hebt je altijd even kan bellen met Regiotel of het uitzendburo en ze je altijd super vriendelijk te woord staan, alles is erg netjes geregeld van vragen over de lijn tot het uitbetalen van geld. Plus het is helemaal wit werk en je hoeft zelf geen dingen voor de belasting uit te rekenen, zoals volgens mij bij sommige/meeste lijnen wel zo is. Naar mijn mening is dit dus wel een goeie lijn! Ik heb liever iets minder geld per uur en een spaarpotje (want ze zetten dat vakantiegeld en die vakantiedagen apart), dan een slecht georganiseerde lijn waar ik dan later zelf van alles nog aan de belasting moet betalen... Oh en nog 1 ding, bij de meeste lijnen moet je inloggen en gaat je telefoon af als er een beller is, bij Regiotel log je in en krijg je gelijk bellers!!

    Door Sassy op 31 oktober 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • het is jammer dat regio tel te weinig uit betaald per uur. gemiddeld ligt het bedrag dat je moet verdienen voor zulk werk echt tussen de 18 en 25 euro per uur. 8,41 euro is gewoon te weinig!! en kan gewoon ook eigenlijk niet. alle andere lijnen zijn met hun uur loon omhoog gegaan behalve RegioTel. ik werk bij 3 lijnen op 2 lijnen verdien ik 18 euro per uur en bij 1 lijn zelfs 24.50 eurp per uur. ik ga dan echt niet voor een lijn bellen zoals RegioTel waar de uurloon gewoon te laag is.
    Ik zeg dan ook tegen de dames die willen werken voor een 0906 lijn. zoek een goeie lijn op waar je dus wel naar betaald krijgt zoals het hoort. er zijn genoeg lijnen waarop je dik kan verdienen.

    Sterke punten
    Niks

    Zwakke punten
    Ze betalen te weinig in het uur. de normale uurloon voor dit werk begingt bij 18 euro en niet minder!

    Door tessa op 23 oktober 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik werk sinds halverwege Mei bij Regiotel en dat bevalt erg goed! Ik krijg 8.35 Euro + vrijedagen en vakantiegeld! Ik werk wanneer ik wil en hoeveel ik wil het enige wat ik hoef te doen is in te bellen en de teller gaat lopen!

    Sterke punten
    Altijd Werk / Wekelijkse uitbetaling / Werken waar en wanneer ik wil

    Door Nienke op 3 juli 2012 Reageer (7 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • lijkt me een beetje weinig, 8,35 bruto per uur. bij zelfvoorhetzeggen is dit 18.00/21.00 euro. scheelt veel he....ik werk hier niet, maar nu ik lees, wat de verdiensten ijn, zal ik het ook nooit doen....kijk verder dan je neus lang is, er zijn veel belbedrijven die minimaal 18 euro per uur betalen. ik zit er soieso al bij 3...

    Door anoniem op 23 juni 2012 Reageer (5 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik wilde een paar maanden geleden beginnen met werken en kreeg toen contact met Lotte, zij vertelde me dat ze geen tijd had en dat ik later maar moest terug bellen.. Dit vond ik al niet kunnen en toen ik een week later terug belde zei ze dat ze me terug zou bellen, hier heb ik 2 weken op gewacht en toen heb ik zelf maar weer gebeld en wist ze zogenaamd van niets. Ik ben helemaal klaar met dit bedrijf en vooral met Lotte! Ik raad iedereen aan om hier NIET te gaan werken!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    personeel

    Door Annika op 31 mei 2012 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben enkele maanden geleden gestart met het werken voor Regiotel, en dat gaat helemaal lekker! Ik bepaal zelf wanneer ik werk, krijg wekelijks mijn geld, en ben er nu netto toch zeker 600 euro op vooruitgegaan dan met mijn uitkering :-)

    Sterke punten
    - Zelf bepalen wanneer je werkt
    - Leuke acties voor een bonus!
    - Aardige dames op de helpdesk
    - Vakantiegeld + Vrijedagen

    Zwakke punten
    - Geen zwartwerk

    Door Joyce op 14 mei 2012 Reageer (4 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Enthousiast over de positieve verhalen, besloot ik contact op te nemen met RegioTel.

    Het klonk zo mooi: goede betrouwbare werkgever, vrijheid en een goedlopende dienst. Wat wil je nog meer?

    Het eerste dat mij opviel was de datum van de website (helemaal onderin, in de zgn. footer van de website). Hoewel onwaarschijnlijk, is het mogelijk dat een tekst die in 2008 (!) geschreven is in 2011 nog altijd van toepassing is. Ik heb dan ook direct aangemeld via het formulier op de site. Een week lang niets gehoord...

    Misschien was mijn bericht niet goed aangekomen. Ik dus een mail verstuurd naar het e-mailadres waar ik voor vragen naar toe kon mailen. Weer geen enkele reactie.

    Vervolgens heb ik mij via een ander e-mailadres aangemeld. Ik had immers weer een reactie op dit forum gelezen van weer iemand die deze RegioTel aanraadde. Heb toen ook naar het 0800 nummer gebeld om te spreken met de klantenservice. Moest wel, voor ik ook maar iets kon doen, meteen een pincode aanmaken en eerst een advertentie inspreken.

    Ik ga geen advertentie inspreken voor ik een afspraak gemaakt heb met RegioTel natuurlijk. Ik heb nog altijd niets gehoord. Wie weet bestaan ze niet meer, of hebben ze het te druk?

    Voor nieuwe dames is er blijkbaar geen mogelijkheid aan het werk te gaan. Wat een enorme teleurstelling.

    Door M.Verstappen op 21 oktober 2011 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • de telefoonlijn moet veel aantrekkelijker worden waarbij personeel stiekem de mogelijkheid biedt om zwart bij te verdienen. Alhoewel dit niet door de beugel kan, het werkt wel, trekt mensen aan met behoud van bijstandsuitkering. Natuurlijk dient alles legaal, maar dat stoot nieuwe geldverdieners af. Het systeem moet aantrekkelijker zijn: direkt aanmelden en direkt geld verdienen zonder formulieren en dergelijke procedures. De tarieven moeten omhoog, namelijk: 25 a 30 euro p/u. De bonussen moeten van kracht zijn, wekelijkse akties, dat motiveert ook de luie donders. De strenge controles dienen te worden afgeschaft: geen toezicht tot beperkingen: je maakt hier zelf uit of je de beller zwijgend aan de lijn laat hangen (natuurlijk niet te bont makend!). Belangrijk is de geldverdieners hun vrijheid te geven en onbezorgd bijverdienen zonder gezeik over kwaliteit of kwantiteit. Want wij moedertjes zouden meer vrijheid moeten hebben!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    berperking opleggend, incl. regeltjes waar niemand baat bij heeft.

    Door Samira op 29 september 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Nou had mezelf aangemeld en dat ging goed hoor, maar ja nu komt het ik wilde weten wat de netto verdiensten per uur zijn en daar weten ze geen antwoord op dat is wel apart vind ik, wel wisten ze te melden dat hoe meer je gaat verdienen hoe meer BELASTING je moet betalen!

    Sterke punten
    GEEN!

    Zwakke punten
    Alles!

    Door Bloempje op 27 september 2011 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Prima organisatie!! Ok, het bruto uurloon is dan niet zo hoog, je krijgt wel vakantiegeld en vakantiedagen lekker doorbetaald. Hoe meer uren je maakt, des te meer vakantiegeld en dagen. Je bent helemaal vrij in het bepalen van je uren; je mag alles en moet niets. Als je een paar weken wilt stoppen en je boxnummer wilt houden kan dat ook!
    Daarnaast is het wit werk en ben je voor alles verzekerd. Dus, ik ben helemaal tevreden en als ik 40 uur werk per week heb ik een prachtig netto maandloon. Ik klaag niet en hoef gelukkig geen schoonmaakwerk te doen of de deur uit te gaan.
    Dus...in n woord geweldig!

    Sterke punten
    het doorbetalen van vakantiegeld en vakantiedagen, wit werken, alles wordt voor je geregeld, je hoeft alleen maar te bellen en niet zelf belasting af te dragen, geen vermelding van de werkzaamheden, keurige afhandeling van de administratie door het uitzendbureau!!

    Zwakke punten
    minimumloon

    Door Cora op 28 april 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • nee niet doen je verdient helemaal nix tot weinig. Geen aanrader

    Sterke punten
    geen

    Door karla op 27 februari 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ook ik heb totaal geen ervaring met een 06-lijn, wel wil ik graag, omdat je per week wordt uitbetaald, deze bijbaan. Kunnen diegene die het werk al langere tijd doen, mij dit aanraden?
    Ik zie veel verouderde data's van reacties, vandaar mijn vraag....

    Door lotte op 15 februari 2011 Reageer (5 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek RegioTel

Schrijf je eigen review over RegioTel