Reviews van deze auteur

Regio heeft een gratis nummer waar je als beldame op in kan bellen.

Review over RegioTel

@ Sandra. RegioTel heeft een 0800 nummer voor de dames waarop ze grait in kunnen bellen. dus kost het je geen cent. maar als je met pre-paid gaat bellen dan bel je naar het Gewone nummer wat inderdaad geld kost. dus bel in op de 0800 nummer en dat scheelt je weer geld. zo verlies je er ook niks aan. en je hebt inderdaad bellers ertussen zitten die willen afspreken...ga er lekker op in en maak er een gesprek van. zeg ik wil je natuurlijk eerst wat beter leren kennen mag ik je naam weten waar kom je vandaan etc. hou hem lekker aan de praat en maak een afspraak voor bv een week later en zeg dat je hem de dag ervoor nog wilt spreken en zeg dan de afspraak af. hoop dat je er wat aan hebt. Regiotel is inderdaad 8.41 bruto en gaat inderdaad nog belasting van af. Inderdaad geen vet pot...maar aan de andere kant, je hoeft geen uren te wachten tot je uiteindelijk een beller aan de telefoon krijgt. ga voor je zelf na wat je per dag wilt verdienen en deel dit op in 4 dag delen. zoals ochtend, middag ,avond en snachts. want zo houd je het langer vol en veel voor komend probleem is dat je op een gegeven moment gek word om steeds maar weer het zelfde riedel op te zeggen en weer naar die zelfde verhalen te horen van de mannen die bellen. zoals ik heb nu al vaak genoeg gehoord van wil je me pijpen...altijd maar weer pijpen...mannen kennen vaak maar een paar standjes en vinden vaak dat vrouwen de voortouw moet nemen. heb je nog vragen stel ze gerust.

Info over beldames en site.

Review over RegioTel

Kijk even naar deze website als je meer info wilt over hoe het allemaal werkt als Erotische beller/beldame. op deze site the do and dont's en namen van bedrijven waar je aan de slag kan als beldame plus de verdiensten. plus tips om je bellers vaste beller te maken. check it out. want namen van andere bedrijven geven op deze site is niet toegestaan.

h t t p


erotischebeldames.

123website.nl/

167046079

Ik hoef zelf ook geen belasting af te dragen.

Review over RegioTel

Bij de lijnen waar ik dus werk, dat zijn dus 3 lijnen en waar ik gewoon per uur goed verdien, Ik werk bij deze lijnen ook wit en hoef dus zelf ook niks af te dragen. en vakantie geld en mijn vakantie uren heb ik ook gewoon. dus in mijn ogen Sassy is regio tel dus niet goed. want je kan alles hebben wat jij ook opnoemt en nog eens super goed verdienen. en het feit is bij deze lijnen waar ik op zit, wat jij per dag verdient verdien ik dus al in 2 a 3 uren per dag. dus nee regio tel moet met hun uur loon omhoog net zoals de andere bedrijven hierin ook omhoog zijn gegaan.

Regiotel betaald te weinig voor het bellen

Review over RegioTel

het is jammer dat regio tel te weinig uit betaald per uur. gemiddeld ligt het bedrag dat je moet verdienen voor zulk werk echt tussen de 18 en 25 euro per uur. 8,41 euro is gewoon te weinig!! en kan gewoon ook eigenlijk niet. alle andere lijnen zijn met hun uur loon omhoog gegaan behalve RegioTel. ik werk bij 3 lijnen op 2 lijnen verdien ik 18 euro per uur en bij 1 lijn zelfs 24.50 eurp per uur. ik ga dan echt niet voor een lijn bellen zoals RegioTel waar de uurloon gewoon te laag is.
Ik zeg dan ook tegen de dames die willen werken voor een 0906 lijn. zoek een goeie lijn op waar je dus wel naar betaald krijgt zoals het hoort. er zijn genoeg lijnen waarop je dik kan verdienen.

Sterke punten
Niks

Zwakke punten
Ze betalen te weinig in het uur. de normale uurloon voor dit werk begingt bij 18 euro en niet minder!

reacties:

Review: Regio heeft een gratis nummer waar je als beldame op in kan bellen.

@beldame.
Je hebt inderdaad wel gelijk. voorheen was het erg rustig op de lijn en moest je vaak lang wachten tot dat je een gesprek had.
De tijden die het goed doen en waar je toch wel veel bellers aan de lijn krijgt zijn op deze tijden.
Door de weeks..
Tussen 11 uur sochtends tot 12 uur.
14 uur tot 16 uur
Na 16 uur zeker weten ( mannen komen dan thuis van hun werk)
tegen het etenstijd is het heel rustig en krijg je te vaak de zelfde persoon aan de lijn.
Ik weet niet of je de avonden ook kan bellen?
anders zeker na 20 :00 uur tot 12 uur is het zeker wel druk. de nacht is dan weer minder druk tot zeker 1 uur loopt het en daarna is het gewoon haast stil. ( wat erg jammer is)
Ik weet niet hoeveel uren je per dag wil bellen? misschien dat je die uren kan opsplitsen? ik deed dan altijd als het een stille periode was dat ik mijn uren die ik per dag wou bellen opsplit. zodat ik dus niet veel tijd verdoe aan het wachten op een bandje. voorbeeld als je 2 uren per dag wilt bellen deel dat door 4 dag delen. dan per dag deel 15 min om maar een voorbeeld te geven hoor.
Wil je nog meer weten vraag het me gerust.

Gr.Tessa

Review: Regio heeft een gratis nummer waar je als beldame op in kan bellen.

@ Belbabe. het is vrijwel op veel lijnen erg rustig, dit zal zeker ook te maken hebben met de crisis. Daarnaast heb ik gehoord zitten er mannen tussen die willen dat je hun belt en al gelijk hun telefoonnummer op reppen. Helaas is het bij vele lijnen rustig, Ik zelf zit ook op veel lijnen en zie inderdaad ook het verschil. vroeger kon ik al bij 1 lijn 300 tot 500 min binnen halen per dag. dit is zeker wel terug gelopen ook. heb dan wel het geluk dat ik op meerdere lijnen zit. maar merk toch wel dat ik overdag met regio mijn tijd wel kan vullen veel lange gesprekken toch wel. daar moet je het eigenlijk wel van hebben, zeker bij regio. en de avonden en snachts met de overige lijnen waarop ik bel.

het is dus wel mogelijk om die 8,41 bruto te behalen per uur bij Regio, Alleen zo jammer dat je vaak de zelfde bellers aan de lijn krijgt, dan heb je net opgehangen en dan heb je eigenlijk gelijk weer de zelfde aan de lijn. dat is gewoon wel het nadeel.


Gr.Tessa

Review: Ik hoef zelf ook geen belasting af te dragen.

De 3 lijnen waar ik werk is ook wit, zei houden belasting in, daar hoef ik helemaal dus niet naar om te kijken, ik krijg vakantie geld en vakantie dagen. Als jij een hele dag aan de telefoon hangt om op die uur te komen, dan doe je iets niet goed. ik bel voor iedere lijn, (ik heb er dus 3), 2 uren. ik bel smiddags en savonds 3 uren. ik verdien op een dag om de nabij netto 140 euro per dag. bruto ligt dit natuurlijk hoger. bij regio tel verdien je met 6 uren bellen 50 euro bruto .
Ik heb dus per dag 6 bellers. met iedere beller bel ik 1 a ander half uur. ik werk dus 6 uren per dag en verdien heerlijk!!! en dat met 6 bellers.

Review: Ik hoef zelf ook geen belasting af te dragen.

@beldel.


nee want de bedrijven waar ik voor werk is dus net zoals regiotel Wit. ik krijg iedere maand netjes een loonstrookje, met daarop mijn vakantiedagen en vakantiegeld. ik verdien netto 22 euro. bruto ligt het rond de 25 euro. waarom zou ik dan voor een bedrijf gaan werken waar ik 3 keer zo weinig per uur verdien. zoals regiotel. terwijl ik netto 22 euro verdien per uur. en dan ook nog wit.
de andere lijnen waar ik 18 euro verdien is netto per uur. bruto uurloon ligt altijd hoger.

Review: Ik hoef zelf ook geen belasting af te dragen.

Sorry voor mijn late reactie!
@ Stop,

Misschien jaloers dat je bij dit soort werk gewoon goed betaald krijgt, terwijl jij misschien een klein inkomen heeft door voor een baas te werken waar je uitgebuit word?
Dit werk en deze lijnen zullen er altijd blijven, misschien word het juist nog wel meer.
werk 7 jaar voor 0906 lijn en mooiste is ik heb gewoon vaste bellers dus van seks praat is eigenlijks al niet meer aan de orde. Ik zit gewoon met hun te kletsen alsof ik bij ze aan de tafel zit.

Review: Ik hoef zelf ook geen belasting af te dragen.

@ phoney.

Ik dacht al...nu komt het! Lol

Review: Ik hoef zelf ook geen belasting af te dragen.

Er zijn zat bellijnen waar je net zoals bij RegioTel netto uitbetaald krijgt, en dat je net zoals bij regioTel vakantie en vrijedagen opbouwd. ik verdien netto 18 euro per uur, dit zou rond de bruto bedrag liggen van ongeveer 20 a 21 euro bruto. dus hetkan wel. en er zijn zat bedrijven die dit doen, alleen er zijn zeker een paar honderd bedrijven die de 0906 lijnen hebben en sommige betalen ze bruto uit en in mijn geval van deze drie lijnen netto en netto houd ik 18 euro over...dat is voor mij een mooie bedrag om voor te gaan bellen!

Review: Ik hoef zelf ook geen belasting af te dragen.

@ beldel.

Ik heb in 1 van mijn berichten hier de link gegeven van waar je de lijnen kan vinden die wit uitbetalen, dus waar zei dus al voor zorgen dat jij geen belasting meer hoeft te betalen, dat houden zij al van jouw loon in. ik kan het niet zo zeggen want dan worden mijn berichten verwijderd. heb het al vaker geprobeerd. vandaar dan maar een link in 1 van mijn berichten. er zijn genoeg bedrijven waar je wit kan werken. je moet gewoon de naam van het bedrijf weten en natuurlijk waar je moet zoeken.


Gr.Tessa

Review: Leuke werkgever tijdens deze crisis!

Ik denk toch dat zij dan zeker 40 uren of meer werkt per week. aangezien je als je 40 uren per week werkt zo'n 1200 per maand verdient. dan weet ik niet hoeveel je kreeg met je uitkering, maar als je zekt dat je toch zeker 600 euro meer verdient schat ik zo dat je bijna de hele dag aan het bellen bent?