Reviews van deze auteur

@ Tessa + mijn eigen review

Review over RegioTel

Als je een review schrijft moet je dat wel goed doen, je hebt t alleen maar over t uurloon. Ik bel zelf ook via Regiotel en ben wel erg tevreden. Je verdient inderdaad het minimumloon, maar daarentegen krijg je wel vakantiegeld en bouw je vakantiedagen op. Wat ik ook heel prettig vind is dat als je vragen hebt je altijd even kan bellen met Regiotel of het uitzendburo en ze je altijd super vriendelijk te woord staan, alles is erg netjes geregeld van vragen over de lijn tot het uitbetalen van geld. Plus het is helemaal wit werk en je hoeft zelf geen dingen voor de belasting uit te rekenen, zoals volgens mij bij sommige/meeste lijnen wel zo is. Naar mijn mening is dit dus wel een goeie lijn! Ik heb liever iets minder geld per uur en een spaarpotje (want ze zetten dat vakantiegeld en die vakantiedagen apart), dan een slecht georganiseerde lijn waar ik dan later zelf van alles nog aan de belasting moet betalen... Oh en nog 1 ding, bij de meeste lijnen moet je inloggen en gaat je telefoon af als er een beller is, bij Regiotel log je in en krijg je gelijk bellers!!

Regiotel

Review over RegioTel

Prima organisatie!! Oké, het bruto uurloon is dan niet zo hoog, je krijgt wel vakantiegeld en vakantiedagen lekker doorbetaald. Hoe meer uren je maakt, des te meer vakantiegeld en dagen. Je bent helemaal vrij in het bepalen van je uren; je mag alles en moet niets. Als je een paar weken wilt stoppen en je boxnummer wilt houden kan dat ook!
Daarnaast is het wit werk en ben je voor alles verzekerd. Dus, ik ben helemaal tevreden en als ik 40 uur werk per week heb ik een prachtig netto maandloon. Ik klaag niet en hoef gelukkig geen schoonmaakwerk te doen of de deur uit te gaan.
Dus...in één woord geweldig!

Sterke punten
het doorbetalen van vakantiegeld en vakantiedagen, wit werken, alles wordt voor je geregeld, je hoeft alleen maar te bellen en niet zelf belasting af te dragen, geen vermelding van de werkzaamheden, keurige afhandeling van de administratie door het uitzendbureau!!

Zwakke punten
minimumloon

reacties:

Review: Ik hoef zelf ook geen belasting af te dragen.

Ik ben het met beldel eens. Ik denk dat weinig mensen in de gaten hebben dat je het jaar daarop behoorlijk wat moet terugbetalen aan de belastingdienst. Of dat mensen denken, dat zien we dan wel weer.. Ik ben van plan om te gaan werken bij Regio tel, Ik wet zeker dat het wit is.

Review: Ik hoef zelf ook geen belasting af te dragen.

Vreemde reactie van stop. Iedereen draagt uiteindelijk belasting af - maakt niet uit wat voor soort werk je doet. Dit soort werk bestaat omdat er kennelijk mensen zijn die behoefte hebben om naar deze lijnen te bellen....

Review: Ik hoef zelf ook geen belasting af te dragen.

@ Stop, wat doe je eigenlijk op een review site voor dit soort werk? Lijkt me niet echt een plek voor jou dan.... En ik sluit me aan bij Belly en Beldel.

@ Tessa

Review: Ik hoef zelf ook geen belasting af te dragen.

Min @ tessa, wilde eerst wat zeggen, maar bedacht me...

Review: Heel apart

Goedemorgen Roosje en Bloempje,

Brutoloon ? 8,28 . Als je één uur per week werkt heb je bijna 8,28 netto voor dat ene uur. Werk je meer uren dat draag je meer premies af voor sociale lasten en draag je ook meer loonbelasting af. Dus netto loon is afhankelijk van het totaal aantal uren dat je per week of maand werkt. Daarnaast is het belangrijk of je nóg een werkgever hebt. Dus laat je wel of geen loonheffingskorting toepassen, zo nee dan houd je dus minder over van het bruto loon.
Mocht het nog niet duidelijk zijn, laat het dan maar even weten.