supergoed

Ik ben blij datb ik hier kan werken. wat een fijne mensen en de betaling is goed en op tijd, geen storingen en een luisterend oor als je ze nodig hebt. ik heb geen aanmerkingen, dit in tegenstelling tot de vorige club waar ik werkte club sense, wat een oplichters!!!! ze mailen je niet terug, eeuwig storing, je hebt een hanger en zij beweren van niet, dus steken lekker alles zelf in hun zak, onvriendelijke mail ALS ze dan eindelijk terugmailen en dien niets voor je, ze hebben heel wat klanten verloren en helaas kun je hier nergens meer een revieuw achterlaten...hahaha waarom niet??>? omdat iedereen negatief is over ze en TERECHT! nee ik nam alle bellers mee hiernaartoe, naar zelfvoor hetz eggen. top top en top! warme groet van san

Sterke punten
site loopt goed, geen storingen, goede betaling, eerlijke mensen met een luisterend oor

Zwakke punten
geen

Bezoek ZelfVoorHetZeggen.nl Reviews over ZelfVoorHetZeggen.nl

4 reacties

Helemaal gelijk!

Ik ben van clubsense naar zelfvoortzeggen.nl gegaan en naar islivecammodel.com en geen seconde spijt!

Platforms waar ze WEL respect voor je hebben en geen 12 maanden storing.

Ben ontiegelijk afgezeken door Claudia en Letitia van Clubsense en waarom?
Omdat mijn profiel steeds helemaal niets meer deed na jaren lang trouwe dienst belde ik meerdere keren om te vragen of ze het weer in orde konden krijgen.

Wat kreeg ik? Niks anders dan gezeik.
Nooit een sorry of "oh wat vevelend" van ze gehoord.
Houden je nergens van op de hoogte.

Petje af voor Zelf en Islive. Die weten hoe het hoort.

En tjaa.. geen reviews bij clubsense ze weten heel goed dat iedereen ontevreden is sinds het nieuwe platform.

Zo te zien zijn we niet de enige: webcamwerk.webs.com
Zij weet ook precies waar het allemaal op slaat.

Mijn ervaringen met clubsense zijn niet veel beter
En paar jaar geleden (2009) was t nog druk en had je veel bellers op een dag, destijds claudia en letitia ook al niet al tevriendelijk als je iets vroeg per email.

Nu december 2013 ben ik er alweer 2 maanden voor aan het werk.
de eerste twee weken ruim 500 pw verdiend, nu de laatste 6 weken was ik blij als ik aan de 150 euro kwam. Het is rustig je zit je uren dood te vervelen in de hoop dat je een beller krijgt.

Daarnaast hebben ze zogenaamd ook veel last van storingen ( dit melden ze niet ff op hun interne site) ik zie mijzelf nl heel vaak op de thuis.nl site op bezet springen en blijven maar t belletje komt er bij mij niet door!! Hier al meerdere keren een mail over gestuurd maar werd niet op gereageerd.
Mailtjes die vaste klanten naar me stuurden komen bij mij wel aan, maar mijn reacties worden niet bij hen afgeleverd, hierdoor ben ik veel klanten kwijt geraakt.

Uiteindelijk weer gemaild hierover en dat ik reactie wilde, nou de reactie was als volgt: We hadden een storing dit is algemeen bekend bij ons.

Niet geen Sorry onze excuses voor het ongemak, wij gaan hier iets aan doen.

Gisteren was ik weer ingelogd en zag mijzelf weer op bezet springen en blijven voor een aantal minuten maar weer kwam het bij mij niet door. Heb gelijk een sarcatische mail gestuurd met: Zeker weer storing of niet? Ik sta nl al minuten op bezet op de site maar heb echt niemand aan de lijn hoor..

En tot op heden geen reactie op gehad ;)

Intern kan je ook berichten sturen. Maar waarom zou je? Ze laten enkel door wat zij door willen laten. Heel vaak worden reacties van me niet geplaatst, topics worden niet geplaatst.

het enige goede aan CS is dat ze wekelijks netjes betalen.
Voor de rest: OPBOKKEN MET DIE KUTWIJVEN

idd, je wordt afgezeken, de fouten draaien ze om, je weet toch dat er storingen zijn, eigen schuld, had je maar op moeten hangen, ik heb een UUR op bezet gestaan, maar zij beweren dat ik GEEN hanger had. nooit een sorry oid. 4 foto s stonden steeds op de site, ik heb er wel 20, die plaatsen ze niet terwijl er hele goeie tussen zitten. want nee, de klant toetst een trefwoord en dan zien ze bepaalde foto s. nou dat heb ik getest...klopt geen bal van.

Bezoek ZelfVoorHetZeggen.nl Reviews over ZelfVoorHetZeggen.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ZelfVoorHetZeggen.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden