Reviews van deze auteur

Beste als je niet van dwingen houd en zelf alles kan indelen

Review over ClubSense

Fijne werkgever zeuren niet vrij in alles en altijd netjes uitbetaald of je nu weinig hebt verdiend of veel .
Eigen tijd indelen of je bellen wil if sms’en of carmen je bent vrij daarin . Zeg nou zelf welk bedrijf doet dat nog tegenwoordig?

Sterke punten
Vriendelijk en betalen op tijd uit geen gezeur zoals anderen wel vaak hebben !

Zwakke punten
Geen

beller/sms

Review over ZelfVoorHetZeggen.nl

ben net een week bezig,en had al wel ervaring,maar was toch weer wennen na lange tyd. heb een sms,er en die gaat als een trein,blyft maar sturen ,ik ook,
met bellen ook en is helemaal verliefd .
met bellen heb ik gemiddeld 5min en 50sec
op zich vind ik berichten sturen leuker maar praten is ook dan wel endan niet leuk net wat er aan de andere kant zit!
probeer wel met foto,s en leuke teksten bellers te scoren,lukt aardig,presenteer me normaal en niet te overdreven.

Sterke punten
je kan meer scoren door te wisselen van foto,s enz
als je nix wyzigd vinden ze je niet meer interesant.

Zwakke punten
nog niet ondekt. net bezig 1 week

prima

Review over RegioTel

Heb er 3mnd gewerkt maar samen met myn huidige werk vond ik het teveel.
ze betalen op tyd uit.
belasting gaat eraf en hoeveel je dan overhoudt hangt ook af of je heffingskorting toepast of niet.
ik paste wel toe omdat ik verder geen heffingskorting had by ander werk.
endat hou je 8eu ongeveer over.
dat is niet heel veel maar er zyn Altyd aan de lopende band bellers.
en je hebt het heft in eigen handen.
by andere lynen moet je maar afwachten of je veel bellers krygt.
en word je gebeld en hier schakel je zelf in.
als je by andere lynen inbelt dan wacht je bv een uur endat worden er bv maar
3 doorgeschakeld .
dat schiet ook niet op.
hier heb je veel bellers en met 5uur per wk heb je toch al gauw 190 /200 per mnd.als je heffingskorting wel toepast.

Sterke punten
Goede werkgever

Zwakke punten
Misschien ietsje meer per uur.????

reacties:

Review: foute voorlichting

Zag hier eerder in reactie,s dat het zure wijfen zijn bij ZVHZ ik zal het nog netjes zeggen Dames maar ben het er wel mee eens wat een zeurpieten vreselijk ik heb 2weken bijna dag en nacht grof geld verdiend daar via sms
Je bouwt iets op met je klant en nu flikkeren ze mij eruit omdat ik zogezegd niet reageer en geen goede advertentie heb ik heb ze notabene op de hoogte gebracht meerdere malen dat ik druk ben met ouders die niet zo lekker gaan
Is het dan zo raar dat je even niet aanwezig bent heb gvd nog 2 weken zitten smsen klant wil dat nog zal wel denken nu waar is ze van morgens tot avonds laat hele dag door heeft zvhz goed aan verdiend vergeleken met wat wij krijgen waren over de 2000 berichten en nu omdat je even niet reageert volgens hun flikkeren ze je er uit maar ik vind het prima er zijn tig van sides waar je kan werken ben notabene ook al jaren bij hun en er werd gezegt zou het niet opheffen want als je dadelijk weer wil
Dan is alles weg
En nu doen hun het !
Ik beveel ze niet aan zeker nu 2019 niet meer ! Money money money
Voor hun ja bakken vol !

Review: stilte

Wat betreft dat werk na een poosje kom je daar zeker op terug ik ben iets ouder dan jullie denk ik maar ik doe dit werk bellen en chatten enz ook al langer en het werk wat jij gaat doen Roos is ook leuk maar de beoordelingen komen zo ook en dat gaat nergens over meestal en dan is het al minder leuk , wat denk je dat die mannen kijken naar een punt of komma het gaat om het contact niet op een komma of punt !Ik had veel mannen die helemaal uit hun dak gingen omdat ik over al die jaren wel weet waar sara de mosterd haalt en alle mannen zeuren over dat je ze aan het lijntje houd daar . ze kunnen beter gewoon de dames laten chatten naar eigen inzicht i.p.v nep profielen want zelf je profiel maken is makkelijker en leuker want er staan me toch een echte domme profielen bij niet normaal en laten we het niet over de foto,s hebben en al het bij houden van het logboek ect dat schiet niet op en het is minder druk door dat iedereen gewoon via internet seks kan kijken enz vroeger toen ik begon ging de telefoon achter elkaar.

Review: prima

Welke side isdat dan?????
ook bellen of alleen cammen ?
en alleen engels praten of ook ned.?

Review: Weinig te verdienen bij zvhz

2019 is het nu eind jan ik ben er poos tussenuit geweest en weer begonnen nu en heb nu in 3 weken 241 eu
verdiend camnen doe ik niet en bellen ook niet meer . Dus alleen via berichten gratis doe ik niet aan meer met berichten want levert Niks op ik doe dit omdat ik het puur leuk vind geen moeten en om gewoon een extra centje te hebben is altijd leuk toch ?
Verder vind ik ze wel vlot met vragen beantwoorden via berichten bij zvhz en met voorschotten ook staat er binnen no time op .

Review: Weinig te verdienen bij zvhz

Misschien berichten aan zetten of SMS als je daar echt 1op 1 op ingaat dan valt het wel mee en Soms blijft er 1 langer bij je dat bouw je op ik heb het hele dag aan zonder geluid kijk vaak en sms terug nuon 3 weken 242 eu alleen v berichten maar dan moet je ze wel aanzetten .

Review: Weinig te verdienen bij zvhz

2019
De dames van zvhz hebben mij er uit gegooid en mijn account gesloten omdat ik zogezegd niet aan de regels hou (misschien de regels duidelijker maken ) en softprofiel niet voldeed zoals hun wilden misschien moeten hun zelf eens duidelijker zijn wat betreft wat mag en niet mag want ik las dat er meerdere Dames waren die dit probleem hadden keer op keer veranderd er mag geen seks in komop joh dit is een seks side toch ?????
Ik had een dagelijkse klant hele dag door en tot nachts ze hebben goed verdiend daaraan en nu gooien ze een vrouw van 57 eruit die al vanaf begin bij hun werkt ! Ook mijn klant sms,t nog steeds vreemd als mijn account gesloten is ! We hadden iets opgebouwd hij kon zijn verdriet emotie en verwerking van overleden vrouw kwijt ect
Af en toe seks er bij maar ook gewoon gezellige berichten wat we aan het doen waren enz.
Beetje raar dat ik nog sms krijg en hij waarschijnlijk wanhopig is nu ! Ondanks dat het mijn werk was speelt toch het gevoel op van het klopt niet ! Wilde het toch ff delen !

Review: Slechte werkgever!

Ben net begonnen by regiotel maar heb wel aardige mensen aan de tel
gehad,en ik weet dat je meer kan verdienen by andere lynen maar daar moet nog wel belasting worden ingehouden.

Review: Leuke werkgever tijdens deze crisis!

Vraag me af hoeveel jy dan belt per dag? week?
weet dat anderen meer betalen maar dan niet jezelf belasting afdragen..

Review: Leuke werkgever tijdens deze crisis!

Ik heb ook gebeld 3maanden voor regiotel.
moet zeggen betalingen zyn stipt en als je bv mail stuurt ook gelyk antwoord.
vind alleen de verdiensten zo laag.enals je je werk goed doet ben je na een uur bellen ook moe want ik had ze achter elkaar.voor 5uren per wk kryg je 40eu ongeveer.ik kryg vaak te horen dat het by my echt is endat ik zo,mooie stenen heb maar ben toch gestopt omdat ik ook nog ander werk heb. 2morgens in huishouding maar als ik dan th kom ben ik klaar!en heb gelyk 80eu als ik naar huis ga.als ik meer betaald zou krygen deed ik het gelyk weer.dr myn ook lynen die zwart betalen teminste vroeger wel.lykt allemaal
makkelijk maar hun verdienen veel aan jou .hoorde van mannen dat het dure lyn was.ben gew getrouwd en myn man vind het wel goed maar leuk niet natuurlijk.!van myn huishoudelijk werk word ik moe maar van dit ook.maar dan in je hoofd.en ik belde 5u per wk.

Review: Leuke werkgever tijdens deze crisis!

En ja uk vraag me ook af hoeveel uren de dame die uitkering heeft dan aan het bellen is.?als ze nu 600 meer heeft dan dr uitkering.! want voor 300min (5uur) betalen ze ongeveer 45eu uit. dus reken maar uit !!
het is niet zo dat je zomaar wat kan ouwehoeren want dat verdiend nix.het is serieus werk.maar verdiensten mogenwel wat omhoog.ben an over 50 en doe dit werk al vaker door jaren heen.maar verdiensten zyn niet echt hoog.ik had iets van heb ik 5u gebeld voor die 45eu.!!