Reviews van deze auteur

Beste als je niet van dwingen houd en zelf alles kan indelen

Review over ClubSense

Fijne werkgever zeuren niet vrij in alles en altijd netjes uitbetaald of je nu weinig hebt verdiend of veel . Eigen tijd indelen of je bellen wil if sms’en of carmen je bent vrij daarin . Zeg nou zelf welk bedrijf doet dat nog tegenwoordig?

Sterke punten
Vriendelijk en betalen op tijd uit geen gezeur zoals anderen wel vaak hebben !

Zwakke punten
Geen

beller/sms

Review over ZelfVoorHetZeggen.nl

ben net een week bezig,en had al wel ervaring,maar was toch weer wennen na lange tyd. heb een sms,er en die gaat als een trein,blyft maar sturen ,ik ook, met bellen ook en is helemaal verliefd . met bellen heb ik gemiddeld 5min en 50sec op zich vind ik berichten sturen leuker maar praten is ook dan wel endan niet leuk net wat er aan de andere kant zit! probeer wel met foto,s en leuke teksten bellers te scoren,lukt aardig,presenteer me normaal en niet te overdreven.

Sterke punten
je kan meer scoren door te wisselen van foto,s enz als je nix wyzigd vinden ze je niet meer interesant.

Zwakke punten
nog niet ondekt. net bezig 1 week

prima

Review over RegioTel

Heb er 3mnd gewerkt maar samen met myn huidige werk vond ik het teveel. ze betalen op tyd uit. belasting gaat eraf en hoeveel je dan overhoudt hangt ook af of je heffingskorting toepast of niet. ik paste wel toe omdat ik verder geen heffingskorting had by ander werk. endat hou je 8eu ongeveer over. dat is niet heel veel maar er zyn Altyd aan de lopende band bellers. en je hebt het heft in eigen handen. by andere lynen moet je maar afwachten of je veel bellers krygt. en word je gebeld en hier schakel je zelf in. als je by andere lynen inbelt dan wacht je bv een uur endat worden er bv maar 3 doorgeschakeld . dat schiet ook niet op. hier heb je veel bellers en met 5uur per wk heb je toch al gauw 190 /200 per mnd.als je heffingskorting wel toepast.

Sterke punten
Goede werkgever

Zwakke punten
Misschien ietsje meer per uur.????