Reviews van deze auteur

ben tevreden

Review over ZelfVoorHetZeggen.nl

leuke lijn leuke bellers ben tevreden .

Sterke punten
alles de hele opzet van deze lijn, de bellers ook vriendelijk ,de mensen die je helpen top door op de site van revieuws te kijken ,en ik las de dames hun reaktie over, zelfvoorhetzeggen jullie dames hebben niks gelogen leuke goede lijn .

Zwakke punten
geen zwakke punten voor mij .

jammer van die nieuwe platform het werkt niet

Review over ClubSense

clubsense je kon er eerst heel goed je geld verdienen maar zoals hierboven geschreven is door die vernieuwde platform van hun en constante storingen en niet goed opgetelde minuten en bellers die niet door kunnen komen grote verlies inkomsten is mijn zin vergaan om bij clubsense te blijven de bij de service centrale blijven ze aardig ze blijven zeggen aan de storing wordt gewerkt maar ondertussen zie je je inkomen dalen en bellers blijven weg en vaste bellers die niet weten hoe ze mij kunnen bereiken raken uit frustatie boos en bellen niet meer . wat was er mis met die oude platform is mijn vraag .kunnen ze het niet terugdraaien . jammer dat zo een goed bedrijf erg achteruit is gegaan . ik heb 5 uur gezeten voor een beller van 7 minuten en daarna bleef het stil .was gewend 5 tot 600 euro in per week nu mag je blij zijn met veel moeite 200 euro of 100 euro per week te verdienen dan moet je wel de gehele week bijna 24 uur voor doorgeschakeld zijn . ben bang als ze het niet snel herstellen dat het dan totaal stuk gaat zo een mooi druk bedrijf wat het vroeger was . hopelijk ontslaan ze de techniek en nemen ze goede mensen aan die iets aan die storingen kunnen doen .vreselijk werken op deze manier ik ben mij ook op andre camsites gaan aan melden had ik eigelijk eerder moeten doen .

Sterke punten
service team altijd vriendelijk op tijd uitbetaald elke week

Zwakke punten
te veel storingen dat werken bijna onmogelijk is geworden .verlies van bellers daardoor . dus verlies van inkomen .door storingen worden je minuten niet goed bijgehouden . op dit moment is clubsense helaas de zwakste schakel . door al die storingen ben ik gestoord van geworden .heb vaker de service lijn aan de telefoon dan om weer een storing door te geven dan een beller . .

reacties:

Review: wat hieronder staat is helemaal niet waar

ik heb ook gewerkt bij clubsense geen problemen alleen toen met de website cam maar komt het echt door donkere dames ? ben er niet mee eens aangezien ik zelf ook donker ben .