Lange gesprekken , dus waar blijven de verdiensten?

Lange gesprekken , dus waar blijven de verdiensten?

Ik zit sinds drie maanden te bellen voor zvhz en ik heb lange gesprekken van iedere keer van 20 min of langer, helemaal blij mee dus, kijk ik op mijn verdiensten terug dan klopt het niet met wat ik heb gebeld, net drie beller heb ik al een uur vol, maar voorbeeld ik heb 22.30 min gebeld dan mis ik dus de min/sec na de 20 min. Hebben jullie hier ook last van? En het het belgemiddelde zeggen ze dat je als je 90 sec hebt gebeld dat je dat niet uitbetaald krijgt... Dus ik kan dan beter echt op 20 min stoppen met bellen want als ik er 90 overheen zit krijg ik dat dus niet betaald! Beetje raar vind ik dat en heb dit ook niet eerder meegemaakt. En het belgemiddelde wat ze hanteren slaat ook neegens op, als ik 3 keer 20 min een gesprek heb gehad moet lijkt mij het gemiddelde 20 min zijn toch?

Sterke punten
Goede bellijn, veel bellers, snelle uitbetalingen, mogelijkheid om ook te verdienen met berichten.

Zwakke punten
Belgemiddelde moet afgeschaft worden en veraal gewoon iedere seconde uit!! Daar staan wij als beldames wel onze energie in te steken, zonder ons hadden jullie geen goed lopend bedrijf !!

Bezoek ZelfVoorHetZeggen.nl Reviews over ZelfVoorHetZeggen.nl

1 reactie

Beste Anon,

Leuk te horen dat het zo goed gaat op de lijn.
Er zijn zo te lezen nog wel een paar dingen onduidelijk voor je. Het spijt mij dat we je de informatie hierover niet goed hebben aangeboden anders had je het wel geweten.

Om te beginnen, we betalen iedere seconde uit. Maar rapporteren in volle minuten. Dus twee gesprekken van 3 minuten en 29 seconden staan in je statistiek te lezen als 6 minuten (6:58). Als uitbetaling rekenen we in seconde en zo krijg je dus alles betaald.
Onze statistieken lopen soms een iets achter en geven direct na een gesprek soms nog niet correct de minuten weer. We halen de informatie uit een aantal bronnen en dat heeft soms wat vertraging.

De uitbetaling op gespreksgemiddelde is afgeschaft. We houden ons wel het recht toe wanneer je gespreksgemiddelde onder de 90 seconde is je niet uit te betalen. In dat geval is voor de berekening gespreksgemiddelde het totaal aantal minuten per maand gedeeld door het totaal aantal gesprekken per maand. En dus niet een enkel gesprek. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat we korte gesprekken niet zouden uitbetalen. Dat doen we gewoon.

Veel succes verder bij ons op de lijn, en als je vragen hebt kan dat natuurlijk 24/7 via zelfvoorhetzeggen.nl
Dennis

Bezoek ZelfVoorHetZeggen.nl Reviews over ZelfVoorHetZeggen.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ZelfVoorHetZeggen.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden