ClubIsLive - Erotisch webcammen, zoals op StripChat. Erotisch webcammen via IsLive.nl is een leuke vrijblijvende en makkelijke manier om via het internet goed geld te verdienen. Met je computer en een webcam kun je betalende bezoekers entertainen met een opwindend gesprek en een erotische show. Dat alles doe je op het moment dat jij er tijd voor hebt en zin hebt om web te cammen. Als je al een webcam en een computer hebt hoef je verder ook geen investeringen te doen. Zo simpel is het! Geef je dus snel op via ClubIsLive.

  • Cammen: €0,20 per 60 credits
  • VIP Cammen: €0,80 cent per 240 credits
  • Tippen: €0,20 per 60 credits
  • Privéberichten: €0,20 cent per ontvangen bericht

Algemeen

Via het platform van deze website hebben leden online contact met voornamelijk mannen waarmee men (erotisch betaald) kan chatten, cammen, e- mailen en/ of bellen. Leden bepalen zelf of zij dat anoniem wensen te doen. Leden bepalen ook zelf hoeveel uren zij chatten, cammen, e-mailen en of bellen, kortom de thuiswerkers bepalen hun eigen werktijden.


Stoppen met werken

De werkzaamheden via Clubislive.nl zijn geheel vrijblijvend. Indien thuiswerkers wensen te stoppen met cammen, chatten, e-mailen of bellen, dan kan men dat doen door niet meer in te loggen.


Verdiensten

Het bedrag dat een thuiswerker wilt verdienen hangt geheel van de persoon zelf af. Bezoekers kiezen zelf met wie ze willen chatten of bellen. Men kan per bezoeker tot 88ct per minuut (= ruim 52 per uur) verdienen, het kan ook zomaar zijn dat een thuiswerker meerdere bezoekers tegelijk heeft waardoor de verdiensten nog verder kunnen oplopen. Daarnaast zijn er nog veel meer verdienmogelijkheden. De verdiensten van de leden worden bijgehouden en 3 keer per maand bijgeschreven op de opgegeven bankrekening.


Hoe weet ik hoeveel ik verdiend heb?

Thuiswerkers kunnen gemakkelijk zien hoeveel zij verdienen. Na ingelogd te hebben op de site, kan men kiezen voor de optie 'statistieken'. Daarop kan men 24 uur per dag real time precies zien hoeveel opbrengsten men in een bepaalde periode gegenereerd heeft. Het systeem is hiermee volledig transparant en controleerbaar, men hoeft dus zelf helemaal niets uit te rekenen.


Contact

Voor eventuele vragen kunnen geinteresseerden en of thuiswerkers contact opnemen met ClubIsLive via het contactformulier op de website, welke te benaderen is via: http://clubislive.nl/nl/contact?p=61&pi=typein


Artikelen over IsLive.nl

Van huis uit geld verdienen met IsLive.nl

Veel personen vinden het prettiger om in hun eigen omgeving te zijn en of vanuit hun eigen omgeving te werken. Met behulp van het internet gaan niet alleen deze personen, maar ook mensen zonder een baan, dan op zoek naar geschikte banen, die ze van huis uit kunnen uitvoeren. Online vind men dan ook [...]

IsLive.nl Reviews

  • islive is wel een aardige site. persoonlijk vind ik www.123cams4free.com beter. Leukere meiden en goedkoper. staat vaak een discount code op de homepage. Daarnaast ook veel extra gratis credits. echt een aanrader.

    Sterke punten
    goede website

    Zwakke punten
    te duur

    Door mark zonderv op 20 oktober 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het is leuk om hier te werken echter ben ik het niet eens met de prijzen die de modellen krijgen per minuut namelijk 18 cent. Hier komt geen verandering in. En dat terwijl mannen zich blauw betalen.

    Ook heb ik een opmerking betreft de uitbetaling, vind ze vrij vaak erg laat.. Waar een ander bedrijf om 8uur smorgens de betalingen verwerkt, kunnen hun het soms pas na 16uur doen.. Gelukkig deel ik dezelfde rekening, maar zelfs dan duurt het nog lang... Dat is dan wel een minpunt..
    Verder is het wel oke, je krijgt altijd netjes antwoord op je vragen.

    Sterke punten
    Goede reclame
    Meerdere chatbezoekers mogelijk

    Zwakke punten
    Lage salaris
    Overal te vinden op internet

    Door Jane op 21 april 2016 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ben net lid maar vind het erg onduidelijk. Ik kan geen foto's toevoegen daarnaast kan ik ook niet webcammen (geen idee waar ik kan zien als een man wil webcammen of praten) ik sta al 5 uren beschikbaar maar nog niks! (ook vanwege geen foto) maar ja kan moeilijk foto toevoegen als dat niet kan..

    Sterke punten
    weet ik niet

    Zwakke punten
    Onduidelijk voor beginnend model

    Door anoniem op 16 november 2015 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ben tevreden over islive. als je met vragen zit reageren ze super snel per mail!
    Ik ben nu 4 dagen bezig en heb al een goede inkomen.
    Alleen nog even afwachten of het uitbetalen echt elke eerste werkdag na de eerste tien dagen is. moet minimaal 150 verdienen wil je het de eerste 10 dagen uitbetaald krijgen.
    en 0.18 klinkt niet veel en misschien is dat het ook niet maar als je genoeg klanten hebt tikt het best snel aan.

    Sterke punten
    site werkt altijd goed
    met vragen reageren ze erg snel

    Door Lisa op 6 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik vind het belachelijk dat voor de show's die ik geef ik maar 18 cent Per minuut krijg ! , zodra je over VIP begint klikken de meeste snel weg... het begint me steeds meer te irriteren, Bij andere sites verdien je minstens 0,40 wat ook al geen bergen zijn maar dat loopt lekker op als je het drukt hebt ! ze beloven indd een hoop maare bij andere sites verdien ik toch echt het dubbelen voor veel minder geld !
    EN dat je alleen vanaf een vaste lijn kunt bellen ook erg vervelend!
    Beetje tegen vallen

    Door Blabla op 2 juni 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • loopt dat wel goed bij islive als je alleen belwerk doet
    bij ze want als ik op site kijk zie ik nooit iemand bezet ?
    gr angel

    Door angel op 28 januari 2013 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hoi, ik werk al 2 weken op islive, en als het goed is betalen ze uit op de eerste van de maand. Dat is dus vandaag. Weet iemand, hoe lang het duurt voordat het geld op je rekening staat? x

    Door Lena op 1 augustus 2012 Reageer (8 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik probeer islive nu al 3 weken te pakken te krijgen via email maar ze reageren nooit op emails.

    Als je ze belt kunnen ze je niet helpen, zeggen dan dat het druk is en dat je een andere keer terug moet bellen.
    Als je dan een andere keer weer belt, krijg je hetzelfde te horen.

    Al die moeite voor 17 cent per minuut.
    Het is belachelijk.

    Voor never nooit meer.
    Ik heb een heleboel meer waarde dan voor 17 cent per minuut een stel onbeschofte apen te woord te staan.

    Werk ook op andere cam sites en daar krijg je wel fatsoenlijk betaald en hebben ze fatsoenlijke bezoekers.
    Maarja, wat wil je als islive je op websites zoals webcamhoeren, webcamsletten etc zet.
    Als ik dat het geweten had ik het nooit gedaan.

    Zwakke punten
    Alles, wat een ellende.

    Door Miranda op 17 april 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sta al ruim 4 jaren op de wachtlijst als niet nederlandse voor een eigen account. Spreek mijn talen engels,frans en nederlands perfect, maar krijg geen poot aan de grond. Mails worden ook niet beantwoord. Ze verkopen alleen studioaccounts. De bazen van deze studioaccounts betalen veelal niet uit. Je werkt dus voor niets en Islive treedt daar niet tegen op.

    Zwakke punten
    Het EU gevoel daar heeft Islive nog nooit van gehoord.

    Door cristina op 10 juni 2011 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wie kan mij verder helpen ?

    ik heb een profiel aan gemaakt bij is live om webcam werk te gaan doen.
    maar weet niet hoe ik in moet loggen .

    b,v,d,
    groetjes A3jaan

    Door a3jaan op 22 oktober 2010 Reageer (5 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ikzelf sta daar ook ingeschreven omdat dit de eerste was die ik tegenkwam en me aansprak op bepaalde punten. Ikzelf vind dat het vrij goed betaald, omdat het bij mij vaak vrij druk is. Afmelden hoef je niet zelf te doen, dat gaat automatisch als je niet meer inlogt. Je krijgt vanzelf een mail (misschien in je ongewenste mail) met hoe je kan inloggen. Dit kan enkele dagen duren omdat je eigen box aangemaakt moet worden etc. Bij mij reageren ze gelukkig wel op mailtjes.

    Sterke punten
    - Betaald vrij goed.
    - Vrij druk op bepaalde tijden.
    - Goede service.

    Zwakke punten
    - Er word nergens aangegeven of je wel of geen post wenst te ontvangen. Hierover moet je zelf mailen.

    Door Dametje op 11 oktober 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • redelijke site

    Sterke punten
    redelijk kwa drukte
    stipt met betalingen

    Zwakke punten
    betaald onder nog geen 18 c p min p klant
    je heb echt niet altijd meer klanten tegelijk in box
    slechte service

    Door ik op 12 februari 2010 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • kortom kut site op internet die je op verschillende manieren naait,
    afspraakjes.nu is bijvoobeed 1 van de zoveel website van islive.nl met fake profielen
    waar ze de klanten dubbel naaien met email en tel nummer van hoertjes die achter een verborgen inlog zitten waar niks van klopt!!! uiteindelijk bel je voor niks fake profielen.. waar je 80 cent per min. voor in kan bellen.. om uiteindelijk een fake tel of email adres te krijgen die niet eens werkt. kortom hoeresite 1ste klas als je flink genaaid wil worden.

    Sterke punten
    oplichters die min of meer weten hoe ze de klant moeten naaien..

    Zwakke punten
    naaien daar zijn ze goed zeer goed in...

    Door dennis op 29 november 2009 Reageer (5 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik heb me ingeschreven maar ik weet niet hoe ik kan starten met cammen

    Sterke punten
    ik ben nieuwgierig

    Zwakke punten
    heb geen geduld

    Door nancy op 12 juni 2009 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • :S

    ik ben er perongeluk op gekomen en ik wil er graag vanaf hoe doe ik dat

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    niet weten hoe je moet afmelden

    Door niels op 3 juni 2009 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik werk al een aantal jaar voor Islive en het bevalt me echt super! Ik vind het erg leuk om te doen, gezellig chatten, er zit ook helemaal geen moeten achter. Je bepaalt zelf hoever je gaat en mijn ervaring is dat veel mannen ook gewoon alleen voor een goed gesprek komen. Tuurlijk wordt er ook wel eens meer gevraagd, maar ik doe niks wat ik niet wil. Ik word altijd netjes elke maand uitbetaald, via je eigen programmaatje kun je precies zien hoeveel minuten je die dag gemaakt hebt en wat je ermee verdiend hebt. Ik verdien hiermee het driedubbele als in mijn vorige baan, dus ik blijf dit zeker nog een hele tijd doen!

    Sterke punten
    Gezelligheid, lekker thuis werken wanneer je er zin in hebt en het verdiend goed

    Zwakke punten
    Af en toe zit er wel eens een onbeleefde kwal tussen of iemand met rare verzoeken (die kan je er echter zo vanaf schoppen )

    Door Danielle op 1 april 2008 Reageer (7 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek IsLive.nl

Schrijf je eigen review