Gezellig chatten

Ik werk al een aantal jaar voor Islive en het bevalt me echt super! Ik vind het erg leuk om te doen, gezellig chatten, er zit ook helemaal geen moeten achter. Je bepaalt zelf hoever je gaat en mijn ervaring is dat veel mannen ook gewoon alleen voor een goed gesprek komen. Tuurlijk wordt er ook wel eens meer gevraagd, maar ik doe niks wat ik niet wil. Ik word altijd netjes elke maand uitbetaald, via je eigen programmaatje kun je precies zien hoeveel minuten je die dag gemaakt hebt en wat je ermee verdiend hebt. Ik verdien hiermee het driedubbele als in mijn vorige baan, dus ik blijf dit zeker nog een hele tijd doen!

Sterke punten
Gezelligheid, lekker thuis werken wanneer je er zin in hebt en het verdiend goed

Zwakke punten
Af en toe zit er wel eens een onbeleefde kwal tussen of iemand met rare verzoeken (die kan je er echter zo vanaf schoppen :P)

Bezoek IsLive.nl Reviews over IsLive.nl

7 reacties

slechte betaald

Hallo Danielle,

Ik zit sinds kort bij islive, maar heb nog weinig ervaring. Zou je mij misschien wat tips kunnen geven? Ik zie het per email als je op deze review reageert.

Groetjes, Yvonne

ik heb me vandaag aangemeld bij islive..
maar waar en hoe moet ik me aanmelden?
kan iemand mij helpen AUB!

Ik kreeg in het begin inderdaad ook geen bevestigingsmail na het aanmelden. Pas nadat ik hen gemaild had, kreeg ik een email met een inlognaam en wachtwoord. Hiermee kun je je aanmelden op ik.islive. Dus gewoon even mailen als je niet verder komt!

hallo mischien kunnen jullie me helpen ik heb heel weinig klanten vorige maand maar 116 euro verdiend heb ik iets niet ingevuld ik weet het niet ik heb er fotos opgezet groetjes dank jr

ik lees zoveel negatieve dingen over islive maar ik vind het er prima werekn ...haha ik werkte eerst op CS maar dat is pas een kutsite geworden zeg ppff ben er sinds april weg ...toen hier begonnen maar bevalt me goed en idd die rare of onbeschofte gooi je er gewoon uit maar over algemeen kan ik dat wel handelen....zit ook op streamate maar daar lukt het me niet helaas.... grtjes nance

HOE KAN IK WEBCAMMEN?! Ik snap er niks van. Ik heb me vandaag aangemeld maar als ik wil chatten blijft mijn webcam scherm zwart. Iemand Please?

Bezoek IsLive.nl Reviews over IsLive.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over IsLive.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden