ClubIsLive - Erotisch webcammen, zoals op StripChat. Erotisch webcammen via IsLive.nl is een leuke vrijblijvende en makkelijke manier om via het internet goed geld te verdienen. Met je computer en een webcam kun je betalende bezoekers entertainen met een opwindend gesprek en een erotische show. Dat alles doe je op het moment dat jij er tijd voor hebt en zin hebt om web te cammen. Als je al een webcam en een computer hebt hoef je verder ook geen investeringen te doen. Zo simpel is het! Geef je dus snel op via ClubIsLive.

Algemeen

Via het platform van deze website hebben leden online contact met voornamelijk mannen waarmee men (erotisch betaald) kan chatten, cammen, e- mailen en/ of bellen. Leden bepalen zelf of zij dat anoniem wensen te doen. Leden bepalen ook zelf hoeveel uren zij chatten, cammen, e-mailen en of bellen, kortom de thuiswerkers bepalen hun eigen werktijden.


Stoppen met werken

De werkzaamheden via Clubislive.nl zijn geheel vrijblijvend. Indien thuiswerkers wensen te stoppen met cammen, chatten, e-mailen of bellen, dan kan men dat doen door niet meer in te loggen.


Verdiensten

Het bedrag dat een thuiswerker wilt verdienen hangt geheel van de persoon zelf af. Bezoekers kiezen zelf met wie ze willen chatten of bellen. Men kan per bezoeker tot 88ct per minuut (= ruim € 52 per uur) verdienen, het kan ook zomaar zijn dat een thuiswerker meerdere bezoekers tegelijk heeft waardoor de verdiensten nog verder kunnen oplopen. Daarnaast zijn er nog veel meer verdienmogelijkheden. De verdiensten van de leden worden bijgehouden en 3 keer per maand bijgeschreven op de opgegeven bankrekening.


Hoe weet ik hoeveel ik verdiend heb?

Thuiswerkers kunnen gemakkelijk zien hoeveel zij verdienen. Na ingelogd te hebben op de site, kan men kiezen voor de optie 'statistieken'. Daarop kan men 24 uur per dag real time precies zien hoeveel opbrengsten men in een bepaalde periode gegenereerd heeft. Het systeem is hiermee volledig transparant en controleerbaar, men hoeft dus zelf helemaal niets uit te rekenen.


Contact

Voor eventuele vragen kunnen geinteresseerden en of thuiswerkers contact opnemen met ClubIsLive via het contactformulier op de website, welke te benaderen is via: http://clubislive.nl/nl/contact?p=61&pi=typein


Artikelen over IsLive.nl

Voor- en nadelen van NuCash

Er zijn een aantal online spaarprogramma’s te vinden op het internet. Deze programma’s behoren tot een van de manieren om realistisch online geld te verdienen. Een van deze programma’s is NuCash. Dit programma is niet zo lang op de markt, maar heeft [...]

Enquêtes van Toluna kunnen ook mooie beloningen opleveren

Veel personen willen van huis uit werken of een extraatje online verdienen, maar weten in de meeste gevallen niet altijd wat de mogelijkheden zijn. Vaak genoeg komt men zogenaamde sites tegen, die thuiswerk bieden, maar wanneer het erop aankomt moeten de mensen ook ze [...]

Geld verdienen bij EuroClix

Thuiswerk is ontzettend populair. Iedereen staat wel te springen om op een eenvoudige en relaxte manier vanuit huis geld te verdienen. Echter is het vinden van zulke functies moeilijker dan je in eerste instantie zou denken. Om jou op weg te helpen, vertellen wij jou in dit artikel over het bedri [...]

Thuiswerk tips

Thuiswerk is razend populair. Wie wil nou niet vanuit huis geld verdienen op een relaxte en simpele manier. Helaas is het vinden van thuiswerk lastiger dan je denkt. Om jou op weg te helpen, geven wij in dit artikel handige tips om sneller aan thuiswerk te komen. Daarnaast geven wij tips om thuis [...]

Reviews over IsLive.nl

  • hi...ondanks dat ik veel slechte dingen lees of hoor over islive...vind ik het toch heerlijk werken daar ..op tijd betaald en ik verdien best aardig...ik ben ook op streamate maar geloof dat dat niks voor mij is helaas...heb het geprobeerd maar verdien echt weinig en hier op islive heb ik echt als ik online ben het super druk en verdien dus goed...heb wel een klein minpuntje...de regel...geen reclame!!! ze verstaan daar echt alles onder niet over vip praten met klant ..geeen nummer of mail aannemen( niet dat ik dat doe) maarja mannen gooien dat er wel vaak neer...en nu ben je bang dat je haast wat verkeerds zeg ofzo...maar verders super werk...grtjes nance

    Sterke punten
    goed betaald ...werk met zin..

    Zwakke punten
    de regel....geen reclame

    Door nance op 11 juli 2012 Reageer (4 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Goede site
    sinds ik bij islive ben gaan werken voelde ik mij vrij.
    je werkt waneer je wil en de verdiensten zijn heerlijk.
    ze helpen je optijd als je vragen hebt.
    voor mij nooit meer wat anders

    Sterke punten
    Snelle hulp
    optijd met uitbetalen

    Zwakke punten
    geen 1

    Door Romanio op 4 juni 2012 Reageer (17 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik probeer islive nu al 3 weken te pakken te krijgen via email maar ze reageren nooit op emails.

    Als je ze belt kunnen ze je niet helpen, zeggen dan dat het druk is en dat je een andere keer terug moet bellen.
    Als je dan een andere keer weer belt, krijg je hetzelfde te horen.

    Al die moeite voor 17 cent per minuut.
    Het is belachelijk.

    Voor never nooit meer.
    Ik heb een heleboel meer waarde dan voor 17 cent per minuut een stel onbeschofte apen te woord te staan.

    Werk ook op andere cam sites en daar krijg je wel fatsoenlijk betaald en hebben ze fatsoenlijke bezoekers.
    Maarja, wat wil je als islive je op websites zoals webcamhoeren, webcamsletten etc zet.
    Als ik dat het geweten had ik het nooit gedaan.

    Zwakke punten
    Alles, wat een ellende.

    Door Miranda op 17 april 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb slechte ervaringen met islive.
    Ze laten je de eerste maand wachten op je geld en betalen daarna vaak maandelijks te laat uit.

    Alleen wanneer je dreigt te stoppen met werken voor hen reageren ze op emails of vragen.

    De bezoekers zijn in tegenstelling tot andere websites vaak erg bot of lomp.
    Ook gaan ze slordig om met persoonlijke gegevens.

    Islive betaald maar 18 cent per minuut per bezoeker!!
    internet-modelling.com betaald omgerekend 61 per minuut per bezoeker
    en betaald wekelijks uit.. en je krijgt meteen hulp wanneer je vragen hebt tja dan weet ik het wel hoor.


    Sterke punten
    Snelle aanmelding, meteen aan de slag

    Zwakke punten
    Zeer weinig uitbetaald
    Laat uitbetaald
    botte bezoekers
    slordig met persoonlijke gegevens

    Door Tanja op 5 februari 2012 Reageer (10 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb me in augustus aangemeld bij islive, en kreeg een mail van hun dat het zeker nog 3 maanden zou duren voordat mijn ID wordt gescreend. De rede hiervan is omdat er veel mannen zich hebben aangemeld de laatste tijd. Ja ja zeg gewoon dat vrouwen meer inkomsten binnen brengen dan mannen, en mannen gewoon kunnen kapot vallen als ze willen bij verdienen. Heb dit ook gezegd bij hun en nooit een reactie erop gekregen!

    Sterke punten
    Liegen kunnen ze het beste

    Zwakke punten
    Dames voor trekken voor meer inkomsten bij hun.

    Door Frans op 1 november 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Islive geeft aan dat als je nieuwe snapshots, dus foto van jezelf maakt, de oude overschrijven. Dit is dus niet waar is mijn ervaring. Alle je foto's worden bewaard en verspreid over internet.
    Wat ik nog het ergste vond is dat er foto's te vinden waren uit webcamsessies. Zonder dat je er toestemming voor geeft, halen ze een shot/foto van een handeling die jij doet tijdens een webcamsessie en deze zetten ze ook doodleuk tussen jouw foto's neer.
    Denk dus heel goed na, wat je wel en niet wilt laten zien!

    Ook had ik gebruik gemaakt van een schuilnaam, andere woonplaats etc. want tja je weet het maar nooit als je het niet voor anderen wilt weten. Tot mijn verbazing kwam ik erachter dat ik te vinden was als camgirl met de gegevens van mijn ID-kaart! Zonder jouw toestemming, gebruiken ze dus de gegevens van je ID-kaart.

    Ze gaan dus respectloos met de gegevens van je om en plukken zomaar stukjes uit je webcamsessie!

    Denk dus heel goed na voordat je hieraan begint!

    En als je aangeeft te willen stoppen met email. Dan gebruiken ze nog gewoon je foto's en veranderen ze gewoon je leeftijd en laten ze je ineens uit een ander land komen!!! Ze blijven dus gebruik maken van je foto's en filmpje om reclame te maken voor hun site.

    Ik ben genezen en begin er nooit weer aan. :-(

    Sterke punten
    - keurig overzicht van verdiensten
    - er wordt goede reclame gemaakt, want je bent overal te vinden op internet als camgirl, van webcamgirl tot webcamslet, overal vind je jezelf terug

    Zwakke punten
    - er wordt gebruik gemaakt van je ID-kaart gegevens
    - oude snapshots waarvan jij denkt dat ze vervangen zijn, worden allemaal bewaard en zijn terug te vinden op internet
    - uit je webcamsessies met klanten worden zomaar zonder jouw toestemming shots/plaatjes gehaald en bij je foto's geplaatst en verspreid over internet
    - mocht je het webcammen stiekem doen, je krijgt je camoverzicht per post toegestuurd, pijnlijk als je partner je post opent
    - je krijgt zelden antwoord terug als je een vraag per mail stuurt

    Door anna op 9 augustus 2011 Reageer (5 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ze maken onjuiste reclame dat je zelf bepaald hoe ver je gaat
    Er zijn wel degelijk eisen die ze stellen als je dat niet doet blocken ze je

    Sterke punten
    redelijk druk

    Zwakke punten
    onjuiste informatie
    zeer lage vergoeding
    vriendjes politiek betalen bekende babes veel meer dan de andere

    Door saskia op 28 juni 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sta al ruim 4 jaren op de wachtlijst als niet nederlandse voor een eigen account. Spreek mijn talen engels,frans en nederlands perfect, maar krijg geen poot aan de grond. Mails worden ook niet beantwoord. Ze verkopen alleen studioaccounts. De bazen van deze studioaccounts betalen veelal niet uit. Je werkt dus voor niets en Islive treedt daar niet tegen op.

    Zwakke punten
    Het EU gevoel daar heeft Islive nog nooit van gehoord.

    Door cristina op 10 juni 2011 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wie kan mij verder helpen ?

    ik heb een profiel aan gemaakt bij is live om webcam werk te gaan doen.
    maar weet niet hoe ik in moet loggen .

    b,v,d,
    groetjes A3jaan

    Door a3jaan op 22 oktober 2010 Reageer (5 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ikzelf sta daar ook ingeschreven omdat dit de eerste was die ik tegenkwam en me aansprak op bepaalde punten. Ikzelf vind dat het vrij goed betaald, omdat het bij mij vaak vrij druk is. Afmelden hoef je niet zelf te doen, dat gaat automatisch als je niet meer inlogt. Je krijgt vanzelf een mail (misschien in je ongewenste mail) met hoe je kan inloggen. Dit kan enkele dagen duren omdat je eigen box aangemaakt moet worden etc. Bij mij reageren ze gelukkig wel op mailtjes.

    Sterke punten
    - Betaald vrij goed.
    - Vrij druk op bepaalde tijden.
    - Goede service.

    Zwakke punten
    - Er word nergens aangegeven of je wel of geen post wenst te ontvangen. Hierover moet je zelf mailen.

    Door Dametje op 11 oktober 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • redelijke site

    Sterke punten
    redelijk kwa drukte
    stipt met betalingen

    Zwakke punten
    betaald onder nog geen 18 c p min p klant
    je heb echt niet altijd meer klanten tegelijk in box
    slechte service

    Door ik op 12 februari 2010 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • kortom kut site op internet die je op verschillende manieren naait,
    afspraakjes.nu is bijvoobeed 1 van de zoveel website van islive.nl met fake profielen
    waar ze de klanten dubbel naaien met email en tel nummer van hoertjes die achter een verborgen inlog zitten waar niks van klopt!!! uiteindelijk bel je voor niks fake profielen.. waar je 80 cent per min. voor in kan bellen.. om uiteindelijk een fake tel of email adres te krijgen die niet eens werkt. kortom hoeresite 1ste klas als je flink genaaid wil worden.

    Sterke punten
    oplichters die min of meer weten hoe ze de klant moeten naaien..

    Zwakke punten
    naaien daar zijn ze goed zeer goed in...

    Door dennis op 29 november 2009 Reageer (5 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik heb me ingeschreven maar ik weet niet hoe ik kan starten met cammen

    Sterke punten
    ik ben nieuwgierig

    Zwakke punten
    heb geen geduld

    Door nancy op 12 juni 2009 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • :S

    ik ben er perongeluk op gekomen en ik wil er graag vanaf hoe doe ik dat

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    niet weten hoe je moet afmelden

    Door niels op 3 juni 2009 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik werk al een aantal jaar voor Islive en het bevalt me echt super! Ik vind het erg leuk om te doen, gezellig chatten, er zit ook helemaal geen moeten achter. Je bepaalt zelf hoever je gaat en mijn ervaring is dat veel mannen ook gewoon alleen voor een goed gesprek komen. Tuurlijk wordt er ook wel eens meer gevraagd, maar ik doe niks wat ik niet wil. Ik word altijd netjes elke maand uitbetaald, via je eigen programmaatje kun je precies zien hoeveel minuten je die dag gemaakt hebt en wat je ermee verdiend hebt. Ik verdien hiermee het driedubbele als in mijn vorige baan, dus ik blijf dit zeker nog een hele tijd doen!

    Sterke punten
    Gezelligheid, lekker thuis werken wanneer je er zin in hebt en het verdiend goed

    Zwakke punten
    Af en toe zit er wel eens een onbeleefde kwal tussen of iemand met rare verzoeken (die kan je er echter zo vanaf schoppen )

    Door Danielle op 1 april 2008 Reageer (7 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



Bezoek IsLive.nl

Schrijf je eigen review over IsLive.nl