Reviews van deze auteur

Crazymails is wel een toppertje

Review over CrazyMails.nl

Ben al lange tijd lid van Crazymails, is misschien niet de beste onder de gpts maar zeker niet de slecht.

90x klikken voor 9 cent klopt niet, sorry Els. De helft van de mails zijn puntenmails (daar ontvang je geen geld voor), de andere helft zijn centenmails van 0.5 cent. Dus als het gaat om 90 mails dan is het 45 x 0.5 cent kom je op 22.5 cent. Geen schokkende bedragen, maar voor gpt begrippen redelijk te doen. En verder een prima site en site betaald prima op tijd uit (al meer dan 100 euro ontvangen). Contact is ook goed.

Ben lid (ook geweest) van honderden spaarprogramma's, als ik top 20 zou kunnen samenstellen, hoort deze site er zeker bij.

Jammer dat sommige goede spaarprogramma's zoals deze niet de waardering krijgen die het verdiend. Zeker geen nepperij.

Sterke punten
Regelmatig betaalde mails
Uitbetaling op tijd
Betrouwbare webmaster en site
Contact is prima

Zwakke punten
je zou iets meer kunnen verdienen met mails

reacties:

Review: nooit aan beginnen

Leuk en aardig Els maar het klopt niet wat je hier beweert. Na 90 mails feb/mrt te hebben weggeklikt 2013 kom ik uit op zo'n 35 a 40 cent. Het zijn geen schokkende bedragen natuurlijk maar je verdiend er best wel aardig.
Crazymails heeft mij al diverse keren uitbetaald, en is toch een vrij betrouwbare site. Er zijn slechtere spaarprogramma's.

Review: geldrace

Hoe is nu het contact met geldrace? Ontvang je daar altijd een reactie op een vraag als je er zelf niet uitkomt?

Review: geldrace

Bedankt, dan is het er zeker beter op geworden. Voorheen verliep het contact vaak vrij moeilijk of was er vaak geen reactie op je vragen. Misschien zijn de tijden verandert?

Review: oplichters zijn het

Ik wil hier ook even op reageren, ik deel de mening van Ruben namelijk niet. Ik hou zelf een site bij over Spaarprogramma's en ben sinds 2006 al lid van Euroclix (in 2006 ook bij moneymiljonair). De site hoort toch echt nog steeds niet in het rijtje thuis van 'oplichting' in tegendeel, Euroclix vind ik nog atijd een van de betrouwbaardere spaarprogramma's en betaald nog altijd uit.

En voor Ruben met een de vraag komt of ik soms medewerker ben bij Euroclix?, kan ik zeggen: nee, dat ben ik zeker niet. Bij ieder spaarprogramma gaat er wel eens iets mis, ook bij Euroclix ging er ooit wel eens wat mis bij mijn account (en is toen opgelost). Over het algemeen zijn ze altijd bereid om naar een oplossing te zoeken. Ik maak ook wel eens een onderzoek niet af (omdat ik er soms de tijd niet voor heb), maar ik verwacht dan geen punten daarvoor. Dat lijkt me logisch.

Ik denk dat je Euroclix onterecht in een kwaad daglicht stelt. Er zijn best wel spaarprogramma's die niet helemaal betrouwbaar zijn, maar dat is Euroclix absoluut niet.

Met vriendelijke groet,

Dick van Drie

gpt-reviews.nl
spaarprogramma-reviews.nl