Reviews van deze auteur

Hoe moeilijk is overboeken?

Review over DoublePoints

Ik had ruim een jaar niet ingelogd en wel geklikt, dus erg veel punten gespaard. Toen ik deze in maart wilde laten uitbetalen was daar ineens die storing, dit scheelde 10à20 euro aan punten. Toen dacht ik kan gebeuren. Vervolgens alles vrijgemaakt aan iris check (in mei) dit is nooit verwerkt, dus weer gecancelled. Dit was volgens hun iet verwerkt ivm de storing, welke toch al was opgelost. Toen eerst maar eens 1 Hema bon besteld, deze had ik snel binnen 3wk. Dat geeft moed!
Op 25 juni jl. heb ik een uitbetaling aangevraagd van het totaal (let wel ik had intussen voor ?150,-- aan punten). na 6 wk niks ontvangen gemaild, excuses gekregen. Ze konden ook niet vertellen wanneer de uitbetaling volgt (hoe moeilijk kan een overboeking zijn???). Nu 9 wk later nog steeds niks ontvangen, weer gemaild. Nu gelijk dezelfde dag een reactie en moest ik voor de 3e keer m'n rekening nr doorgeven. Maar ja nog steeds geen betaling, en nu? Ik vind dat ik recht heb op het geld, dus doorgaan met drammen en zeuren. Toch de consumentenbond eens inschakelen?

Sterke punten
leuke manier van sparen, veel mail

Zwakke punten
Men kan de uitbetalingsperiode totaal niet waarmaken. Tevens kan er alleen mailcontact plaatsvinden niet gebeld worden.

reacties:

Review: Hoe moeilijk is overboeken?

Tja nu beweren ze ineens een week later dat er allang uitbetaald is en dat dat ook op mijn profiel terug te vinden is :-S Baal stevig het gaat wel om ?150,-- wat ik bij elkaar gespaard heb.