DoublePoints

Heb je heel wat vrije tijd of heb je behoefte aan een extra zakcentje? Dan kan men zich gauw registreren bij Doublepoints. Op deze site kan men namelijk punten voor het bezoeken van diverse websites, het invullen van enquêteformuliertjes, het aanvragen van informatie en het doen van inkopen. De gespaarde punten kan men uiteindelijk inwisselen voor zeer interessante en waardevolle cadeaus. Gebruikers van deze site hebben de mogelijkheid om geld te verdienen middels het lezen van e- mails. Er zijn heel wat adverteerders, die graag willen, dat personen hun website bezoeken en of inkopen doen op hun website. Doublepoints krijgt een bepaald bedrag wanneer leden een aankoop doen of een bezoek doorsturen naar de site van de adverteerder. De leden krijgen op hun beurt een deel van dit bedrag op hun rekening gestort. Om je te kunnen registreren op de site van Doublepoints dan wel voor het spaarprogramma moet men tenminste 18 jaar oud zijn. De meeste mensen vragen zich ook af vanaf welk bedrag zij uitbetaald worden. Bij Doublepoints worden leden uitbetaald zodra zij een bedrag van 12,50 euro hebben verdiend. Rechtsboven in 'mijn account', krijgt men namelijk een overzicht van de verdiensten te zien. Via dit tabje kan men ook de uitbetaling aanvragen. Het bedrag dat men kan verdienen per e- mail hangt af van de bonus malus status van de leden. De verdiensten liggen tussen de 0.2 en 0.3 eurocent per gelezen e- mail. Starters ontvangen aan het begin slechts 1 eurocent per gelezen e- mail. Dit kan stijgen zodra men de status van actieve lid krijgt. Men kan de status van actieve lid krijgen door producten te kopen bij aangesloten webshops, door energiecontracten te sluiten of door mee te doen aan vragenlijsten. Indien men alleen e- mails leest, dan zal de status van de deelnemer juist zakken. Hierdoor zal men ook minder e- mail verdiensten en cashback kortingen ontvangen. thuiswerk-informatie

DoublePoints Reviews

  contact doublepoints

  sinds enige dagen geen enkel contact meer met de site van hun.

  Sterke punten
  Tot nu toe geen problemen.

  Zwakke punten
  Is waarschijnlijk gestopt.

  Geen probleem bij Doublepoints

  Het duurt wel erg lang, alvorens je op 2800 punten zit, maar ze sturen regelmatig mails, dus de score loopt van zelf op. Betaling volgde al binnen een week of 3. Geen problemen dus

  Sterke punten
  Betaalt gewoon lekker snel uit en geeft iedere keer, wat de tussenstand is, AANRADER

  Zwakke punten
  Duurt lang om op 2800 punten te komen

  oneindig veel punten!!!!

  hallo ik heb een tijd geleden gamezone gespeelt bij de doublepoints om punten te verdienen. Na een kwartier gespeelt te hebben gespeelt gebeurt er dit::>> Mijn punten slaan op hol en de website slaat vast maar alleen voor gamezone ,geld bestellen en waardebonnen bestellen. Dus nu kan ik geen geld en/of waardebonnen meer bestellen en ook geen gamezone meer spelen want telkens als ik dat nu probeer komt er server fout 500 te staan!!!Maar daarintegen heb ik nu wel 4354238000 punten en dat is omgerekend +/- 15000 euro!!! Nu kan ik wel oneindig veel i-pods bestellen dat lukt wel maar ze sturen ze niet op ???waarom niet het is toch niet mijn schuld dat het bij hun misloopt????Ik vind dat als ze mijn punten weer reduceren naar mijn oorspronkelijke punten voor dit alles dat er iets tegenover moet staan toch!!????Wat vinden jullie moet ik de consumentenbond of eventueel mijn advocaat inschakelen om deze punten uitbetaald te krijgen en de i-pods die ik betseld heb alsnog opgestuurd te krijgen....???

  Kan ook niet inloggen wegens het niet kunnen laden van de site

  Ik heb ook al een tijdje problemen met Doublepoints. Als ik op de mailtjes klik dan bllijft die maar 'laden'. En de gewone site, dus om in te loggen, werkt ook zo.. Zou graag weten wat er aan de hand is..

  Site werkt gewoon als vanouds

  Verontrustend al deze berichtjes als zou de site niet werken. Ik kan nog steeds inloggen, hou zelf mijn punten bij en zie dat het altijd klopt. IK snap dus de negatieve kanten van deze opmerkingen niet en ga dus lekker door met klikken en sparen. Kijk, dat het niet zo hard gaat, daar heb ik zelf voor gekozen.

  Sterke punten
  gaat makkelijk

  Zwakke punten
  gaat niet snel.

  inloggen problemen

  Ik kan niet inloggen om naar mijn saldo te kijken en eventueel punten te verzilveren

  punten

  Wat ik wel raar blijf vinden is dat ik mijn punten nog steeds kwijt ben.
  Heb wel een mailtje gehad voor wat extra punten maar dat kan niet op tegen de 20euro die ik uitbetaald wou hebben...
  Is hier nog wat aan te doen? Of hebben meer mensen dit probleem??

  dubbelpoints

  Eindelijk 10 euro uitbetaald gekregen,vind het een leuke site maar er word nooit op mijn emails gereageerd.Had meer dan 30 euro aan punten,en ineens is er maar 10 euro van dat alles over.heel vreemd.rnmaar goed ben toch blij met mijn 10 euro ;-)

  Sterke punten
  vaak emails

  Zwakke punten
  Geen reactie op emialsrnslechte bijwerkingen van punten

  Alles in orde.

  Doublepoints heeft problemen gehad. Ik heb hier zeer goede contacten over gehad en de belofte dat alles in orde zou komen. Dat is ook daadwerkelijk gebeurd. Daar heb ik, gezien mijn goede contacten, ook nooit aan getwijfeld. Alles loopt nu op rolletjes bij Doublepoints.

  Sterke punten
  Snelle en eerlijke antwoorden op mijn vragen gekregen.

  Zwakke punten
  Zijn nu verdwenen.

  Jeuh!

  Ik heb al eerder een reactie gegeven en toen was ik niet tevreden omdat er inderdaad niets besteld kon worden in verband met technische redenen. Twee weken geleden kon ik weer bestellen en heb dat ook direct gedaan. Ik heb een bol.com bon twv 10 euro aangevraagt, en die heb ik vandaag keurig ontvangen en geactiveerd en een cd besteld bij bol.com. Ik ben erg tevreden hoe vlug de bon is aangekomen.

  Sterke punten
  Toch bestelling ontvangen. Technisch probleem tot zo ver opgelost.

  Zwakke punten
  Er zijn technische problemen geweest waardoor sommigen hun punten verloren of hun bestellingen werden geannuleerd, ook kon er een tijd niets besteld worden.

  uitschrijven bij doublepoints

  Probeer me nu al weken uit te schrijven, maar nog steeds ontvang ik minimaal 5 mails per dag!!! Even radar inlichten??

  punten en cheques weg?

  Hallo allemaal, ook ik had het probleem dat ik 6 cheques in de uitbetaling had staan. Aangezien ik het al lang vond duren voordat ik ze had. oke. Maar ik zag inderdaad dat ze geannuleerd waren door Doublepoints zelf. Ik heb ze al een mail gestuurd maar geen antwoord. Zal wel aan de technische storing liggen, maar ik hoop dat ik het alsnog krijg. Hiervoor heb ik nooit problemen met ze gehad.

  Sterke punten
  hiervoor nooit problemen gehad

  Zwakke punten
  geen contact terug na een vraagstelling

  geen uitbetaling en punten weg

  Ik kijk net op mijn doublepoints account en zie dat mijn punten ineens weg zijn..
  Heb al eens een uitbetaling aangevraagt maar die is geanuleerd.
  En nu zijn dus ook mijn punten weg :((
  Als ik het hier zo lees kan ik er dus ook wel naar fluiten dat ik ze nog terug zie....

  Las dat er al mensen het hier over telefoonnummers hebben, is er al iemand achter aan gegaan?
  Ben wel benieuwd naar het antwoord van hun.

  Sterke punten
  op dit moment niks

  Zwakke punten
  heel veel op het moment...

  geld

  nou ik heb al 4 keer geprobeerd om mijn 80 euro uit telaten betalen en steeds weer werdt het geannuleerd en nu hebben ze problemen ben ik al mijn punten kwijt heb er nog 16 over terwijl ik voor 80 euro uit kon laten betalen echt schandalig en krijg ik een antwoord ja er zijn wat problemen maar we zijn het aan het uit zoeken en dan krijg je 200 punten er gratis bij maar ik heb wel voor 80 euro gespaard dus die zie ik nooit merr terug he nou ik wacht nog effe af als ik mijn punten niet terug krijg stop ik direct en licht ik opgelicht in .
  ik vindt het echt schandalig wat hun doen

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  ze zijn lui en ze liegen er maar op los

  Doublepoints werkt wel goed..

  (hoera)
  Ook ik wil reageren. Ik doe al heel lang mee met doublepoints. De uitbetalingen cq cadeaus zijn altijd goed verzorgd. Nu heb ik ook het probleem dat het momenteel niet goed werkt. Wel heb ik de overtuiging dat het werkelijk een technisch probleem is en dat het heus wel weer goed komt. Ga niet te snel in de put zitten, het blijft nog steeds een computerprogramma. Ook die kunnen problemen veroorzaken. Dus ---- gun ze wat tijd en niet zeuren.

  Sterke punten
  Geven nav een schrijven meteen antwoord, dit gebeurt bij heel veel sites beslist niet.

  Zwakke punten
  Heb ik nog niet ondervonden.

  mijn mening

  Niemand wenst om opgelicht te worden, dus jij ook niet toch?
  Voor mensen die dit spaarprogramma niet kennen adviseer ik om nooit aan beginnen. Het zal zonde van je tijd zijn. Ik heb mij ongeveer 6 maanden geleden bij 'doublepoints' aangemeld, heel veel moeite gedaan om zoveel mogelijk punten te sparen en tot nu toe heb ik niks ontvangen, behalve dan de smoesjes. Kortom, ik ben door doublepoints spaarprogramma opgelicht. Daarom heb ik mijn lidmaatschap vandaag opgezegd.
  Vertrouw maar niet aan al die punten die je toegekend krijgt, die kunnen elke dag veranderd worden, ene dag heb je 25000 punten, andere dag worden deze 600 punten.
  Korte omschrijving over dit spaarprogramma:
  - de punten die je gespaard hebt gaan ineens weg;
  - de bestellingen worden geannuleerd;
  - er is een technisch probleem dat maandenlang duurt waardoor je geen bestellingen kunt doen;
  - vaak krijg je geen reactie op je vraag;
  - enz, enz.

  Gelukkig zijn er wel andere spaarprogramma's die betrouwbaar zijn, dus wees verstandig en kies voor de betrouwbare spaarprogramma's.

  Veel succes!

  Sterke punten
  Ik geloof niet dat dit spaarprogramma een sterk punt heeft. Kan iemand misschien mij het tegendeel bewijzen???

  Zwakke punten
  Het is een heeeeeeeeel onbetrouwbaar spaarprogramma.
  Als ik al die zwakke punten opnoem, dan heb ik ongeveer 100 pagina's voor nodig. Ik heb meer dan genoeg moeite gedaan om iets van dit spaarprogramma te kunnen krijgen en nu heb ik geen zin in om een boek hierover te schrijven.

  cheques w, punten weg

  Had 3 cheques besteld (23.000 punten op voorraad) en ineens bestelling zonder bericht, door hen geannuleerd en heb nu nog maar 9000 punten over. Geen reactie, geen cheques en nog maar weinig punten. Worden we hier gefopt of niet.

  Sterke punten
  verzamelen leek langzaam maar leuk te gaan

  Zwakke punten
  verdiende punten weg en geen cheques toegestuurd gekregen.
  Een spaarprogramma alleen voor het bedrijf soms?

  uitbetaling

  4 april mijn eerste uitbetaling aangevraagd. Zonder enig bericht van Doublepoints zie ik dat zij dat op 11 april hebben geanuleerd. Waarom???? Als ik nu weer een uitbetaling wil aanvragen wordt er vermeld dat er technische problemen zijn en dat er vanaf 9 april weer besteld kan worden. Heb ze geschreven op 21 april. Ben benieuwd of en wat voor antwoord hierop komt.
  Aan de andere kant had ik het kunnen weten gezien het feit dat ze tot op heden 81.000 euro hebben uitbetaald in zes jaar!
  Denk dat Doublepoints uiteindelijk een programma item wordt voor Tros opgelicht.

  Sterke punten
  nog niet kunnen ontdekken

  Zwakke punten
  lijken me niet betrouwbaar. Zoek maar op internet

  wachten.. wachten.. wachten..

  Inderdaad heel erg irritant dat we op dit moment niets kunnen bestellen wegens een technisch probleem ofzo waarvan op de site staat dat het 9 april opgelost is, wat allang verstreken is. Nu heb ik zondag 18 april deze e-mail ontvangen van Doublepoints:

  Beste Shauni, Allereerst bedankt voor uw bericht. We waarderen uwdeelname aan ons internet spaarprogramma. De programmeur is bezig geweest met het oplossen vanhet technische probleem. Helaas is hij op dit momentbeperkt beschikbaar. Afgelopen vrijdag hebben we hardgewerkt aan het oplossen van het probleem. Dit ronden we dinsdag af. We hopen en verwachten datvanaf deze dag er weer cadeaus besteld kunnen worden. Met vriendelijke groet, Doublepoints Let op: laat het onderwerp van dit bericht, wanneer uper e-mail reageert, ongewijzigd!

  Nu is het inmiddels al weer bijna vrijdag en er is nog niets veranderd helaas..
  Ik hoop echt dat er binnenkort weer besteld kan worden want ik heb nu al een tijdje genoeg punten om te bestellen, wat ik nu graag wil uitvoeren aangezien het ontvangen blijkbaar ook erg lang duurt. Duurt veel te lang allemaal.

  Sterke punten
  ?

  Zwakke punten
  wachten.. wachten.. wachten..

  doublepoints

  010-4147805 dit is het telefoonnummer waar je rechtstreeks martijn kan bellen die beheer het.....

  extra punten

  Ja ik heb mijn p;unten bijgeschreven gekregen. 121 punten waar ik recht op had. Ze staan er bij, dus eindelijk eens iets goed. |Hopen dat ze op deze voet verder gaan en eerlijk blijven.

  Sterke punten
  komt misschien nog wel

  Zwakke punten
  in mijn ogen nog hetzelfde moet afwachten of het zo blijft

  Hoe een leuke site ten onder ging...

  Heb de afgelopen jaren regelmatig meegedaan met acties van Doublepoints. Steeds tot grote tevredenheid en ook de nodige Iris Cheques van ze ontvangen. Op klachten werd tot en met september 2009 ook steeds gereageerd. Redelijk opgelost werden mijn klachten tot voor de zomervakantie van 2009. De laatste keer in oktober heb ik nog een keer een reactie gehad ten aanzien van de afschaffing van het verdubbelen van de punten gedurende de maand. In mijn ogen had ik nog recht op een verdubbeling maar de reactie was dat dit al was afgeschaft..
  Daar was dan in ieder geval slecht over gecommuniceerd. Omdat men mij mijn dubbele punten niet wilde toekennen, ook naar herhaald aandringen, heb ik mijn lidmaatschap opgezegd en aangegeven NOOIT meer benaderd te willen worden door deze inmiddels onbetrouwbaar geworden organisatie.

  Jammer, het was zo leuk in het begin....

  Sterke punten
  Was de verdubbeling van je punten waardoor je snel kon sparen. Maar dat is er niet meer bij....

  Zwakke punten
  Niet nakomen van afspraken en gedurende de rit de spelregels veranderen zonder goede communicatie. Verder niet meer afhandelen van klachten en onredelijkheid van de reacties op klachten.

  doublepoints

  ik heb vorige week 1 tientje uitbetaald gekregen de rest werd geanuuleerd
  ik had voor 100 euro aan punten staan

  verders werken ze de klachten niet af
  de rest van uitbetaling wordt geannuleerd
  beetje raar allemaal
  nu kan ik niets bestellen wegens techinsche problemen en volgens site vermelding zouden we 9 april weer kunnen bestellen.het is nu 17 april en site werkt nog niet
  mails worden niet beantwoord
  ik sta erop om mijn 100 euro uitgekeerd te krijgen

  afgehandeld? ja of nee? Nee dus.

  Dit is mijn laatste contact geweest. Het spreekt volgens mij voor zichzelf.


  Bericht van: Doublepoints
  2010-04-11 23:44:59 Hoeveel punten mis je nu volgens jouw administratie?
  Bericht van: Wilma
  2010-04-15 11:04:51 Hallo,

  Hoe kan dit afgehandeld zijn? Je vraagt me om hoeveel punten het gaat en dan is het afgehandeld? Vreemde zaak. Nopgmaals 121 punten en niet afgehandeld.

  Sterke punten
  zijn die er nog?

  Zwakke punten
  Te veel om op te noemen

  krachten bundelen

  Wordt het niet eens tijd om onze krachten te bundelen in plaats van afwachten...........
  Doublepoints moet flink aangepakt worden, ik wil hierin het voortouw wel nemen, ik heb het adres en telefoonnummer van ze weten te achterhalen.
  Helaas woon ik niet in de buurt van Rotterdam, anders ging ik er in eigen persoon naar toe.
  Stuur jouw emailadres naar [email protected], hoe meer hoe beter, ondertussen zal ik bedenken hoe we dit moeten gaan aanpakken.
  Suggesties zijn van harte welkom!


Bezoek DoublePoints

Schrijf een review