Reviews van deze auteur

Hoe een leuke site ten onder ging...

Review over DoublePoints

Heb de afgelopen jaren regelmatig meegedaan met acties van Doublepoints. Steeds tot grote tevredenheid en ook de nodige Iris Cheques van ze ontvangen. Op klachten werd tot en met september 2009 ook steeds gereageerd. Redelijk opgelost werden mijn klachten tot voor de zomervakantie van 2009. De laatste keer in oktober heb ik nog een keer een reactie gehad ten aanzien van de afschaffing van het verdubbelen van de punten gedurende de maand. In mijn ogen had ik nog recht op een verdubbeling maar de reactie was dat dit al was afgeschaft..
Daar was dan in ieder geval slecht over gecommuniceerd. Omdat men mij mijn dubbele punten niet wilde toekennen, ook naar herhaald aandringen, heb ik mijn lidmaatschap opgezegd en aangegeven NOOIT meer benaderd te willen worden door deze inmiddels onbetrouwbaar geworden organisatie.

Jammer, het was zo leuk in het begin....

Sterke punten
Was de verdubbeling van je punten waardoor je snel kon sparen. Maar dat is er niet meer bij....

Zwakke punten
Niet nakomen van afspraken en gedurende de rit de spelregels veranderen zonder goede communicatie. Verder niet meer afhandelen van klachten en onredelijkheid van de reacties op klachten.

reacties: