Reviews van deze auteur

Net begonnen en leuke site

Review over SnelVerdienen.nl

net lid geworden en begonnen en leuke site. je spaart in coins en sta nu op 698 coins wat eigenlijk 69 cent is. net gekozen voor ohra verzekering oversluiten en krijg daar 7500 coins voor en dan kan ik bijna laten uitbetalen al. maar duurt nu eerst even voor ze dat bijschrijven. heb de tijd... :D

Sterke punten
leuke site

Zwakke punten
nog niks

snel op de bank

Review over SnelVerdienen.nl

Net uitbetaling ontvangen en was binnen 2 weken op de bank bij mij, spaar nu weer verder voor de volgende

leuke club om te sparen

Review over SnelVerdienen.nl

Ik wam toevallig op deze site en zag snelverdienen er ook bij staan. Dus laat ook maar even een reactie achter. Ik vind alles mooi aan Snelverdienen. Leuke shops op de website en leuke varierende mails met acties. Had 1 keer een probleem met de registratie van mijn aankoop. Dat werd direct opgepakt door de support. Voel me goed bij deze club en ga zo door. ps als je een lid aanbrengt kan je op dit moment 3 euro verdienen. Lekker sparen.

goeie verdiensten per mail

Review over SpaarActief

veel aan het shoppen geweest met de feestdagen en nu accountscore 10, krijg nu ineens 2 cent voor elke mail. eerste betaling net binnen, eind december aangevraagd.

Sterke punten
goede spaarsite

nieuwe eigenaar en 100x beter

Review over MyClics

vroeger wel eens gezeur gehad maar met nieuwe eigenaren is het weer een leuke spaarprogramma geworden
mensen die de accountscore niet snappen en nooit online kopen kunnen beter uitschrijven, niet eerlijk om dan te zeuren als je toch niks doet

Sterke punten
gaat weer goed

Deze is wel eerlijk met accountscore

Review over SpaarActief

Gingen wat dingen mis maar support is inmiddels stukken beter dan vroeger, snel antwoord gehad en gemiste sale werd direct bijgeschreven. Site gaat de goede kant op zo!

Sterke punten
Prima maar mogen altijd nog meer acties bij natuurlijk

Zwakke punten
niks

OPlichters

Review over DoublePoints

Niet doen, ze betalen niet uit!! Let op!! Je bent gewaarschuwd

Sterke punten
Geen

Eurokliks

Review over Euroclix

Prima site betaald snel uit

Sterke punten
Alleen maar sterke punten!

Zwakke punten
Geen een

het gemiddelde

Review over ZelfVoorHetZeggen.nl

Eigenlijk merk ik dat mn gemiddelde keihard zakt, de snelle rukkers rukken op, doe je cam ff aan schatje, ( hij staat niet aan dus waarom zou ik ) ik wil erg extreem lieverd ( en als je niet mee gaat ..tuut tuut ) of ze bellen met de mededeling dat ze klaar gaan komen..deuuuuuhh.
De laatste vanochtend...he skatje, zuig ff...ahhhhh KLAAR!
en mn gemiddelde van 5 is gezakt naar 3....nog ff en mn verdiensten kelderen dus door een te laag gemiddelde.
DAT IS HIER TOCH EEN MINPUNT.
het laatste

Sterke punten
gewoon een goede site

Zwakke punten
Als je gemiddelde minder is als 3 minuten kelderen je inkomsten...erg zwak punt aan het worden..

Alleen positief?

Review over ZelfVoorHetZeggen.nl

Ik lees hier alleen maar dat het zo druk is....ik sta ook veel ingeschakeld in mijn vrije tijd maar ik krijg uren lang geen telefoon. Ik werk al 22 jaar voor dit soort lijnen dus aan mijn ervaring kan het niet liggen wel aan het aantal dames ( er komt steeds meer bij) en omdat er nu ook gecamd kan worden. Ik krijg nu steeds meer 3 sec bellers die vragen of ik wil cammen..IK CAM NIET! En dan moet je weer uit gaan kijken omdat je gemiddelde zakt en als je teveel zakt krijg je minder uitbetaald..dit gaat richting cs uit denk ik..jammer!

Sterke punten
Prima dat je het beheer hebt over je eigen foto's....mooie site enz

Zwakke punten
Dat je gemiddelde mee telt voor je verdiensten..dat er geen stop is op het aantal dames...dat de cammers weer boven aan staan ...

Service Club Sense

Review over ClubSense

Ik was zeer tevreden over Club Sense tot zij besloten de site te gaan vernieuwen. Ik ben gedeeltelijk afhankelijk qua inkomen van Club Sense en dus ook afhankelijk van het werken van de site. Logisch dat er bij het starten kinderziektes voorkomen maar we gaan nu al de zoveelste week in, ik zit al die tijd zonder inkomen van ? 400.- per week naar ? 40,- en alleen omdat de site niet naar behoren werkt!
Als je belt krijg je alleen maar te horen: 'We zijn er mee bezig en kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor inkomsten verlies.' Staat ook in de voorwaarden dat zij niet aansprakelijk gesteld kunnen worden als ze met de site bezig zijn maar 5 weken vind ik geen onderhoud meer. Ik had het zeer op prijs gesteld als we een excuus brief zouden krijgen of op zijn minst op de hoogte worden gehouden waar men mee bezig is.

Sterke punten
-stipte uitbetaling, al valt er op dit moment niets uit te betalen ivm het niet werken van de site
-bij klachten wordt je netjes te woord gestaan, ze doen niets aan je klacht maar blijven wel netjes!

Zwakke punten
-je wordt totaal niet op de hoogte gehouden van de werkzaamheden
-ze vinden dat ze totaal niet aansprakelijk zijn voor het feit dat de site al enkele weken niet werkt, ze hebben er geen boodschap aan dat jij die ook voor hen geld verdiend al die tijd zonder inkomen zit en dat vindt ik totaal geen service naar de dames die voor je werken!

Goed!

Review over Euroclix

Ik vind euroclix een goed spaarprogramma. Tot nu toe heb ik alle clix die ik zou moeten krijgen gekregen. Ik heb mijn broertje ook lid gemaakt. Daar krijg ik nog 150 clix voor. Nu nog wachten totdat ik mezelf ga laten uitbetalen.

Het kan beter dat als je op een website via euroclix bent gekomen komt ie automatisch op gereserveerde clix te staan, hoewel je die dan niet krijgt omdat je niet echt hebt meegedaan aan de actie. Als je die dan zou kunnen verwijderen zou het nog beter zijn, want nu staan er ca. 40 000 clix gereserveerd, die ik niet krijg.

TIP: Richt je bij euroclix op de enquêtes, nieuwbrieven en sportclix. Dan kun je de commerciële mail uitzetten, want daar verdien je toch maar 1 clix mee.

Sterke punten
+ je kunt veel verdienen
+ het is super makkelijk
+ je kunt ook met sportclix verdienen
+ je krijgt 1,95 euro aanmeldbonus
+ je kunt vrienden en familie toevoegen
+ je clix steeds meer waard

Zwakke punten
- het duurt soms best lang voordat je eindelijk de clix krijgt.

Geen reactie, geen contact en zwaar verouderde website

Review over RegioTel

Enthousiast over de positieve verhalen, besloot ik contact op te nemen met RegioTel.

Het klonk zo mooi: goede betrouwbare werkgever, vrijheid en een goedlopende dienst. Wat wil je nog meer?

Het eerste dat mij opviel was de datum van de website (helemaal onderin, in de zgn. footer van de website). Hoewel onwaarschijnlijk, is het mogelijk dat een tekst die in 2008 (!) geschreven is in 2011 nog altijd van toepassing is. Ik heb dan ook direct aangemeld via het formulier op de site. Een week lang niets gehoord...

Misschien was mijn bericht niet goed aangekomen. Ik dus een mail verstuurd naar het e-mailadres waar ik voor vragen naar toe kon mailen. Weer geen enkele reactie.

Vervolgens heb ik mij via een ander e-mailadres aangemeld. Ik had immers weer een reactie op dit forum gelezen van weer iemand die deze RegioTel aanraadde. Heb toen ook naar het 0800 nummer gebeld om te spreken met de klantenservice. Moest wel, voor ik ook maar iets kon doen, meteen een pincode aanmaken en eerst een advertentie inspreken.

Ik ga geen advertentie inspreken voor ik een afspraak gemaakt heb met RegioTel natuurlijk. Ik heb nog altijd niets gehoord. Wie weet bestaan ze niet meer, of hebben ze het te druk?

Voor nieuwe dames is er blijkbaar geen mogelijkheid aan het werk te gaan. Wat een enorme teleurstelling.

punten

Review over DoublePoints

Hallo Marjan,
Ik heb mijn punten ook nagekeken maar ze zijn gewoon bij mijn saldo opgeteld. Als je je puntenschema voor je krijgt, staat 1 oktober als eerste en daaronder de andere data's van oktober.
Groetjes Wilma

Punten

Review over DoublePoints

Bij mij worden de punten voor het lezen van de mailtjes niet meer bijgeschreven...
Ik blijf op het zelfde aantal staan en ik lees de mailtjes allemaal wel.
Meer mensen hier last van????

Waardeloos

Review over ClubSense

Ik heb er gewerkt. Vanaf het begin was het waardeloos. Hulp krijg je niet, toen ik problemen had met mijn cam, welke bij hun software lagen, reageerden ze niet eens op mijn vragen. De cam haperde, stond op zijn kop of deed het soms helemaal niet. Bij andere webcamsites werkte deze altijd correct. Ze blokkeren je zonder opgave van reden, zonder enige vraag of mededeling. Zo had ik de eerste keer een verkeerd vinkje aangezet ; beeldchatten ipv beeldcammen. Ik dacht dat dat zo juist was. Moest ook alles zelf maar uitzoeken. En toen ik de tweede keer wou inloggen, was ik geblokkeerd. Daarom dus. Maar voordat ik dat te weten kwam, je wilt het niet weten.
Nu ben ik weer geblokkeerd (zonder melding of wat dan ook) omdat ik te weinig minuten draai naar hun zin. Dit bedrijf is er eentje van voor het digitale tijdperk en dat is merkbaar aan alles. Maar ook heb beleid is nul komma nul. Service is beneden alle peil. Zo gaat men niet met mensen om. Er zijn heel wat betere camsites die met hun tijd meegaan en waar je echt veel kan verdienen.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Weinig verdienen.
Slechte en onstabiele software.
Geen communicatie mogelijk.
Blokkeren zonder reden en zonder kennisgeving.
Loopt hopeloos achter op de hedendaagse technologie.

moet luier en aantrekker zijn

Review over RegioTel

de telefoonlijn moet veel aantrekkelijker worden waarbij personeel stiekem de mogelijkheid biedt om zwart bij te verdienen. Alhoewel dit niet door de beugel kan, het werkt wel, trekt mensen aan met behoud van bijstandsuitkering. Natuurlijk dient alles legaal, maar dat stoot nieuwe geldverdieners af. Het systeem moet aantrekkelijker zijn: direkt aanmelden en direkt geld verdienen zonder formulieren en dergelijke procedures. De tarieven moeten omhoog, namelijk: 25 a 30 euro p/u. De bonussen moeten van kracht zijn, wekelijkse akties, dat motiveert ook de luie donders. De strenge controles dienen te worden afgeschaft: geen toezicht tot beperkingen: je maakt hier zelf uit of je de beller zwijgend aan de lijn laat hangen (natuurlijk niet te bont makend!). Belangrijk is de geldverdieners hun vrijheid te geven en onbezorgd bijverdienen zonder gezeik over kwaliteit of kwantiteit. Want wij moedertjes zouden meer vrijheid moeten hebben!

Sterke punten
geen

Zwakke punten
berperking opleggend, incl. regeltjes waar niemand baat bij heeft.

Heel apart

Review over RegioTel

Nou had mezelf aangemeld en dat ging goed hoor, maar ja nu komt het ik wilde weten wat de netto verdiensten per uur zijn en daar weten ze geen antwoord op dat is wel apart vind ik, wel wisten ze te melden dat hoe meer je gaat verdienen hoe meer BELASTING je moet betalen!

Sterke punten
GEEN!

Zwakke punten
Alles!

Wel een aardige site

Review over Geld-Surfen.nl

Deze site gaat niet echt over thuiswerk, maar wel interessant om er eens een kijkje te nemen. staan wel wat leuke ideetjes op.

Sterke punten
Veel ideetjes

Zwakke punten
Gaat niet echt over thuiswerk maar meer over online geld verdienen

Niet doen

Review over DoublePoints

Destijds heb ik me aangemeld omdat een vriendin een plezier te doen, zij zou dan punten verdienen. Had ik nooit moeten doen.
Je komt er nooit meer van af, ik heb nog jarenlang ontelbare (vaak dagelijks) mailtjes gekregen.
Reageren nergens op. Geen enkele manier om op te zeggen.

Oude bekende?

Review over ThuiswerkBank

Mijn nekharen gingen recht overeind staan toen ik een advertentie zag van de thuiswerkbank.
Het kan toeval zijn maar ik ben jaren en jaren geleden ingegaan op een advertentie van een organisatie die zich ook de Thuiswerkbank noemde. Ik moest geld opsturen en dan zou ik onmisbare tips en adressen krijgen om thuis geld te verdienen, ik kon meteen aan de slag en meteen verdienen, ofzoiets.

Ik kreeg inderdaad post.. een klein briefje, daarin stond:
Hoe kunt u thuis geld verdienen? Zet een advertentie in de krant en beloof mensen thuiswerk, vraag ze je geld toe te sturen en stuur ze dan een brief zoals deze terug. De adressen krijg je vanzelf als je een advertentie zet, succes!

Er bleek alleen een postbus adres te zijn, eigenaar niet te traceren,etc, gewoon geld kwijt dus. Noooit meer.

Dood

Review over DoublePoints

Sinds meer dan een jaar is deze site als een zombie, het blijft online, maar je krijgt niets meer, geen punten, geen uitbetaling, geen (werkende) e-mails.
Zelfs voor je verjaardag krijg je zogezegd 25 punten. Echter worden deze sinds een jaar niet meer toegvoegd. Wat er nog dus nog overblijft van doublepoints is een geautomatiseerd systeem die niet meer uitbetaald.

Sterke punten
Betaalde vroeger uit.

Zwakke punten
Betaald niets meer uit. Geen reactie. Dood

eigen account, vergeet het maar !

Review over IsLive.nl

Sta al ruim 4 jaren op de wachtlijst als niet nederlandse voor een eigen account. Spreek mijn talen engels,frans en nederlands perfect, maar krijg geen poot aan de grond. Mails worden ook niet beantwoord. Ze verkopen alleen studioaccounts. De bazen van deze studioaccounts betalen veelal niet uit. Je werkt dus voor niets en Islive treedt daar niet tegen op.

Zwakke punten
Het EU gevoel daar heeft Islive nog nooit van gehoord.

euroclix

Review over Euroclix

Net als anderen zit ik ook altijd vragen in te vullen bij een enquete in de hoop 75 clix te krijgen, en jawel, na meerdere vragen "hoor ik niet tot de doelgroep". Voor alle moeite 1 clix. Erg misleidend.
Wat ik ook erg storend vind is dat na een aankoop bij een partnerwebsite van Euroclix de verdiende clix nooit worden bijgesschreven. Misschien dat het bij anderen beter gaat, maar bij mij nog nooit.
Deze clix kun je dan claimen, en dat kan pas na een maand. Mijn laatste poging is uitgedraaid op niks, want Euroclix kwam met de lieflijke mededeling:"Uw emaildres is niet bekend bij ons".
Voor jullie duidelijkheid: ik heb maar 1 mailadres. Op dit mailadres komen al mijn mails binnen. Dus ook de bevestigingen van aankopen. En als er dan tussen alle dagelijkse Euroclix mails een mail zit van de ledenservice met de mededeling dat mijn emailadres niet bekend is, dan wordt ik toch wel een klein beetje beroerd.

was heeeeeeeeel tevreddddddddden

Review over Qassa

momenteel wat minder tevreden want mijn parels worden niet meer bij geschreven,heb echter verder nog nooit problemen gehad

nut¤s

Review over RegioTel

nee niet doen je verdient helemaal nix tot weinig. Geen aanrader

Sterke punten
geen

staatslot

Review over DoublePoints

heb begin december een staatslot besteld voor mijn punten en nog steeds niets ontvangen, een email gestuurd en nog steeds geen antwoord.
Wie heeft er ooit iets ontvangen van doublepoints?

Sterke punten
geen

Zwakke punten
ze reageren nergens op

Niet kunnen inloggen

Review over DoublePoints

Ik kan al sinds een half jaar niet meer inloggen op de website van Doublepoints. Ik heb al diverse keren gemaild met het probleem en nog nooit antwoord gehad.

[email protected]

Review over Euroclix

Zo'n 8 jaar geleden begonnen met euroclix en beviel toen goed. Helaas door allerlei redenen account kwijt geraakt. Dit jaar ben ik opnieuw begonnen en het valt me op dat je er nu behoorlijk ingeluist wordt. Bv.. verdien nu1 clix en 10 clixs met het meedoen van een onderzoek. Nergens geen voorwaarden te bekennen, dus de lijst maar invullen.
Blijkt op het eind dat je akkoord moet gaan met het ontvangen van mails van andere websites en beeid bent telefoontje te ontvangen met aanbiedingen en/of informatie.
Weg tijd, weg clixs en zij hebben weer allerelei gegevens voor noppes omdat ik niet continu gebeld wil worden door zo'n honds brutale en irritante callcenter medewerker die je iets probeert aan te smeren. Dit moeten ze eerst goed aangeven en niet achteraf als je tijd er al in hebt gestoken.

Zwakke punten
zie review

Mr.

Review over Qassa

Zodra je een betaling aanvraagd beginnen de problemen....:(

Sterke punten
oplichten

Zwakke punten
heel veel

Wel tevreden

Review over Infoyo.nl

Ik schrijf nu ongeveer 1,5 jaar bij Infoyo. Ik schrijf artikelen omdat het mijn hobby is. Het is niet zo dat ik er van kan leven maar iedere maand verdien ik toch tussen de 30 en 50 euro. Soms kijk ik er weken niet naar om maar de verdiensten komen toch iedere dag binnen. Infoyo heeft trouwens niets met de uitbetalingen te maken want dat gaat via Google adsense. Bij 70,- of meer betalen zij uit. 50% van de verdiensten gaan naar Infoyo en 50% naar de auteur.

Sterke punten
ik heb geen vervelende ervaringen met Infoyo

punten

Review over DoublePoints

Wat ik wel raar blijf vinden is dat ik mijn punten nog steeds kwijt ben.
Heb wel een mailtje gehad voor wat extra punten maar dat kan niet op tegen de 20euro die ik uitbetaald wou hebben...
Is hier nog wat aan te doen? Of hebben meer mensen dit probleem??

geen uitbetaling en punten weg

Review over DoublePoints

Ik kijk net op mijn doublepoints account en zie dat mijn punten ineens weg zijn..
Heb al eens een uitbetaling aangevraagt maar die is geanuleerd.
En nu zijn dus ook mijn punten weg :((
Als ik het hier zo lees kan ik er dus ook wel naar fluiten dat ik ze nog terug zie....

Las dat er al mensen het hier over telefoonnummers hebben, is er al iemand achter aan gegaan?
Ben wel benieuwd naar het antwoord van hun.

Sterke punten
op dit moment niks

Zwakke punten
heel veel op het moment...

doublepoints

Review over DoublePoints

010-4147805 dit is het telefoonnummer waar je rechtstreeks martijn kan bellen die beheer het.....

doublepoints

Review over DoublePoints

ik heb vorige week 1 tientje uitbetaald gekregen de rest werd geanuuleerd
ik had voor 100 euro aan punten staan

verders werken ze de klachten niet af
de rest van uitbetaling wordt geannuleerd
beetje raar allemaal
nu kan ik niets bestellen wegens techinsche problemen en volgens site vermelding zouden we 9 april weer kunnen bestellen.het is nu 17 april en site werkt nog niet
mails worden niet beantwoord
ik sta erop om mijn 100 euro uitgekeerd te krijgen

het werkt echt

Review over DoublePoints

ik heb, na jaren te hebben gespaard, eindelijk een irischque ter waarde van ?10,- in mijn brievenbus gekregen. het werkt dus echt (yeah)!

Sterke punten
je krijgt echt binnen wat je bestelt

Zwakke punten
het duurt ontzéttend lang voordat je iets hebt

Infoyo sucks

Review over Infoyo.nl

Tot de dag van vandaag kan ik op infoyo mijn account niet verwijderen. Alle mails welke ik gestuurd heb met vragen zijn niet beantwoord. De inkomsten zijn erg laag.

Er worden vaak erg rare berichten geplaatst bij je artikelen en hier is geen controle op. Als je hier over mail wordt er niet op gereageerd of gecontroleerd.

Je kan ook het aantal berichten in je mail box niet stopzetten. Er wordt automatisch een mail gestuurd wanneer er een bericht geplaats is. Maar als iemand 18 keer onder het artikel : "ik ben lekker en ****" plaatst dan hoef ik dit niet in mijn inbox te hebben van mijn email. De optie staat echter niet aangevinkt op mijn profiel.

Ronduit SLECHT dus!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Zie boven

infoyo.nl

Review over Infoyo.nl

Net aangemeld voor Infoyo, maar het was toch niet zo aantrekkelijk als het leek, omdat je niks kan verwijderen etc. Ik ben nog op zoek naar een manier om af te melden, maar ook dat gaat zeer moeilijk. Wat ik wel aan kan raden is het beter infonu.nl, hier is deze site ook van afgeleid.

Maybe

Review over RegioTel

Een vriendin van mij doet het ook via hun. Ze maakt aardige uren. Ik ben nieuwsgierig. Eerst wil ik huishoudelijk werk zoeken voor parttime. Als dit niet lukt dan wil ik het misschien eens proberen. Ik ben vaak bij haar thuis en hoor zo nu en dan haar aan het werk.

Sterke punten
Wil het toch proberen.

Zwakke punten
Niets.

leuk en wat extra's

Review over RegioTel

ja ze betalen lekker snel uit elke week heb het prima naar mn zin en heb naast dit werk een vaste baan
kan het ook goed met elkaar combineren op tijden dat het mij het best uitkomt

Sterke punten
leuk en wat extra's anoniem komt goed uit in mijn geval!

Klopt wel jongens ... Maar niet getreurd.

Review over RegioTel

Lieve collega'tjes van Regiotel.nl,

klopt allemaal wel dat de stilte bij (concurrent) Superfoon te proeven was. Waarschijnlijk niet helemaal echt de stilte, maar dat men kennelijk behoefte had aan een soort versterking.
Dames die daar (ooit) hebben gewerkt voelden dit weliswaar aankomen ...
Toch niet getreurd, want het is slechts een overstap waar ze toch gezellig weer verder gaan.
Voor hier, de dames bij Regiotel, ook niet getreurd, want hier wordt en blijft alles goed geregeld qua administratie.

Hieronder effe een Nieuwsbrief van een van de grootste 06-lijnen van Nederland onder de naam Superfoon.

Copy van Nieuwsbrief:

"Afscheid!

Je hebt een geruime tijd geen nieuwsbrief van ons ontvangen. Onze excuses hiervoor, maar dat had zo zijn redenen. De voornaamste reden is dat Superfoon haar operator-activiteiten overhevelt naar het bedrijf Smart Media Service BV. Nu de overname onderhandelingen klaar zijn, is het tijd voor ons om afscheid te nemen. Maar voordat we dat doen, willen we je met deze nieuwsbrief zoveel mogelijk informeren wat deze overname voor jou gaat betekenen. Hier antwoorden op de meest voor de hand liggende vragen.Wat verandert er voor mij?

Veel en weinig.

Veel, omdat administratief veel gewijzigd moet worden, je krijgt bijvoorbeeld een nieuw contract en de uitbetalingen gaan niet meer via Superfoon zoals je gewend was. Smart Media Services zal jou benaderen en jou uitleg geven wat je moet doen om alles voor hun administratie op orde te krijgen.

Weinig, omdat het werk hetzelfde zal blijven. Je schakelt je in met hetzelfde nummer 088-XXXXXXX en je kan jouw verdiensten blijven afluisteren via 088-XXXXXXX.Stopt Superfoon er helemaal mee?

Nee, Superfoon blijft haar telefoonnummers waar jij op gebeld kan worden, promoten. Superfoon heeft alleen haar operators en de productie van erotische nacht tv-programma?s overgeheveld naar Smart Media Services.Wie is Smart Media Services?

Smart Media Services BV (ook wel afgekort SMS BV) heeft sms-diensten. Daar zijn ze groot in geworden. Ze hebben ook veel ervaring met operators. Het was dus een logische stap om jou en onze andere operators bij hen onder te brengen.Tijd om afscheid te nemen...

Nu Smart Media Services jullie nieuwe opdrachtgever wordt, zal je binnenkort geen contact meer met ons (Lamis en Mark) hebben. Wie jouw nieuwe contactpersoon wordt, krijg je van Smart Media Services te horen.

Afscheid nemen is nooit leuk, maar wij beiden kijken terug op een tijd waar we met veel plezier met jullie hebben samengewerkt. Wij wensen jou veel succes en belplezier bij Smart Media Services!Met warme groeten,L. & M.P.S. Tot het moment dat je officieel bericht krijgt van Smart Media Services zijn wij er nog steeds voor jou. Je kan ons bellen op 088-XXXXXXX en via mail: support@xxxx

Nee, jullie zijn niet werkeloos, want ook bij Regiotel staan de deuren natuurlijk altijd open!
Wanneer je van lekker babbelen houdt, dan zit je hier goed ...

Top! Ga zo door Regiotel!

Sterke punten
Regiotel doet het goed. Wanneer je bijv. je niet prettig voelt bij de ander (werk), dan kun je het ook eens hier proberen.
Of de verdiensten ietsje omhoog zullen gaan in de toekomst?
Dit is de kern van deze vraag: vandaar ook dat sommige goedkope 06-lijnen (voor de klant) circa 0,20 ct p/m kosten (door hen geexploiteerd).
Erg verleidelijk en niet duur. Daarom kun je de verhoudingen qua uitbetalingen ongeveer meten.

Oplichters

Review over DoublePoints

Ik ben al vanaf juli op mijn punten aan het wachten die ik verdiend heb met enquetes. Netjes gewacht. Kreeg er niets bij. Na veel mailen kreeg in ineens de melding dat ik ze zou krijgen, vervolgens 3 maanden later krijg ik een mail dat ik 200 punten zou krijgen. Echt idioot want ik zou er rond de 500 moeten krijgen omdat ik aan de verdubbeling zou zitten.

Als reactie na 3 maanden wachten : misschien zijn de enquetes afgekeurd ? Echt bulshit want ondertussen wordt ik wel bestookt met junkmail etc van ingevoerde acties die ik gedaan had om die punten te krijgen. punten dus niet onvangen, ook geen verdubbeling en dit is al de 2e keer dat zoiets gebeurd. Een anderhalf jaar geleden kreeg ik de punten niet die ik had moeten ontvangen van producten bij een webshop ?

oplichters dus, ga niet in zee met deze mensen

Sterke punten
leuke waardebonnen

Zwakke punten
goedkope waardebonnen altijd uitverkocht
punten worden niet bijgeschreven
site klikken moet je 30 sec wachten per site
klantenservice komt afspraken niet na
1x waardebon ontvangen na 10 weken wachten en wederom eem klacht moeten sturen alvorens ik hem kreeg

NOOIT MEER

snel geholpen

Review over RegioTel

In de avond veel terugkerende bellers. Ik ken een boer die mij telkens belt. Of ik zijn vrouw wil zijn. Dik een uur in gesprek. Komisch en amusement. Ik lach terwijl ik verdien.

Sterke punten
Mooi eigen baas. Snel mijn geld. Vaste klantenkring.

Gezellige drukke lijn

Review over RegioTel

Ik heb zelf bij Superfoon gewerkt en dat was ook op kontraktbasis. Ik ben daar weggegaan omdat het steeds rustiger werd. Soms waren de meeste belletjes erg laat in de nachtelijke uurtjes en niet te doen. Toen maanden terug bij deze lijn en een stuk drukker.

Sterke punten
Goed. Leuk betaald werk en eigen tijdsindeling.

slechte site

Review over Infoyo.nl

infoyo geeft weinig reacties als je daar een vraag hebt, het is ook allemaal heel vaag. ze zijn op edukos al geblokeerd en soms verdwijnen inkomsten via infoyo. vrij slechte site: eenmaal geplaatste artikelen kan je niet meer zelf aanpassen en verwijderen. wanneer je je account opheft, wat niet zo makkelijk gaat, dan blijven je artikelen wel staan. vind het een absolute afrader.

Sterke punten
gezellig forum, maar wel veel klachten daar

Zwakke punten
veel heel veel ontzettend veel klachten op het forum

slecht slecht slecht

Review over DoublePoints

Nou ik wacht nu al op mijn VVV bon van 5? vanaf 2 april 2008, ik wacht dus al meer dan een jaar en nog steeds reageren ze nergens op :( Jammer... zo worden ze nooit meer groot..

Sterke punten
leuke cadeau's

Zwakke punten
niet reageren op mails, te laat versturen van de cadeaus en elke keer 30 sec wachten tot je verder kan gaan met klikken... kost zoveel tijd, dat is zo'n bon bijna niet meer waard!

:S

Review over IsLive.nl

ik ben er perongeluk op gekomen en ik wil er graag vanaf hoe doe ik dat :(

Sterke punten
geen

Zwakke punten
niet weten hoe je moet afmelden

reacties:

Review: bijna niets meer te doen

Hoi Sascha, je kan toch voor meerdere sites werken..er moet evenveel werk onder meer dames verdeeld worden en dat merken we allemaal. ik bel er alleen maar want voor mij werkt het cammen daar gewoon niet..bij cs steendruk maar bij zvhz komt er niemand in mn chat...sterkte

Review: Geweldige website!

mijn reactie is er af gehaald ;-( Dus nog een keer, ook hier zijn storingen...geen gelul. En dat kan je ook lezen op de site...eerlijk gezegd verdien ik in korte tijd veel meer op thuis tegenwoordig .....dussssss

Review: Geweldige website!

en ik hoef me geen zorgen te maken over mijn gemiddelde op thuis........;-))

Review: het gemiddelde

Absoluut geen klagen hoor, ik noem 1 minpunt......gaat nog steeds goed!

Review: het gemiddelde

Ik hoop dat je niet alleen voor zvhz werkt want idd dat trek je never, bij mij werkt cammen niet op die site dus dat doe ik ergens anders....en dat loopt daar weer wel geweldig...en soms moet je ff wegblijven op een site, kom je weer dan ben je nieuw....en nieuw betekent ...drukkkkk

Review: fijn

Jij leeft er ook van dacht ik, bij mij gaat het alleen om eten, drinken enz. De vaste lasten kan ik van m'n andere baan betalen. Maar ja, eten is ook best belangrijk....succes

Review: fijn

Doe niet zo idioot. Bij cs krijg je de over de hele dag misschien 1 telefoontje, de meiden klagen alleen. Dit is de eerste site die luistert naar hun dames...niets als lof van mijn kant.

Review: fijn

Sterker nog, ze halen het profiel van een dame die daar niet meer werkt gewoon niet weg. En als je oplet zie je dat veel dames r 2 keer staan maar met een andere foto....bijdehandjes daar

Review: fijn

Dan wens ik je daar veel plezier, hoef je hier de boel niet af te zeiken, gewoon daar blijven ;)

Review: Weinig te verdienen bij zvhz

zvhz is niet ingestort, integendeel...zvhz is groot geworden doordat wij met zovele geld voor ze verdienen. Zonder al die dames die naast cs ook bij zvhz zijn gaan werken waren ze nooit ze groot geworden. In deze branche betekend dat....Sorry dames, jullie minder wij meer!

Review: moet ik me zorgen maken

Veel camdames willen helemaal niet bellen, bb bc verdiend ook beter en vaak zie je alleen dat aan staan..bij cs ook trouwens..

Review: moet ik me zorgen maken

Is ook weer waar, tja....dan is de enige optie om toch te gaan cammen...Tenslotte is het niet verplicht om iets uit te trekken en een geil verhaal kan ook op de chat ;-) Zo doe ik het overallll

Review: moet ik me zorgen maken

Iedereen tevreden met de antwoorden? Ik weet nu al he het af gaat lopen..enuhhh cammen loopt voor mij ook beter bij cs zoals de dame hier boven ook al vind, hoe dat komt?? Geen idee!!! werk ze dames

Review: lekker druk

helaas, december is voorbij, bij mij soms weer doodstil en die korte klote gesprekken...ophangers.
En net nu ik waarschijnlijk mn baan kwijt ga raken....zooo erg ;-(

Review: lekker druk

Tis nu een moeilijke tijd om werk te vinden hoor belbabe....overal wordt bezuinigd..en ik ben 56..ook niet waar ze op zitten te wachten...en bijstand..beeehhhh

Review: jammer

Wanneer was de storing dan? En wordt dat niet ff gemeld aan ons? Bij cs krijg ik ntjes een mailtje als er storing is...

groetjes

Review: jammer

ik heb het gemist, niet gelezen..

Review: jammer

Ik weet dat cs behoorlijk aan het klooien geweest is...ook op mail kwam vaak een bistseg antwoord, ,maar ze hebben er wel van geleerd toch? Nu ook weer acties...en een heleboel meer..

Review: Ik ga de gok wagen

Heeee beldel, ik kan geen informatie vinden ( of slaap ik nog ) over de verdiensten....En hoe loopt het trouwens??

Ik moet zeggen dat het overal nu lekker loopt maar tis ook december.

Groetjes Roos

Review: Ik ga de gok wagen

Misschien moeten we daar dan maar wat aan veranderen....we gaan het druk maken ;-)

Review: Ik ga de gok wagen

Ik ga me vandaag aanmelden..kijk december trek ik het wel met de minuten maar januari en februari....dan moet ik obveral staan. Cammen op zvhz loopt bij mij echt niet en ik ben geen cammer...op cs loopt het trouwens weer aardig....en zulke heerlijke cammers....dus hou dat in de gaten..

Review: Eerste indruk

Ze krijgt er voor betaald (lol)

Review: Eerste indruk

Gespleten persoonlijkheid? De een werkt er al jaren en de ander is net begonnen.....

Review: Eerste indruk

Laten we het gewoon hopen! Fijn dat we hier een uitlaatklep hebben ;-) Bij cs bekijken ze je bericht en als niet bevalt zetten ze het niet nee..bij zvhz is er nog geen mogelijkheid tot berichten naar elkaar...en af en toe moet men zich toch afreageren.....;-)

Review: Eerste indruk

Trieste week voor mij....ochtenden ingeschakeld voor 17 min. Nu op zaterdag voor 15 min van 9 tot 1/2 12.....zelfs cs gaat voor mij beter..kan wel janken..

Review: Eerste indruk

Wordt een trieste kerst zo....volgende week ben ik vrij..weer eens cammen op een andere site...en in jaanuari een aander baantje zoeken..nog liever en krantenwijk dan hier voor lul zitten...ik hoop dat het bij jou ook aantrekt, tis jou inkomen he? Roos

Review: Eerste indruk

Idd waar, soms dagen stil en dan opeens.......dat was zondag bij mij! Nu pik ik ook de gratis camminuten mee...toch 2 euro per dag! 14 per week en cam dan uiteraard ook nog gewoon..Ook op cs bezig, zeker december ga ik er ff keihard tegenaan..In januari komen de rekeningen weer ;-) Iedereen veel succes!

Review: Eerste indruk

Zonder te willen katten of zo..maar ik vind zvhz wel een stuk ordinairder dan cs, ben ik daar alleen in? Bij cs kan je cammen op een erotische manier...naar mijn idee bij zhz niet. Zelfs bij free cammen gaan somige dames al naakt, waar is dan de spanning voor de man nog? Ze hebben het al gezien....
Ik heb ook gewone kleding aan ( rokje, kousen ) dat werkt dus wel bij cs maar niet bij zvhz..ze zijn gelijk weg ;-)..Grappig dat er zo een groot verschil kan zijn..
Meiden werk ze en verdien maar goed het weekend,,,

Review: Eerste indruk

t ja, Als ik me uitkleed dan doe ik dat voor mijn lol en mijn orgasme....maar ik doe dat zeker niet bij elke man...Een leuke inkijk en een geil chatgesprek is vaak genoeg hoor ;-)

Review: volledige willekeur

met een beetje pech met ik dat ook gaan doen ;-( Ik sta al 4 dagen op de ochtenden ingeschakeld voor een paar euro!

Review: volledige willekeur

Nee, dat is het idd niet waard, ik zal dus ook wel gaan stoppen na 22 jaar..ik werk ook nog hoor..alleen daar is beslag gelegd en dit geld mag ik dan houden voor eten, drinken, kleding enz. Maar ben hard op zoek naar iets anders!

Review: Bang....

ik heb nergens gezegd dat schoonmaken ook een optie is....

Review: Het gaat steeds slechter

Eigenlijk snap ik de mannen niet ( nooit) al gaan ze naar een andere bellijn dan krijgen ze daar toch weer dezelfde dames....ik werk ook voor meerdere lijnen, sommige zeggen gelijk..oooo werk je hier ook?? Het gaat idd weer beter met cs..zeker het camgedeelte ;-)

Review: jammer

Ken jij een bedrijf dat niet voor zich zelf gaat?? Ik baal er ook van hoor maar tis niet ander. Zij verdienen meer nu...tip van mij: Zet je op meer sites aan! Ik werk nu voor meerdere bedrijven en dat werkt wel...als zij zoveel mensen aan mogen nemen als ze willen mogen wij voor heel veel bedrijven werken toch?? Vanmorgen in een half uur ergens anders meer als gisteren hier op de dag ;-)

Review: jammer

Je kan toch meerdere pagina's openen...als er bij de 1 iemand binnen komt moet je de ander wel snel uit zetten..Alle erotische sites staan hier bij thuiservaringen..ik hoef dus geen namen te noemen..;-)

Review: jammer

Nou Dennis ik zit al meer dan 20 jaar in dit vak en ga nu niet zeggen dat die maanden sprokkelmaanden zijn, juist december hoort een topmaand te zijn. Oktober loopt ook nooit slecht..januari februari zijn dipmaanden maar de lent maakt dat weer goed. En ik geloof niet dat jullie beseffen wat je laat vllen als je de beldames wegmoffelt en de cammers voorrang geeft...Kijk naar cs...de dames laten meestal voor die paar centen en omdat het gedwongen is ( cammen verdiend nou eenmaal meer en krijgt voorrang) niet eens wat zien...terwijl de mannen denken dat dat normaal hoort te zijn..en zo verlies je klanten...

Review: jammer

Dennis, fijn dat je reageerder , je uitleg is voldoende hoor....let wel tis niet alleen kritiek, jullie zijn zeker niet slecht maar ik ben nu eenmaal een echte beldame en veel mannen van mijn leeftijd bellen ook graag ;-) En jullie gedachten zoveel mogelijk vrouwen aan te nemen omdat de mannen dan meer keus hebbn en niet vluchten naar een andere lijn? Op die andere lijn zien ze ons ook weer...en ze zijn niet achterlijk, hebben het direct door..dussssssss. Groet Joke

Review: Alleen positief?

Helaas vergeten veel bedrijven dat er ook mannen zijn die willen bellen.....blijkbaar moet iedereen maar cammen...ik cam op cs nog en moet zeggen dat het lekker loopt..kijk cammen bij zvhz doe ik niet die betalen per maand..dan toch maar weer cs...

Review: helemaal goed

Waarom je zo weinig betaald krijgt?
Omdat islive promotors heeft.

Deze promotors verspreiden jouw modellen link over het internet en voor elke minuut dat jij met iemand chat verdienen zij 30 cent.

Nee dan kun je beter werken voor x-modelling.com

Review: Erg jammer

Verbazend ook dat de verdiensten voor camwerk niet omhoog gaan bij cs is dit al jaren hetzelfde....hier zijn ze net begonnen. Maar ja, op cs chat ik alleen maar, voor die paar centen ga ik niet uit de kleren..

Review: Slechte ervaringen

Ook ik sluit me hierbij aan het is VRESELIJK ik was jaren call girl bij Clubsense!! de oude site werkte PERFECT was OVERZICHTELIJKER alles was duidelijk en een gesprek accepteren ging ook allemaal zoals het hoort te gaan..

Nu het zelfde probleem als de meiden hierboven gesprekken accepteren LUKT NIET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Klanten klagen !!!! ER VALT NIKS MEER TE VERDIENEN!!!!!!!!!!!! helemaal klaar er mee!!!

Review: Is echt een zakcentje

Klopt wel ongeveer wat hier staat

Review: Slechte ervaringen

Tja maar dat het voor jouw niet werkt wil niet zeggen dat t een slechte site is.
Verdien super op beide websites en op Streamatemodels heb ik geen free chat want ik heb gold chat.
Dit weekend zelfs een tv show gedaan en dan heb je een gegarandeerd inkomen.

Ik vind ze super ik moet juist heeeeel hard werken om 4000 per maand te halen op islive lukt me echt niet.

Review: Heel apart

Ik heb mij een aantal weken terug aangemeld op diverse manier: mail verstuurd, gebeld etc. Ik heb tot op heden niets gehoord van RegioTel. Jammer, had er heel graag willen werken.

Review: waarom

Ik heb mij gister aangemeld voor MoneyMiljonair. Ik kreeg 3 berichtjes voor de parels. Ik denk dus dat ze strategisch te werk gaan. Als je er al een tijdje bent krijg je niet zoveel e-mails meer. De nieuwkomers krijgen in het begin veel e-mails. (Want ze moeten bij ons blijven) Ik ga hier een tijdje blijven kijken hoe het is...

Review: uitbetaling

Ben ik het niet mee eens, dan zal er bij jou iets fouts zijn gegaan maar Zinngeld betaald wel degelijk uit .. Het gaat alleen erg langzaam tot je een leuk bedrag hebt verdient maar ze betalen WEL uit

Review: uitbetaling

Ik had dus exact hetzelfde probleem, had uitbetaling aangevraagd, er werd niets uitbetaald en ineens -poef- was mijn account verwijderd. Oplichters.

Review: staatslot

Ik heb een VVVbon besteld half december en ook nog steeds niets ontvangen!!!!
Ze hebben wel gereageert op mijn mail,met dat de bon is verstuurd,nou nog steeds niets ontvangen.
En op mijn 2de mail reageren ze niet meer.

Review: iets voor mij??

ik heb me er ook voor aangemeld een tijdje terug en bel al een tijdje. maar mijn vraag is welke lijn bellen mannen er eigelijk voor?welk nummer ?

Review: Kan ook niet inloggen wegens het niet kunnen laden van de site

Misschien blokkeert jouw internet wel bepaalde sites? Kijk eens of je waarschuwingen in beeld krijgt, net onder de rijtjes werkbalken boven in je scherm. Kan het me haast niet voorstellen dat alle mailtjes "foute" sites wilen openen.

Review: waardeloos moneymiljonair

Ik heb ook geen klachten hierover. Voor de vakantie uitbetaling aangevraagd en binnen aantal weken stond het netjes op mn rekening. Ik ga gewoon door met money miljonair!

Review: Afmelden mails!!!

Ik had hetzelfde probleem en heb nu de oplossing gevonden.
Je gaat naar de website van snelcashen en logt daar in met je mailadres en wachtwoord. Dan krijg je je persoonlijke pagina en daar staat onderaan account verwijderen. je krijgt dan een mail waar je een link aan moet klikken en je bent er vanaf.

Review: Doublepoints werkt wel goed..

Niet slim om te denken dat goed kan komen

Review: Onbetrouwbaar programma

Ik ga ook de mail van Bernadette gelezen. Goed idee

Review: bonnen aangevraagd

Nu kan ik verdo???? niet eens meer bij mijn overige punten komen.
Mijn naam en wachtwoord zijn onbekend en mijn email is onbekend.
Heeft er iemand een telefoonnummer waar ik heen kan bellen???

Review: bonnen aangevraagd

Ik heb vandaag dat mailtje gekregen.
Maar 2 maanden een fout systeem hebben vind ik toch wel raar hoor.
Het is niet anders..... toch maar gewoon doorsparen voor bonnen.

Review: bonnen aangevraagd

Ik heb ook op 19 maart ,cadeau besteld voor 150 euro, nu zijn geannuleerd, ik heb in mail gestuurd, maar nog steeds geen reactie, ik hoop dat de punten nog terug krigt.

Review: kut site

Jamaar Dennis, je denkt toch ook niet dat vrouwen die na betaling zeggen dat ze met je willen neuken dat dan ook echt menen?

Review: objectief en selectief

Overigens komt het zelden voor dat de wachttijd niet te lang is . Zeker in nog geen 5 a 10 seconden.

Review: objectief en selectief

wat je kan doen is de hele rij advertenties van de heren inspreken en dat levert ook aardig wat op

Review: Gezellig chatten

slechte betaald