Waardeloos

Ik heb er gewerkt. Vanaf het begin was het waardeloos. Hulp krijg je niet, toen ik problemen had met mijn cam, welke bij hun software lagen, reageerden ze niet eens op mijn vragen. De cam haperde, stond op zijn kop of deed het soms helemaal niet. Bij andere webcamsites werkte deze altijd correct. Ze blokkeren je zonder opgave van reden, zonder enige vraag of mededeling. Zo had ik de eerste keer een verkeerd vinkje aangezet ; beeldchatten ipv beeldcammen. Ik dacht dat dat zo juist was. Moest ook alles zelf maar uitzoeken. En toen ik de tweede keer wou inloggen, was ik geblokkeerd. Daarom dus. Maar voordat ik dat te weten kwam, je wilt het niet weten.
Nu ben ik weer geblokkeerd (zonder melding of wat dan ook) omdat ik te weinig minuten draai naar hun zin. Dit bedrijf is er eentje van voor het digitale tijdperk en dat is merkbaar aan alles. Maar ook heb beleid is nul komma nul. Service is beneden alle peil. Zo gaat men niet met mensen om. Er zijn heel wat betere camsites die met hun tijd meegaan en waar je echt veel kan verdienen.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Weinig verdienen.
Slechte en onstabiele software.
Geen communicatie mogelijk.
Blokkeren zonder reden en zonder kennisgeving.
Loopt hopeloos achter op de hedendaagse technologie.

Bezoek ClubSense Reviews over ClubSense

1 reactie

ook ik ben geblokkeert, was er ook niet vaal maar je moet ook wel tijd hebben he om te beginnen, ik heb dit al eerder gehad
maar er zijn meer site,s ik kijk wel verder

Bezoek ClubSense Reviews over ClubSense

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ClubSense
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden