Bang....

Voorheen toen CS nog Tele-info hete, was het ook een leuk en klein bedrijf en fijn om voor te werken. Toen de cam site erbij kwam en we daar met 180 dames waren ingeschakeld. Waar er op een gegeven moment nog maar 15 van op bezet stonden, was het ook niet leuk meer. Hopelijk gaat ? Zelf voor zeggen? niet hetzelfde worden. Natuurlijk is het niet leuk zeker niet voor de oude garde. Beter lijkt het mij om te zorgen dat het bij ongeveer 50 gemotiveerde en vrolijke ingeschakelde dames blijft , dan straks ook met 150 ingeschakelde dames op de site waarvan maar 10 % bezet is en de andere 90% chagrijnig en oververmoeide dames ( ook niet fijn voor de heren die dan nog bellen ) die tot laat in de nacht door moeten werken om aan hun target te komen. Maar ja wie ben ik h? had ik maar voor een beter beroep moeten leren?!\\r\\nAls het nu al een stuk rustiger is, wat moet het dan worden in Januari/ februari, dat zijn meestal de slapste maanden, ik hou me hart nu al vast. En haha wat Joke zei een baantje zoeken als schoonmaakster in de huishouding, nou die heb ik al voor 2 ochtenden en meer kan ik er ook niet bij vinden, ook daar is het zoeken naar een leuk adresjes, zeker met die bezuinigingen in de thuiszorg en PGB. \\r\\nEigelijk vind ik ook dat Pek moet waken voor ons welzijn en plezier in de werkzaamheden die wij doen. Ookal moeten ze natuurlijk ook hun hun zelf denken, dat snap ik ook nog wel. Maar wat een stress geeft dit soms. gr

Zwakke punten
Als je een normaal sociaal leven wilt hebben moet je nooit geen bel of cam dame worden. Nooit geen zekerheid en je vrije tijd word helemaal opgeslokt door het werk.

Bezoek ZelfVoorHetZeggen.nl Reviews over ZelfVoorHetZeggen.nl

10 reacties

Ik word een beetje moe van dit gedoe. Als er 150 dames zijn en er komen nieuwe meiden bij die wel gemotiveerd zijn dan is dat toch goed voor de uitdunning? De meiden die niet gemotiveerd zijn of geen kwaliteit meer leveren zoeken dan vanzelf wel wat anders.

Dan wordt je er maar moe van. Dat jij blijkbaar een van de uitzonderingen bent waarbij het nog wel goed loopt, maakt niet dat je de ellende van anderen hoeft te bagitaliseren. Daar wordt ik namelijk niet goed van.

En ook alsof je doet dat het dan maar de schuld van de dames is die veel minder werk hebben. Bullshit! Hoe kan jij dat weten? Ken je ze, weet jij wat ze over de telefoon of cam doen? Nee? Oordeel dan niet zo over mensen waar je niks vanaf weet.
En kwaliteit, inzet en motivatie? Ook daar kan alleen de man die met ze te maken krijgt iets over zeggen.
Het zal toch altijd iets persoonlijks blijven, de ene man houdt van ordinair, de ander van klasse, de ene van dik, de ander van dun. De ene van grote borsten en de ander van kleine. Verschil in smaak noemen ze dat.
En misschien zijn er inderdaad dames die niet gemotiveerd zijn, misschien zijn er dames die onderhand heel erg moe zijn van het constant ingeschakeld staan, misschien willen ze gewoon wat medeleven? Is dat al in je opgekomen? Vast niet.
Laat een ander gewoon in zijn waarde, net zoals je vast en zeker van andere mensen verwacht dat ze dat jou ook doen.

Ik bedoel het niet zo dat ik geen oog voor de ander heb hoor. Uiteindelijk is het wel de man die beslist waar hij zijn geld aan uitgeeft. Het is misschien hard maar het gaat hier om zaken en geld en hoe vervelend ook voor ieders probleem meiden die het goed doen overleven dit wel.

True.. Daar heb je gelijk in. Het is de man die de dame uitzoekt. En misschien was mijn reactie ook wel iets te fel. Maar.. ik denk dat je pas begrijpt waarom iemand "bang" als titel zet als je zelf ook bang bent. Bang dat je je rekeningen niet kan betalen, bang als je ziet hoe weinig je de afgelopen dag weer hebt verdient. En ik ben toch wel zo zelfverzekerd dat ik echt van mezelf vindt dat ik "mijn best doe" aan de telefoon. Zonder mezelf daarbij uit het oog te verliezen.

En ik weet niet of het puur de meiden die het goed doen zijn die het overleven. Het lijkt er onderhand op dat degenen die totaal geen taboes meer hebben en gewoon overal maar in meegaan van animalsex, tot kindersex en incest aantoe degenen zijn die het wel redden. Zover zal ik dus nooit gaan.

Ik snap je ook wel hoor doos! Weetje? We leven niet meer in een tijd dat je 20 jaar hetzelfde kunt doen. Zoek iets anders leuks want flexibel in je werk zijn maakt dat je altijd weer op andere ervaringen kan terug vallen. Ik zelf werk ook partime in een kleding winkel. Met cam en bellen verdien ik al mijn luxe en extra's waar ik recht op heb.

De trend is toch wel dat de verdiensten in de telefoonsex teruglopen. Ik bel zelf al vele jaren (ben 37 jaar) en weet waar ik over praat. Vroeger verdiende ik op maar 1 sexlijn afhankelijk van mijn inzet al snel 3000 tot 3500 euro per maand.

Door de crisis zijn steeds meer dames die werkloos raakten of waarvan de man zijn baan kwijt raakte op zoek gegaan naar bijverdiensten. Hierdoor is in het algemeen het aanbod van dames enorm toegenomen. Tegelijkertijd is het aantal heren wat sexlijnen belde afgenomen. Veel vaste bellers van me kwamen door de crisis in financiële problemen. Hun bedrijf draaide minder goed of ze raakten hun baan kwijt. Ook zijn mannen die nog wel een baan hebben vaak gaan bezuinigen door minder vaak een sexlijn te bellen. Veel bellers hoor ik minder vaak dan vroeger of ze bellen nu korter.

Daarnaast zijn mannen deels overgestapt naar webcamsex. Ook hierdoor neemt het aantal telefoonsexminuten af.

Om nu nog hetzelfde te verdienen als voorheen moet ik wel veel meer doen. Oa: op wel 4 sexlijnen inschakelen ipv op 1 om de kansen te spreiden. En daarnaast ben ik ook gaan webcammen. Met webcamsex verdien je (ook op meerdere sites tegelijk) erg snel je geld. Dat compenseert enorm. Maar bij webcamsex moet je er wel veel meer voor doen dan aan de telefoon.

En ik vind het persoonlijk niet prettig om 40 uur per week aan webcamsex te doen. Een paar uurtjes per dag vind ik wel mooi zat. Telefoonsex kan ik veel langer volhouden. 12 uur per dag doorschakelen is voor mij geen enkel probleem. Daar moet ik bij webcamsex weer niet aan denken. Doordat ik in de herfst/winter veel minder zin heb om te cammen (want koud! en extra stookkosten!) lopen mijn verdiensten nu toch zeker sterk terug. Ik ben doorgaans meer een beller dan een cammer.

Kortom: De spoeling is dunner geworden. Voor hetzelfde inkomen moet je nu veel harder werken en meer doen dan vroeger.

Ik hoop maar niet dat dit nog steeds verder en verder gaat. Er zijn grenzen. Ten minste voor mij wel. Als de inkomsten nog verder mochten zakken en we er nog meer voor moeten doen denk ik dat je op een punt aankomt waarop het niet leuk meer is of niet meer de moeite waard is. Mocht dat gebeuren dan ga ik op zoek naar ander werk. (Wat ook niet gemakkelijk is in deze crisistijd natuurlijk.) Bij mij zijn ook traditioneel gezien oktober, november, eerste helft december wat minder. (Rond kerst/oud en en nieuw zeer goed.) Maar januari/februari zijn altijd met afstand de slechtste maanden van het jaar hier. Ik merk dat ik net als beldame een beetje bang word als ik daar aan denk.

Beste Beldel,

Ja, ik heb ook zeker mijn grenzen. Smerige kerels met ranzige ideeen (dierensex, kindersex etc) komen er bij mij zeker niet in. Toch blijf ik wel verdienen aan die lijn. Goed dat je je grenzen hebt. En wat is goed aan de lijn? Soms kan je er niets aan doen dat je niet gebeld wordt. Ik denk ook niet dat het aan jezelf ligt, maar aan de willekeur van de markt. Ik denk zeker dat jij je best doet. Niet luisteren naar anderen. Gewoon hopen op betere tijden!

Je hebt noooit, maar dan ook noooit recht op luxe-artikelen. Rechten staan beschreven in de grondwet, maar daar heb ik nog nooit gelezen dat een mens recht heeft op luxe. Nee..........

Als je dat beweert, moet je je schamen. Echt schamen. Wees een goed mens en houd op met dingen te claimen. Ongelooflijk....

ik heb nergens gezegd dat schoonmaken ook een optie is....

Bezoek ZelfVoorHetZeggen.nl Reviews over ZelfVoorHetZeggen.nl

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over ZelfVoorHetZeggen.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden