ThuiswerkBank

Gratis aanmelden - direct toegang tot thuiswerk - nieuw thuiswerk toegestuurd krijgen - fabricagewerk, inpakwerk, uitsorteerwerk, speelgoedwerk en nog veel meer!ThuiswerkBank Reviews

  Thuiswerkbank

  Maak ook geen account aan. Ze hebben hun beveiliging ook niet voor elkaar. Het wachtwoord word fysiek getoont en niet geŽncrypt. Hierdoor weten ze ook je wachtwoord. Als je je eigen wachtwoord hebt gebruikt die je voor andere dingen gebruikt. VERANDER deze gauw. Het zal me ook niks verbazen dat ze achter wachtwoorden aan zitten van gebruikers toen ik hun website bekeek.

  Sterke punten
  Oplichterij en cracking

  Zwakke punten
  Elk mogelijk dienstverlening en beveiliging

  Doen niet wat ze beloven

  aangemeld en gesolliciteerd op verschillende inpak werken, op geen van alle kreeg ik de klus. Erg slecht!!!!

  oplichters

  vieze oplichters nooit in trappen als ik het zeg dan is het echt waar

  Sterke punten
  niets want ze doen niet wat je vraagt

  Zwakke punten
  ze nemen je geld en je krijgt niets

  Oplichters!!!!!!!!!

  Echte oplichters zijn ze! Je solliciteert op facatures en ontvangt een bericht dat de facature is verlopen, maar blijkt er gewoon in te staan. Je zegt het na 1 maand op maar vervolgens wordt er rustig elke maand weer geld van je rekening afgeschreven. Gewoon pure oplichterij! Niet aan beginnen.

  Sterke punten
  niets

  Zwakke punten
  alles!

  Thuiswerkbank is zwaar nep!!!

  Het is een site die geld aftroggeld van mensen maakt niet hoe vaak je reageert (zoals ik dus op elke vacature) je krijgt niks geen enkele reactie, dus mensen echt grote onzin niet in trappen zoals ik heb gedaan!!!!

  Sterke punten
  geen enkele!!!

  Zwakke punten
  Alleen maar!!!!

  betalen en maar niks krijgen

  heb samen met me partner een half jaar ingeschreven gestaan we wilde een zakcentje bij verdienen voor de vakantie . En maar geen opdrachten krijgen dus het geld is weg waardeloos dat thuis inpakwerk

  Sterke punten
  niet

  Zwakke punten
  je laten wachten tot je iets krijgt en niks krijgen

  thuiswerkbank / maand abonnement-kwartaal abonnement waar gaat dit over????

  als je op de site kijkt van werkbank.nl krijg je het idee dat deze mensen echt voor je aan het werk gaan. maar niets is minder waar, deze mensen hebben gewoon een hele slimme manier gevonden om jouw je geld af te nemen doormiddel van een maand of kwartaal abonnement af laten sluiten. zij zijn dus de enige die daadwerkelijk geld verdienen, maar wel over de rug van goedgelovige mensen die meestal noodgedwongen thuiswerk willen doen. de kans dat je echt werk aangeboden krijgt is erg klein of van die mate dat je net je abonnement er uit hebt. mijn advies is dus... niet op in gaan en verder zoeken en LEES DE VOORWAARDEN eerst voor je inschrijft. een goede thuiswerkaanbieder zal geen geld vragen of abonnementen af laten sluiten.

  Sterke punten
  veel beloven weinig geven

  Zwakke punten
  idem

  Oude bekende?

  Mijn nekharen gingen recht overeind staan toen ik een advertentie zag van de thuiswerkbank. Het kan toeval zijn maar ik ben jaren en jaren geleden ingegaan op een advertentie van een organisatie die zich ook de Thuiswerkbank noemde. Ik moest geld opsturen en dan zou ik onmisbare tips en adressen krijgen om thuis geld te verdienen, ik kon meteen aan de slag en meteen verdienen, ofzoiets. Ik kreeg inderdaad post.. een klein briefje, daarin stond: Hoe kunt u thuis geld verdienen? Zet een advertentie in de krant en beloof mensen thuiswerk, vraag ze je geld toe te sturen en stuur ze dan een brief zoals deze terug. De adressen krijg je vanzelf als je een advertentie zet, succes! Er bleek alleen een postbus adres te zijn, eigenaar niet te traceren,etc, gewoon geld kwijt dus. Noooit meer.

  Wel betalen om in te schrijven, geen vacatures

  Deze site duikt vaak op in negatieve ervaringen van werkzoekenden naar thuiswerk. Er zijn geen ervaringen bekend van werkzoekenden die werk aangeboden hebben gekregen via Thuiswerk Bank. Wel klachten dat er maandelijks geldbedragen worden afgeschreven nadat men zich heeft ingeschreven.

  Sterke punten
  Goede marketing, de naam van deze site duikt op diverse plaatsen op in advertenties

  Zwakke punten
  Site maakt niet waar wat ze beloven Schrijven maandelijks geld af Bieden geen vacatures aan Staan bekend bij het Meldpunt Thuiswerk als onbetrouwbaar

Bezoek ThuiswerkBank

Schrijf je eigen review