Gratis aanmelden - direct toegang tot thuiswerk - nieuw thuiswerk toegestuurd krijgen - fabricagewerk, inpakwerk, uitsorteerwerk, speelgoedwerk en nog veel meer!

Reviews over ThuiswerkBank

  • Maak ook geen account aan. Ze hebben hun beveiliging ook niet voor elkaar. Het wachtwoord word fysiek getoont en niet geŽncrypt. Hierdoor weten ze ook je wachtwoord. Als je je eigen wachtwoord hebt gebruikt die je voor andere dingen gebruikt. VERANDER deze gauw. Het zal me ook niks verbazen dat ze achter wachtwoorden aan zitten van gebruikers toen ik hun website bekeek.

    Sterke punten
    Oplichterij en cracking

    Zwakke punten
    Elk mogelijk dienstverlening en beveiliging

    Door R.V hogten op 22 juli 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • aangemeld en gesolliciteerd op verschillende inpak werken, op geen van alle kreeg ik de klus. Erg slecht!!!!

    Door joyce op 27 februari 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • vieze oplichters nooit in trappen als ik het zeg dan is het echt waar

    Sterke punten
    niets want ze doen niet wat je vraagt

    Zwakke punten
    ze nemen je geld en je krijgt niets

    Door angel op 28 april 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Echte oplichters zijn ze!
    Je solliciteert op facatures en ontvangt een bericht dat de facature is verlopen, maar blijkt er gewoon in te staan.

    Je zegt het na 1 maand op maar vervolgens wordt er rustig elke maand weer geld van je rekening afgeschreven.

    Gewoon pure oplichterij!
    Niet aan beginnen.

    Sterke punten
    niets

    Zwakke punten
    alles!

    Door Astrid op 5 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het is een site die geld aftroggeld van mensen maakt niet hoe vaak je reageert (zoals ik dus op elke vacature) je krijgt niks geen enkele reactie, dus mensen echt grote onzin niet in trappen zoals ik heb gedaan!!!!

    Sterke punten
    geen enkele!!!

    Zwakke punten
    Alleen maar!!!!

    Door Angel op 9 januari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • heb samen met me partner een half jaar ingeschreven gestaan we wilde een zakcentje bij verdienen voor de vakantie . En maar geen opdrachten krijgen dus het geld is weg waardeloos dat thuis inpakwerk

    Sterke punten
    niet

    Zwakke punten
    je laten wachten tot je iets krijgt en niks krijgen

    Door debbie op 3 april 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • als je op de site kijkt van werkbank.nl krijg je het idee dat deze mensen echt voor je aan het werk gaan. maar niets is minder waar, deze mensen hebben gewoon een hele slimme manier gevonden om jouw je geld af te nemen doormiddel van een maand of kwartaal abonnement af laten sluiten. zij zijn dus de enige die daadwerkelijk geld verdienen, maar wel over de rug van goedgelovige mensen die meestal noodgedwongen thuiswerk willen doen. de kans dat je echt werk aangeboden krijgt is erg klein of van die mate dat je net je abonnement er uit hebt. mijn advies is dus... niet op in gaan en verder zoeken en LEES DE VOORWAARDEN eerst voor je inschrijft. een goede thuiswerkaanbieder zal geen geld vragen of abonnementen af laten sluiten.

    Sterke punten
    veel beloven weinig geven

    Zwakke punten
    idem

    Door P.r.S op 28 oktober 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Mijn nekharen gingen recht overeind staan toen ik een advertentie zag van de thuiswerkbank.
    Het kan toeval zijn maar ik ben jaren en jaren geleden ingegaan op een advertentie van een organisatie die zich ook de Thuiswerkbank noemde. Ik moest geld opsturen en dan zou ik onmisbare tips en adressen krijgen om thuis geld te verdienen, ik kon meteen aan de slag en meteen verdienen, ofzoiets.

    Ik kreeg inderdaad post.. een klein briefje, daarin stond:
    Hoe kunt u thuis geld verdienen? Zet een advertentie in de krant en beloof mensen thuiswerk, vraag ze je geld toe te sturen en stuur ze dan een brief zoals deze terug. De adressen krijg je vanzelf als je een advertentie zet, succes!

    Er bleek alleen een postbus adres te zijn, eigenaar niet te traceren,etc, gewoon geld kwijt dus. Noooit meer.

    Door M.T op 15 juli 2011 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Deze site duikt vaak op in negatieve ervaringen van werkzoekenden naar thuiswerk. Er zijn geen ervaringen bekend van werkzoekenden die werk aangeboden hebben gekregen via Thuiswerk Bank. Wel klachten dat er maandelijks geldbedragen worden afgeschreven nadat men zich heeft ingeschreven.

    Sterke punten
    Goede marketing, de naam van deze site duikt op diverse plaatsen op in advertenties

    Zwakke punten
    Site maakt niet waar wat ze beloven
    Schrijven maandelijks geld af
    Bieden geen vacatures aan
    Staan bekend bij het Meldpunt Thuiswerk als onbetrouwbaar

    Door Karen op 22 april 2010 Reageer (2 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek ThuiswerkBank

Schrijf je eigen review over ThuiswerkBank