Betaalde Mails - 20 Reviews

Last updated: 3 oktober 2017
Betaalde Mails Logo

21.1% aanbevolen, 20 Reviews

  1. Betaalde Mails
  2. Betaalde Mails Reviews
  3. Schrijf ook een review over Betaalde Mails

Niet tevreden over Betaalde Mails? Probeer dan eens Euroclix.

Betaalde Mails

BetaaldeMails is een online spaarprogramma waarmee deelnemers geld kunnen verdienen met het lezen van e-mails, het invullen van enquetes, het meedoen aan acties/campagnes en online shoppen.

Thuiswerk

Betaalde Mails Details

Hits: 2828

URL: http://www.betaaldemails.nl/

CategorieŽn: Spaarprogramma's

Reviews: 20


Online shoppen met korting

Betaalde Mails reviews (20):

Betaalde Mails - bedriegers zijn het net als sneleuro.nl een bedrij

3

Review:
ik ben nu al heel lang aan het klikken en er komt geen saldo bij of anders gezegd er word niets bij geschreven, onder de mail staat altijd 0,5 cent voor klikken op deze mail. heb met hen een maand geleden contact opgenomen en krijg bij beiden een standaard mailtje met de zelfde afzender dat aan hun kant alles in orde zou zijn en werkt dat was het. Nu een maand later en natuurlijk ik weet niet hoe veel klikken later, heb ik nog geen punten bijgeschreven gekregen en heb alles met mijn mobiel opgenomen dat ik de kliks doe en er niet bij komt! nu g ik er mee naar de politie die ik al heb gebeld en die ook al meer berichten er van hebben gekregen. het zijn gewoonweg bedriegers men klikt en klikt en komt niets bij , volgens mij stoppen ze het in hun eigen zak. er word nu aangifte gedaan, dat kan omdat de politie bewijs nodig heeft, nu ik het een maand heb opgenomen en gefilmd hebben ze bewijs en ik raad iedereen aan om dat ook te doen! die moeten gewoon weg en gestraft.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles

Chris de W beveelt Betaalde Mails NIET aan bij vrienden/bekenden

Betaalde Mails - En maar klikken, maar bij de huidige saldo komt ni

0

Review:
Al vrij lang ben ik lid bij deze betaalde mails site, maar nu ben ik al meer dan een jaar bezig om mijn saldo bij elkaar te klikken, dit is toch belachelijk dat het zo lang duurt

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Genoeg

Petra beveelt Betaalde Mails NIET aan bij vrienden/bekenden

Betaalde Mails - nog nieuw

0

Review:
hoi mensen,
ik weet het nog niet. ik hoop alleen dat het meevalt. het is trouwens alleen maar klikken. dus niet echt werken , toch??

groet, ruud..

Sterke punten:
ik hoop goed

Zwakke punten:
ik hoop geen.

Betaalde Mails - hele hele slechte spaarprogamma`s

0

Review:
[email protected]

BSP.Media hier hebben we het over betaaldemails sneleuro en nog eentje daar kom ik zo snel niet op??van beide is het zo dat het 0,5 per geklikte e-mail betaald een halve cent dus maar de werkelijkheid is dat de helft in het niks verdwijnt ik heb er vandaag 30-4-14 30 geklikt en heb daar van bij geschreven gekregen 7 cent??en dat zou 15 cent moeten zijn en dat gebeurd op beide site`s tis tussen de 50 en 60% ven je tegoed dat verdwijnt ik heb op beide website`s langere tijd in de gaten gehouden op betaalmail weigeren ze zelfs om mijn referral 3x uitbetalen zelfs op 5 tal e-mailen werd niet gereageerd nog van mij of van diegene die ik aangemeld heb maar genaaid ben ik op beide website`ts en ja niet antwoorden hoe wil je de mensen uitleggen dat ze flink belazerd worden???maar ik laat ze hier niet mee weg komen ik heb nog wat stokken achter de deur staan maar eerst zou ik graag jullie ervaring gemaild krijgen samen staan we sterker toch?? [email protected] en dan val ik ze recht in de portemonnee aan meteen naar hun adverteerders toe dat heb ik al meer gedaan in het verleden en het is wonderlijk hoe ze dan kunnen reageren en betalen maar ook dan veranderd er niks aan dat het boeven zijn en dat ook blijven onder welke naam ze dan verder gaan.
Tenslotte mijn advies blijf bij deze boeven uit de buurt er zijn andere spaarprogamma`s die het prima doen desgewenst kan je daar van mij ook de nodige info krijgen van progamma`s die wel netjes alles betalen en waar je geen jaar of langer moet sparen om aan de uitbetaling grens te komen en dan nog steeds niet weten of ze ooit geld te zien krijgen ???.
E-mail mij jullie ervaring en ik doe mijn best om ze te stoppen deze Beunhazen.
Gr
Herman

Sterke punten:
stelen doen ze het beste

Zwakke punten:
zwakkelingen zijn het

Herman beveelt Betaalde Mails NIET aan bij vrienden/bekenden

Betaalde Mails - het zijn dieven

0

Review:
Ik ben aangemeld door een kennis en ze stellen als voorwaarde dat je minstens 25cent moet sparen en dan komt de referalbonus nou niet ook niet na 10dagen terwijl zij het over 24 uur hebben?? meerdere e-mailen gestuurd geen antwoord dus het is me daarnaast opgevallen dat zeker de helft of meer van je e-mail klik tegoed in het niets verdwijnt word niet bij geschreven dus en ik klik toch netjes op de link en dat word ook later niet bij geschreven ik zou als ik jullie was het eens goed in de gaten houden tel je e-mails voor een bepaalde tijd en kijk wat er bij geschreven is dan zal je zien dat je daar aardig gepluimd word deze mensen hebben geen goede bedoelingen en je hoeft hier niet te zijn er zijn spaarprogamma`s genoeg die het prima doen en je geen 2 jaar hoeft te sparen om aan je uitbetalingns grens komt wat met hun klik systeem niet verwondelijk is.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
ze stelen

Herman beveelt Betaalde Mails NIET aan bij vrienden/bekenden

Betaalde Mails - Annulatie van betaling

0

Review:
Enkele weken geleden een uitbetaling aangevraagd. Het heeft heel lang geduurd eer ik aan de limiet zat, maar nu eindelijk een betaling kunnen aanvragen.
Wat blijkt? Enkele weken later is debetaling geannuleerd zonder boe of ba. Ik heb dus geen flauw idee waarom en ik kan dus ook de eventuele dingende ik verkeerd deed niet aanpassen. De vraag is wat nu? Oh, ja er wordt gezegd dat je contact moet opnemen als je problemen hebt, alleen kan ik nergens een contact button vinden.

Sterke punten:
?

Zwakke punten:
Duurt heel lang om de limiet te bereiken
Punten zijn waardeloos
Uitbetalingsproblemen

Manu beveelt Betaalde Mails NIET aan bij vrienden/bekenden

Betaalde Mails - betaling betaalde mails

0

Review:
ik heb pas geleden een uitbetaling ontvangen van betaalde mails. was binnen 1 dag bijgeschreven op mijn bankrekening. Uitzonderlijk snel, wat niet vaak voorkomt.

Het heeft wel vrij lang geduurd voordat ik bij de uitbetalingsgrens was. sturen niet zo veel mails en met de punten kun je eigenlijk niet inwisselen.

Sterke punten:
snelle uitbetaling

Zwakke punten:
punten zijn niet inwisselbaar tegen geld en weinig verstuurde mails. geen andere mogelijkheid op de site aanwezig om extra geld te verdienen

Fred van Een beveelt Betaalde Mails aan bij vrienden/bekenden

Betaalde Mails - goed opletten waar je op klikt

0

Review:
Ik kwam er laatst achter dat ik na ongeveer een jaar lid te zijn, naast de aanmeldbonus nog geen halve euro verdiend had!
Wat blijkt: je moet echt precies op de 'klik hier'-link klikken om je vergoeding te ontvangen. Bij heel veel andere spaarprogramma's waar ik lid van ben, volstaat het om op de mail te klikken, dan hoef je niet naar beneden te scrollen.
Maar bij betaaldemails.nl dus wel. Dus goed opletten waar je klikt!

Sterke punten:
Ze reageren (bij mij) wel goed en snel op mailtjes.

Zwakke punten:
Heel veel geklikt, maar helaas dus voor niks...
Het zou fijn zijn wanneer je regelmatig (maandelijks) een update over je saldo zou krijgen, dat krijg ik bij heel veel spaarprogramma's wel namelijk. Dan was het me eerder opgevallen dat m'n saldo niet omhoog ging.

smiggels beveelt Betaalde Mails NIET aan bij vrienden/bekenden

Betaalde Mails - onderhoud betaaldemails.nl

0

Review:
Rustig maar , de website is in onderhoud! Alle saldi en dergelijke komen zo snel mogelijk weer terug. Door een update klopten de saldi niet meer bij veel leden. Hier wordt momenteel aan gewerkt.

Sander beveelt Betaalde Mails aan bij vrienden/bekenden

Betaalde Mails - Alles verdwenen, status onderhoud ??

0

Review:
Helaas ook mijn uitbetaling is niet meer zichtbaar, en pagina staat al dagen op onderhoud :-(

Mira beveelt Betaalde Mails NIET aan bij vrienden/bekenden

Online shoppen met korting

Schrijf ook een review over Betaalde Mails

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Betaalde Mails aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Betaalde Mails aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Betaalde Mails


Home Ľ Spaarprogramma's Ľ Betaalde Mails