Betaalde Mails

BetaaldeMails is een online spaarprogramma waarmee deelnemers geld kunnen verdienen met het lezen van e-mails, het invullen van enquetes, het meedoen aan acties/campagnes en online shoppen. Thuiswerk

Betaalde Mails Reviews

  oplichters

  had eindelijk mijn 12.50 in augustus dus heb uit betaling aangevraagd na lang wachten keek ik op mijn account tot mijn stomme verbazing stond er dat er 23 augustus uit betaald was heb ze gemaild dat ik niets ontvangen heb ,dus het als nog wil hebben. kreeg mail terug dat ik moest wachten na 4 mails en bevestigingen en nu 2 maanden verder nog geen geld .rekeningnummer dat ze hebben klopt .rara hoe kan ik dan niets hebben? op lichting dus

  Sterke punten
  niets blijkt dus

  Zwakke punten
  te lang klikken en dan niets uitbetalen

  En maar klikken, maar bij de huidige saldo komt niets

  Al vrij lang ben ik lid bij deze betaalde mails site, maar nu ben ik al meer dan een jaar bezig om mijn saldo bij elkaar te klikken, dit is toch belachelijk dat het zo lang duurt

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Genoeg

  nog nieuw

  hoi mensen,
  ik weet het nog niet. ik hoop alleen dat het meevalt. het is trouwens alleen maar klikken. dus niet echt werken , toch??

  groet, ruud..

  Sterke punten
  ik hoop goed

  Zwakke punten
  ik hoop geen.

  hele hele slechte spaarprogamma`s

  [email protected]

  BSP.Media hier hebben we het over betaaldemails sneleuro en nog eentje daar kom ik zo snel niet op??van beide is het zo dat het 0,5 per geklikte e-mail betaald een halve cent dus maar de werkelijkheid is dat de helft in het niks verdwijnt ik heb er vandaag 30-4-14 30 geklikt en heb daar van bij geschreven gekregen 7 cent??en dat zou 15 cent moeten zijn en dat gebeurd op beide site`s tis tussen de 50 en 60% ven je tegoed dat verdwijnt ik heb op beide website`s langere tijd in de gaten gehouden op betaalmail weigeren ze zelfs om mijn referral 3x uitbetalen zelfs op 5 tal e-mailen werd niet gereageerd nog van mij of van diegene die ik aangemeld heb maar genaaid ben ik op beide website`ts en ja niet antwoorden hoe wil je de mensen uitleggen dat ze flink belazerd worden???maar ik laat ze hier niet mee weg komen ik heb nog wat stokken achter de deur staan maar eerst zou ik graag jullie ervaring gemaild krijgen samen staan we sterker toch?? [email protected] en dan val ik ze recht in de portemonnee aan meteen naar hun adverteerders toe dat heb ik al meer gedaan in het verleden en het is wonderlijk hoe ze dan kunnen reageren en betalen maar ook dan veranderd er niks aan dat het boeven zijn en dat ook blijven onder welke naam ze dan verder gaan.
  Tenslotte mijn advies blijf bij deze boeven uit de buurt er zijn andere spaarprogamma`s die het prima doen desgewenst kan je daar van mij ook de nodige info krijgen van progamma`s die wel netjes alles betalen en waar je geen jaar of langer moet sparen om aan de uitbetaling grens te komen en dan nog steeds niet weten of ze ooit geld te zien krijgen ???.
  E-mail mij jullie ervaring en ik doe mijn best om ze te stoppen deze Beunhazen.
  Gr
  Herman

  Sterke punten
  stelen doen ze het beste

  Zwakke punten
  zwakkelingen zijn het

  het zijn dieven

  Ik ben aangemeld door een kennis en ze stellen als voorwaarde dat je minstens 25cent moet sparen en dan komt de referalbonus nou niet ook niet na 10dagen terwijl zij het over 24 uur hebben?? meerdere e-mailen gestuurd geen antwoord dus het is me daarnaast opgevallen dat zeker de helft of meer van je e-mail klik tegoed in het niets verdwijnt word niet bij geschreven dus en ik klik toch netjes op de link en dat word ook later niet bij geschreven ik zou als ik jullie was het eens goed in de gaten houden tel je e-mails voor een bepaalde tijd en kijk wat er bij geschreven is dan zal je zien dat je daar aardig gepluimd word deze mensen hebben geen goede bedoelingen en je hoeft hier niet te zijn er zijn spaarprogamma`s genoeg die het prima doen en je geen 2 jaar hoeft te sparen om aan je uitbetalingns grens komt wat met hun klik systeem niet verwondelijk is.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  ze stelen

  Annulatie van betaling

  Enkele weken geleden een uitbetaling aangevraagd. Het heeft heel lang geduurd eer ik aan de limiet zat, maar nu eindelijk een betaling kunnen aanvragen.
  Wat blijkt? Enkele weken later is debetaling geannuleerd zonder boe of ba. Ik heb dus geen flauw idee waarom en ik kan dus ook de eventuele dingende ik verkeerd deed niet aanpassen. De vraag is wat nu? Oh, ja er wordt gezegd dat je contact moet opnemen als je problemen hebt, alleen kan ik nergens een contact button vinden.

  Sterke punten
  ?

  Zwakke punten
  Duurt heel lang om de limiet te bereiken
  Punten zijn waardeloos
  Uitbetalingsproblemen

  betaling betaalde mails

  ik heb pas geleden een uitbetaling ontvangen van betaalde mails. was binnen 1 dag bijgeschreven op mijn bankrekening. Uitzonderlijk snel, wat niet vaak voorkomt.

  Het heeft wel vrij lang geduurd voordat ik bij de uitbetalingsgrens was. sturen niet zo veel mails en met de punten kun je eigenlijk niet inwisselen.

  Sterke punten
  snelle uitbetaling

  Zwakke punten
  punten zijn niet inwisselbaar tegen geld en weinig verstuurde mails. geen andere mogelijkheid op de site aanwezig om extra geld te verdienen

  goed opletten waar je op klikt

  Ik kwam er laatst achter dat ik na ongeveer een jaar lid te zijn, naast de aanmeldbonus nog geen halve euro verdiend had!
  Wat blijkt: je moet echt precies op de 'klik hier'-link klikken om je vergoeding te ontvangen. Bij heel veel andere spaarprogramma's waar ik lid van ben, volstaat het om op de mail te klikken, dan hoef je niet naar beneden te scrollen.
  Maar bij betaaldemails.nl dus wel. Dus goed opletten waar je klikt!

  Sterke punten
  Ze reageren (bij mij) wel goed en snel op mailtjes.

  Zwakke punten
  Heel veel geklikt, maar helaas dus voor niks...
  Het zou fijn zijn wanneer je regelmatig (maandelijks) een update over je saldo zou krijgen, dat krijg ik bij heel veel spaarprogramma's wel namelijk. Dan was het me eerder opgevallen dat m'n saldo niet omhoog ging.

  onderhoud betaaldemails.nl

  Rustig maar , de website is in onderhoud! Alle saldi en dergelijke komen zo snel mogelijk weer terug. Door een update klopten de saldi niet meer bij veel leden. Hier wordt momenteel aan gewerkt.

  Alles verdwenen, status onderhoud ??

  Helaas ook mijn uitbetaling is niet meer zichtbaar, en pagina staat al dagen op onderhoud :-(

  Betaalde Mails - Saldo kwijt

  Ook mijn saldo is ineens verdwenen sinds vandaag. Alles staat op 0.
  En ik was bijna aan uitbetalen toe.
  Ik had vertrouwen in deze site. Maar helaas.................

  Saldo verdwenen

  Ben nu langer dan 2 jaar lid van betaaldemails Nu is van de een op de andere dag mijn zuurverdiende saldo opeens verdwenen. Conclusie: deze site is de moeite echt niet waard!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  geen enquêtes
  site lijkt dood
  support is slecht
  punten sparen is al helemaal tijdverspilling

  Uitbetalingen

  Ik ben al jaren lid van Betaalde mails en tot nu toe altijd netjes uitbetaald gekregen. Laatste uitbetaling was in september aangevraagd en al uitbetaald. Het verbaast mij dat er zo veel negatieve reacties zijn. Hebben wij het over dezelfde spaarprogramma? Ik zag een review waar stond dat zij van P4M zijn maar dat zijn ze niet. Ze zijn van B.S.P. Media zo als Snel euro.

  Ervaringen met Betaalde mails in verleden

  Het is niet verrassend dat gpt-programma reageert niet of betaalt niet uit. Maar met Betaaldemails.nl heb ik tot nu toe geen problemen gehad. Wel met andere programma's zoals Citycash.

  onmenselijk

  Je kunt niet inloggen en reageren op je mailtjes doen ze ook niet. Ik heb tig keer geprobeert uit te schrijven, ook dat lukt niet! Zeer onbetrouwbare organisatie .
  Zeker NIET AAN TE BEVELEN!!!!!!!

  Sterke punten
  je blij maken met een dooie mus zijn ze erg goed in!!!!!!!

  Schandalige behandeling door de eigenaar van vele sites profile 4 media

  schandalig hoe ze met mensen omgaan

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  niet uitbetalen, geen antwoord en wel mails blijven sturen schandalig zeker als je weet hoe lang je moet klikken voor die 12,50

  Mails van profile4media niet uit

  Alle emails van profile4media.
  Betalen niet uit,dus trap er niet in.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Altijd een smoes.
  Of geen antwoord.
  Betalen niet uit

  Geen vergoeding bij enqeutes

  Ik ben zelf ook lid van betaalde mails. In het begin gaven ze wel een vergoeding voor enqeutes, na een tijdje niet meer opeens, heb al 2 keer een mail naar hun gestuurd, maar ook krijg ik er geen antwoord op. Volgens mij zullen ze ook niet eens uit betalen, vind het gewoon oplichterij, niet lid van worden!

  Sterke punten
  niet

  Zwakke punten
  Geen vergoeding meer bij enqeutes, en reageren niet op contact emails.

  BetaaldeMails en Sneleuro

  Ook ik heb problemen met BetaaldeMails. De vergoeding voor de enquettes wordt niet bijgeschreven! Op mailtjes reageren ze niet! Hetzelfde geldt voor Sneleuro, wat van de zelfde eigenaar is.! Wat kan ik hieraan doen!

  niet betaald enquetes

  in ben nu bijna twee jaar lid en voor de laste acht manden geen cent ontvangen voor ingevuld enquetes. Ik heb keer op keer e-mails gestuurd maar geen antwooed gehad.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  betaalen niet

Bezoek Betaalde Mails

Schrijf een review