BetaaldeMails is een online spaarprogramma waarmee deelnemers geld kunnen verdienen met het lezen van e-mails, het invullen van enquetes, het meedoen aan acties/campagnes en online shoppen. Thuiswerk

Betaalde Mails Reviews

  • ik ben nu al heel lang aan het klikken en er komt geen saldo bij of anders gezegd er word niets bij geschreven, onder de mail staat altijd 0,5 cent voor klikken op deze mail. heb met hen een maand geleden contact opgenomen en krijg bij beiden een standaard mailtje met de zelfde afzender dat aan hun kant alles in orde zou zijn en werkt dat was het. Nu een maand later en natuurlijk ik weet niet hoe veel klikken later, heb ik nog geen punten bijgeschreven gekregen en heb alles met mijn mobiel opgenomen dat ik de kliks doe en er niet bij komt! nu g ik er mee naar de politie die ik al heb gebeld en die ook al meer berichten er van hebben gekregen. het zijn gewoonweg bedriegers men klikt en klikt en komt niets bij , volgens mij stoppen ze het in hun eigen zak. er word nu aangifte gedaan, dat kan omdat de politie bewijs nodig heeft, nu ik het een maand heb opgenomen en gefilmd hebben ze bewijs en ik raad iedereen aan om dat ook te doen! die moeten gewoon weg en gestraft.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    alles

    Door Chris de Wit op 23 oktober 2016 Reageer (3 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Al vrij lang ben ik lid bij deze betaalde mails site, maar nu ben ik al meer dan een jaar bezig om mijn saldo bij elkaar te klikken, dit is toch belachelijk dat het zo lang duurt

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Genoeg

    Door Petra op 5 oktober 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • hoi mensen,
    ik weet het nog niet. ik hoop alleen dat het meevalt. het is trouwens alleen maar klikken. dus niet echt werken , toch??

    groet, ruud..

    Sterke punten
    ik hoop goed

    Zwakke punten
    ik hoop geen.

    Door ruud arends op 14 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • [email protected]

    BSP.Media hier hebben we het over betaaldemails sneleuro en nog eentje daar kom ik zo snel niet op??van beide is het zo dat het 0,5 per geklikte e-mail betaald een halve cent dus maar de werkelijkheid is dat de helft in het niks verdwijnt ik heb er vandaag 30-4-14 30 geklikt en heb daar van bij geschreven gekregen 7 cent??en dat zou 15 cent moeten zijn en dat gebeurd op beide site`s tis tussen de 50 en 60% ven je tegoed dat verdwijnt ik heb op beide website`s langere tijd in de gaten gehouden op betaalmail weigeren ze zelfs om mijn referral 3x uitbetalen zelfs op 5 tal e-mailen werd niet gereageerd nog van mij of van diegene die ik aangemeld heb maar genaaid ben ik op beide website`ts en ja niet antwoorden hoe wil je de mensen uitleggen dat ze flink belazerd worden???maar ik laat ze hier niet mee weg komen ik heb nog wat stokken achter de deur staan maar eerst zou ik graag jullie ervaring gemaild krijgen samen staan we sterker toch?? [email protected] en dan val ik ze recht in de portemonnee aan meteen naar hun adverteerders toe dat heb ik al meer gedaan in het verleden en het is wonderlijk hoe ze dan kunnen reageren en betalen maar ook dan veranderd er niks aan dat het boeven zijn en dat ook blijven onder welke naam ze dan verder gaan.
    Tenslotte mijn advies blijf bij deze boeven uit de buurt er zijn andere spaarprogamma`s die het prima doen desgewenst kan je daar van mij ook de nodige info krijgen van progamma`s die wel netjes alles betalen en waar je geen jaar of langer moet sparen om aan de uitbetaling grens te komen en dan nog steeds niet weten of ze ooit geld te zien krijgen ???.
    E-mail mij jullie ervaring en ik doe mijn best om ze te stoppen deze Beunhazen.
    Gr
    Herman

    Sterke punten
    stelen doen ze het beste

    Zwakke punten
    zwakkelingen zijn het

    Door Herman op 30 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben aangemeld door een kennis en ze stellen als voorwaarde dat je minstens 25cent moet sparen en dan komt de referalbonus nou niet ook niet na 10dagen terwijl zij het over 24 uur hebben?? meerdere e-mailen gestuurd geen antwoord dus het is me daarnaast opgevallen dat zeker de helft of meer van je e-mail klik tegoed in het niets verdwijnt word niet bij geschreven dus en ik klik toch netjes op de link en dat word ook later niet bij geschreven ik zou als ik jullie was het eens goed in de gaten houden tel je e-mails voor een bepaalde tijd en kijk wat er bij geschreven is dan zal je zien dat je daar aardig gepluimd word deze mensen hebben geen goede bedoelingen en je hoeft hier niet te zijn er zijn spaarprogamma`s genoeg die het prima doen en je geen 2 jaar hoeft te sparen om aan je uitbetalingns grens komt wat met hun klik systeem niet verwondelijk is.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    ze stelen

    Door Herman op 16 april 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Enkele weken geleden een uitbetaling aangevraagd. Het heeft heel lang geduurd eer ik aan de limiet zat, maar nu eindelijk een betaling kunnen aanvragen.
    Wat blijkt? Enkele weken later is debetaling geannuleerd zonder boe of ba. Ik heb dus geen flauw idee waarom en ik kan dus ook de eventuele dingende ik verkeerd deed niet aanpassen. De vraag is wat nu? Oh, ja er wordt gezegd dat je contact moet opnemen als je problemen hebt, alleen kan ik nergens een contact button vinden.

    Sterke punten
    ?

    Zwakke punten
    Duurt heel lang om de limiet te bereiken
    Punten zijn waardeloos
    Uitbetalingsproblemen

    Door Manu op 11 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • ik heb pas geleden een uitbetaling ontvangen van betaalde mails. was binnen 1 dag bijgeschreven op mijn bankrekening. Uitzonderlijk snel, wat niet vaak voorkomt.

    Het heeft wel vrij lang geduurd voordat ik bij de uitbetalingsgrens was. sturen niet zo veel mails en met de punten kun je eigenlijk niet inwisselen.

    Sterke punten
    snelle uitbetaling

    Zwakke punten
    punten zijn niet inwisselbaar tegen geld en weinig verstuurde mails. geen andere mogelijkheid op de site aanwezig om extra geld te verdienen

    Door Fred van Een op 28 april 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik kwam er laatst achter dat ik na ongeveer een jaar lid te zijn, naast de aanmeldbonus nog geen halve euro verdiend had!
    Wat blijkt: je moet echt precies op de 'klik hier'-link klikken om je vergoeding te ontvangen. Bij heel veel andere spaarprogramma's waar ik lid van ben, volstaat het om op de mail te klikken, dan hoef je niet naar beneden te scrollen.
    Maar bij betaaldemails.nl dus wel. Dus goed opletten waar je klikt!

    Sterke punten
    Ze reageren (bij mij) wel goed en snel op mailtjes.

    Zwakke punten
    Heel veel geklikt, maar helaas dus voor niks...
    Het zou fijn zijn wanneer je regelmatig (maandelijks) een update over je saldo zou krijgen, dat krijg ik bij heel veel spaarprogramma's wel namelijk. Dan was het me eerder opgevallen dat m'n saldo niet omhoog ging.

    Door smiggels op 11 februari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Rustig maar , de website is in onderhoud! Alle saldi en dergelijke komen zo snel mogelijk weer terug. Door een update klopten de saldi niet meer bij veel leden. Hier wordt momenteel aan gewerkt.

    Door Sander op 16 november 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Helaas ook mijn uitbetaling is niet meer zichtbaar, en pagina staat al dagen op onderhoud :-(

    Door Mira op 16 november 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ook mijn saldo is ineens verdwenen sinds vandaag. Alles staat op 0.
    En ik was bijna aan uitbetalen toe.
    Ik had vertrouwen in deze site. Maar helaas.................

    Door Sonnyboy op 15 november 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ben nu langer dan 2 jaar lid van betaaldemails Nu is van de een op de andere dag mijn zuurverdiende saldo opeens verdwenen. Conclusie: deze site is de moeite echt niet waard!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    geen enquêtes
    site lijkt dood
    support is slecht
    punten sparen is al helemaal tijdverspilling

    Door Martijn op 15 november 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben al jaren lid van Betaalde mails en tot nu toe altijd netjes uitbetaald gekregen. Laatste uitbetaling was in september aangevraagd en al uitbetaald. Het verbaast mij dat er zo veel negatieve reacties zijn. Hebben wij het over dezelfde spaarprogramma? Ik zag een review waar stond dat zij van P4M zijn maar dat zijn ze niet. Ze zijn van B.S.P. Media zo als Snel euro.

    Door Kirill op 3 november 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Het is niet verrassend dat gpt-programma reageert niet of betaalt niet uit. Maar met Betaaldemails.nl heb ik tot nu toe geen problemen gehad. Wel met andere programma's zoals Citycash.

    Door grigory op 15 oktober 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Je kunt niet inloggen en reageren op je mailtjes doen ze ook niet. Ik heb tig keer geprobeert uit te schrijven, ook dat lukt niet! Zeer onbetrouwbare organisatie .
    Zeker NIET AAN TE BEVELEN!!!!!!!

    Sterke punten
    je blij maken met een dooie mus zijn ze erg goed in!!!!!!!

    Door judith op 20 maart 2012 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • schandalig hoe ze met mensen omgaan

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    niet uitbetalen, geen antwoord en wel mails blijven sturen schandalig zeker als je weet hoe lang je moet klikken voor die 12,50

    Door sifra op 19 maart 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Alle emails van profile4media.
    Betalen niet uit,dus trap er niet in.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Altijd een smoes.
    Of geen antwoord.
    Betalen niet uit

    Door K v d Heijde op 23 februari 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben zelf ook lid van betaalde mails. In het begin gaven ze wel een vergoeding voor enqeutes, na een tijdje niet meer opeens, heb al 2 keer een mail naar hun gestuurd, maar ook krijg ik er geen antwoord op. Volgens mij zullen ze ook niet eens uit betalen, vind het gewoon oplichterij, niet lid van worden!

    Sterke punten
    niet

    Zwakke punten
    Geen vergoeding meer bij enqeutes, en reageren niet op contact emails.

    Door Laura op 17 maart 2011 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ook ik heb problemen met BetaaldeMails. De vergoeding voor de enquettes wordt niet bijgeschreven! Op mailtjes reageren ze niet! Hetzelfde geldt voor Sneleuro, wat van de zelfde eigenaar is.! Wat kan ik hieraan doen!

    Door Ria op 22 oktober 2010 Reageer (12 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • in ben nu bijna twee jaar lid en voor de laste acht manden geen cent ontvangen voor ingevuld enquetes. Ik heb keer op keer e-mails gestuurd maar geen antwooed gehad.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    betaalen niet

    Door d veldmeijer op 15 mei 2010 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Betaalde Mails

Schrijf je eigen review over Betaalde Mails