Betaalde Mails Review: BetaaldeMails en Sneleuro

  • Ook ik heb problemen met BetaaldeMails. De vergoeding voor de enquettes wordt niet bijgeschreven! Op mailtjes reageren ze niet! Hetzelfde geldt voor Sneleuro, wat van de zelfde eigenaar is.! Wat kan ik hieraan doen!

    Door Ria op 22 oktober 2010

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Betaalde Mails Reviews over Betaalde Mails

reacties

  • Ook ik heb problemen met Sneleuro, een onderdeel van Betaaldemails.nl
    Al enkele jaren ben ik lid van diverse gpt-sites als moneymiljonair, eurclix, sneleuro. Vanaf begin dit jaar ben ik bezig om een uitbetaling van mijn opgespaarde saldo van sneleuro te krijgen echter wordt dit door de eigenaar van Sneleuro genegeerd. Op emails wordt door eigenaar Sander Bakx uit Apeldoorn, die ook eigenaar is van betaaldemails.nl, prijzenmania.nl, niet of nauwelijks gereageerd.
    Ik wil u met deze informatie behoeden voor oplichting. De eigenaar steekt namelijk uw saldo in zijn eigen zak

    Door Erwin op 11 mei 2011
  • U kunt het beste contact opnemen met Geert van GPTdetective, die kan u verder helpen met uw klacht.

    Door Ria Dijkxhoorn op 11 mei 2011
  • Dit soort sites dienen om aan persoonsgegevens te komen voor telefonische verkoop. Het geld dat je "snel" kunt verdienen proberen ze terug te krijgen door producten aan je te verkopen waar je interesse voor hebt.

    Door CBamert op 19 maart 2012
  • Dat kan wel zo zijn maar dan behoren ze wel uit te betalen. Weet trouwens niet hoe het nu is en of de uitbetaling een beetje vlotter gaat.

    Door op 20 maart 2012
  • ik heb diverse die mij moeten uitbetalen, tot mijn verbazing schuiven continue de betaal periode op. ben al vanaf maart bezig om een uitbetalingsverzoek met name de sites profijtmail, geldkoetje, euroschip, prijzenklikker, betaalautomaat en eurotijger. Ze hebben zogenaamd een uitbetalingsachterstand. Ben benieuwd of uberhaupt wel uitbetalen

    Door ellie op 28 april 2012
  • Van 2 mails per dag met elk een cent plus 2 mails per dag met elk een punt via 2 mails met elk 1/2 cent en 2 mails met elk 1/2 punt naar 3 mails per dag met afwisselend 1x 1/2 cent en 2x 1/2 punt of 2x 1/2 cent en 1x 1/2 punt kan je nou echt niet SNEL EURO noemen. Referals leveren nul komma niks op. Op emails wordt niet gereageerd en uitbetaling (volgen de website binnen 30 dagen) is na 5 weken nog niet geschied. Op email betreffende uitbetaling gn reactie.

    Door Aadje Piraatje op 28 mei 2012
  • Was een tijdje lid ervan geweest altijd loyaal klikken net zitten checken wat mijn saldo is na iets van een jaar nog steeds 1 euro en 2 cent.
    Meteen afgemeld

    Door ying op 5 april 2013
  • BSP.Media hier hebben we het over betaaldemails sneleuro en nog eentje daar kom ik zo snel niet op??van beide is het zo dat het 0,5 per geklikte e-mail betaald een halve cent dus maar de werkelijkheid is dat de helft in het niks verdwijnt ik heb er vandaag 30-4-14 30 geklikt en heb daar van bij geschreven gekregen 7 cent??en dat zou 15 cent moeten zijn en dat gebeurd op beide site`s tis tussen de 50 en 60% ven je tegoed dat verdwijnt ik heb op beide website`s langere tijd in de gaten gehouden op betaalmail weigeren ze zelfs om mijn referral 3x uitbetalen zelfs op 5 tal e-mailen werd niet gereageerd nog van mij of van diegene die ik aangemeld heb maar genaaid ben ik op beide website`ts en ja niet antwoorden hoe wil je de mensen uitleggen dat ze flink belazerd worden???maar ik laat ze hier niet mee weg komen ik heb nog wat stokken achter de deur staan maar eerst zou ik graag jullie ervaring gemaild krijgen samen staan we sterker toch?? [email protected] en dan val ik ze recht in de portemonnee aan meteen naar hun adverteerders toe dat heb ik al meer gedaan in het verleden en het is wonderlijk hoe ze dan kunnen regeren en betalen maar ook dan veranderd er niks aan dat het boeven zijn en dat ook blijven onder welke naam ze dan verder gaan.
    Tenslotte mijn advies blijf bij deze boeven uit de buurt er zijn andere spaarprogamma`s die het prima doen desgewenst kan je daar van mij ook de nodige info krijgen van progamma`s die wel netjes alles betalen en waar je geen jaar of langer moet sparen om aan de uitbetaling grens te komen en dan nog steeds niet weten of ze ooit geld te zien krijgen ???.
    E-mail mij jullie ervaring en ik doe mijn best om ze te stoppen deze Beunhazen.
    Gr
    Herman

    Door Herman op 30 april 2014
  • Bij Sneleuro word er niets meer bijgeschreven, bij Betaalde mails wel. Geldrace.nl is schijnbaar .com geworden, daar kan ik niet meer inloggen. Balen!

    Door Marja op 10 mei 2014
  • Hallo
    Ik heb al meerdere reacties hier gezet voor betaaldemails en sneleuro met e-mail adres [email protected] en moet zeggen petje af voor deze gtp site deze site zet tenminste de reactie`s in het forum van hun site , de meeste en ik heb al bij meerdere geprobeerd doen dat dus niet om dat ze bang zijn dat de slechte reclame hun ook geld gaat kosten.
    Mensen ik laat het hier niet bij zitten hoe eerder deze beunhazen/oplichters offline zijn hoe beter stuur mij jullie ervaringen met deze mensen wand ik laat het hier niet bij zitten ik heb contact gehad met kassa/radar die hebben er al meer aangepakt als er genoeg belangstelling is word het of uitgezonden of de juridische afd van kassa neemt kosteloos de zaak over dus stuur mij jullie ervaringen en ik doe de rest.
    Wand het kan toch niet waar zijn dat die de een na de ander belazeren en onze fijne justitie het te druk heeft met geld in de staatskas re spekken.
    Gr
    Herman

    Door Herman op 12 mei 2014
  • Op 31/01/2016 vroeg ik een betaling aan. Ik heb tot heden niets ontvangen. Ik het hier meermaals een mail voor verstuurd, maar geen enkele reactie hierop. Dit kan niet. Wat kan ik doen?

    Door Johnny Pollez op 17 maart 2016
  • Na een aantal mails werd de uitbetaling gedaan.

    Door Johnny op 24 maart 2016

Bezoek Betaalde Mails Reviews over Betaalde Mails

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Betaalde Mails
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden