• Lavoro da un annetto per operating4u su una piattaforma italiana e devo dire che sin dall'inizio mi sono sempre trovata bene. Pagamenti sempre puntuali,coach sempre molto disponibili e formazione sempre aggiornata. I messaggi sono molto scorrevoli,quindi con il giusto impegno si può ottenere un contributo economico davvero discreto!

    Sterke punten
    Pagamenti puntuali
    Seri e disponibili su tutto

    Zwakke punten
    Forse i pagamenti sui messaggi.Sulle piattaforme italiane si parte dai 0,11-0,12 cent. Magari se si alza un pò non sarebbe male ;)

    Door Me op 8 september 2019 Reageer (1 reactie)

  • Ik doe wel eens mee aan online vragenlijsten bij hun, die zijn echt leuk en niet zo langdradig. Ik ben ook een keer naar een onderzoek gegaan in Amersfoort. Het ging over een nieuw yoghurtdrankje en ik mocht mijn mening geven. Was echt geinig en echt hoge vergoeding....40 euro voor een uurtje kletsen :-)

    Sterke punten
    leuke vragenlijsten en goed verdienen

    Zwakke punten
    ze gooien je niet dood met vragenlijsten maar dat is eigenlijk ook wel prima

    Door Martine op 6 september 2019 Reageer

  • Ze reageren nergens op
    Je solliciteerd-》 geen reactie
    Je mailt n.a.v sollicitatie-》 geen reactie
    Je zoekt contact via website-》 geen reactie

    Zoek t dan lekker uit ofzo

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Reageren nergens op

    Door Ik ben ik op 5 september 2019 Reageer

  • Veel enquêtes ingevuld.
    Beloningen die je nog niet hebt verzilverd worden zonder enig overleg gehalveerd!
    Voucher aangevraagd voor korting bij Zalando heb ik nooit gekregen!
    Al je energie en tijd voor niets!
    Meerdere mails gestuurd, ik krijg geen reacties!
    Hoop dat kassa hier weer eens aandacht aan gaat besteden.
    Begin er niet aan!

    Zwakke punten
    Verdiende beloningen worden zonder overleg gehalveerd.
    Bestelde verdiende beloningen ontvang ik niet.

    Door Karina op 2 september 2019 Reageer

  • Verschillende mails gestuurd en geen antwoord!
    Sollicitatie gedaan, 4 dagen verder en geen bericht met het is goed of niet goed.!!!

    Sterke punten
    ....

    Zwakke punten
    ....

    Door Pipo op 28 augustus 2019 Reageer

  • Krijg altijd netjes mijn geld op tijd, prettige coaches 24/7, en goede begeleiding. Werkt echt professioneel echt het gevoel dat je in een bedrijf werkt en niet één of ander zoveelste nummer bent.

    Sterke punten
    Zeer goede uitbetalingen en vooral snel (hoge staffels ook).
    Drukke chat
    Leuke coaches.

    Zwakke punten
    Kan zo niks bedenken.

    Door Boudewijn op 15 augustus 2019 Reageer

  • Ik werk nu ongeveer 1 jaar voor chatmaster. Ik kan alleen maar positief zijn. Je bent hier een mens en geen nummer. Er zijn genoeg berichten te doen, zodat ik iedere maandag een leuke uitbetaling heb.

    Hiervoor heb ik bij een ander chatbedrijf gewerkt, waar ik mij niet thuis voelde. De overstap naar chatmaster heb ik nooit geen spijt van gehad. Ik zit hier niet voor niets al een jaar en ik hoop dat ik nog heel lang met een fijn gevoel hier mag blijven werken. Daar heb ik alle vertrouwen in, want het team doet er alles aan om je gewaardeerd te voelen.

    Sterke punten
    Iedere maandag staat het geld al op mijn rekening.
    Betrouwbaar, leuk team en altijd even vriendelijk.
    Genoeg berichten, waardoor ik een leuke cent verdien.

    Zwakke punten
    Ik kan ze niet bedenken.

    Door Lisette op 14 augustus 2019 Reageer

  • Zit nu al ruim 12.5 jaar in het vak, heb bij enorm veel bedrijven gewerkt, werk nog steeds bij meerdere maar deze steekt er met kop en schouder boven uit. Wat een verademing. Goede begeleiding, erg professioneel, correcte uitbetalingen en wat een geweldige helpdesk hebben ze. Nee mij krijg je niet meer weg Ralfie.

    Sterke punten
    - Hoge verdiensten, en zeer veel berichten.
    - Helpdesk is altijd bereikbaar.
    - Werk mentaliteit, je hebt het gevoel dat je echt aan het werk bent.

    Zwakke punten
    Nada

    Door Wilma op 13 augustus 2019 Reageer

  • Ik lees hier zo een beetje de reviews en ik snap het gewoon niet. Ik zit hier nu een paar weken, krijg altijd al in de nacht van zondag op maandag uitbetaald en er is genoeg werk. Leuke grappige coach en een eigenaar die ook humor heeft. Ik snap echt de slechte reviews hier niet.

    Sterke punten
    Betalen punctueel en snel uit (nog nooit meegemaakt).
    veel berichten
    fantastische staffel

    Zwakke punten
    Ik ken ze niet :-(

    Door Frank op 10 augustus 2019 Reageer

  • Verschillende dames bestaan niet of zijn hetzelfde. Ook hebben alleen met films gewerkt, hebben belasting in Nederland ontdoken en wonen nu in Thailand bv. Hotgirl, Monique, MrsCruelcat en Judge.

    Door verdulme op 7 augustus 2019 Reageer

  • Spaaractief de grootste oplichters aller tijden. verdienen een bokaal voor stelen. PAS OP ze betalen NIET UIT !! Wanneer je aan de uitbetalingsnorm zit blokkeren ze je account en kun je niets meer. Je kunt ze ook geen berichten meer sturen want je moet eerst inloggen in je account. Aangezien ze je blokkeren kun je dus niets meer. Dit geld ook voor Snelverdienen want dat is van dezelfde OPLICHTERS eigenaar !!. Snelverdienen Haha voor henzelf ja Misselijke DIEVEN. Niemand die hen aanneemt een normale baan kunnen ze niet vinden dan lichten ze maar mensen op.

    Sterke punten
    Helemaal niets ze hebben alleen sterke punten voor zichzelf eigen zakkenvullers BAH !!

    Zwakke punten
    Allen Onbeschoft , dieven, leugenaars. Blokkeren je account wanneer je uitbetaling hebt.

    Door ladyD op 3 augustus 2019 Reageer

  • Beste mensen, nooit aan zinngeld beginnen, ze betalen door manipuleren met hun accountscore nooit uit

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    je krijgt je geld nooit en te nimmer

    Door Mich op 31 juli 2019 Reageer

  • Wat een slechte organisatie. Ben je eindelijk bij de 25 euro wil je hem laten uitbetalen kan het niet want ...... echt allerlei rare redenen. Wat een slechte organisatie..
    Zou er niet aan beginnen..
    moet 1 ster doen maar ze verdienen er 0

    Sterke punten
    niet

    Zwakke punten
    genoeg

    Door As op 23 juli 2019 Reageer

  • Al heel lang spaar ik zinns bij ZinnGeld. Het gaat heel langzaam, en sinds ik het doe hebben ze de voorwaarden al 2x aangepast ten nadele van de spaarder - uitbetalingsgrens verhoogd en AccountScore ingesteld. Nu kom ik dan eindelijk bij die grens ... en wat gebeurt er .... mijn account is geblokkeerd. Er staat : uw account is geblokkeerd, klik hier voor meer informatie. Als daar dan klik ... komt er te staan : te veel loginpogingen, probeer het later nog eens. op de site kun je niets meer zien, geen contactgegevens, niet in de Algemene Voorwaarden kijken ...dan komt er te staan : account geblokkeerd. Ik ben er nu echt klaar mee, en schrijf me uit. Mijn gespaarde zinns zijn nu weg, en eigenlijk ga ik er vanuit dat dit bedrijf zo werkt ... mensen jaren mails sturen zodat zij betaald krijgen door de adverteerders...en zorgen dat ze niet uit hoeven te betalen.

    Sterke punten
    Geen enkele

    Door Mariëlle op 22 juli 2019 Reageer

  • Ik werk al een hele tijd voor Operating4u en heb niets te klagen, altijd begripvol en stuur ik een berichtje dan krijg ik altijd antwoord, ik stuur mijn berichten altijd naar de grote bazen zelf en ben zeer tevreden, geen gezeik, geen gedoe en kan gewoon mijn werk doen. Dit werk doe ik nu al 5 a 6 jaar ongeveer, maar hier ga ik niet weer weg. Ik heb een goede band met C en dat bevalt mij prima. Betalingen zijn op tijd en ook altijd correct, wat je verwerkt qua berichten krijg je ook. Ik hoef in ieder geval nooit achter mijn centen aan en dat geeft mij een goed gevoel, ik leef hiervan en moet het niet hebben dat je een paar week op je geld moet wachten zoals ik wel eens bij anderen meegemaakt heb. Dus al met al, ik ben zeer tevreden.

    Sterke punten
    Betaald op tijd
    Altijd in voor een gesprekje
    Top bedrijf

    Zwakke punten
    Niets

    Door Bennie op 21 juli 2019 Reageer (1 reactie)

  • Pas op bij Snelverdienen en Spaaractief word geen lid ze betalen niet alleen niet uit nee wanneer je om uitbetaling vraagt verzinnen ze allerlei smoesjes ze BLOKKEREN je account helemaal. ( Je moet in de tussentijd wel actief blijven op hun site anders zakt je accountscore ) Je accountscore kan alleen omhoog wanneer je iets KOOPT en dus geld investeert. Bull met gratis geld verdienen want je kunt alleen je score omhoog krijgen wanneer je een abonnement afsluit of iets bij hun partners koopt. Ze liegen dus al bij pagina 1 wanneer je lid wilt worden. daarnaast zijn ze op geen een socialmedia site normaal te bereiken wat EERLIJKE spaarprogramma's wel zijn ! Wanneer je om je uitbetaling vraagt blijven ze maanden lang met je in contact zodat je saldo steeds hoger word en je dus al bijna 2 keer aan je uitbetalingsgrens bent en vervolgens BLOKKEREN ze je account en stelen ze dus je geld. Kan niet anders zeggen dan mensen er zijn genoeg EERLIJKE sites. Trap hier niet in het zijn niet meer dan ordinaire DIEVEN.

    Sterke punten
    Helemaal Niets

    Zwakke punten
    alles !! zijn dieven oplichters en leugenaars ( kan alle communicatie met hen hier plaatsen)

    Door Miranda Dalm De Jonge op 18 juli 2019 Reageer

  • Begin er niet aan. Zonde van je tijd. Ze laten je enquetes invullen en krijgt er geen beloning (lees punten) voor terug. Kort gezegd zij wel de informatie en geld ontvangen van de oodrachtgevers, maar jij niks.

    Zwakke punten
    Belonen je niet na invullen enquetes en geven niet thuis bij navraag.

    Door Irma Dhondai-Angevaare op 17 juli 2019 Reageer

  • These companies charge customers 1.50 GBP per credit and want to pay Operators 0.02-0.10 EUR?

    You should do better!

    Why not pay 0.20 EUR per message?

    Door Investigator op 14 juli 2019 Reageer (2 reacties)

  • Hele goede site. De verdiensten zijn echt wel goed. In de avond kun je er heel veel uithalen. Goede staffels. Het is gewoon de moeite waard. Je kunt er lekker elk uur van de dag inloggen. Het team motiveert heel goed. Op gezette tijden zijn er extra verdiensten en ook nog prijsjes te winnen. Het is de moeite waard te werken op deze site.

    Sterke punten
    1. Motivatie zit er goed in
    2. Betalingen zijn altijd op tijd
    3. Vaak genoeg zijn er leuke acties waar je aan kan meedoen en iets extra te winnen

    Zwakke punten
    Tot op de dag van vandaag heb ik er niks van gemerkt

    Door Adeline op 10 juli 2019 Reageer

  • Modops is een absolute aanrader. Je moet dit werk wel als werk zien, als je denkt met weinig doen veel geld te verdienen zit je mis. Je kunt leuk gaan verdienen en komt in een steeds hogere staffel als je veel berichten verstuurd. Het bedrijf is 100% betrouwbaar. Ik werk er nu 1 maand en het bevalt uitstekend. Goed team, vriendelijke mensen. Chat is superdruk, altijd werk. Lekker platform om mee te werken, tikt lekker weg.

    Sterke punten
    leuke staff, goede verdiensten bij veel typen, direct wekelijks uitbetaald, veel werk

    Zwakke punten
    Geen

    Door Daan op 28 juni 2019 Reageer

  • Doe dit werk al een tijdje en ook via modops alweer aantal jaartjes. Nooit wat op aan te merken goede communicatie en terugkoppelingen op je eventuele vragen. Ook erg belangrijk altijd je geld gewoon op tijd binnen! En ik heb het gevoel echt mens te zijn door de manier van communiceren en in contact staan met elkaar. Met overige team leden hebben wij niets van doen, maar ondanks dat je alleen de coaches spreekt heb ik toch een goed team gevoel!

    Sterke punten
    - Goede vergoeding voor de berichten!
    - Altijd op tijd met de uitbetaling.
    - Goede communicatie en duidelijke afspraken.
    - Altijd wel aaspreekpunt, of binnen redelijke tijd antwoord!
    - Super in de omgang en als je het goed doet kan je hier jaren relax je centjes verdienen!

    Zwakke punten
    GEEN

    Door Shanti op 25 juni 2019 Reageer

  • Na het zien van de 'slechte' reviews van mensen die zelfs nooit gestart zijn wil ik even een oprechte review plaatsen.

    Het is zo dat dit werk zeker niet goed verdient, maar wat verwacht je van iets wat je lekker uit je luie zetel kan doen en weinig tot geen moeite moet doen?

    Ik ben sinds een paar dagen aan het werk via chatmaster en vind persoonlijk dat ik echt behandeld word als een mens en geen 'winstgevende robot'. Het liep bijvoorbeeld even mis met mijn account waardoor ik iets langer moest wachten, ik kreeg 100 excuses en spijtbetuigingen waar anderen gewoon niets zeggen en zoek het maar uit. Communicatie is geweldig goed en de staffels liggen uitzonderlijk hoog.

    Er zijn er die er nog iets boven zitten maar waar je dan wel veel langere berichten moet typen waardoor je uiteindelijk minder of slechts evenveel kan verdienen.

    En voor de mensen die over de staffels die niet meegedeeld werden willen zagen kan ik alleen zeggen dat ik het best wel begrijp. Hoeveel ik in het verleden al heb zien voorbijkomen die puur op korte tijd zoveel mogelijk willen beantwoorden om zoveel mogelijk geld eruit te willen slaan zonder aan kwaliteit te denken en dan kon ik het altijd maar oplossen. Ik snap dat ze enkel tijd en geld willen steken in mensen die het echt Menen.

    Sterke punten
    Fijne communicatie
    Zeer goede staffels
    Weinig regels zodat je berichten beter kunt schrijven
    Wekelijkse uitbetaling
    Je bent een mens geen werkrobot

    Zwakke punten
    Tot nu toe geen enkel

    Door Jente op 25 juni 2019 Reageer

  • Chatmaster doet heel goed z'n best om vragen NIET te beantwoorden door op een politiek correcte manier te vertellen dat het essentiel is om enthousiast langdurig bij het bedrijf te werk te gaan. Terwijl de bedoeling is om snel mensen binennhalen voor hun eigen sekschats en vragen over betaald krijgen zo lang mogelijk uit de weg te gaan. Besloten NIET te solliciteren om geen risico te nemen.

    Zwakke punten
    -Doorzichtig
    -Luguber
    -Onbetrouwbaar

    Door Tom op 24 juni 2019 Reageer

  • Na een lange tijd op bc te hebben getikt en FP en nog meer sites waarbij ik best aantallen heb gehaald moet ik zeggen dat ik hier toch wel echt het beste betaald wordt en erg veel berichten en keuzen. Tot 20 cent kan je verdienen en mega veel dingen die je naast het tikken kunt doen dus een echte aanrader!

    Sterke punten
    Super leuk bedrijf en eigenaars
    Altijd netjes op tijd betaald

    Zwakke punten
    Geen kunnen vinden

    Door Janine op 23 juni 2019 Reageer

  • Vaak heb je driekwart ingevuld, krijg je ineens de melding dat de vragenlijst niet voor jou is. Nu ik genoeg punten heb voor een bol.com bon lukt dat gewoon niet die te bestellen, geen enkele bon trouwens. Vragen aan opinieland heeft geen zin, ze antwoorden gewoon niet.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Lijkt er op dat je getild wordt.

    Door Henk de Koot op 22 juni 2019 Reageer (2 reacties)