Vind jij het leuk om te bellen en erotische gesprekken te voeren? Superfoon heeft voldoende werk voor jou! Verdiensten tot wel 2500 euro per maand en hoger mogelijk. Bij ons kun je erotische gesprekken met mannen voeren en je kunt bij ons videochatten. De man belt jou op je telefoon en tegelijk start je webcam. Je bent dus 1 op1 met hem bezig en je praat met elkaar door de telefoon. Hij kan ook zijn camera aanzetten wat het nog spannender maakt. Je kunt bij ons al 45 cent per minuut verdienen plus je kunt nog allerlei bonussen van de klant krijgen. Hoge verdiensten op onze druk bezochte lijnen. Melde je vandaag nog aan en begin met videochatten en bellen. Je kunt je gratis aanmelden en je hebt volledige vrijheid Via onze telefoonlijnen bellen mannen die graag een gesprek willen met een dame zowel erotisch als gewoon gezellig. Je hebt dus priv� en anoniem contact met bellers. Je bepaalt zelf wanneer je wil werken Als je bij ons bent aangesloten dan bepaal je zelf wanneer je wilt werken. Je kunt dus elk moment van de dag werken, de lijnen staan 24 uur per dag en 7 dagen per week open. Je kunt gratis opzeggen wanneer je wilt en je zit nergens aan vast. Wij betalen iedere minuut dat je met ��n van onze bellers in gesprek bent

Voordelen Erowerk

- Jij bepaalt wat er gebeurt - Geen lichamelijk contact - Anoniem contact met klanten - Direct beginnen en geld verdienen - Verdiensten tot meer dan 2.000 per maand mogelijk - De beller ziet jou vol in beeld op zijn mobiel - Je bepaalt zelf wanneer je werkt - Je mag met of zonder gezicht in beeld - Je hoeft niet naakt - GRATIS aanmelden


Over Superfoon

Superfoon is al meer dan 25 jaar een begrip in de erotiekwereld. Betrouwbaar, anoniem en veilig. Superfoon is altijd bezig met nieuwe diensten ontwikkelen en daarom constant op zoek naar mensen die als operator willen werken.


Nieuw: videochatten

Deze dienst is heel druk en we zijn altijd op zoek naar nieuwe dames. Ben je in het bezit van een computer een webcam en een vaste of mobiele telefoon? Vind jij het leuk en spannend dat bellers jou op hun mobiel kunnen zien en horen terwijl je met ze aan de telefoon zit? Dan kun je nu bij ons ook videochatten.


Erowerk Reviews

 • Op deze site kun je volledig anoniem werken. Je kunt ook met gezicht videochatten. Hier wordt gewerkt met staffels. Na 1000 minuten verdien je 40 cent per minuut en met gezicht zelfs 45 cent per minuut. Dat is 27 euro per uur.
  Het is zeer afwisselend werk. Je spreekt met mensen over veel uiteenlopende onderwerpen.
  Je mag je eigen grens bepalen. En je kunt telefoneren waar en wanneer je maar wilt.
  Voor videochatten heb je internet nodig. Ik heb 4g van
  T. Mobile. Unlimited. Dus het kan allemaal zonder vaste aansluiting. Je kunt overal online gaan. Zowel met de telefoon als met videochatten. Voor videochatten heb je een laptop nodig. De klant kan terug cammen. Dat is wel zo gezellig.

  Sterke punten
  Betalen netjes op de dag dat je je factuur hebt aangemaakt (voor 12 uur). De eerste van de maand. Of de eerst volgende maandag wanneer de 1e in het weekend valt.
  Een keer per maand.
  Je hebt geen vaste aansluiting nodig. Kan allemaal via een mobiel nummer. Uiteraard niet zichtbaar voor de klant

  Zwakke punten
  Ik kan geen zwakke punten bedenken.

  Door jacqueline op 19 september 2018 Reageer (4 reacties)

Bezoek Erowerk

Schrijf je eigen review over Erowerk