Reviews van deze auteur

Nog steeds geen uitbetaling

Review over Yops

In mijn vorige berichtje hier onder die ik vandaag heb geplaatst over jobs dat ik geen uitbetaling heb ontvangen of geen factuur is nog steeds niet gedaan! Ik heb drie mailtjes gestuurd naar ze voordat ik antwoord kreeg alleen omdat ik in mijn laatste mailtje dreigde dus naar de politie te stappen als mijn geld dus niet zouden uitbetalen reageerde ze pas!! Nu komen ze dus met een smoesje dat er vorige week een fout is gemaakt in de uitbetaling en dat ik daarom deze week geen uitbetaling zal ontvangen! Wat dikke onzin is want dat hebben ze al verrekend met mijn vorige factuur wat je ook gewoon weer terug kunt zien! Ik wil dan ook mensen die je tegen dit zelfde probleem aan lopen vraag of ze ook aangifte willen doen tegen jobs! Ik stap morgen naar de politie toe en heb ze dit ook laten weten! Mocht jij ook geen uitbetaling hebben ontvangen ongeacht wat voor bedrag het is , stap naar de politie en doe aangifte! Hoe meer aangiftes hoe sneller de zaak opgepakt zou worden en hoe snel ze deze frauduleuze bedrijf opdoeken! Ga niet voor YOPS werken ze betalen dus niet uit! Voor die gene die ook voor zubar hebben gewerkt zal dit ook herkennen ook toen ging het precies zo!!

Sterke punten
Geen!!!

Zwakke punten
Het bedrijf betaalt niet uit! Ze komen met allerlei smoesjes aan om alleen maar niet hoef uit te betalen! Doe aangifte als je hier ook het dupe van bent! Hoe meer aangiftes hoe beter!

Geen uitbetaling ontvangen

Review over Yops

Wie heeft er ook geen uitbetaling ontvangen?

Ik had aangegeven dat ik vandaag een uitbetaling wou ontvangen echter heb ik geen factuur ontvangen en ook geen betaling. Ik heb ze twee keer een bericht gestuurd op beide berichten krijg ik geen antwoord terug wat natuurlijk geen goed teken is! Wie heeft er ook geen uitbetalingen en reageren ze wel terug op jullie berichten of ook niet?

Sterke punten
-

Zwakke punten
Geen uitbetaling ontvangen
En ze reageren ook niet terug op berichten/ mails !


Geen uitbetaling ontvangen en ze reageren ook niet terug op berichten over uitbetaling!

reacties:

Review: Ook ik heb geen uitbetaling

Net als jij heb ik vandaag ook niet uitbetaald gekregen! Zie mijn posts hieronder!

En ze gaan we ook niet uitbetalen want ze komen met de smoes aanzetten dat ze vorige week een fout hadden gemaakt en dat ze het daarom hadden verrekend met deze factuur en dat ik daarom dus niet uitbetaald zou worden! Wat natuurlijk gewoon nergens opslaat want je kan natuurlijk gewoon in je eigen statistieken zien wat je verdiend hebt die week! En dat klopt gewoon dus ze weigerde gewoon uit betalen!

Ik ook sluit me aan bij het groepje mensen die morgen ook aangifte gaan doen! Ik vind het gewoon echt niet kunnen dat een bedrijf als deze geld achterover drukt van hun operators!

Triest dat zo’n bedrijf bestaat!!

Yops was voorheen Zubar en precies zo ging het daar ook aan toe toen opeens Zubar uit de lucht was!