Yops - 22 Reviews

Last updated: 24 januari 2018
Yops Logo

57.9% aanbevolen, 22 Reviews

  1. Yops
  2. Yops Reviews
  3. Schrijf ook een review over Yops

Niet tevreden over Yops? Probeer dan eens ChatOperator.nl.

Yops

Ben je op zoek naar een bijbaantje, extra verdienste of wil je gewoon werken vanuit je huis? Start vandaag nog bij Yops met operator werkzaamheden. Yops is altijd opzoek naar chat operators. Deze kunnen in hun eigen tijd en vanuit een eigen locatie hun werkzaamheden verrichten. Indien men zich nu aanmeld bij Yops, bestaat de mogelijkheid om al binnen 24 uur te starten met werken. Men kan werken wanneer men wilt en zo veel of weinig als men zelf wilt. Men bepaald namelijk zelf het bedrag, dat men aan het einde van de rit wilt ontvangen. De uitbetaling vindt elke week plaats en men hoeft geen Skype te installeren om te kunnen werken voor dit bedrijf.

Personen die in dienst treden van dit bedrijf, hebben als taak om om berichten te beantwoorden van klanten. In de meeste gevallen gaat het om erotisch getinte berichten. Chat operators beantwoorden de berichten namens fictieve, niet bestaande profielen dan wel vrouwen. De klanten van dit bedrijf willen een chat-fantasie beleven, en de chat operators hebben de taak dit aan de klanten te geven. Er wordt gewerkt met een heel team van collega's en belangrijke informatie wordt opgeslagen in logboeken. Hierdoor voorkomt men verwarring onder het personeel tijdens het verrichten van werkzaamheden. Het personeel komt niet in fysiek contact met de klanten en men voert de werkzaamheden geheel anoniem uit.

De verdiensten voor het werken bij Yops zijn heel goed te noemen. Personen die
werken als chat operator verdienen 9 Euro cent per bericht. Bij 100 tot 250 berichten per weer ontvangt men 10 Euro cent per bericht, voor 250 tot 249 berichten per week ontvangt men 11 cent per week, voor 500 - 999 berichten per week ontvangt men 12 Euro cent per bericht en voor meer dan 1000 berichten per week ontvangt men 13 Euro cent per bericht. In het weekend krijgt men ook nog eens een extra toeslag van 1 eurocent per bericht. Het is dus heel voordelig en men kan al gauw heel wat verdienen met deze baan.

Yops Details

Hits: 1095

URL: http://yops.nl/

Categorieën: Chat Operators

Reviews: 22


Yops reviews (19):

Yops - help!

3

Review:
Hai allemaal,

Ik probeer echt gewoon al maanden te solliciteren bij Yops, maar ik word steeds afgewezen. Ik weet eerlijk waar niet wat ik verkeerd doe. Ik ga letterlijk in op alle test vragen, maar toch word ik afgewezen. Wie zou mij eigenlijk weg wijs kunnen maken en of kunnen helpen met de test?

Yops - ervan af gekickt

1

Review:
ik en mijn dochter zijn ervan af gegooid en geen reden opgegeven, een kennis van ons maakt afspraken en krijgt alleen waarschuwing, ik wil iedereen dan ook zeggen, ga een andere zoeken want deze yops is niet te vertrouwen.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles

jolanda beveelt Yops NIET aan bij vrienden/bekenden

Yops - Yops

0

Review:
Vind Yops erg fijn werken, geen Skype gezeik en je factuur is er eerder dan bij zubar (08.00 ipv 12.00). Geen problemen met controles en gewoon een fijn bedrijf. En of Sylvia er werkt maakt mij geen reet uit, heb bij zubar ook nooit problemen gehad met Sylvia in alle jaren dat ik er heb gewerkt wel drama met arrogante coaches gehad dus ben blij om daar nu vanaf te zijn.

Sterke punten:
Geen Skype
Geen coaches
Super snelle factuur en betaling
Meer berichten dan bij berichtencentrale
Handig om in de gaten te houden wat je percentages zijn

Zwakke punten:
Percentages: met vaste klanten of klanten die alleen maar hihi ik ben verliefd zeggen valt er nou eenmaal niets te loggen en dan gaan je percentages al naar beneden.
Opties tot snel loggen heel erg handig!
Geen optie om alle 3 de chats in 1 scherm te krijgen waardoor je dus constant aan het wisselen bent

S247 beveelt Yops aan bij vrienden/bekenden

Yops - Yops.een eerlijk verhaal

6

Review:
Yops
Sterke punten
Werk genoeg
Betaald netjes

Minder
Veel gezeik
Zelden bonus op feestdsgen

Sterke punten:
Zie boven

Zwakke punten:
Zie boven

Yops - Controleer zelf wel goed jouw verwerkte berichten

1

Review:
Ik ben nu een aantal maanden aan het werk voor Yops en het bevalt mij prima. Ik kan iedere dag lekker door tikken en verwerkt dus ook iedere dag mijn target die ik voor mijzelf moet weg tikken. berichten verwerken is er volop en loopt echt ook lekker door. Je hoeft dus niet te wachten op een inkomende bericht. Als ik een vraag heb dan krijg ik vrijwel de zelfde dag nog een antwoord. Ik ben eerlijk zal ik zeg dat ik eerst twijfelde want ik heb ook voor Zubar gewerkt en dat echt nooit meer. dat was echt een ruk bedrijf! Maar Yops echt een prima bedrijf!
Ik merk veel dat er mensen hier een review schrijven omdat ze dus ontslagen zijn dus ik dacht er mag ook wel een review geplaatst worden om aan te geven dat het van mij kant en vanuit mijn ervaring een prima bedrijf is. Betalingen zijn altijd op tijd. Geen targets waar ze mee werken, je kan zo zeker wel 200 mails of zelf wel 400 mails per dag verwerken hoor. Maar het ligt denk ik ook aan de Operator zelf. Ik bedoel als jij zelf ruk berichten schrijft of je berichten alleen maar loopt op te vullen met hihi, haha, liefje en dan een regel verder schatje. ja dan vraag je ook om gezeik. Ik heb ook veel Operators al gemeld omdat hun berichten echt bagger waren en dat moet dan een andere Operator die daarnaar komt maar weer oplossen. Niet loggen daar hebben veel Operators ook niet van gehoord en dat meld ik dan ook gewoon. Ik heb de tijd niet om al die info wat die Andere had hoort te loggen in te vullen. Dus dat meld ik dan.

Wel merkte ik op , (en nog een andere Collega van yops ook ) en waarschijnlijk wel meer.... en ik raad dan wel iedereen aan die werkt voor Yops of wilt gaan werken om dagelijks na het uitloggen even je verwerkte berichten te noteren voor jezelf want ik merk dat ik steeds dus wel verwerkte mails mis. Ik heb dus dan mails verwerkt en ik weet dat ik dus mijn zelf opgelegde dag target heb gehaald maar dan de dag ernaar merk ik dat ik dus meestal 14 a 20 mails mis. maar heb deze dus wel verwerkt. en dat staat dan ook vermeld bij de chat waar ik op heb verwerkt maar het totaal tikt het niet aan.

Nu had ik hun een mail gestuurd. En opgegeven wat ik had verwerkt en dat de totaal dus niet klopte. Nu kreeg ik dus een mail terug met van waar heb jij deze aantal dan onder gezien. dus ik kijk terug en bleek dat ze het hadden aan gepast. Maar omdat ik dus ooit voor Zubar heb gewerkt ben ik toen ook al begonnen met iedere dag een Screenshot te maken van mijn verwerkte berichten omdat daar dus altijd wel wat aan de hand was. En dus dat doe ik ook nog steeds hier bij Yops. Dus dat is zeker wel een minpuntje want dit houd dus in dat ze dus waarschijnlijk onopgemerkt zeker per chat 14 a 20 mails achterhouden!
Maar zeker ook omdat ze opeens het hadden aangepast en helaas dan net doen of ik het dus niet goed had gezien...Even en helaas voor YOPS hier. Want Zubar heeft vele Operators geen goed vertrouwen meer geven.

Dus verder een heel goed bedrijf en leuk bedrijf maar let iedere keer op als je uitlogt wat je verwerkte berichten is en schrijf dit op of maak er een screenshot van.

Als je meerdere keren per dag berichten verwerkt doe dan precies het zelfde van dat zijn toch zeker wel iedere keer 14 a 20 mails per dag die je dus mist en niet uitbetaald krijgt. Is toch best wel veel als je het zo bekijkt en ze dit dus bij iedere operator doen dan houden ze zelf daar ook nog een mooi centje van over!

Bij mij viel het dus op omdat ik dus 250 a 300 mails verwerk per dag en ik dus ook uitlog met dat dat er dus staat, maar de volgende dag staat er dus in totaal verwerkt 235 of 285 etc. en dan open ik de lijst chats om te zien wat ik heb verwerkt op iedere chat dan klopt het dus wel maar in het totaal met elkaar verwerkte mails die dag dus niet.


Dus let hier echt op! Of mocht je al voor Yops werken check dit allemaal even want ook waarschijnlijk bij jullie zijn er onopgemerkt berichten verdwenen en niet uitbetaald.

Mijn Collega heeft hun ook al een mail hierover gestuurd ook bij haar was het opeens aangepast in het systeem zodat het totaal verwerkte mails die dag wel klopte. Maar ook zij had Screenshots gemaakt iedere dag.

Sterke punten:
Veel mails per dag verwerken.
Lekker druk op de chats.
Geen wekelijkse Target als bij Zubar.
Geen vervelende Coaches.
Geen Skype.
Geen gezeik.
Iedere Maandag uitbetaald.
Vragen kan je altijd stellen en worden eigenlijk die zelfde dag beantwoord.

Zwakke punten:
Verwerkte mails per dag worden onopgemerkt achtergehouden en niet uitbetaald. terwijl het wel bij de statistieken van die betreffende chat staat maar in totaal aantal verwerkt die dag niet word berekend en dus ook niet worden uitbetaald. Hier wel opletten!


EN!

Zelf ben ik gestopt met het tikken op FlirtPanel omdat die eigenaar gewoon KUT is en altijd loopt te zeiken! Ik heb waarschijnlijk die eigenaresse haar berichten die zij verwerkte naar klanten vaak moeten aangeven omdat zij dus ook bagger mails schreef en dan merkte ik altijd wel op dat ik de dag ernaar altijd een klacht terug kreeg! dus ik werkte op vier chats maar nu gewoon op de drie Chats bij Yops.
Dus Kijk uit mocht je Flirtpanel erbij aan geboden krijgen dan kan je dus iedere dag wel een waarschuwing verwachten.

YopsOperator beveelt Yops aan bij vrienden/bekenden

Yops - YOPS NOG ALTIJD ZUBAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1

Review:
Ik vergat in mijn vorige bericht neer te zetten dat in het begin alles goed is. Zodat je denkt dat het echt een nieuw bedrijf is. Alles is positief, goede controle etc. Maar dan komt het gezeik daarna is alles slecht. Wat voorheen wel goed was. Beetje raar niet waar?

Daarbij staat het op het zelfde adres. Is het net zo demotiverend als Zubar. Zijn het de ZELFDE eisen. Etc en ik kan nog wel meer opnoemen. Vaag he? Oh en ga eens de revieuw's na zovel Zubar als Yops hier op de site. Ene Tina probeert te redden wat er te redden valt. En reageert ALLEEN op de slechte reactie's wij die op beiden chats hebben gewerkt en wij die niet dom zijn. Want het valt op nu! Ze zijn zelf door de mand gevallen nu door de zelfde fout te maken als dat ze met Zubar maakte.

Met dingen zoals dat het niet hetzelfde is. Maar hey guess what? Het is hetzelfde en een overgenomen bedrijf zou totaal anders moeten zijn. Maar dat is het niet. Ook het type gedrag van de mensen die er werken komen geheel overheen met Zubar. Conclusie ZUBAR = YOPS. PAS OP

TRAP ER NIET IN HOE MOOI HET OOK LIJKT. NA EEN TIJD = HET NIET MEER MOOI. En ZELFDE STAFFEL NOG ALTIJD! ZEG NEE TEGEN ZUBAR. Nee tegen Sylvia. EN KIES GEEN YOPS!

Zwakke punten:
YOPS = ZUBAR
Sylvia is er nog steeds
Zelfde style zelfde gezeik
Zelfde staffels

Linda beveelt Yops NIET aan bij vrienden/bekenden

Yops - YOPS = ZUBAR = SYLVIA!

0

Review:
LET OP: Het is weer helemaal terug bij af en de controle's die je krijgt... Sylvia exact hetzelfde als dat zeikerige gedrag van Zubar. Weet je nog dat we daar allemaal weg zijn gegaan omdat ze ons weg jaagden met absurde eisen en eisen hoe jij moest tikken? Met je moet het zus... en zo... doen?

Exact hetzelfde nu. Heel erg raar niet waar? Ze zijn een tijd actief alles goed en leuk en aardig en helemaal goed. En nu krijgen we hetzelfde. De hele site is ook hetzelfde op een paar dingen na.

Ik las al meerdere reactie's dat Zubar gewoon YOPS is en Sylvia nog altijd eigenaar is en nu schemert het ook door. Ik ben niet negatief want je hebt er veel berichten ja maar ze vinden altijd wat om te zeiken je moet tikken zoals HUN willen. Terwijl op een andere chat mijn tikwerk prima is. Alleen bij hun is er altijd wat. En je krijgt regels over hoe jij moet tikken welke vragen enz. Absurd.

Dus ben jij Sylvia ook zat en Zubar ook?
Kies dan NIET voor YOPS. YOPS = ZUBAR = SYLVIA KIJK UIT!!!!!!!! Niks overneming het is gewoon een doorstart. Trap er NIET IN. na een tijd ga je je er weer aan ergeren en ze jaagt je weg. Hoe dan ook. Altijd weer. Bedankt Sylvia voor het laten doorschemeren met je absurde controle en eisen dat jij het nog altijd bent!

Sterke punten:
Veel berichten en op tijd betaald daar ligt het niet aan.

Zwakke punten:
Sylvia heeft nog altijd het roer.
Yops is ZUBAR maar dan onder nieuwe naam
We weten hoe Sylvia is dus begin er niet aan
Altijd wat te zeiken.
Controle's nooit goed.
Je moet tikken zoals HUN dat willen.
Vragen stellen zoals hun willen.
Alles moet zoals hun dat willen.
Een hele waslijst hoe je moet tikken.
Wil je lekker tikken zoals jij dat wilt zoek een ander bedrijf.

Linda beveelt Yops NIET aan bij vrienden/bekenden

Yops - (nog) niets op aan te merken!

0

Review:
Ik heb in het verleden al eens een korte periode voor Zubar gewerkt en zoals andere (ex) collega's al gezegd hebben klopt het inderdaad dat de feedback die je voorheen kreeg best demotiverend werkte; ik was toen beginnend operator en moest 'mijn draai' nog een beetje vinden. Ik voelde mij enorm geïntimideerd door de negatieve feedback. Snel gestopt daar omdat mij aangeraden werd om te starten voor chatoperator.nl. Ook een janboeltje (dik kippenhok daar op Skype en je berichten aan de coaches worden gewoon niet gelezen; je wordt gewoon op blok gezet). Nu opnieuw begonnen voor Yops.nl - of het nu wél of niet alweer het bedrijf is van Sylvia, ik vind persoonlijk dat je mensen altijd het voordeel van de twijfel moet geven! Na een inwerkcontrole gelijk aangegeven dat ik wel heel even nodig had om er weer een beetje in te komen. Kreeg vrijwel direct een mail terug:' wij hebben er alle vertrouwen in dat het goedkomt'. Dat gaf mij direct een goed gevoel. Even de ruimte krijgen om weer een beetje in het systeem te komen. Ik moet zeggen dat het prettig werkt en ik kan geen slechte punten vinden op dit moment, anders dan de percentages bovenin het scherm waar je (te) veel op gaat letten. Ik heb nog geen uitbetaling aangevraagd dus ik kan daar niet over oordelen.

Sterke punten:
Prettige feedback
Herkenbare werkscherm
Ik kon snel weer aan de slag (na een paar uur al)

Zwakke punten:
Nog niet gevonden.

Erika beveelt Yops aan bij vrienden/bekenden

Yops - Beste chat tot nu toe.

0

Review:
Ik heb voor zoveel chats gewerkt, waarbij je elke keer verschillende coaches kreeg. Bij die coach was dit prima en dat niet, en bij de andere coach weer andersom. Waardoor je steeds je werk moest aanpassen en het alsnog nooit goed was. Bij Yops werk ik nu een paar maanden, en sinds een paar weken echt actief. Het geld is altijd op tijd, ik krijg nooit negatieve berichten. Als ik een vraag heb, heb ik dezelfde dag nog antwoord terug. En geen gezeur vooral, ze laten je gewoon je gang gaan en je ziet zelf bovenin het scherm hoe de percentages ervoor staan. Het is ook met de 4 chats die ik zelf daar heb gewoon druk. Dus je kan ook altijd lekker doorwerken. Het enige minpuntje vind ik, maar dat is bij alle chats, dat je weet hoeveel er verdient word door de bedrijven, en hoe weinig een operator maar krijgt. Hoeveel je moet tikken en denken mocht je per uur een euro of 7/8 verdient hebben. Met de max 14 cent, vind ik het nog steeds veel te weinig betaald. Maar iets is beter als niets. Ook vind ik het log systeem vervelend. Het loggen zelf gaat prima. Maar als je hele aantallen wegwerkt en vaste klanten hebt, valt er gewoonweg weinig te loggen en daalt je percentage ook snel naar onder de 30%.. Dus dat is het enige waarvan ik denk, dat mag wel anders dat logsysteem met hoe het bijgehouden word. Maar verder gewoon een goed bedrijf om voor te werken.

Sterke punten:
op tijd betaald.
altijd berichten te verwerken.
snel antwoord op vragen.
meerdere chats.

Zwakke punten:
als je lang met vaste klanten praat en er valt niks meer te loggen daalt je percentage snel omlaag en krijg je steeds die vervelende mededeling in beeld.

Mag wel iets beter betalen

Melissa4 beveelt Yops aan bij vrienden/bekenden

Yops - Top bedrijf

2

Review:
- Goede adviezen
- Factuur op tijd
- Snelle betaling
- Berichtenstroom is goed

Sterke punten:
Zie boven

Zwakke punten:
Tot nu toe geen

Chatop23 beveelt Yops aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Yops

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Yops aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Yops aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Yops


Home » Chat Operators » Yops