Ben je op zoek naar een bijbaantje, extra verdienste of wil je gewoon werken vanuit je huis? Start vandaag nog bij Yops met operator werkzaamheden. Yops is altijd opzoek naar chat operators. Deze kunnen in hun eigen tijd en vanuit een eigen locatie hun werkzaamheden verrichten. Indien men zich nu aanmeld bij Yops, bestaat de mogelijkheid om al binnen 24 uur te starten met werken. Men kan werken wanneer men wilt en zo veel of weinig als men zelf wilt. Men bepaald namelijk zelf het bedrag, dat men aan het einde van de rit wilt ontvangen. De uitbetaling vindt elke week plaats en men hoeft geen Skype te installeren om te kunnen werken voor dit bedrijf. Personen die in dienst treden van dit bedrijf, hebben als taak om om berichten te beantwoorden van klanten. In de meeste gevallen gaat het om erotisch getinte berichten. Chat operators beantwoorden de berichten namens fictieve, niet bestaande profielen dan wel vrouwen. De klanten van dit bedrijf willen een chat-fantasie beleven, en de chat operators hebben de taak dit aan de klanten te geven. Er wordt gewerkt met een heel team van collega's en belangrijke informatie wordt opgeslagen in logboeken. Hierdoor voorkomt men verwarring onder het personeel tijdens het verrichten van werkzaamheden. Het personeel komt niet in fysiek contact met de klanten en men voert de werkzaamheden geheel anoniem uit. De verdiensten voor het werken bij Yops zijn heel goed te noemen. Personen die werken als chat operator verdienen 9 Euro cent per bericht. Bij 100 tot 250 berichten per weer ontvangt men 10 Euro cent per bericht, voor 250 tot 249 berichten per week ontvangt men 11 cent per week, voor 500 - 999 berichten per week ontvangt men 12 Euro cent per bericht en voor meer dan 1000 berichten per week ontvangt men 13 Euro cent per bericht. In het weekend krijgt men ook nog eens een extra toeslag van 1 eurocent per bericht. Het is dus heel voordelig en men kan al gauw heel wat verdienen met deze baan.

Yops Reviews

  onbetrouwbaar!!!

  Haha de reviews kunnen al niet meer worden gelezen, zo erg is het geworden bij Yops.
  Als je daar aan het werk bent, kan jij lang zitten wachten op een bericht, wat een triestige vertoning zeg, zelfs op berichten antwoorden ze niet meer van beleefdheid gesproken!!

  Sterke punten
  geen!!

  Zwakke punten
  Veel! 1 ster gegeven, omdat het niet minder kan!!!

  Geen uitbetaling ontvangen

  Wie heeft er ook geen uitbetaling ontvangen?

  Ik had aangegeven dat ik vandaag een uitbetaling wou ontvangen echter heb ik geen factuur ontvangen en ook geen betaling. Ik heb ze twee keer een bericht gestuurd op beide berichten krijg ik geen antwoord terug wat natuurlijk geen goed teken is! Wie heeft er ook geen uitbetalingen en reageren ze wel terug op jullie berichten of ook niet?

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  Geen uitbetaling ontvangen
  En ze reageren ook niet terug op berichten/ mails !


  Geen uitbetaling ontvangen en ze reageren ook niet terug op berichten over uitbetaling!

  Klote chat

  Amper iets te doen, minuten lang wachten om een bericht te verwerken
  Ik geef 1 ster omdat 0 niet kan!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  veel

Bezoek Yops

Schrijf een review