Yops - 14 Reviews

Last updated: 1 juni 2017
Yops Logo

56.3% aanbevolen, 14 Reviews

  1. Yops
  2. Yops Reviews
  3. Schrijf ook een review over Yops

Niet tevreden over Yops? Probeer dan eens ChatOperator.nl.

Yops

Begin vandaag nog met operatorwerk voor Yops!

Op zoek naar thuiswerk als chat-operator?
Meld je nu aan bij Yops, en begin al binnen 24 uur met het beantwoorden van (erotische) berichten van onze klanten tegen een goede betaling.
* Werken wanneer je wilt, zo veel (of weinig) als je wilt
* Wekelijkse uitbetaling
* Geen Skype of ander programma noodzakelijk
* Binnen 24 uur na je sollicitatie al aan de slag

Yops was voorheen Zubar.

Yops Details

Hits: 436

URL: http://yops.nl/

Categorieën: Chat Operators

Reviews: 14


Yops reviews (14):

Yops - YOPS NOG ALTIJD ZUBAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1

Review:
Ik vergat in mijn vorige bericht neer te zetten dat in het begin alles goed is. Zodat je denkt dat het echt een nieuw bedrijf is. Alles is positief, goede controle etc. Maar dan komt het gezeik daarna is alles slecht. Wat voorheen wel goed was. Beetje raar niet waar?

Daarbij staat het op het zelfde adres. Is het net zo demotiverend als Zubar. Zijn het de ZELFDE eisen. Etc en ik kan nog wel meer opnoemen. Vaag he? Oh en ga eens de revieuw's na zovel Zubar als Yops hier op de site. Ene Tina probeert te redden wat er te redden valt. En reageert ALLEEN op de slechte reactie's wij die op beiden chats hebben gewerkt en wij die niet dom zijn. Want het valt op nu! Ze zijn zelf door de mand gevallen nu door de zelfde fout te maken als dat ze met Zubar maakte.

Met dingen zoals dat het niet hetzelfde is. Maar hey guess what? Het is hetzelfde en een overgenomen bedrijf zou totaal anders moeten zijn. Maar dat is het niet. Ook het type gedrag van de mensen die er werken komen geheel overheen met Zubar. Conclusie ZUBAR = YOPS. PAS OP

TRAP ER NIET IN HOE MOOI HET OOK LIJKT. NA EEN TIJD = HET NIET MEER MOOI. En ZELFDE STAFFEL NOG ALTIJD! ZEG NEE TEGEN ZUBAR. Nee tegen Sylvia. EN KIES GEEN YOPS!

Zwakke punten:
YOPS = ZUBAR
Sylvia is er nog steeds
Zelfde style zelfde gezeik
Zelfde staffels

Linda beveelt Yops NIET aan bij vrienden/bekenden

Yops - YOPS = ZUBAR = SYLVIA!

0

Review:
LET OP: Het is weer helemaal terug bij af en de controle's die je krijgt... Sylvia exact hetzelfde als dat zeikerige gedrag van Zubar. Weet je nog dat we daar allemaal weg zijn gegaan omdat ze ons weg jaagden met absurde eisen en eisen hoe jij moest tikken? Met je moet het zus... en zo... doen?

Exact hetzelfde nu. Heel erg raar niet waar? Ze zijn een tijd actief alles goed en leuk en aardig en helemaal goed. En nu krijgen we hetzelfde. De hele site is ook hetzelfde op een paar dingen na.

Ik las al meerdere reactie's dat Zubar gewoon YOPS is en Sylvia nog altijd eigenaar is en nu schemert het ook door. Ik ben niet negatief want je hebt er veel berichten ja maar ze vinden altijd wat om te zeiken je moet tikken zoals HUN willen. Terwijl op een andere chat mijn tikwerk prima is. Alleen bij hun is er altijd wat. En je krijgt regels over hoe jij moet tikken welke vragen enz. Absurd.

Dus ben jij Sylvia ook zat en Zubar ook?
Kies dan NIET voor YOPS. YOPS = ZUBAR = SYLVIA KIJK UIT!!!!!!!! Niks overneming het is gewoon een doorstart. Trap er NIET IN. na een tijd ga je je er weer aan ergeren en ze jaagt je weg. Hoe dan ook. Altijd weer. Bedankt Sylvia voor het laten doorschemeren met je absurde controle en eisen dat jij het nog altijd bent!

Sterke punten:
Veel berichten en op tijd betaald daar ligt het niet aan.

Zwakke punten:
Sylvia heeft nog altijd het roer.
Yops is ZUBAR maar dan onder nieuwe naam
We weten hoe Sylvia is dus begin er niet aan
Altijd wat te zeiken.
Controle's nooit goed.
Je moet tikken zoals HUN dat willen.
Vragen stellen zoals hun willen.
Alles moet zoals hun dat willen.
Een hele waslijst hoe je moet tikken.
Wil je lekker tikken zoals jij dat wilt zoek een ander bedrijf.

Linda beveelt Yops NIET aan bij vrienden/bekenden

Yops - (nog) niets op aan te merken!

0

Review:
Ik heb in het verleden al eens een korte periode voor Zubar gewerkt en zoals andere (ex) collega's al gezegd hebben klopt het inderdaad dat de feedback die je voorheen kreeg best demotiverend werkte; ik was toen beginnend operator en moest 'mijn draai' nog een beetje vinden. Ik voelde mij enorm geïntimideerd door de negatieve feedback. Snel gestopt daar omdat mij aangeraden werd om te starten voor chatoperator.nl. Ook een janboeltje (dik kippenhok daar op Skype en je berichten aan de coaches worden gewoon niet gelezen; je wordt gewoon op blok gezet). Nu opnieuw begonnen voor Yops.nl - of het nu wél of niet alweer het bedrijf is van Sylvia, ik vind persoonlijk dat je mensen altijd het voordeel van de twijfel moet geven! Na een inwerkcontrole gelijk aangegeven dat ik wel heel even nodig had om er weer een beetje in te komen. Kreeg vrijwel direct een mail terug:' wij hebben er alle vertrouwen in dat het goedkomt'. Dat gaf mij direct een goed gevoel. Even de ruimte krijgen om weer een beetje in het systeem te komen. Ik moet zeggen dat het prettig werkt en ik kan geen slechte punten vinden op dit moment, anders dan de percentages bovenin het scherm waar je (te) veel op gaat letten. Ik heb nog geen uitbetaling aangevraagd dus ik kan daar niet over oordelen.

Sterke punten:
Prettige feedback
Herkenbare werkscherm
Ik kon snel weer aan de slag (na een paar uur al)

Zwakke punten:
Nog niet gevonden.

Erika beveelt Yops aan bij vrienden/bekenden

Yops - Beste chat tot nu toe.

0

Review:
Ik heb voor zoveel chats gewerkt, waarbij je elke keer verschillende coaches kreeg. Bij die coach was dit prima en dat niet, en bij de andere coach weer andersom. Waardoor je steeds je werk moest aanpassen en het alsnog nooit goed was. Bij Yops werk ik nu een paar maanden, en sinds een paar weken echt actief. Het geld is altijd op tijd, ik krijg nooit negatieve berichten. Als ik een vraag heb, heb ik dezelfde dag nog antwoord terug. En geen gezeur vooral, ze laten je gewoon je gang gaan en je ziet zelf bovenin het scherm hoe de percentages ervoor staan. Het is ook met de 4 chats die ik zelf daar heb gewoon druk. Dus je kan ook altijd lekker doorwerken. Het enige minpuntje vind ik, maar dat is bij alle chats, dat je weet hoeveel er verdient word door de bedrijven, en hoe weinig een operator maar krijgt. Hoeveel je moet tikken en denken mocht je per uur een euro of 7/8 verdient hebben. Met de max 14 cent, vind ik het nog steeds veel te weinig betaald. Maar iets is beter als niets. Ook vind ik het log systeem vervelend. Het loggen zelf gaat prima. Maar als je hele aantallen wegwerkt en vaste klanten hebt, valt er gewoonweg weinig te loggen en daalt je percentage ook snel naar onder de 30%.. Dus dat is het enige waarvan ik denk, dat mag wel anders dat logsysteem met hoe het bijgehouden word. Maar verder gewoon een goed bedrijf om voor te werken.

Sterke punten:
op tijd betaald.
altijd berichten te verwerken.
snel antwoord op vragen.
meerdere chats.

Zwakke punten:
als je lang met vaste klanten praat en er valt niks meer te loggen daalt je percentage snel omlaag en krijg je steeds die vervelende mededeling in beeld.

Mag wel iets beter betalen

Melissa4 beveelt Yops aan bij vrienden/bekenden

Yops - Top bedrijf

2

Review:
- Goede adviezen
- Factuur op tijd
- Snelle betaling
- Berichtenstroom is goed

Sterke punten:
Zie boven

Zwakke punten:
Tot nu toe geen

Chatop23 beveelt Yops aan bij vrienden/bekenden

Yops - Yops = SUPER!

0

Review:
Ik werk hier nog maar heel kort, maar de negatieve commentaren zijn hoogstwaarschijnlijk door het soort mensen dat ik ook al heb moeten rapporteren OMDAT ER SOMS SCHANDALIG ONPROFFESSIONELE MENSEN TUSSEN ZITTEN!

Ik heb heel positieve ervaringen met deze chat. Als ik vragen heb heb ik onmiddellijk positieve reacties en feedback. De controles die gedaan worden moet je nooit negatief zien en als je goed bezig bent dan zeggen ze dit er altijd bij. Door het feit dat ook kleine zaken aan het licht komen zoals schrijffouten kun je ook echt verbeteren op deze zaken.

Ik ben erg tevreden. Je moet alleen veel werken voor een fatsoenlijk centje te verdienen maar er zijn altijd berichten en dat maakt het fijn.

Sterke punten:
Alles

Zwakke punten:
Geen

Jente beveelt Yops aan bij vrienden/bekenden

Yops - Fijne chat om in te werken.

0

Review:
Ik werk nu een aantal weken voor Yops en ben zeer enthousiast. Krijg positieve berichten van hun en begrijp de negatieve reviews dus echt niet. IK kan niets negatiefs melden. IK kreeg zelfs de uitnodiging na een aantal weken om ook in een andere chat te komen werken. Ze betalen netjes op tijd. IK kan Yops aan iedereen aanbevelen.

Sterke punten:
Geen target, snelle uitbetaling en postitieve begeleiding.

Zwakke punten:
Voor mij geen!!

Adrian beveelt Yops aan bij vrienden/bekenden

Yops - Begin er niet aan

0

Review:
Iedereen moet het zelf weten, maar mijn tip is, begin er niet aan. Ze verwachten dat je bij korte berichten lang terug gaat sturen en dan krijg je soms een controle en dan mag je niet eens zeggen van het komt wel goed, niemand doet er moeilijk over behalve yops. Dan krijg je ook gelijk slechte controle, ik weet niet wie er aan het roer zit daar, maar ze zijn echt dom bezig daar. Wil je leuk verdienen kies een andere studio uit, wil je gezeur ga voor yops, want die denken dat ze alles weten ben ik al wel achter gekomen. Al met al een schijtbedrijf waarvan ik hoop dat die snel weer oprot uit deze branche. Maar goed dat is mijn mening en daar kunnen ze het mee doen. En maar beloven dat alles beter is geworden nu het geen zubar meer is, nou het is misschien zelfs nog wel erger.

Sterke punten:
Enigste is op tijd betalen.

Zwakke punten:
Teveel om op te noemen, het handigste is als je daar zelf achter komt.

Nooit beveelt Yops NIET aan bij vrienden/bekenden

Yops - Heerlijk werken bij Yops!

0

Review:
Ik werk al jaren als operator op een leuk zakcentje bij te verdienen. Ik heb dan ook vele bedrijven in deze branche uitgeprobeerd maar kwam altijd terug bij een voor mij bekende aanbieder.

In het verleden heb ik ook voor Zubar gewerkt, ik ben daar erg snel weggegaan omdat ik de negatieve werksfeer absoluut niet kon waarderen. De arrogantie waarmee er met mij gecommuniceerd werd zonder dat er enig weerwoord mogelijk was stond mij absoluut niet aan. Er werd gezocht naar foutjes en ook al had je één foutje op 1000 berichten, je werd genadeloos hard afgestraft. Al vond ik altijd wel dat je erg snel en fijn kon werken bij Zubar.

Toen ik dan ook het aanbod van Yops kreeg om hun diensten uit proberen met daarbij de garantie dat de werksfeer niet zo negatief was als bij Zubar ben ik het gaan uitproberen.

Ik vind het heerlijk werken bij Yops, wanneer je je eigen statistieken (lengte, vraagstelling en logpercentage) zelf een beetje in de gaten houdt en je van jezelf weet dat je genoeg afwisseling in jouw berichten hebt dan kun je heerlijk je gang gaan en ook positieve feedback verdienen.

Het grootste pluspunt aan Yops vind ik de snelheid van betalen. Vaak is het zo dat wanneer ik tot zondagavond 00:00 nog mijn laatste berichtjes heb getypt en daarna lekker ga slapen ik al een factuur heb wanneer ik weer wakker wordt. Tot nu toe heb ik elke maandag rond het middaguur nog de betaling van Yops ontvangen en dan weet je meteen weer waarom je het werk doet en dat maakt je meteen weer enthousiast om aan de slag te gaan.

Daarnaast hebben ze gewoon erg veel berichten beschikbaar dus je hoeft nooit te wachten. Inmiddels werk ik op 3 chats en kan ik zo lekker bijverdienen.

Sterke punten:
Het grootste pluspunt aan Yops vind ik de snelheid van betalen. Vaak is het zo dat wanneer ik tot zondagavond 00:00 nog mijn laatste berichtjes heb getypt en daarna lekker ga slapen ik al een factuur heb wanneer ik weer wakker wordt. Tot nu toe heb ik elke maandag rond het middaguur nog de betaling van Yops ontvangen en dan weet je meteen weer waarom je het werk doet en dat maakt je meteen weer enthousiast om aan de slag te gaan.

Zwakke punten:
Tot nu toe nog niets tegengekomen.

Erwin4 beveelt Yops aan bij vrienden/bekenden

Yops - Sylvia is eigenaar yops ik ga weg

0

Review:
Ik raad dit bedrijf sowieso niet aan om voor te gaan werken. (k ben er inmiddels achter gekomen via wat speurwerk dat Sylvia de eigenaar is van Yops.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles

online beveelt Yops NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Yops

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Yops aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Yops aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Yops


Home » Chat Operators » Yops