Yops - 30 Reviews

Last updated: 5 november 2018
Yops Logo

61.5% aanbevolen, 30 Reviews

  1. Yops
  2. Yops Reviews
  3. Schrijf ook een review over Yops

Niet tevreden over Yops? Probeer dan eens ContentMods.

Yops

Ben je op zoek naar een bijbaantje, extra verdienste of wil je gewoon werken vanuit je huis? Start vandaag nog bij Yops met operator werkzaamheden. Yops is altijd opzoek naar chat operators. Deze kunnen in hun eigen tijd en vanuit een eigen locatie hun werkzaamheden verrichten. Indien men zich nu aanmeld bij Yops, bestaat de mogelijkheid om al binnen 24 uur te starten met werken. Men kan werken wanneer men wilt en zo veel of weinig als men zelf wilt. Men bepaald namelijk zelf het bedrag, dat men aan het einde van de rit wilt ontvangen. De uitbetaling vindt elke week plaats en men hoeft geen Skype te installeren om te kunnen werken voor dit bedrijf.

Personen die in dienst treden van dit bedrijf, hebben als taak om om berichten te beantwoorden van klanten. In de meeste gevallen gaat het om erotisch getinte berichten. Chat operators beantwoorden de berichten namens fictieve, niet bestaande profielen dan wel vrouwen. De klanten van dit bedrijf willen een chat-fantasie beleven, en de chat operators hebben de taak dit aan de klanten te geven. Er wordt gewerkt met een heel team van collega's en belangrijke informatie wordt opgeslagen in logboeken. Hierdoor voorkomt men verwarring onder het personeel tijdens het verrichten van werkzaamheden. Het personeel komt niet in fysiek contact met de klanten en men voert de werkzaamheden geheel anoniem uit.

De verdiensten voor het werken bij Yops zijn heel goed te noemen. Personen die
werken als chat operator verdienen 9 Euro cent per bericht. Bij 100 tot 250 berichten per weer ontvangt men 10 Euro cent per bericht, voor 250 tot 249 berichten per week ontvangt men 11 cent per week, voor 500 - 999 berichten per week ontvangt men 12 Euro cent per bericht en voor meer dan 1000 berichten per week ontvangt men 13 Euro cent per bericht. In het weekend krijgt men ook nog eens een extra toeslag van 1 eurocent per bericht. Het is dus heel voordelig en men kan al gauw heel wat verdienen met deze baan.

Yops Details

Hits: 1982

URL: http://yops.nl/

Categorieën: Chat Operators

Reviews: 30


Yops reviews (27):

Yops - Geen uitbetaling mogen ontvangen, wie heeft ook di

1

Review:
Sinds een week begin ik een probleem met de uitbetalingen te ervaren. Vorige week begin het al. Ik ontvang altijd mijn loon voor 13:00 uur. Sinds ik voor hun werk heb ik altijd mijn loon tegen die tijd op mijn rekening staan. Sinds vorige week had ik om die tijd geen loon ontvangen en kreeg daar behoorlijk een slecht gevoel over. Ik heb ze een mail gestuurd maar kreeg pas na 16:00 uur een bericht op terug en misschien raad je het al... Na 10 minuten stond opeens het loon/bedrag/verdiensten op mijn rekening.


Nu vandaag heb ik helemaal geen/verdiensten/geld ontvangen en ook mijn bank kon niets vinden van een storting. Nu moet ik zeggen dat Op een chat waarop ik werk drie weken terug al een bericht plaatste dat er bij sommige studio's problemen waren met uitbetalingen en dacht nog van, oh jee... Toch niet weer he. Nou nu heb ik dus vandaag geen verdiensten ontvangen. Ik wil vragen wie hier nog meer problemen mee hebben??? Ik tik dus ook niet verder voordat ik mijn verdiensten heb gekregen.


Voortaan toch maar weer via PayPal uit laten betalen want ik vertrouw dit niet!! Ik krijg dan ook echt een slecht onderbuik gevoel en doet mij denken aan de laatste weken bij ZUBAR waar uitbetalingen ook uitbleef!!!

Sterke punten:
Voorheen keurig nette en op tijd uitbetalingen. Sinds twee weken is dit minder en word er ook te lang gewacht met het beantwoorden van mails. Krijg hier een raar onderbuik gevoel van!

Zwakke punten:
sinds twee weken gedonder met uitbetalingen!

Yops - Yops is eindelijk wat ik zocht

0

Review:
Ik ben een tijdje weggegaan bij Yops, maar nu ben ik blij kdat ik er weer ben. Je kan tweemaal per week uitbetaald krijgen, dat is echt een groot voordeel ten opzichte van de andere sites. Dit is exact wat ik zocht, top (!).

Sterke punten:
Betalen stipt twee keer per week uit

Zwakke punten:
Reageren soms wel wat slomer op vragen, jammer dat je dan niet even snel kan schakelen met iemand om te sparren.

Ik beveelt Yops aan bij vrienden/bekenden

Yops - Prima toko

1

Review:
Ik heb geen klagen over Yops. Veel berichten en de betaling altijd op tijd. Communicatie loopt via een eigen portal in je eigen account. Geen Skype en weinig opdringerige mails. Betaling vanaf 20-25 Euro en altijd op tijd. Ook de factuur is ok, deze is namelijk voor mij als zelfstandige met btw aangegeven. Anderen doen dat niet, daar krijg je iedere week zo’n stom creditfactuur en kan je zelf alles weer gaan rechttrekken.

Heinz beveelt Yops aan bij vrienden/bekenden

Yops - oplichters

4

Review:
Hoi, onlangs had ik gereageerd op een vacature van yops. Ik heb zoals gevraagd de vragen beantwoord, deze werden goed gekeurd. Vervolgens vroegen ze naar me gegevens. Die heb ik ook door gestuurd. Aangezien ze mijn bsn nummer wilden zien heb ik de voorpagina gestuurd van mijn paspoort. Dit werd toen afgekeurd omdat ze vonden dat het er niet opstond. Ze vroegen op een bladzijde in me paspoort waar het in staat. Wel zogezegd zo gedaan. Hierop kreeg ik toen een mail waarin werd aangegeven dat me account is gesloten om de volgende feedback, hier achter staat er niks geschreven , geen enkele reden maar ze hebben wel al mijn gegevens genomen en de berichten werden goed gekeurd. En vervolgens hebben ze ook snel hun vacature verwijdert, bitches haha.

Maar ik wil een ieder waarschuwen geen zaken te doen met yops , het zijn oplichters ik ben nu de dupe omdat ze mijn gegevens hebben het is nu alleen hopen dat ze er niks mee uitspoken anders wordt het een politie zaak

Sterke punten:
afnemen van je gegevens en je aan een lijntje houden

Zwakke punten:
Oplichterij

Kenneth beveelt Yops NIET aan bij vrienden/bekenden

Yops - Yops is top!

3

Review:
Absoluut een van de beste bedrijven in de sector om voor te werken. Heel veel verschillende chatportals waarbij over het algemeen de berichten echt super door lopen. Zeker in de avonden en weekenden.

Geen gezeur op Skype, geen gezeur op de e-mail, alles werkt via hun eigen portal waarbij je alles zelf kunt instellen.

Volgens mij is er op dit moment ook echt weer werk genoeg met heel veel nieuwe chat aanbieders

Sterke punten:
1. Geen skype of andere programma's nodig.
2. Veel verschillende aanbieder van chats dus altijd voldoende berichten.
3. Tarieven zeer marktconform.
4 Betalen als een Zwitsers horloge, op maandag om 08.00 uur je factuur en afhankelijk van je bank een paar uur later het geld op je rekening.

Zwakke punten:
Geen niks negatiefs aan te bedenken!

Teun beveelt Yops aan bij vrienden/bekenden

Yops - Yops super om er mee te werken

7

Review:
Echt een top bedrijf en is elke dag genoeg werk. Ik werkt al 1 jaar bij yops en nog steeds leuk om ermee samen te werken. Geen Skype en geen gezeur en geklaag alleen maar advies punten krijgt je.

Ik werk ook via 3 chats en tik snel aan met berichten.

Sterke punten:
Uitbetaling vanaf 20 euro

Zwakke punten:
Logboek percentages daald snel met vaste klanten die niks te melden heb. Met hihi en haha en geil en blabla berichten kan je moeilijk dubbel inloggen bij logboek.

Guusje beveelt Yops aan bij vrienden/bekenden

Yops - Yops echt top!!

1

Review:
Altijd werk en goede verdiensten verder geen gezeik en gezeur.

Sterke punten:
Betalingen

Zwakke punten:
Geen

Karin beveelt Yops aan bij vrienden/bekenden

Yops - Yops begint op Zuabr te lijken

4

Review:
Ik werk nu al iets meer dan een jaar bij Yops maar begin nu inderdaad wel de trekjes van Zubar te merken!

Ik heb geen controle ofzo gekregen maar de inhoud van mails die algemeen worden verstuurd naar alle operators is inderdaad de zelfde toon als Zubar deed verzenden.

Ook valt mij op dat als je aan het werk bent in de Chat dat je steeds van die balkjes krijgt van Voorbeeld, maak geen dates ( dit word steeds vaker gedaan door operators) Zeg dat je vlakbij de klant woont. ( niet dat de klant hier meer in trapt want het valt ze nu al op dat het te vaak toevallig is dat jij om de hoek woont maar dit niet gewoon aangeeft in jouw profiel) Pokes die constant gaan over een afspraak voor die zelfde avond nog, Klant reageert binnen 5 minuten terug en dan moet je maar weer een smoes verzinnen waarom jij opeens binnen 5 minuten niet meer kan afspreken. ( twee mailtjes en de klant is er klaar mee)

Ik heb al gemerkt dat mannen al snel aan geven dat ze maar 1 mail sturen als ze reageren op een Poke bericht dat als er geen tijd of adres word vermeld de klant niet blijft mailen. En dat doet de klant ook niet, want de smoesjes hebben ze allemaal al vaker gehoord. Krijg ook al vaak mails als er een Poke word verstuurd met alleen : ( FAKE PROFIEL ) ( Of bellen en anders niet)

De poke berichten moeten een andere inhoud gaan krijgen want de mannen/klanten trappen er doorgaans niet meer in!

Ik merk ook veel dat ook operators gewoon een date maken.... ( komt echt heel veel voor) Ik ga dat niet voor hun oplossen, ik meld dat bericht en log uit.

Ook loggen dat word door andere operators vaak niet gedaan.... Nu is het zo dat de Operator die daar naar komt dat maar even moet gaan loggen.... Nou nee....dacht ik niet..... Ik meld dan ook dat de voorgaande operator niet logt, ik log dan even uit...ik ga een ander zijn of haar troep of fouten niet oplossen.... Daar krijgen wij als operator bij Yops gewoon te slecht voor betaald.

Sterke punten:
Netjes uitbetaald.
Factuur netjes binnen
Geen Kut Coaches.

Zwakke punten:
-Het begint meer en meer op Zubar te lijken.

- Je moet nu ook loggen wat jouw collega daarvoor niet heeft gelogt... Dus jij bent daardoor meer tijd kwijt met loggen.

- Krijgt vanaf 09 cent betaald ( bij andere chats is dat 10 cent)

- Je kan maar 13 cent op het hoogste Staffel verdienen.

- Geen avond Bonus

- Er worden door andere operators veel fouten gemaakt die jij als Operator MOET OPLOSSEN, doe jij dat niet dan kan je inderdaad een klacht krijgen. ( staat allemaal in de schermpje op de chat )

- Als je te lang met een klant aan het praten bent valt er vaak niks meer te loggen dan krijg je een soort van waarschuwing dat je Logprestaties te laag is en daardoor kan je dus jouw account bij Yops kwijtraken.

- Als je op 1 (voorbeeld de NC) chat werkt dan zie je dus naast het Suffe Gele balkje ook een Wit balkje met daarin punten die zij graag zien in een bericht. ( erg vervelend want wij zijn immers allemaal volwassenen en geen kleine kinderen meer)

- De pokes berichten zijn de laatste tijd weer erg gericht op het afspreken in de avond. De klant reageert vaak binnen 5 minuten en wil dus dan die avond afspreken.....Mag dus niet dus jij moet je er weer uitlullen.... Mannen trappen hier natuurlijk niet meer in, want deze Berichten ( pokes) krijgen ze dagelijks binnen van tientallen andere profielen.

-


Diana beveelt Yops NIET aan bij vrienden/bekenden

Yops - help!

3

Review:
Hai allemaal,

Ik probeer echt gewoon al maanden te solliciteren bij Yops, maar ik word steeds afgewezen. Ik weet eerlijk waar niet wat ik verkeerd doe. Ik ga letterlijk in op alle test vragen, maar toch word ik afgewezen. Wie zou mij eigenlijk weg wijs kunnen maken en of kunnen helpen met de test?

Yops - ervan af gekickt

1

Review:
ik en mijn dochter zijn ervan af gegooid en geen reden opgegeven, een kennis van ons maakt afspraken en krijgt alleen waarschuwing, ik wil iedereen dan ook zeggen, ga een andere zoeken want deze yops is niet te vertrouwen.

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
alles

jolanda beveelt Yops NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Yops

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Yops aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Yops aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Yops


Home » Chat Operators » Yops