Ben je op zoek naar een bijbaantje, extra verdienste of wil je gewoon werken vanuit je huis? Start vandaag nog bij Yops met operator werkzaamheden. Yops is altijd opzoek naar chat operators. Deze kunnen in hun eigen tijd en vanuit een eigen locatie hun werkzaamheden verrichten. Indien men zich nu aanmeld bij Yops, bestaat de mogelijkheid om al binnen 24 uur te starten met werken. Men kan werken wanneer men wilt en zo veel of weinig als men zelf wilt. Men bepaald namelijk zelf het bedrag, dat men aan het einde van de rit wilt ontvangen. De uitbetaling vindt elke week plaats en men hoeft geen Skype te installeren om te kunnen werken voor dit bedrijf. Personen die in dienst treden van dit bedrijf, hebben als taak om om berichten te beantwoorden van klanten. In de meeste gevallen gaat het om erotisch getinte berichten. Chat operators beantwoorden de berichten namens fictieve, niet bestaande profielen dan wel vrouwen. De klanten van dit bedrijf willen een chat-fantasie beleven, en de chat operators hebben de taak dit aan de klanten te geven. Er wordt gewerkt met een heel team van collega's en belangrijke informatie wordt opgeslagen in logboeken. Hierdoor voorkomt men verwarring onder het personeel tijdens het verrichten van werkzaamheden. Het personeel komt niet in fysiek contact met de klanten en men voert de werkzaamheden geheel anoniem uit. De verdiensten voor het werken bij Yops zijn heel goed te noemen. Personen die werken als chat operator verdienen 9 Euro cent per bericht. Bij 100 tot 250 berichten per weer ontvangt men 10 Euro cent per bericht, voor 250 tot 249 berichten per week ontvangt men 11 cent per week, voor 500 - 999 berichten per week ontvangt men 12 Euro cent per bericht en voor meer dan 1000 berichten per week ontvangt men 13 Euro cent per bericht. In het weekend krijgt men ook nog eens een extra toeslag van 1 eurocent per bericht. Het is dus heel voordelig en men kan al gauw heel wat verdienen met deze baan.

Yops Reviews

  Goed bedrijf

  Geen irritante skype of gedoe. Het is prettig werken, je krijgt voldoende support maar te spammen je niet continu over nutteloze dingen. Het enigste nadeel is de pokes die geschreven worden dat er om een nummer of email wordt gevraagd. Daar moeten ze echt wat aandoen. Betaling is altijd op tijd.

  Sterke punten
  Betaling

  Zwakke punten
  pokes

  Zwarte lijst

  Nooit voor dit bedrijf gaan werken, na 10 jaar in deze branche, 8 jaar voor deze mensen te hebben gewerkt. Zetten ze je zonder opgaaf van reden zo op de zwartelijst.
  Ze zijn amper bereikbaar geven geen feedback, daar bij wordt je niet meer als mens behandeld. Ook al ben je er zo lang.Via een andere wel goede werkgever moet je vernemen dat je op de zwarte lijst bent gezet. En dan als je vraagt om bewijs laat maar zien dat ik mensen naar een andere chat lok geven ze niet thuis. Ik heb dit echt nooit maar dan ook nooit gedaan. Maar ik raad iedereen aan om niet voor dit bedrijf te gaan werken. Ja ze betalen op tijd, dat is het enige wat hier aan klopt. Er zijn genoeg leuke chats om voor te werken maar hier voor al uit de buurt blijven. Mocht je toch voor dit shit bedrijf gaan werken zeg dan nooit dat je weg gaat, want dan krijg je deze ellende.

  Sterke punten
  betaling op tijd staffel is shit

  Zwakke punten
  Gewoon geen contact met deze mensen mogelijk, niet menselijk, zonder opgaaf van reden je stop zetten omdat je zegt dat je weg gaat. Reactie snelheid van een slak.

  Reageren niet, of pas na uren!

  Minder en minder berichten te verwerken!
  De operators die zeggen, ik verwerk er 500 per dag wel hoeveel verdienen jullie hieraan om dit te zeggen?
  Een bericht sturen, daar krijg je geen antwoord op of hebben ze altijd dezelfde excuses, te veel operators online.
  Wanneer gaat dit bedrijf ten onder gaan??
  1 ster hebben ze gekregen, omdat ik geen 0 kan geven!!!

  Sterke punten
  ..............

  Zwakke punten
  Reageren wanneer ze er zin in hebben, altijd dezelfde excuses!!!

  wat triest !!

  40 minuten zonder maar 1 bericht te kunnen verwerken, en dit op twee chats!
  Wat is dit daar een triestige zaak aan het worden zeg..

  Sterke punten
  Betalen elke week stipt.

  Zwakke punten
  Heel lang op een reactie moeten wachten!! Amper berichten te verwerken!!

  Gaat hard achteruit!

  Pfff... Jeetje het gaat echt niet goed met dit bedrijf. Er valt steeds minder berichten te verwerken. Ik haalde uur targets van 80 a 100 berichten per uur en nu mag ik blij wezen als ik 20 tot 25 berichten kan verwerken per uur. Wanneer je een vraag hebt dan heb je de volgende dag pas een antwoord terug. Ik vind het jammer om te zien dat het zo slecht gaat en zeker als je bedenkt dat de chat waarop de meeste werkzaam zijn vroeger alleen maar berichten in de wachtrij had staan en daar het lekker door tikken was. Nu moet je toch enkele minuten wachten tot je een berichtje kan verwerken. 25 berichten per uur is niks en is echter zonder van je tijd om zo lang naar een leeg scherm te moeten staren.

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  Weinig berichten te verwerken.
  Duurt te lang voordat je antwoord krijgt op je vragen.

  Veel te veel EGO

  Ik had gisteren gesolliciteerd bij yops echter duurde het uren voordat ik mail terug kreeg en had ondertussen al bij meerdere studio's gesolliciteerd vandaag waar ik na een korte inwerk afspraak met complimenten over mijn werk en antwoorden gelijk aan de slag kon. Vanavond kreeg ik eindelijk dan een reactie van Yops dat ik niet aan hun eisen voldeed. Echter heb ik ze laten weten dat ik inmiddels een chat had gevonden en zei mij maar wel al te graag wouden hebben en het dus hun verlies was. Ga niet voor deze chat werken want deze hebben een te groot ego en had ik maar eerdere deze reviews gelezen dan had ik ook zeker niet gesolliciteerd! Zelf weten ze blijkbaar ook niet aan hun eigen eisen te houden en is het inderdaad een trieste studio om voor te werken. Ben blij dat ik via een andere chat op de Flirtsoftware kan werken en niet via Yops. Bij de andere studio kun je trouwens ook meer verdienen dan bij yops ;-) voor die gene die dat nog niet wisten!

  Sterke punten
  Geen!

  Zwakke punten
  1-Het duurt echt te lang voordat je antwoord krijgt waardoor je gaat solliciteren bij andere studio's en dan wel gelijk aan de slag kan.


  2- Hanteren eisen aan operators maar houden zich er zelf niet aan!
  3- Slechte uitbetaling want bij de studio waar ik nu voor mag werken betaald veel beter beter verwerkte mail.

  triest!!

  Wat is dit triest zeg bij Yops!!
  Van 6 uur tot 8u45 26 berichten verwerkt, als jij vraagt hoe dit komt is het antwoord er zijn te veel operators.
  Vroeg of laat is Yops uit de lucht vrees ik!!

  Sterke punten
  Op tijd betaald

  Zwakke punten
  Uren moeten wachten op antwoord, amper nog berichten te verwerken!

  Heeft iemand vandaag uitbetaald gekregen?

  Vandaag zou er als iedere maandag een uitbetaling plaatsvinden echter heb ik nog niks mogen ontvangen en het is inmiddels 18.51 uur en wacht nog steeds op mijn geld en reageren doen ze ook niet. Heb vanmiddag een mail gestuurd maar ze reageren niet terug? Wie heeft ook niet uitbetaald gekregen?

  Sterke punten
  Geen vervelende coaches. Normaal gesproken vlotte uitbetaling maar sinds vandaag geen uitbetaling en ook geen reacties op mijn mail over mijn betaling dat niet uitbetaald is.

  Zwakke punten
  Geen uit betaling ontvangen en ook geen reactie terug op mijn mail. Krijg er een naar gevoel bij!

  Eisen

  Ik voldoe niet aan de eisen. Zij zelf lappen alle regels aan de laars.

  Houden zich niet aan hun eigen chat regels. Vreselijke chat om voor te werken. Niet doen dus!

  Dat een studio en of chat regels hanteert is totaal niet erg, maar laten ze zich er dan ook zelf aan houden! Ik ben werkzaam voor Yops en dan wel op de Flirtsoftware chat voorheen dus Flirtpanel. Jeetje wat vind daar een misleiding plaats zeg. Gesprekken vallen niet meer om te buigen op die manier. Er worden gewoon vanuit de Flirtsoftware chat date;s gemaakt wat gewoon tegen alle regels in is. Melden heeft geen zin, ik meld al berichten zowel in de chat zelfs al aan OP4 als aan yops en niks helpt en dat al vanaf 2019. Als operator krijg je er allemaal maar regels bij waar je je aan moet houden, klanten melden, teasers melden, niet te ver in gaan op date gerichte berichten, gesprekken ombuigen. Geen misleiding terwijl de chat zelf zich daarmee bezig houdt. Jij als operator word daar op aan gesproken terwijl jij die misleiding er niet in hebt gegooid maar die chat zelf. Sinds 2018 werkzaam te zijn op deze chat en voor yops heb ik vandaag mijn account op gezegd want die misleiding die plaats vind op deze chat is gewoon niet normaal meer en niet meer te doen!!! Ik zeg ook zoek een andere chat die niet aangesloten is op Flirtsoftware en of tussenkomst studio. Na vier maanden op de wachtlijst te hebben gestaan voor Eternity chat ben ik eindelijk in Augustus aangenomen en het bevalt me daar echt enorm goed. De misleiding is daar niet meer te vinden en seks gesprekken ( misleiding dus) Is totaal van de baan! Zo hoort het ook. Jij als operator mag daar geen eens zelf over zelf seks beginnen indien de klant daar niet over praat. Laat ik zeggen dat er van de 100% nog maar 25 % sekstalk is en voor de rest gaat het over de normale dagelijkse dingen. Heerlijk werken daar en geen extreme klanten te woord staan de afkomen op vreselijke profiele van players. Klanten die Flirtsoftware aantrekken zijn soms gewoon eng te noemen en krijg je vaak te maken met hele gore foto's! Ik zeg laat je inschrijven op een andere chat zoals Eternity chat en of Lovely chat en merk het verschil.

  Sterke punten
  *Netjes op tijd betaald.
  *Geen coaches die lopen te zeiken.

  Zwakke punten
  * Houden zich niet aan de eigen op gelegde regels*
  * Ze zijn werkzaam op de Flirtsoftware chat waar alleen maar misleiding plaats vind / dates worden gemaakt vanuit de chat zelf.
  * Slecht uit betaald. Je kan alleen maar tot 13 cent verdienen dit geld ook voor die lange berichten die je moet verwerken. Gaat dus niet op en verlies je daar zeker inkomsten op.
  * Lullige 1 cent aan avond/nacht bonus meer als operator ben je niet waard voor deze studio. wat nog maar geld tot eind september dit jaar.
  * Krijgt controles op fouten die de chat zelf maken. Jij bent daar dus als operator het dupe van.
  * Hele slechte communicatie. Vaak krijg je een dag later antwoord op je bericht.
  En dan is het ook gewoon nog een standaard antwoord.

  andere en betrouwbaar chat om te werken

  Iemand die mij een betrouwbare chat kan aanbevelen?
  Bij Yops vandaag een bericht gestuurd, en pas 4 uur daarna antwoord gekregen!
  In het begin was dit meteen antwoord, wat nu langer en langer gaat duren!

  Sterke punten
  Tot nu toe altijd op tijd betaald geweest..

  Zwakke punten
  Uren wachten om te reageren op een bericht!!

  Jammer

  Wanneer het goed gaat gaat het goed. Wanneer het mis gaat met een verrekening dit niet toe willen geven. Heel jammer. Ik ben gestopt en een paar euro kwijt.

  Sterke punten
  .

  Zwakke punten
  .

  Voor die gene die de regels van Flirt Panel niet kennen en zich daarom toch aanmelden hier de regels even op een rij..

  Klant melden
  Geplaatst: 15:12 03-06-2021

  Het is nu mogelijk om een klant direct bij ons te melden.
  Waar vroeger stond hoeveel keer een klant nog kon reageren staat nu een geel uitroepteken waarmee je de klant kan melden.

  Je kan een klant melden om de volgende redenen:
  - Begrijpt de aard van de dienst niet
  - Is minderjarig
  - Vertoont verdacht gedrag
  - Heeft het over strafbare feiten

  Om nu te zien hoe vaak een klant nog kan reageren dien je met je muis over het aantal credits te zweven.

  Er zullen enkele klanten zijn die de aard van de dienst niet begrijpen en denken af te kunnen spreken. Wanneer een klant overduidelijk niet begrijpt dat hij/zij met fictieve profielen te maken heeft dien je hier een melding van te maken. Wij zullen de klant dan nogmaals wijzen op de aard van de dienst.
  De meeste klanten weten dat het om een entertainmentdienst gaat en willen ook niet de hele tijd erop gewezen worden dat de profielen fictief zijn omdat dit juist de fantasie of het plezier verpest. Mocht je twijfelen of een klant de aard van de dienst niet begrijpt, hebben wij liever dat je WEL een melding maakt!
  Mocht een klant een bericht hebben ontvangen wat niet aan onze richtlijnen voldoet, bijvoorbeeld een misleidend bericht, mag je de klant ook melden zodat deze nogmaals op de aard van de dienst gewezen zal worden.

  De andere regel doe Flirt Panel Hanteerd is het volgende:

  LET OP: Geen misleiding, wel verleiding
  Geplaatst: 12:00 01-06-2019

  Omdat het soms nog niet helemaal duidelijk is wat wel en niet mag, hebben wij de volgende regels opgesteld. Lees deze aub goed door!

  Concrete afspraken maken is ten strengste verboden! Ook mag je de klant het gevoel niet geven dat je dit wellicht wilt. (We moeten kijken, we zien wel etc NIET toegestaan)

  Er mag ook niet tegen de klant gelogen worden, als wordt gevraagd of jij de persoon op de foto bent, mag je dit dat NIET bevestigen.

  Je mag ook niet tegen de klant zeggen dat je van hem/haar houd, iemand geweldig/leuk/lief etc vinden is wel toegestaan.
  ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  Let wel: Deze Flirt panel chat houdt zich dus zelf niet aan deze regels en maken ze zelf dus dates met klanten wat dus streng verboden is. Dit doen ze door middel van Teaser berichten.
  Daarin worden dus date's gemaakt en daar zal de klant op reageren. Jij mag er dus niet verder op in gaan wat natuurlijk bij de klanten argwaan gaat wekken.

  Voor je besluit om te gaan werken voor Yops onthoudt dus dat je dus komt te werken op de Flirtpanel chat! Je zal controles krijgen omdat jij dus wordt aangewezen op hun eigen gemaakte fouten. Jij zal daar dus de schuld van krijgen. Terwijl ZEI dus die gene zijn die de dates maken vanuit de chat zelf!
  Sterke punten
  Netjes op tijd uitbetaald

  Zwakke punten
  - Is werkzaam voor de misleidende chat Flirt Panel.
  - Slechte verdiensten
  - Geen bonussen na 20.00 uur.

  Ik raad je aan om NIET voor deze studio te werken.

  Ik ben nog niet eens een maand voor deze studio aan het werk en heb er nu al genoeg van.
  Net als vele ben ik na de instap chat op de Flirt Panel ( Hebben inmiddels een nieuwe naam aangenomen) terecht gekomen. Wat een vreselijke chat. Misleiden zelf de klanten door dates te maken, dus misleiding. Tegen hun eigen regels in dus. Maar melden heeft geen zin want je blijft aan de gang met het melden van teaser berichten die ongepast zijn. Daarnaast moet je sinds een paar dagen ook de klant melden als ze niet weten wat de aard van die datingsite is waarop ze dus aangesloten zijn. Slaat dus nergens op! Het melden van klachten over deze chat naar YOPS toe heeft ook geen nut! Ze komen inderdaad maar keer op keer met dezelfde antwoorden namelijk. We zullen het de chat door geven, ze zijn er mee bezig etc etc.
  Heb ze gevraagd de flirt panel chat ( na twee weken er op te hebben gewerkt ) Bij me weg te halen. Ik weiger voor een chat te werken die niet aan hun eigen opgelegde regels weten te houden en de schuld dood leuk bij hun operators neerleggen en Yops doet er aan mee daar zei dus die controles uitvoeren. Yops houdt hun eigen operators aan het lijntje!!
  Het is jammer dat ik geen screenshots kan plaatsen anders had je je dood gelachen!
  Let op... Ze proberen dus letterlijk hun eigen fouten in de schoenen van de operators te schuiven door dingen te zeggen al " jij misleidt klanten, dit is strafbaar!! Ook voor jou! "Terwijl de Chat zelf dates vanuit de chat maakt! Iedereen kan dat beamen.

  Ik zeg ga niet voor deze chat werken. Je komt zeker weten op de FLIRT PANEL CHAT terecht. Daar wil je echt niet voor werken! te veel misleiding, weten zich niet aan hun eigen regels te houden. Geen Misleiding wel verleiding... Hou je er dan zelf ook aan.

  Kies inderdaad voor een chat die niet aangesloten zit Flirt Panel en hun eigen chat beheerd dus zonder tussenkomst studio zoals YOPS. Deze zijn er echt en behandelen je tenmisnte goed en de verdiensten zijn ook vele malen beter. Tot 17 cent a 19 cent per bericht en avond en nacht bonussen.
  Hier bij Yops kun je echter maar tot 13 cent verdienen en geen avond en nacht bunussen.


  Sterke punten
  Geen klote coaches.
  Iedere week netjes uit betaald krijgen.

  Zwakke punten
  - Je komt te werken op de Flirt Panel chat. ( niet doen dus) Vreselijke chat en vol misleiding)
  - Yops houdt hun eigen operators aan het lijntje ( zubar stijl)
  - Standaard antwoorden op klachten.
  - Doen niks aan klachten die je over Flirt Panel chat hebt en door geeft. ( dan krijg je dus standaard antwoorden van Yops terug).
  - Slecht betaald tot maar 13 cent.
  - Geen avond en nacht bonussen.
  - Krijgt dubbele verzonden berichten niet uitbetaald dus je verliest inkomsten als je lange berichten weg moet tikken.
  - Operators aanspreken op fouten terwijl ze dus zelf die miseleiding in de chat gooien en het dus niet meer om te buigen valt.
  - Zijn schuldig aan strafbare feiten. Want ze misleiden dus klanten en ook operators.
  - Luisteren totaal niet naar hun operators en alles draait daar om geld. Dan weet je dus wel wat voor studio het is.

  Kies voor een andere studio en of chat die niet aan gesloten is op de Flirt panel chat. Geloof mij, Het is een chat die vele operators nu liever mijden vanwege die regels die ze operators opleggen maar zich er zelf niet aan houden.

  Klote berdrijf. Houdt zich niet aan hun eigen regels en laten operators er voor op draaien!

  Ben sinds een paar weken aan het werk voor dit bedrijf maar man wat wou ik dat verschillende forums over dit bedrijf en hun aangesloten chats eerder had ontdekt. Wat een Rot bedrijf zeg! Ik werd natuurlijk ook op de flirtpanel gezet om te tikken. Man oh man wat een flut chat. Regels en regels maar zich er zelf niet aan houden natuurlijk. Zelf gooien ze inderdaad die misleidende teasers eruit en date gerichte berichten. Waar gewoon geen onbuiging meer mogelijk is. Krijg je een controle dat je het idee wekt dat er er date gemaakt kan worden. Terwijl dus die klant binnen komt op die date gerichte teaser berichten. Ombuigen kan dus niet meer want player geeft dus zelf aan binnen een uur af te kunnen spreken.

  Mensen Ga niet voor yops werken want ze zoeken dus mensen voor de flirtpanel chat en waarom ze mensen zoeken voor deze chat is omdat hun alle oude operators niet meer inloggen omdat ze op de flirtpanel niet meer die date gerichte teasers om kunnen buigen die de chat er zelf uit gooit. ( lees verschillende forums hierover). Zoek dus inderdaad een STUDIO die niet meer aangesloten is op de flirtpanel chat!! Gewoon niet doen. Het is het niet waard om voor Yops te werken!! Ze luisteren blijkbaar niet wat hun operators aangeven en volgens sommige operators geven ze al jaren aan dat Flirtpanel deze misleiding eruit moet halen en keer op keer krijg je dus het zelfde antwoord terug en is die misleiding meer aan wezig dan ooit daarvoor.

  Zoek verder naar een andere studio en ga niet voor Yops werken!!!

  Sterke punten
  Netjes op tijd uitbetaald.
  Geen coaches.

  Zwakke punten
  *** Je komt te werken op Flirt panel chat*** Daar werven ze momenteel operators voor***
  ***Ze Luisteren niet naar de operators die ze in dienst hebben en wimpelen ze af met dezefde smoezen** ( dit gebeurd al vanaf 2019 volgens oude Yop operators)
  *** Geen avond en nacht bonus ***
  **** Best wel slecht betaald***

  Ga niet voor dit bedrijf werken. Is aangesloten op de Flirtpanel chat.

  Wil je werken als operator ga dan niet werken voor YOPS. Hoog waarschijnlijk kom je dan op de Flirtpanel chat te werken. Dat is een chat die regels oplegt aan de operators maar er zelf letterlijk niet aan houdt. Het is geen fijne chat om voor te werken. Te veel misleidende teaser berichten en zeker ook date gerichte teasers met daarin letterlijk, tijd, datum, en plek waar player de klant wil ontmoeten. Dit zijn uiteraard berichten die je niet meer kunt ombuigen en er wel in mee moet gaan wil je het realistische houden. Jij als operator word er dus dan op afgestraft terwijl het hun eigen fout is.
  Op verschillende forums worden hier al klachten neer gelegd. Flirt panel chat is de meest vreselijk chat om op te werken. Het lijkt me de weken wel erger te worden. Kies dus voor een studio die niet aangesloten is op de Flirt panel chat. Kies een chat waar de misleiding verdwenen is. Dat werkt veel beter. Deze chats zijn er zeker wel. Zoals Eternity chat en Keep it Lovely chat. Deze chat daar vindt je geen misleiding meer. Mag je gewon normaal in gaan op een bericht als het gaat over daten zodat het enigszins realistische lijkt naar de klant toe. Dus geen gesprekken ombuigen en dat soort onzin. Hun teasers bevatten ook geen sex gerichte opmerkingen en of date gerichte berichten. Maar gewoon leuke eerste teaser waar klanten leuk en spontaan op reageren.

  Sterke punten
  Twee keer per week uitbetaling mogelijk.
  Geen gezeur van coaches.

  Zwakke punten
  Zijn aangesloten op Flirt Panel. Een chat die hun eigen regels niet hanteert en zelfs dates maakt maar operators daar de schuld van geven.

  Slechte uitbetaling.
  Geen avonden en nacht bonussen.

  Heeft iemand vandaag uit betaald gekregen??

  Vandaag een mail gestuurd echter tot op heden helemaal nog geen antwoord.
  Valt me op dat momenteel het erg lang duurt voordat er eindelijk eens een reactie komt. Voorheen was dit echt binnen een paar minuten maar zeker binnen een uur.
  Nu moet ik toch zeker soms een aantal uren wachten als het geen dag(en) is.
  Daarbij wil ik ook weten of iedereen die vandaag heeft aangegeven uit te willen betalen ook uitbetaald is? Ik wacht nog steeds op mijn uitbetaling daar achter het factuur nog steeds staat dat het nog niet verwerkt is. Ik heb er een mail over gestuurd maar echter geen antwoord.

  Sterke punten
  Geen skype
  Geen vervelende coaches.

  Zwakke punten
  Duurt te lang met het beantwoorden van mail.
  Geen goede verdiensten.
  Helaas geen avond en nacht bonussen.
  Overdag is er haast niks te doen.

  Iemand?

  Iemand die iets meer weet over Yops, want op berichten reageren ze amper nog of wel na een paar dagen.
  Steeds antwoord krijgen als, in de avonden en nachten is het drukker.
  Het is een triestige zaak aan het worden, en zit Yops volgens mij bijna aan zijn einde!!

  Sterke punten
  Geen, amper nog berichten !

  Zwakke punten
  Alles!!

  Hoelang nog?

  Yops Is net hetzelfde als noxu jaren geleden.
  Het ging er net zo aan toe, dus bestaat Yops binnenkort niet meer.
  Uren moeten wachten op een antwoord, en elke keer van er zijn teveel operators online.
  Als ik de vraag stel, dat per week minder gaat krijg ik daar gewoon geen reactie op.
  Het is een schande hoe ze te werk gaan!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Te veel!

  Nee.

  Ik werk nu een ruim jaar voor Flirt. Was een prima manier om wat extra’s te verdienen en het was eerder ook echt makkelijk door werken. Maar laatste tijd is het gewoon te erg voor woorden op het diepste punt in 1,5 uur tijd 5 berichten(!!) en als je er naar vraagt komt het altijd omdat er teveel operaters online zijn. Je bent zo lang bezig om überhaupt aan je quotum te komen.

  Sterke punten
  Prima betaling. Geen verdere contact via cam.

  Zwakke punten
  Te weinig geld, te hoge quotum, te weinig berichten

  word aan het lijntje gehouden

  ik probeer al vanaf december te werken maar krijg de laatste twee weken nog niet 1 bericht binnen . Ik heb verschillende malen gevraagd waarom niet en dan komen de smoesjes dat ze het zelf proberen en dat het dan wel lukt dat ik meer geduld moet hebben ik wacht 45 min en dat een paar keer op een dag er komt gewoon niks .

  Sterke punten
  niks

  Zwakke punten
  geen werk

  Dit bedrijf is om te janken!!!!

  Gatverdamme wat een belachelijk bedrijf...
  Werk al sinds het begin voor ze maar de afgelopen weken is het echt om te janken met deze bedrijf.
  Ander half uur ben je aan het werk om vervolgens maar een handje vol berichten te kunnen beantwoorden. Je zit meer naar een leeg scherm te staren dan dat je kan door tikken.
  Controles die worden gehouden zijn om te lachen. Ik werk samen met een vriendin bij Yops en het feit dat ze operators er op aan spreken op het feit dat ze gesprekken niet ombuigen als er een teaser er uit gaat dat ze player zelf wil afspreken dan is het klaar en valt er niks meer om te buigen. Blijkbaar snappen ze hun eigen opgelegde trieste regels geen eens. Er vindt pure misleiding plaats/ pure date's worden gemaakt. Hun fouten maar ze spreken hun operators er op aan. Nee mensen. Ga niet voor deze klote studio en hun chat's werken want je krijgt veel gezeik over je heen terwijl het hun eigen fout is Daar ze niet aan hun eigen regels weten te houden. Te triest voor woorden dat het zo moet.

  Sterke punten
  Uit betaling op tijd.
  Geen klote coaches.
  Geen skype.

  Zwakke punten
  Te veel.. Hebben jullie even???
  ))))))))))))
  Te weinig berichten.
  Er vind TE veel misleiding op hun chat's plaats.
  Teveel regels waar ze zelf niet aan weten te houden maar verwachten dat hun operators dat wel doen pff...
  Spreken hun operators er op aan wanneer er date gericht gepraat wordt. Terwijl er een teaser vooraf uit gaat dat de player wil afspreken. Ja dat dus...
  Slecht betaald. Je wordt niet uit betaald voor dubbele/ lange berichten. Je krijgt dus een standaard laag bedrag betaald. Terwijl ze verwachten dat je hele pagina's gaat terug beantwoorden. Dacht het niet!!!
  Er wordt niks gedaan aan de meldingen die je maakt over misleiding!
  Dit bedrijf is te triest voor woorden.
  Ik ga voor een chat werken zonder tussenkomst studio en een chat die wel weet te houden aan hun eigen regels en die niet overal de operators maar de schuld van geven wanneer er geen bericht meer om gebogen kan worden wanneer het hun eigen schuld is met hun misleidende teasers.

  Hoelang nog?

  Wat voor een flut chat is dit zeg.
  De nieuwe waar ze mee een werken, zijn heel snel om waarschuwingen te geven, en dit om de haverklap.
  Als er een bericht wordt gestuurd, reageren ze als ze er veel zin in hebben.
  Weg met Yops!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Teveel

  Het is denk is denk ik bijna over en uit met Yops.

  Tjonge tjonge wat gaat het slecht met deze studio. Ik werk sinds 2018 voor deze chat en het lijkt een einde aan te komen. Op de MM chat is het niet te doen, te rustig dus heb ik ook de FP chat er bij open staat maar helaas daar is het ook uitgestorven. Van yops krijg je de smoes te horen dat het wel druk is in de chat's maar dat er TE VEEL operators online zijn. Nou sorry mensen maar als slechts nog maar 20 berichten per uur te verwerken valt dan gaat er iets mis want. Snap echter ook niet waarom ze zo veel operators hebben aangenomen als je geen eens werk kunt garanderen. Maar ook het feit dat ze de sollicitaties hebben uitgeschakeld doordat er te weinig berichten stroom is blijkt dus wel dat Yops liegt over het feit dat er te weinig berichten te verwerken valt. Want dat staat er dus ook duidelijk er zijn te weinig inkomende berichten! Met twee chats open haal ik mijn uur target nog geen eens. Ik verwerk normaal berichten tussen de 75 en 80 berichten per uur nu amper 30 en dat is met twee chats die ik open heb staan!!
  Sinds deze week lijkt het erger te zijn met de inkomende berichten. Maar inderdaad ook deels doordat er zoveel 'misleidende berichten van de chat zelf uit gaan " Berichten die bevatten datum en plaats waar de dame klant wil ontmoeten. Het gaat te ver en wij als operators roepen nu al twee jaar lang van het gaat fout en haal die misleiding er uit maar inderdaad continue dezelfde regels. FP chat is er mee bezig of we hebben jouw melding doorgezet naar de chat. Meer als antwoord krijg je niet van yops. Nou twee jaar later en het is bijna gedaan met ze. Echt jammer hadden ze maar moeten luisteren naar hun operators.

  Sterke punten
  Prima uitbetaling.

  Zwakke punten
  Te veel momenteel.
  Luisteren niet naar wat hun operators al jaren roepen.
  Gaan niet goed in op de berichten van de operators die ze krijgen. Wimpelen de operators af met standaard zinnen.
  Ontzettend slecht betaald.
  Te rustig, haast geen berichten meer om te verwerken op geen 1 van hun chat's waar ze aan gekoppeld zijn.
  Doen hun operators voorhouden dat het goed gaat en dat er te veel operators in de chat zitten daar ze anders op hun site vermelden als je je solliciteert.
  Operators er voor op laten draaien wanneer de Chats zelf misleidende berichten er uitgooit.
  Ik raad het af om voor dit bedrijf te werken. Zeker als je een ervaren operator bent en je meer dan 75 per uur verwerkt dan zit je nu meer dan een half uur niks te doen zelfs met meerdere chat's open te hebben staan

  VLUT BEDRIJF!

  Beste mensen die in deze tijden een (bij)baan zoeken ga absoluut NIET voor deze VLUT bedrijf werken.

  Ze verliezen chat's waar de contracten per direct worden beëindigt. Je wordt op een chat geplaatst waar al meerdere operators aan het werk zijn dus je eigenlijk maar 9 berichten per half uur zit te verwerken. Niet te doen dus! Je komt op een chat te zitten die in HUN ogen de drukste chat is maar 9 berichten per half uur verwerken kun je geen drukke chat noemen.

  Daarbij vind JUIST op deze chat ellende en pure misleiding plaats. Je wordt als operator aangesproken op de door hun eigen gemaakte fouten. Ik heb het dus over de Flirtpanel chat waar deze chat zelf letterlijk hun eigen regels NIET hanteren en YOPS gaat er in mee helaas. Vanuit die chat wordt er dus letterlijk dates gemaakt die jij als operator dus moet weten zien om te buigen en de klant aan het lijntje moet zien te houden wat natuurlijk onmogelijk is. Want waarom zouden die klanten blijven mailen als je dus zelf aangeeft dat je dan en dan wilt afspreken?

  Wanneer je Yops er op aan spreekt moet je ten eerste uren lang soms een dag wachten op antwoord. Dan krijgt je maar 1 zinnetje terug van we hebben je bericht door gezet naar de chat. Pff zo moe van deze bedrijf.

  Ik werk nog maar net op de Flirtpanel chat omdat ze dus contracten kwijt zijn bij twee andere chats. Waar ik dus ook op tikte dus noodgedwongen op deze chat terecht gekomen maar gatver wat een k*t chat.

  Ik kom dus sowieso 1 chat te kort en die kunnen ze niet aanvullen.

  Vreselijk deze studio en de chat's waar ze nu nog contracten bij hebben.  Nee... Mensen ga opzoek naar een ander studio en ook 1 waar het goed verdient want je krijgt echt SLECHT betaald en ook geen avond en nachtbonus op deze chat/ studio. En ook 1 waar het lekker druk is en waar ze de contracten wel weten te behouden!!!

  Sterke punten
  Ze betalen op tijd uit!

  Zwakke punten
  -Slechte verdiensten

  - Geen avond en of nacht bonussen.

  - Niet druk, enkel 9 berichten te verwerken in 30 minuten tijd. Niet te doen zo. Zonde van je tijd ook.

  - Ze verliezen contracten bij verschillende chats dus dat zegt al genoeg.

  - Duurt veel te lang voordat je antwoord krijgt op je vraag/ mail.

  - Ik zie meer uitbetaal mogelijkheden zoals inderdaad ook maandelijkse betaling.

  - Ik mis een extra chat waarop ik dus op twee verschillende chats werken en ik alleen de Flirtpanel chat er voor terug heb gekregen waar het niet druk is. Dus ik mis inkomsten want werken op deze chat is niet haalbaar omdat het te rustig is. Omdat er dus te veel misleiding plaats vind waar niks aan gedaan wordt dus klanten blijven weg!

  - Luisteren niet wat de operators aangeven.


Bezoek Yops

Schrijf je eigen review