Ben je op zoek naar een bijbaantje, extra verdienste of wil je gewoon werken vanuit je huis? Start vandaag nog bij Yops met operator werkzaamheden. Yops is altijd opzoek naar chat operators. Deze kunnen in hun eigen tijd en vanuit een eigen locatie hun werkzaamheden verrichten. Indien men zich nu aanmeld bij Yops, bestaat de mogelijkheid om al binnen 24 uur te starten met werken. Men kan werken wanneer men wilt en zo veel of weinig als men zelf wilt. Men bepaald namelijk zelf het bedrag, dat men aan het einde van de rit wilt ontvangen. De uitbetaling vindt elke week plaats en men hoeft geen Skype te installeren om te kunnen werken voor dit bedrijf. Personen die in dienst treden van dit bedrijf, hebben als taak om om berichten te beantwoorden van klanten. In de meeste gevallen gaat het om erotisch getinte berichten. Chat operators beantwoorden de berichten namens fictieve, niet bestaande profielen dan wel vrouwen. De klanten van dit bedrijf willen een chat-fantasie beleven, en de chat operators hebben de taak dit aan de klanten te geven. Er wordt gewerkt met een heel team van collega's en belangrijke informatie wordt opgeslagen in logboeken. Hierdoor voorkomt men verwarring onder het personeel tijdens het verrichten van werkzaamheden. Het personeel komt niet in fysiek contact met de klanten en men voert de werkzaamheden geheel anoniem uit. De verdiensten voor het werken bij Yops zijn heel goed te noemen. Personen die werken als chat operator verdienen 9 Euro cent per bericht. Bij 100 tot 250 berichten per weer ontvangt men 10 Euro cent per bericht, voor 250 tot 249 berichten per week ontvangt men 11 cent per week, voor 500 - 999 berichten per week ontvangt men 12 Euro cent per bericht en voor meer dan 1000 berichten per week ontvangt men 13 Euro cent per bericht. In het weekend krijgt men ook nog eens een extra toeslag van 1 eurocent per bericht. Het is dus heel voordelig en men kan al gauw heel wat verdienen met deze baan.

Yops Reviews

  Pas op. Ga NIET werken voor YOPS!!!

  In deze tijden willen mensen wat meer gaan bijverdienen, wat prima is. Maar ga niet werken voor YOPS. Waarom niet vraag je? Momenteel wordt er onderzoek gedaan naar Flirtpanel, dat is een chat waar yops als studio voor werkt. In 2018 was er al een onderzoek gestart en waren vele datingsites gekoppeld aan de Flirtpanel chat opgerold. Nu 2020 wordt er wederom een onderzoek gedaan naar Flirtpanel en hun vele nep datingsites. Maar er wordt nu ook momenteel onderzoeken gedaan naar de studio's die er aan meedoen, dus ook naar YOPS. Onderzoek wordt gedaan door ACM en door de politie. Mensen die dus nu voor Yops werken en of op de Flirtpanel chat werken kunnen een boete worden opgelegd van 50.000 euro omdat je dus meedoet aan oplichterij als operator. In 2018 moesten al die nep datingsites beheerder miljoenen terug betalen. Nu zal ook voor de operators een aardig bedrag worden gerekend als je dus meedoet aan oplichting in deze vorm. het is dus echt niet waard om te werken voor zowel Yops als op de chat Flirtpanel. Je wordt dus al operator al zo slecht betaald. Geen avond bonussen meer, geen nacht bonussen meer, alleen maar regels die je opgelegd krijgt, waar het bedrijf zelf niet aan weet te houden. Berichten die je weg hebt getikt worden inderdaad soms niet opgeteld en of zijn inderdaad bij het wederom inloggen verdwenen.. Opeens wordt vanuit de Flirtpanel chat gedreigd met dat je als operator moet INLOGGEN omdat je anders je account weg valt. Dit omdat het momenteel erg druk is, ( let wel, vanwege de misleidende teasers ) Maar operators blijven weg omdat : 1 Vanwege de misleidende teasers. Je kunt misleidende teassers die eruit gaan niet meer ombuigen en de tweede redenen is je wordt ontzettend slecht betaald! En 3 Daarbij MOET je perse die vieze foto openen en loggen. Waarom... Je kan onderaan de klant gegevens zien welke foto verstuurt is, dus loggen van een foto is gewoon onzin en het openen ook. Als je voor Yops gaat werken kom je zeker weten op FP chat te werken. Nogmaals naar deze chat wordt dus momenteel onderzoek naar gedaan. Ga dus niet voor Yops en of FP chat werken. Het is het niet waard. Andere studio's die in het boek aan bod komen daar worden momenteel ook onderzoek naar gedaan. Pas dus op en bekijk voor jezelf of je straks 50000 euro aan boete wilt gaan betalen omdat je dus meedoet aan fraude vanuit een chat en studio. Want vergeet niet Yops heeft al je gegevens bij aanmelding gekregen dus wanneer er een inval zal komen bij Yops zal de politie dus jouw gegevens hebben en dan hang je dus al en zeker in combi met de chat Flirtpanel!!

  Sterke punten
  Niet!!!

  Zwakke punten
  Word momenteel onderzoek naar gedaan door de politie en ook naar de chats waar yops dus al studio voor werkt. Je komt waarschijnlijk op de FP chat te werken, maar nogmaals er wordt onderzoek naar gedaan door de ACM en door de politie. Vergeet dus niet dat je bij aanmelding je gegevens aan Yops hebt moeten doorgeven dus je als operator ben je ook schuldig aan oplichting en deze boetes zijn extreem hoog. Hou er dus rekening mee of je dit waard vind.

  Verdwenen berichten

  Berichtjes die vanzelf verdwijnen. Dus de teller staat weer op nul. Ze kunnen er niks aan doen. Dus heb eigenlijk gewerkt voor niks

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Dat ze je laten werken voor niks. En ook kunnen ze er niks aan doen. Ook al heb je daar een screenshot van als bewijs

  Oplichters

  Ze betalen je inderdaad niet uit. En ook verdwijnen er berichten. Zelf hebben ze van die misleidende teasers.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  - oplichters - ze laten je werken en betalen je niks uit - je wordt zomaar geblokt. -berichten die verdwijnen

  Onderzoek gestart naar Flirtpanel chat en YOPS. Ga niet werken voor deze chat en bedrijf{ Pas OP!

  Het is weer zo ver mensen. Politie heeft nadat er undercover onderzoek is gedaan op de Chat Flirtpanel en Yops een onderzoek herstart. Het is ook gebleken dat YOPS onder andere categorie ingeschreven staat bij de KVK wat niet mag en dus fraude is. Dit is naar boven gekomen door Riley Parks, die in het nieuw is geweest ( vorige week vrijdag) maar ook door het ACM die wederom gedupeerden gaat helpen om hun geld terug te krijgen. Flirtpanel is als eerste aan de beurt, deze chat wordt dus ook genoemd in het Boek 'In de ban van een faker" en mede door de screenshots van de chat en de werkwijze wat is vast gelegd in het boek is het onderzoek heropend. Let wel, nu het onderzoek is geopend kun jij als operator nu ook een boete opgelegd krijgen want je doet mee aan het oplichting vanuit een bedrijf. Ga niet werken voor de chat Flirtpanel; ( daar word nu heden onderzoek naar gedaan ) en voor yops. Nu de onderzoeken weer helemaal openstaan wil je hier zeker niet als operator bij betrokken raken. De bedragen voor je medewerking aan oplichting kan oplopen tot 50.000 euro. Hou er dus rekening mee als je dus voor dit bedrijf of voor de chat Flirtpanel gaat werken. Lees/bekijk zelf maar het boek, je zult zien wat van screenshots getoond en gedeeld worden. Het boek is een bewijs van hoe ze te werk gaan en hoe deze oplichting tot stand komt. Niet te vergeten dat je zich ook schuldig maken aan het stelen van iemand zijn identiteit door middel van foto's van vrouwen te gebruiken die hier helemaal geen toestemming voor hebben gegeven.

  Sterke punten
  NIET!

  Zwakke punten
  OPLICHTERS! WORD heden ONDERZOEK NAAR GEDAAN DOOR ACM EN DE POLITIE! PAS DUS OP MET HET AANMELDEN.

  Niet doen

  Niet doen hoor. Ze betalen niet uit. En zetten je Zomaar op non actief. Dat je het bedrag niet haalt. Zodat ze je niet hoeven te betalen.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Slecht communicatie Ze betalen niet uit

  Het gaat slecht met Yops en de chats Dankzij Riley Parks

  Zoals vele wel is opgevallen is het extreem rustig op de chats zoals FP, MM, AD, XLCLUB etc, dit ook dankzij de misleidende teasers die ze er uit gooien wat alles gewoon ongeloofwaardig maakt maar ook dankzij het feit dat Dankzij Auteur en Journalist Riley Parks undercover is geweest op vele nep datingsites en op verschillende chats en deze met haar boeken heeft ontmaskerd zodat ze met haar twee boeken als _ Nep datingsites_ En met haar boek ." In de ban van een faker ". De mannen advies heeft kunnen geven om waarop te letten als je date met een faker. Dankzij haar heeft het tv programma Moderator en het ACM weer het onderzoek van 2018 heropend in Februari 2020. Riley Parks haar boeken zijn goed verkocht en heeft dus al vele mannen laten zien waar ze zoal op moeten letten als ze met een dame in contact zijn. Daarom is het dus momenteel erg rustig en is er gewoon niks tot haast niks meer te doen. Vele hebben dit ook al bij yops neergelegd dat het zo rustig is en dat de pokes en teaser al anders moesten maar iedereen krijgt standaard het vaste mailtje terug met we hebben het naar de chat gestuurd en ze zijn er mee bezig om het te veranderen en dit roepen ze al vanaf Juli 2018. Ik ga er van uit dat we weer het zelfde krijgen als in 2018!

  Zwakke punten
  Het is erg rustig, weinig verdiensten haalbaar, Luisteren niet echt naar de klachten van hun operators, deze krijgen vaak standaard dezelfde antwoorden terug gestuurd. Operators hebben er nog weinig vertrouwen in.

  Verdwenen berichten

  Had al 135 berichten vanochtend en vanmiddag. Nu 21 uur log ik weer in staat mijn teller op 0. Getypt voor niks dus

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Berichten die verdwijnen Werken voor niks

  Verdwijnend geld

  Afgelopen tijd heb ik meegemaakt dat ik voor niks werkte omdat een aantal berichten tussen 00:00-01:00 spontaan verdwenen waren toen ik die ochtend weer inlogde. Ook lange wachttijden en weinig werk.

  Sterke punten
  Makkelijk werkprogramma

  Zwakke punten
  Misleidende pokes Weinig werk Verdwijnende verdiende centjes

  weinig te doen

  Laatste tijd weinig te doen, door de vele operators die ze hebben aangenomen. Altijd maar met excuses afkomen, en dat het wel beter zal worden..

  Mijn mening

  Heb eigenlijk goede ervaringen met Yops, altijd netjes betaald gekregen tot zover ik voor mij zelf kan bepalen, ook altijd genoeg werk.

  Sterke punten
  Betalingen

  Beter dan andere aanbieders

  Top, zeiken niet heb bij anderen dat ze je op skype aanspreken voor onzin. Maar Yops is juist relax en geeft je goede opbouwende feedback, alleen als het nodig is en daarna hoor je niet meer van ze, wat heel prettig is en je daarna kunt werken. Zijn ook soepeler en hier kan je lekker aan de slag.

  Sterke punten
  Alles wel eigenlijk

  Zwakke punten
  Nog niet gezien

  Fijnste werkgever

  Na bij andere studio's te hebben gewerkt ben en blijf ik nu typen voor Yops. Geen gezeik of gebruik van Skype, coaches geven je een uitgebreide feedback eens in de zo veel tijd, niet te opdringerig, altijd positief. Je kan ook op meerdere chats aan de slag, 5 zelfs, dus blijven doortypen wanneer er meerdere vensters open staan.

  Sterke punten
  - Veel werk - Geen gezeik van coaches - Goede feedback - Geen gedoe met Skype - Meerdere chats

  Zwakke punten
  - Nog niet gevonden

  Pas op! Paul, Teun, OttoFa1 zijn dezelfde personen.

  Berichten geschreven door PAUL en OttoFa1 zijn de zelfde mensen!!! Gaan ook schuil onder de namen Lisa, Teun. Let op zwarte vinkje bij hun naam. Dat betekend SPAM!!! bij iedere slechte review schrijft deze persoon een positieve review. Dit staat inmiddels al bij deze site gemeld. Wil je zonder gezeik reviews lezen en of plaatsen en of praten over Yops. Ga naar Riley Parks forum. Deze persoon die onder de naam Paul, of OttoFa1 of Teun of Lisa berichten schrijft is geweerd op dat forum. Paul heeft ook voor Zubar gewerk, en nu opeens werkzaam bij Yops daar waar hij eerst zubar de grond in trapte nu opeens lof over Yops. pas dus op. Deze persoon plaatst altijd berichten en reviews wanneer er een persoon is die een slechte ervaring heeft met YOPS. Paul of ook wel Teun, Lisa, of OttoFa1 gebruikt altijd verschillende namen om een bericht te plaatsen. Inmiddels staat er bij ieder van zijn berichten een zwart vinkje. Dit houd in dat hij dus een spammer is en niet betrouwbaar is. Graag opletten als je een review leest. Zijn berichten zijn vrijwel ook duidelijk te onderscheiden omdat hij ALIJD reageert wanneer er een negatief review geplaatst word. Paul, Teun, Lisa of nu in dit geval gebruitk hij dus de naam OttoFa1 om zich voor te doen als iemand anders. Zodra deze persoon weer een post plaats zal ik daar zelf ook op reageren zodat mensen weten dat hetdezelfde persoon is die continue onder andere namen goede reviews plaatst. zodat mensen kunnen zien hoe het er aan toe gaat bij YOPS. Dus de nieuwere posts - reviews geplaats door PAUL, LISA, TEUN, of OttoFa1 zijn afkomstig van dezelfde persoon.

  Sterke punten

  Zwakke punten
  huren mensen in om positieve reviews na iedere slechte review te plaatsen. oftewel ZUBAR stijl.

  Tofste thuiswerkaanbieder, eerlijk en betrouwbaar

  Werk anderhalf jaar voor Yops en dit is me altijd goed bevallen. Geen Skype nodig, geen coaches die moeilijk doen. Vrije inlog. Altijd op tijd uitbetaald op maandag. Bedrijf dat tevens milder is en goede opbouwende kritiek geeft. Heb in totaal 40 Operators aangebracht en krijg daar keurig commissie over. Heerlijke bijverdiensten en ik kan het iedereen van harte aanraden. Wat betreft de reacties hier beneden: Er is een groepje of wellicht 1 persoon onder meerdere IP adressen die expres Yops probeert onderuit te halen. Neem deze fake recensies dus niet serieus.

  Sterke punten
  - Uitbetaling stipt op tijd - Zelfs mogelijk om 2x per week uit te betalen (!) - Geen gezeik van coaches - Geen Skype nodig - Vrije inlog

  Zwakke punten
  - Enige minpuntje kan zijn dat je niet meteen een antwoord krijgt of snel even wat kunt sparren. Maar het antwoord laat niet zo lang op zich wachten als je ze een bericht stuurt.

  niet reageren op mijn berichten!

  Om 10 uur deze morgend een bericht sturen, en om 18 uur nog steeds geen antwoord. Wat een jaar geleden heel vlug ging, is het nu net andersom. Te lui om een antwoord te geven op wat je vraagt dit is yops tegenwoordig!!!

  Wie heeft er vandaag ook geen GELD ontvangen?

  Lieve Collega's / Operators. Wie heeft er vandaag ook geen uitbetaling ontvangen? Normaal heb ik het bedrag al binnen, nu staat bij mijn factuur wachten op uitbetaling. Ze kwamen met een verhaal aanzetten dat mijn factuur nog niet uitbetaald was omdat de extra bedragen van FP er niet bij op waren geteld. Wie werkt er ook op FP en wie heeft zijn extra bonus van afgelopen week al wel op zijn factuur staan en uitbetaald gekregen vanmorgen? Ik krijg hier zo'n nare nasmaak van! Zeker ook na al die negatieve berichten van operators die ook al afgelopen weken problemen hadden met hun uitbetalingen. Mijn uitbetaal bedrag is te hoog om het maar te laten schieten.

  Sterke punten
  Voorheen keurige nette betaling. Helaas vandaag geen betaling mogen ontvangen. Baat me zorgen.

  Zwakke punten
  Vandaag geen betaling ontvangen en kwamen ze met een slap excuus waarom dit niet was. Ik verwacht vandaag mijn geld nog. het bedrag wat ik moet uitbetaald moet krijgen is een te hoog bedrag om het te laten schieten. Staat het er vandaag niet op.... Dan ga ik toch echt wel aangifte doen.

  Na 2 spelfouten dreigen met account te sluiten en bakken kritiek

  Voordien typte ik bij Zubar en daar was het beu om bakken kritiek te krijgen. Typ je per ongeluk een dt fout krijg je bakken kritiek over je heen terwijl hun controle's zelf ook vol spelfouten zitten. Ze doen alsof ze zelf hoogbegaafd en geleerd zijn en breken je continu af. En nu zit ik bij Yops, al enkele jaren en daar begint het idem op Zubar te lijken. Er wordt heel weinig geld gegeven per chat, 9 cent. Na van mijn neus te maken mocht ik eindelijk naar een chat met 10 cent per bericht en vanaf ik daar een spelfout had vloog ik eraf en mocht ik terug gaan beginnen op de chat met maar 9 cent. Een soort van strafkamp. Hun eisen stellen ook niks voor. Je mag niet date gericht chatten maar hun pokes staan wel vol met voorstellen om deze avond met een klant af te spreken. En dan moet je het maar ombuigen naar een ander gespreksonderwerp. Iets wat onmogelijk is want de klanten hebben dan direct door dat je met hun voeten speelt. Ze verwachten dat je voor 9 cent voor een bericht een volledig boek gaat schrijven naar de klant. Ze doen zich voor als dat ze niets te zeggen hebben als de "opdrachtgever" je account wil afsluiten. Terwijl zij zelf de eigenaar zijn van de chat en dit dus zelf in handen hebben. En als je dan eens controles krijgt zijn ze allesbehalve motiverend. Er is niets goed, zeggen dat je slecht werk levert maar ze kunnen geen voorbeeld geven. Ze verzinnen hun leugens en bagger gewoon ter plaatse Nooit werken voor Yops!

  Sterke punten
  Geen enkel

  Zwakke punten
  Kijk naar wat ik schreef in de revieuw .. I rest my case

  Pas op. Goede Revieuws door dezelfde mensen Yops

  Beste Mensen/Operators. Ik wil jullie graag laten weten dat veelal GOEDE reviews die voor Yops zijn geschreven door veelal dezelfde mensen zijn geschreven. Ze gebruiken allemaal een andere naam Voorbeeld: Mike is ook Teun en TeunK Guusje is ook Tamara, Karin, Yops medewerker , Tikker, Dus veelal dezelfde mensen met andere namen plaatsen goede reviews nadat er iemand is geweest met een slechte review. Dus als je na een slechte review opeens een positief bericht ziet verschijnen dan zijn het dus fake berichten die yops hun goede imago moeten redden. Dit zijn veelal berichten met een positieve inhoud na een review dat is geplaatst met een slechte review als de afgelopen weken hieronder te lezen is. Let dus goed op. Ga af op je gevoel. Mensen plaatsen niet voor niets een slechte review. Zeker als een bericht met een slechte review een comment krijgt in een positieve sfeer of review die weer even de balans recht moet breien, na een slechte review. Op andere forums worden meerdere klachten uitgesproken over Yops. Onderandere dat uitbetalingen uitblijven. Zo maar in eens je account word afgesloten. Mails met klachten worden uren later pas beantwoord, soms de volgende dag. In het begin was het binnen een half uur gelijk een mail. Ook word er niet goed gehandeld over het feit dat er op Flirtpanel een chat waarop Yops accounts heeft voor hun operators, niet goed word omgesprongen met klachten over Flirtpanel. Voorbeeld: Er is een Kinderverkrachter actief op Flirtpanel en meerdere Operators hebben Yops hierover een melding gestuurd. Flirtpanel sluit account klant niet, maar zorgt er voor dat de betreffende operators die deze klant hebben gemeld deze klant dus niet meer krijgen. Waardoor het lijkt dat de klant dus is verbannen op de sites van waar flirtpanel hun klanten weg halen. Datingsites dus. Dus deze kinderverkrachter is nog steeds actief alleen operators die deze klant melden krijgen deze klant dus niet meer. Dus FLIRTPANEL accepteert Verkrachters!!. Ik weet dat al 3 operators met screenshots naar de politie zijn geweest en deze betreffende kinderverkrachter dus hebben aangegeven aangezien flirtpanel deze man niet blokeerd en gewoon toegang geeft op hun websites/datings sites. Yops doet na meerdere meldingen hierover ook niet aans. Yops is dus net zo goed schuldig! Niemand wil immers een kinderverkrachter te woord staan. Op die andere forum worden er ook slechte reviews gegeven over het feit dat opeens hun uitbetalinggrens opeens op 100 euro staat terwijl ze dit normaal altijd op 20 0f 50 hebben staan. Dus ze krijgen die betreffende Maandag dan niet uitbetaald. Ook klachten over, niet uitbetalen na tussentijdse betaling op Donderdag. Heb je dan daarna 20 euro verdiend op de Maandag dan moet je gewoon uitbeaald worden. Veelal mensen krijgen dan niet uitbetaald en krijgen ze veelal verschillende redenen te horen waarom dat niet uitbetaald is. Ook klachten over dat de verdiensten van mensen aanbrengen niet worden uitbetaald. Veel mensen kunnen geld verdienen met het aanbrengen van nieuwe mensen dan krijg je wekelijks betaald als de operator 200 of meer mails die week heeft getikt. Klachten over de standaard mails die je krijgt als je een vraag hebt of een klacht. Mails worden veelal afgedaan met standaard mails als we hebben een melding er van gemaakt. Of we hebben je mail ontvangen en sturen het door naar de chat waar je voor werkt. Maar nooit echt inhoudelijke antwoorden op vragen die je stelt. Dus beste mensen/operatos denk goed na of je wilt werken voor een bedrijf die in het begin zo goed van start is gegaan maar nu toch meer en meer gaat lijken op Zubar en hun smoesjes die ze op het laasts verzonnen omdat uitbetalingen uitbleven en of in eens accounts werder gesloten omdat je dus antwoorden wou hebben, op vragen van waar lijkft mijn verdiensten etc. Mensen die voor Zubar hebben gewerkt die herkennen dit wel. OOk veel klachten over Werken met Chatportalen die klanten misleiden door pokes te sturen met de vraag of ze telefoonnummers van die betreffende klant mogen hebben of hun adres en vervolgens je een klacht krijgt dat je het gesprek niet ombuigt. Want je Mag geen telefoonummers en adressen doorgeven en of niet zeggen dat je ze niet ziet. Op hun site staat duidelijk vermeld wat de regels zijn. GEEN MISLEIDING MAAR WEL VERLEIDING maar hun pokes en teasers zijn 1 en al MISLEIDING doordat ze in pokes tegen de klant laten weten dat ze in de straat wonen of ze vanavond nog wel willen afspreken. Klant reageert dat hij die avond wel kan. Maar jij als operator moet dus dit gesprek zien om te buigen naar een andere onderwerp zodat Klant blijft mailen. Misleiding dus en is strafbaar! Danzij het boek van R.P Wat uitkomt in Januari 2019 en er een klein stukje al van naar buiten is gebracht in de tv show de wereld drtaait door, zodoende weten de mannen dus waarop ze met behulp van R.P moeten letten. Dus mannen trappen er niet meer in! Dat is nu al te merken.

  Sterke punten
  Geen Coaches. Geen skype

  Zwakke punten
  *Laatste tijden problemen met uitbetalingen. *Niet meer snel reageren op mails. Vaak een dag later. *Standaard mails / antwoorden als je vragen hebt. *Aan klachten word er niets aan gedaan. *Instellingen veranderen waardoor je uitbetalinggrens opeens op 100 staat waardoor je dus die Maandag niet uitbetaald word. *Geen avond en nacht Bonussen meer. *Mensen betalen om een goede review achter te laten om hun reet te redden. *Accounts worden zomaar in eens gesloten. * Werken met Chatportalen die onderandere Kinderverkrachters toe laat. Deze berichten moet je dus gewoon beantwoorden kan je dus zelf niet blokken! * Werken met Chatportalen die klanten misleiden door pokes te sturen met de vraag of ze telefoonnummers van die betreffende klant mogen hebben of hun adres en vervolgens je een klacht krijgt dat je het gesprek niet ombuigt. Want je Mag geen telefoonummers en adressen doorgeven en of niet zeggen dat je ze niet ziet. Op hun site staat duidelijk vermeld wat de regels zijn. GEEN MISLEIDING MAAR WEL VERLEIDING maar hun pokes en teasers zijn 1 en al MISLEIDING doordat ze in pokes tegen deklant laten weten dat ze in de straat wonen of ze vanavond nog wel willen afspreken. Klant reageert dat hij die avond wel kan. Maar jij als operator moet dus dit gesprek zien om te buigen naar een andere onderwerp zodat Klant blijft mailen. Misleiding dus en is strafbaar! Danzij het boek van R.P Wat uitkomt in Januari 2019 en er een klein stukje al van naar buiten is gebracht weten de mannen dus waarop ze met behulpt van R. P moeten letten. Dus mannen trappen er niet meer in! Dat is is nu al te merken. Maar goed niet voor niets was er in Mei 2018 de chats allemaal gesloten door de overheid, ik verwacht nadat R.P haar boek verschijnt dat het wederom niet anders zal zijn. Dus je moet wel weten hoe je gesprekken moet ombuigen nadat een klant reageert op een teaser met daarin de Player vraagt om klant zijn nummer. Dus je moet een klant MISLEIDEN. Wat volgens hun eigen regels niet mag maar ach ja... ze weten immers zelf ook niet meer hoe ze het moeten hebben. Op de chats zoals Flirtpanel, OD, etc is het wel eens drukker geweest! Overdag is het haast stil en in de avond rond 22 uur a 23 uur dan word het wat drukker. Voorheen waar er altijd 500 a 600 + in de wacht stond staat er nu amper iets meer dan 200+ in de wacht. * Ook moet je lange berichten weg tikken als voorbeeld een klant een bericht stuurt van 700 tekens. Een bericht afdoen met 1 zin mag niet. Dus let wel... Snel een korte bericht weg tikken is niet toegestaan want je word geheid gemeld. * Alles loggen wat een klant verteld. Ook al staat het er dubbel in. Anders gaat je percentage omlaag en kan je account gesloten worden wegens slecht loggen.

  Pas op... Bedrijf betaald niet uit. Komt met smoezen

  Beste... Sinds een aantal maanden werk ik voor Yops. In het begin geen enkel probleem gehad ook niet met uitbetalingen. Echter vandaag heb ik geen uitbetaling ontvangen en heb ze uiteraard een mail gestuurd. Ik kreeg een mail terug met daarin dat ik een tussentijdse betaling had ontvangen op Donderdag en daarom vandaag ( maandag ) geen uitbetaling ontving. terwijl ik de dagen na de tussentijdse uitbetaling gewoon had gewerkt en ik dus gewoon recht heb op uitbetaling. Ik had al gelezen op een andere forum dat er meerdere mensen ? OPS waren die vandaag ook niet zijn uitbetaald en of opeens hun instellingen per pardon op opeens uitbetalingen grens van 50 of 100 stonden. Terwijl ze dit niet zelf hadden gedaan omdat ze dus wekelijks altijd betaald werden. Let wel je kan vanaf 20,- al uitbetaald worden bij Yops. Nu maakte ik me zorgen en dacht ik mail gewoon om te kijken waar mijn geld blijft. Maar nu kreeg ik dus het antwoord ik had een tussentijdse betaling gehad en dus vandaag geen recht op uitbetaling over mijn andere gewerkte dagen. Wat natuurlijk niet klopt. Ik krijg hier zelf ook een ontzettend raar gevoel over. Op mijn tweede mail word niet gereageerd waarin ik zeg dat ik dus gewoon had gewerkt en ik dus mijn gewerkt centjes uitbetaald wil hebben. Ik heb daar gewoon recht op. ( UPDATE ) inmiddels op de tweede mail is gereageerd. Nu zeggen ze dus omdat ik dus een tussentijdse uitbetaling heb ontvangen ik dus geen uitbetaling ontvang op maandag want mijn bedrag is 20 euro. Uitbetaling VANAF 20 euro. Dus sowieso heb ik recht op mijn geld. Nu weet ik dat dit BULLSHIT is want ik heb vanaf het begin al tussentijdse betalingen ontvangen en ik heb dan ook wel eens gehad dat ik op de maandag maar 14 euro had uitbetaald gekregen omdat ik dus die donderdag er voor een tussentijds betaling had ontvangen. Het ziet er naar uit dat er geen uitbetaling zal plaats vinden!!!! IK raad dit bedrijf voor nu niet aan. Laatste reviews zijn al niet echt positief over yops. Dit geval was dus ook met Zubar zo. precies zo. Geen uitbetalingen/ smoezen over uitbetalingen. *****LET OP*** GA NIET VOOR DIT BEDRIJF WERKEN. ZE BETALEN NIET UIT EN KOMEN MET ALLEMAAL SMOESJES AAN ZETTEN..******

  Sterke punten
  Lees slechte punten!!

  Zwakke punten
  *****LET OP*** GA NIET VOOR DIT BEDRIJF WERKEN. ZE BETALEN NIET UIT EN KOMEN MET ALLEMAAL SMOESJES AAN ZETTEN..******

  Wat is er gebeurd met yops?

  Sinds vandaag lukt het niet meer om op de site in te loggen van yops, site is onbereikbaar, uitgerekend op de dag dat ik een uitbetaling zou krijgen, geen idee wat er is, en niemand geeft antwoord op de mail. Jammer, want werkte altijd goed daar, hoop dat ik mijn 80euro van de afgelopen dagen nog ontvang, want dit is absoluut niet zoals het hoort. Update, site is weer bereikbaar, en mijn geld is overgemaakt. Ik blijf gewoon werken via Yops

  Sterke punten
  Betaling altijd op de dag dat ze verteld hebben ma en do Vrij snel antwoord terug op de mails Site is weer bereikbaar

  Geen uitbetaling mogen ontvangen, wie heeft ook dit probleem?

  Sinds een week begin ik een probleem met de uitbetalingen te ervaren. Vorige week begin het al. Ik ontvang altijd mijn loon voor 13:00 uur. Sinds ik voor hun werk heb ik altijd mijn loon tegen die tijd op mijn rekening staan. Sinds vorige week had ik om die tijd geen loon ontvangen en kreeg daar behoorlijk een slecht gevoel over. Ik heb ze een mail gestuurd maar kreeg pas na 16:00 uur een bericht op terug en misschien raad je het al... Na 10 minuten stond opeens het loon/bedrag/verdiensten op mijn rekening. Nu vandaag heb ik helemaal geen/verdiensten/geld ontvangen en ook mijn bank kon niets vinden van een storting. Nu moet ik zeggen dat Op een chat waarop ik werk drie weken terug al een bericht plaatste dat er bij sommige studio's problemen waren met uitbetalingen en dacht nog van, oh jee... Toch niet weer he. Nou nu heb ik dus vandaag geen verdiensten ontvangen. Ik wil vragen wie hier nog meer problemen mee hebben??? Ik tik dus ook niet verder voordat ik mijn verdiensten heb gekregen. Voortaan toch maar weer via PayPal uit laten betalen want ik vertrouw dit niet!! Ik krijg dan ook echt een slecht onderbuik gevoel en doet mij denken aan de laatste weken bij ZUBAR waar uitbetalingen ook uitbleef!!!

  Sterke punten
  Voorheen keurig nette en op tijd uitbetalingen. Sinds twee weken is dit minder en word er ook te lang gewacht met het beantwoorden van mails. Krijg hier een raar onderbuik gevoel van!

  Zwakke punten
  sinds twee weken gedonder met uitbetalingen!

  Yops is eindelijk wat ik zocht

  Ik ben een tijdje weggegaan bij Yops, maar nu ben ik blij kdat ik er weer ben. Je kan tweemaal per week uitbetaald krijgen, dat is echt een groot voordeel ten opzichte van de andere sites. Dit is exact wat ik zocht, top (!).

  Sterke punten
  Betalen stipt twee keer per week uit

  Zwakke punten
  Reageren soms wel wat slomer op vragen, jammer dat je dan niet even snel kan schakelen met iemand om te sparren.

  Prima toko

  Ik heb geen klagen over Yops. Veel berichten en de betaling altijd op tijd. Communicatie loopt via een eigen portal in je eigen account. Geen Skype en weinig opdringerige mails. Betaling vanaf 20-25 Euro en altijd op tijd. Ook de factuur is ok, deze is namelijk voor mij als zelfstandige met btw aangegeven. Anderen doen dat niet, daar krijg je iedere week zon stom creditfactuur en kan je zelf alles weer gaan rechttrekken.

  oplichters

  Hoi, onlangs had ik gereageerd op een vacature van yops. Ik heb zoals gevraagd de vragen beantwoord, deze werden goed gekeurd. Vervolgens vroegen ze naar me gegevens. Die heb ik ook door gestuurd. Aangezien ze mijn bsn nummer wilden zien heb ik de voorpagina gestuurd van mijn paspoort. Dit werd toen afgekeurd omdat ze vonden dat het er niet opstond. Ze vroegen op een bladzijde in me paspoort waar het in staat. Wel zogezegd zo gedaan. Hierop kreeg ik toen een mail waarin werd aangegeven dat me account is gesloten om de volgende feedback, hier achter staat er niks geschreven , geen enkele reden maar ze hebben wel al mijn gegevens genomen en de berichten werden goed gekeurd. En vervolgens hebben ze ook snel hun vacature verwijdert, bitches haha. Maar ik wil een ieder waarschuwen geen zaken te doen met yops , het zijn oplichters ik ben nu de dupe omdat ze mijn gegevens hebben het is nu alleen hopen dat ze er niks mee uitspoken anders wordt het een politie zaak

  Sterke punten
  afnemen van je gegevens en je aan een lijntje houden

  Zwakke punten
  Oplichterij

  Yops is top!

  Absoluut een van de beste bedrijven in de sector om voor te werken. Heel veel verschillende chatportals waarbij over het algemeen de berichten echt super door lopen. Zeker in de avonden en weekenden. Geen gezeur op Skype, geen gezeur op de e-mail, alles werkt via hun eigen portal waarbij je alles zelf kunt instellen. Volgens mij is er op dit moment ook echt weer werk genoeg met heel veel nieuwe chat aanbieders

  Sterke punten
  1. Geen skype of andere programma's nodig. 2. Veel verschillende aanbieder van chats dus altijd voldoende berichten. 3. Tarieven zeer marktconform. 4 Betalen als een Zwitsers horloge, op maandag om 08.00 uur je factuur en afhankelijk van je bank een paar uur later het geld op je rekening.

  Zwakke punten
  Geen niks negatiefs aan te bedenken!


Bezoek Yops

Schrijf je eigen review