Yops - 9 Reviews

Last updated: 17 april 2017
Yops Logo

54.5% aanbevolen, 9 Reviews

  1. Yops
  2. Yops Reviews
  3. Schrijf ook een review over Yops

Yops

Begin vandaag nog met operatorwerk voor Yops!

Op zoek naar thuiswerk als chat-operator?
Meld je nu aan bij Yops, en begin al binnen 24 uur met het beantwoorden van (erotische) berichten van onze klanten tegen een goede betaling.
* Werken wanneer je wilt, zo veel (of weinig) als je wilt
* Wekelijkse uitbetaling
* Geen Skype of ander programma noodzakelijk
* Binnen 24 uur na je sollicitatie al aan de slag

Yops was voorheen Zubar.

Yops Details

Hits: 314

URL: http://yops.nl/

Categorieën: Chat Operators

Reviews: 9


Yops reviews (9):

Yops - Yops = SUPER!

0

Review:
Ik werk hier nog maar heel kort, maar de negatieve commentaren zijn hoogstwaarschijnlijk door het soort mensen dat ik ook al heb moeten rapporteren OMDAT ER SOMS SCHANDALIG ONPROFFESSIONELE MENSEN TUSSEN ZITTEN!

Ik heb heel positieve ervaringen met deze chat. Als ik vragen heb heb ik onmiddellijk positieve reacties en feedback. De controles die gedaan worden moet je nooit negatief zien en als je goed bezig bent dan zeggen ze dit er altijd bij. Door het feit dat ook kleine zaken aan het licht komen zoals schrijffouten kun je ook echt verbeteren op deze zaken.

Ik ben erg tevreden. Je moet alleen veel werken voor een fatsoenlijk centje te verdienen maar er zijn altijd berichten en dat maakt het fijn.

Sterke punten:
Alles

Zwakke punten:
Geen

Jente beveelt Yops aan bij vrienden/bekenden

Yops - Fijne chat om in te werken.

0

Review:
Ik werk nu een aantal weken voor Yops en ben zeer enthousiast. Krijg positieve berichten van hun en begrijp de negatieve reviews dus echt niet. IK kan niets negatiefs melden. IK kreeg zelfs de uitnodiging na een aantal weken om ook in een andere chat te komen werken. Ze betalen netjes op tijd. IK kan Yops aan iedereen aanbevelen.

Sterke punten:
Geen target, snelle uitbetaling en postitieve begeleiding.

Zwakke punten:
Voor mij geen!!

Adrian beveelt Yops aan bij vrienden/bekenden

Yops - Begin er niet aan

0

Review:
Iedereen moet het zelf weten, maar mijn tip is, begin er niet aan. Ze verwachten dat je bij korte berichten lang terug gaat sturen en dan krijg je soms een controle en dan mag je niet eens zeggen van het komt wel goed, niemand doet er moeilijk over behalve yops. Dan krijg je ook gelijk slechte controle, ik weet niet wie er aan het roer zit daar, maar ze zijn echt dom bezig daar. Wil je leuk verdienen kies een andere studio uit, wil je gezeur ga voor yops, want die denken dat ze alles weten ben ik al wel achter gekomen. Al met al een schijtbedrijf waarvan ik hoop dat die snel weer oprot uit deze branche. Maar goed dat is mijn mening en daar kunnen ze het mee doen. En maar beloven dat alles beter is geworden nu het geen zubar meer is, nou het is misschien zelfs nog wel erger.

Sterke punten:
Enigste is op tijd betalen.

Zwakke punten:
Teveel om op te noemen, het handigste is als je daar zelf achter komt.

Nooit beveelt Yops NIET aan bij vrienden/bekenden

Yops - Heerlijk werken bij Yops!

0

Review:
Ik werk al jaren als operator op een leuk zakcentje bij te verdienen. Ik heb dan ook vele bedrijven in deze branche uitgeprobeerd maar kwam altijd terug bij een voor mij bekende aanbieder.

In het verleden heb ik ook voor Zubar gewerkt, ik ben daar erg snel weggegaan omdat ik de negatieve werksfeer absoluut niet kon waarderen. De arrogantie waarmee er met mij gecommuniceerd werd zonder dat er enig weerwoord mogelijk was stond mij absoluut niet aan. Er werd gezocht naar foutjes en ook al had je één foutje op 1000 berichten, je werd genadeloos hard afgestraft. Al vond ik altijd wel dat je erg snel en fijn kon werken bij Zubar.

Toen ik dan ook het aanbod van Yops kreeg om hun diensten uit proberen met daarbij de garantie dat de werksfeer niet zo negatief was als bij Zubar ben ik het gaan uitproberen.

Ik vind het heerlijk werken bij Yops, wanneer je je eigen statistieken (lengte, vraagstelling en logpercentage) zelf een beetje in de gaten houdt en je van jezelf weet dat je genoeg afwisseling in jouw berichten hebt dan kun je heerlijk je gang gaan en ook positieve feedback verdienen.

Het grootste pluspunt aan Yops vind ik de snelheid van betalen. Vaak is het zo dat wanneer ik tot zondagavond 00:00 nog mijn laatste berichtjes heb getypt en daarna lekker ga slapen ik al een factuur heb wanneer ik weer wakker wordt. Tot nu toe heb ik elke maandag rond het middaguur nog de betaling van Yops ontvangen en dan weet je meteen weer waarom je het werk doet en dat maakt je meteen weer enthousiast om aan de slag te gaan.

Daarnaast hebben ze gewoon erg veel berichten beschikbaar dus je hoeft nooit te wachten. Inmiddels werk ik op 3 chats en kan ik zo lekker bijverdienen.

Sterke punten:
Het grootste pluspunt aan Yops vind ik de snelheid van betalen. Vaak is het zo dat wanneer ik tot zondagavond 00:00 nog mijn laatste berichtjes heb getypt en daarna lekker ga slapen ik al een factuur heb wanneer ik weer wakker wordt. Tot nu toe heb ik elke maandag rond het middaguur nog de betaling van Yops ontvangen en dan weet je meteen weer waarom je het werk doet en dat maakt je meteen weer enthousiast om aan de slag te gaan.

Zwakke punten:
Tot nu toe nog niets tegengekomen.

Erwin4 beveelt Yops aan bij vrienden/bekenden

Yops - Sylvia is eigenaar yops ik ga weg

0

Review:
Ik raad dit bedrijf sowieso niet aan om voor te gaan werken. (k ben er inmiddels achter gekomen via wat speurwerk dat Sylvia de eigenaar is van Yops.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles

online beveelt Yops NIET aan bij vrienden/bekenden

Yops - Yops.

1

Review:
Yops, heeft Zubar overgenomen, en dat is er alleen maar beter op geworden. Sylvia van Zuber is er niet meer, en er is geen skype meer vereist. controles zijn ook vele malen beter.

Sterke punten:
op tijd betalen,snelle reactie op vragen, controles zijn veel beter.

Zwakke punten:
eigenlijk momenteel geen.

M. beveelt Yops aan bij vrienden/bekenden

Yops - Toch maar niet...

2

Review:
Ik ben al heel wat jaartjes werkzaam in deze branche en heb zubar dan ook als de pest gemeden en er nooit voor gewerkt, ik kwam er pas later achter dat dit eigenlijk zubar is. En wat een bedrijf zeg, overal waar ik gewerkt heb kreeg ik goede feedback en nauwelijks kritiek. Hier krijg je al een onvoldoende score met de dreiging dat je account stopt als men twee typfoutjes aantreft in meer dan 200 berichten,daar waar chats met normale normen mij altijd zeiden, dat gebeurt in het echt ook niemand tikt hele dagen foutloos in real life dus maak je daar maar niet druk om, is het hier een heel issue en is je account zelfs tijdelijk bevroren tot je aangeeft de controle gelezen te hebben. Ze zoeken spelden op laag water en de kritiek is ook verre van opbouwend, maar gewoon een zoekplaatje. Het komt eigenlijk over van al doe je het nog zo goed wij vinden toch wel wat om je mee om de oren te slaan, ik heb nog nooit zo een slechte controle gehad in alle jaren dat ik dit werk doet, ook voorbeelden in de controle van klanten die gewoon terug reageerden (wat de norm is alvorens kritiek te geven bij de meeste chats, lopen de gesprekken van een operator dood dan gaat men eens zien waar het aan ligt want het doel is zo veel mogelijk berichten vanuit de klant los te krijgen en pas als je hier in faalt krijg je normaliter wat feedback, wat ook iets geheel anders is dan kritiek maar dit.... nog nooit meegemaakt. Ben stomverbaasd. Zal mijn tijd duren..

Sterke punten:
Snel aan de slag geen gemuts op Skype , geen gedoe met inwerken en niets te maken hebben met over het algemeen hoog in het bolletje hebbende coaches. Snel antwoord op je eventuele vragen.

Zwakke punten:
Voor een slechts gemiddelde prijs meer verwachten dan welke andere chat ook, geen feedback ontvangen maar bagger kritiek. Dreiging met sluiten account voor twee typfoutjes in meer dan 200 berichten en hierdoor dus aantonen belachelijke controles te voeren.Voor dit geld kan je overal werken maar met een positiever gevoel dan dat je hier krijgt.

anoniem beveelt Yops NIET aan bij vrienden/bekenden

Yops - prima als bijverdienste

0

Review:
Ik ben eerst werkzaam geweest bij Zubar, naar alle tevredenheid. Tegenwoordig is het yops en dat is nog beter. Duidelijk site waarop alle info te vinden is. Aparte mailbox via de site. Berichten laden veel sneller, typt lekker door. Controles zijn altijd opbouwend en ook als je vragen hebt krijg je altijd netjes een berichtje terug. Geen target die je moet halen. Hoe meer je typt, hoe meer je verdient. De vergoeding per bericht gaat omhoog bij een bepaald aantal. Ik bepaal zelf wanneer en hoe lang ik werk. Ideaal.

Sterke punten:
snelle uitbetaling
vriendelijke begeleiding
duidelijke en snelle website
geen target

Zwakke punten:
zou iets meer mogen verdienen

tina beveelt Yops aan bij vrienden/bekenden

Yops - Yops, Zubar in een nieuw jasje

8

Review:
Zubar heeft het blijkbaar voor de zoveelste keer bij de operators verpest en besloten om verder te gaan onder de nieuwe naam Yops. Er is dan ook niks veranderd behalve dat je niet meer op Skype ingelogd hoeft te zijn.
Nog steeds hetzelfde geneuzel en er wordt nog steeds van je verwacht dat je je uiterste stinkende best doet voor een berichtje van €0,10 cent.
Yops zelf cashen natuurlijk gewoon €1,50 per ontvangen bericht. Pay peanuts, get monkeys.
Maar daar gaat het hier niet om.

Afgezien daarvan heeft Yops/Zubar namelijk een GIGANTISCH probleem: de coaches en supervisors.
Als je er nog zin in had om lekker wat berichten te typen dan zorgen de arrogante en ronduit bitchy dames er wel voor dat je motivatie als sneeuw voor de zon verdwijnt.

De oudgedienden van Zubar kennen de namen onderhand wel en ja, het is ongelofelijk maar waar, dezelfde oliedomme viswijven zitten er nog steeds.
Mocht je het idee hebben dat je goed bezig bent dan is het hun taak om je af te blaffen en je er even op te wijzen dat het nog lang niet goed genoeg is. En er is altijd wel iets wat niet deugt.

Voor het geval iemand erover twijfelt om zich in te zetten voor dit waardeloze flutbedrijf: lees aub de reviews over Zubar en zoek verder!
De dosis negativiteit die je over je heen krijgt als operator is de tijd en het geld niet waard.
Dit is een zinkend schip en een nieuwe naam lost echt niks op. Mijden als de pest.

Sterke punten:
Geen. Vergeleken met andere operatorbedrijven is Yops/Zubar zwaar onder de maat.

Zwakke punten:
Negatieve werksfeer
Minachtende coaches
Gesloten communicatie

Saar beveelt Yops NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Yops

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers
  • Je ontvangt een bevestigingse-mail op je e-mailadres!


Ja, ik zou Yops aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Yops aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Yops


Home » Chat Operators » Yops