ModOps

Thuiswerk chat met de hoogste uitbetaling in de branche! Ben jij op zoek naar extra verdiensten vanuit huis, of een volledige baan vanuit huis, en beschik jij over een grote fantasie, ben jij ruimdenkend en creatief? Dan is deze (bij)baan als chatoperator iets voor jou! Jij kan werken wanneer jij wilt op de locatie die jij wilt. Jij wordt wekelijks uitbetaalt met de hoogste vergoeding per bericht in de branche. Daarnaast kan jij in het weekend, op feestdagen en drukke uren nog een extra bonus krijgen! Onze begeleiders staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en te helpen waar dat nodig is. Zij geven opbouwende feedback die ervoor zal zorgen dat jij jouw werk nog beter en sneller kan uitvoeren. Daarnaast is er genoeg extra werk en bieden wij doorgroeimogelijkheden.

Doelgroep

Ben je op zoek naar een extra verdienste van huis uit? Wil je heel graag in je eigen tijd en eigen locatie werken, dan ben je bij Modops op het juiste adres. Zij hebben namelijk twee verschillende soorten accounts om zo iedereen, in alle situaties, tegemoet te komen. Alle personen, die creatief en ruimdenkend zijn kunnen rekenen op een baan bij Modops. Meld je dan ook snel aan als chatoperator bij deze site.


Solliciteren

Spreekt de site je aan en wil je solliciteren? Dan kun je gerust op de sollicitatie button van de site klikken. Na deze geklikt te hebben komt er een sollicitatieformulier tevoorschijn waarop je je naam, e- mail adres, land, skype account, beschikbaarheid en mail ervaring kan ingeven. Let er op, dat je ook even een keuze doorgeeft. Target of non-target, er zijn namelijk twee verschillende soorten accounts bij dit bedrijf. Na de sollicitatie verstuurd te hebben volgt de selectieprocedure. Sollicitaties worden geselecteerd op basis van geschiktheid en beschikbaarheid. De meeste sollicitanten weten binnen 48 uur wat het resultaat is van hun sollicitatie. Modops vraagt geen inschrijfkosten en je kan na een korte inwerk afspraak gelijk aan de slag.


Uitbetaling

Je zult je wel afvragen hoeveel je kunt verdienen bij Modops.  Bij dit bedrijf wordt er gewerkt met twee verschillende staffels. Modops heeft twee verschillende soorten accounts. Een target account met de hoogste verdiensten en een non-target account met de meeste vrijheid. De staffels zijn als volgt:
Target accounts (minimaal 250 berichten per week)
0 - 250 = € 0,12ct p.b.
251 - 350 = € 0,13ct p.b.
351 - 500 = € 0,14ct p.b.
501 - 750 = € 0,15ct p.b.
750 - 1200 = € 0,16ct p.b.
1201+ = € 0,17ct p.b.
Tussen 17.00 en 01.00 € 0,01ct p.b.
Weekend en feestdagen € 0,01ct p.b.

Non-target accounts (geen minimaal aantal per week)
0 - 200 = € 0,10 p.b
201 - 400 = € 0,11 p.b
401 - 600 = € 0,12 p.b
601 - 800 = € 0,13 p.b
801 - 1000 = € 0,14 p.b
1000+ = € 0,15 p.b
Tussen 17:00 en 01:00 € 0,01 p.b extra
Weekend € 0,01 p.b extra

De uitbetaling vindt wekelijks plaats en alleen bij een saldo van €25,- of meer. Indien dit niet wordt gehaald schuift het bedrag door naar de volgende week. Uitbetaling op basis van een zgn. creditfactuur, verdiensten kunnen bij de Belastingdienst als inkomsten uit overige werkzaamheden (ROW) worden opgegeven. Jij werkt dus niet als werknemer voor Modops, maar op freelance-basis.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers contact opnemen met de klantenservice van deze site door het online contact formulier in te vullen. Hierin moet je onder andere je naam, het e- mail adres en bericht verwerken.


ModOps Reviews

  Prima bijverdienen

  Ik heb vorig jaar een tijdje gewerkt voor ModOps, maar moest door omstandigheden stoppen. Nu recent weer begonnen daar omdat het een prima bedrijf is met leuke coaches. Er is meer dan voldoende werk, dus als je veel tikt kan je lekker verdienen.

  Sterke punten
  Goede coaches die je met alles proberen te helpen. Coaches sturen op kwaliteit Iedere week leuke nieuwsbrief waarmee je goed op de hoogte wordt gehouden

  Zwakke punten
  Overal is wel wat, maar niks noemenswaardig bij ModOps

  Heel betrouwbaar

  Ik werk er nu een aantal weken en ik blijf mij verbazen over hoe snel je bij het afsluiten van de week je factuur krijgt en dat het bedrag dan ook gelijk de volgende dag op de rekening staat. Berichten aanbod is ook heel erg groot. Ze komen heel vaak handen te kort. Begeleiding en aanspreekbaarheid is heel goed!

  Sterke punten
  uitbetaling, staffels en begeleiding

  Zwakke punten
  Nog geen ervaren

  Lekker bijverdienen

  Naast mijn fulltime baan, vind ik het leuk werken voor Modops. Heb je geen plannen in de avonduren of in het weekend en als jij je verveelt kan je toch een paar uren mee tikken en kan je ook wel lekker bijverdienen.

  Sterke punten
  - Netjes op tijd betaald - Nette, duidelijke facturen - Genoeg berichten in de avond, op de dag wel wat rustig - snel antwoord en oplossing op vragen en problemen

  Zwakke punten
  Een ieder kan fouten maken en daarvoor zijn wij mensen. Voor de rest alles positief!

  geweldig bedrijf

  ik werk hier nu even en ik ben liefdevol ontvangen en je word ook overal goed mee geholpen... drukke chat dus niks te klagen !!!

  Sterke punten
  Goed contact Mooie staffel Drukke chat

  Zwakke punten
  ik weet er geen.

  mooie praatjes...

  Van zodra er hier een negatieve review wordt geschreven, schrijven ze zelf of een medewerker een prachtige review over hun bedrijf. Ze doen hier net precies wat er van jou verwacht wordt als chatoperator... mooie praatjes verkopen!

  Betrouwbaar bedrijf met fijne begeleiding

  Ik werk al langere tijd voor ModOps. Heb hiervoor bij diverse andere bedrijven gewerkt en daar voelde ik me altijd een nummertje; zelfs de beoordelingen waren onpersoonlijk. Bij ModOps geven ze opbouwende kritiek en kun je altijd met vragen en opmerkingen terecht. Elke maandag staat het geld netjes op mijn rekening en er is vrijwel altijd werk genoeg. De sfeer is positief en er heerst een soort teamspirit die ik bij geen enkel ander bedrijf in deze sector heb gezien.

  Sterke punten
  Tijdige betaling, goede begeleiding, altijd bereikbaar, voldoende werk, positieve sfeer

  Betrouwbaar

  Ik werk al langer dan een jaar voor Modops en zij zijn zeker wel een aanrader. Hier is het echt fijn werken en het bedrijf is betrouwbaar. Als medewerker voel ik mij zeker wel gehoord als ik ergens tegenaan loopt. Er wordt voldoende steun geboden om dit werk goed te doen, hoe langer je er zit, hoe beter je wordt. Hier zit je echt geen duimen te draaien, er is altijd genoeg werk te doen en hun staffel is toch wel een van de beste.

  Sterke punten
  De ondersteuning en betrokkenheid vanuit de leiding is super.

  Top bedrijf

  Goed bedrijf. Correct en betrouwbaar.

  Sterke punten
  Betrouwbaar, veel werk

  Geweldig bijbaantje

  Aangezien ik werkzaam ben ik de Horeca en dus niet echt een top salaris heb, ben ik jaren terug gaan zoeken naar een online baantje. Ondertussen bij enkele website's als chatoperator aan het werk gegaan. (sommige bestaan niet meer) Maar ModOps is de beste beslissing geweest ooit, Mijn verdiensten staan elke maandag ochtend op mijn rekening en ook als ik een vraag heb betreft het werk dan heb ik binnen enkele minuten al antwoord waardoor ik dus lekker snel door kan gaan met werken! Waar op een andere website op bijvoorbeeld een zondag niet zoveel werk is omdat iedereen een target moet halen kan je hier op zondag wegens de drukte +200 berichten tikken. Oke, je moet dan 200 berichten per week tikken, dat komt dus neer op kleine 30 berichten per dag, of even een avondje lekker tikken, want sowieso elke avond is het zo lekker druk dat je dus al je target in een kleine avond al kan hebben, en dan heb je dus ook al je minimale uitbetaal bedrag van 25 euro in een avondje verdient, wat ergens anders dus 50 euro is! En dan heb ik het nog niet over de avond bonus, weekend bonus, feestdagen bonus, de leuke prijzen die af en toe dus weg gegeven worden als je goed werk levert! En zelfs als je echt goed je best doet zelfs dan kan je meer berichten krijgen door een andere optie namelijk gestopte en nieuwe berichten te typen! Waardoor je dus meer berichten binnenkrijgt, wat betekend dat je meer verdiensten hebt op maandag ochtend! Elke zondag 00:00 staat je factuur ook klaar waardoor je heerlijk kan gaan slapen, en haal je je target een weekje niet, meld je dan even af! Dat is geen moeite en geen probleem! Even in het kort, ik ben dus heel blij met mijn beslissing om hier wat extra verdiensten te verdienen! En ik kan het ook iedereen zeker aanraden! Bovendien, met proberen verlies je niks! Nee je verdient juist. Dikke kus

  Sterke punten
  Goede verdiensten Snelle reactie op vragen 25euro minimale uitbetaling Goede sfeer Goede werkgevers

  Zwakke punten
  Geen

  Binnen modops ook oplichter bezig ondanks link via marktplaats

  Een link via marktplaats inschrijving gekregen. Aangemeld test gedaan netjes begeleid optijd werd door gegeven wanneer site in onderhoud was en een maand lang gewerkt. Bijna voor betaling werd eerst email gehacked en computer laten crashen. Daarna telefoon ook gehacked en tegelijker tijd de 2 contactpersoon nummers niet meer actief.. Binnen modops zitten oplichters en professionele hackers werkzaam. Ik zal dit ook door geven aan radar etc om verder uit tezoeken. Ook hebben ze geen contact nummers. En zeggen dat je via de site contact opnemen terijl dat niet mogelijk is

  Sterke punten
  Geen oplichters bijelkaar

  Zwakke punten
  Veel geen moeite gedaan om uit tezoeken dat geeft al aan dat ze wel weten wie met deze oplichting bezig zijn binnen hun bedrijf

  PRIMA PLEK OM TE WERKEN

  Ik heb door een collega aangeraden om hier te solliciteren en vanaf het eerste contact zat het al goed. Ik mag dus heus niet klagen over de manier van werken. Zit iets je dwars, kom je iets tegen en of weet je geen raad mag je altijd mailen. De betalingen zijn goed dus naar aanleiding van wat je presteert verdien je. Ik heb niks te klagen en de coaches hebben altijd een luisterend oortje dat maakt het plezant.

  Sterke punten
  betalingen op tijd ( is er iets verkeerd pakken ze het gelijk op) elke week kan je terug je eigen factuur zien ( waar je bij anderen maar moet gissen en wachten tot eind van de maand) goede begeleiding en humane behandeling duidelijk en overzichtelijk systeem de coaches zijn er om te helpen en ze doen echt alles aan om het geriefelijk te maken

  Zwakke punten
  soms een beetje minder druk ( maar waar is dat niet zo, overal) de snelle refresh ( vooral wanneer je veel info moet zoeken en noteren)

  Slecht werk

  Wat een kut werk, ze mailen je ook constant om hier een review op te gaan schrijven om goed te lijken. En met constant bedoel ik werkelijk bijna elk uur zitten die te mailen. Vrij irritante coaches die denken dat ze beter zijn dan iedereen omdat ze elk uur zitten te mailen over hoe slecht we het allemaal doen. Terwijl je hier maximum zo'n 3 euro per uur kan verdienen. Het is alsof we slaven zijn voor hun. Heb er maar een 2-tal maand gebleven tot ik het kots beu was om zo behandeld te worden. Werk hier niet, veel betere dingen om te doen.

  Sterke punten
  niets

  Zwakke punten
  alles

  Leuk bedrijf

  Leuk bedrijf om te werken. Je kunt alles vragen. Het is niet altijd even druk, maar in de avond kun je lekker werken. Ze mailen wel veel, soms vervelend, maar je blijft wel van alles op de hoogte, dat is wel fijn. De feedbacks zijn ook fijn, met tips, daar kun je iets mee. Ik heb het naar mijn zin hier. Beter dan andere bedrijven zonder contact of coaching. Dit is veel persoonlijker en fijner werken naar mijn idee. De betaling is ook goed en altijd op tijd!

  Sterke punten
  - betaling goed en op tijd - duidelijk contact - drukke avonden - duidelijke tips en goede coaching

  Zwakke punten
  - soms wat veel mails

  Werken met ModOps

  Ik heb met plezier gewerkt voor ModOps. Het is een team en bedrijf dat veel mogelijkheden biedt voor de Surinaamse werkers en met een uitzonderlijke vergoeding, de hoogste die ik heb gekend en de betaling geschiedt zonder onderbrekingen en op tijd. Neem contact op met Marloes en haar begeleiding al, spreekt boekdelen. Het is gewoon de moeite waard, love you guys!!

  Dik tevreden

  Mijn ervaring met Modops is prima. Heb het er al bijna 4 jaar goed naar mijn zin. Tevreden met de dagelijkse leiding en het werk aanbod. Eindelijk eens een bedrijf die staat voor kwaliteit. Ja ik tik voor mijn brood, maar hecht grote waarde aan kwaliteit en menselijkheid. Hier word ik in ieder geval niet als tikvee behandelt maar gewoon als Patricia. Duidelijke communicatie, goede/tijdige betalingen. Ik zeg: als je een leuke (bij) verdienste zoekt, dan kun je stoppen met zoeken zodra je Modops hebt gevonden! Groetjes, Patricia

  Sterke punten
  Tijdige betalingen Duidelijke communicatie Menselijk Leuk werkaanbod Kwaliteit

  Zwakke punten
  Nog niet ontdekt.

  Gewoon goed bijverdienen

  Ik lees verschillende reviews hier maar voor mij is een ding erg duidelijk. Modops is gewoon een eerlijk bedrijf. En dat in deze branche is al heel wat. Er zijn altijd wel mensen die overal over zeuren, ik kan ook wel 10 dingen bedenken om over te zeuren. Werken doe je ook niet voor alleen de lol, dat doe je voor geld en dat is bij Modops goed te verdienen. Er is ook zeker een menselijke werksfeer. Natuurlijk moet je aan eisen voldoen, ik ben het ook niet met alles eens. Maar is dat niet overal zo? Ik denk dat de meest hard schreeuwende mensen die hier een review plaatsen zelf gewoon ontslagen zijn en gaan staan stampvoeten als een klein kind. Dat heb ik al zo vaak gezien. Erg jammer, aangezien dit bedrijf toch met kop en schouders boven andere uit steekt naar mijn mening. Ik ben niet iemand die snel ergens een review over schrijft, maar ik wilde dit toch wel even melden hier omdat het bedrijf gewoon een goede review verdient. Ik heb het vanaf dag 1 naar mijn zin en dat zal ik ook blijven hebben. Ik hoop dat ik nog lekker lang mag tikken hier! En nee, ik ben ook niet iemand die gevraagd is dit te doen, ik doe dit uit eigen wil.

  Sterke punten
  - Netjes op tijd betaald - Nette, duidelijke facturen - Genoeg berichten in de avond, op de dag wel wat rustig - snel antwoord en oplossing op vragen en problemen - vriendelijke werk sfeer

  Zwakke punten
  - soms een storing hier en daar, maar die zijn snel opgelost

  Slecht werk/coaches

  De coaches zitten constant te mailen naar je om voor 4 euro/uur je zelf te zitten uitsloven. Om de 20 minuten krijg je een mail dat er niet genoeg mensen aan het werk zijn. Vind je het gek? Mensen doen dit omdat ze relaxed iets willen bijverdienen niet om constant door Marloes lastig gevallen te gaan worden. Als je het kleinste iets fout doet en het maakt niet uit of je 1000 berichten daarvoor helemaal geweldig zijn, ze halen het 1 klein berichtje eruit en waarschuwen je alsof ze niets beter te doen hebben met hun tijd. Helft van de tijd werkt de site niet, berichten zijn traag, komen traag aan. Hun eerste berichten zijn ook meestal altijd over afspraakjes maken en verwachten ze dat de mensen die chatten er niet over spreken? Echt een kut job met slechte verdiensten.

  Sterke punten
  Geen enkele.

  Zwakke punten
  Zo wat alles. De coaches zitten constant te mailen naar je om voor 4 euro/uur je zelf te zitten uitsloven. Om de 20 minuten krijg je een mail dat er niet genoeg mensen aan het werk zijn. Vind je het gek? Mensen doen dit omdat ze relaxed iets willen bijverdienen niet om constant door Marloes lastig gevallen te gaan worden. Als je het kleinste iets fout doet en het maakt niet uit of je 1000 berichten daarvoor helemaal geweldig zijn, ze halen het 1 klein berichtje eruit en waarschuwen je alsof ze niets beter te doen hebben met hun tijd. Helft van de tijd werkt de site niet, berichten zijn traag, komen traag aan. Hun eerste berichten zijn ook meestal altijd over afspraakjes maken en verwachten ze dat de mensen die chatten er niet over spreken? Echt een kut job met slechte verdiensten.

  aanrader

  Ik werk nu meer dan een jaar op deze chat en ik heb nog niet 1 x een reden gehad om te klagen. Van meerdere mensen heb ik gelezen dat ze zich geen nummer voelen en zo voel ik het ook. Geen standaard antwoorden op een vraag of opmerking. Ik moet zelfs nogal eens lachen om de humor die er in sommige antwoorden/reacties gebruikt wordt. Dit kan ik persoonlijk heel erg waarderen, Natuurlijk zijn er regels, die ik niet meer dan normaal vindt, want waar is dit niet als je ergens werkt. Hele goede betaling en het wordt ook netjes iedere week op je rekening gestort, mits je aan het bedrag komt waarbij ze uitbetalen. Wil je graag op een chat werken, dan zou ik je aanraden om hier te solliciteren, zodat je het zelf ook kunt ervaren.

  Sterke punten
  Goede begeleiding

  Zwakke punten
  Periodes met wat minder berichten

  Top chat!!

  Ik heb het echt naar mijn zin bij Modops, de meiden waar je direct mee in contact staat, Astrid en Marloes zijn echt super lief, ze staan voor je klaar en geven je ook echt het gevoel dat je een mens bent, en niet zoals bij andere chats een tikgeit... ze geven de hoogste uitbetaling van alle chats, en betalen netjes iedere maandag uit! Als je een chat wilt waar je lekker kunt tikken en goed verdient, dan raad ik je Modops echt aan!

  Sterke punten
  Betalen op tijd en goed!! Je bent een mens en geen nummer of tikgeit. Lieve mensen om mee te werken. Vrijwillige inlog, geen roosters.

  Zwakke punten
  Geen

  Jammer

  Jammer dat ze de slechte reviews laten verwijderen.. Dat de goede reviews geschreven zijn door eigen mensen ket verschillende namen en email adrssen ppfff Wat een nep bedrijf is dit met valse beloftes zoals de meeste chats doen

  Sterke punten
  Betalen regelmatig

  Zwakke punten
  Vele mails om te komen werken ondanks het vrije inlog is, kut coach Marloes bah

  Goed verdienen kun je hier

  Hele goede site. De verdiensten zijn echt wel goed. In de avond kun je er heel veel uithalen. Goede staffels. Het is gewoon de moeite waard. Je kunt er lekker elk uur van de dag inloggen. Het team motiveert heel goed. Op gezette tijden zijn er extra verdiensten en ook nog prijsjes te winnen. Het is de moeite waard te werken op deze site.

  Sterke punten
  1. Motivatie zit er goed in 2. Betalingen zijn altijd op tijd 3. Vaak genoeg zijn er leuke acties waar je aan kan meedoen en iets extra te winnen

  Zwakke punten
  Tot op de dag van vandaag heb ik er niks van gemerkt

  Top!

  Modops is een absolute aanrader. Je moet dit werk wel als werk zien, als je denkt met weinig doen veel geld te verdienen zit je mis. Je kunt leuk gaan verdienen en komt in een steeds hogere staffel als je veel berichten verstuurd. Het bedrijf is 100% betrouwbaar. Ik werk er nu 1 maand en het bevalt uitstekend. Goed team, vriendelijke mensen. Chat is superdruk, altijd werk. Lekker platform om mee te werken, tikt lekker weg.

  Sterke punten
  leuke staff, goede verdiensten bij veel typen, direct wekelijks uitbetaald, veel werk

  Zwakke punten
  Geen

  Tot nu toe de beste!!

  Doe dit werk al een tijdje en ook via modops alweer aantal jaartjes. Nooit wat op aan te merken goede communicatie en terugkoppelingen op je eventuele vragen. Ook erg belangrijk altijd je geld gewoon op tijd binnen! En ik heb het gevoel echt mens te zijn door de manier van communiceren en in contact staan met elkaar. Met overige team leden hebben wij niets van doen, maar ondanks dat je alleen de coaches spreekt heb ik toch een goed team gevoel!

  Sterke punten
  - Goede vergoeding voor de berichten! - Altijd op tijd met de uitbetaling. - Goede communicatie en duidelijke afspraken. - Altijd wel aaspreekpunt, of binnen redelijke tijd antwoord! - Super in de omgang en als je het goed doet kan je hier jaren relax je centjes verdienen!

  Zwakke punten
  GEEN

  In een word top

  Ik werk nog geen maand via modops en ik kan nu al zeggen dat ik het er erg naar mijn zin heb. Altijd genoeg werk en altijd netjes uitbetaald. Je word ook goed begeleid. Echt een super bedrijf

  Sterke punten
  Goede begeleiding, netjes uitbetaald, goede verdiensten

  Zwakke punten
  Geen

  Super naar mijn zin

  Werk nu sinds begin dit jaar voor Modops met ontzettend veel plezier, genoeg berichten. En Astrid en Marloes zijn serieus echte toppers. Heb je tips nodig voor een bepaald type klant dan krijg je een mail met duidelijke uitleg en voorbeelden. Elke week een info mail met zelfs alle jarigen. Vraagje: Zijn er mensen die dit full time doen? Ik denk er hard over mijn baan op te zeggen en dit gewoon meer te gaan doen?

  Sterke punten
  Ontzettend fijne werksfeer, hoge uitbetaling. Je bent geen nummer

  Zwakke punten
  Geen


Bezoek ModOps

Schrijf je eigen review