Thuiswerk chat met de hoogste uitbetaling in de branche! Ben jij op zoek naar extra verdiensten vanuit huis, of een volledige baan vanuit huis, en beschik jij over een grote fantasie, ben jij ruimdenkend en creatief? Dan is deze (bij)baan als chatoperator iets voor jou! Jij kan werken wanneer jij wilt op de locatie die jij wilt. Jij wordt wekelijks uitbetaalt met de hoogste vergoeding per bericht in de branche. Daarnaast kan jij in het weekend, op feestdagen en drukke uren nog een extra bonus krijgen! Onze begeleiders staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en te helpen waar dat nodig is. Zij geven opbouwende feedback die ervoor zal zorgen dat jij jouw werk nog beter en sneller kan uitvoeren. Daarnaast is er genoeg extra werk en bieden wij doorgroeimogelijkheden.

Doelgroep

Ben je op zoek naar een extra verdienste van huis uit? Wil je heel graag van huis uit, in je eigen tijd en eigen locatie werken, dan ben je bij ModOps op het juiste adres. Alle personen, die creatief en ruimdenkend zijn kunnen rekenen op een baan bij ModOps. Meld je dan ook snel aan als chatoperator bij deze site.


Solliciteren

Spreekt de site je aan en wil je solliciteren? Dan kun je gerust op de sollicitatie button van de site klikken. Na deze geklikt te hebben komt er een sollicitatieformulier tevoorschijn waarop je je naam, e- mail adres, land, skype account, beschikbaarheid en mail ervaring kan ingeven. Na de sollicitatie verstuurd te hebben volgt de selectieprocedure. Sollicitaties worden geselecteerd op basis van geschiktheid en beschikbaarheid. De meeste sollicitanten weten binnen 48 uur wat het resultaat is van hun sollicitatie. ModOps vraagt geen inschrijfkosten en je kan na een korte inwerk afspraak gelijk aan de slag.


Uitbetaling

Je zult je wel afvragen hoeveel je kunt verdienen bij ModOps. Bij dit bedrijf wordt er gewerkt met een staffel. ModOps heeft de hoogste staffel in de branche die bij een laag aantal berichten al een mooie uitbetaling per bericht oplevert. Medewerkers dienen wel minimaal 250 berichten per week te verwerken. De staffel is als volgt: €0,13 0 – 300 berichten per week; €0,15 301 – 500 berichten per week; €0,17 501 en meer berichten per week; €0,01 extra op weekend- en feestdagen; €0,01 extra tussen 23.30 en 01.00. De uitbetaling vindt wekelijks plaats en alleen bij een saldo van €50,- of meer. Indien dit niet wordt gehaald schuift het bedrag door naar de volgende week. Uitbetaling op basis van een zgn. creditfactuur, verdiensten kunnen bij de Belastingdienst als “inkomsten uit overige werkzaamheden” (ROW) worden opgegeven. Jij werkt dus niet als werknemer voor ModOps, maar op freelance-basis.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers contact opnemen met de klantenservice van deze site door het online contact formulier in te vullen. Hierin moet je onder andere je naam, het e- mail adres en bericht verwerken.


ModOps Reviews

 • Ik heb door een collega aangeraden om hier te solliciteren en vanaf het eerste contact zat het al goed. Ik mag dus heus niet klagen over de manier van werken. Zit iets je dwars, kom je iets tegen en of weet je geen raad mag je altijd mailen. De betalingen zijn goed dus naar aanleiding van wat je presteert verdien je. Ik heb niks te klagen en de coaches hebben altijd een luisterend oortje dat maakt het plezant.

  Sterke punten
  betalingen op tijd ( is er iets verkeerd pakken ze het gelijk op)
  elke week kan je terug je eigen factuur zien ( waar je bij anderen maar moet gissen en wachten tot eind van de maand)
  goede begeleiding en humane behandeling
  duidelijk en overzichtelijk systeem
  de coaches zijn er om te helpen en ze doen echt alles aan om het geriefelijk te maken

  Zwakke punten
  soms een beetje minder druk ( maar waar is dat niet zo, overal)
  de snelle refresh ( vooral wanneer je veel info moet zoeken en noteren)

  Door Jona op 8 april 2020 Reageer
 • Wat een kut werk, ze mailen je ook constant om hier een review op te gaan schrijven om goed te lijken. En met constant bedoel ik werkelijk bijna elk uur zitten die te mailen.
  Vrij irritante coaches die denken dat ze beter zijn dan iedereen omdat ze elk uur zitten te mailen over hoe slecht we het allemaal doen. Terwijl je hier maximum zo'n 3 euro per uur kan verdienen. Het is alsof we slaven zijn voor hun. Heb er maar een 2-tal maand gebleven tot ik het kots beu was om zo behandeld te worden. Werk hier niet, veel betere dingen om te doen.

  Sterke punten
  niets

  Zwakke punten
  alles

  Door Astrid op 2 april 2020 Reageer
 • Leuk bedrijf om te werken. Je kunt alles vragen. Het is niet altijd even druk, maar in de avond kun je lekker werken. Ze mailen wel veel, soms vervelend, maar je blijft wel van alles op de hoogte, dat is wel fijn. De feedbacks zijn ook fijn, met tips, daar kun je iets mee. Ik heb het naar mijn zin hier. Beter dan andere bedrijven zonder contact of coaching. Dit is veel persoonlijker en fijner werken naar mijn idee. De betaling is ook goed en altijd op tijd!

  Sterke punten
  - betaling goed en op tijd
  - duidelijk contact
  - drukke avonden
  - duidelijke tips en goede coaching

  Zwakke punten
  - soms wat veel mails

  Door Steff op 19 maart 2020 Reageer
 • Ik heb met plezier gewerkt voor ModOps. Het is een team en bedrijf dat veel mogelijkheden biedt voor de Surinaamse werkers en met een uitzonderlijke vergoeding, de hoogste die ik heb gekend en de betaling geschiedt zonder onderbrekingen en op tijd. Neem contact op met Marloes en haar begeleiding al, spreekt boekdelen. Het is gewoon de moeite waard, love you guys!!

  Door Sonjay. op 16 januari 2020 Reageer
 • Mijn ervaring met Modops is prima. Heb het er al bijna 4 jaar goed naar mijn zin. Tevreden met de dagelijkse leiding en het werk aanbod. Eindelijk eens een bedrijf die staat voor kwaliteit. Ja ik tik voor mijn brood, maar hecht grote waarde aan kwaliteit en menselijkheid. Hier word ik in ieder geval niet als tikvee behandelt maar gewoon als Patricia. Duidelijke communicatie, goede/tijdige betalingen. Ik zeg: als je een leuke (bij) verdienste zoekt, dan kun je stoppen met zoeken zodra je Modops hebt gevonden! Groetjes, Patricia

  Sterke punten
  Tijdige betalingen
  Duidelijke communicatie
  Menselijk
  Leuk werkaanbod
  Kwaliteit

  Zwakke punten
  Nog niet ontdekt.

  Door Patricia op 7 januari 2020 Reageer
 • Ik lees verschillende reviews hier maar voor mij is een ding erg duidelijk. Modops is gewoon een eerlijk bedrijf. En dat in deze branche is al heel wat. Er zijn altijd wel mensen die overal over zeuren, ik kan ook wel 10 dingen bedenken om over te zeuren. Werken doe je ook niet voor alleen de lol, dat doe je voor geld en dat is bij Modops goed te verdienen. Er is ook zeker een menselijke werksfeer. Natuurlijk moet je aan eisen voldoen, ik ben het ook niet met alles eens. Maar is dat niet overal zo? Ik denk dat de meest hard schreeuwende mensen die hier een review plaatsen zelf gewoon ontslagen zijn en gaan staan stampvoeten als een klein kind. Dat heb ik al zo vaak gezien. Erg jammer, aangezien dit bedrijf toch met kop en schouders boven andere uit steekt naar mijn mening. Ik ben niet iemand die snel ergens een review over schrijft, maar ik wilde dit toch wel even melden hier omdat het bedrijf gewoon een goede review verdient. Ik heb het vanaf dag 1 naar mijn zin en dat zal ik ook blijven hebben. Ik hoop dat ik nog lekker lang mag tikken hier! En nee, ik ben ook niet iemand die gevraagd is dit te doen, ik doe dit uit eigen wil.

  Sterke punten
  - Netjes op tijd betaald
  - Nette, duidelijke facturen
  - Genoeg berichten in de avond, op de dag wel wat rustig
  - snel antwoord en oplossing op vragen en problemen
  - vriendelijke werk sfeer

  Zwakke punten
  - soms een storing hier en daar, maar die zijn snel opgelost

  Door Operator op 28 november 2019 Reageer
 • De coaches zitten constant te mailen naar je om voor 4 euro/uur je zelf te zitten uitsloven. Om de 20 minuten krijg je een mail dat er niet genoeg mensen aan het werk zijn. Vind je het gek? Mensen doen dit omdat ze relaxed iets willen bijverdienen niet om constant door Marloes lastig gevallen te gaan worden.
  Als je het kleinste iets fout doet en het maakt niet uit of je 1000 berichten daarvoor helemaal geweldig zijn, ze halen het 1 klein berichtje eruit en waarschuwen je alsof ze niets beter te doen hebben met hun tijd. Helft van de tijd werkt de site niet, berichten zijn traag, komen traag aan.
  Hun eerste berichten zijn ook meestal altijd over afspraakjes maken en verwachten ze dat de mensen die chatten er niet over spreken? Echt een kut job met slechte verdiensten.

  Sterke punten
  Geen enkele.

  Zwakke punten
  Zo wat alles. De coaches zitten constant te mailen naar je om voor 4 euro/uur je zelf te zitten uitsloven. Om de 20 minuten krijg je een mail dat er niet genoeg mensen aan het werk zijn. Vind je het gek? Mensen doen dit omdat ze relaxed iets willen bijverdienen niet om constant door Marloes lastig gevallen te gaan worden.
  Als je het kleinste iets fout doet en het maakt niet uit of je 1000 berichten daarvoor helemaal geweldig zijn, ze halen het 1 klein berichtje eruit en waarschuwen je alsof ze niets beter te doen hebben met hun tijd. Helft van de tijd werkt de site niet, berichten zijn traag, komen traag aan.
  Hun eerste berichten zijn ook meestal altijd over afspraakjes maken en verwachten ze dat de mensen die chatten er niet over spreken? Echt een kut job met slechte verdiensten.

  Door Marloes op 24 november 2019 Reageer (2 reacties)
 • Ik werk nu meer dan een jaar op deze chat en ik heb nog niet 1 x een reden gehad om te klagen. Van meerdere mensen heb ik gelezen dat ze zich geen nummer voelen en zo voel ik het ook.
  Geen standaard antwoorden op een vraag of opmerking. Ik moet zelfs nogal eens lachen om de humor die er in sommige antwoorden/reacties gebruikt wordt. Dit kan ik persoonlijk heel erg waarderen,
  Natuurlijk zijn er regels, die ik niet meer dan normaal vindt, want waar is dit niet als je ergens werkt.
  Hele goede betaling en het wordt ook netjes iedere week op je rekening gestort, mits je aan het bedrag komt waarbij ze uitbetalen. Wil je graag op een chat werken, dan zou ik je aanraden om hier te solliciteren, zodat je het zelf ook kunt ervaren.

  Sterke punten
  Goede begeleiding

  Zwakke punten
  Periodes met wat minder berichten

  Door Marleen op 23 november 2019 Reageer
 • Ik heb het echt naar mijn zin bij Modops, de meiden waar je direct mee in contact staat, Astrid en Marloes zijn echt super lief, ze staan voor je klaar en geven je ook echt het gevoel dat je een mens bent, en niet zoals bij andere chats een tikgeit... ze geven de hoogste uitbetaling van alle chats, en betalen netjes iedere maandag uit! Als je een chat wilt waar je lekker kunt tikken en goed verdient, dan raad ik je Modops echt aan!

  Sterke punten
  Betalen op tijd en goed!! Je bent een mens en geen nummer of tikgeit. Lieve mensen om mee te werken. Vrijwillige inlog, geen roosters.

  Zwakke punten
  Geen

  Door Mariëlle op 22 november 2019 Reageer
 • Jammer dat ze de slechte reviews laten verwijderen..
  Dat de goede reviews geschreven zijn door eigen mensen ket verschillende namen en email adrssen ppfff
  Wat een nep bedrijf is dit met valse beloftes zoals de meeste chats doen

  Sterke punten
  Betalen regelmatig

  Zwakke punten
  Vele mails om te komen werken ondanks het vrije inlog is, kut coach Marloes bah

  Door Supers op 21 september 2019 Reageer (4 reacties)
 • Hele goede site. De verdiensten zijn echt wel goed. In de avond kun je er heel veel uithalen. Goede staffels. Het is gewoon de moeite waard. Je kunt er lekker elk uur van de dag inloggen. Het team motiveert heel goed. Op gezette tijden zijn er extra verdiensten en ook nog prijsjes te winnen. Het is de moeite waard te werken op deze site.

  Sterke punten
  1. Motivatie zit er goed in
  2. Betalingen zijn altijd op tijd
  3. Vaak genoeg zijn er leuke acties waar je aan kan meedoen en iets extra te winnen

  Zwakke punten
  Tot op de dag van vandaag heb ik er niks van gemerkt

  Door Adeline op 10 juli 2019 Reageer
 • Modops is een absolute aanrader. Je moet dit werk wel als werk zien, als je denkt met weinig doen veel geld te verdienen zit je mis. Je kunt leuk gaan verdienen en komt in een steeds hogere staffel als je veel berichten verstuurd. Het bedrijf is 100% betrouwbaar. Ik werk er nu 1 maand en het bevalt uitstekend. Goed team, vriendelijke mensen. Chat is superdruk, altijd werk. Lekker platform om mee te werken, tikt lekker weg.

  Sterke punten
  leuke staff, goede verdiensten bij veel typen, direct wekelijks uitbetaald, veel werk

  Zwakke punten
  Geen

  Door Daan op 28 juni 2019 Reageer
 • Doe dit werk al een tijdje en ook via modops alweer aantal jaartjes. Nooit wat op aan te merken goede communicatie en terugkoppelingen op je eventuele vragen. Ook erg belangrijk altijd je geld gewoon op tijd binnen! En ik heb het gevoel echt mens te zijn door de manier van communiceren en in contact staan met elkaar. Met overige team leden hebben wij niets van doen, maar ondanks dat je alleen de coaches spreekt heb ik toch een goed team gevoel!

  Sterke punten
  - Goede vergoeding voor de berichten!
  - Altijd op tijd met de uitbetaling.
  - Goede communicatie en duidelijke afspraken.
  - Altijd wel aaspreekpunt, of binnen redelijke tijd antwoord!
  - Super in de omgang en als je het goed doet kan je hier jaren relax je centjes verdienen!

  Zwakke punten
  GEEN

  Door Shanti op 25 juni 2019 Reageer
 • Ik werk nog geen maand via modops en ik kan nu al zeggen dat ik het er erg naar mijn zin heb. Altijd genoeg werk en altijd netjes uitbetaald. Je word ook goed begeleid. Echt een super bedrijf

  Sterke punten
  Goede begeleiding, netjes uitbetaald, goede verdiensten

  Zwakke punten
  Geen

  Door Sandra op 16 juni 2019 Reageer
 • Werk nu sinds begin dit jaar voor Modops met ontzettend veel plezier, genoeg berichten. En Astrid en Marloes zijn serieus echte toppers. Heb je tips nodig voor een bepaald type klant dan krijg je een mail met duidelijke uitleg en voorbeelden. Elke week een info mail met zelfs alle jarigen.

  Vraagje: Zijn er mensen die dit full time doen?
  Ik denk er hard over mijn baan op te zeggen en dit gewoon meer te gaan doen?

  Sterke punten
  Ontzettend fijne werksfeer, hoge uitbetaling. Je bent geen nummer

  Zwakke punten
  Geen

  Door It's me op 5 juni 2019 Reageer (6 reacties)
 • Ik ben nu sinds een aantal weken werkzaam bij ModOps, en het is de beste chat waar ik ooit heb gewerkt, zeker qua uitbetaling. Geen enkele chat betaald meer. Als je al 501 berichten hebt getikt zit je al op 17 cent per berichtje, en je krijgt nog eens 1 cent extra in de weekenden en de late avonden. Echt top, kan niet anders zeggen, dat krijg je echt nergens! Ik ben ook zeer tevreden met de coaches, zij behandelen jou echt heel goed, zijn heel spontaan en behulpzaam. Je krijgt ook veel updates via de email, en die schrijven ze op een hele leuke manier, waardoor je nog meer zin hebt om te werken. Ik vind het echt geweldig bij ModOps, en beveel deze chat zeer zeker aan!

  Sterke punten
  Goede coaching, lekker spontaan. Je voelt je echt welkom in hun chat, en de allerhoogste uitbetaling.

  Zwakke punten
  Geen

  Door Marielle op 4 maart 2019 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik ben nu ongeveer een jaar aan het werk bij Modops.

  Heel leuk werk met leuke verdiensten.
  Hoe meer je werkt, hoe meer je verdiend per bericht.

  Elke week wordt er uitbetaald, mits genoeg berichten.

  In de avonden is er altijd genoeg te doen en de ''coaches'' zijn altijd prima bereikbaar via de mail.

  Een aanrader!

  Door Miranda op 1 maart 2019 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik werk nu vanaf maart 2018 voor Modops en doe dat naast mijn andere werk op andere chatportals.
  Het leuke aan het werk bij Modops is; Dat het een totaal andere klanten en chats zijn. Niet die oppervlakkig seks chats, maar over het algemeen leuke gesprekken met leuke klanten die meestal al jaren actief zijn op hun sites.

  Modops stelt hoge kwaliteitseisen aan hun chatoperators maar daar krijg je dan ook veel voor terug. Hoogste staffels in de branche, gezellig klein team met persoonlijke aandacht, over het algemeen leuke klantcontacten, vrij inlog dus zelf bepalen wanneer je werkt.

  Sterke punten
  *Correcte factuur en betaling.

  *Gezellig klein team dat snel reageert als er een vraag of een probleem is.

  *Overzichtelijke werkportal met weinig tot geen storingen.

  *Leuke inhoudelijke chats met klanten die allang aan deze sites zijn verbonden.

  Zwakke punten
  Ik kan er geen bedenken!

  Door Teun op 27 augustus 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Hier werk ik al sinds december en het bevalt me prima.
  Hier ben je niet alleen een operator nummer maar toch ook echt een persoon.
  Vragen worden snel behandeld en voor noodgevallen in bijvoorbeeld de chat zijn ze op skype direct behulpzaam.
  Verdiensten zijn prima in orde en betalingen altijd snel en correct.

  Sterke punten
  Vriendelijk, je word niet afgeblaft als een hond zoals bij velen wel gebeurd.
  Je word niet als een nummer gezien maar als een persoon.
  Betaling altijd correct.
  Leuke verdiensten.

  Zwakke punten
  Soms wat te weinig berichten.

  Door Monique op 3 augustus 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Zit nu een tijdje bij Modops en het bevalt mij eigenlijk super. De coaches zijn heel goed te bereiken per mail, hele mooie verdiensten en altijd netjes optijd uit betaling. Erg goed te combineren met ander werk.

  Sterke punten
  - mooie verdiensten
  - loopt in de avonden super, ideaal om te combineren met kleine kinderen en ander werk.
  - betalen altijd netjes optijd.
  - coahes zeer goed aanspreekbaar

  Zwakke punten
  Geen

  Door Jari op 2 augustus 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek ModOps

Schrijf je eigen review