Thuiswerk chat met de hoogste uitbetaling in de branche! Ben jij op zoek naar extra verdiensten vanuit huis, of een volledige baan vanuit huis, en beschik jij over een grote fantasie, ben jij ruimdenkend en creatief? Dan is deze (bij)baan als chatoperator iets voor jou! Jij kan werken wanneer jij wilt op de locatie die jij wilt. Jij wordt wekelijks uitbetaalt met de hoogste vergoeding per bericht in de branche. Daarnaast kan jij in het weekend, op feestdagen en drukke uren nog een extra bonus krijgen! Onze begeleiders staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en te helpen waar dat nodig is. Zij geven opbouwende feedback die ervoor zal zorgen dat jij jouw werk nog beter en sneller kan uitvoeren. Daarnaast is er genoeg extra werk en bieden wij doorgroeimogelijkheden.

Doelgroep

Ben je op zoek naar een extra verdienste van huis uit? Wil je heel graag in je eigen tijd en eigen locatie werken, dan ben je bij Modops op het juiste adres. Zij hebben namelijk twee verschillende soorten accounts om zo iedereen, in alle situaties, tegemoet te komen. Alle personen, die creatief en ruimdenkend zijn kunnen rekenen op een baan bij Modops. Meld je dan ook snel aan als chatoperator bij deze site.


Solliciteren

Spreekt de site je aan en wil je solliciteren? Dan kun je gerust op de sollicitatie button van de site klikken. Na deze geklikt te hebben komt er een sollicitatieformulier tevoorschijn waarop je je naam, e- mail adres, land, skype account, beschikbaarheid en mail ervaring kan ingeven. Let er op, dat je ook even een keuze doorgeeft. Target of non-target, er zijn namelijk twee verschillende soorten accounts bij dit bedrijf. Na de sollicitatie verstuurd te hebben volgt de selectieprocedure. Sollicitaties worden geselecteerd op basis van geschiktheid en beschikbaarheid. De meeste sollicitanten weten binnen 48 uur wat het resultaat is van hun sollicitatie. Modops vraagt geen inschrijfkosten en je kan na een korte inwerk afspraak gelijk aan de slag.


Uitbetaling

Je zult je wel afvragen hoeveel je kunt verdienen bij Modops.  Bij dit bedrijf wordt er gewerkt met twee verschillende staffels. Modops heeft twee verschillende soorten accounts. Een target account met de hoogste verdiensten en een non-target account met de meeste vrijheid. De staffels zijn als volgt:

Target accounts (minimaal 250 berichten per week)

 • 0 - 250 = € 0,12ct p.b.
 • 251 - 350 = € 0,13ct p.b.
 • 351 - 500 = € 0,14ct p.b.
 • 501 - 750 = € 0,15ct p.b.
 • 750 - 1200 = € 0,16ct p.b.
 • 1201+ = € 0,17ct p.b.

Tussen 17.00 en 01.00 € 0,01ct p.b. extra
Weekend en feestdagen € 0,01ct p.b. extra

Non-target accounts (geen minimaal aantal per week)

 • 0 - 200 = € 0,10 p.b
 • 201 - 400 = € 0,11 p.b
 • 401 - 600 = € 0,12 p.b
 • 601 - 800 = € 0,13 p.b
 • 801 - 1000 = € 0,14 p.b
 • 1000+ = € 0,15 p.b

Tussen 17:00 en 01:00 € 0,01 p.b extra
Weekend € 0,01 p.b extra

De uitbetaling vindt wekelijks plaats en alleen bij een saldo van €25,- of meer. Indien dit niet wordt gehaald schuift het bedrag door naar de volgende week. Uitbetaling op basis van een zgn. creditfactuur, verdiensten kunnen bij de Belastingdienst als inkomsten uit overige werkzaamheden (ROW) worden opgegeven. Jij werkt dus niet als werknemer voor Modops, maar op freelance-basis.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers contact opnemen met de klantenservice van deze site door het online contact formulier in te vullen. Hierin moet je onder andere je naam, het e- mail adres en bericht verwerken.


ModOps Reviews

  Gelukkig weer terug

  Ik ben in 2019 begonnen met werken bij Modops, na 3 jaar kreeg ik weer een andere baan, en ben gestopt bij Modops, de verdiensten kwamen altijd optijd! Maar ook goede verhouding tussen werkgever en werknemer, de verdiensten lopen zeker heel erg goed en snel op, zet even een muziekje aan en je tikt zo 350 berichten per dag deel, er zijn geen wacht tijden, en heel de dag kan je inloggen!

  Na een jaar terug geweest te zijn zijn er geen slechte veranderingen, ik ben blij dat ik weer terug gekomen ben, het voelt weer als thuiskomen!

  Bedankt meiden, en jongens van Modops!

  Sterke punten
  betalingen optijd, geen wachtrijen, snelle reactie op mail, wekelijkse nieuwsbrief, vrienden bonus, goede communicatie

  Zwakke punten
  geen

  Hier moet je niet werken!

  Dus...

  Ik moest wat gaan verdienen maar werken is voor mij gewoon vrij lastig.
  Dus ik dacht ik ga dit doen ik heb toch alle tijd.

  Week 1 was alles koek en ei althans dat dacht ik, de rating die dus je feedback moet geven komt alleen als je het fout doet.
  Dus het was direct al bijna een onvoldoende en ze waren duidelijk niet blij, niet heel motiverend om een nieuwkomer gelijk zo de grond in te stampen maar goed.
  Ik gaf niet op de week erna Ging het een stuk beter en kreeg ik geen rating.
  De week daarna had ik mijn officiële draai wel gevonden ik heb die week 278 euro bruto verdient met meer dan 12 uur per dag berichtjes sturen.
  Als je meer dan 12 uur per dag in een supermarkt loopt verdien je dat ongeveer met een halve week maar goed.
  Ik had mijn geld en ik dacht prima, maar nee hoor daar kwamen ze weer: Het was weer niet goed.
  Typfoutjes zoals: Volgensmij i.p.v. Volgens mij
  Als je het mij vraagt is het gewoon zoeken naar foutjes om te kunnen klagen omdat de teamleiders daarvoor betaald krijgen maar goed.
  Dan daarbij dacht ik: Als je typfoutjes maakt ben je geloofwaardig maar daar wilde ze duidelijk niets van weten

  Dan de werkzaamheden,
  Ja je weet waar je aan begint maar als je er in valt dan ga je jezelf soms toch rot voelen.

  Je spreekt met mensen (vooral oudere mensen maar ook jongeren)
  Als een fictieve karakter (Wel foto's van echte vrouwen)
  Waarvan de mensen niet weten dat soms gewoon een totaal ander persoon dit is.
  Die mensen zijn vaak heel alleen en komen daar misschien alleen hun zakje legen maar uiteindelijk zouden ze ook graag eens een intieme date hebben.

  ik vind het heel opvallend dat die mensen er zelf ook in blijven trappen maar daar gaat het niet over.
  Je mag niet misleiden wel verleiden, dus je trekt iemand symbolisch mee naar je slaapkamer maar je zegt: Nee we gaan geen geslachtsgemeenschap hebben en dan is de keuze voor de man blijven of vertrekken (want in die context dus betekend vertrekken bij de website of bij de klant.)

  Voor die mensen is het heel zielig en ze betalen notabene meer dan 1 euro per bericht.

  LET OP: Het gaat om websites zoals Localflirt dus blijf weg van deze website en sexting in het algemeen want dat is meestal doorgestoken kaart!!!

  Het voelt soms gewoon naar omdat je het verdriet van die mensen voelt ik heb eens iemand tegen de regels gebeld omdat de jongen nog vrij was en ik mezelf verplicht voelde te melden dat die voor de gek gehouden werd.


  Als ik mijn persoonlijke mening moet geven dan kan ik om eerlijk te zijn alleen meer zeggen: BLIJF WEG EN GA IETS ANDERS DOEN!

  Sterke punten
  Elke maandag uitbetaald
  Werken wanneer je wilt en geen verplichtingen.

  Zwakke punten
  Je doet het altijd fout
  Je ziet mensen met geld smijten en krijgt hier zelf maar een klein gedeelte van (nog geen %10 bij wijze van spreke)
  Je bent eigenlijk constant aan het liegen en bedriegen

Bezoek ModOps

Schrijf een review