Thuiswerk chat met de hoogste uitbetaling in de branche! Ben jij op zoek naar extra verdiensten vanuit huis, of een volledige baan vanuit huis, en beschik jij over een grote fantasie, ben jij ruimdenkend en creatief? Dan is deze (bij)baan als chatoperator iets voor jou! Jij kan werken wanneer jij wilt op de locatie die jij wilt. Jij wordt wekelijks uitbetaalt met de hoogste vergoeding per bericht in de branche. Daarnaast kan jij in het weekend, op feestdagen en drukke uren nog een extra bonus krijgen! Onze begeleiders staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en te helpen waar dat nodig is. Zij geven opbouwende feedback die ervoor zal zorgen dat jij jouw werk nog beter en sneller kan uitvoeren. Daarnaast is er genoeg extra werk en bieden wij doorgroeimogelijkheden.

Doelgroep

Ben je op zoek naar een extra verdienste van huis uit? Wil je heel graag in je eigen tijd en eigen locatie werken, dan ben je bij Modops op het juiste adres. Zij hebben namelijk twee verschillende soorten accounts om zo iedereen, in alle situaties, tegemoet te komen. Alle personen, die creatief en ruimdenkend zijn kunnen rekenen op een baan bij Modops. Meld je dan ook snel aan als chatoperator bij deze site.


Solliciteren

Spreekt de site je aan en wil je solliciteren? Dan kun je gerust op de sollicitatie button van de site klikken. Na deze geklikt te hebben komt er een sollicitatieformulier tevoorschijn waarop je je naam, e- mail adres, land, skype account, beschikbaarheid en mail ervaring kan ingeven. Let er op, dat je ook even een keuze doorgeeft. Target of non-target, er zijn namelijk twee verschillende soorten accounts bij dit bedrijf. Na de sollicitatie verstuurd te hebben volgt de selectieprocedure. Sollicitaties worden geselecteerd op basis van geschiktheid en beschikbaarheid. De meeste sollicitanten weten binnen 48 uur wat het resultaat is van hun sollicitatie. Modops vraagt geen inschrijfkosten en je kan na een korte inwerk afspraak gelijk aan de slag.


Uitbetaling

Je zult je wel afvragen hoeveel je kunt verdienen bij Modops.  Bij dit bedrijf wordt er gewerkt met twee verschillende staffels. Modops heeft twee verschillende soorten accounts. Een target account met de hoogste verdiensten en een non-target account met de meeste vrijheid. De staffels zijn als volgt:
Target accounts (minimaal 250 berichten per week)
0 - 250 = € 0,12ct p.b.
251 - 350 = € 0,13ct p.b.
351 - 500 = € 0,14ct p.b.
501 - 750 = € 0,15ct p.b.
750 - 1200 = € 0,16ct p.b.
1201+ = € 0,17ct p.b.
Tussen 17.00 en 01.00 € 0,01ct p.b.
Weekend en feestdagen € 0,01ct p.b.

Non-target accounts (geen minimaal aantal per week)
0 - 200 = € 0,10 p.b
201 - 400 = € 0,11 p.b
401 - 600 = € 0,12 p.b
601 - 800 = € 0,13 p.b
801 - 1000 = € 0,14 p.b
1000+ = € 0,15 p.b
Tussen 17:00 en 01:00 € 0,01 p.b extra
Weekend € 0,01 p.b extra

De uitbetaling vindt wekelijks plaats en alleen bij een saldo van €25,- of meer. Indien dit niet wordt gehaald schuift het bedrag door naar de volgende week. Uitbetaling op basis van een zgn. creditfactuur, verdiensten kunnen bij de Belastingdienst als inkomsten uit overige werkzaamheden (ROW) worden opgegeven. Jij werkt dus niet als werknemer voor Modops, maar op freelance-basis.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers contact opnemen met de klantenservice van deze site door het online contact formulier in te vullen. Hierin moet je onder andere je naam, het e- mail adres en bericht verwerken.


ModOps Reviews

  alleen maar zeuren!

  Zo mensen dit echt niet doen.ik dacht iets gevonden te hebben wat ik thuis kon doen en ben na een korte inwerking in het diepe gegooid.met vragen kon ik bij niemand terecht de verantwoordelijke man, Daniel heette hij geloof ik was er nooit, en zijn assistente was er nog minder.bij vragen kon ge enkel in de groepsskype terecht en daar werd ge dan behandelt als een achterlijke.als ge iets vroeg bij Daniel moest ge een week wachten op antwoord.dus nergens terecht kunnen met vragen, en dan wel slechte commentaar krijgen als ge fouten maakt. tikt zelf voor die paar centen!!!!!!!!echt mensen voor die gast echt niet werken ppppffffffff

  Sterke punten
  tis wel best druk

  Zwakke punten
  die slome gast van coach is der nooit!!!!

  Echt heel slecht

  Ik ben een korte tijd werkzaam geweest hier om iets bij te verdienen. Gemiddeld kwam dit neer op zo'n €2,50 per uur als je je best doet zo volledig mogelijk je taken uit te voeren. Aan het einde van de week krijg je dan een rapport: een lange tekst met alles wat jij niet goed doet en of je het allemaal wel op een rijtje hebt? Zonder enige goede feedback waar ik iets mee kon. Dit al gelijk vanaf de eerste week waarbij je (in mijn ogen) toch nog veel moet leren en uitvinden dus het best kan dat je fouten maakt. Zeer onvriendelijk benadeeld door werkgevers/leidinggevenden, werk werd niet op prijs gesteld en je werkt voor een hongerloontje. Dan kun je echt nog beter folders gaan vouwen thuis.
  Daarnaast (dit is een eigen keuze natuurlijk) verricht je geen eerlijk werk. Je houd mannen voor dat je ze leuk vind en gaat mee in hun verhaal terwijl je je voordoet als de vrouw in het gegeven profiel. Hierbij wordt je aangespoord hen zoveel mogelijk credits(=geld) te laten inleggen om met jou in contact te blijven. 9 van de 10 mannen is op zoek naar daadwerkelijk contact wat altijd zal worden afgewezen.

  Sterke punten
  Je kunt iets bijverdienen vanuit huis.

  Zwakke punten
  Weinig loon voor je werk, zeer slechte benadering vanuit aansturend personeel, oneerbaar/oneerlijk werk.

  Illegale slavendrijverij

  Eerst en vooral licht je mensen op, moraliteit is een term die niet bestaat binnen het bedrijf.
  Je moet geen hart hebben om dit werk vol te houden. De miserie die je te horen krijgt breekt je gewoon na een tijdje.

  Je hebt binnen het bedrijf geen rechten en geloof me een leefbaar loon ga je er boot uithalen.
  Als je 40 berichten per uur typt en dit 5u non stop kan volhouden (nadien ben je mentaal op) hou je met moeite 600€ op een maand over.

  Een industrie zonder ziel!
  Moderne prostitutie en uitbuiting op het hoogste niveau…
  Tijd dat Europa actie neemt tegen dit soort bedrijven!
  Als ik negatieve sterren kon geven gaf ik -100

  Zwakke punten
  Moderne slaven arbeid

  Kleine verdienste, goede sfeer.

  Ok. Je ligt mensen op, die denken dat ze met een meisje praten. Maar dat weet je, als je eraan begint. En sommigen is het hun opwinding, zonder te moeten presteren. Alles is voor de rest correct. Betaling, communicatie. Maar je verdient er te weinig mee, voor de tijd dat je erin steekt. Want op den duur beheerst je leven om toch een beetje er aan te verdienen. Het is gewoon te weinig, om al die boodschappen in te tikken, als je niet op peak hours aanwezig kunt zijn. Om 250 euro per maand aan over te houden, moet je wel heel wat tijd beschikbaar zijn. Dat is niet voldoende. Ik heb uitgerekend dat ik in het beste geval, 1,80 euro per uur verdiende. Ok je hebt vrijheid. Maar om er iets aan over te houden, moet je veel vrije tijd opgeven.

  NIET WERKEN HIER!

  Ze sturen minimaal 1 x per maand deze mail naar alle operators:

  Hallo allemaal,

  Zoals jullie wel gemerkt hebben, wordt het weer drukker en drukker. Wij zijn ontzettend blij met jullie hulp en we hopen dat jullie het nog even vol kunnen houden. Wij zijn achter de schermen nu in de spagaat aan het proberen zowel de klanten op de chat te houden, als nieuwe operators in ons team te krijgen. Een hele circus act, dat kan ik wel vertellen.

  Maar wat ons ook zou helpen zijn positieve reviews op https://www.thuiswerkervaringen.nl/reviews/modops/#Reviews
  Veel mensen, zeker ervaren mensen, kijken hier of een bedrijf waardig genoeg is om voor te solliciteren. Voor ons dus best handig als we een beetje positief vermeld staan en dit zal ook zeker meer mensen naar onze website brengen om te solliciteren.

  Aan jullie dus de vraag of je een leuke review zou willen schrijven. Dit is NIET verplicht. Als jij het leuk vind om jouw ervaring te delen, dan help jij ons daarmee. Doe jij dat liever niet, dan is dat voor ons ook prima. Jij mag die review anoniem plaatsen als je dat prettig vind.

  Mocht jij het leuk vinden dit te doen om ons een extra handje te helpen, hebben wij wel één klein verzoekje. Alles mag in de review, maar laat onze namen alsjeblieft weg. Ook al is jouw review positief, wij zien onze namen liever niet over het internet dwalen. Hopelijk is daar begrip voor.

  Hopelijk kunnen we met wat extra positieve reviews meer mensen naar ons team krijgen en hebben we weer meer handjes die kunnen helpen.

  Alvast dankjewel.
  Groetjes Marloes

  P,S,
  Heb je al een review geschreven? Dan mag je deze mail als niet verzonden beschouwen.

  LEES HET ONDERSTE STUK, LAAT AUB ONZE NAMEN WEG, MARLOES WIL NIET NOG MEER BAGGER OP HAAR NAAM, DAN ZAL ZIJ EENS MENSELIJK MOETEN WORDEN!!!!!

  Sterke punten
  ze zijn super sterk in mailboxen vullen van operators. Je krijgt meer mails van hun dat dat je berichten krijgt van klanten.

  Zwakke punten
  Zwak begaaft is Marloes, oh noem ik weer de naam MARLOES.

  Slavendrijvers.

  Betalen zeer slecht, dus ze zijn zeker niet de best betalende chat.
  Sturen minimaal 2 x in een uur een mail om bij te springen, of vragen mensen een positieve review te plaatsen op deze site. Alles wat je goed doet, kijken ze niet naar, maak je 1 fout dan krijg je een behandeling van Marloes alsof je een klein kind bent. Gelukkig dat zij alleen maar wilde boskatten thuis heeft en geen kinderen, want die zouden echt in een strafkamp wonen bij haar. Waar ik nu werk is het echt goed verdienen, ik kan nu ook voor mezelf vaste tijden aanhouden om te werken, in de wetenschap dat ik niet doelloos naar een scherm zit te staren, niet is frustrerender dan dat, dat weet iedere operator. Je kunt het nog zo "geweldig" vinden bij Modops, maar je kunt erop wachten dat er een kink in de kabel komt met die slang Marloes. Modops zou qua sfeer fijn zijn als alleen Astrid er zou zitten als coach. Maar dan nog zijn de verdiensten en wat daar tegenover staat 0,0 .

  Sterke punten
  Zou eigenlijk geen ster willen geven, 1 ster is dan voor Astrid, die moet het ook maar slikken en pikken van Marloes. Astrid is duidelijk het sterke punt.

  Zwakke punten
  1: Marloes
  2: onderbetaald
  3: positieve reviews afdwingen
  4: ze spammen je mailbox kapot, ook op dagen dat je bijvoorbeeld aangegeven hebt dat je ziek bent, ze gaan gewoon door, terwijl je hun absoluut niet mag storen op hun vrije dagen!!

  Als ik dit eerder had geweten!!!

  Sinds een paar maanden ben ik begonnen bij dit bedrijf en als ik dit eerder had geweten , dan kon ik je zeggen dat ik het gedaan had. Het is niet alleen maar leuk en gezellig, maar ook nog eens goed voor het bewegen van mijn vingers, iets wat zeer belangrijk is voor mijn gezondheid. Sinds ik dit doe heb ik geen stijve vingers meer en kan ik veel meer dan voorheen. Ook de werkgevers zijn netjes en correct. Heb je problemen of weet je het even niet, ze staan altijd voor je klaar, al is het midden in de nacht. Je krijgt genoeg berichten en het fijne is dat je altijd kan inloggen en werken. Heb je geen tijd om steeds te kijken of het druk is, dan krijg je altijd een mail van de werkgevers dat er weer veel berichten zijn. Dus ik zou zeggen, meld je aan en kijk of het iets voor jou is.

  Sterke punten
  Uitbetalingen zijn altijd op tijd, mits je de 25 euro hebt bereikt.
  Ze staan altijd 24/7 voor je klaar.

  Makkelijk geld verdienen vanuit huis

  Ik heb zeer goede ervaringen met modops. Ik werk inmiddels alweer 9 jaar voor ze. Wisselende coaches gehad, maar nu al een aantal jaren dezelfde. Af en toe plannen ze een "gezellig" avondje in onder het genot van een digitaal hapje en drankje, zodat je elkaar wat beter kunt leren kennen. Voor diegene die daar geen behoefte of tijd voor hebben is dat ook oké.

  De verdiensten zijn prima en hangt ook een beetje van jezelf af. Hoe vaak log je in en hoe lang blijf je. Op een gegeven moment ken je de vaste klanten zo goed en gaan de gesprekken zo snel dat je flink wat geld kunt verdienen door gewoon te chatten met iemand zoals je in het dagelijks leven ook zou doen met vrienden. Ideaal toch!!

  Geld verdienen in je huispakkie, is met modops een makkie ;)

  Sterke punten
  Wekelijkse uitbetaling.
  Goede, eerlijke coaches die oprecht nog interesse in je tonen wanneer je ergens mee zit.

  Zwakke punten
  Niet zo zeer een zwak punt, maar je leest vaak berichten van andere collega's, maar die ken je dan niet. Dat is wel jammer.

  Fantastisch

  Beste platform! Ik werk al meer dan een jaar bij modops en nog steeds geen klachten.

  Sterke punten
  Staffels zijn goed en betalingen altijd op tijd
  - Communicatie helemaal top ( vooral bij meldingen)
  - Geweldige coaches, je wilt om deze mensen meer verdienen en je voelt geen druk
  - Dus heel professioneel

  Zwakke punten
  GEEN
  - Het zijn mensen die werkzaam zijn bij soortelijke functies bij andere bedrijven, vandaar ze het slecht vinden. Dus geef je eigen beoordeling door zelf te solliciteren. Geef dit een kans, vooral in deze zware tijd.

  Lekker verdiennen!

  Enige tijd werkzaam hier, en ken geen negatieve kanten bedenken! Fijn om hier te werken en wat bij te kunnen verdienen. Ook is er genoeg werk aanwezig, en de betalingen zijn altijd netjes optijd! En zeker belangrijk goede communicatie!

  Sterke punten
  goede verdiensten, betaling optijd, goede communicatie

  Zwakke punten
  geen

  Heel erg goed bedrijf

  Ik las een aantal van de vorige reviews en kan niet anders opmaken dat die geschreven zijn door iemand die heel erg gefrustreerd is. Ik heb geen enkel minpunt als ik het heb over modops, ze betalen altijd correct en tijdig uit, hebben goede communicatie naar wat ze verwachten van jou en je kan bij hen altijd terecht indien je vragen hebt.

  Waardeloos en allemaal oplichterij

  Zeer slechte ervaring met marloes. Er wordt beweert dat er niet aan oplichterij wordt gedaan. Terwijl het duidelijk op hun website staat, zie hier de citaat van hun pagina "Als operator ben jij verantwoordelijk voor het beantwoorden van (erotische) berichten. Jij hebt als operator de taak om klanten aan de praat te houden en een leuke tijd te bezorgen. Je wilt als operator natuurlijk zoveel mogelijk berichten beantwoorden, maar om ervoor te zorgen dat de berichten blijven komen zal je er als operator voor moeten zorgen dat klanten in gesprek blijven."

  Dat zegt al genoeg. Het is de taak van de moderator om de klant aan het lijntje te houden en hem financieel uit te melken. En dan eist deze marloes dat je abn nederlands moet schrijven, Ja hoor, net alsof de zieligaards fatsoenlijk nederlands schrijven. Het zijn geen sollicitatie gesprekken die je moet hebben hoor. Dus rot toch maar op met je adn nederlands. Daarnaast wordt je account na 3 weken uit het niets geblokkeerd zonder opgave van reden en zonder betaald te worden. Nu mag ik gaan fluiten naar mijn geld. Pas op. Het zijn oplichters.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Marloes is een onfatsoenlijk mens. Het zou mij niet verbazen als zij tegen elke moderator zo vies doet.

  Waardeloos en allemaal oplichterij

  Een paar weken geleden had ik nog een mail gehad van ene Marloes. Ik vroeg of dit een chat platform was waar moderators met fake profielen aan het chatten zijn met klanten. Zij geeft aan van niet terwijl dat wel staat op de website. (eerste redflag) Die zegt dat modops niet aan oplichterij doet. Maar dat is precies waaraan ze doen. Een goede vriend was vroeger een klant van een van de datingsites die onder het beheer was modops was. Tot dat hij erachter kwam dat hij belazerd werd door modops. Ik besloot te solliciteren en werd meteen aangenomen. Toen ik de handlijding en intro doornam realiseerde ik dat het allemaal waar was wat mijn vriend vertelde. Die marloes kan je ook vergelijken als een hond die blaft en die niet goed kan omgaan met mensen.

  Sterke punten
  Geen. Waardeloos bedrijf en oplichters. Je zal maar moeten fluiten naar je geld als marloes je niet mag.

  Redelijk bedrijf

  Ik vind dat ze het op zich niet slecht doen, betaling is netjes op tijd. Ze zijn niet de hoogst betalende maar wel oké. Maar inderdaad die lange berichten vind ik erg vervelend, je bent zo uren bezig en hebt zere vingers, maar je verdient amper wat. Dat is voor mij ook een van de redenen geweest om daar niet meer te typen. Ik verdien overal meer, doordat je gewoon door kan tikken. Natuurlijk wil een klant waar voor zijn geld, maar zonder tikkers krijgt hij helemaal geen antwoord. Dus ik vind dat je daar best wat makkelijker in kan zijn. Op andere sites geldt die regel ook niet, en daar blijven de klanten ook gewoon terug schrijven. Ik vond het ook vervelend dat ze elke keer om niets je account sluiten, als je een mail niet gelezen hebt of zo. Alles bij elkaar wekte het bij mij te veel irritaties op. Ik werk nu ergens anders, daar krijg ik meer betaalt en kan ik gewoon lekker door tikken. Ik krijg nooit mails en mijn account is ook nog nooit afgesloten. Ik kan gewoon constant door typen. Er is wel een minimale lengte, maar dat is erg goed te doen.
  Het is op zich jammer, want verder had ik het wel naar mijn zin, maar iedereen zit daar om iets te verdienen en niet alleen maar voor de klant of opdrachtgever. Ik geef toch 4 sterren omdat ze wel erg hun best doen en hopelijk kunnen ze het beleid een beetje aanpassen.

  Sterke punten
  Goede betaling en netjes op tijd
  Komen wel betrouwbaar over en doen hun best, maar er zijn verbeter punten. Als die veranderen is het zeker een goed bedrijf.

  Zwakke punten
  De verplichte lengte van de berichten
  Veel mails
  Account wat vaak zomaar gesloten wordt.

  Modops- een naar en akelig bedrijf om voor te werken

  Ten eerste betalen ze het minste, het is iets van 4 cent per bericht. Dit zou eigenlijk illegaal moeten zijn omdat het ver onder het minimum loon zit maar ze dekken zichzelf in door het werk ''freelance'' te noemen. Ook doen ze voor alsof ze veel betalen per bericht (18 cent) Maar addertje onder het gras is dat je geregeld berichten van 500 tekens moet schrijven. Dat is omdat het berichtenlengte gelijk moet zijn als die van de klant en de klant wil natuurlijk waar voor zijn geld krijgen en schrijft vaak het maximale aantal tekens. Vergelijk dit met bijvoorbeeld een bedrijf die 10 cent betaald voor berichten waar van de minimale berichten lengte iets van 100 is en je verdient daar effectief al meer. Op die manier waarop ze de klanten bedriegen zo bedriegen ze net zo hard hun operators. Om maar te zwijgen over de manier van praten tegen de operators. Ze mailen je in de zomervakantie al dat je voor 2 euro per uur moet gaan tikken zodat je in de kerstvakantie een kalkoen hebt en ze vertellen je wat je met je kinderen moet doen tot wat je eet en drinkt tijdens het tikken.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Bedriegerij

  Heel slecht

  Echt elke minuut van de dag krijg je een mail met alle soorten gedoe dat niet belangrijk is. Ik heb eens om te testen 10 dezelfde berichten gestuurd 3 wekend uit elkaar, de ene keer kreeg ik niets dan positieve commentaar en 3 weken later bij diezelfde berichten was er tal van commentaar dat het niet goed was. Marloes/Astrid bepalen hoe hun humeur is om je dan af te branden als het slecht gaat met hun persoonlijk of zo iets.
  Ook telkens er een negatieve review wordt geschreven gaan ze mailen dat mensen een positieve moeten schrijven. Echt de slechtste site waar ik gewerkt heb.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  echt alles.

  Zeer betrouwbaar thuiswerk met de juiste ondersteuning

  Ik heb voor vele firma's in de thuiswerkbranche gewerkt, maar Modops is het meest professionele bedrijf waar ik voor heb mogen werken. Marloes en Astrid zijn zeer goed benaderbaar en hele fijne coaches die je ondersteunen en meedenken waar ze kunnen. Dit mist helaas bij veel andere thuiswerk bedrijven. Ze betalen altijd zeer netjes en optijd. Ze hanteren een zeer goede staffel waardoor het helemaal aantrekkelijk is.
  Het is zeer goed te combineren met werk en kinderen, dat is wel echt ideaal.
  Echt een aanrader!

  Sterke punten
  - Zeer goede coaching
  - Betalen altijd netjes optijd uit
  - Hele fijne werkschermen

  Modops!!!!

  Ik heb nog nooit met zo een fijn bedrijf gewerkt, ze houden rekening met alles. En dat is fijn, betalen netjes, zijn vriendelijk, staan open voor ideetjes, staan open voor commentaar terug, maar geven ook commentaar waar het nodig is. En staan ook zeker niet verlegen om een praatje!

  Sterke punten
  Betalen netjes op tijd, vriendelijke, rekeninghoudend met prive situaties. Betalen netjes op tijd

  Zwakke punten
  Ik kan ze nog niet bedenken

  Leuke site om voor te werken

  ik werk pas een paar weken voor modops. En heb nog geen negatief iets kunnen ontdekken. Veel berichten met name in de avond maar overdag ook redelijk. Hartelijk ontvangst door de coaches. Goede staffel. Niet al te rare berichten. En niet onbelangrijk een stabiele uitbetaling. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt. Ook fijn dat je een mailtje krijgt als het heel druk is. Niks te klagen dus.

  Sterke punten
  Drukke chat. Goede staffel en snelle uitbetaling

  Zwakke punten
  geen

  Prima bijverdienen

  Ik heb vorig jaar een tijdje gewerkt voor ModOps, maar moest door omstandigheden stoppen. Nu recent weer begonnen daar omdat het een prima bedrijf is met leuke coaches. Er is meer dan voldoende werk, dus als je veel tikt kan je lekker verdienen.

  Sterke punten
  Goede coaches die je met alles proberen te helpen.
  Coaches sturen op kwaliteit
  Iedere week leuke nieuwsbrief waarmee je goed op de hoogte wordt gehouden

  Zwakke punten
  Overal is wel wat, maar niks noemenswaardig bij ModOps

  Heel betrouwbaar

  Ik werk er nu een aantal weken en ik blijf mij verbazen over hoe snel je bij het afsluiten van de week je factuur krijgt en dat het bedrag dan ook gelijk de volgende dag op de rekening staat. Berichten aanbod is ook heel erg groot. Ze komen heel vaak handen te kort. Begeleiding en aanspreekbaarheid is heel goed!

  Sterke punten
  uitbetaling, staffels en begeleiding

  Zwakke punten
  Nog geen ervaren

  Lekker bijverdienen

  Naast mijn fulltime baan, vind ik het leuk werken voor Modops. Heb je geen plannen in de avonduren of in het weekend en als jij je verveelt kan je toch een paar uren mee tikken en kan je ook wel lekker bijverdienen.

  Sterke punten
  - Netjes op tijd betaald
  - Nette, duidelijke facturen
  - Genoeg berichten in de avond, op de dag wel wat rustig
  - snel antwoord en oplossing op vragen en problemen

  Zwakke punten
  Een ieder kan fouten maken en daarvoor zijn wij mensen. Voor de rest alles positief!

  geweldig bedrijf

  ik werk hier nu even en ik ben liefdevol ontvangen en je word ook overal goed mee geholpen... drukke chat dus niks te klagen !!!

  Sterke punten
  Goed contact
  Mooie staffel
  Drukke chat

  Zwakke punten
  ik weet er geen.

  mooie praatjes...

  Van zodra er hier een negatieve review wordt geschreven, schrijven ze zelf of een medewerker een prachtige review over hun bedrijf. Ze doen hier net precies wat er van jou verwacht wordt als chatoperator... mooie praatjes verkopen!

  Betrouwbaar bedrijf met fijne begeleiding

  Ik werk al langere tijd voor ModOps. Heb hiervoor bij diverse andere bedrijven gewerkt en daar voelde ik me altijd een nummertje; zelfs de beoordelingen waren onpersoonlijk. Bij ModOps geven ze opbouwende kritiek en kun je altijd met vragen en opmerkingen terecht. Elke maandag staat het geld netjes op mijn rekening en er is vrijwel altijd werk genoeg. De sfeer is positief en er heerst een soort teamspirit die ik bij geen enkel ander bedrijf in deze sector heb gezien.

  Sterke punten
  Tijdige betaling, goede begeleiding, altijd bereikbaar, voldoende werk, positieve sfeer


Bezoek ModOps

Schrijf je eigen review