Thuiswerk chat met de hoogste uitbetaling in de branche! Ben jij op zoek naar extra verdiensten vanuit huis, of een volledige baan vanuit huis, en beschik jij over een grote fantasie, ben jij ruimdenkend en creatief? Dan is deze (bij)baan als chatoperator iets voor jou! Jij kan werken wanneer jij wilt op de locatie die jij wilt. Jij wordt wekelijks uitbetaalt met de hoogste vergoeding per bericht in de branche. Daarnaast kan jij in het weekend, op feestdagen en drukke uren nog een extra bonus krijgen! Onze begeleiders staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en te helpen waar dat nodig is. Zij geven opbouwende feedback die ervoor zal zorgen dat jij jouw werk nog beter en sneller kan uitvoeren. Daarnaast is er genoeg extra werk en bieden wij doorgroeimogelijkheden.

Doelgroep

Ben je op zoek naar een extra verdienste van huis uit? Wil je heel graag van huis uit, in je eigen tijd en eigen locatie werken, dan ben je bij ModOps op het juiste adres. Alle personen, die creatief en ruimdenkend zijn kunnen rekenen op een baan bij ModOps. Meld je dan ook snel aan als chatoperator bij deze site.


Solliciteren

Spreekt de site je aan en wil je solliciteren? Dan kun je gerust op de sollicitatie button van de site klikken. Na deze geklikt te hebben komt er een sollicitatieformulier tevoorschijn waarop je je naam, e- mail adres, land, skype account, beschikbaarheid en mail ervaring kan ingeven. Na de sollicitatie verstuurd te hebben volgt de selectieprocedure. Sollicitaties worden geselecteerd op basis van geschiktheid en beschikbaarheid. De meeste sollicitanten weten binnen 48 uur wat het resultaat is van hun sollicitatie. ModOps vraagt geen inschrijfkosten en je kan na een korte inwerk afspraak gelijk aan de slag.


Uitbetaling

Je zult je wel afvragen hoeveel je kunt verdienen bij ModOps. Bij dit bedrijf wordt er gewerkt met een staffel. ModOps heeft de hoogste staffel in de branche die bij een laag aantal berichten al een mooie uitbetaling per bericht oplevert. Medewerkers dienen wel minimaal 250 berichten per week te verwerken. De staffel is als volgt: €0,13 0 – 300 berichten per week; €0,15 301 – 500 berichten per week; €0,17 501 en meer berichten per week; €0,01 extra op weekend- en feestdagen; €0,01 extra tussen 23.30 en 01.00. De uitbetaling vindt wekelijks plaats en alleen bij een saldo van €50,- of meer. Indien dit niet wordt gehaald schuift het bedrag door naar de volgende week. Uitbetaling op basis van een zgn. creditfactuur, verdiensten kunnen bij de Belastingdienst als “inkomsten uit overige werkzaamheden” (ROW) worden opgegeven. Jij werkt dus niet als werknemer voor ModOps, maar op freelance-basis.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen gebruikers contact opnemen met de klantenservice van deze site door het online contact formulier in te vullen. Hierin moet je onder andere je naam, het e- mail adres en bericht verwerken.


ModOps Reviews

  • Jammer dat ze de slechte reviews laten verwijderen..
    Dat de goede reviews geschreven zijn door eigen mensen ket verschillende namen en email adrssen ppfff
    Wat een nep bedrijf is dit met valse beloftes zoals de meeste chats doen

    Sterke punten
    Betalen regelmatig

    Zwakke punten
    Vele mails om te komen werken ondanks het vrije inlog is, kut coach Marloes bah

    Door Supers op 21 september 2019 Reageer (3 reacties)
  • Hele goede site. De verdiensten zijn echt wel goed. In de avond kun je er heel veel uithalen. Goede staffels. Het is gewoon de moeite waard. Je kunt er lekker elk uur van de dag inloggen. Het team motiveert heel goed. Op gezette tijden zijn er extra verdiensten en ook nog prijsjes te winnen. Het is de moeite waard te werken op deze site.

    Sterke punten
    1. Motivatie zit er goed in
    2. Betalingen zijn altijd op tijd
    3. Vaak genoeg zijn er leuke acties waar je aan kan meedoen en iets extra te winnen

    Zwakke punten
    Tot op de dag van vandaag heb ik er niks van gemerkt

    Door Adeline op 10 juli 2019 Reageer
  • Modops is een absolute aanrader. Je moet dit werk wel als werk zien, als je denkt met weinig doen veel geld te verdienen zit je mis. Je kunt leuk gaan verdienen en komt in een steeds hogere staffel als je veel berichten verstuurd. Het bedrijf is 100% betrouwbaar. Ik werk er nu 1 maand en het bevalt uitstekend. Goed team, vriendelijke mensen. Chat is superdruk, altijd werk. Lekker platform om mee te werken, tikt lekker weg.

    Sterke punten
    leuke staff, goede verdiensten bij veel typen, direct wekelijks uitbetaald, veel werk

    Zwakke punten
    Geen

    Door Daan op 28 juni 2019 Reageer
  • Doe dit werk al een tijdje en ook via modops alweer aantal jaartjes. Nooit wat op aan te merken goede communicatie en terugkoppelingen op je eventuele vragen. Ook erg belangrijk altijd je geld gewoon op tijd binnen! En ik heb het gevoel echt mens te zijn door de manier van communiceren en in contact staan met elkaar. Met overige team leden hebben wij niets van doen, maar ondanks dat je alleen de coaches spreekt heb ik toch een goed team gevoel!

    Sterke punten
    - Goede vergoeding voor de berichten!
    - Altijd op tijd met de uitbetaling.
    - Goede communicatie en duidelijke afspraken.
    - Altijd wel aaspreekpunt, of binnen redelijke tijd antwoord!
    - Super in de omgang en als je het goed doet kan je hier jaren relax je centjes verdienen!

    Zwakke punten
    GEEN

    Door Shanti op 25 juni 2019 Reageer
  • Ik werk nog geen maand via modops en ik kan nu al zeggen dat ik het er erg naar mijn zin heb. Altijd genoeg werk en altijd netjes uitbetaald. Je word ook goed begeleid. Echt een super bedrijf

    Sterke punten
    Goede begeleiding, netjes uitbetaald, goede verdiensten

    Zwakke punten
    Geen

    Door Sandra op 16 juni 2019 Reageer
  • Werk nu sinds begin dit jaar voor Modops met ontzettend veel plezier, genoeg berichten. En Astrid en Marloes zijn serieus echte toppers. Heb je tips nodig voor een bepaald type klant dan krijg je een mail met duidelijke uitleg en voorbeelden. Elke week een info mail met zelfs alle jarigen.

    Vraagje: Zijn er mensen die dit full time doen?
    Ik denk er hard over mijn baan op te zeggen en dit gewoon meer te gaan doen?

    Sterke punten
    Ontzettend fijne werksfeer, hoge uitbetaling. Je bent geen nummer

    Zwakke punten
    Geen

    Door It's me op 5 juni 2019 Reageer (6 reacties)
  • Ik ben nu sinds een aantal weken werkzaam bij ModOps, en het is de beste chat waar ik ooit heb gewerkt, zeker qua uitbetaling. Geen enkele chat betaald meer. Als je al 501 berichten hebt getikt zit je al op 17 cent per berichtje, en je krijgt nog eens 1 cent extra in de weekenden en de late avonden. Echt top, kan niet anders zeggen, dat krijg je echt nergens! Ik ben ook zeer tevreden met de coaches, zij behandelen jou echt heel goed, zijn heel spontaan en behulpzaam. Je krijgt ook veel updates via de email, en die schrijven ze op een hele leuke manier, waardoor je nog meer zin hebt om te werken. Ik vind het echt geweldig bij ModOps, en beveel deze chat zeer zeker aan!

    Sterke punten
    Goede coaching, lekker spontaan. Je voelt je echt welkom in hun chat, en de allerhoogste uitbetaling.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Marielle op 4 maart 2019 Reageer (1 reactie)
  • Ik ben nu ongeveer een jaar aan het werk bij Modops.

    Heel leuk werk met leuke verdiensten.
    Hoe meer je werkt, hoe meer je verdiend per bericht.

    Elke week wordt er uitbetaald, mits genoeg berichten.

    In de avonden is er altijd genoeg te doen en de ''coaches'' zijn altijd prima bereikbaar via de mail.

    Een aanrader!

    Door Miranda op 1 maart 2019 Reageer
  • Ik werk nu vanaf maart 2018 voor Modops en doe dat naast mijn andere werk op andere chatportals.
    Het leuke aan het werk bij Modops is; Dat het een totaal andere klanten en chats zijn. Niet die oppervlakkig seks chats, maar over het algemeen leuke gesprekken met leuke klanten die meestal al jaren actief zijn op hun sites.

    Modops stelt hoge kwaliteitseisen aan hun chatoperators maar daar krijg je dan ook veel voor terug. Hoogste staffels in de branche, gezellig klein team met persoonlijke aandacht, over het algemeen leuke klantcontacten, vrij inlog dus zelf bepalen wanneer je werkt.

    Sterke punten
    *Correcte factuur en betaling.

    *Gezellig klein team dat snel reageert als er een vraag of een probleem is.

    *Overzichtelijke werkportal met weinig tot geen storingen.

    *Leuke inhoudelijke chats met klanten die allang aan deze sites zijn verbonden.

    Zwakke punten
    Ik kan er geen bedenken!

    Door Teun op 27 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Hier werk ik al sinds december en het bevalt me prima.
    Hier ben je niet alleen een operator nummer maar toch ook echt een persoon.
    Vragen worden snel behandeld en voor noodgevallen in bijvoorbeeld de chat zijn ze op skype direct behulpzaam.
    Verdiensten zijn prima in orde en betalingen altijd snel en correct.

    Sterke punten
    Vriendelijk, je word niet afgeblaft als een hond zoals bij velen wel gebeurd.
    Je word niet als een nummer gezien maar als een persoon.
    Betaling altijd correct.
    Leuke verdiensten.

    Zwakke punten
    Soms wat te weinig berichten.

    Door Monique op 3 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Zit nu een tijdje bij Modops en het bevalt mij eigenlijk super. De coaches zijn heel goed te bereiken per mail, hele mooie verdiensten en altijd netjes optijd uit betaling. Erg goed te combineren met ander werk.

    Sterke punten
    - mooie verdiensten
    - loopt in de avonden super, ideaal om te combineren met kleine kinderen en ander werk.
    - betalen altijd netjes optijd.
    - coahes zeer goed aanspreekbaar

    Zwakke punten
    Geen

    Door Jari op 2 augustus 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek ModOps

Schrijf je eigen review